Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
"Πωλητής για μια ώρα" με την Σχεδία
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
05/02/2020 · 16:50

"Πωλητής για μια ώρα" με την Σχεδία

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας «γενεθλίων» της «σχεδίας», αλλά και ο μήνας που υλοποιούνται μια σειρά δράσεων σε όλα τα περιοδικά δρόμου του πλανήτη, στο πλαίσιο της «Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου».

Μία από τις πλέον δημοφιλείς είναι η δράση «Πωλητής για μία ώρα». Άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, συμπολίτες μας που διακρίνονται με το έργο τους ο καθένας στον δικό του χώρο, φίλοι αναγνώστες και υποστηρικτές της «σχεδίας» θα φορέσουν το κόκκινο γιλέκο των πωλητών του ελληνικού περιοδικού δρόμου και θα καταλάβουν από τις 11:00 το πρωί ένα από τα πόστα στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, και φέτος, σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (3-9) Φεβρουαρίου, στη δράση συμμετέχουν ομαδικά φορείς, ιδρύματα, γραφεία και εταιρείες, ακόμη και σχολεία.

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, από τις 12 το μεσημέρι, θα «παρελάσουν» από το «σχεδία home» φορώντας το κόκκινο γιλέκο και ζεσταίνοντας όχι μόνο τη δική τους καρδιά μα και τις ψυχές όλων μας η συγγραφέας Άννη Θεοχάρη και οι ηθοποιοί Αλίνα Κωτσοβούλου, Λεωνίδας Κακούρης και Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Την αυλαία άνοιξαν τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου οι άνθρωποι της εταιρείας McCann, που φόρεσαν το κόκκινο γιλέκο από τις 10 ώς τις 11 το πρωί στο μετρό του Χαλανδρίου, ακολουθούμενοι από τους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Κηφισιάς που μπήκαν στο κόκκινο γιλέκο από τις 14:30 ώς τις 16:00 στο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Κηφισιά.

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου ήταν η σειρά των ανθρώπων της Interamerican να βγουν με το κόκκινο γιλέκο για μία ώρα, από τις 09:30 ώς τις 10:30, στο σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ, ενώ από τις 11 ώς τις 12 το πρωί στην έξοδο του μετρό στο Πανεπιστήμιο βγήκαν η δημοσιογράφος Σοφία Τριανταφυλλοπούλου, οι άνθρωποι του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδας, δίνοντας τη σκυτάλη στους ανθρώπους του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper.

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου θα σταθούν στην πλατεία Κολωνακίου, από τις 12:00 ώς τις 13:00, κρατώντας ψηλά τη «σχεδία» εκπρόσωποι του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, ενώ οι άνθρωποι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής την ίδια μέρα και ώρα στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Από τη μεριά τους, οι άνθρωποι του Μουσείου Μπενάκη θα στείλουν τα δικά τους μηνύματα ενάντια στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό από την πλατεία του Κολωνακίου, μεταξύ 14:00 και 15:00. Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, ο πρεσβευτής της Αυστραλίας στη χώρα μας κ. Arthur Spyrou θα φορέσει το κόκκινο γιλέκο στην έξοδο του μετρό στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ οι άνθρωποι του British Council θα βρίσκονται με το κόκκινο γιλέκο στην πλατεία Κολωνακίου, από τις 15:00 ώς τις 16:00. Οι εργαζόμενοι της Teleperformance, δε, θα πάρουν μία γεύση από τη ζωή με το κόκκινο γιλέκο, από τις 16:30 ώς τις 17:30, στους σταθμούς του ΗΣΑΠ, σε Μοσχάτο, Ταύρο και Πειραιά.

Αυτό το Σάββατο, στην Αθήνα, το κόκκινο γιλέκο θα φορέσουν, επίσης, ο παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας (πλατεία Αγίας Ειρήνης), ο ζαχαροπλάστης και συγγραφέας Στέλιος Παρλιάρος (οδός Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου), οι συγγραφείς Άλκηστις Χαλικιά (Μετρό Ακρόπολη), Γιώργος Ευγενιάδης (Μετρό Πανεπιστήμιο, έξοδος Βιβλιοθήκη), οι τραγουδίστριες Μάγδα Βαρούχα (πλατεία Συντάγματος) και Ματούλα Ζαμάνη(στη λαϊκή αγορά των Εξαρχείων, επί της οδού Καλλιδρομίου), οι ηθοποιοί Αλεξάνδρα Αϊδίνη (πλατεία Κοραή), Δημήτρης Λιόλιος (πλατεία Κολωνακίου), Κλέλια Ρένεση (πλατεία Καπνικαρέας), Γιούλικα Σκαφιδά (πλατεία Συντάγματος, οδός Ερμού), Γιάννης Στάνκογλου(πλατεία Κολωνακίου), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος(πλατεία Συντάγματος), Γιώργος Χρανιώτης(πλατεία Κολωνακίου), οι υπερμαραθωνοδρόμοι Πέτρος Παρθένης και Σπύρος Λογοθέτης (πλατεία Συντάγματος, οδός Ερμού),ο διευθυντής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κ. Εμμανουήλ Πλειώνης(Μετρό Μοναστηράκι, έξοδος Αθηνάς), ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργος Σταμάτης (Μετρό Ακρόπολη), ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ» κ. Παύλος Γερουλάνος (Μετρό Πανεπιστήμιο, έξοδος Βιβλιοθήκη), καθώς και οι δημοσιογράφοι Γιώργος Ευγενίδης (Μετρό Πανεπιστήμιο, έξοδος Βιβλιοθήκη), Νίκος Καρμοίρης (Μετρό Μοναστηράκι, έξοδος Αθηνάς), Ελευθερία Κουμάντου (λαϊκή Εξαρχείων, επί της οδού Καλλιδρομίου), Γιάννης Πολίτης (οδός Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου) και Ευθύμης Σαββάκης (πλατεία Συντάγματος).

Στη Θεσσαλονίκη, την αρχή θα κάνουν την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου φοιτητές και καθηγητές του Τμήματος Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ, από τις 12:00 ώς τις 13:00 (Τσιμισκή και Κομνηνών, Τσιμισκή και Κ.Ντηλ), ακολουθούμενοι από πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται στο καμπ στα Νέα Λουτρά Απολλωνίας, καθώς και εργαζόμενους στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, που θα φορέσουν το κόκκινο γιλέκο από τις 12:00 ώς τις 13:00 (Τσιμισκή και Αγίας Σοφίας). Από την πλευρά τους, τα μέλη της εθελοντικής ομάδας «Κάνε Κάτι» θα βιώσουν τη ζωή με το κόκκινο γιλέκο από τις 18:00 ώς τις 17:00.

Το Σάββατο, στα πόστα τους θα είναι και θα σας περιμένουν ο πρεσβευτής Βέλτιστων Πρακτικών του ΟΗΕ Αλέξανδρος Τανασκίδης (Τσιμισκή και Ίωνος Δραγούμη), ο καλλιτέχνης Γιώργος Μαυρίδης (Τσιμισκή και Αριστοτέλους), ο παρουσιαστής Γιάννης Σερβετάς (Τσιμισκή και Νικηφόρου Φωκά), η σκηνοθέτρια και ηθοποιός Βαρβάρα Δουμανίδου(Τσιμισκή και Ε. Αμύνης), ο ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου (Τσιμισκή και Κ.Ντηλ), η διευθύντρια του Ιδρύματος «Μέλισσα» Βασιλεία Μαύρου (πλατεία Αγίας Σοφίας), η συγγραφέας Χαρά Χρυσάφη (Τσιμισκή και Π.Π.Γερμανού), η ψυχοθεραπεύτρια Νέλη Βυζαντιάδου (Τσιμισκή και Π.Π. Γερμανού), ο καθηγητής Συμβολικής και Δογματικής Θεολογίας στο ΑΠΘ και μουσικός Χρυσόστομος Σταμούλης (Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας), η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου (Τσιμισκή και Γρ. Παλαμά), η ραδιοφωνική παραγωγός Πέτρα Καρυώτη (Μητροπόλεως και Αριστοτέλους),οι δημοσιογράφοι Ναυσικά Γκράτσιου (Τσιμισκή και Π. Μελά), Κωστής Ζαφειράκης(Τσιμισκή και Κομνηνών), Νικόλ Καζαντζίδου(Τσιμισκή και Βενιζέλου), Αλεξάνδρα Παπαδάκη(Τσιμισκή και Κ. Ντηλ), Έλενα Παπαδημητρίου(Τσιμισκή και Δ. Γούναρη), Ελευθερία Χριστοφορίδου (Τσιμισκή και Αριστοτέλους), μέλη της ομάδας του TFC Magazine(Τσιμισκή και Π. Μελά), εργαζόμενοι του Solidarity Now (Ερμού και Αριστοτέλους), των εταιρειών Oxygen (Τσιμισκή και Δημ. Γούναρη) και Teleperformance (Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας), εκπρόσωποι του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου» (Μητροπόλεως και Αγ. Σοφίας), όπως και μαθητές και καθηγητές των εκπαιδευτηρίων «Βασιλειάδη» (Τσιμισκή και Βενιζέλου).

Αναλυτικές πληροφορίες για τη δράση «Πωλητής για μία ώρα» θα βρείτε στον ιστότοπο της «σχεδίας» μας (www.shedia.gr).

Η πλεύση, όμως, της «σχεδίας» στις θάλασσες της αλληλεγγύης δεν σταματάει εδώ. Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, η «σχεδία» βουτά στα νερά του Σαρωνικού (και πιο συγκεκριμένα στην Ακτή Βουλιαγμένης) παρέα με την ομάδα weswim (εμπνευστής της οποίας είναι ο Πέτρος Παρθένης, που ασχολείται πάνω από είκοσι χρόνια με τον αθλητισμό), ένα κίνημα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης για όλους. Η ώρα συνάντησης έχει οριστεί για τις 11:00, ενώ οι πρώτου 100 θα εισέλθουν δωρεάν στην ακτή. Μάλιστα, το αναμνηστικό σκουφάκι της «σχεδίας» είναι προσφορά της Benetton.


«Πάνω από 100 εφημερίδες δρόμου, 34 χώρες, 5 ήπειροι, 24 γλώσσες, 9.300 άστεγοι πωλητές κάθε μέρα, 21.000 άστεγοι πωλητές κάθε χρόνο, 2.000 εθελοντές, 5.000.000 αναγνώστες, 20.000.000 πωλήσεις για το 2017, που σημαίνει 2.300.000€ έσοδα μηνιαίως και 27.000.000€ ετησίως έσοδα για τους πωλητές παγκοσμίως και, συνάμα, 1 φωνή ενωμένη ενάντια στη φτώχεια» είναι το σύνθημα του Διεθνούς Δικτύου Εφημερίδων του Δρόμου (International Network of Street Papers – INSP, www.insp.ngo).

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΠΑΟΚ: Με Μπάρλοου η τελευταία προπόνηση ενόψει Παναθηναϊκού - Τι είπε ο Νίκος Χουγκάζ (pics)

All Content

Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Ναν την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Το 2026 αλλάζει οριστικά το τοπίο της αγοράς - Οι ισχυροί παίκτες «πατούν γκάζι»

All Content - BusinessNews.gr

Το μήνυμα των αγορών για την ελληνική οικονομία και το στοίχημα των νέων αναβαθμίσεων

All Content - BusinessNews.gr

Εκρηκτική άνοδος άμεσων πληρωμών μέσω IRIS την περίοδο 2020-2025 - Τι αλλάζει στις συναλλαγές

All Content

Στη Τhe Weekend Agency η Mapei Hellas

All Content

Όμιλος Bright: Eτοιμάζεται για δυναμική είσοδο στα media

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

GBL: Ο Άλεκ Πίτερς πρώτος ξένος του Ολυμπιακού σε εύστοχα τρίποντα!

All Content

ΑΕΚ: Ο νέος τραυματισμός του Φλιώνη και τα highlights από τη νίκη στην Καρδίτσα (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΑΔΜΗΕ: 11 μεγάλα έργα στο επενδυτικό πλάνο - νησιωτικές και διεθνείς διασυνδέσεις ύψους 7,8 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

EE και Mercosur υπέγραψαν ιστορική συμφωνία ελευθέρου εμπορίου

All Content - BusinessNews.gr

Απεβίωσε ο Νικόλαος Στασινόπουλος, πατριάρχης της Βιοχάλκο - Ποιος ήταν οι ισχυρός βιομήχανος

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Strathclyde - IMS College: Υποτροφία στη μνήμη του καθηγητή Γ. Αυλωνίτη
Strathclyde - IMS College: Υποτροφία στη μνήμη του καθηγητή Γ. Αυλωνίτη 05/02/2020 - 16:38
IME: Βραβεύτηκε από τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων 05/02/2020 - 17:50
IME: Βραβεύτηκε από τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Δανία: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους της Κοπεγχάγης κατά των σχεδίων Τραμπ για τη Γροιλανδία
    17/01/2026 - 20:32 ΚΟΣΜΟΣ
  • EE και Mercosur υπέγραψαν ιστορική συμφωνία ελευθέρου εμπορίου
    17/01/2026 - 19:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Απεβίωσε ο Νικόλαος Στασινόπουλος, πατριάρχης της Βιοχάλκο - Ποιος ήταν οι ισχυρός βιομήχανος
    17/01/2026 - 19:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    17/01/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Τραμπ διορίζει τους Τόνι Μπλερ και Μάρκο Ρούμπιο στο συμβούλιό του για την «ειρήνη» στη Γάζα
    17/01/2026 - 18:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μαρινάκης: H κυβέρνηση και οι αγρότες δεν είναι αντίπαλοι, αλλά σύμμαχοι
    17/01/2026 - 16:46 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Στις ΗΠΑ Ουκρανοί διαπραγματευτές για νέες συνομιλίες στο Μαϊάμι
    17/01/2026 - 16:04 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ελληνική κρουαζιέρα: ρεκόρ αφίξεων αλλά και προειδοποιήσεις - Οι προκλήσεις του 2026
    17/01/2026 - 15:31 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Μερτς για Ντόναλντ Τραμπ: Τι νόημα έχει να του κάνεις κριτική, αν δεν αντιδρά σε αυτήν;
    17/01/2026 - 14:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • O Μασκ διεκδικεί “αθέμιτα κέρδη” 134 δισ. δολαρίων από την OpenAI και τη Microsoft
    17/01/2026 - 14:05 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Εκρηκτική άνοδος άμεσων πληρωμών μέσω IRIS την περίοδο 2020-2025 - Τι αλλάζει στις συναλλαγές
    17/01/2026 - 10:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σούπερ μάρκετ: Το 2026 αλλάζει οριστικά το τοπίο της αγοράς - Οι ισχυροί παίκτες «πατούν γκάζι»
    17/01/2026 - 10:29 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Το μήνυμα των αγορών για την ελληνική οικονομία και το στοίχημα των νέων αναβαθμίσεων
    17/01/2026 - 11:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΔΜΗΕ: 11 μεγάλα έργα στο επενδυτικό πλάνο - νησιωτικές και διεθνείς διασυνδέσεις ύψους 7,8 δισ. ευρώ
    17/01/2026 - 12:05 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ο Τραμπ διορίζει τους Τόνι Μπλερ και Μάρκο Ρούμπιο στο συμβούλιό του για την «ειρήνη» στη Γάζα
    17/01/2026 - 18:01 ΚΟΣΜΟΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άνταμ Σίλβερ: «Έχουμε επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν για το NBA Europe»

17/01/2026 - 20:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ζαντάρ-Ερυθρός Αστέρας 67-80: Ο Μπολομπόι επέστρεψε στη δράση μετά από 10 μήνες

17/01/2026 - 20:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GIVMED: Πακέτα Έκτακτης Ανάγκης για τις Πυρκαγιές του 2025

16/01/2026 - 14:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. εξέδωσε την 1η Έκθεση Βιωσιμότητας

16/01/2026 - 14:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. εξέδωσε την 1η Έκθεση Βιωσιμότητας

16/01/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Webinar για την Εθνική Αθλητική Πολιτική από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

16/01/2026 - 12:59
FleetNews
fleetnews.gr

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον Όμιλο Volkswagen

16/01/2026 - 11:14
FleetNews
fleetnews.gr

Οι Βρετανοί κατασκευαστές αντιμέτωποι με δασμούς 10% στις εξαγωγές προς την ΕΕ

16/01/2026 - 09:33
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Best Hair International” στα Hair & Beauty Global Awards στην Ιταλία”

14/01/2026 - 15:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Hollywood Clinic SKG”

14/01/2026 - 09:57
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo