Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Οι δικαστές για τις άδειες Κουφοντίνα: "Υπάρχει κίνδυνος να τελέσει νέα εγκλήματα"
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
27/02/2019 · 02:00

Οι δικαστές για τις άδειες Κουφοντίνα: "Υπάρχει κίνδυνος να τελέσει νέα εγκλήματα"

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, στο βούλευμά του με το οποίο δεν επέτρεψε τη χορήγηση της 7ης άδειας στο μέλος της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, υπογραμμίζει ότι «εκτιμάται ότι υπάρχει κίνδυνος, κατά τη διάρκεια της άδειας να τελέσει νέα εγκλήματα, ενώ δεν συντρέχουν λόγοι που δικαιολογούν την προσδοκία ότι δεν θα κάνει κακή χρήση αυτής (άδειας)».
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, στο βούλευμά του με το οποίο δεν επέτρεψε τη χορήγηση της 7ης άδειας στο μέλος της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, υπογραμμίζει ότι «εκτιμάται ότι υπάρχει κίνδυνος, κατά τη διάρκεια της άδειας να τελέσει νέα εγκλήματα, ενώ δεν συντρέχουν λόγοι που δικαιολογούν την προσδοκία ότι δεν θα κάνει κακή χρήση αυτής (άδειας)».

Στο σκεπτικό της απόφασης του Βόλου, αναφέρεται ότι δεν υπάρχει μεταμέλεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, δεδομένων πρόσφατων αναφορών του, όπως είναι η προτροπή του «να ξαναπιάσουμε, μέσα και έξω από τη φυλακή, το κόκκινο νήμα αυτών των αγώνων». Η φρασεολογία αυτή, υπογραμμίζουν οι δικαστές, καταδεικνύει «ένα πρόσωπο, που εμπράκτως και σταθερά αποτάσσεται την έννομη τάξη» και μάλιστα όταν αυτοχαρακτηρίζεται «αντικαθεστωτικός».

Ακόμη, υπογραμμίζουν ότι ανεξάρτητα από το αν έχει λάβει μέχρι σήμερα έξι άδειες από άλλες φυλακές, δεν έχει τις τυπικές προϋποθέσεις να λαμβάνει άδειες γιατί είναι πολυ-ισοβίτης.

Αναλυτικότερα, το δικαστικό συμβούλιο του Βόλου, στην 37/2019 απόφασή του, ερμηνεύοντας τον Σωφρονιστικό Κώδικα, επισημαίνει ότι εφόσον δεν προβλέπεται και δεν ρυθμίζεται «ως προς τη χορήγηση αδείας σε καταδικασμένους σε πλείονες της μίας ποινές ισοβίου καθείρξεως, δεν είναι επιτρεπτή, κατ' άρθρο 55 παρ. 1 του Σωφρονιστικού Κώδικα, η χορήγηση τακτικής αδείας στις περιπτώσεις αυτές, διότι ο νομοθέτης θα το προέβλεπε ρητά».

Κατόπιν της παραδοχής αυτής, οι δικαστές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι εφόσον ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί για την τέλεση κακουργημάτων σε 11 φορές ισόβια κάθειρξη και σε πρόσκαιρη κάθειρξη 25 ετών, «ήτοι έχει καταδικαστεί σε πλείονες της μίας ποινής σε ισόβια, δεν συντρέχει η τυπική προϋπόθεση που θέτει η ως άνω διάταξη για το επιτρεπτό της χορήγησης τακτικής άδειας, αφού κατά την κρίση του παρόντος Συμβουλίου, δεν είναι δυνατή η χορήγηση τακτικής άδειας στην περίπτωση που ο κρατούμενος έχει καταδικαστεί σε πλείονες της μίας ποινών ισόβιας κάθειρξης».

Ακόμη, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, εξετάζοντας τις ουσιαστικές προϋποθέσεις χορήγησης αδειών στους κρατουμένους, αναφέρει, μεταξύ των άλλων τα εξής: «Από τις συνθήκες της ατομικής και κοινωνικής κατάστασής του, εκτιμάται ότι υπάρχει κίνδυνος, κατά τη διάρκεια της άδειας να τελέσει νέα εγκλήματα, ενώ δεν συντρέχουν λόγοι που δικαιολογούν την προσδοκία ότι δεν θα κάνει κακή χρήση αυτής (άδειας). Όπως προέκυψε, ο ανωτέρω κατάδικος, κατά τη διάρκεια της κράτησής του στις 24.10.2014 και στις 30.5.2018, προέβη σε δηλώσεις που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο. Ειδικότερα, ο εν λόγω κατάδικος στις 24.10.2014, απέστειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης κείμενο, όπου αναφερόμενος στο κράτος και χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως αντικαθεστωτικό, ανέφερε: 'Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν. Να αντισταθούμε στην κρατική τρομοκρατία', ενώ στις 30.5.2018, απέστειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης άλλο κείμενο, στο οποίο, αφού περιέγραφε τον εαυτό του ως πολιτικό κρατούμενο, ανέφερε τα εξής: 'Και επειδή τίποτε και ποτέ δεν μας χαρίστηκε και αυτά που αποκαλούνται δικαιώματα δεν είναι παρά οι κατακτήσεις μακρών και πολύχρονων αγώνων, η μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε, είναι να ξαναπιάσουμε, μέσα και έξω από τη φυλακή, το κόκκινο νήμα αυτών των αγώνων'. Από τις παραπάνω δηλώσεις, δεν μπορεί παρά να συνάγεται αρνητικό συμπέρασμα ως προς την πορεία του σωφρονισμού του συγκεκριμένου καταδίκου».

Ακόμα, τα μέλη του Συμβουλίου αναφέρουν ότι «αυτές οι δηλώσεις του Δημήτρη Κουφοντίνα, «να αντισταθούμε στην κρατική τρομοκρατία» και «να ξαναπιάσουμε το κόκκινο νήμα αυτών των αγώνων», οι οποίες παραπέμπουν ευθέως στη βία, όχι μόνο δεν αποτελούν ένδειξη μίας πορείας σωφρονισμού και σεβασμού της έννομης τάξης, αλλά αντιθέτως καταδεικνύουν ένα πρόσωπο, που εμπράκτως και σταθερά αποτάσσεται την έννομη τάξη» και συνεχίζουν: «Οι δηλώσεις αυτές δεν αποτελούν απλά μία ιδεολογική τοποθέτηση του εν λόγω καταδίκου, ούτε μία αυθόρμητη αντίδρασή του υπό ορισμένες συνθήκες συναισθηματικής πίεσης. Τούτο προκύπτει και από το γεγονός ότι την ίδια στάση τήρησε ο εν λόγω κατάδικος και ενώπιον του παρόντος Συμβουλίου. Ειδικότερα, ερωτηθείς ο τελευταίος εάν σέβεται τους κανόνες της έννομης τάξης με βάση τους οποίους οριοθετείται, προσδιορίζεται και λειτουργεί το κοινωνικό σύνολο στο οποίο επιδιώκει να ενταχθεί, έστω και για λίγο, με τη λήψη τακτικής αδείας, απέφυγε συνειδητά να απαντήσει αρνητικά ή θετικά, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η ιδεολογία του και οι πεποιθήσεις του είναι σταθερές και δεν θα τις αρνηθεί, η ιδεολογία του συγκεκριμένη και σταθερή και ότι ο αγώνας του είναι πάντα ο ίδιος».

Επίσης, οι δικαστές αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας «εξέθεσε ότι κινείται πάντα με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, εντούτοις, όταν ρωτήθηκε εάν σέβεται το ίδιο και την ανθρώπινη ζωή, που αποτελεί υπέρτατο έννομο αγαθό, απέφυγε ομοίως να απαντήσει συγκεκριμένα, επαναλαμβάνοντας ότι σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και ότι βιώνει δραματικά την αντινομία ανάμεσα στις πράξεις του και στον πόνο των συγγενών των θυμάτων του, που είναι και δικός του».

Όπως σημειώνουν οι δικαστές, όσα αναφέρθηκαν, «δεν αναιρούνται από το γεγονός ότι ο εν λόγω κατάδικος έλαβε μέχρι τώρα από τα αρμόδια κάθε φορά Πειθαρχικά Συμβούλια των καταστημάτων κράτησης, στα οποία κρατήθηκε και εξακολουθεί να κρατείται, έξι τακτικές άδειες».

Παράλληλα, η Ιωάννα Κούρτοβικ, δικηγόρος του Δημήτρη Κουφοντίνα σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για μεθοδεύσεις. Αναλυτικότερα, η δικηγόρος, μεταξύ των άλλων, αναφέρει: «Με το σκεπτικό τους, οι δικαστές κρίνουν ότι δεν πληρούνται οι τυπικές προϋποθέσεις του νόμου για την χορήγηση τακτικής άδειας, προχωρώντας σε μία καινοφανή ερμηνεία του σχετικού άρθρου 55 του Σωφρονιστικού Κώδικα, σύμφωνα με την οποία ο νόμος δεν προβλέπει δικαίωμα άδειας για τους καταδικασμένους σε περισσότερες ποινές ισόβιας κάθειρξης, ερμηνεία αντίθετη με την μέχρι σήμερα νομολογία, πρακτική και θεωρία.

Συμπληρωματικά το Συμβούλιο αποφάνθηκε ότι δεν πληρούνται ούτε οι ουσιαστικές προϋποθέσεις, καθώς ο κρατούμενος δεν έχει «σωφρονιστεί»(!!!). Η απόφαση αυτή ήταν αναμενομένη, ως εκ της μεθόδευσης η οποία είχε προηγηθεί, με τα συνεχή δημοσιεύματα, αναρτήσεις και τις καθημερινές αναφορές του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι στο ζήτημα, αλλά και από την στάση του μειοψηφήσαντα εισαγγελέα, ο οποίος χωρίς να απευθύνει ούτε ένα ερώτημα στον κρατούμενο, αποφάνθηκε αρνητικά για την άδεια, με επίκληση 4 παλαιών δηλώσεων του κρατούμενου, με τις οποίες είχε εξοπλισθεί, ότι «είναι επικίνδυνος προς τέλεση νέων εγκληματών κατά την διάρκεια της άδειας»(!!!). Αντίστοιχα η προβολή πρόσφατης αρθρογραφίας συνταξιούχου εισαγγελικού λειτουργού, γνωστού για τις σκληρές απόψεις του, προείκαζε τις εξελίξεις. Αναμένεται δε να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στους κρατούμενους των φυλακών, καθώς, με την τυχόν υιοθέτηση της λογικής της, αποκλείονται παντελώς από την άδεια, αλλά και από την υφ' όρον απόλυση, οι καταδικασμένοι σε πλέον της μιας ισόβιας κάθειρξης και αυτό αφορά δεκάδες ή και εκατοντάδες εξ αυτών οι οποίοι μέχρι σήμερα απολαμβάνουν κανονικά το δικαίωμα στην άδεια και προσβλέπουν στην έξοδο τους από τη φυλακή με την εφαρμογή των διατάξεων του νόμου, όπως μέχρι σήμερα τον ξέραμε.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα όσα η νομολογία και η θεωρία έχουν κάνει δεκτά μέχρι σήμερα, με τις σχετικές με τα όρια ποινής διατάξεις του νόμου, τίθεται από το νομοθέτη ως αναγκαία προϋπόθεση για την περίπτωση της ισόβιας κάθειρξης, η πραγματική έκτιση μέρους της ποινής τουλάχιστον 8 χρόνων.

Σύμφωνα με αυτές, 'η διάταξη με την οποία ορίζεται ότι όταν συντρέχουν περισσότερες ποινές πρόσκαιρης κάθειρξης, προβλέπεται η προσμέτρηση των συντρεχουσών ποινών για την άσκηση του δικαιώματος, κατά την κρατούσα άποψη και την εφαρμοζόμενη στην πρακτική ερμηνεία του νόμου, αφορά ποινές πρόσκαιρης κάθειρξης που είναι μετρήσιμες και μπορούν να προσμετρηθούν και δεν ισχύει για την ισόβια κάθειρξη, όπου, ακόμη και όταν συντρέχουν περισσότερες ποινές ισόβιας κάθειρξης, είτε ποινές ισόβιας από κοινού με ποινές πρόσκαιρης κάθειρξης, δεν προσμετρώνται, διότι το χρονικό διάστημα των 8 ετών θεωρείται ότι αρκεί για την αξιολόγηση των ουσιαστικών προϋποθέσεων για τη χορήγηση άδειας' - Γνωμοδοτήσεις Εισ. 7/93, 2588/95, Εισαγγελέας Παν. Μπρακουμάτσος στην Ποιν. Δικ. 11/2002 κ.ά. καθώς και όλες οι αποφάσεις του Πειραϊκού Συμβουλίου των φυλακών Κορυδαλλού για άλλους κατηγορούμενους για την υπόθεση της 17Ν και για άλλους πολυ-ισοβίτες. Με την άποψη αυτή στοιχήθηκαν και τα Δικαστικά Συμβούλια του Πειραιά που έκριναν δυο φορές επί του θέματος της άδειας του Δημ. Κουφοντίνα και αποφάνθηκαν ότι πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις του νόμου για την χορήγηση της άδειας (βουλεύματα υπ' αριθμ. 380/2017 και 373/2016, το τελευταίο με αντίθετη πρόταση εισαγγελέα την οποία και απέρριψε)» ανέφερε η κα Κούρτοβικ.

Πηγή: protothema.gr

  • ΔΙΚΑΣΤΕΣ
  • ·
  • ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με εξαιρετικό φίνις το 3/3 ο Άρης, 88-68 την Ντερτόνα

All Content

Ολυμπιακός για Ντόρσεϊ: «Εκτός αποστολής με Μπαρτσελόνα, επιστρέφει στην Αθήνα»

All Content - BusinessNews.gr

Vivartia: Αλλάζει χέρια η Evergood – Οριστική συμφωνία με τη Recipe Unlimited Corporation

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Επιπλέον 770 εκατ. ευρώ στην αγορά στο 9μηνο- Άνοδος 20,6% για το online

All Content - BusinessNews.gr

Sport Vision: Τζίρος 22,2 εκατ. και ζημίες 6,6 εκατ. πριν από το deal με την Cosmos Sport

All Content

Golden Drum 2026: Bronze Drums για McCann Athens και Τhe Newtons Laboratory

All Content

Η Magnet υπογράφει τη νέα καμπάνια της ELABET

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Εύκολη νίκη και 2/2 για τον Ηρακλή, 90-73 τη Βίρτσμπουργκ (gallery & vids)

All Content

Άνετη επικράτηση της Χάποελ Τελ Αβίβ πριν τον Παναθηναϊκό, 100-82 την Μπεσίκτας (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Eurocatering (Φρεσκούλης): Tι «έγραψε» πριν το deal με την Γλάρος

All Content - BusinessNews.gr

Μείωση 40 λεπτά στο πετρέλαιο θέρμανσης και αύξηση 30% στο επίδομα θέρμανσης - Αναλυτικά τα μέτρα

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας στο 128,7% του ΑΕΠ το 2027 - Στο 111,1% το 2031

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για λύματα που καταλήγουν σε αποστραγγιστικό κανάλι στη Γέφυρα

CSRΝews.gr

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και TP Greece: Έναρξη της πρωτοβουλίας «Περιφέρειες Ευκαιριών» για εξ αποστάσεως εργασία στον Έβρο

CSRΝews.gr

Πλαστικά Θράκης: Συνεργασία με την iCup για την παραγωγή του επαναχρησιμοποιούμενου ποτηριού FreezeCup

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πόσο θα κοστίσουν οι Εκλογές 2019
Πόσο θα κοστίσουν οι Εκλογές 2019 27/02/2019 - 02:00
ΚΠΙΣΝ: Ρεκόρ επισκεψιμότητας για χώρο πολιτισμού και πρασίνου στην Ελλάδα 27/02/2019 - 02:00
ΚΠΙΣΝ: Ρεκόρ επισκεψιμότητας για χώρο πολιτισμού και πρασίνου στην Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Κωνσταντίνος Κυρανακης: Να κατευθύνουμε τους μαθητές σε επαγγέλματα που έχουν υψηλές αμοιβές
    14/10/2026 - 21:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ν. Δένδιας: Γερμανία και Ελλάδα βρίσκονται στον πυρήνα των εξελίξεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης
    14/10/2026 - 20:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • H Fairfax εξαγόρασε την ινδική IBDI Bank έναντι 5,56 δισ. δολαρίων
    14/10/2026 - 20:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνάντηση Παπασταύρου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο
    14/10/2026 - 19:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Άκης Σκέρτσος: Η Ελλάδα πρωτοπορεί στην απαγόρευση των social media στους ανήλικους
    14/10/2026 - 19:20 ΕΛΛΑΔΑ
  • Schneider Electric: Οι ελλείψεις νερού θα απειλήσουν την ανάπτυξη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια
    14/10/2026 - 18:37 ESG
  • Υπουργείο Ανάπτυξης: Απλουστεύονται οι διαδικασίες τήρησης και λειτουργίας του Μητρώου Εταιρειών Ενημέρωσης Οφειλετών
    14/10/2026 - 18:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • FARIA Renewables: Επίσημα εγκαίνια για το έργο αποθήκευσης ενέργειας FARIA GALANI BESS στην Ελασσόνα
    14/10/2026 - 17:55 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος κατά 0,19%, στα 257,65 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    14/10/2026 - 17:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ισραήλ: Ο Νετανιάχου λέει ότι δεν επιδιώκει να επιτεθεί στο Ιράν ξανά πριν από τις εκλογές της 27ης Οκτωβρίου
    14/10/2026 - 17:47 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σε αναζήτηση νέου Country Manager η Uber στην Ελλάδα- Αποχωρεί η Σαρίτα Βαρούχ
    14/10/2026 - 01:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Sport Vision: Τζίρος 22,2 εκατ. και ζημίες 6,6 εκατ. πριν από το deal με την Cosmos Sport
    14/10/2026 - 07:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Eurocatering (Φρεσκούλης): Tι «έγραψε» πριν το deal με την Γλάρος
    14/10/2026 - 07:38 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Vivartia: Αλλάζει χέρια η Evergood – Οριστική συμφωνία με τη Recipe Unlimited Corporation
    14/10/2026 - 12:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΝΤ: Ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας στο 128,7% του ΑΕΠ το 2027 - Στο 111,1% το 2031
    14/10/2026 - 10:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroCup 2026/27: Το πανόραμα της σεζόν

14/10/2026 - 19:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με εξαιρετικό φίνις το 3/3 ο Άρης, 88-68 την Ντερτόνα

14/10/2026 - 18:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για λύματα που καταλήγουν σε αποστραγγιστικό κανάλι στη Γέφυρα

14/10/2026 - 14:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και TP Greece: Έναρξη της πρωτοβουλίας «Περιφέρειες Ευκαιριών» για εξ αποστάσεως εργασία στον Έβρο

14/10/2026 - 14:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Netflix σχεδιάζει να μειώσει το προσωπικό της κατά 6%

14/10/2026 - 14:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Netflix σχεδιάζει να μειώσει το προσωπικό της κατά 6%

14/10/2026 - 14:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo