Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τ. Θεοδωρικάκος: Η εμβληματική επένδυση της Metlen στον Βόλο ενισχύει την παραγωγική και αμυντική ισχύ μας
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23/06/2026 · 15:12

Τ. Θεοδωρικάκος: Η εμβληματική επένδυση της Metlen στον Βόλο ενισχύει την παραγωγική και αμυντική ισχύ μας

Στις 15/7 προκηρύσσεται νέο αναπτυξιακό καθεστώς για την άμυνα ύψους 150 εκατ. ευρώ
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Μια ελληνική βιομηχανική επένδυση, υψηλής τεχνολογίας με κρίσιμο στρατιωτικό αμυντικό χαρακτήρα, με εργαζόμενους υψηλής εξειδίκευσης, με σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό, που ξεπερνά τα στενά όρια μιας σημαντικής επένδυσης. Αφορά συνολικά την οικονομία μας, την παραγωγική μας ικανότητα, τη βιομηχανία, την άμυνά μας, την εθνική μας αυτοπεποίθηση».

Τα παραπάνω ανέφερε στην τελετή εγκαινίων της βιομηχανικής μονάδας M Technologies της Metlen, στο νέο αμυντικό hub του Βόλου, ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος παραβρέθηκε μαζί με τον υπουργό Εθνική 'Αμυνας Νίκο Δένδια.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, ο κ. Θεοδωρικάκος πρόσθεσε πως «ο Βόλος αναβαθμίζει τον ρόλο του ως κόμβος βαριάς βιομηχανίας, άμυνας και καινοτομίας. Και αυτό έχει ξεχωριστή σημασία για μια περιοχή με μεγάλη βιομηχανική ιστορία, που γνώρισε τις δυσκολίες της αποβιομηχάνισης, αλλά γυρίζει σελίδα. Με επενδύσεις, με δουλειές, με ισχυρή παραγωγή. Με ανθρώπους που δεν αναγκάζονται να φύγουν από τον τόπο τους, αλλά έχουν τη δυνατότητα να μείνουν εδώ, να εργαστούν εδώ, να δημιουργήσουν εδώ».

Ο υπουργός Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη επένδυση, συνολικού ύψους 45 εκατ. ευρώ, έχει ενταχθεί στις Στρατηγικές Επενδύσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης ως Εμβληματική Επένδυση Εξαιρετικής Σημασίας. Εγκρίθηκε τον Οκτώβριο του 2024 και σε λιγότερο από δύο χρόνια, εγκαινιάζεται μια ολοκληρωμένη παραγωγική μονάδα, χάρη και στη συστηματική δουλειά της γενικής γραμματείας Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης.

«Συνδυάζει υψηλή τεχνολογία, εξαγωγικό προσανατολισμό και ενίσχυση της εγχώριας παραγωγικής βάσης. Αφορά τη δημιουργία σύγχρονης μονάδας παραγωγής προηγμένων μεταλλικών κατασκευών για κρίσιμες αμυντικές εφαρμογές, με έμφαση στην τεχνολογική υπεροχή και τη διεθνή ανταγωνιστικότητα. Με την ολοκλήρωση της μονάδας διπλασιάζεται η παραγωγική δυναμικότητα, ενώ το σύνολο της παραγωγής κατευθύνεται σε εξαγωγές, ενισχύοντας το εμπορικό ισοζύγιο και τη βιομηχανική εξωστρέφεια της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως σημείωσε «η επένδυση αυτή δεν είναι απλώς μια βιομηχανική εγκατάσταση, αλλά μια απόδειξη ότι η Ελλάδα μπορεί να παράγει, να εξάγει και να πρωταγωνιστεί σε τομείς υψηλής τεχνολογίας» και τόνισε ότι δημιουργούνται 250 νέες άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας, με σημαντική συμβολή στην τοπική οικονομία και στη συγκράτηση επιστημονικού και τεχνικού δυναμικού στην περιφέρεια.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη νέα κυβερνητική πρωτοβουλία που αφορά την άμυνα, σημειώνοντας ότι στις 15 Ιουλίου προκηρύσσεται το νέο αναπτυξιακό καθεστώς για την άμυνα, ύψους 150 εκατ. ευρώ σε υπεραποσβέσεις. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις της αναπτυξιακής πολιτικής, με στόχο την ενίσχυση της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας, την προσέλκυση επενδύσεων υψηλής τεχνολογίας και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στο εσωτερικό της χώρας. Όπως τόνισε «η στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης είναι η μετάβαση από τον ρόλο του απλού αγοραστή αμυντικών συστημάτων στον ρόλο του συμπαραγωγού, με ενίσχυση της εγχώριας τεχνογνωσίας και της συμμετοχής σε διεθνείς αλυσίδες αξίας».

Υπογράμμισε ακόμα ότι η αμυντική βιομηχανία δεν αποτελεί πλέον περιφερειακό κλάδο της οικονομίας, αλλά κεντρικό πυλώνα εθνικής ισχύος, καθώς συνδέει άμεσα την ασφάλεια με την παραγωγή, την τεχνολογία και την οικονομική ανθεκτικότητα. Σε ένα διεθνές περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών εντάσεων, η ύπαρξη ισχυρής παραγωγικής βάσης αποτελεί προϋπόθεση στρατηγικής αυτονομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «με το νέο μας αμυντικό δόγμα απαιτούμε τουλάχιστον 25% συμπαραγωγή σε κάθε μεγάλη αμυντική προμήθεια», με σκοπό την ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής και τη μεταφορά τεχνογνωσίας στην ελληνική βιομηχανία. «Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιορίζεται σε ρόλο καταναλωτή».

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε επίσης στο συνολικό επενδυτικό περιβάλλον στην πατρίδα μας, επισημαίνοντας ότι η χώρα βρίσκεται σε φάση παραγωγικής ανασυγκρότησης. Όπως ανέφερε, σήμερα υλοποιούνται περίπου 1.000 επενδυτικά σχέδια συνολικού ύψους 2,5 δισ. ευρώ, τα οποία δημιουργούν δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας,. «Άνω του 90% των ενισχύσεων κατευθύνεται εκτός Αττικής, γεγονός που ενισχύει την περιφερειακή ανάπτυξη και τη συνοχή της πατρίδας μας», υπογράμμισε.

Όπως δήλωσε «η Ελλάδα έχει περάσει σε μια νέα εποχή επενδυτικής αξιοπιστίας και παραγωγικής δυναμικής. Από το 11% του ΑΕΠ το 2019 στις επενδύσεις, έχουμε φτάσει στο 17% σήμερα και στόχος είναι η περαιτέρω σύγκλιση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο». Παράλληλα υπογράμμισε ότι η ταχύτητα υλοποίησης των στρατηγικών επενδύσεων αποτελεί κρίσιμο δείκτη αξιοπιστίας του κράτους απέναντι στους επενδυτές.

Στο πλαίσιο των εμβληματικών στρατηγικών επενδύσεων, ο Υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε και στην παραγωγή γαλλίου, τονίζοντας ότι πρόκειται για έργο υψηλής γεωοικονομικής σημασίας, το οποίο ενισχύει τη θέση της Ελλάδας σε κρίσιμες τεχνολογικές αλυσίδες αξίας και συμβάλλει καθοριστικά στη στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης σε κρίσιμα υλικά και τεχνολογίες αιχμής.

Ο κ. Θεοδωρικάκος εξήρε τη συμβολή της διοίκησης, των μηχανικών και των εργαζομένων της Metlen του Ευάγγελου Μυτιληναίου, τονίζοντας ότι «η σημερινή ημέρα αποτυπώνει τη μετάβαση από τον σχεδιασμό στην παραγωγή και από την επένδυση στην πραγματική οικονομική ανάπτυξη». Υπογράμμισε επίσης ότι η επόμενη περίοδος έως το 2030 αποτελεί κρίσιμη καμπή για την ελληνική οικονομία, με προκλήσεις την παραγωγικότητα, το δημογραφικό και τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, επισημαίνοντας ότι απαιτείται εθνική στρατηγική, συνέπεια και ενότητα για τη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας σε ένα ασταθές διεθνές περιβάλλον.

Κλείνοντας την ομιλία του, ανέφερε πως «τα επόμενα τέσσερα χρόνια, η αύξηση της παραγωγικότητας, η αντιμετώπιση του δημογραφικού και η μείωση των ανισοτήτων είναι μια τριπλή πρόκληση που αποτελεί εθνική υπόθεση - ένα εθνικό στοίχημα. Και απαιτεί εθνική στρατηγική για να πορευτεί με επιτυχία η Ελλάδα προς το 2030 σε έναν πολύ ανταγωνιστικό και ασταθή κόσμο. Αυτό το μήνυμα ας ενώνει όλους τους Έλληνες, τις παραγωγικές δυνάμεις, αλλά και το πολιτικό σύστημα. Γιατί οι Έλληνες είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι».

Επίσκεψη και στις εγκαταστάσεις της ΕΒΕΤΑΜ στην ΒΙ.ΠΕ. Βόλου

Μετά τα εγκαίνια της νέας βιομηχανικής μονάδας της Metlen, ο κ. Θεοδωρικάκος και ο κ. Δένδιας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΕΒΕΤΑΜ στην ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, όπου τους υποδέχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιάννης Κουλιζάκος, παρουσία του βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστου Μπουκώρου.

Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε τον ιδιαίτερο ρόλο της ΕΒΕΤΑΜ ως δημόσιας εταιρείας με ανταγωνιστική παρουσία στην αγορά των πιστοποιήσεων, τονίζοντας ότι έχει μπροστά της σημαντικά καθήκοντα και νέες δυνατότητες ανάπτυξης.

Σε δήλωσή του, ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε: «Η ΕΒΕΤΑΜ ανακτά τις δυνάμεις της, με απόλυτη προσήλωση στη διαφάνεια, τη νομιμότητα, τη σωστή διαχείριση και τον σεβασμό στο δημόσιο χρήμα. Έχει μπροστά της μια σημαντική προοπτική, καθώς κάνει εξαιρετική δουλειά στον τομέα της πιστοποίησης. Είχαμε, από κοινού με τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας, μια πολύ ουσιαστική συζήτηση για νέους τομείς αγοράς που μπορούν να ανοίξουν για την εταιρεία και είμαι βέβαιος ότι θα τους αξιοποιήσει. Το υπουργείο Ανάπτυξης θα συνεχίσει να στηρίζει την ΕΒΕΤΑΜ σταθερά, με κάθε δυνατό και απολύτως νόμιμο τρόπο».

  • METLEN
  • ·
  • ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ
  • ·
  • ΒΟΛΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Η ανανεωμένη Μακάμπι Τελ Αβίβ που είναι έτοιμη να επιστρέψει

All Content

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αποσύρθηκε από το επαγγελματικό μπάσκετ! (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Γιώτης: Άγγιξε τα 130 εκατ. ευρώ σε τζίρο στην «γλυκιά» επέτειο των 95 ετών – Η εκτίναξη της Στάμου και τα σχέδια για τη συνέχεια

All Content - BusinessNews.gr

Olympic Catering: Ισχυρή άνοδος σε τζίρο και κερδοφορία το 2025 – Στα 3,87 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

Dotsoft: Αλμα 39,3% στον τζίρο το α’ εξάμηνο - Στο επίκεντρο η διεύρυνση σε διεθνή και ιδιωτικά έργα

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Στην Ελλάδα το Leapmotor B05 με τιμή από 22.790 ευρώ

FleetNews

FIAT 500 Hybrid: Από 18.990 ευρώ με όφελος έως 1.800 ευρώ

FleetNews

Leapmotor T03 με €16.190: Η προσιτή πρόταση στην ηλεκτροκίνηση

All Content

Ο Ολυμπιακός πλησιάζει σε συμφωνία με τον Εμπαγέ Εντιαγέ

All Content

Τρινκιέρι: «Έχω την ομάδα που ήθελα – Πολύ βαριά η φανέλα του ΠΑΟΚ»

All Content - BusinessNews.gr

Παπαθανάσης: Πάνω από 1 δισ. ευρώ το πακέτο της ΔΕΘ – «Δεν θα υπάρξει ύφεση» μετά το Ταμείο Ανάκαμψης

All Content - BusinessNews.gr

Ρύθμιση 72 δόσεων: Οι αυστηροί όροι κρατούν μακριά φορολογούμενους και επιχειρήσεις

All Content - BusinessNews.gr

The Ellinikon Park: Τα 14 στοιχεία πίσω από το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης

FleetNews

Νέα Mercedes-Benz GLB: Hybrid και Electric, με όφελος 2.000 ευρώ

FleetNews

Η Toyota φέρνει νέα γενιά μπαταριών για τα υβριδικά της

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Δ. Αβραμόπουλος: Στη Βουλή διαβιβάστηκε από το υπ. Δικαιοσύνης το αίτημα άρσης ασυλίας
Δ. Αβραμόπουλος: Στη Βουλή διαβιβάστηκε από το υπ. Δικαιοσύνης το αίτημα άρσης ασυλίας 23/06/2026 - 13:48
Π. Μαρινάκης: «Τα Προσφυγικά, από τις μεγαλύτερες παθογένειες της Ελλάδας των τελευταίων δεκαετιών» 23/06/2026 - 15:48
Π. Μαρινάκης: «Τα Προσφυγικά, από τις μεγαλύτερες παθογένειες της Ελλάδας των τελευταίων δεκαετιών»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Δωρεάν κρατική πιστοποίηση ξένης γλώσσας για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου από το 2026-2027
    12/08/2026 - 21:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Επικοινωνία Γεραπετρίτη – Ρούμπιο: Στο επίκεντρο διμερείς σχέσεις, Μέση Ανατολή και Ουκρανία
    12/08/2026 - 20:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ιστορική συμφωνία στο ΝΒΑ: Οι Lakers αλλάζουν χέρια - Deal-μαμούθ άνω των 12 δισ. δολαρίων
    12/08/2026 - 20:15 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑ: Ιδιαίτερα αυξημένη η ζήτηση για τα προγράμματα σπουδών στο παράρτημα της Κύπρου
    12/08/2026 - 19:42 ΕΛΛΑΔΑ
  • Γαλλία: Τα κύματα καύσωνα μπορεί να κοστίσουν στη χώρα 10-15 δισ. ευρώ
    12/08/2026 - 19:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη: Red code για 4 Περιφέρειες - Η έκκληση Τουρνά προς τους πολίτες
    12/08/2026 - 18:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΓΑ: Εξήντα προσλήψεις με συμβάσεις εργασίας έως οκτώ μήνες – Οι περιοχές και η προθεσμία για τις αιτήσεις
    12/08/2026 - 18:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Οριακή πτώση κατά 0,03%, στα 242,69 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    12/08/2026 - 17:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Generali: Τέσσερις διεθνείς διακρίσεις το 2026 ενισχύουν το αποτύπωμά της στη βιώσιμη ανάπτυξη
    12/08/2026 - 17:29 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΠOY: «Ανησυχητικές» οι νέες εμβολιαστικές οδηγίες της κυβέρνησης Τραμπ
    12/08/2026 - 16:46 ΥΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Γιώτης: Άγγιξε τα 130 εκατ. ευρώ σε τζίρο στην «γλυκιά» επέτειο των 95 ετών – Η εκτίναξη της Στάμου και τα σχέδια για τη συνέχεια
    12/08/2026 - 07:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παπαθανάσης: Πάνω από 1 δισ. ευρώ το πακέτο της ΔΕΘ – «Δεν θα υπάρξει ύφεση» μετά το Ταμείο Ανάκαμψης
    12/08/2026 - 09:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Olympic Catering: Ισχυρή άνοδος σε τζίρο και κερδοφορία το 2025 – Στα 3,87 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη
    12/08/2026 - 10:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • The Ellinikon Park: Τα 14 στοιχεία πίσω από το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης
    12/08/2026 - 08:47 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Ολική έκλειψη Ηλίου: Ποιες χώρες της Ευρώπης θα βυθιστούν στο σκοτάδι
    12/08/2026 - 12:05 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η ανανεωμένη Μακάμπι Τελ Αβίβ που είναι έτοιμη να επιστρέψει

12/08/2026 - 20:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Ελίας Βάλτονεν στη Βαλένθια με μη εγγυημένο συμβόλαιο

12/08/2026 - 19:34
FleetNews
fleetnews.gr

Στην Ελλάδα το Leapmotor B05 με τιμή από 22.790 ευρώ

11/08/2026 - 05:17
FleetNews
fleetnews.gr

FIAT 500 Hybrid: Από 18.990 ευρώ με όφελος έως 1.800 ευρώ

11/08/2026 - 03:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo