Κυριακή, 30 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ενισχύουν τις δυνάμεις τους και τα μπλόκα οι αγρότες
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
27/01/2017 · 02:00

Ενισχύουν τις δυνάμεις τους και τα μπλόκα οι αγρότες

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι που ανησυχούν για την επιβίωσή τους και συντάσσονται με τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών τους οργάνων, πλην όμως καθυστερούν την έξοδό τους στους δρόμους, λόγω οικονομικής δυσχέρειας
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Αποφασισμένοι να φτάσουν στο τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα φαίνεται ότι είναι οι Σερραίοι αγρότες που από την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στη διασαύρωση Σιδηροκάστρου έξω απο τον Λευκώνα.

Η δύναμή τους στο σημείο ενισχύεται ολοένα και περισσότερο. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών δυνάμεων να φρενάρουν την ορμή τους, ώστε εκείνοι που σπεύδουν από διάφορα σημεία στην περιοχή να μην ενσωματωθούν στο σύνολο των τρακτέρ που είναι παρατεταγμένα στη διασταύρωση, δια στόματος του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Βισαλτίας, Στέργιος Λίτος, μέλους της συντονιστικής επιτροπής, προειδοποιούν: «Εμείς έχουμε και εναλλακτικά σχέδια και θα κάνουμε πράξη αυτό που είπαμε, Θα φτάσουμε στον Προμαχώνα».

Πάντως, όπως δηλώνουν εκπρόσωποί τους, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι που ανησυχούν για την επιβίωσή τους και συντάσσονται με τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών τους οργάνων, πλην όμως καθυστερούν την έξοδό τους στους δρόμους, λόγω οικονομικής δυσχέρειας.

Σήμερα, οι Σερραίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, όπως και τις δύο προηγούμενες ημέρες, στις 12 το μεσημέρι θα επιχειρήσουν εκ νέου την προσπάθειά τους να παρακάμψουν τις αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο έξω απο τον Λευκώνα και να κατευθυνθούν στο τελωνείο του Προμαχώνα.

Σημειώνεται ότι η δράση των διαμαρτυρόμενων, που βρίσκει την αντίσταση των αστυνομικών δυνάμεων, έχει ως αποτέλεσμα να κλείνει για δύο ώρες περίπου η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Σερρών, έξω απο τον Λευκώνα και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται απο παρακαμπτήριους οδούς.

Εξάλλου, οι Βούλγαροι ευρωβουλευτές ψήφισαν κείμενο με το οποίο ζητούν από την Κομισιόν να ασχοληθεί με τα προβλήματα στα σύνορα Βουλγαρίας -Ελλάδας.

Οι ευρωβουλευτές αναφέρονται στην πρόθεση των Ελλήνων αγροτών να στήσουν μπλόκα στους δρόμους και υποστηρίζουν ότι αυτοί που πλήττονται περισσότερο από τις ενέργειές τους είναι οι βουλγαρικές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, στους τομείς των εμπορίου, τουρισμού και της ελαφράς βιομηχανίας. «Κατά τη διάρκεια της κρίσης του περασμένου έτους, περισσότεροι από 6.000 οδηγοί φορτηγών, αναγκάστηκαν να περάσουν μέρες και εβδομάδες, εν αναμονή της άρσης του αποκλεισμού, χωρίς χρήματα, τρόφιμα και χωρίς την ύπαρξη των βασικών συνθηκών υγιεινής στη μέση του χειμώνα» υπενθυμίζουν οι Βούλγαροι ευρωβουλευτές.

Με τη φράση «τέρμα ο πολιτισμένος διάλογος, ήρθε η ώρα για πράξεις», οι συμμετέχοντες στη συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας, προσέρχονται σήμερα στις 17.00, σε νέα συνάντησή τους στο Πολύκαστρο του νομού Κιλκίς. Στόχος είναι να οριστικοποιηθούν τα σχέδιά τους και ενδεχομένως απο αύριο να ξεκινήσουν να κατευθύνονται με τα τρακτέρ τους στα σημεία που έχει αποφασιστεί να στήσουν τα μπλόκα. Πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ αναφέρουν ενδεχόμενο κλείσιμο του τελωνείου των Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με την πΓΔΜ, και ενα ισχυρό μπλόκο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, πιθανόν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Σε ετοιμότητα και πιο αρτιότερα συντονισμένοι φαίνεται ότι είναι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα σε περιοχές των Χαλκιδικής, Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας και Χαλκηδόνας και ακολουθούν Μάλγαρα, Χαλάστρα,Θέρμη, Κιλκίς, Λαγκαδάς και Δερβένι.

Τονίζεται ότι το Σάββατο 28/1, λίγο μετά τις 11 το πρωί, πρόκειται να στηθεί το μπλόκο στα διόδια Μαλγάρων, ενώ το ακριβές χρονοδιάγραμμα κινητοποίησης θα καθοριστεί σε γενική συνέλευση που θα γίνει την ίδια ημέρα, αφού πρώτα παραταχθούν τα τρακτέρ, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής, Κώστας Ανεστίδης, αγρότης και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Β΄ Χαλάστρας, Αχιλλέας Καμπούρης, που πέρυσι ηγείτο του μπλόκου στα Μάλγαρα και συμμετέχει και φέτος ως ένας εκ των δύο επικεφαλής, ενώ είναι και μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, διευκρίνισε ότι «πέραν των όσων ήδη γνωστοποιήθηκαν, το μπλόκο των Μαλγάρων θα συμμετέχει σήμερα στη σύσκεψη στο Πολύκαστρο». Πρόσθεσε δε: «Μπορεί μεν να στήνεται το μπλόκο στα διόδια Μαλγάρων, αλλά δεν αποκλείεται πέραν της όποιας χιλιομετρικής απόστασης μας χωρίζει απο ένα άλλο, να μεταβούν δυνάμεις σε αυτό, εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο».

Στη γενική τους συνέλευση στην Πέλλα, οι συμμετέχοντες αποφάσισαν ομόφωνα συντεταγμένα να ακολουθήσουν τις αποφάσεις της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ στο Κιλκίς, όπου έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα απο 60 τρακτέρ έξω απο το κτίριο της αντιπεριφέρειας, φαίνεται σε ότι σε πρώτη φάση θα στηθεί το γνωστό μπλόκο στην είσοδο της πόλης και σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να μεταβούν σε άλλο σημείο.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα της ανατολικής Θεσσαλονίκης, γνωστοί ως «το μπλόκο στα πράσινα φανάρια» (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία), έχουν προγραμματίσει νέα συνάντηση την προσεχή Κυριακή στις 18.00.

Στη Χαλκιδική συνεχίζεται η συγκέντρωση τρακτέρ στους Μύλους Ευγενίου στην Τρίγλια και απόφασή τους είναι να κινηθούν με βάση τις αποφάσεις που θα ληφθούν στη συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα τρακτέρ τους έχουν παρατάξει στον κόμβο της Κουλούρας Ημαθίας άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα της ευρύτερης περιοχής -που βρίσκεται στην Εγνατία οδό, στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Βέροιας και δεν εμποδίζουν τη διέλευση των οχημάτων.

Επισημαίνεται ότι οι συντασσόμενοι με την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, αναμένεται να μαζευτούν ξανά πιθανόν το τρέχον Σαββατοκύριακο για να συζητήσουν τα αποτελέσματα των γενικών συνελεύσεων που κάνουν ή θα κάνουν την τρέχουσα εβδομάδα. Αυτό που φαίνεται να προκρίνεται -σύμφωνα με αποτελέσματα γενικών συνελεύσεων σε περιοχές των Σερρών, Παγγαίου και Δράμας και Ελευθερούπολη και περιοχές των Σερρών, όπως Αχινού, Μαυροθάλασσας και Δήμου Νέας Ζίχνης- είναι η διοργάνωση ενός συλλαλητηρίου στη 10η Διεθνή Έκθεση Κτηνοτοροφίας και Πτηνοτροφίας "Ζοοtechnia" που ανοίγει τις πύλες της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στις 2/2. Άλλωστε, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «ναι σε δυναμικές κινητοποιήσεις, αλλά χωρίς το κλείσιμο δρόμων».

Υπενθυμίζεται ότι οι περισσότεροι γεωργοί και κτηνοτρόφοι σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, έχουν αποφασίσει να τηρήσουν στάση αναμονής, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσουν συνάντηση, προκειμένου να σταθμίσουν την κατάσταση και να δουν πώς θα κινηθούν.

Για δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζονται οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα στη Δυτική Μακεδονία και τα μπλόκα θα στηθούν τη Δευτέρα 30/1, αφού πρώτα οριστούν τα ακριβή σημεία στην ευρεία σύσκεψη που θα γίνει αύριο, Σάββατο, στις 19.30, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Καστοριάς των δημητριακών και κτηνοτροφικών προϊόντων του νομού, Δημήτρης Μόσχος. Σύμφωνα με τον ίδιο, στην πρόσφατη γενική τους συνέλευση, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Καστοριάς αποφάσισαν να στήσουν το μπλόκο τους, τη Δευτέρα 30/1, στις 12.00, στο Άργος Ορεστικό, δηλαδή στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού, στον δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία.

Ο κ. Μόσχος είπε ακόμη ότι στη γενική τους συνέλευση οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα στο Καλονέρι Βοείου, επικύρωσαν την απόφασή τους να στηθεί τη Δευτέρα 30/1 το μπλόκο της Αγίας Κυριακής, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού, από τη διασταύρωση Σιάτιστας.

Στο μεταξύ, σήμερα, στις 16.30, θα γίνει στο Αμύνταιο συγκέντρωση των αγροτών και κτηνοτρόφων, όπου θα βρεθούν αγροτοσυνδικαλιστές της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και ο Βαγγέλης Μπούτας.

Αύριο, στις 19.30, θα συνεδριάσει η συντονιστική επιτροπή μπλόκων Δυτικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή και άλλων δυνάμεων στην περιοχή, προκειμένου να συναποφασιστεί και οργανωθεί το πλάνο των κινητοποιήσεων για τις επόμενες ημέρες.

Συνεχίζουν σε Αιγιάλεια και Ηλεία - Στήνονται μπλόκα στην Αιτωλοακαρνανία

Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας, ενώ αντίθετα οι αγρότες της Αιγιάλειας θα συνεχίσουν τον καθημερινό αποκλεισμό της νέας εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου.

Στην Αιτωλοακαρνανία, οι αγρότες αποφάσισαν να στήσουν μπλόκα στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων και στον 'Αγιο Νικόλαο Βόνιτσας, ενώ στην Ηλεία οι αγρότες θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο γραμματέας του συλλόγου αγροτών δυτικής Αχαΐας Δημήτρης Φλίγγος, αναφέρθηκε αρχικά στην συνάντηση που έγινε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, λέγοντας ότι «οι θέσεις του υπουργείου είναι συγκεκριμένες, δεν δέχονται την άλλη άποψη και πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα».

«Εμείς μετρήσαμε δυνάμεις και έχουμε θέσει έναν συγκεκριμένο στόχο, γιατί πλέον τα πράγματα δεν είναι απλά» είπε ο Δημήτρης Φλίγγος, σε ό,τι αφορά τη στάση των αγροτών, και εξήγησε: «Είναι τέτοια η επιβάρυνση που θα δεχθούμε, που καθιστά τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις, μη βιώσιμες. Έτσι κρίναμε, ότι μία κινητοποίηση για να είναι σωστή θα πρέπει να έχει μία συμμετοχή, με τουλάχιστον 250 αγροτικά μηχανήματα. Επειδή λοιπόν οι δυνάμεις που είχαμε χθες δεν πιάνουν αυτό τον στόχο και σε μία κίνηση από την δική μας πλευρά να θέσουμε τους συναδέλφους μας προ των ευθυνών τους, αποφασίσαμε την αναστολή των κινητοποιήσεων, μήπως και καταφέρουμε να τους κάνουμε να καταλάβουν ορισμένα πράγματα. Έτσι, σε δύο τρεις ημέρες ανάλογα με την ανταπόκριση από τον κόσμο, ενδέχεται να κατεβάσουμε ένα δυναμικό μπλόκο».

Σχετικά με τα αιτήματα των αγροτών, ο Δημήτρης Φλίγγος ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ: «Εάν εξαιρέσουμε τα αιτήματα που είναι κοινά από όλους τους αγρότες, η δυτική Αχαΐα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, όπως το αίτημα της επέκτασης της διώρυγας του φράγματος του Πηνείου, γιατί θα αρδεύσει επιπλέον 150.000 στρέμματα με ότι αυτό σημαίνει για την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών και το κόστος της καλλιέργειας». Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Φλίγγος, «το συγκριμένο έργο βρίσκεται στη φάση της χρηματοδότησης της μελέτης».

Για τις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Αιγιάλεια, ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Αιγίου Γιάννης Μποδιώτης είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι ελήφθη απόφαση «ο αποκλεισμός της εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου από δίωρος κάθε απόγευμα να γίνει τρίωρος και συγκεκριμένα από τις 17:00 έως τις 20:00».

Επίσης, πρόσθεσε ότι η νέα κινητοποίηση θα ξεκινήσει από την Κυριακή, ενώ ανέφερε ότι στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, δεν αποκλείεται να αποφασιστεί αποκλεισμός υπηρεσιών αποκλεισμού υπηρεσιών.

Στην Αιτωλοακαρνανία, η παναιτωλοακαρνανική συντονιστική επιτροπή αγώνα αγροτών ανακοίνωσε ότι έπειτα από σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων και συντονιστικών επιτροπών από όλο τον νομό Αιτωλοακαρνανίας, αποφασίστηκε η δημιουργία δύο μπλόκων. Το πρώτο θα είναι στον κόμβο Κεφαλόβρυσου της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων και το δεύτερο στον 'Αγιο Νικόλαο Βόνιτσας. Επίσης, στις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής θα πραγματοποιηθεί συνέλευση στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου.

Στην Ηλεία, αποφασίστηκε από τους αγρότες να συνεχιστεί ο δίωρος αποκλεισμός της εθνικής οδού Πατρών Πύργου στο Λατίφι της Αμαλιάδας, από τις 11:00 έως τις 13:00. Όμως, σε πρώτη φάση το κλείσιμο του δρόμου θα γίνεται ανά δύο ημέρες.

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
  • ·
  • ΜΠΛΟΚΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Η Σενεγάλη 84-82 την Ανγκόλα με σούπερ Μπάντιο και διψήφιο Εντιάι

All Content

Ολυμπιακός: Στην COSMOTE TV το τουρνουά CRETE IBT 2026

All Content - BusinessNews.gr

Οίκοι αξιολόγησης: Ξεκινά ο δεύτερος γύρος αξιολογήσεων της οικονομίας για το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Euronext Athens: Κέρδη 229% για τον βασικό δείκτη από το 2021 - Αποδόσεις έως και 1.926%

All Content - BusinessNews.gr

Διεύρυνση της λίστας των προϊόντων με μειωμένες τιμές – Έρχεται παράταση επιδότησης του ντίζελ

All Content

ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Επαναπροκύρηξη spec 982,3 χιλ. ευρώ για τα Κ.Ε.ΠΕ.Α.

All Content

Ελληνικά Οινοποιεία: Νέος CEO ο Βασίλης Ανδρικόπουλος

FleetNews

Η Lizy εξασφάλισε χρηματοδότηση 300 εκατ. ευρώ

FleetNews

Το Opel Rekord C γιορτάζει 60 χρόνια ιστορίας

FleetNews

Το Audi Q3 με ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης

All Content

Η Αρμάνι Μιλάνο 95-90 τη Βαρέζε στο ντεμπούτο του Άλεκ Πίτερς

All Content

Βαλαντσιούνας: Πέτυχε 20 πόντους στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ζαλγκίρις (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΜΕΓΑ: Νέα αύξηση τζίρου το 2025 με έμφαση στη στήριξη εργαζομένων και καταναλωτών

All Content - BusinessNews.gr

3αλφα: Πωλήσεις 29,7 εκατ. και επιστροφή σε κέρδη 2,45 εκατ. ευρώ – Το boost από τα νέα προϊόντα

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: Πάνω από 950 ευρώ ο κατώτατος μισθός πριν από τις εκλογές

FleetNews

Μείωση 2,3% στις ταξινομήσεις Ιουλίου

FleetNews

Η Geely αναδεικνύεται η πιο καινοτόμος αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως

CSRΝews.gr

Η ΕΤΒΑ και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας

CSRΝews.gr

AWS: Νέο δωρεάν πρόγραμμα για φοιτητές με περισσότερα από 900 μαθήματα και δυνατότητα πιστοποίησης

CSRΝews.gr

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Τάκη Ηλιόπουλου στηρίζει τη νέα γενιά της ελληνικής ναυτιλίας με Πρόγραμμα Υποτροφιών Α.Ε.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κοινή Διακήρυξη Συνεργασίας των Κοινοβουλίων Ελλάδας, Ισραήλ, Κύπρου
Κοινή Διακήρυξη Συνεργασίας των Κοινοβουλίων Ελλάδας, Ισραήλ, Κύπρου 27/01/2017 - 02:00
Το Υδροηλεκτρικό Φράγμα της Μεσοχώρας θα αδειοδοτηθεί χωρίς σύνδεση με την εκτροπή του Αχελώου 27/01/2017 - 02:00
Το Υδροηλεκτρικό Φράγμα της Μεσοχώρας θα αδειοδοτηθεί χωρίς σύνδεση με την εκτροπή του Αχελώου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Σαντορίνη: Από τις 75 κλίνες το 1971 στα εκατομμύρια επισκεπτών - Πώς εξελίχθηκε σε παγκόσμιο τουριστικό brand
    29/08/2026 - 20:04 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Fitch: Ο οίκος διατήρησε στο A+ την αξιολόγηση της Γαλλίας με σταθερή προοπτική
    29/08/2026 - 18:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    29/08/2026 - 18:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γερμανία: Σχεδιάζει κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας για την υπόθεση με τα drones στο αεροδρόμιο της Λειψίας
    29/08/2026 - 17:48 ΚΟΣΜΟΣ
  • Διεύρυνση της λίστας των προϊόντων με μειωμένες τιμές – Έρχεται παράταση επιδότησης του ντίζελ
    29/08/2026 - 14:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ-myAGRO: Aπλουστεύσεις στην υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης
    29/08/2026 - 13:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Επίθεση Μητσοτάκη στο ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρουλάκη – «Συντεταγμένο με αυτούς που πήγαν να καταστρέψουν τη χώρα»
    29/08/2026 - 13:03 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Πυκνώνουν τα δρομολόγια του Τραμ - Μικρότεροι χρόνοι αναμονής για τους επιβάτες
    29/08/2026 - 12:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 4 Σεπτεμβρίου
    29/08/2026 - 12:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι ΗΠΑ «βάζουν χέρι» στο πετρέλαιο της Βενεζουέλας - Συμφωνία-μαμούθ για 65 δισ. βαρέλια
    29/08/2026 - 11:25 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Επίθεση Μητσοτάκη στο ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρουλάκη – «Συντεταγμένο με αυτούς που πήγαν να καταστρέψουν τη χώρα»
    29/08/2026 - 13:03 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Euronext Athens: Κέρδη 229% για τον βασικό δείκτη από το 2021 - Αποδόσεις έως και 1.926%
    29/08/2026 - 10:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ηράκλειο: Πάνω από τα 10 εκατ. οι επιβάτες και φέτος στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»
    29/08/2026 - 11:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ-myAGRO: Aπλουστεύσεις στην υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης
    29/08/2026 - 13:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οίκοι αξιολόγησης: Ξεκινά ο δεύτερος γύρος αξιολογήσεων της οικονομίας για το 2026
    29/08/2026 - 10:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Σενεγάλη 84-82 την Ανγκόλα με σούπερ Μπάντιο και διψήφιο Εντιάι

29/08/2026 - 20:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πρεμιέρα με νίκες για τις Εθνικές 3X3 U23 στους Μεσογειακούς Αγώνες

29/08/2026 - 20:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

INTERSPORT και FIBA σε παγκόσμια συνεργασία έως το 2031

28/08/2026 - 13:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΟΔΙΠΥ: Στη Black Olive ο λογαριασμός επικοινωνίας για την 90ή ΔΕΘ

28/08/2026 - 11:48
FleetNews
fleetnews.gr

Η Lizy εξασφάλισε χρηματοδότηση 300 εκατ. ευρώ

28/08/2026 - 10:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ΕΤΒΑ και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας

28/08/2026 - 10:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

AWS: Νέο δωρεάν πρόγραμμα για φοιτητές με περισσότερα από 900 μαθήματα και δυνατότητα πιστοποίησης

28/08/2026 - 09:35
FleetNews
fleetnews.gr

Το Opel Rekord C γιορτάζει 60 χρόνια ιστορίας

28/08/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo