Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κυρ. Μητσοτάκης: Η ενεργειακή μας πολιτική αναδεικνύεται σε κεντρικό πυλώνα της εξωτερικής μας πολιτικής
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
26/02/2026 · 12:36

Κυρ. Μητσοτάκης: Η ενεργειακή μας πολιτική αναδεικνύεται σε κεντρικό πυλώνα της εξωτερικής μας πολιτικής

«Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν είναι υπόθεση ιδιωτικών συμβάσεων, είναι ζήτημα τήρησης του διεθνούς δικαίου και μόνο»
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Συνεδριάζουμε σήμερα σε μια καθοριστική συγκυρία, καθώς γύρω μας διεθνείς συσχετισμοί κλονίζονται και ο κόσμος αλλάζει σε συνθήκες κατά τις οποίες παλιές συμμαχίες και γεωπολιτικές ισορροπίες αμφισβητούνται. Εν μέσω αυτής της εξαιρετικά ρευστής τάξης πραγμάτων, η μόνη βεβαιότητα είναι η αβεβαιότητα. Κι αυτό είναι κάτι που πράγματι δίνει μια ξεχωριστή σημασία στις Ενεργειακές Συμφωνίες, τις οποίες θα παρουσιάσει σε λίγο από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου βρίσκεται, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισαγωγική εισήγησή του στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Η ExxonMobil και η Chevron είναι δύο από τις μεγαλύτερες, από τις κορυφές εταιρείες του χώρου. Επενδύουνε πια στην πατρίδα μας, στα ύδατά μας, συμπράττοντας με πολύ σημαντικές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις όπως η Helleniq Energy και η Energean. Υπογραμμίζουν έτσι ότι εμπιστεύονται τη σταθερότητα, τις προοπτικές και το μέλλον της χώρας μας», τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης.

«Ενώ οι δυνητικές επενδύσεις για τις οποίες μιλάμε υπερβαίνουνε κατά πολύ το ένα δισεκατομμύριο ευρώ με το όφελος του Δημοσίου να εκτιμάται στο 40% επί των κερδών. Η Ελλάδα ασκεί με αυτόν τον τρόπο τα κυριαρχικά της δικαιώματα στην πράξη και όχι στα λόγια. Ταυτόχρονα όμως μετατρέπεται και στην βασικότερη πύλη εισόδου και διανομής φυσικού αερίου για όλα τα κράτη της κεντρικής και της ανατολικής ηπείρου μας συμπεριλαμβανομένης και της δοκιμαζόμενης Ουκρανίας.

Με το αμερικανικό LNG, το υγροποιημένο φυσικό αέριο να παίζει έναν καθοριστικό ρόλο στην ειλημμένη απόφαση της Ευρώπης να απεξαρτηθεί ενεργειακά από τη Ρωσία. Και με κρίσιμη υποδομή σε αυτή την προσπάθεια, με κρίσιμο κόμβο τον Κάθετο Διάδρομο. Ένα έργο το οποίο αναβαθμίζει ουσιαστικά τη θέση της χώρας μας, ειδικά θα έλεγα τη Βόρεια Ελλάδα, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Χθες μάλιστα είχα την ευκαιρία να βρεθώ στην Αλεξανδρούπολη στα πλαίσια του δεύτερου προσυνεδρίου μας και είδα από κοντά πώς όλες οι επενδύσεις οι οποίες γίνονται στην περιοχή αναβαθμίζουν τόσο την εθνική μας θέση όσο και την εικόνα της πόλης. Μιλάμε για μια τελείως διαφορετική Αλεξανδρούπολη με σχέση με αυτή που ήταν πριν από κάποια χρόνια. Γι' αυτό άλλωστε και επιμένω ότι οι συγκεκριμένες συμφωνίες υπερβαίνουν κατά πολύ τα στενά οικονομικά τους πλαίσια», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Τόνισε στη συνέχεια ότι «είναι πρωτοβουλίες που έχουν ταυτόχρονα ένα πολύ βαθύ, πολύ ουσιαστικό γεωπολιτικό αποτύπωμα. Και δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι τις εξελίξεις αυτές τις συνοδεύει και η πλατφόρμα 3+1 στην Ανατολική Μεσόγειο, η συνεργασία δηλαδή Ελλάδος, Κύπρου, Ισραήλ και Ηνωμένων Πολιτειών στην ευρύτερη περιοχή. Με άλλα λόγια, η ενεργειακή μας πολιτική αναδεικνύεται σε κεντρικό πυλώνα της εξωτερικής μας πολιτικής».

«Πρόκειται λοιπόν για εξελίξεις που δικαιώνουν απόλυτα την επιλογή αυτής της κυβέρνησης, η οποία ήδη από τις αρχές του 2022 προωθούσε αθόρυβα τις διαδικασίες για τις έρευνες και την εξόρυξη αλλά και την άρση των πολλών γραφειοκρατικών εμποδίων που μέχρι στιγμής αποτελούσαν τροχοπέδη στο πραγματικό ενδιαφέρον μεγάλων ενεργειακών παικτών. Και αυτό γιατί τέτοιες επενδύσεις σημαίνουν σίγουρα περισσότερες δουλειές, πρόσθετα έσοδα, κυρίως όμως δημιουργούν πολύ σημαντικά κεκτημένα συνδεδεμένα με τα εθνικά μας θέματα τα οποία πλέον αποκτούν και διεθνείς σφραγίδες. Ας μην ταράζονται συνεπώς κάποιοι οι οποίοι αντιδρούν κάθε λίγο και λιγάκι κινδυνεύοντας να χαρακτηριστούν επαγγελματίες ανησυχούντες και ας μην αναζητούν τάχα παγίδες στις ρήτρες συμφωνιών οι οποίες τίθενται ακριβώς για να θωρακίσουν το Δημόσιο απέναντι σε τυχόν αποζημιώσεις από τις εταιρείες», είπε ο πρωθυπουργός.

Επεσήμανε στη συνέχεια ότι «άλλωστε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν είναι υπόθεση ιδιωτικών συμβάσεων, είναι ζήτημα τήρησης του διεθνούς δικαίου και μόνο.

Ας αναλογιστούν επίσης ότι η Ελλάδα, σήμερα που μιλάμε, συζητά ήδη με τη Λιβύη για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών, όπως το κάναμε εξάλλου με την Αίγυπτο. Και μια θετική εξέλιξη σε αυτές τις διαπραγματεύσεις οφείλει προφανώς να είναι συμβατή με την πρόοδο των ερευνών.

Τέλος, από όσους ζουν ακόμα με μια ηττοπαθή, θα έλεγα, μανία καταδίωξης που κάθε άλλο παρά ταιριάζει σε δυνατές, σε ισχυρές χώρες, ένα θα ζητούσα: να σκεφτούν ότι έως τώρα μόνο η Τουρκία αντιδρά σε αυτή την εθνική πορεία της χώρας. Η Τουρκία και δυστυχώς οι ίδιοι.

Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για ενστάσεις που δεν είναι μόνο εκτός τόπου αλλά είναι και εκτός χρόνου, καθώς διατυπώνονται την ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, συναντά για δεύτερη φορά τον Αμερικανό ομόλογό του, εμβαθύνοντας αυτή την πολύ σημαντική διμερή στρατηγική σχέση.

Δεν υποσκάπτει, λοιπόν, τη θέση της πατρίδας η αξιοποίηση του πλούτου της και η εδραίωση, επαναλαμβάνω, στην πράξη των κυριαρχικών δικαιωμάτων της. Την υποσκάπτει η μίζερη αμφισβήτηση».

Ο πρωθυπουργός τόνισε στο σημείο αυτό ότι «οι αληθινοί πατριώτες, ξέρετε, δεν είναι όσοι εκφράζουν διαρκώς φόβους, είναι εκείνοι που χτίζουν την Ελλάδα που δεν φοβάται.

Και αναφέρομαι σε ένα υπερήφανο κράτος σε όλα τα επίπεδα για να περάσω και με αυτόν τον τρόπο σε άλλα θέματα της ατζέντας του Υπουργικού μας Συμβουλίου.

Στην προστασία της κληρονομιάς και του πολιτισμού μας. Τα δύο νομοσχέδια τα οποία θα αναλύσει η αρμόδια Υπουργός, πολύ σημαντικά, διασφαλίζουν ότι η συλλογική μνήμη όχι απλώς θα παραμείνει ζωντανή, αλλά και ότι θα εξελιχθεί σε καιρούς ραγδαίων αλλαγών με όχημα τις νέες τεχνολογίες που θα γεφυρώνουν το χθες με το σήμερα και το σήμερα με το αύριο.

Θεμέλιο αυτής της προσπάθειας είναι η εθνική στρατηγική για την τεχνητή νοημοσύνη στον πολιτισμό. Είναι ένα πλήρες σχέδιο το οποίο εκκινεί από την ψηφιοποίηση όλων των δεδομένων και φτάνει μέχρι τη σύγχρονη απόδοση των αρχαίων επιγραφών. Είναι εντυπωσιακά κάποια από τα εργαλεία της τεχνητής νοημοσύνης τα οποία μπορούν από ένα θραύσμα, ένα απόσπασμα επιγραφής, να συνθέσουν και να αναδείξουν ολόκληρο το κείμενο το οποίο έχει χαθεί στο διάβα του χρόνου.

Και βέβαια, μία στρατηγική η οποία θα φέρει στο επίκεντρό της την αντιμετώπιση και την άμυνα των μνημείων απέναντι στους κινδύνους της κλιματικής κρίσης, την οργάνωση της πολιτιστικής διπλωματίας, η οποία έχει πάντα ως αιχμή τον επαναπατρισμό αρχαιοτήτων.

Θα έλεγα ότι είναι μία διπλή απόπειρα να αντιμετωπιστούν πολλές και διαφορετικές προκλήσεις της εποχής. Για παράδειγμα, η προστασία των σύγχρονων δημιουργών, το έργο των οποίων δεν μπορεί να χρησιμοποιείται από τις μηχανές τεχνητής νοημοσύνης χωρίς κάποια ειδική άδεια και σίγουρα χωρίς κάποια αποζημίωση.

Άλλη σημαντική πρόκληση: η διαφύλαξη της ελληνικής γλώσσας απέναντι στην επέλαση των αλγορίθμων της τεχνητής νοημοσύνης και ο τρόπος με τον οποίον θα εκπαιδεύσουμε νέα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα να μιλούν σωστά την ελληνική και να αναδεικνύουν τον διαχρονικό πλούτο της γλώσσας μας.

Και βέβαια, πολύ σημαντική πρωτοβουλία, κα Υπουργέ, η ανάδειξη ενός ευέλικτου φορέα, ο οποίος κεντρικά θα αναλάβει μεθοδικά, συντονισμένα την προβολή και την αξιοποίηση του πολιτισμού μας, καθώς η πολιτιστική μας κληρονομιά αναδεικνύεται πια σε κεντρικό μοχλό και βραχίονα και του τουριστικού μας προϊόντος.

Δεν θα επεκταθώ σε άλλα θέματα της σημερινής μας ατζέντας. Θα επαναλάβω μόνο ότι το επόμενο διάστημα θα κληθούμε και πάλι να επιβεβαιώσουμε την αντίληψη ότι είμαστε η μόνη υπεύθυνη δύναμη της χώρας, με ένα βαρύ καθήκον: Να απαντάμε στα συνθήματα των άλλων με χειροπιαστά αποτελέσματα και με λιγότερα λάθη. Και απέναντι στη διαρκώς εντεινόμενη, δυστυχώς, τοξικότητα, να μιλάμε πάντα με αλήθεια, με ενωτικά επιχειρήματα και με πειστικότητα».

  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ·
  • ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ·
  • CHEVRON
  • ·
  • ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ιστορική νίκη για τον Βίκο Ιωαννίνων, 95-84 την αποδεκατισμένη ΑΕΚ (vids & gallery)

All Content

Live: Ηρακλής-ΠΑΟΚ 17-19 (10')

All Content - BusinessNews.gr

ACS: Δεν προχώρησε το deal με την GLS - Επαναγοράζει η Quest το 20%

All Content - BusinessNews.gr

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Ξεπέρασε τα 150 εκατ. o καθαρός τζίρος - Εκτίναξη 86,9% στα κέρδη και μέρισμα 9 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

Θανόπουλος: Τζίρος 57,4 εκατ. ευρώ και αύξηση 8,4% στα καθαρά κέρδη- Τι περιμένει φέτος

All Content

Στην The Weekend Agency η HQF

All Content

Effie Awards Europe 2026: Διπλή ελληνική παρουσία στη shortlist

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Μεγάλη νίκη των Γυναικών του Ολυμπιακού 89-63 τον Παναθηναϊκό (vids)

All Content

Live: Μαρούσι-Προμηθέας Πάτρας Βίκος Cola 47-21 (ημίχρονο)

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΛΤΑ: Άγγιξε τα 299 εκατ. ευρώ ο τζίρος- Πως εδραιώνεται στο εξωτερικό με το Greek Yoghurt

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 6,1% στον όγκο των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο τον Αύγουστο 2026

All Content - BusinessNews.gr

Suezmax: Πρωταγωνιστεί η Ελλάδα στις διεθνείς αγοραπωλησίες δεξαμενόπλοιων – Με μερίδιο 21% στις αγορές και 33% στις πωλήσεις

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Οι παραγωγοί αγωνιούν για τη ρευστότητα – «Δεν έχει την πολυτέλεια ο πρωτογενής τομέας να χάνει ευρώ»

CSRΝews.gr

Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στο Νοσοκομείο του Βόλου

CSRΝews.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Συμμετοχή στη διεθνή συζήτηση στρογγυλής τράπεζας του NCMEC στην Ουάσιγκτον

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μ. Λαζαρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το πρόβλημα αποδείχθηκε βαθύ και διαχρονικό»
Μ. Λαζαρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το πρόβλημα αποδείχθηκε βαθύ και διαχρονικό» 26/02/2026 - 11:53
Αλ. Τσίπρας για τις υποκλοπές: «126 χρόνια για καθέναν, να λογοδοτήσουν οι πραγματικοί υπαίτιοι» 26/02/2026 - 13:27
Αλ. Τσίπρας για τις υποκλοπές: «126 χρόνια για καθέναν, να λογοδοτήσουν οι πραγματικοί υπαίτιοι»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα
    31/10/2026 - 13:56 ΕΛΛΑΔΑ
  • Εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Γλυφάδα
    31/10/2026 - 13:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Hearth Summit Aegean 2026: Πέντε λύσεις βιωσιμότητας για τα νησιά
    31/10/2026 - 13:11 ESG
  • Κεραμέως: Έχουν ξεκινήσει οι πληρωμές δεδουλευμένων στην Pizza Fan
    31/10/2026 - 12:48 ΕΛΛΑΔΑ
  • Από αύριο το τέλος των 2 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε.
    31/10/2026 - 12:29 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Η ελληνική αυγοπαραγωγή καλύπτει το 70%-80% της εγχώριας ζήτησης
    31/10/2026 - 12:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • OpenAI: Μειώνει κατά 10 δισ. δολάρια τον στόχο άντλησης κεφαλαίων
    31/10/2026 - 11:38 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κλειστός από τις 12:00 ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα – Χωρίς στάση οι συρμοί
    31/10/2026 - 11:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Π. Γεροντόπουλος (ΣΒΠΕ): Στοίχημα η πράσινη μετάβαση για την βιομηχανία των πλαστικών
    31/10/2026 - 11:18 ESG
  • Νέες διαδηλώσεις πρόκειται να διεξαχθούν σήμερα στη Γαλλία
    31/10/2026 - 11:00 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Δ. Μιχαηλίδου: Η ενημέρωση των πολιτών για τις δημόσιες πολιτικές αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας
    30/10/2026 - 19:12 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Κομισιόν συστήνει τη συμβουλευτική ομάδα PreparEU για ετοιμότητα στην αντιμετώπιση καταστροφών
    30/10/2026 - 20:38 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΑΔΕ: Παράταση έως τις 10 Νοεμβρίου για τις δηλώσεις ΕΑΕ
    30/10/2026 - 18:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΒΕΠ: Ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-Συρίας στη ναυτιλία και στα logistics με επίκεντρο τον Πειραιά
    30/10/2026 - 19:33 ΕΛΛΑΔΑ
  • Λίνα Μενδώνη: «Ιδεώδης τόπος το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο για τον σύγχρονο διάλογο με τον μύθο»
    30/10/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ηρακλής-ΠΑΟΚ: Δεν πέφτει καρφίτσα στο Ιβανώφειο (vid)

31/10/2026 - 15:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μαρούσι-Προμηθέας: Οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν ψεύτικα χαρτονομίσματα στο τζάμπολ! (vid)

31/10/2026 - 15:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ERT COSMOS: Τρεις σειρές ελληνικής μυθοπλασίας της ΕΡΤ ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

30/10/2026 - 15:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Οι παραγωγοί αγωνιούν για τη ρευστότητα – «Δεν έχει την πολυτέλεια ο πρωτογενής τομέας να χάνει ευρώ»

30/10/2026 - 15:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στο Νοσοκομείο του Βόλου

30/10/2026 - 15:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Πρώτο στη ζώνη του το «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον Οκτώβριο

30/10/2026 - 13:48
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Artego Hellas by “KEAN Hair Professional”

30/10/2026 - 07:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’AI Film Festival Athens”

30/10/2026 - 06:51
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo