Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές και καταιγίδες Τετάρτη και Πέμπτη
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Οικονομικό φόρουμ Δελφών: Πως θα επιταχυνθεί η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
12/06/2020 · 16:58

Οικονομικό φόρουμ Δελφών: Πως θα επιταχυνθεί η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουμε να επιταχύνουμε την ανάπτυξη, απαρίθμησαν οι συμμετέχοντες του πάνελ Επιταχύνοντας την ελληνική οικονομία.

Τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουμε να επιταχύνουμε την ανάπτυξη, απαρίθμησαν οι συμμετέχοντες του πάνελ Επιταχύνοντας την ελληνική οικονομία, με συντονιστή τον κ. Χρυσό Καβουνίδη, Partner & Managing Director της The Boston Consulting Group/ BCG, το οποίο πραγματοποιήθηκε την τέταρτη ημέρα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών 2020.

«Χρειαζόμαστε ανάπτυξη κι εξωστρέφεια για να βγούμε από την κρίση», ανέφερε από πλευράς του ο υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γεράσιμος Θωμάς, προσθέτοντας ότι «ο ενεργειακός τομέας μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάκαμψη, ειδικά τώρα που μπαίνουμε στην απολιγνιτοποίηση και ο όρος πράσινη ενέργεια γίνεται πολύ πιο απτός για την ελληνική οικονομία». Αναφερθείς στα έργα που ετοιμάζει το υπουργείο, σημείωσε ότι «το master plan για την απολιγνιτοποίηση θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος καλοκαιριού», ώστε να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και να αρχίσει η υλοποίησή του στο τέλος του τρέχοντος έτους. «Παράλληλα έχουμε ετοιμάσει κι ένα ειδικό χρηματοδοτικό εργαλείο για τον ενεργειακό τομέα, προχωράμε το νομοσχέδιο και συνεχίζουμε τους διαγωνισμούς – πλειστηριασμούς για τις ΑΠΕ, δρομολογούμε την εξυπνοποίηση των δικτύων του ΔΕΔΗΕ και ετοιμαζόμαστε να προωθήσουμε δυναμικά τις επενδύσεις στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας για την βιομηχανία και τις επιχειρήσεις - το νέο Εξοικονομώ θα ξεκινήσει μετά το καλοκαίρι –, ενώ τρέχουμε και προγράμματα ανακύκλωσης και αποβλήτων» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα που θα βοηθήσει την οικονομία, την ελληνική εφοδιαστική αλυσίδα, κι εκτιμούμε ότι σημαντική συμβολή σε αυτό θα έχει και το ταμείο Ανάκαμψης της Ε.Ε. μέσω των ενισχύσεων ύψους 32 δισ., επιτρέποντας να γίνουν επενδύσεις και διαρθρωτικές αλλαγές στην χώρα» κατέληξε ο υφυπουργός.

«Είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας διαθέτει ολοκληρωμένη στρατηγική και σχέδιο στο κομμάτι της καινοτομίας, των νεοφυών επιχειρήσεων και της έρευνας» ανέφερε από πλευράς του ο κ. Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας, τονίζοντας ότι στόχος της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας είναι να «συνδεθεί πολύ πιο αποτελεσματικά η εξαιρετική έρευνα που διεξάγεται στα ερευνητικά κέντρα της χώρας με την επιχειρηματικότητα». Αναφερθείς στο κομμάτι της καινοτομίας, σημείωσε ότι προωθείται το Elevate Greece, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης που θα ψηφιστεί στο τέλος Ιουνίου. Το Elevate Greece, όπως εξήγησε ο κ. Δήμας, θα ξεκινήσει ως ένα μητρώο νεοφυών επιχειρήσεων αλλά θα εξελιχθεί σε μια πύλη εισόδου όλου του οικοσυστήματος, με στόχο να χαρτογραφηθούν οι συνέργειες και οι τομείς των startups, ώστε να σχεδιαστούν πολιτικές πάνω σε συγκεκριμένες ανάγκες. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην απόφαση για «υπερτριπλασιασμό της έκπτωσης δαπανών σε επιχειρήσεις που κάνουν πιστοποιημένες δαπάνες Έρευνας και Ανάπτυξης, από 30% σε 100%, ένα μέτρο που σύμφωνα με την μελέτη επιπτώσεων που έχει διενεργήσει το υπουργείο αναμένεται να αυξήσει τις δαπάνες R&D κατά 300 εκατ. ευρώ, να βελτιώσει την θέση της Ελλάδας στο European innovation scoreboard, και να κάνει την χώρα ελκυστικό προορισμό για επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν R&D κέντρα στην νοτιοανατολική Ευρώπη». Τέλος, αναφέρθηκε και σε δύο ακόμα project του υπουργείου Ανάπτυξης, την δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας στις εγκαταστάσεις της ΧΡΩΠΕΙ και του αντίστοιχου τεχνολογικού πάρκου ThessIΝTech στην Θεσσαλονίκη. Σε αυτά, όπως εξήγησε, θα μπορούν να μεταφέρουν το R&D τμήμα τους οι επιχειρήσεις, θα στεγάζονται οι τεχνοβλαστοί (Spin off) των Πανεπιστημίων και οι νεοφυείς επιχειρήσεις (startup), δημιουργώντας ουσιαστικές και φυσικές συνέργειες μεταξύ τους».

«Πρέπει να δούμε τον κορωνοϊό ως μια αφορμή για να επανατοποθετήσουμε σωστά τις προσδοκίες της χώρας και να συμφωνήσουμε σε μια δεκαετή πορεία αυτής», ανέφερε από πλευράς του ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Διευθύνων Σύμβουλος Sani/Ikos Group, τονίζοντας ότι «θα πρέπει να αφήσουμε τα μεγαλόπνοα σχέδια αλλαγής πορείας γιατί είναι επικίνδυνα». Σύμφωνα με τον κ. Ανδρεάδη, το μοντέλο της χώρας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αλλάξει αλλά να επαναπροσδιοριστεί και να μετατρέψει την χώρα σε έναν lifestyle προορισμό όπου πάνω σε αυτόν θα κουμπώσει η τεχνολογία και όλοι οι άλλοι τομείς που υπερέχουμε. «Όταν έχεις μια συνταγή επιτυχίας δεν την αλλάζεις την βελτιώνεις. Άλλωστε ο τουρισμός ήταν αυτός που έφερε διπλασιασμό των εσόδων μέσα στην κρίση».

Στις εταιρείες που ακόμα και μέσα στην κρίση χρησιμοποίησαν την τεχνολογία και μπόρεσαν να εξαγάγουν τα προϊόντα τους αναφέρθηκε από πλευράς του ο κ. Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, CEO της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, σημειώνοντας ότι αποδεικνύουν πως «αν μπορείς να το κάνεις, τότε φανταστείτε τώρα που το πλαίσιο και τα κίνητρα βελτιώνονται». Παράλληλα τόνισε ότι αν «καταφέρουμε να εστιάσουμε στις δεξιότητες και να κρατήσουμε και το έμψυχο δυναμικό στην Ελλάδα θα πάμε πολύ καλά». Ερωτηθείς για την τεχνητή νοημοσύνη ο κ. Μιχαλόπουλος ανέφερε ότι «περσινή έρευνα της Microsoft σε συνεργασία με την Accenture έδειξε ότι το αποτύπωμα της χρήσης της συγκεκριμένης τεχνολογίας μπορεί να φτάσει τα 195 δισ. για τα επόμενα 15 χρόνια σωρευτικά. Πρόσφατη έρευνα μάλιστα έδειξε ότι πολλές επιχειρήσεις την χρησιμοποιούν για να λύσουν προβλήματα. Ωστόσο υπάρχουν βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να γίνει δομική η παρουσία τέτοιων τεχνολογιών στην καθημερινότητα και την παρουσία της επιχείρησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεδομένου ότι «η αβεβαιότητα είναι συστατικό του μέλλοντος, θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά τα διδάγματα των τελευταίων μηνών», ανέφερε από πλευράς του ο κ. Ιάκωβος Καργαρώτος, αντιπρόεδρος της Παπαστράτος, τονίζοντας ότι αυτά είναι να εμπιστευτούμε την επιστήμη και τους ειδικούς, αλλά και να αναγνωρίσουμε την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας δημόσιου κι ιδιωτικού τομέα. «Με αυτά τα απτά θα πρέπει να ξαναχτίσουμε μια νέα κουλτούρα αξιών, ώστε το νέο μοντέλο να είναι βιώσιμο και συμπεριληπτικό», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Εμείς στην Παπαστράτος με 100 χρόνια ιστορίας, κάνουμε τα πρώτα μας βήματα σε κάτι καινούργιο και ριζοσπαστικό, στο πως αντιμετωπίζουμε το τσιγάρο κι έναν κόσμο απαλλαγμένο από αυτό. Μερικά από τα συστατικά της συνταγής μας είναι ότι έχουμε ένα τεράστιο οικοσύστημα γύρω μας, αναπτύσσουμε συνέργειες, δίνουμε κίνητρα για απασχόληση, στηρίζουμε την καινοτομία και την έρευνα, εστιάζουμε στην τεχνολογία. Μέσα στην κρίση όλοι επιδείξαμε τεράστια αποθέματα αλληλεγγύης. Στην Παπαστράτος με την δωρεά των αναπνευστήρων, την εθελοντική διανομή τροφίμων από 250 εργαζόμενους της επιχείρησης αλλά και την δωρεά γαντιών και αντισηπτικών σε όλους τους συνεργάτες λιανικής μας, διαπιστώσαμε την αξία της αλληλεγγύης», ανέφερε ο κ. Καργαρώτος. «Πλέον μαζί θα πρέπει να φτιάξουμε ένα νέο μοντέλο βιώσιμο και συμπεριληπτικό στο οποίο θα χωρούν όλοι, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις με βάση το φύλο, το χρώμα και τον σεξουαλικό προσανατολισμό» κατέληξε.

  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΛΦΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός παίζει με 9 ξένους, 3 Έλληνες και 3 διαιτητές» (vid)

All Content

Μπαρτζώκας: «Αν δεν χαλαρώναμε στο τέλος θα κερδίζαμε με 20 πόντους» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

BriQ Properties: Αύξηση 55% στα καθαρά κέρδη 2025, στα 11,5 εκατ. ευρώ - Μέρισμα €0,2 ανά μετοχή

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Υπερκάλυψη της ΑΜΚ των €300 εκατ. από το ξεκίνημα και ισχυρές δεσμεύσεις

All Content - BusinessNews.gr

ΤΟ ΔΝΤ προειδοποιεί για ένα «παγκόσμιο, αλλά ασύμμετρο» οικονομικό σοκ, λόγω Μέσης Ανατολής

All Content

Brainfood Intelligent Media Cloud: Πώς χτίζεται το operating system της παγκόσµιας πληροφορίας

All Content

WPP Media: Νέα συνεργασία με τη Red Bull

FleetNews

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E και νέα ειδική έκδοση

FleetNews

Νέο ηλεκτρικό βαν Ford Transit City με αυτονομία έως 254 χλμ.

FleetNews

Νέες εκδόσεις της Mercedes GLC για τα 140 χρόνια καινοτομίας της μάρκας

All Content

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 94-101: Τα highlights του ντέρμπι (vid)

All Content

Δεν έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ ο Αταμάν: «Όσα έγιναν ήταν θεατρικά» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΚΥΚΝΟΣ: Ξεπέρασε τα 40 εκατ. τζίρο με ώθηση από εξαγωγές και καινοτομία

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές δηλώσεις: Υψηλές επιβαρύνσεις για λίγους, μικρές επιστροφές για πολλούς - Τα πρώτα στοιχεία

All Content - BusinessNews.gr

Alpha Trust Ανδρομέδα: Αλμα κερδών 205% το 2025 στα 8,27 εκατ. ευρώ - Πρόταση για μέρισμα 0,40 ευρώ/μετοχή

FleetNews

Skoda: Νέα αναβάθμιση για Elroq και Enyaq

FleetNews

Volvo Car Hellas: Μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες

CSRΝews.gr

Phaistos: Συνεργασία με τη Scope 3 για τη μέτρηση και μείωση των carbon emissions

CSRΝews.gr

H επιτυχημένη αναβίωση της παραδοσιακής πρακτικής των λίθινων αναβαθμών στην Ίο

CSRΝews.gr

«ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2026»: Για 20ή χρονιά, χιλιάδες πολίτες στην Ελλάδα συμμετείχαν στην δράση

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Επίθεση με βιτριόλι: Η σοκαριστική κατάθεση της 34χρονης Ιωάννας
Επίθεση με βιτριόλι: Η σοκαριστική κατάθεση της 34χρονης Ιωάννας 12/06/2020 - 16:53
Τηλεδιάσκεψη Βαρβιτσιώτη με Τούρκο υφυπουργό Εξωτερικών: Όλα τα καυτά θέματα στο τραπέζι 12/06/2020 - 17:14
Τηλεδιάσκεψη Βαρβιτσιώτη με Τούρκο υφυπουργό Εξωτερικών: Όλα τα καυτά θέματα στο τραπέζι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Γιάννης Στουρνάρας: Δυσκολότερη η διαχείριση αυτής της κρίσης από εκείνη του 2021 - 22
    30/03/2026 - 21:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ξεκίνησε η βεβαίωση κλήσεων από τις κάμερες TN και των λεωφορείων – Ψηφιακά οι ειδοποιήσεις Gov.gr Wallet
    30/03/2026 - 21:11 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας
    30/03/2026 - 20:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τζερόμ Πάουελ: Η Fed δεν διαθέτει εργαλεία για να αντιμετωπίσει μια βραχυπρόθεσμη ενεργειακή κρίση
    30/03/2026 - 20:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Alpha Trust Ανδρομέδα: Αλμα κερδών 205% το 2025 στα 8,27 εκατ. ευρώ - Πρόταση για μέρισμα 0,40 ευρώ/μετοχή
    30/03/2026 - 20:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα κόμβος LNG για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη – Στο επίκεντρο ο «Κάθετος Διάδρομος»
    30/03/2026 - 19:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Από την 1η Οκτωβρίου η υποχρεωτική ηλεκτρονική πληρωμή ενοικίου
    30/03/2026 - 19:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΤΟ ΔΝΤ προειδοποιεί για ένα «παγκόσμιο, αλλά ασύμμετρο» οικονομικό σοκ, λόγω Μέσης Ανατολής
    30/03/2026 - 19:18 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CrediaBank: Υπερκάλυψη της ΑΜΚ των €300 εκατ. από το ξεκίνημα και ισχυρές δεσμεύσεις
    30/03/2026 - 18:45 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΙΟΒΕ: Δημοσίευσε το πρώτο «Δελτίο για το Ιδιωτικό Χρέος στην Ελληνική Οικονομία»
    30/03/2026 - 18:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΚΥΚΝΟΣ: Ξεπέρασε τα 40 εκατ. τζίρο με ώθηση από εξαγωγές και καινοτομία
    30/03/2026 - 07:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Adthisway.com: Η μοναδική διεθνώς πλατφόρμα διασύνδεσης επιχειρήσεων με οργανισμούς και ταλέντα σε πραγματικό χρόνο
    30/03/2026 - 09:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Φορολογικές δηλώσεις: Υψηλές επιβαρύνσεις για λίγους, μικρές επιστροφές για πολλούς - Τα πρώτα στοιχεία
    30/03/2026 - 08:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CrediaBank: Τριήμερη δημόσια προσφορά για την αύξηση κεφαλαίου - Στα 0,8 ευρώ η τιμή διάθεσης
    30/03/2026 - 08:56 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Πλαστικά Θράκης: Εξαγοράζει την BHA Holdings και ενισχύει την παρουσία σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
    30/03/2026 - 10:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με πιο πολλές λύσεις ο Ολυμπιακός 101-94 τον Παναθηναϊκό

30/03/2026 - 18:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Stoiximan GBL 2025/26: Η βαθμολογία

30/03/2026 - 18:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

STAR: Δυναμική πρεμιέρα για το «1% Club» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη

30/03/2026 - 14:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

MeliAlice: Πασχαλινό event “Our Generation” στο κατάστημα Μουστάκας

30/03/2026 - 14:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Phaistos: Συνεργασία με τη Scope 3 για τη μέτρηση και μείωση των carbon emissions

30/03/2026 - 13:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

H επιτυχημένη αναβίωση της παραδοσιακής πρακτικής των λίθινων αναβαθμών στην Ίο

30/03/2026 - 13:25
FleetNews
fleetnews.gr

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E και νέα ειδική έκδοση

30/03/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο ηλεκτρικό βαν Ford Transit City με αυτονομία έως 254 χλμ.

30/03/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στη PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης

18/03/2026 - 19:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo