Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Παναγιώτης Σταμπουλίδης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο, Θάνος Πλεύρης, Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Σπύρος Σταθούλης, Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Ασύλου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Παναγιώτης Σταμπουλίδης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο, Θάνος Πλεύρης, Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Σπύρος Σταθούλης, Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Ασύλου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.
Νewsroom Νewsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16/09/2026 · 13:48

Συμφωνίες - Πλαίσιο ύψους 137,1 εκατ. ευρώ για τη διαχείριση και λειτουργία των δομών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου

Ο διεθνής ανοικτός διαγωνισμός δημοσιεύθηκε στις 24 Μαρτίου 2026, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα οικονομική προσφορά
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο ανακοινώνει ότι σήμερα, Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2026, υπεγράφησαν έξι Συμφωνίες-Πλαίσιο μεταξύ του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και των αναδόχων, για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facilities Management) στις δομές προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας αιτούντων άσυλο, προσφύγων και μεταναστών και συναφών δομών και εγκαταστάσεων, καθώς και στις κτιριακές υποδομές των υπηρεσιών αρμοδιότητας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Η υπογραφή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνου Πλεύρη, του Γενικού Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Ασύλου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Σπύρου Σταθούλη, του Διευθυντή της τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Άρη Ματιάτου, του Προϊστάμενου της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού και Διαχείρισης Προγραμμάτων Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων (Ε.Υ.ΣΥ.Δ. - Μ.Ε.Υ.) του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Θεοφάνη Παπαδόπουλου, του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου του Εθνικού Αναπτυξιακού Ταμείου, Παναγιώτη Σταμπουλίδη, στελεχών του PPF και των αναδόχων που προέκυψαν από τη σχετική διαγωνιστική διαδικασία, η οποία διενεργήθηκε από το PPF για λογαριασμό του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

unnamed_39_1_e252836e418a62e8.jpg

Η συνολική αξία των έξι Συμφωνιών-Πλαίσιο ανέρχεται σε 137,1 εκατ. ευρώ χωρίς ΦΠΑ για δύο έτη, ενώ προβλέπεται δυνατότητα ενεργοποίησης δικαιώματος προαίρεσης έως 100%, με τη συνολική αξία να μπορεί να ανέλθει έως 274,2 εκατ. ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Οι Συμφωνίες-Πλαίσιο καλύπτουν τις δομές και τις εγκαταστάσεις του Υπουργείου σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των Περιφερειακών Γραφείων Ασύλου και των Αυτοτελών Κλιμακίων Ασύλου, και περιλαμβάνουν τρεις βασικές κατηγορίες υπηρεσιών:

  • Υπηρεσίες καθαριότητας.
  • Υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας.
  • Υπηρεσίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης λειτουργίας.

Ο διεθνής ανοικτός διαγωνισμός δημοσιεύθηκε στις 24 Μαρτίου 2026, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα οικονομική προσφορά. Ως κριτήρια ποιοτικής επιλογής τέθηκαν τα εξής: α) η καταλληλότητα άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας, β) η οικονομική και χρηματοοικονομική επάρκεια, γ) η τεχνική και επαγγελματική ικανότητα, καθώς και δ) συγκεκριμένα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης, ανέφερε τα εξής για τη σημασία του έργου: «Για το Yπουργείο Mετανάστευσης και Aσύλου η συγκεκριμένη σύμβαση είναι η μεγαλύτερη που έχει υπογράψει, όχι μόνο ως προς την αξία της αλλά και ως προς τη λειτουργικότητά της. Οι συμβάσεις αυτές ξεκίνησαν το 2020 από τον προκάτοχό μου τότε, Νότη Μηταράκη, σε μια εποχή που ουσιαστικά στηνόταν όλο το πλαίσιο των δομών. Αυτό που αξιοποιήσαμε μετά από όλα αυτά τα χρόνια, είναι να δούμε πώς μπορούμε να τις βελτιώσουμε. Θέλαμε τη συνεργασία με το Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο προκειμένου να έχουμε και ένα κέρδος από τη μεγάλη τεχνογνωσία την οποία έχει, καθώς διαχειρίζεται εκατομμύρια στο κομμάτι των δημοσίων συμβάσεων και ήταν πολύ σημαντικό να διασφαλίσουμε παράλληλα το κομμάτι της διαφάνειας με την ισορροπία μεταξύ των χρημάτων που δίνουμε και το όφελος που παίρνουμε. Μαζί μπορέσαμε να δούμε από τις προηγούμενες συμβάσεις σε ποια σκέλη πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο για να βελτιώσουμε και παράλληλα να βάλουμε τις βάσεις ώστε από δω και πέρα να ξέρουμε πώς θα λειτουργήσουν στο επόμενο επίπεδο οι δομές μας, διασφαλίζοντας και θέσεις εργασίας και το κομμάτι της φύλαξης και της καθαριότητας, αλλά και το κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης όπου εκεί έγιναν κυρίως οι περισσότερες παρεμβάσεις».

unnamed_40_1_9aad10e9eece135f.jpg

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Αναπτυξιακού Ταμείου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, δήλωσε: «Σε ένα ακόμη σύνθετο έργο στρατηγικής σημασίας, αποδεικνύουμε στην πράξη την υψηλή τεχνογνωσία και αποτελεσματικότητα της Μονάδας Στρατηγικών Συμβάσεων του Εθνικού Αναπτυξιακού Ταμείου. Η άρτια διενέργεια ενός απαιτητικού διεθνούς διαγωνισμού, σε συνδυασμό με την επιτυχή ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων από το Ελεγκτικό Συνέδριο, καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο κατάρτισης, τεχνογνωσίας και επιχειρησιακής επάρκειας των στελεχών του PPF. Η Μονάδα Στρατηγικών Συμβάσεων θα συνεχίσει με τον ίδιο επαγγελματισμό και προσήλωση να ωριμάζει και να δημοπρατεί σύνθετα έργα στρατηγικής σημασίας, τα οποία δημιουργούν οικονομική αξία και παράλληλα έχουν σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα, λειτουργώντας προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος, όπως οι Συμφωνίες-Πλαίσιο που υπογράφονται σήμερα».

unnamed_38_1_6dd69d6ab3128007.jpg

Βασικά στοιχεία έργου

Η Συμφωνία - Πλαίσιο υποδιαιρείται σε έξι (6) Τμήματα:

  • Τμήμα 1: Περιλαμβάνει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και μέρος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Κατακυρώθηκε στην ένωση οικονομικών φορέων με την επωνυμία «NOVACON A.E.-LA BOLAGET FACILITY MANAGEMENT A.E. - BRINK’S SECURITY SERVICES SA- BRINK’S AVIATION SECURITY SERVICES SA» για όλες τις ενότητες υπηρεσιών (καθαριότητα, φύλαξη, συντήρηση), με συνολική τιμή οικονομικής προσφοράς για δύο έτη ύψους 23.402.318 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.).
  • Τμήμα 2: Περιλαμβάνει μέρος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Κατακυρώθηκε στην ένωση οικονομικών φορέων με την επωνυμία «ΈΝΩΣΗ ΑΚΤΩΡ FM - OCEANIC» για όλες τις ενότητες υπηρεσιών (καθαριότητα, φύλαξη, συντήρηση), με συνολική τιμή οικονομικής προσφοράς για δύο έτη ύψους 20.069.620 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.).
  • Τμήμα 3: Περιλαμβάνει την Περιφέρεια Ηπείρου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και μέρος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Κατακυρώθηκε στην ένωση οικονομικών φορέων με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΑΒΑΞ – ICTS – TASK» για όλες τις ενότητες υπηρεσιών (καθαριότητα, φύλαξη, συντήρηση), με συνολική τιμή οικονομικής προσφοράς για δύο έτη ύψους 17.383.376 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.).
  • Τμήμα 4: Περιλαμβάνει την Περιφέρεια Αττικής, μέρος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και το Κτίριο Κεράνης που στεγάζεται το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου. Κατακυρώθηκε στην ένωση οικονομικών φορέων με την επωνυμία «Ένωση Εταιρειών UNISON Facility Services A.E. - ESA SECURITY SOLUTIONS S.A.», για όλες τις ενότητες υπηρεσιών (καθαριότητα, φύλαξη, συντήρηση), με συνολική τιμή οικονομικής προσφοράς για δύο έτη ύψους 34.257.628 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.).
  • Τμήμα 5: Περιλαμβάνει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Κατακυρώθηκε στην ένωση οικονομικών φορέων με την επωνυμία «Ένωση οικονομικών φορέων ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - ΓΕΚ Services Μ.Α.Ε. - G4S SECURE SOLUTIONS S.A.» για όλες τις ενότητες υπηρεσιών (καθαριότητα, φύλαξη, συντήρηση) με συνολική τιμή οικονομικής προσφοράς για δύο έτη ύψους 25.598.829 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.).
  • Τμήμα 6: Περιλαμβάνει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Περιφέρεια Κρήτης. Κατακυρώθηκε στην ένωση οικονομικών φορέων με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΑΒΑΞ – ICTS – TASK» για όλες τις ενότητες υπηρεσιών (καθαριότητα, φύλαξη, συντήρηση), με συνολική τιμή οικονομικής προσφοράς για δύο έτη, ύψους 16.366.681 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.).
  • ΕΘΝΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
  • ·
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ
  • ·
  • ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πού θα δείτε Άρης-Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός-Περιστέρι

All Content

Ασίστ Γουεμπανιάμα για κάρφωμα... Γουεμπανιάμα στην κορυφή του Top-10 (video)

All Content - BusinessNews.gr

ACS: Δεν προχώρησε το deal με την GLS - Επαναγοράζει η Quest το 20%

All Content - BusinessNews.gr

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Ξεπέρασε τα 150 εκατ. o καθαρός τζίρος - Εκτίναξη 86,9% στα κέρδη και μέρισμα 9 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

Θανόπουλος: Τζίρος 57,4 εκατ. ευρώ και αύξηση 8,4% στα καθαρά κέρδη- Τι περιμένει φέτος

All Content

Στην The Weekend Agency η HQF

All Content

Effie Awards Europe 2026: Διπλή ελληνική παρουσία στη shortlist

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Πρωταθλήτριες WNBA οι Βάλκιρις 68-63 τις Ντριμ με MVP την Γκάμπι Γουίλιαμς

All Content

ΕΟΚ: Οι διαδικτυακές μεταδόσεις της Κυριακής σε WBL1, National League 1 και Rising Stars U16

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΛΤΑ: Άγγιξε τα 299 εκατ. ευρώ ο τζίρος- Πως εδραιώνεται στο εξωτερικό με το Greek Yoghurt

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 6,1% στον όγκο των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο τον Αύγουστο 2026

All Content - BusinessNews.gr

Suezmax: Πρωταγωνιστεί η Ελλάδα στις διεθνείς αγοραπωλησίες δεξαμενόπλοιων – Με μερίδιο 21% στις αγορές και 33% στις πωλήσεις

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Οι παραγωγοί αγωνιούν για τη ρευστότητα – «Δεν έχει την πολυτέλεια ο πρωτογενής τομέας να χάνει ευρώ»

CSRΝews.gr

Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στο Νοσοκομείο του Βόλου

CSRΝews.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Συμμετοχή στη διεθνή συζήτηση στρογγυλής τράπεζας του NCMEC στην Ουάσιγκτον

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Βουλή - Συνταγματική αναθεώρηση: Έντονη αντιπαράθεση στην Ολομέλεια με αφορμή την παρουσία Φλωρίδη
Βουλή - Συνταγματική αναθεώρηση: Έντονη αντιπαράθεση στην Ολομέλεια με αφορμή την παρουσία Φλωρίδη 16/09/2026 - 12:30
Π. Μαρινάκης: «Οι προτάσεις της αντιπολίτευσης δεν συνοδεύονται από αξιόπιστο δημοσιονομικό λογαριασμό» 16/09/2026 - 14:01
Π. Μαρινάκης: «Οι προτάσεις της αντιπολίτευσης δεν συνοδεύονται από αξιόπιστο δημοσιονομικό λογαριασμό»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Έξυπνες πόλεις: Πώς θα είναι η Ελλάδα του αύριο – Επενδύσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ στον ψηφιακό μετασχηματισμό
    01/11/2026 - 10:24 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ελληνικό μέλι: Αυξημένες κατά 10,5% οι εξαγωγές το 2025, στα 31,6 εκατ. δολάρια
    01/11/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    01/11/2026 - 09:00 MEDIA
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    31/10/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα
    31/10/2026 - 13:56 ΕΛΛΑΔΑ
  • Εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Γλυφάδα
    31/10/2026 - 13:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Hearth Summit Aegean 2026: Πέντε λύσεις βιωσιμότητας για τα νησιά
    31/10/2026 - 13:11 ESG
  • Κεραμέως: Έχουν ξεκινήσει οι πληρωμές δεδουλευμένων στην Pizza Fan
    31/10/2026 - 12:48 ΕΛΛΑΔΑ
  • Από αύριο το τέλος των 2 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε.
    31/10/2026 - 12:29 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Η ελληνική αυγοπαραγωγή καλύπτει το 70%-80% της εγχώριας ζήτησης
    31/10/2026 - 12:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Κλειστός από τις 12:00 ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα – Χωρίς στάση οι συρμοί
    31/10/2026 - 11:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα
    31/10/2026 - 13:56 ΕΛΛΑΔΑ
  • Νέες διαδηλώσεις πρόκειται να διεξαχθούν σήμερα στη Γαλλία
    31/10/2026 - 11:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κεραμέως: Έχουν ξεκινήσει οι πληρωμές δεδουλευμένων στην Pizza Fan
    31/10/2026 - 12:48 ΕΛΛΑΔΑ
  • Από αύριο το τέλος των 2 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε.
    31/10/2026 - 12:29 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Nτέρμπι κορυφής στη WBL2

01/11/2026 - 07:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

WNL: Εκτός έδρας δοκιμασίες την Κυριακή για δύο από τους τρεις αήττητους

01/11/2026 - 07:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ERT COSMOS: Τρεις σειρές ελληνικής μυθοπλασίας της ΕΡΤ ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

30/10/2026 - 15:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Οι παραγωγοί αγωνιούν για τη ρευστότητα – «Δεν έχει την πολυτέλεια ο πρωτογενής τομέας να χάνει ευρώ»

30/10/2026 - 15:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στο Νοσοκομείο του Βόλου

30/10/2026 - 15:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Πρώτο στη ζώνη του το «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον Οκτώβριο

30/10/2026 - 13:48
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Artego Hellas by “KEAN Hair Professional”

30/10/2026 - 07:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’AI Film Festival Athens”

30/10/2026 - 06:51
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo