Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Αλ. Τσίπρας: Αναμένουμε από το Eurogoup απόφαση για το χρέος αντίστοιχη των θυσιών του ελληνικού λαού
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
19/05/2017 · 03:00

Αλ. Τσίπρας: Αναμένουμε από το Eurogoup απόφαση για το χρέος αντίστοιχη των θυσιών του ελληνικού λαού

Μήνυμα στους δανειστές ότι πλέον είναι στιγμή να τηρήσουν και εκείνοι τις δεσμεύσεις τους και να σεβαστούν τις θυσίες του ελληνικού λαού, εξέπεμψε ο πρωθυπουργός.

Μήνυμα στους δανειστές ότι πλέον είναι στιγμή να τηρήσουν και εκείνοι τις δεσμεύσεις τους και να σεβαστούν τις θυσίες του ελληνικού λαού, εξέπεμψε ο πρωθυπουργός.

«Με το αποτέλεσμα και της σημερινής ψηφοφορίας η Ελλάδα έχει τηρήσει στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα. Τώρα είναι η μπάλα στο γήπεδο των δανειστών. Είναι η σειρά τους να τηρήσουν και αυτοί τις δεσμεύσεις τους, στο ακέραιο όπως κάναμε κι εμείς. Αναμένουμε και δικαιούμαστε , από τη συνεδρίαση του Eurogoup της ερχόμενης Δευτέρας, μια απόφαση για τη ρύθμιση του ελληνικού δημόσιου χρέους που θα είναι αντίστοιχη των θυσιών του ελληνικού λαού», δήλωσε αμέσως μετά την ψηφοφορία στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στην πρωτολογία του ο πρωθυπουργός, νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής, δήλωσε ότι «οδηγούμε τη χώρα με ασφάλεια έξω από το καθεστώς των μνημονιών»

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογράμμισε πως «δεν έφερε τίποτα καινούργιο στα επιχειρήματα που εδω και καιρό αναπαράγει παρά την υπεροπλία που έχει στα συστημικά μέσα επικοινωνίας». «Η υπεροπλία αυτή δεν αρκέι γιατί η πολιτική δεν είναι μόνο επικοινωνία. Θέλει και μυαλό και ψυχή η πολιτική» σημείωσε και απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη είπε: «Χάσατε την εακρία να αλλαξετε αφήγημα σήμερα».

Τόνισε πως «ο κ. Μητσοτάκης δεν καταφέρνει, όχι γιατι δεν το έχει όπως θα σπεύσουν να πουν ορισμένοι. Είστε ως ψευδοπροφήτης που δεν επιβεβαιώνεται ποτέ». «Όσο περνάει ο καιρός κινδυνεύετε, κ. Μητσοτάκη, να γίνετε γραφικός» είπε μεταξύ άλλων.

Ανέφερε ότι «το 2019 που θα αναμετρηθούμε στις κάλπες θα είστε 3,5 χρόνια αρχηγός ενός κόμματος που προβλέπει και ζητά εκλογές, κόφτες και δεν γίνεται τίποτε».

Ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας συνέχισε λέγοντας «Είχατε σήμερα μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξετε αφήγημα και αυτή την ευκαιρία την πετάτε. Λέτε σήμερα δυο πράγματα. Ότι η κυβέρνηση φέρνει τέταρτο και τα αντίμετρα είναι αέρας κοπανιστός. Θα ζητήσω από τους συνεργάτες μου να κρατήσουν τις σημερινές δηλώσεις για τα σποτάκια των ευρωεκλογών. Γιατί το Μάιο του 2019 που είναι οι ευρωεκλογές όχι μόνο δεν θα έχουμε τέταρτο μνημόνιο αλλά θα έχουμε βγει από τα μνημόνια ήδη από το 2018 και θα έχουν υλοποιηθεί όλα τα αντίμετρα που θα ανακουφίζουν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά. Κλείνει η αξιολόγηση και οδεύουμε μετά από επτά ολόκληρα χρόνια σε μια συνολική συμφωνία για να βγει η χώρα από τα μνημόνια. Περνάμε σε μια θετική ατζέντα και για τη χώρα και για την κοινωνία».

Όταν έγινε φανερό ότι προχωράμε στην πολυπόθητη απομείωση του χρέους και τη δυνατότητα να σταθούμε στα πόδια μας και να βγούμε από τα μνημόνια η ΝΔ και τα ΜΜΕ που την στηρίζουν άλλαξαν τροπάρι. Δεν λένε τώρα ότι καταστρέφουμε τη χώρα επειδή δεν υπογράφουμε συμφωνία, αλλά την καταστρέφουμε επειδή έχουμε συμφωνία και προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα περιοριστικά μέτρα είναι βαρύτερο από τα θετικά.

Αντιδράτε με τη λογική που λέει ότι εάν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί σας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα είπε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν ψηφίζετε τα αντίμετρα ύψους 4 δισ. ευρώ που έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές και φέρνετε τροπολογία για αντίμετρα που δεν έχουν συμφωνηθεί, ενώ τον Δεκέμβριο είχατε καταψηφίσει το επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους. Δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω. Ή τα έχετε χάσει τελείως με το κλείσιμο της αξιολόγησης ή βρίσκεστε σε πανικό», είπε απευθυνόμενος τον κ. Μητσοτάκη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Η ιστορία σας είναι σκάνδαλα μίζες, ρεμούλες. Αυτό είναι που σας βάζει σε πανικό και φέρεστε σαν ξεπουπουλιασμένα κοτόπουλο» προσέθεσε και τόνισε: «Δεν θα υπάρξει αριστερή παρένθεση. Η μόνη παρένθεση που θα κλείσει θα είναι η κρίση των μνημονίων και της άρσης κυριαρχίας που εσείς οδηγήσατε τη χώρα αφού πρώτα τη λεηλατήσατε. Φοβάστε ότι θα έρθουν αποδείξεις και στις εξεταστικές επιτροπές και στα δικαστήρια».

Συνεχίζοντας στο ίδιο κλίμα, ο κ. Τσίπρας είπε: «Σιγοντάρατε τους ποιο ακραίους από τους δανειστές. Πηγαίνατε στο Βερολίνο και αντί να φοράτε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας φοράγατε τη φανέλα του ΔΝΤ».

«Όταν η πραγματικότητα δεν μας αρέσει αντί να αλλάξουμε τα επιχειρήματα αλλάζουμε την πραγματικότητα. Τα αντίμετρα δεν είναι αέρας κοπανιστός, αλλά τα επιχειρήματά σας», είπε μιλώντας στη Βουλή ο πρωθυπουργός και κατηγόρησε τη ΝΔ για «ασύλληπτη εργασία ψεύδους και παραπλάνησης της κοινής γνώμης».

Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε στην Ολομέλεια αποκόμματα εφημερίδων με τίτλους: «Έρχεται τέταρτο μνημόνιο, δεν υπάρχει χρηματοδότηση πέφτει η κυβέρνηση» και προσέθεσε: «Πέρα από ψεύτες είσαστε και κουτοπόνηροι. Ένα χρόνο πριν από τον Μάιο του 2016 λέγατε τα ίδια ακριβώς». Αυτό το τέταρτο μνημόνιο πόσες φορές θα ψηφιστεί; διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός.

Με τη συμφωνία, πέρνουμε την προβλεπόμενη δόση αντίμετρα ισόποσα και δημοσιονομικό περιθώριο 5,5 δισ. που θα πάνε για στήριξη των ασθενέστερων και όχι των ημετέρων. Τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος θα οδηγήσουν σε θετική έκθεση βιωσιμότητας από το ΔΝΤ που θα δώσει το πράσινο φως για την ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, είπε ο πρωθυπουργός. Τα μέτρα που ψηφίζονται σήμερα θα εφαρμοσθούν μόνο εάν υπάρξουν από το 2018 μέτρα για το χρέος που θα μας οδηγήσουν σε έξοδο από την κρίση. Μήπως όταν αναφέρεστε σε τέταρτο μνημόνιο εννοείτε το μεσοπρόθεσμο, διερωτήθηκε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη ο πρωθυπουργός και συνέχισε. «Αν μετρούσαμε για μνημόνιο κάθε μεσοπρόθεσμο που έφερναν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, θα είχαμε φτάσει σήμερα όχι στο 4ο αλλά στο 40ο μνημόνιο».

«Τα αντίμετρα για μας είναι οδοδείκτης και μια στρατηγική επιλογή να αποτελέσουν τη βάση για την οικοδόμηση κοινωνικού κράτους, κοινωνικού μισθού, να δημιουργήσουμε ένα δίκτυ κοινωνικής προστασίας», είπε μιλώντας στη Βουλή ο πρωθυπουργός.

«Είναι καθήκον κοινωνικό, αριστερό, πατριωτικό και όπως θέλετε πείτε το, να οδηγήσουμε τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, να σταθεί η χώρα στα πόδια της και να σχεδιάσουμε νέο κοινωνικό και παραγωγικό μοντέλο» διεμήνυσε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο.

Σημείωσε πως «ο ελληνικός λαός γνωρίζει πως δεν είμαστε αλάνθαστοι, αλλά γνωρίζει ότι δεν είμαστε ούτε πορφυρογέννητοι» και επισήμανε: «Δεν έχουμε στην πολιτική μας διαδρομή ούτε τη Ζήμενς, ούτε τη Νοβάρτις, ούτε τα εξοπλιστικά, ούτε τις λίστες της φοροδιαφυγής. Γνωρίζει ότι είμαστε οι μόνοι που θα το παλέψουμε μέχρι τέλος και δεν θα διαψεύσουμε τον ελληνικό λαό. Θα τα καταφέρουμε».

«Μπαίνουμε σ' ένα νέο πεδίο που απαιτεί σχέδιο. Στηρίζεται στην ενίσχυση των επενδύσεων, στην καινοτομία, την έρευνα, την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, στις δημοκρατικές τομές που έχει ανάγκη η κοινωνία» υπογράμμισε.

Αλέξης Τσίπρας στην δευτερολογία του: Τι σχέση έχουν αυτοί που έδιναν μάχη για καρέκλες με εμάς που δίνουμε μάχη για τη χώρα;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε την ίδια διαδρομή ούτε κοινωνική ούτε πολιτική», είπε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη κατά την δευτερολογία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν γεννήθηκα για να γίνω πρωθυπουργός», συνέχισε ο κ. Τσίπρας, «δεν γεννήθηκα ούτε μεγάλωσα σε καρέκλες. Η διαφορά αυτών που ψηφίζανε επί πέντε χρόνια για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους, με εμάς που δίνουμε μάχη για τη χώρα για να διατηρήσουμε αλώβητη την κοινωνία, είναι η διαφορά αυτών που αγωνίζονται για να υπερασπιστούνε τους στόχους και τις ιδεολογίες με αυτούς που αγωνίζονται ξανά γιατί αισθάνονται τεράστια την απώλεια της καρέκλας και της κουτάλας, που για πολλά χρόνια είχαν και λεηλατούσαν τον λαό και την κοινωνία».

«Σε τι να κάνει αυτοκριτική η αριστερά;» συνέχισε ο κ. Τσίπρας. «Επειδή έως το 1980 δεν είχε πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες; Επειδή διεκδικούσε; Ή επειδή οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία; Θέλει θράσος αυτή η κατηγορία», είπε ο πρωθυπουργός απαντώντας στην αναφορά του προέδρου της Ν.Δ.., που είχε κάνει λόγο για «ανάγκη αυτοκριτικής της Αριστεράς».

«Η Αριστερά είναι υπεύθυνη για τις δομικές στρεβλώσεις της διοίκησης;» διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας.

«Με κατηγορείτε εδώ και δυο χρόνια» πρόσθεσε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη ο πρωθυπουργός, «συγκρίνοντας δηλώσεις μου πριν το 2015 και δηλώσεις μου από τις εκλογές του 2015 και μετά. Θέλετε να διαγράψετε από τη μνήμη σας, ότι όταν αναγκασθήκαμε να αλλάξουμε αφήγημα, γιατί δώσαμε όλη μας την ψυχή και το είπαμε δημόσια κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ότι δεν υπολογίσαμε πως η αλλαγή των συσχετισμών στο ευρωπαϊκό πεδίο δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη».

«Πράγματι» συνέχισε, «οδηγηθήκαμε σε ένα πρωτοφανή εκβιασμό που έλεγε ότι «ή υπογράφετε ή καταρρέουν οι τράπεζες και χρεοκοπεί η χώρα». Οδηγηθήκαμε σε αυτό τον εκβιασμό γιατί λίγες μέρες πριν έρθουμε στην εξουσία, η ΕΚΤ έφτιαξε το πρόγραμμα της ποσοστικής χαλάρωσης για όλες τις άλλες χώρες εκτός από την Ελλάδα και αυτό αποκαθίσταται σήμερα. Όταν φθάσαμε στο κρίσιμο σημείο, πήραμε μια απόφαση με ειδικό βάρος που δεν μπορείτε να κατανοήσετε, να προσφύγουμε στον ελληνικό λαό και να του πούμε αυτό που δεν είπε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την πρώτη περίοδο, ούτε εν συνεχεία ο κ. Σαμαράς, που εκλέχθηκαν οι πρώτοι λέγοντας «λεφτά υπάρχουν» και έφεραν το πρώτο μνημόνιο, και οι δεύτεροι λέγοντας «επαναδιαπραγμάτευση και Ζάππειο» και έφεραν το δεύτερο μνημόνιο. Όταν χτυπήσαμε σε τοίχο, πήγαμε στον ελληνικό λαό και του είπαμε, «αυτή είναι η συμφωνία». Ο ελληνικός λαός, επέλεξε εμάς για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και όχι αυτούς που λεηλάτησαν και χρεοκόπησαν την χώρα».

«Να λοιπόν ποιοι είναι οι «τζάμπα μάγκες. Αυτοί που έπαιρναν την εντολή του ελληνικού λαού και την εξαργύρωναν με μέτρα και μνημόνια», είπε ο κ. Τσίπρας και κατέληξε: «Εμείς μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τον ελληνικό λαό και να προχωράμε. Δεν τους κάνουμε τη χάρη. Διεκδικήσαμε εντολή τετραετίας με στόχους να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, θα φέρουμε δικαιοσύνη να αλλάξουμε το παραγωγικό μοντέλο και θα το πετύχουμε».

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός AKTOR-Oλυμπιακός: Το "ερυθρόλευκο" σερί κι όλοι οι αγώνες τους στη EuroLeague

All Content

"Ποδαρικό" στο 2026 με ντέρμπι Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός

All Content - BusinessNews.gr

Θετικό κλείσιμο έτους για τη ελληνική μεταποίηση – Άνοδος του PMI τον Δεκέμβριο

All Content - BusinessNews.gr

Νέο φορολογικό πλαίσιο για τα ακίνητα το 2026 - Μειώσεις φόρων και κίνητρα για ιδιοκτήτες

All Content - BusinessNews.gr

Πιερρακάκης: «Το 2026 χρονιά ευκαιριών για την Ελλάδα – Ανάπτυξη με επίκεντρο τον πολίτη»

All Content

Data: Tι δείχνουν για την Ελλάδα του 2026

All Content

Sleed:TikTok premium awareness feature για τη νέα καμπάνια της ION Break

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Παναθηναϊκός ΑKTOR-Oλυμπιακός: Η σύγκρισή τους και οι κορυφαίοι

All Content

Πανιώνιος: Πρώτη προπόνηση Μάρκοβιτς, ιατρικά ο Τόμασον

All Content - BusinessNews.gr

Καρέλιας: Νέος γύρος γενναίων παροχών και 15ος μισθός στους εργαζομένους - τι περιλαμβάνουν

All Content - BusinessNews.gr

Η ενεργειακή στροφή της Ελλάδας - Τα μεγάλα στοιχήματα του 2026

All Content - BusinessNews.gr

ΔΑΑ: Ρεκόρ 34 εκατ. επιβατών το 2025 και νέος κύκλος ανάπτυξης - Το 2026 χρονιά υψηλών απαιτήσεων

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κανέλλη: Ήρθατε ως ελπίδα και πέσατε ως ακρίδα
Κανέλλη: Ήρθατε ως ελπίδα και πέσατε ως ακρίδα 18/05/2017 - 03:00
Δ. Αθηναίων: Ένας στους πέντε παρκάρει σε πεζόδρομους και ράμπες ΑΜΕΑ 19/05/2017 - 03:00
Δ. Αθηναίων: Ένας στους πέντε παρκάρει σε πεζόδρομους και ράμπες ΑΜΕΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΕΛΣΤΑΤ: Υποχώρησε στο 8,2% το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Νοέμβριο του 2025
    02/01/2026 - 15:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • «Avatar: Fire and Ash»: Οδεύει ολοταχώς προς το ορόσημο του 1 δισ. δολαρίων
    02/01/2026 - 15:02 LIFESTYLE
  • Ελβετία: Αγνοείται 15χρονη Ελληνίδα στην τραγωδία του Γκραν Μοντανά
    02/01/2026 - 14:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εκκαθάριση φοιτητικών καταλόγων των ΑΕΙ - Διαγράφηκαν 308.605 «αιώνιοι» φοιτητές
    02/01/2026 - 13:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.145,31 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,16%
    02/01/2026 - 13:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Θετικό κλείσιμο έτους για τη ελληνική μεταποίηση – Άνοδος του PMI τον Δεκέμβριο
    02/01/2026 - 13:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Διπλωματικές πηγές: Διαθεσιμότητα να υποδεχτεί εγκαυματίες από το Κραν Μοντανά υπέβαλε η Ελλάδα
    02/01/2026 - 12:55 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Κύπρος ανέλαβε την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ για το πρώτο εξάμηνο
    02/01/2026 - 12:46 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τραμπ: Θα επέμβουμε αν οι ιρανικές Αρχές καταστείλουν με τη βία τις κινητοποιήσεις
    02/01/2026 - 12:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νίκος Ταχιάος: Η Παραχώρηση της Εγνατίας Οδού θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για τους χρήστες
    02/01/2026 - 11:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η υφήλιος υποδέχθηκε το 2026 - Οι ευχές των ηγετών του κόσμου
    01/01/2026 - 16:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παπαθανάσης: Δαπάνες 14,6 δισ. από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
    01/01/2026 - 17:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
    01/01/2026 - 18:12 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μετά τη Βουλγαρία, η επέκταση του ευρώ συναντά εμπόδια στα εναπομείναντα κράτη-μέλη της ΕΕ
    01/01/2026 - 20:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ιράν: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις κατά της ακρίβειας - Νεκροί διαδηλωτές σε συγκρούσεις με δυνάμεις ασφαλείας
    01/01/2026 - 19:05 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Οι μεταδόσεις των επόμενων ημερών στα Εθνικά πρωταθλήματα Γυναικών και Ανδρών

02/01/2026 - 13:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Οι διαιτητές στην επανέναρξη της Α2 Γυναικών

02/01/2026 - 13:32
FleetNews
fleetnews.gr

Η Ayvens δοκιμάζει σύστημα παρακολούθησης των μπαταριών EV

02/01/2026 - 12:51
FleetNews
fleetnews.gr

Το 5% της Leapmotor απέκτησε η κρατική FAW της Κίνας – Επένδυση 460 εκατ. ευρώ

02/01/2026 - 09:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η 31 η Τελετή Απονομής των Critics’ Choice Awards αποκλειστικά στην COSMOTE TV

30/12/2025 - 11:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

COSMOTE eValue: Τέσσερις ευρωπαϊκές διακρίσεις για την Εξυπηρέτηση Πελατών της

29/12/2025 - 10:54
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Vodafone: Ημέρες εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς

29/12/2025 - 10:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαζί για το Παιδί: Στηρίζει περισσότερα από 2.000 παιδιά μέσα από τις δράσεις Secret Santa και Breakfast Boxes

29/12/2025 - 08:54
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Charity Event – Artego Hellas – ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες”

25/12/2025 - 19:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

18th Models’ Reunion

23/12/2025 - 14:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo