Τρίτη, 9 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Οι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Μακρόν στο Μέγαρο Μαξίμου
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
25/04/2026 · 14:48

Οι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Μακρόν στο Μέγαρο Μαξίμου

Στη σημασία της αμυντικής συνεργασίας, στη ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής και στον ρόλο των δύο χωρών στην ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας, αναφέρθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Στη σημασία της αμυντικής συνεργασίας, στη ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής και στον ρόλο των δύο χωρών στην ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας, αναφέρθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, στις κοινές δηλώσεις τους στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την υπογραφή των εννέα συμφωνιών. Ο Έλληνας πρωθυπουργός, μίλησε για μια «κομβική στιγμή» στις διμερείς σχέσεις, η οποία, όπως είπε, σφραγίζει την ιστορική επιλογή των δύο χωρών το 2021 να μετατρέψουν μια μακρά κοινή πορεία σε ισχυρή στρατηγική συμμαχία.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον Γάλλο πρόεδρο «διαχρονικό Ευρωπαίο σύμμαχο και εταίρο, αλλά και αληθινό φίλο της Ελλάδας», σημειώνοντας ότι η σχέση Αθήνας – Παρισιού είναι πολυεπίπεδη, με ρίζες στους ιστορικούς δεσμούς, τις κοινές αξίες και τα αμοιβαία συμφέροντα. Υπογράμμισε ότι η συνεργασία έχει ενισχυθεί τόσο στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και της Συμμαχίας ΝΑΤΟ, αλλά και διμερώς.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη συνεργασία στον αμυντικό τομέα, επισημαίνοντας την επίσκεψη που πραγματοποίησαν το πρωί στη φρεγάτα «Κίμων», η οποία επέστρεψε από πραμονή 40 ημερών στα ανοικτά της Κύπρου. Υπενθύμισε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα παραδοθούν οι φρεγάτες «Νέαρχος» και «Ιωνάς», ενώ η τέταρτη Belharra, ο «Θεμιστοκλής», αναμένεται το 2028.

Τόνισε την ουσιαστική αναβάθμιση της Πολεμικής Αεροπορίας με τα 24 μαχητικά Rafale, αλλά και τη σημερινή συμφωνία για την αναβάθμιση των πυραύλων MICA, υπογραμμίζοντας ότι όλα αυτά ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας και θωρακίζουν τόσο τα ελληνικά όσο και τα ευρωπαϊκά σύνορα.

Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι η Γαλλία έσπευσε να ενισχύσει την άμυνα της Κύπρου κατά την πρόσφατη κρίση στην περιοχή, σημειώνοντας ότι η κοινή παρουσία τους στη Μεγαλόνησο απέδειξε πως η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη «θεμελιώνεται με πράξεις και όχι μόνο με λόγια».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε την ελληνογαλλική σύμπλευση «προνοητική και έγκαιρη», καθώς προηγήθηκε των μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων των τελευταίων ετών και αποτέλεσε πρόδρομο της ανάγκης για ευρωπαϊκή στρατηγική αυτονομία. Αναφέρθηκε επίσης στη διαλειτουργικότητα των δύο ναυτικών, που διαθέτουν φρεγάτες ίδιου τύπου, καθώς και στη σημασία της ρήτρας αμοιβαίας συνδρομής.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι όλες αυτές οι πρωτοβουλίες δηλώνουν την πρόθεση Ελλάδας και Γαλλίας να πορευτούν μαζί στην Ευρώπη του 21ου αιώνα, εξασφαλίζοντας συνθήκες ευημερίας και σταθερότητας για το παρόν και ανοίγοντας προοπτικές για τις επόμενες γενιές. Υπενθύμισε ότι το ίδιο όραμα συζητήθηκε και στη Ρωμαϊκή Αγορά, όπου τέθηκαν ζητήματα όπως η αλήθεια απέναντι στα fake news, η ευθύνη στον δημόσιο διάλογο και οι προκλήσεις της ψηφιακής εποχής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η Ευρώπη, σε μια περίοδο κατά την οποία ο πόλεμος έχει επιστρέψει στο έδαφός της, οφείλει να ενισχύσει την αυτονομία της σε όλα τα επίπεδα. Εξήρε τον ρόλο του Γάλλου προέδρου στην προώθηση της στρατηγικής αυτονομίας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, σημειώνοντας ότι η συλλογική άμυνα ενισχύει και τη συνεργασία με το ΝΑΤΟ.

Αναφέρθηκε επίσης στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, τονίζοντας ότι Ελλάδα και Γαλλία λειτούργησαν ως αξιόπιστοι συνομιλητές και συνέβαλαν διακριτικά στην εκεχειρία και τον διάλογο μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου. Επισήμανε το κοινό ενδιαφέρον για την προστασία όλων των θρησκευτικών κοινοτήτων, ειδικά των χριστιανών της περιοχής, καθώς και για την προάσπιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας βάσει του Διεθνούς Δικαίου.

Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι η Ελλάδα, ως μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας, έχει θέσει το ζήτημα αυτό ως υψίστης σημασίας και ότι η ίδια κατεύθυνση θα συνεχιστεί ενόψει της ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ το δεύτερο εξάμηνο του 2027. Τόνισε ότι η χώρα είναι έτοιμη να συμβάλει στη διαμόρφωση πολιτικών που ενισχύουν μια Ευρώπη ισχυρή, δημοκρατική και με ουσιαστικό ρόλο στις γεωπολιτικές εξελίξεις.

Κλείνοντας, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην έκθεση «Η Ελλάς στα ερείπια του Μεσολογγίου» του Ντελακρουά στο Μουσείο του Μεσολογγίου, χαρακτηρίζοντάς τον συγκινητική απόδειξη των δεσμών των δύο λαών πριν ακόμη από τη δημιουργία του ελληνικού κράτους. Όπως είπε, η ιστορική αυτή παράδοση ειρήνης και συνεργασίας συνεχίζεται και σήμερα.

Μακρόν: Η στρατηγική σχέση Ελλάδας – Γαλλίας εμπνέει την Ευρώπη και υλοποιείται στην πράξη

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, στάθηκε στο βάθος και τη διάρκεια της φιλίας που συνδέει τις δύο χώρες, υπογραμμίζοντας ότι σε έναν κόσμο «όλο και πιο βίαιο και ασταθή», η ελληνογαλλική σχέση αποδεικνύεται σταθερή και ανθεκτική.

Ο Γάλλος πρόεδρος σημείωσε ότι η Γαλλία αντέδρασε άμεσα απέναντι στις απειλές που έπλητταν την Ελλάδα τονίζοντας ότι η στρατηγική εταιρική σχέση που ανανεώνεται τα τελευταία πέντε χρόνια έχει επεκταθεί ουσιαστικά στον τομέα της ασφάλειας. Όπως είπε, η συνεργασία αυτή αποτελεί παράδειγμα για την υπόλοιπη Ευρώπη και ενισχύει τον ευρωπαϊκό πυλώνα της Συμμαχίας του ΝΑΤΟ.

Ο Εμανουέλ Μακρόν υπενθύμισε ότι λίγους μήνες μετά την υπογραφή της στρατηγικής εταιρικής σχέσης το 2021 ξεκίνησαν κοινές ασκήσεις, ενώ τον περασμένο Μάρτιο, με αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενισχύθηκε περαιτέρω η ευρωπαϊκή άμυνα. Τόνισε ότι η ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής «δεν είναι μόνο λόγια», αλλά εφαρμόστηκε στην πράξη κατά τα γεγονότα στη 1 και στις 2 Μαρτίου στην Κύπρο.

Αναφερόμενος στη συνεργασία στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, ο Γάλλος πρόεδρος σημείωσε ότι η Ελλάδα επέλεξε 24 μαχητικά Rafale και τέσσερις φρεγάτες της Naval Group, με την πρώτη, τον «Κίμωνα», να έχει ήδη παραδοθεί τον Ιανουάριο. Πρόκειται, όπως είπε, για συγκεκριμένα βήματα που αποδεικνύουν το βάθος της στρατηγικής σχέσης και την επιχειρησιακή σύγκλιση των δύο χωρών.

Για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή ο κ. Μακρόν είπε ότι παραμένει εξαιρετικά εύθραυστη και ότι Γαλλία και Ελλάδα ζητούν κατάπαυση του πυρός και επιστροφή στη διπλωματική οδό. Επισήμανε ότι η κλιμάκωση στον βαλλιστικό τομέα και στους εξοπλισμούς δημιουργεί πρόσθετους κινδύνους, ενώ εκτίμησε ότι οι δύο χώρες θα συμβάλουν, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, στην απελευθέρωση των Στενών του Ορμούζ.

Ο Γάλλος πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα να επανέλθει η ειρήνη στον Λίβανο, ώστε να αποκατασταθεί η σταθερότητα στην περιοχή, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση της χώρας πρέπει να μπορέσει να προχωρήσει στον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον πόλεμο στην Ουκρανία, υπογραμμίζοντας ότι η απελευθέρωση του δανείου των 90 δισ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί απτή ενίσχυση προς το Κίεβο.

Ο Μακρόν μίλησε για την ανάγκη μιας Ευρώπης «πιο ισχυρής, πιο σταθερής και πιο ανταγωνιστικής», τονίζοντας ότι η στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Γαλλίας στηρίζεται στην επιτάχυνση κοινών πολιτικών στους τομείς των εξοπλισμών, της οικονομίας και της ανταγωνιστικότητας.

  • ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
  • ·
  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ
  • ·
  • ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Κυκλοφορεί από την Τετάρτη το νέο τεύχος του AllStar Basket (pics)

All Content

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα του τρίτου τελικού (vid)

All Content - BusinessNews.gr

COSMOTE TELEKOM: Μετονομάζεται σε Telekom από το φθινόπωρο – Οι αναγγελίες Νεμπή

All Content - BusinessNews.gr

Στήριξη της Ideal Holdings στα Attica - Το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης 2026-2030

All Content - BusinessNews.gr

ΣΙΔΜΑ: Αισιόδοξες προοπτικές με «όπλο» τις τιμές χάλυβα - Πάνω από 16,5 δισ. ευρώ το ανεκτέλεστο

All Content

COSMOTE TELEKOM: Μετονομάζεται σε Telekom από το φθινόπωρο

All Content

ΕΟΠΥΥ: Παράταση στο spec του 1,3 εκατ. ευρώ

FleetNews

Η αξία της αξιόπιστης ενημέρωσης στο επίκεντρο του Media & Magazine Days

FleetNews

Η ΒΜW M2 τετρακίνητη και ακόμα ταχύτερη

FleetNews

Ford Mustang Mach-E: Ένα μοντέλο, τρεις προσωπικότητες

All Content

Παναθηναϊκός: Η διάγνωση για Ρογκαβόπουλο, δεν προπονήθηκαν Σλούκας, Όσμαν

All Content

Άρης: Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης

All Content - BusinessNews.gr

LAMDA Development: Υπερκάλυψη 1,7 φορές για το νέο ομολογιακό - Πού θα κατευθυνθούν τα κεφάλαια

All Content - BusinessNews.gr

Χαλβατζής Μακεδονική: Τι «έγραψε» στην πρώτη της χρονιά υπό την Ideal Holdings

All Content - BusinessNews.gr

Βιομηχανία Τροφίμων: Πού οφείλονται οι επιθέσεις; - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Νέα Bentley Flying Spur: Χειροποίητη πολυτέλεια με επιδόσεις supercar

FleetNews

Η PEUGEOT γιορτάζει 100 χρόνια ιστορίας στις 24 ΩΡΕΣ του LE MANS

CSRΝews.gr

Η Technogym και το World Food Programme προσφέρουν 1.000.000 γεύματα με τη δύναμη της κίνησης

CSRΝews.gr

Άμεση κινητοποίηση των Παιδικών Χωριών SOS για την προστασία των παιδιών που έχασαν τη μητέρα τους στην Καλαμάτα

CSRΝews.gr

Δεσμός, WWF Ελλάς & HIGGS: Ολοκλήρωση του προγράμματος υποστήριξης εθελοντικών ομάδων δασοπυροπροστασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

DEF 2026 Μ. Χρυσοχοΐδης: 100–120 καταγγελίες καθημερινά για ενδοοικογενειακή βία
DEF 2026 Μ. Χρυσοχοΐδης: 100–120 καταγγελίες καθημερινά για ενδοοικογενειακή βία 25/04/2026 - 14:30
Κυρ. Μητσοτάκης: Ελλάδα και Γαλλία γινόμαστε ένας ισχυρός άξονας στη Μεσόγειο 26/04/2026 - 11:35
Κυρ. Μητσοτάκης: Ελλάδα και Γαλλία γινόμαστε ένας ισχυρός άξονας στη Μεσόγειο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Xρηματιστήριο Aθηνών: Στο 71,6% αυξήθηκαν οι συναλλαγές των ξένων επενδυτών τoν Μάϊο
    09/06/2026 - 21:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης στη δημοσιογράφο του CNN Κρ. Αμανπούρ: Η Ελλάδα κινείται προς τη σταθερότητα - Ηταν πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας
    09/06/2026 - 20:51 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • O Τραμπ υπόσχεται να «απαντήσει» αφού «οι Ιρανοί κατέρριψαν» ένα αμερικανικό ελικόπτερο
    09/06/2026 - 20:36 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα η ολοκλήρωση των συναλλαγών της Τρίτης
    09/06/2026 - 20:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κυρανάκης:«Το πρώτο καλοκαίρι με λειτουργικό κλιματισμό σε όλα τα λεωφορεία»
    09/06/2026 - 20:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • LAMDA Development: Υπερκάλυψη 1,7 φορές για το νέο ομολογιακό - Πού θα κατευθυνθούν τα κεφάλαια
    09/06/2026 - 19:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δένδιας: Πραγματοποιείται η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων
    09/06/2026 - 19:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Qualco: Πρόταση από το Διοικητικό Συμβούλιο για διανομή μερίσματος €0,045/μετοχή
    09/06/2026 - 19:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΑΕ: Επανεξέταση των διατάξεων για τη χρήση των όρων «αρτοποιείο» και «φούρνος»
    09/06/2026 - 19:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΙΔΜΑ: Αισιόδοξες προοπτικές με «όπλο» τις τιμές χάλυβα - Πάνω από 16,5 δισ. ευρώ το ανεκτέλεστο
    09/06/2026 - 18:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χαλβατζής Μακεδονική: Τι «έγραψε» στην πρώτη της χρονιά υπό την Ideal Holdings
    09/06/2026 - 07:37 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αυτοψίες και καταγραφή ζημιών στις σεισμόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοια
    08/06/2026 - 21:46 ΕΛΛΑΔΑ
  • CALIN ΑΕ: Αύξηση πωλήσεων και διψήφια άνοδος κερδοφορίας – Mέρισμα 5,39 εκατ. ευρώ
    09/06/2026 - 07:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ σε μια ξεχωριστή καλοκαιρινή συναυλία στο Μουσείο Ακρόπολης
    08/06/2026 - 23:00 MEDIA
  • Ideal Holdings: Στη Euronext Athens οδεύει η Attica – Διάθεση έως 29,92% των μετοχών
    09/06/2026 - 09:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

LKL: Άνετα το 2-0 και αγκαλιά με τον τίτλο η Ζαλγκίρις, 100-69 τη Γιουβέντους

09/06/2026 - 17:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα του τρίτου τελικού (vid)

09/06/2026 - 17:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Technogym και το World Food Programme προσφέρουν 1.000.000 γεύματα με τη δύναμη της κίνησης

09/06/2026 - 14:12
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Άμεση κινητοποίηση των Παιδικών Χωριών SOS για την προστασία των παιδιών που έχασαν τη μητέρα τους στην Καλαμάτα

09/06/2026 - 13:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο Όμιλος Politis με την καμπάνια «Μίλα, υπάρχει λύση! Είμαστε εδώ για εσένα!»

09/06/2026 - 11:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

COSMOTE TELEKOM: Μετονομάζεται σε Telekom από το φθινόπωρο

09/06/2026 - 11:16
FleetNews
fleetnews.gr

Η αξία της αξιόπιστης ενημέρωσης στο επίκεντρο του Media & Magazine Days

08/06/2026 - 11:46
FleetNews
fleetnews.gr

Η ΒΜW M2 τετρακίνητη και ακόμα ταχύτερη

08/06/2026 - 05:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τα Καλάντα των Χριστουγέννων υποψήφια για 6 βραβεία Ίρις 2026”

07/06/2026 - 14:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo