Τρίτη, 16 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μαρινάκης: «Συνάντηση αγροτών με Μητσοτάκη τη Δευτέρα» - Αναλυτικά η ενημέρωση
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15/01/2026 · 13:40

Μαρινάκης: «Συνάντηση αγροτών με Μητσοτάκη τη Δευτέρα» - Αναλυτικά η ενημέρωση

Μετά από παρεμφερή ερώτηση ανέφερε ότι πως όσες φορές δεν είχε γίνει η συνάντηση την ευθύνη για αυτό δεν την είχε η κυβέρνηση.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης δήλωσε πως υπάρχει με τους αγρότες που είναι στα μπλόκα μία επί της αρχής συμφωνία για συνάντηση με τον πρωθυπουργό τη Δευτέρα στις 13.00 υπό τον όρο όλοι οι δρόμοι να είναι και να παραμείνουν ανοιχτοί.

Μετά από παρεμφερή ερώτηση ανέφερε ότι πως όσες φορές δεν είχε γίνει η συνάντηση την ευθύνη για αυτό δεν την είχε η κυβέρνηση.

«Εμείς εδώ ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε με κάποιους αυτονόητους όρους. Δεν υπάρχουν φοβερά προαπαιτούμενα, αυτονόητα είναι. Στο τέλος της ημέρας ο στόχος δεν είναι να βγει νικητής κάποιος από αυτό. Εμείς επιδιώκουμε τις συναντήσεις και δείχνουμε όλη την καλή διάθεση», σημείωσε.

«Ο πρωθυπουργός και τους αγρότες που συνάντησε προχθές και εκείνους που θα συναντήσει τη Δευτέρα, συναντά με αυτή την ιδιότητά τους και μόνο, αγρότες και κτηνοτρόφους. Προσπαθούμε το καλύτερο δυνατό για τον κλάδο τους. Δεν ζητάει πιστοποιητικό φρονημάτων. Όπως υπάρχουν αγρότες στο χώρο της ΝΔ, υπάρχουν και σε άλλα κόμματα. Είναι προσβλητική αυτή η θεώρηση και αντιμετώπιση του ζητήματος», απάντησε μεταξύ άλλων σε σχετική ερώτηση. «Αυτή η σπέκουλα ότι ήρθαν κάποιοι που δεν ήταν αντιπροσωπευτικοί δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Υπάρχει και η λέξη ξίδι για αυτούς που τους νοιάζει μόνο το μπάχαλο», συμπλήρωσε σημειώνοντας πως το κλείσιμο των δρόμων δεν προσέφερε, ούτε θα προσφέρει κάτι.

Ενόψει της συνάντησης της Δευτέρας είπε ότι η κυβέρνηση θα ακούσει αυτά που έχουν να πουν και να γίνει εξειδίκευση όσων έχουν ανακοινωθεί. «'Αλλα μέτρα δεν υπάρχουν. Αυτά που ανακοινώθηκαν ήταν τεχνικές βελτιώσεις. Εφόσον υπάρξουν παρατηρήσεις χωρίς δημοσιονομικό κόστος, και αυτές μπορεί να γίνουν δεκτές. Δεν δόθηκε κάτι παραπάνω δημοσιονομικά αλλά και άλλες λύσεις που αναγνωρίστηκαν από τους ανθρώπους που ήρθαν στο Μαξίμου», σημείωσε.

Για όσα είπε στην εξεταστική ο Σταύρος Αραχωβίτης, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, περί πολιτικών ευθυνών στους κ.κ Μάκη Βορίδη και Λ. Αυγενάκη, ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε πως και οι δύο συνέχισαν να εφαρμόζουν κάτι που κληρονόμησαν. «Είναι πολύ σοβαρή λύση για την τεχνική λύση. Οι πρώτοι διασταυρωτικοί έλεγχοι έγιναν επί των ημερών της δικής μας κυβέρνησης χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχουμε ευθύνη που άργησε η μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ. Ήθελε συνολικά η αντιπολίτευση να κρεμάσει στα μανταλάκια δύο υπουργούς χωρίς στοιχεία. Επιβεβαιώνεται η θέση μας, καμία ποινική ευθύνη δεν υπήρχε», τόνισε.

Για την καταγγελία της κας Λιακούλη από το ΠΑΣΟΚ ότι η κυβέρνηση απέκρυψε επιστολή της Κομισιόν για τον αναγκαίο εμβολιασμό των αιγοπροβάτων, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε: «Πολλές φορές λέμε ότι το ΠΑΣΟΚ έπαθε ΣΥΡΙΖΑ αλλά εδώ έπαθε Βελόπουλο ή άλλα κόμματα της άκρας δεξιάς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση υιοθέτησε αιτιάσεις προηγούμενων μηνών που έχουν απαντηθεί. Η Ελλάδα στο ζήτημα των εμβολιασμών ακολουθεί την ευρωπαϊκή πρακτική. Δεν υπάρχει εγκεκριμένο εμβόλιο στην Ευρώπη. Και το πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, έχουν τοποθετηθεί για την ανάγκη να εφαρμοστεί η πολιτική που εφαρμόζεται και όχι ο εμβολιασμός. Ο κ. Τσιάρας έχει απαντήσει. Ο επίτροπος Χάνσεν χαρακτήρισε τον εμβολιασμό ύστατο μέτρο. Η κα Λιακούλη αγνοεί τις επίσημες απαντήσεις της Πολιτείας, τις θέσεις των επιστημόνων. Είτε δεν τις έχει διαβάσει, είτε διαστρεβλώνει την αλήθεια. Σε περίπτωση που βρεθεί εμβόλιο, η διαδικασία για να μπορέσουν να είναι αυτά τα προϊόντα διαθέσιμα θα είναι μεγαλύτερη από τη σημερινή».

Για τις δημοσκοπήσεις που μετράνε κόμματα που σήμερα δεν υπάρχουν όπως αυτό της κας Καρυστιανού και του κ. Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως «δεν θα μπω στη διαδικασία να βάλουμε όρια εκτός αρμοδιοτήτων ή να εμποδίσουμε να γίνει έρευνα». Πρόσθεσε πως έχει σημασία και πως τίθενται τα ερωτήματα «αλλά δεν ανήκουμε στις κυβερνήσεις ή τα κόμματα που «πυροβολούν» μετρήσεις όταν δεν τους αρέσουν τα αποτελέσματα ή χειροκροτούν όταν τους αρέσουν». Ο κ. Μαρινάκης συμφώνησε ότι είναι άτοπο να συγκρίνεις υπαρκτά κόμματα με υποθετικά. «Στο τέλος της ημέρας δεν προσφέρει κάτι. Όταν έρθει η ώρα των εκλογών θα πρέπει τα κόμματα κάτι να πουν. Εκεί θα δούμε την πραγματικότητα και εκεί θα έχει νόημα πως θα μετρηθούν και πόσο και από ποιους θα ψηφιστούν», πρόσθεσε.

Για τις δηλώσεις του κ. Φιντάν για συνάντηση του Τ. Ερντογάν με τον Κ. Μητσοτάκη στην 'Αγκυρα το Φεβρουάριο, είπε ότι τα δύο επιτελεία είναι σε αναζήτηση κοινής ημερομηνίας, πιθανόν εντός Φεβρουαρίου χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία. «Μία είναι η διαφορά που μας χωρίζει με την Τουρκία, ο καθορισμός ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας επί τη βάση του διεθνούς δικαίου», υπογράμμισε.

Κληθείς να σχολιάσει την επίθεση της Μόσχας στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε πως είναι ιερή υποχρέωση όλων των ορθοδόξων να σταθούμε στο πλευρό ενός ανθρώπου που πέραν των διαπιστευτηρίων που έχει δώσει ως προκαθήμενος της Εκκλησίας μας, έχει διδάξει την πίστη, τον ανθρωπισμό.

Για το πόρισμα που αφορά το ζήτημα με το FIR Αθηνών και γιατί παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ, ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε πως το πόρισμα ήταν αναλυτικό και ο υπουργός θα κάνει συναντήσεις με όλους όσους συμμετέχουν. «Η παραίτηση δεν συνεπάγεται προσωποποίηση της ευθύνης, ούτε ακυρώνει τη δουλειά ενός προσώπου ή της ομάδας του προσώπου αυτού. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να τρέξουμε πιο γρήγορα και να ακούσουμε και τους εργαζομένους για την καλύτερη στελέχωση των υπηρεσιών αυτών», τόνισε ενώ επισήμανε πως όλα αυτά είχαν προχωρήσει πριν το συμβάν.

Σχετικά με το Ιράν και αν προτιθέμεθα να αποσύρουμε προσωπικό από την κοντινή Σαουδική Αραβία, ανέφερε ότι πάντα υπάρχουν συστάσεις. «Να εκφράσω την αλληλεγγύη μου στο λαό του Ιράν, τα θεμελιώδη δικαιώματα πρέπει να γίνονται σεβαστά, οποιαδήποτε μορφή βίας προκαλεί αποτροπιασμό και εί ναι απολύτως καταδικαστέα, μακάρι οι δήθεν ευαίσθητοι και προοδευτικοί να έδειχναν το 1% της ευαισθησίας τους για το λαό του Ιράν», τόνισε.

Για το ζήτημα με τη Γροιλανδία και η θέση της Ελλάδας, ο κ. Μαρινάκης είπε ότι η χώρα μας τοποθετήθηκε από την πρώτη στιγμή συντασσόμενη με την ευρωπαϊκή θέση.

Για τα περί 6ήμερες άδειας μονογονεϊκών οικογενειών στο δημόσιο, επιβεβαίωσε πως προωθείται τέτοια ρύθμιση και η στόχευση είναι η στήριξη της οικογένειας ενώ υπενθύμισε ότι η ίδια ρύθμιση για τον ιδιωτικό τομέα είχε προχωρήσει επίσης επί ΝΔ.

Κληθείς να σχολιάσει δήλωση του 'Αδωνι Γεωργιάδη πως στην περίπτωση που ο πρωθυπουργούς διώξει εκείνους τους υπουργούς που κρύβονται , θα μείνουν πέντε υπουργοί στο υπουργικό συμβούλιο, ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε ως εξής: «Οι υπουργοί εμφανίζονται για να υπερασπιστούν το έργο των υπουργείων τους, να απαντήσουν σε διάφορα που τους προσάπτουν. Όμως θεωρώ σε μια περίοδο πιο δύσκολη, επειδή στο τέλος της ημέρας είναι τεράστια τιμή να είσαι στην πολιτική, έχεις υποχρέωση να βγαίνεις να υπερασπίζεσαι παραπάνω την αλήθεια. Ένα χρόνο πριν η προπαγάνδα από την αντιπολίτευση και κάποιους δημοσιογράφους είχε φτάσεις στο σημείο το 80% να πιστεύει ότι υπάρχουν ξυλόλια, χαμένα βαγόνια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την περίοδο. Θεωρώ υποχρέωσή μου ότι βγήκαμε μπροστά».

  • ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  • ·
  • ΑΓΡΟΤΕΣ
  • ·
  • ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
  • ·
  • ΤΣΙΠΡΑΣ
  • ·
  • ΙΡΑΝ
  • ·
  • ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ
  • ·
  • ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εργκίν Αταμάν: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του από το αεροδρόμιο

All Content

Ο Άλεκ Πίτερς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με ένα συγκινητικό video

All Content - BusinessNews.gr

SSP Greece: Συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» - Άγγιξε τα 70 εκατ. ο τζίρος

All Content - BusinessNews.gr

Στην Ελλάδα (μέσω Μάλτας) η Poltronesofà – Πού άνοιξε το πρώτο κατάστημα της ιταλικής αλυσίδας επίπλων

All Content - BusinessNews.gr

ΑΔΜΗΕ: Υπερκαλύφθηκε σε χρόνο-ρεκόρ η ΑΜΚ των 530 εκατ. ευρώ - Ανώτατη τιμή διάθεσης τα 4,17 ευρώ

All Content

Unlimited Creativity: Νέα καμπάνια της GSK Ελλάδος για τον διά βίου εμβολιασμό

All Content

White Square 2026: Δυο βραβεία για την Ogilvy Greece

FleetNews

Οργανωτικές αλλαγές στον Όμιλο Σαρακάκη

FleetNews

Νέος τιμοκατάλογος Audi – Δείτε τις τιμές για όλα τα μοντέλα

FleetNews

BMW Motorrad: Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης

All Content

Η Ζαλγκίρις Κάουνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέιμπεν Λι

All Content

Σoρτς αντί Μοντέρο στη Βαλένθια

All Content - BusinessNews.gr

Στη Βουλή το ν/σ του ΥΠΕΘΟΟ: Οι ρυθμίσεις για επιδόματα, δόσεις, υβριδικά και προσωπική διαφορά

All Content - BusinessNews.gr

Γάμοι, βαπτίσεις και social media στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ – Νέο ψηφιακό δίχτυ κατά της φοροδιαφυγής

All Content - BusinessNews.gr

THEON και Safran Electronics & Defense προχωρούν στη δημιουργία κοινοπραξίας για ηλεκτρο-οπτικά συστήματα drones

FleetNews

Βιοκαύσιμα: Η παγκόσμια ζήτηση θα αυξηθεί έως 70% το 2030

FleetNews

Νέα γενιά Toyota Hilux: Η «εξηλεκτρισμένη» εξέλιξη ενός θρύλου

CSRΝews.gr

Globalsat: Νέα επέκταση υπηρεσιών εγκατάστασης EV φορτιστών

CSRΝews.gr

Bain & Company: Η ενεργειακή μετάβαση εισέρχεται σε νέα φάση, με επίκεντρο την ανθεκτικότητα και την ενεργειακή ασφάλεια

CSRΝews.gr

Γρηγόρης: Great Place to Work για τέταρτη συνεχή χρονιά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην τελετή παράδοσης της φρεγάτας «Κίμων»
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην τελετή παράδοσης της φρεγάτας «Κίμων» 15/01/2026 - 13:34
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Δέκα κρίσιμες παρεμβάσεις για την ασφάλεια και τη λειτουργία του σιδηροδρόμου 15/01/2026 - 14:16
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Δέκα κρίσιμες παρεμβάσεις για την ασφάλεια και τη λειτουργία του σιδηροδρόμου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΟΣΔΕΛ: Διοργανώνει ημερίδα για τα Πνευματικά Δικαιώματα και την ΤΝ στο Βιβλίο και στον Τύπο
    16/06/2026 - 11:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Salesforce εξαγοράζει την πλατφόρμα AI «Fin» έναντι 3,6 δισ. δολαρίων
    16/06/2026 - 11:59 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Bain & Company: Τρία πιθανά σενάρια για το ενεργειακό σύστημα έως το 2040
    16/06/2026 - 11:46 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Τουρισμός για Όλους 2026: Βγήκε το ΦΕΚ για το νέο voucher διακοπών έως €600, πότε οι αιτήσεις
    16/06/2026 - 11:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Bain & Company: Η ενεργειακή μετάβαση εισέρχεται σε νέα φάση, με επίκεντρο την ανθεκτικότητα και την ενεργειακή ασφάλεια
    16/06/2026 - 11:37 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Globalsat: Νέα επέκταση υπηρεσιών εγκατάστασης EV φορτιστών
    16/06/2026 - 11:36 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Η TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα πιστοποίησε τη «ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε.»
    16/06/2026 - 11:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΥΠΑΝ: Το νέο ν/σ για την καταναλωτική πίστη, μέσα από 12 διευκρινίσεις - Πώς ωφελούνται οι δανειολήπτες
    16/06/2026 - 11:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στο «Αττικόν» με πνευμονολογικό πρόβλημα η ηθοποιός Μάρω Κοντού
    16/06/2026 - 11:10 LIFESTYLE
  • Χρηματιστήριο: Σταθεροποιητές τάσεις στην έναρξη (-0,24%) - Στις 2.456,73 μονάδες ο Γενικός Δείκτης
    16/06/2026 - 11:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Chevron: Αποκτά το 70% του Block 10 στον Κυπαρισσιακό Κόλπο και αναλαμβάνει ρόλο operator
    15/06/2026 - 16:57 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • BEYOND Leadership Dialogue 2026: Η τεχνητή νοημοσύνη και η ψηφιακή κυριαρχία στο επίκεντρο ενός διεθνούς διαλόγου
    15/06/2026 - 16:31 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Δημήτρης Μαρκόπουλος: "Δεν προβλέπεται να δοθεί 13η σύνταξη και μισθός στους δημόσιους υπάλληλους "
    15/06/2026 - 21:29 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Kύκλωμα έκλεβε αυτοκίνητα, τα παραποιούσε και τα μεταπωλούσε – 13 συλλήψεις
    15/06/2026 - 18:23 ΕΛΛΑΔΑ
  • Δημοσκόπηση ALCO: Άνοδος για τη ΝΔ, δεύτερο κόμμα η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, απώλειες για το ΠΑΣΟΚ
    15/06/2026 - 20:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Globalsat: Νέα επέκταση υπηρεσιών εγκατάστασης EV φορτιστών

16/06/2026 - 08:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Επίσημο: Ανανέωσε με την Εφές ο Τζόρνταν Λόιντ

16/06/2026 - 08:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Bain & Company: Η ενεργειακή μετάβαση εισέρχεται σε νέα φάση, με επίκεντρο την ανθεκτικότητα και την ενεργειακή ασφάλεια

16/06/2026 - 08:36
FleetNews
fleetnews.gr

Οργανωτικές αλλαγές στον Όμιλο Σαρακάκη

16/06/2026 - 08:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

UFI European Conference 2026: Τιμητική διάκριση στον Κυριάκο Ποζρικίδη, αντιπρόεδρο του ΣΟΚΕΕ

16/06/2026 - 08:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Χάποελ Τελ Αβίβ: Τζάμπολ απόψε στους τελικούς του ισραηλινού πρωταθλήματος

16/06/2026 - 08:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: «Feel the Beat» για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στο Novacinema2

16/06/2026 - 07:05
FleetNews
fleetnews.gr

Νέος τιμοκατάλογος Audi – Δείτε τις τιμές για όλα τα μοντέλα

15/06/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo