Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Περιφέρεια Αττικής -Απολογισμός 2019-2021: Πάνω από 900 έργα, άνω των 2,2 δισ. ευρώ
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
02/11/2021 · 08:11

Περιφέρεια Αττικής -Απολογισμός 2019-2021: Πάνω από 900 έργα, άνω των 2,2 δισ. ευρώ

Η ολοκλήρωση των έργων για τη θωράκιση της Αττικής από καιρικά φαινόμενα και η πλήρης υιοθέτηση του νέου μοντέλου διαχείρισης απορριμμάτων αποτελούν τους βασικούς στόχους της προσεχούς διετίας, σημειώσε ο περιφερειάρχης Γ.Πατούλης.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σειρά σημαντικών έργων σε μια πορεία υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού για την επίλυση καίριων και χρόνιων προβλημάτων, αλλά και κοινωνικό έργο, περιλαμβάνει ο απολογισμούς της 2ετούς θητείας της Περιφερειακής Αρχής που παρουσίασε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης σε εκδήλωση, διαδικτυακά και δια ζώσης στο αμφιθέατρο της ΓΓΕΕ.

Με το σύνθημα «Η Αττική Πρώτη» και η Περιφέρεια Αττικής «Διαρκώς δίπλα στον πολίτη» ξεδιπλώθηκε σε βιντεοπροβολή στοιχειοθετημένο το έργο της διετίας 2019-2021 με τις «πρωτιές» της Περιφέρειας: Στην υλοποίηση 900 έργων προϋπολογισμού 2,2 δισ. ευρώ, στην στήριξη των δομών Υγείας για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, με ποσό άνω των 500 εκατ., στους υψηλούς ρυθμούς απορρόφησης του ΠΕΠ Αττικής που αγγίζουν το 68,4%, στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, στην προώθηση πράσινων πολιτικών για την προστασία του περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία, την προστασία της ζωής και των περιουσιών. Αναφορικά με τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης η οποία έπληξε την Αττική, η ολοκλήρωση των έργων για τη θωράκιση της και η πλήρης υιοθέτηση του νέου μοντέλου διαχείρισης των απορριμμάτων αποτελούν τους βασικούς στόχους της προσεχούς διετίας, επισήμανε ο περιφερειάρχης.

«Όραμά μας να καταστήσουμε την Περιφέρεια Αττικής, Πρώτη. Στην ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, στα έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στη ασφάλεια, στην αλληλεγγύη Θέλουμε την Αττική, Πρώτη , σε όλα. Διαρκώς δίπλα στον πολίτη, 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο», υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υπουργός ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης οι οποίοι και απεύθυναν χαιρετισμούς. Χαιρετισμούς διαδικτυακά απεύθυναν οι υπουργοί Εσωτερικών Μ. Βορίδης, Υγείας Θάνος Πλεύρης, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Γ., Τσακίρης ενώ παρέστησαν πρυτάνεις, δήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Ι. Σελίμης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Αττικής Γ. Μαρκόπουλος κ.α.

Οι υπουργοί αναφέρθηκαν στην αποτελεσματικότητα από την άριστη συνεργασία τόσο με τον κ. Πατούλη όσο και μεταξύ των υπηρεσιών. Ειδικότερα ο κ. Πιερρακάκης έκανε λόγο για την ταχύτατη μετάβαση της Περιφέρειας Αττικής στον ψηφιακό μετασχηματισμό και των ολοένα αυξανόμενων ψηφιακών υπηρεσιών προς όφελος της αμεσότητας, της διαφάνειας και της εξυπηρέτησης του πολίτη.

Ο κ. Αυγενάκης ευχαρίστησε για την διαρκή συνεισφορά της Περιφέρειας προς όλη την αθλητική κοινότητα του λεκανοπεδίου. Κυρίως όμως για την ταχύτατη ωρίμανση των διαδικασιών υλοποίησης του Μεγάλου Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας για τη βελτίωση των υποδομών του ΟΑΚΑ, για το κολυμβητήριο του Ζαππείου και κυρίως για την συμβολή της στη διευκόλυνση της διεξαγωγής του Ράλι Ακρόπολις στην περιοχή του Συντάγματος.
Από την πλευρά του ο κ. Πλεύρης χαρακτήρισε πολύτιμη υπεραξία τη συμβολή της Περιφέρειας στον κοινό αγώνα με την Πολιτεία στη διαχείριση και αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ο κ. Γεωργιάδης ευχήθηκε στον κ. Πατούλη να συνεχίσει το έργο του με τον ίδιο δυναμισμό και ενεργητικότητα που έχει επιδείξει έως σήμερα. Ο ίδιος, υπενθύμισε ότι παρίστατο στη βουλή στη συζήτηση του ν/σ για τις λαϊκές αγορές το οποίο καταρτίστηκε με τη στενή συνεργασία υπουργείου και Περιφέρειας.

Ο υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντικό τον ρόλο των Περιφερειών και της Περιφέρειας Αττικής στην κοινή προσπάθεια ανάταξης της οικονομίας. Επισήμαινε ότι συντονισμένα πρέπει να διαμορφωθεί με τον βέλτιστο τρόπο ο σχεδιασμός αξιοποίησης σημαντικών πόρων από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο και υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση με νομοθετικές ρυθμίσεις άμβλυνε τις συνέπειες που είχε προκαλέσει η απλή αναλογική και ότι με αφορμή την υπό εξέλιξη συζήτηση για την πολυεπίπεδη διακυβέρνηση, θα επιλυθούν σύντομα κομβικά ζητήματα σχετικά με το ρόλο της αποκεντρωμένης Αυτοδιοίκησης σε σχέση με την Περιφέρεια ή τους Δήμους.

Ο κ. Τσακίρης αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία που προηγήθηκε των δεκάδων έργων τα οποία είναι σε εξέλιξη αλλά και πολλών ακόμη τα οποία δρομολογούνται.

Ο περιφερειάρχης στην ομιλία του αναγνώρισε ότι ήταν πολύ δύσκολη αυτή η διετία, εξαιτίας της πανδημίας η οποία ενέσκηψε τον Μάρτιο του 2020. Υπογράμμισε ωστόσο ότι «η πανδημία δεν αποτέλεσε δικαιολογία, αλλά πρόκληση, να αποδείξουμε ότι μπορούμε καλύτερα και περισσότερα», τονίζοντας ότι τέθηκε σε τροχιά η ολοκλήρωση εμβληματικών έργων όπως η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου, η διαχείριση των απορριμμάτων, η ενίσχυση των κοινωνικών δομών, η υλοποίηση έργων και η ανάληψη πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, η αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής. Σημείωσε ότι αναζητήθηκαν και βρέθηκαν οι ανάλογοι πόροι ώστε σήμερα, η Περιφέρεια Αττικής να υλοποιεί πάνω από 900 έργα, προϋπολογισμού άνω των 2,2 δισεκατομμυρίων ευρώ», όταν βρήκαν στο ταμείο μόλις 300 εκατομμύρια με υποχρεώσεις άνω του 1,3 δισ. Πρόσθεσε ότι η Περιφέρεια πρωταγωνιστεί στην αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ με 10.994 ενταγμένα έργα σήμερα και τη δημόσια δαπάνη που έχει αποδοθεί στους δικαιούχους, να ξεπερνά τα 718 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ των δεκάδων έργων περιλαμβάνονται οι υποδομές για τη διαχείριση των απορριμμάτων στα Κύθηρα, το ΚΕΛ Παιανίας, το αποχετευτικό στην Αν. Αττική , η δημιουργία Παρατηρητηρίου Ρεμάτων, η ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων, η αναβάθμιση μεγάλων χώρων πρασίνου πχ. Πεδίον του 'Αρεως, Αττικό 'Αλσος, Πάρκο Τρίτση. Το σημαντικό έργο υδροδότησης της Αίγινας με την κατασκευή του αγωγού από την Σαλαμίνα. Στον τομέα της οδοποιίας εντάσσονται η επαναχάραξη της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών Θηβών, στα όρια του Δήμου Μάνδρας, οι πεζογέφυρες, η λειτουργία του σύγχρονου Κέντρου Ελέγχου Κυκλοφορία, οι έξυπνες διαβάσεις. Στον τομέα της Υγείας και ποιότητα ζωής εντάσσεται το Αστικό Κέντρο Υγείας Κερατσινίου, η υπογειοποίηση της Πατρ. Ιωακείμ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το κλειστό Γυμναστήριο Ν. Σμύρνης, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, η ανακαίνιση της Εθνικής Πινακοθήκης, η δημιουργία ψηφιακού μουσείου της Ακρόπολης, η ανάπλαση του Μικρολίμανου κ.α.

Επιπλέον , χρηματοδοτούνται έργα που δημιουργούν ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας , όπως η επέκταση του Λιμένος Πειραιά και η δημιουργία προβλήτας, για την εξυπηρέτηση της Κρουαζιέρας. Αναφορικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Περιφέρειας προσφέρονται πάνω από 200 ψηφιακές υπηρεσίες, που θα γίνουν 500 το επόμενο διάστημα και τηλεφωνική γραμμή 1512, για την εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων. Σημαντικό είναι και το κοινωνικό αποτύπωμα του έργου της Περιφέρειας με την ωφέλεια 222 χιλιάδων πολιτών από τη λειτουργία 300 δομών που χρηματοδοτεί μέσω ΕΣΠΑ με ποσό 160 εκατ. ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, διατέθηκαν από το ΠΕΠ Αττικής 2014-2020, 100.000.000 ευρώ για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού , γιατροί και νοσηλευτές, σε 73 φορείς Υγείας, 64.000.000 ευρώ για αγορά ιατρικού εξοπλισμού, στα Νοσοκομεία και τις Υγειονομικές Περιφέρειες, 5 εκατ. ευρώ, στη Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας για τη δημιουργία Δικτύου Διασφάλισης Δημόσιας Υγείας και παροχής υγειονομικών υπηρεσιών. Επίσης διατέθηκε περιπολικό διάσωσης στο Λιμενικό, διενεργήθηκαν 60.000 tests μοριακού ελέγχου , διανεμηθήκαν πάνω από ένα εκατομμύριο προστατευτικές μάσκες, διανεμήθηκαν 1.000.000 γευμάτων σε ευπαθείς ομάδες και 10.000 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις του Λεκανοπεδίου θα λάβουν δωρεάν και μη επιστρεπτέα επιχορήγηση, μέσα από ένα μεγάλο πρόγραμμα ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τον στόχο εφαρμογής του νέου μοντέλου διαχείρισης των απορριμμάτων ο κ Πατούλης σημείωσε ότι αυτό προϋποθέτει να έχουν προχωρήσει τα παραιτούμενα όπως είναι οι νέες υποδομές για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων και των βιοαποβλήτων και η ευαισθητοποίηση των πολιτών ώστε η Αττική να καταστεί μια πράσινη Περιφέρεια, πρωταθλήτρια στην ανακύκλωση.

Ο δεύτερος στόχος που αφορά στο να τεθούν ισχυρές βάσεις για την υλοποίηση έργων που θα θωρακίσουν την Αττική από τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, ο περιφερειάρχης τόνισε ότι «προϋπόθεση για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της πολιτικής προστασίας, το μοντέλο της Περιφερειακής Διαχείρισης» αφού κάθε περιοχή έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, που της γνωρίζει καλύτερα το εκάστοτε τοπικό κέντρο.

Εξέφρασε την πίστη ότι η Περιφέρεια Αττικής μπορεί να ανταποκριθεί και σε αυτήν την ευθύνη. Παρατήρησε ότι τα υφιστάμενα αντιπλημμυρικά σχεδιάστηκαν με προδιαγραφές προ κλιματικής κρίσης και σήμερα χρειάζονται επειγόντως νέες μελέτες, έργα και περισσότερα χρήματα για την αντιπλημμυρική θωράκισης της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας. Πλαίσιο στο οποίο μελετητές της Περιφέρειας ,σε συνεργασία με το Αστεροσκοπείο Αθηνών και το ΕΚΠΑ, συνέταξαν ένα κοστολογημένο Γενικό Σχέδιο, με δράσεις για να αποτραπούν, πιθανές επιπτώσεις από πλημμυρικά φαινόμενα, το οποίο έχει προωθεί στους συναρμόδια υπουργεία

Κλείνοντας ο περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι η Αττική δικαιούται αυτά τα έργα για την προστασία των πολιτών της και ότι ως Περιφέρεια θα τα «διεκδικήσουμε, γιατί η Αττική αξίζει να παραμείνει πρώτη σε ασφάλεια Περιφέρεια της Ελλάδος».

  • ΠΑΤΟΥΛΗΣ
  • ·
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Άρης: Σε δημόσια διαβούλευση το άρθρο για την παραχώρηση του Αλεξανδρείου

All Content

Παναθηναϊκός: Η παρακάμερα από το «διπλό» στη Μαδρίτη (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Μουστάκας: Μια ανάσα από τα 100 εκατ. τζίρο- Μηδένισε τον δανεισμό

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola HBC: Ρωσική εταιρεία ζητά από τον Πούτιν τον έλεγχο των δραστηριοτήτων της – Βουτιά άνω του 14 στη μετοχή

All Content - BusinessNews.gr

Αναπτυξιακός Νόμος: Ποιες 10 επιχειρήσεις επενδύουν 226 εκατ. ευρώ με κρατικές ενισχύσεις 104,6 εκατ.

All Content

Ντέρμπι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της UEFA

All Content

Superbet Greece: Χορηγίες 100 εκατ. ευρώ και επενδύσεις στο marketing με στόχο την κορυφή

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Ερυθρός Αστέρας: Χωρίς Μότλεϊ κόντρα στον Ολυμπιακό - Τι είπαν Ναβάρο και Νουόρα

All Content

FIBA: Σε ιστορικά υψηλά οι διεθνείς μεταγραφές στο παγκόσμιο μπάσκετ - Νέα ρεκόρ για το NCAA

All Content - BusinessNews.gr

Πλαστικά Κρήτης: Εξαγορά 16,2 εκατ. ευρώ στο Μαρόκο – Η πρώτη παραγωγική βάση στην Αφρική

All Content - BusinessNews.gr

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Πως θα αξιοποιηθούν τα 111 εκατ. ευρώ από τη Heineken – Kαταγγελίες Πολιτόπουλου για στρεβλώσεις που επιμένουν

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Ιστορικό ρεκόρ τζίρου 6,2 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο – Μυτιληναίος: Πειθαρχία στην επίτευξη των στόχων

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Έρευνα ΕΤΕπ: Οι Έλληνες ζητούν ενεργειακή μετάβαση με χαμηλότερο κόστος, μεγαλύτερη αυτονομία και προστασία του κλίματος.

CSRΝews.gr

3η Κλιματική Εβδομάδα Κηφισιάς: «Ευρωπαϊκή Πολιτική & Τοπική Δράση: Σχεδιάζοντας με τη Νέα Γενιά»

CSRΝews.gr

Τράπεζα Πειραιώς: Με δωρεά 10 εκατομμυρίων η ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση του ΥΠΕΘΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κορονοϊός: Νέα σύσκεψη στο Μαξίμου, μετά το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων
Κορονοϊός: Νέα σύσκεψη στο Μαξίμου, μετά το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων 02/11/2021 - 07:10
Καιρός: Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια 02/11/2021 - 09:29
Καιρός: Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Wall Street: Ισχυρό sell-off στην τεχνολογία – Βυθίζεται ο Nasdaq, φόβοι για απώλειες 1,8 τρισ. δολαρίων
    05/11/2026 - 20:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δυνατά σημεία και αδυναμίες της ελληνικής μεταποίησης - Ερευνα της Deloitte για τον ΣΒΕ
    05/11/2026 - 20:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alpha Trust Ανδρομέδα: Στις 6 Νοεμβρίου η διαπραγμάτευση 12.881 νέων μετοχών από επανεπένδυση μερίσματος
    05/11/2026 - 19:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης στην ΚΕΔΕ: Έξι συν δύο μέτρα για τους δήμους - 240 εκατ. για οφειλές ενέργειας
    05/11/2026 - 19:32 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Coca-Cola HBC: Ρωσική επιχείρηση ζητά από τον Πούτιν τον έλεγχο των δραστηριοτήτων της – Τι αναφέρει η εταιρεία
    05/11/2026 - 19:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κυβερνητική Επιτροπή για την Εφοδιαστική: Στο τραπέζι ο θεσμικός εκσυγχρονισμός και η διασύνδεση βιομηχανίας - μεταφορών
    05/11/2026 - 18:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πλαστικά Κρήτης: Εξαγορά 16,2 εκατ. ευρώ στο Μαρόκο – Η πρώτη παραγωγική βάση στην Αφρική
    05/11/2026 - 18:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Ισχυρές απώλειες 1,92% υπό το βάρος των μεγάλων πιέσεων στην Coca Cola HBC (-14,12)
    05/11/2026 - 18:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ρωσία: Ο Πούτιν θέτει υπό κρατικό έλεγχο τα περιουσιακά στοιχεία της Japan Tobacco – Νέο πλήγμα στις ξένες επιχειρήσεις
    05/11/2026 - 18:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας εργαζομένων ΟΑΣΘ
    05/11/2026 - 17:58 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Πως θα αξιοποιηθούν τα 111 εκατ. ευρώ από τη Heineken – Kαταγγελίες Πολιτόπουλου για στρεβλώσεις που επιμένουν
    05/11/2026 - 00:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γιάννης Καλαμβόκης, SUPERBET Greece: Επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ στην εξαετία – Στόχος η κορυφή της ελληνικής αγοράς
    05/11/2026 - 07:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης για Ιλον Μασκ: «Δεν μπορείς να “αγοράσεις” τις εκλογές ανεξάρτητα από το πόσο πλούσιος είσαι»
    04/11/2026 - 22:28 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Metlen: Ιστορικό ρεκόρ τζίρου 6,2 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο – Μυτιληναίος: Πειθαρχία στην επίτευξη των στόχων
    05/11/2026 - 09:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μοτοδυναμική: Αύξηση τζίρου 6,9% στα 172,6 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο – Πώς διαμορφώθηκαν τα κέρδη
    04/11/2026 - 21:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AFW Celebrity Skin” x “Kallergis Machines”

05/11/2026 - 18:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ φέρεται να θέλει να χωρίσει τους δρόμους της με τον Ντάνιελ Τάις»

05/11/2026 - 17:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άρης: Σε δημόσια διαβούλευση το άρθρο για την παραχώρηση του Αλεξανδρείου

05/11/2026 - 17:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα τον Νοέμβριο στο MEGA News

05/11/2026 - 14:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ERT COSMOS: Τέσσερις εμβληματικές ελληνικές ταινίες στο αφιέρωμα «Ζωές σε καιρούς αλλαγής» τον Νοέμβριο

05/11/2026 - 13:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Έρευνα ΕΤΕπ: Οι Έλληνες ζητούν ενεργειακή μετάβαση με χαμηλότερο κόστος, μεγαλύτερη αυτονομία και προστασία του κλίματος.

05/11/2026 - 11:55
CSRΝews.gr
csrnews.gr

3η Κλιματική Εβδομάδα Κηφισιάς: «Ευρωπαϊκή Πολιτική & Τοπική Δράση: Σχεδιάζοντας με τη Νέα Γενιά»

05/11/2026 - 11:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Κορινθίας «έκλεψε τις εντυπώσεις» με τη δυναμική του παρουσία στην έκθεση Beauty Greece 2026

04/11/2026 - 15:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo