Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βουλή: Στην Ολομέλεια το ν/σ για την αναδιάρθρωση των σιδηροδρόμων - Τι προβλέπει
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19/12/2024 · 09:16

Βουλή: Στην Ολομέλεια το ν/σ για την αναδιάρθρωση των σιδηροδρόμων - Τι προβλέπει

«Υπέρ» του σχεδίου νόμου επί της Αρχής, τάχθηκε η ΝΔ. Καταψήφισαν ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά και Νίκη, ενώ Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας, Σπαρτιάτες επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια.

Εισάγεται για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «Αναδιάρθρωση σιδηροδρομικού τομέα και ενίσχυση ρυθμιστικών φορέων μεταφορών», το οποίο ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στις 17/12.

«Υπέρ» του σχεδίου νόμου επί της Αρχής, τάχθηκε η ΝΔ. Καταψήφισαν ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά και Νίκη, ενώ Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας, Σπαρτιάτες επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας κατά την ολοκλήρωση της β’ ανάγνωσης του νομοσχεδίου, στις 17/12, επισήμανε ότι σύμφωνα και με τα στοιχεία σε βάθος δεκαετίας που κατέθεσε στην Επιτροπή αναδεικνύεται πως «τα προβλήματα του ελληνικού σιδηροδρόμου είναι διαχρονικά», σημειώνοντας ότι εάν δει κανείς τα συμβάντα που έχουν καταγραφεί σ΄ αυτά δεν ήταν ασήμαντα αλλά ήταν εξ’ ίσους σοβαρά και επικίνδυνα καθώς και τότε αφορούσαν διαφυγές συρμών, εκτροχιασμούς επί γραμμής ελιγμού, βλάβες σε συρμούς και εγκαταστάσεις, οπιστομετωπικές συγκρούσεις με άλλο τρένο, προσκρούσεις συρμών με εμπόδιο επί της γραμμής, παρασύρεις πεζών και οχημάτων, διασπάσεις συρμών κ.λ.π.

Το γεγονός ότι σήμερα αναδεικνύονται αυτά τα συμβάντα, ο υπουργός επανέλαβε ότι «ορθώς γίνεται, γιατί είναι σοβαρό ζήτημα και όλοι θα πρέπει να ενσκήψουμε ώστε να ενισχύουμε την ασφάλεια των μεταφορών»

Πόρισμα Τεμπών

Σχετικά με το πόρισμα του Εθνικού Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων (Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ) για τα Τέμπη, ο υπουργός ανέφερε πως «αυτό θα είναι και με την συμμετοχή στην διερεύνηση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σιδηροδρόμων. Ζητήθηκαν και παρασχέθηκαν σε ανύποπτο χρόνο από τον Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ πρόσθετα κονδύλια από το υπουργείο για περαιτέρω έρευνες από επιπλέον φορείς του εξωτερικού για να βοηθηθεί το έργο τους». Στην ερώτηση πως μπορεί να είναι σε θέση και να γνωρίζει ότι ο Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ θα έχει στα τέλη Φεβρουαρίου έτοιμο το πόρισμά του, ο υπουργός απάντησε ότι «αυτό το γνωρίζω από το γραπτό αίτημα που υπέβαλλε ο Οργανισμός στο υπουργείο προκειμένου να του παραχωρηθεί χώρος για την δημοσιοποίηση του πορίσματος».

Μετρό Θεσσαλονίκης

Ο κ. Σταϊκούρας, σχετικά με τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για την διακοπή λειτουργίας που σημειώθηκε το Σάββατο στο Μετρό της Θεσσαλονίκης, τόνισε «πως ακολουθήθηκαν απόλυτα όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Όσα είδατε, όσα παρατηρήσατε είναι απολύτως αυτά που προβλέπουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Αυτό έπρεπε να γίνει και αυτό έγινε».

Απαντώντας στην κριτική πως είναι δυνατόν να υπήρξε βλάβη, ο υπουργός είπε πως «προχθές το αντίστοιχο Μετρό της Κοπεγχάγης διέκοψε την λειτουργία του για μισή ώρα και τα εγκαίνιά του είχαν γίνει πριν δύο μήνες.

Στο νέο Μετρό του Μιλάνο την επόμενη ημέρα των εγκαινίων του σταμάτησε η λειτουργία του σε όλο το δίκτυο για δύο ώρες. Στο Μετρό του Σίδνεϋ, στις 24 Αυγούστου, περίπου 150 πολίτες έμειναν μέσα στο Μετρό για δύο ώρες και το ίδιο περιστατικό είχε γίνει και στις 13 Ιουλίου».

Ο κ. Σταϊκούρας, συνεπώς είπε «δεν έγινε κάτι που δεν συμβαίνει και σε άλλα μετρό στο εξωτερικό. Προφανώς, βούληση και πρόθεση όλων μας είναι να μην υπάρχουν τέτοια περιστατικά και να κάνουμε ότι μπορούμε για να μην υπάρχουν».

Παράλληλα, ο υπουργός επισήμανε ότι «είναι θετικό ότι με διάταξη που περάσαμε από τη Βουλή – και η οποία υπερψηφίσθηκε και από την αξιωματική αντιπολίτευση, όπως και όλα τα άλλα κόμματα δήλωσαν «παρών» και σε κάθε περίπτωση δεν την καταψήφισαν – με την οποία συμφωνήσαμε στο ποια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί για την πιστοποίησης καλής και ασφαλής λειτουργίας του Μετρό. Όλα όσα όμως είχαμε προβλέψει έγιναν και μέσα σε αυτά ήταν και η πιστοποίηση από Ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης».

Ο κ. Σταϊκούρας, μεταξύ άλλων, επισήμανε πως «όλοι οι συρμοί του Μετρού σταμάτησαν αυτοματοποιημένα ακριβώς για να υπάρχει ασφάλεια». Ο υπουργός, ανέφερε ότι παρά το συμβάν και όσα λέγονται οι Θεσσαλονικείς εμπιστεύονται το Μετρό γι’ αυτό τις δύο επόμενες ημέρες έγιναν 200.000 μετακινήσεις, εκδόθηκαν 27.000 προσωποποιημένες κάρτες.

Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του Μετρό της Θεσσαλονίκης μέχρι σήμερα, έχουν γίνει περισσότερες από 700.000 μετακινήσεις, έχουν κοπεί περισσότερα από 150.000 εισιτήρια και έχουμε τουλάχιστον 10% λιγότερη κίνηση οχημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σχετικά με τις ουρές αναμονής στα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων και στα εκδοτήρια, ο κ. Σταϊκούρας ανέφερε ότι «καταβάλλεται προσπάθεια για να περιοριστούν και είναι θέμα των αμέσως επόμενων ημερών να μην υπάρχουν καθυστερήσεις».

Επί του νομοσχεδίου

Ο υπουργός απαντώντας σε ερωτήσεις και ισχυρισμούς που πρόταξαν βουλευτές της αντιπολίτευσης, σχετικά με το νομοσχέδιο ανέφερε ότι:

Η Οδηγία του 2016 για την ασφάλεια και την διαλειτουργικότητα του ελληνικού σιδηροδρόμου δεν έχει ενσωματωθεί πλήρως και τα προβλήματα στον ελληνικό σιδηρόδρομο, με βάση την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είναι διαχρονικά.

Το σχέδιο δράσης που έχει εγκρίνει η κυβέρνηση μετά από διαβούλευση και συμφωνία με τις Υπηρεσίες της Επιτροπής αποτελεί την βάση για την αντιμετώπιση των ελλείψεων.

Η Επιτροπή ανακοίνωσε ότι διαπιστώνει στο κείμενό της ικανοποιητική πρόοδος στην εφαρμογή του σχεδίου.

Χαρακτήρισε αντιφατικό τα κόμματα της αντιπολίτευσης να καταψηφίζουν ένα νομοσχέδιο, όταν ακόμα και οι φορείς που κάλεσαν ανέφεραν ότι κινείται σε θετική κατεύθυνση. Επισήμανε ότι υπάλληλοι ΔΕ επιτρέπεται να τοποθετηθούν στην Αρχή Διερεύνησης Ατυχημάτων, μόνο κατ’ εξαίρεση και υπό συγκεκριμένες αυστηρές προϋποθέσεις (να κατέχουν ειδικές πιστοποιήσεις μηχανικών αεροσκαφών και χειριστών αεροσκαφών ή άδειας ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας και διαθέτουν επιπλέον τουλάχιστον 10ετή προϋπηρεσία ή εμπειρία στο σχετικό αντικείμενο).

Ο υπουργός είπε ότι δεν καταργείται το ΑΦΜ του ΟΣΕ καθώς είναι η απορροφούσα εταιρεία των άλλων. Η νέα διοίκηση της νέας εταιρεία που προκύπτει από τις συγχωνεύσεις θα οριστεί σύμφωνα με το «Νόμο Κεραμεώς». Όλες οι προβλεπόμενες δημοσιεύσεις θα γίνουν κανονικά στο ΓΕΜΗ και αφορούν τις αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων και Διοικητικών Συμβουλίων.

Οι Εκθέσεις όλων των Αρχών προβλέπεται να διαβιβάζονται στον πρόεδρο της Βουλής όπως ισχύει για όλες τις Ανεξάρτητες Αρχές.

Για την στελέχωση του ΟΑΣΕ, ο κ. Σταϊκούρας είπε ότι έχουν προσληφθεί 120 άτομα με Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών, αναμένεται να προσληφθούν 140 μόνιμο προσωπικό του στις αρχές 2025, πριν δέκα ημέρες 100 θέσεις μόνιμο προσωπικό έχουν εγκριθεί από το υπουργείο Εσωτερικών και φορούν κυρίως μηχανικούς, διαφόρων ειδικοτήτων και προσωπικό.

Αυτή η διαδικασία πρόσληψης θα αρχίσει στις αρχές του 2025 με πλάνο ολοκλήρωσης έως το τέλος του έτους. Οι προσλήψεις αυτές, έχουν συμπεριληφθεί και στην Έκθεση προόδου του Νοεμβρίου που έχει σταλεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου.

Αναφορικά με τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και τις λοιπές εργασιακές σχέσεις ο υπουργός είπε ότι για τα έτη 2024 – 2025 έχουν υπογραφή, ισχύουν αυτούσιες και οι δύο προς συγχώνευση εταιρείες είναι ενταγμένες στο ενιαίο μισθολόγιο και οτιδήποτε άλλο θα επιλυθεί από τη νέα εταιρεία. Επισήμανε ότι το τροχαίο υλικό είναι κυριότητας του ελληνικού δημοσίου, η ΓΕΟΣΕ έχει μόνο την διαχείριση αυτού που πλέον την διαχείριση θα την αναλάβει η νέα εταιρεία που συστήνεται. Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, θα εκδοθεί υπουργική απόφαση για την καταγραφή και εκτίμηση του τροχαίου υλικού και θα ρυθμιστούν τα θέματα της ποσοτικής παράδοσης – παραλαβής του υλικού, των συμβάσεων και οι διαδικασίες τεχνικής αξιολόγησης από το νέο φορέα.

Διευκρίνισε ότι στην ΓΕΟΣΕ δεν υπάρχουν μόνιμοι ή με συμβάσεις ΙΔΑΟ εργαζόμενοι αλλά κάποιες συμβάσεις παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών που με το ίδιο καθεστώς μπορούν να συνεχίσουν στη νέα εταιρεία.

Το Μητρώο Επιθεωρητών ΑΠΑ, συστήνεται για να συμπληρώσει το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των Επιθεωρητών στους τομείς που αιτιολογημένα δεν μπορούν να καλυφθούν από τους υφιστάμενους υπαλλήλους Επιθεωρητές της ΑΠΑ. Στόχος του Μητρώου είναι να καλύψει τα κενά της ΑΠΑ σε εξειδικευμένους Επιθεωρητές στους τομείς χειριστών αεροσκαφών, ελικοπτέρων και των νέων τεχνολογικών αεροσκαφών, που είναι αδύνατον να αντληθούν από άλλες δημόσιες υπηρεσίες.

Η ΑΠΑ έχει προσωπικό 135 ατόμων, έχει αυξήσει σημαντικά τον αριθμό της και σύμφωνα με τους διεθνείς ελέγχους έχει την απαραίτητη οργανωτική δομή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνή οργανισμού.

Για την πρόσληψη ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, ο κ. Σταϊκούρας είπε ότι με την συμμετοχή και του Eurocontrol θα ξεκινήσει η πρόσληψη των 97 πρώτων με την χρήση σύγχρονου και αδιάβλητου συστήματος, πέρα αυτών η διαδικασία αυτή θα δημιουργήσει μια δεξαμενή επιτυχόντων για την συνεχή ροή ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας τα επόμενα τρία χρόνια, εξασφαλίζοντας έτσι την κάλυψη υφιστάμενων και μελλοντικών κενών.

Για το πρόβλημα εκσυγχρονισμού των υφιστάμενων συστημάτων εναέριας κυκλοφορίας, υλοποιείται ένα φιλόδοξο πρόγραμμα με 13 κομβικά έργα για την πενταετία 2025 – 2029 προϋπολογισμού 313 εκατ. ευρώ. Αναφορικά με την δυνατότητα πρόληψης αλλοδαπών ή συνταξιούχων ελεγκτών αυτές αφορούν συμβάσεις ορισμένου χρόνου για να καλυφθούν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες για πυρόσβεση, διάσωση και αναγκών μετακινήσεων προσωπικού που χειρίζεται ραδιοβοηθήματα στα πολύ μικρά περιφερειακά αεροδρόμια και τίποτα περαιτέρω, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΕΑΖ. Ο κ. Σταϊκούρας, ανέφερε ότι ο στόχος είναι να καλυφθούν τα κενά για τα έτη 2024 και 2025 με μετακινήσεις προσωπικού μετά προσδοκούμε να έχουμε μόνιμο προσωπικό. Ο υπουργός διευκρίνισε πως ο Οργανισμός Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων επιτρέπεται να λαμβάνει έσοδα από το Eurocontrol.

  • ΒΟΥΛΗ
  • ·
  • ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ
  • ·
  • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΙ
  • ·
  • ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Χοκς-Μπακς 110-112: Άντεξαν και επέστρεψαν στις νίκες με «διπλό» Γιάννη (vids)

All Content

Σαρωτικοί οι Θάντερ 136-104 στο Κλίβελαντ - Οι Κλίπερς 110-106 στην Ουάσινγκτον (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Η άμυνα ως νέο επιχειρηματικό Eldorado - Οι επενδύσεις METLEN και THEON

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Αυτόματη προσυμπλήρωση δηλώσεων για 2 εκατ. φορολογούμενους το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Στεγαστικό: 29 παρεμβάσεις διετίας 2025-2026 συνολικού ύψους 2,6 δισ. ευρώ

All Content

Lidl Ελλάς: Νέα καμπάνια αναδεικνύει επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ για τα παιδιά και την πολιτική προστασία

All Content

jetdrops: Social Media partner για την Visa στην Ελλάδα

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

NBA All-Star Game 2026: Για 10η σερί χρονιά βασικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! (vid)

All Content

Η ΑΓΕΧ 93-88 τον Κόροιβο, παρά το τριπλ-νταμπλ του Κένταλ Σμιθ (vids & gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία - Τουλάχιστον 39 οι νεκροί, δεκάδες τραυματίες

All Content - BusinessNews.gr

ΕKT: Γιατί επιμένει ο πληθωρισμός τροφίμων στην Ευρώπη – Οι παράγοντες που οδηγούν σε αυξήσεις

All Content - BusinessNews.gr

Μαγνήτης επενδυτικών κεφαλαίων τα Αμοιβαία Κεφάλαια - Οι πρωταγωνιστές της αγοράς

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Γεωργιάδης για δωρητές οργάνων: Προωθούμε απλούστερη διαδικασία για τους ενδιαφερόμενους
Γεωργιάδης για δωρητές οργάνων: Προωθούμε απλούστερη διαδικασία για τους ενδιαφερόμενους 18/12/2024 - 18:59
Αναβάλλεται η επίσκεψη Δένδια στη Σερβία λόγω ασθένειας από τροφική δηλητηρίαση 19/12/2024 - 11:17
Αναβάλλεται η επίσκεψη Δένδια στη Σερβία λόγω ασθένειας από τροφική δηλητηρίαση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Eurogroup - Πιερρακάκης: Πρέπει να επιστρέψουμε σε έναν δρόμο βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης και δυναμισμού
    19/01/2026 - 21:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Προτεραιότητα οι αυξήσεις μισθών αντί για μειώσεις έμμεσων φόρων
    19/01/2026 - 21:22 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • To γερμανικό «βραβείο Καρλομάγνου» στον Μάριο Ντράγκι
    19/01/2026 - 20:38 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας
    19/01/2026 - 20:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνάντηση Σταύρου Παπασταύρου με την ΠΟΜΙΔΑ - Τι συζητήθηκε
    19/01/2026 - 19:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πέθανε ο κορυφαίος ιταλός σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο
    19/01/2026 - 19:13 LIFESTYLE
  • ΗΠΑ: Δεν κάνω πίσω στους δασμούς, λέει ο Τραμπ - Κρατά κλειστά τα χαρτιά του για τη Γροιλανδία
    19/01/2026 - 18:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Συμφωνία για την πώληση της σερβικής βιομηχανίας πετρελαίου (NIS) στην ουγγρική MOL
    19/01/2026 - 18:32 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Τετράωρη σύσκεψη Μητσοτάκη με αγρότες: Στο τραπέζι ρεύμα, καύσιμα και επιδοτήσεις
    19/01/2026 - 18:10 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΕΒ: Διοργάνωση ψηφιακής εκδήλωσης «Ελλάδα 2030: Μειώνοντας το Ψηφιακό Χάσμα, Χτίζοντας Ανταγωνιστικότητα»
    19/01/2026 - 17:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η άμυνα ως νέο επιχειρηματικό Eldorado - Οι επενδύσεις METLEN και THEON
    19/01/2026 - 07:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ: Αυτόματη προσυμπλήρωση δηλώσεων για 2 εκατ. φορολογούμενους το 2026
    19/01/2026 - 08:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Alpha Bank: Εθελούσια έξοδος για ρόλους που επηρεάζονται από τον ψηφιακό μετασχηματισμό
    19/01/2026 - 11:27 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • “The Deal Room”: Deree και AEON Group δημιουργούν ένα νέο πρότυπο συνεργασίας μεταξύ ακαδημαϊκού χώρου και αγοράς
    19/01/2026 - 12:23 ESG
  • Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία - Τουλάχιστον 39 οι νεκροί, δεκάδες τραυματίες
    19/01/2026 - 07:58 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

19/01/2026 - 22:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σαρωτικοί οι Θάντερ 136-104 στο Κλίβελαντ - Οι Κλίπερς 110-106 στην Ουάσινγκτον (vids)

19/01/2026 - 22:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

OpenΑΙ: Δοκιμαστική προβολή διαφημίσεων στο ChatGPT

19/01/2026 - 15:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νέα εποχή για τον ΟΠΑΠ: Ξεκίνησε επίσημα το rebranding σε Allwyn

19/01/2026 - 15:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Tριπλή πιστοποίηση ISO για την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε

19/01/2026 - 15:14
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Ιωάννα Καρέλια θα στηρίξει αθλητές μέσω προγράμματος της ΕΟΕ «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Λος Αντζελες»

19/01/2026 - 14:19
FleetNews
fleetnews.gr

Άνοδος +5,2% στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου

19/01/2026 - 07:59
FleetNews
fleetnews.gr

Μείωση τιμής κατά 4.000 ευρώ για το Audi A3 S line TFSI 150ps

19/01/2026 - 06:18
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η LE ROUGE FRANÇAIS – από την The White Tree -κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

18/01/2026 - 16:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Best Hair International” στα Hair & Beauty Global Awards στην Ιταλία”

14/01/2026 - 15:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo