Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Π. Μαρινάκης: Τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία αποδεικνύουν στην πράξη τι σημαίνει κοινωνική πολιτική
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
26/11/2024 · 13:21

Π. Μαρινάκης: Τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία αποδεικνύουν στην πράξη τι σημαίνει κοινωνική πολιτική

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε σε ένα νομοσχέδιο που εισάγεται την Πέμπτη προς συζήτηση, πρόκειται για το ν/σ του υπουργείου Υγείας με τίτλο «Ρυθμίσεις για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την παρακολούθηση και αξιολόγηση της φαρμακευτικής δαπάνης».

Με την έναρξη λειτουργίας του προγράμματος δωρεάν απογευματινών χειρουργείων ξεκίνησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Το πρόγραμμα των δωρεάν απογευματινών χειρουργείων ξεκινά την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου και με πόρους 54 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας θα γίνουν 37.000 απογευματινά χειρουργεία για ασθενείς που βρίσκονται, σύμφωνα με την ενιαία λίστα χειρουργείων, σε αναμονή πάνω από τέσσερις μήνες. Οι ασθενείς οι οποίοι βρίσκονταν σε αναμονή για πάνω από ένα έτος έχουν ήδη ειδοποιηθεί και είναι σε διαδικασία προεγχειρητικού ελέγχου. Ο αριθμός των προγραμματισμένων ραντεβού αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες μέρες καθώς ακόμα περισσότερα νοσοκομεία θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα», τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

Πρόσθεσε ότι «τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία αποδεικνύουν στην πράξη τι σημαίνει πραγματική κοινωνική πολιτική. Η βελτίωση της ζωής των πολιτών είναι το πρώτο μας μέλημα και γι' αυτό συνεχίζουμε την προσπάθεια στηρίζοντας το ΕΣΥ διευκολύνοντας τους ασθενείς και επιταχύνοντας τις διαδικασίες χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο, όπως τους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης με τέτοιο τρόπο ώστε να πετύχουμε αυτόν το στόχο».

Ο κ. Μαρινάκης σημείωσε στη συνέχεια ότι «με πρόσθετες θετικές ρυθμίσεις κατατέθηκε χθες στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο με τίτλο "Μέτρα για την ενίσχυση του εισοδήματος - Φορολογικά κίνητρα για την καινοτομία και τους μετασχηματισμούς επιχειρήσεων και άλλες διατάξεις"». Και αναφέρθηκε στις κυριότερες νέες διατάξεις και σε όσα αυτές αφορούν.

Επεσήμανε ότι πέραν αυτών στο φορολογικό νομοσχέδιο «περιλαμβάνονται 12 μειώσεις φόρων και 12 μέτρα ενίσχυσης του εισοδήματος των πολιτών καθώς και διατάξεις για τον εκσυγχρονισμό της φορολογικής νομοθεσίας και του διοικητικού μοντέλου που διέπει την ΑΑΔΕ με στόχο να καταστεί ακόμα πιο αποτελεσματικό». «Συνεχίζουμε με σταθερότητα το σχέδιο για τη βελτίωση της οικονομίας, με τρόπο τέτοιο που να αντανακλάται ουσιαστικά στο εισόδημα των πολιτών, είτε μέσω άμεσων αυξήσεων, είτε έμμεσα με μειώσεις φόρων», τόνισε.

Πέρασε στη συνέχεια στο σχέδιο νόμο του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την Ενσωμάτωση της Οδηγίας 2022/2555 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, σχετικά με μέτρα για υψηλό κοινό επίπεδο κυβερνοασφάλειας σε ολόκληρη την Ένωση. «Στόχος του σχεδίου νόμου και της Οδηγίας είναι να ενδυναμώσει το πλαίσιο στη χώρα μας, θεσπίζοντας αυστηρότερες απαιτήσεις και να αυξήσει την ανταλλαγή πληροφοριών, την επικοινωνία και τη συνεργασία των κρατών της Ένωσης. Σε αυτή την κατεύθυνση προβλέπει την ενίσχυση της ασφάλειας των δικτύων και συστημάτων κρίσιμης σημασίας για την προστασία των πολιτών και των επιχειρήσεων από κυβερνοεπιθέσεις. Συγκεκριμένα, οι φορείς που παρέχουν κρίσιμες υπηρεσίες, όπως η ενέργεια, οι μεταφορές, η υγεία, θα πρέπει να εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας και να είναι σε θέση να διαχειρίζονται αποτελεσματικά κυβερνοαπειλές. Επιπλέον, καθορίζονται μηχανισμοί έγκαιρης αναφοράς περιστατικών κυβερνοεπιθέσεων και μηχανισμοί ελέγχου που θα διασφαλίσουν ότι οι οργανισμοί συμμορφώνονται με τα πρότυπα ασφάλειας», ανέφερε. Και πρόσθεσε πως «αρμόδια αρχή ελέγχου και εποπτείας είναι η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας. Με την ψήφιση του νέου νόμου αναμένεται να αυξηθεί η ζήτηση σε υπηρεσίες, προϊόντα και ειδικούς κυβερνοασφάλειας. Για το σκοπό αυτό προβλέπεται ότι η Εθνική Αρχή θα προετοιμάσει σχετικά προγράµµατα εκπαίδευσης, παρέχοντας τη δυνατότητα πιστοποίησης, σε συνεργασία µε συναρμόδιους φορείς».

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε και σε ένα άλλο νομοσχέδιο που εισάγεται την Πέμπτη προς συζήτηση. Συγκεκριμένα πρόκειται για το ν/σ του υπουργείου Υγείας με τίτλο «Ρυθμίσεις για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την παρακολούθηση και αξιολόγηση της φαρμακευτικής δαπάνης».

Υπογράμμισε σε τι αφορούν οι κυριότερες ρυθμίσεις του νομοσχεδίου που είναι συνοπτικά: στην ενίσχυση του ΕΣΥ και των Υγειονομικών Δομών, στη Φαρμακευτική Δαπάνη, στις μεταρρυθμίσεις Δομών Υγείας, στα κίνητρα σε προβληματικές περιοχές, στην Ψυχική Υγεία, στην εκμετάλλευση αποθηκευμένων πόρων και χρήση πρόσθετων χρηματοδοτικών εργαλείων και στις προσαρμογές σε διαδικασίες σύμβασης, διαχείρισης προσωπικού και χρηματοδότησης για την ενίσχυση της διαφάνειας.

Ακολούθως ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ο πρωθυπουργός αναχωρεί για τη Λευκωσία, όπου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Διακυβερνητική Διάσκεψη Ελλάδας-Κύπρου. «Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Αθήνα, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού και του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας τον Ιούλιο του 2023 να θεσμοθετήσουν με αυτό τον τρόπο τον εμπλουτισμό και την εμβάθυνση της συνεργασίας Αθήνας-Λευκωσίας σε μια σειρά από πεδία», σημείωσε.

Αναλυτικά, στην εισαγωγική τοποθέτησή του κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανέφερε:

«1.500 ραντεβού δωρεάν απογευματινών χειρουργείων έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες στις επτά υγειονομικές περιφέρειες της χώρας. Το πρόγραμμα δωρεάν απογευματινών χειρουργείων ξεκινά την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου και με πόρους 54 εκατομμυρίων ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας θα γίνουν 37.000 απογευματινά χειρουργεία για ασθενείς που βρίσκονται, σύμφωνα με την ενιαία λίστα χειρουργείων, σε αναμονή πάνω από 4 μήνες.

Οι ασθενείς, οι οποίοι βρίσκονταν σε αναμονή για πάνω από 1 έτος έχουν ήδη ειδοποιηθεί και είναι σε διαδικασία προεγχειρητικού ελέγχου. Ο αριθμός των προγραμματισμένων ραντεβού αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς ακόμα περισσότερα νοσοκομεία θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία αποδεικνύουν στην πράξη τι σημαίνει πραγματική κοινωνική πολιτική. Η βελτίωση της ζωής των πολιτών είναι το πρώτο μας μέλημα και γι' αυτό συνεχίζουμε την προσπάθεια στηρίζοντας το ΕΣΥ, διευκολύνοντας τους ασθενείς και επιταχύνοντας τις διαδικασίες χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο, όπως τους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης με τέτοιο τρόπο ώστε να πετύχουμε αυτόν το στόχο.

Με πρόσθετες θετικές ρυθμίσεις κατατέθηκε χθες στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο με τίτλο «Μέτρα για την ενίσχυση του εισοδήματος, φορολογικά κίνητρα για την καινοτομία και τους μετασχηματισμούς επιχειρήσεων και άλλες διατάξεις».

Οι κυριότερες πρόσθετες διατάξεις αφορούν στα εξής:

* Παράταση αναστολής ΦΠΑ για νέες οικοδομές έως τις 31.12.2025.

* Μόνιμη απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ των διατηρητέων κτιρίων αξίας έως 400.000 ευρώ.

* Αύξηση των μισθολογικών απολαβών των σπουδαστών των Σχολών Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να εξισωθούν με τις αντίστοιχες αποδοχές των σπουδαστών των Σχολών των Σωμάτων Ασφαλείας.

* Απαλλαγή υπόχρεων νομικών προσώπων ή φυσικών προσώπων που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα από την καταβολή του ανάλογου φόρου εισοδήματος για εκείνες τις οφειλές που διεγράφησαν μερικώς ή ολικώς στο πλαίσιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού.

* Δίνεται η δυνατότητα σε αλληλεγγύως ευθυνόμενα πρόσωπα (πχ μέλη ενός νομικού προσώπου με οφειλές) να εξυπηρετήσουν απολεσθείσα ρύθμιση οφειλής του νομικού προσώπου στο οποίο συμμετέχουν. Παρέχεται, έτσι, η δυνατότητα στα φυσικά πρόσωπα να εξοφλήσουν το χρέος υπό τους ίδιους όρους που θα εξοφλούσε το νομικό πρόσωπο, μέσω αναβίωσης της ρύθμισης.

Πέραν των παραπάνω, στο φορολογικό νομοσχέδιο περιλαμβάνονται 12 μειώσεις φόρων και 12 μέτρα ενίσχυσης του εισοδήματος των πολιτών, καθώς και διατάξεις για τον εκσυγχρονισμό της φορολογικής νομοθεσίας και του διοικητικού μοντέλου που διέπει την ΑΑΔΕ, με στόχο να καταστεί ακόμα πιο αποτελεσματικό.

Συνεχίζουμε με σταθερότητα το σχέδιο για την βελτίωση της οικονομίας, με τρόπο τέτοιο που να αντανακλάται ουσιαστικά στο εισόδημα των πολιτών, είτε μέσω άμεσων αυξήσεων, είτε έμμεσα με μειώσεις φόρων.

Εισάγεται, σήμερα, προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την Ενσωμάτωση της Οδηγίας 2022/2555 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, σχετικά με μέτρα για υψηλό κοινό επίπεδο Kυβερνοασφάλειας σε ολόκληρη την Ένωση.

Στόχος του σχεδίου νόμου και της Οδηγίας είναι να ενδυναμώσει το πλαίσιο στην χώρα μας, θεσπίζοντας αυστηρότερες απαιτήσεις και να αυξήσει την ανταλλαγή πληροφοριών, την επικοινωνία και τη συνεργασία των κρατών της Ένωσης.

Σε αυτή την κατεύθυνση προβλέπει την ενίσχυση της ασφάλειας των δικτύων και συστημάτων κρίσιμης σημασίας για την προστασία των πολιτών και των επιχειρήσεων από κυβερνοεπιθέσεις. Συγκεκριμένα, οι φορείς που παρέχουν κρίσιμες υπηρεσίες, όπως η ενέργεια, οι μεταφορές, η υγεία, θα πρέπει να εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας και να είναι σε θέση να διαχειρίζονται αποτελεσματικά κυβερνοαπειλές. Επιπλέον, καθορίζονται μηχανισμοί έγκαιρης αναφοράς περιστατικών κυβερνοεπιθέσεων και μηχανισμοί ελέγχου που θα διασφαλίσουν ότι οι οργανισμοί συμμορφώνονται με τα πρότυπα ασφάλειας.

Αρμόδια αρχή ελέγχου και εποπτείας είναι η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας. Με την ψήφιση του νέου νόμου αναμένεται να αυξηθεί η ζήτηση σε υπηρεσίες, προϊόντα και ειδικούς κυβερνοασφάλειας. Για το σκοπό αυτό προβλέπεται ότι η Εθνική Αρχή θα προετοιμάσει σχετικά προγράµµατα εκπαίδευσης, παρέχοντας τη δυνατότητα πιστοποίησης, σε συνεργασία µε συναρμόδιους φορείς.

Εισάγεται την Πέμπτη προς συζήτηση το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας με τίτλο «Ρυθμίσεις για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την παρακολούθηση και αξιολόγηση της φαρμακευτικής δαπάνης».

Οι κυριότερες ρυθμίσεις του νομοσχεδίου αφορούν:

1. Την ενίσχυση του ΕΣΥ και των Υγειονομικών Δομών: με μέτρα όπως η παράταση υπηρεσίας έμπειρων ιατρών και φαρμακοποιών για την αποφυγή κενών στο ΕΣΥ, νέες ρυθμίσεις για ειδικευόμενους οδοντιάτρους και κίνητρα για ιατρούς σε άγονες περιοχές, μετά τον επανακαθορισμό των προβληματικών και άγονων περιοχών και των οικονομικών κινήτρων για τους υπηρετούντες σε αυτές, τα οποία φτάνουν από 400 έως 600 ευρώ και την Αναδιοργάνωση διοικήσεων νοσοκομείων για την καλύτερη λειτουργία τους.

2. Τη Φαρμακευτική Δαπάνη: όπου προβλέπεται ο εξορθολογισμός της αυτόματης επιστροφής, δηλαδή, του clawback και συστήματα για τη μείωση κόστους, η Δημιουργία Μητρώων Ασθενών και η παρακολούθηση φαρμακευτικών δεδομένων μέσω Ηλεκτρονικού Συστήματος, αλλά και ρυθμίσεις για φάρμακα έκτακτης εισαγωγής και αξιολόγηση φαρμάκων.

Προβλέπεται, παράλληλα και η δυνατότητα εκτέλεσης συνταγών από τα ιδιωτικά φαρμακεία εντός 30 ημερών από την έκδοσή τους, αντί της σημερινής προθεσμίας που είναι 5 ημέρες. Έτσι, αποτρέπεται η ταλαιπωρία των ασθενών, η όποια πιθανή οικονομική τους επιβάρυνση και θα μειωθεί ο φόρτος από τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς θα μειωθεί η ανάγκη επανέκδοσης συνταγών.

3. Μεταρρυθμίσεις Δομών Υγείας: Μετονομασία και αναδιάρθρωση οργανισμών, όπως το Ογκολογικό Κέντρο Παίδων, καθώς και σύσταση νέων, όπως εργαστήριο μεταμοσχεύσεων στο Ωνάσειο.

4. Κίνητρα σε Προβληματικές Περιοχές: Προβλέπονται οικονομικά και μη οικονομικά κίνητρα για την προσέλκυση ιατρικού προσωπικού.

5. Ψυχική Υγεία: Με ρυθμίσεις όπως η Οργάνωση και πλήρης λειτουργία των δομών ψυχικής υγείας σε 24ωρη βάση, η μεταφορά προσωπικού και οργάνωση σε Υγειονομικές Περιφέρειες για καλύτερη παροχή υπηρεσιών και η στήριξη δομών μέσω νέου προσωπικού και καλύτερης διοίκησης.

6. Ως προς την αξιοποίηση Πόρων: Εκμετάλλευση αποθηκευμένων πόρων (πλάσμα αίματος) και χρήση πρόσθετων χρηματοδοτικών εργαλείων.

7. Σχετικά με τη Διαφάνεια και Νομιμοποίηση: Προσαρμογές σε διαδικασίες σύμβασης, διαχείρισης προσωπικού και χρηματοδότησης για την ενίσχυση της διαφάνειας.

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός αναχωρεί για τη Λευκωσία, όπου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Διακυβερνητική Διάσκεψη Ελλάδας-Κύπρου.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Αθήνα, μετά την απόφαση του Πρωθυπουργού και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας τον Ιούλιο του 2023 να θεσμοθετήσουν με αυτό τον τρόπο τον εμπλουτισμό και την εμβάθυνση της συνεργασίας Αθήνας-Λευκωσίας σε μια σειρά από πεδία.

Μετά την ολοκλήρωση της Διακυβερνητικής Διάσκεψης (στις 12.30) ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο.

Θα ακολουθήσει η Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας και με τη συμμετοχή του Βασιλιά της Ιορδανίας Aμπντάλα».

  • ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  • ·
  • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ
  • ·
  • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
  • ·
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό για 2,5 χρόνια ο Ταϊρίκ Τζόουνς - Έρχεται το μεσημέρι στην Ελλάδα

All Content

Στον Άρη ο Κώστας Αντετοκούνμπο

All Content - BusinessNews.gr

Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΑΑΔΕ για το 2026: Στο στόχαστρο εισοδήματα, ΦΠΑ και ακίνητα

All Content - BusinessNews.gr

Εισαγγελική παρέμβαση για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια - Αποζημιώσεις στους επιβάτες

All Content - BusinessNews.gr

Πολυτελή ακίνητα: Οι microlocations αλλάζουν τον χάρτη των επενδύσεων στην Ελλάδα

All Content

Νταντάδες της γειτονιάς: Spec για την καμπάνια με το budget προβολής ύψους 1,5 εκατ. ευρώ

All Content

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παπαδάκης

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

GBL: Ο Κέντρικ Ναν MVP της 13ης αγωνιστικής

All Content

Τα highlights από την επιβλητική εμφάνιση του Αντετοκούνμπο στο Σακραμέντο (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων πανελλαδικά αποφάσισαν οι αγρότες στη σύσκεψη στα Μάλγαρα

All Content - BusinessNews.gr

Lotus Bakeries: Από το Βέλγιο σε όλο τον κόσμο - Το παγκόσμιο στοίχημα των Biscoff

All Content - BusinessNews.gr

Έρχονται αυξήσεις μισθών το 2026 απο κλαδικές συμβάσεις και κατώτατο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Συνάντηση Δένδια με τον γ.γ. ΝΑΤΟ - Στο επίκεντρο περιφερειακά και διεθνή ζητήματα
Συνάντηση Δένδια με τον γ.γ. ΝΑΤΟ - Στο επίκεντρο περιφερειακά και διεθνή ζητήματα 26/11/2024 - 12:29
Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ 26/11/2024 - 16:37
Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρηματιστήριο: Στις 2.150,38 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,35%
    05/01/2026 - 13:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Απεβίωσε στα 96 της η Εύα Σλος, επιζήσασα του Ολοκαυτώματος και ετεροθαλής αδελφή της Άννας Φρανκ
    05/01/2026 - 13:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Έκτακτη επιχορήγηση 4,4 εκατ. ευρώ σε πέντε πανεπιστήμια για λειτουργικές ανάγκες
    05/01/2026 - 12:29 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η ΕΚΤΕΡ παρουσίασε το νέο της λογότυπο - Τι σηματοδοτεί
    05/01/2026 - 12:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρίστος Δήμας για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: «Θα πέσουν κεφάλια»
    05/01/2026 - 11:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Νέο μέτωπο ανοίγει ο Τραμπ μετά τη Βενεζουέλα: Τώρα θέλει τη Γροιλανδία υπό αμερικανικό έλεγχο
    05/01/2026 - 11:22 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.154,64 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,16%
    05/01/2026 - 11:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Σε θετικό έδαφος η έναρξη των συναλλαγών
    05/01/2026 - 10:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί 0,31%, στα 1,1684 δολάρια
    05/01/2026 - 10:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελβετία: Ταυτοποιήθηκαν οι 40 νεκροί, από την πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά - Οι 20 ανήλικοι
    05/01/2026 - 10:42 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Βενεζουέλα προκαλεί πολιτική σύγκρουση στην Αθήνα - Στο επίκεντρο η δήλωση του πρωθυπουργού
    04/01/2026 - 17:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης, ύστερα από έμφραγμα
    04/01/2026 - 18:22 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • DATAHub@EKT: Νέα ψηφιακή πλατφόρμα στατιστικών δεδομένων από το ΕΚΤ
    04/01/2026 - 13:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Μαδούρο οδηγήθηκε δεμένος στις ΗΠΑ, που θέλουν να καθοδηγήσουν τη «μετάβαση» στη Βενεζουέλα
    04/01/2026 - 16:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νέες δράσεις για την ασφάλεια των δημοσιογράφων και την ελευθερία του Τύπου
    04/01/2026 - 15:01 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τζάμπολ στον β’ γύρο με τη «Διαβολοβδομάδα» Νο6 στο παρκέ του Novasports!

05/01/2026 - 10:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

EuroLeague: Έναρξη του β’ γύρου και «Διαβολοβδομάδα» Νο6 στο Novasports

05/01/2026 - 10:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παρτιζάν: Απέκτησε τον Τζεκίρι στη θέση του Ταϊρίκ Τζόουνς

05/01/2026 - 09:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νταντάδες της γειτονιάς: Spec για την καμπάνια με το budget προβολής ύψους 1,5 εκατ. ευρώ

05/01/2026 - 07:02
FleetNews
fleetnews.gr

Η Ayvens δοκιμάζει σύστημα παρακολούθησης των μπαταριών EV

02/01/2026 - 12:51
FleetNews
fleetnews.gr

Το 5% της Leapmotor απέκτησε η κρατική FAW της Κίνας – Επένδυση 460 εκατ. ευρώ

02/01/2026 - 09:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Vodafone: Ημέρες εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς

29/12/2025 - 10:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαζί για το Παιδί: Στηρίζει περισσότερα από 2.000 παιδιά μέσα από τις δράσεις Secret Santa και Breakfast Boxes

29/12/2025 - 08:54
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Charity Event – Artego Hellas – ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες”

25/12/2025 - 19:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

18th Models’ Reunion

23/12/2025 - 14:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo