Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης στο Bloomberg: Περισσότερα κονδύλια, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για την αντιμετώπιση συνεπειών κλιματικής κρίσης
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13/11/2024 · 11:45

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Περισσότερα κονδύλια, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για την αντιμετώπιση συνεπειών κλιματικής κρίσης

Η διαχείριση του υδατικού μας αποθέματος θα αποτελέσει κρίσιμη προτεραιότητα για το ορατό μέλλον, επισήμανε.

«Έρχομαι σε αυτές τις διασκέψεις εδώ και αρκετά χρόνια και φαίνεται να επαναλαμβάνεται ένα μοτίβο φιλόδοξων στόχων και προσδοκιών που τελικά δεν εκπληρώνονται. Από την άλλη πλευρά, αν κοιτάξετε την Ευρώπη, γίνονται σημαντικές αλλαγές προς την ενεργειακή μετάβαση, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι αλλαγές αυτές πρέπει να επιταχυνθούν. Προέρχομαι από μια μεσογειακή χώρα, και στη Μεσόγειο η κλιματική αλλαγή εκδηλώνεται ιδιαίτερα έντονα. Είδατε τι συνέβη στην Ισπανία. Είχαμε παρόμοιες πλημμύρες, δόξα τω Θεώ με λιγότερες απώλειες ανθρώπινων ζωών, πέρυσι στην Ελλάδα. Η ανησυχία μου είναι ότι όσο κι αν εστιάζουμε στον μακροπρόθεσμο μετριασμό των επιπτώσεων -και η Ελλάδα σίγουρα κάνει αυτά που της αναλογούν-, πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στην προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή βραχυπρόθεσμα και να βοηθήσουμε τους πολίτες μας να αντιμετωπίσουν κλιματικές καταστροφές, οι οποίες γνωρίζουμε ότι θα συμβαίνουν με αυξημένη συχνότητα», επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του, στην τηλεόραση του πρακτορείου Bloomberg και τη δημοσιογράφο Joumanna Bercetche.

Υπογράμμισε επίσης ότι «όταν σκεφτόμαστε τη χρηματοδότηση, αυτό δεν αφορά μόνο την παροχή βοήθειας στις φτωχότερες χώρες για την ενεργειακή τους μετάβαση. Αφορά επίσης τη βοήθεια προς τις πιο ώριμες οικονομίες που αντιμετωπίζουν σήμερα τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, γεγονός που καθιστά την όλη συζήτηση ακόμη πιο περίπλοκη».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν η Ελλάδα πρέπει να θεσπίσει μια εθνική στρατηγική για να αντιμετωπίσει, όπως την επαρκή παροχή νερού τα επόμενα χρόνια, ο πρωθυπουργός τόνισε: «Καταρχάς, όταν κοιτάμε τους βασικούς δείκτες, καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει μειώσει ταχύτερα τις εκπομπές της, από το 2005, από ό,τι η Ελλάδα. Παράγουμε περισσότερο από το 50% της ηλεκτρικής μας ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και αυτό θα φτάσει στο 80% μέσα στα επόμενα 5-6 χρόνια. Επομένως, σίγουρα κάνουμε αυτό που μας αναλογεί όσον αφορά στην ενεργειακή μετάβαση στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο στην προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή. Ξοδεύουμε περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ευρώ για την πολιτική προστασία. Η πρωταρχική υποχρέωσή μας είναι να προστατεύσουμε ανθρώπινες ζωές σε περίπτωση καταστροφικού φαινομένου που συνδέεται με το κλίμα.

Ωστόσο, ασφαλώς η διαχείριση του υδατικού μας αποθέματος θα αποτελέσει κρίσιμη προτεραιότητα για το ορατό μέλλον. Γνωρίζουμε ότι είμαστε αντιμέτωποι με ακραία καιρικά φαινόμενα και με ξηρασία. Έχουμε ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο για να διασφαλίσουμε ότι χρησιμοποιούμε τα αποθέματα νερού με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Για εμάς, στην Ελλάδα, η κλιματική κρίση είναι ήδη εδώ. Γι' αυτό τον λόγο υποστηρίζω και σε ευρωπαϊκό επίπεδο ότι πρέπει να διαθέσουμε περισσότερα κονδύλια και να συνεργαστούμε περισσότερο όσον αφορά στο ζήτημα της προσαρμογής. Οι μεσογειακές χώρες θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την πρωτοβουλία στο μέλλον, καθώς μιλάμε για το ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό χαρτοφυλάκιο για το κλίμα».

Αναφορικά με την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο και με δεδομένη τη στάση του για τις πρωτοβουλίες αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγή ο πρωθυπουργός δέχθηκε ερώτηση για το αν «θα είναι η Ευρώπη που θα ηγηθεί των συζητήσεων για το κλίμα ή θα είναι η Κίνα;».

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ελπίδα «ότι δεν θα δούμε μια επανάληψη της αποχώρησης των ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού. Δύο γρήγορα σημεία. Πρώτον, η Ευρώπη πρωτοστατεί στην πράσινη μετάβαση, αλλά αντιπροσωπεύουμε το 6% των παγκόσμιων εκπομπών, οπότε είναι σαφές ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό μόνοι μας. Καταλαβαίνουμε όμως ότι η εστίαση στην καθαρή τεχνολογία, επίσης από την άποψη της στρατηγικής αυτονομίας, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ευρώπη. Σκοπεύουμε να αφιερώσουμε σημαντικά κονδύλια προς αυτή την κατεύθυνση.

Όταν κοιτάζω τις ΗΠΑ, υπάρχει εθνική πολιτική, αλλά υπάρχει επίσης μια επανάσταση στην καθαρή τεχνολογία που λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ, η οποία χρηματοδοτείται κυρίως από ιδιωτικά κεφάλαια. Οι ΗΠΑ είναι μια ιδιαίτερα καινοτόμος οικονομία. Αναμένω ότι πολλές καινοτόμες λύσεις που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε την κλιματική κρίση θα εξακολουθήσουν να προέρχονται από τις ΗΠΑ».

Πρόσθεσε όσον αφορά την τηλεφωνική συνομιλία του με τον πρόεδρο Τραμπ: «Είχα μία πολύ φιλική τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο Τραμπ. Είμαι αρκετά έμπειρος ηγέτης, συνεπώς είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του και κατά την πρώτη του θητεία. Φυσικά, ανέδειξα τη σημασία των ελληνοαμερικανικών σχέσεων. Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο. Έχουμε συνεργαστεί πολύ στενά με τις Ηνωμένες Πολιτείες και αναμένω αυτή η σχέση να συνεχιστεί.

Κοιτάζοντας τι συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες από την οπτική γωνία της Ευρώπης, θεωρώ ότι αναδεικνύει την αναγκαιότητα να εργαστούμε πολύ σκληρά για να υποστηρίξουμε τη στρατηγική μας αυτονομία και να διασφαλίσουμε ότι η ευρωπαϊκή οικονομία καθίσταται πιο ανταγωνιστική. Επιστρέφοντας σε αυτό που μας είπε ο κ. Draghi στην έκθεσή του -το συζητήσαμε στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο-, πιστεύω ότι είναι καιρός να περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις.

Έχουμε έναν πολύ σαφή κατάλογο στόχων που πρέπει να επιτύχουμε όσον αφορά το πώς μπορούμε να κάνουμε την Ευρώπη πιο ανταγωνιστική. Θεωρώ ότι υπήρχε ήδη αίσθηση του επείγοντος ότι υστερούμε, ακόμη και πριν από την εκλογή του Προέδρου Trump στον Λευκό Οίκο. Πιστεύω ότι τώρα θα αντιμετωπίσουμε το ζήτημα αυτό με μια ανανεωμένη αίσθηση επείγοντος».

«Τι θα συμβεί αν ο πρόεδρος Trump αρχίσει να επιβάλλει δασμούς στα ευρωπαϊκά προϊόντα; Θα υπάρξει κίνητρο για την Ευρώπη να προβεί σε αντίποινα; Θα μπει σε αυτόν τον εμπορικό πόλεμο αντιποίνων;», ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Είμαι ένθερμος υποστηρικτής του ελεύθερου εμπορίου, ως θέση αρχής δεν πιστεύω στους δασμούς, όπως πιστεύω ότι ένας εμπορικός πόλεμος θα ήταν κάτι κακό τόσο για τις ΗΠΑ όσο και για την Ευρώπη. Πιστεύω ότι υπάρχει η δυνατότητα στη σχέση ΗΠΑ-Ευρώπης να συνεργαστούμε με τον πρόεδρο Τραμπ για να βρούμε μια λύση επωφελή για όλους.

Για παράδειγμα, η Ευρώπη θα επιδιώξει να εισάγει περισσότερο υγροποιημένο φυσικό αέριο από τις ΗΠΑ. Αναφέρομαι στο υγροποιημένο φυσικό αέριο επειδή καταλαβαίνουμε ότι στο μεσοδιάστημα, μέχρι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, θα χρειαζόμαστε φυσικό αέριο για το ορατό μέλλον. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει όσον αφορά στο εμπορικό μας ισοζύγιο με τις ΗΠΑ.

Πιστεύω ότι υπάρχουν τρόποι να συζητήσουμε με την αμερικανική κυβέρνηση και να βρούμε μια αμοιβαία επωφελή λύση. Πιστεύω πολύ στη διατλαντική εταιρική σχέση. Όταν εξετάζουμε τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος, πρέπει να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τις ΗΠΑ για την αντιμετώπισή τους», απάντησε ο πρωθυπουργός.

Σε συμπληρωματική ερώτηση για το αν στον τομέα του εμπορίου και της άμυνας «η Ευρώπη θα είναι ενωμένη», ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι όλοι έχουμε διμερείς σχέσεις με τις ΗΠΑ -η Ελλάδα σίγουρα έχει, έχουμε μια συμφωνία αμυντικής συνεργασίας- επειδή η άμυνα αποτελεί αρμοδιότητα των κρατών μελών σε εθνικό επίπεδο. Αλλά όταν πρόκειται για το εμπόριο πρέπει να επισημάνω ότι συνιστά αρμοδιότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα διαπραγματευτούμε με τις ΗΠΑ ως Ευρωπαϊκή Ένωση. Φυσικά, έχουμε πολύ μεγαλύτερη επιρροή έτσι. Πιστεύω ότι θα δείτε έναν συνδυασμό του να ενισχύουμε τους διμερείς μας δεσμούς, αλλά και να μιλάμε με μία φωνή όταν πρόκειται για την Ευρώπη.

Η πρόκληση για την Ευρώπη είναι, πρώτα απ' όλα, να φτάσουμε στο σημείο να μιλάμε με μία φωνή γι' αυτά τα θέματα. Αλλά και πάλι, όπως σας είπα, υπάρχει μια ανανεωμένη αίσθηση του επείγοντος όσον αφορά στο να εστιάσουμε στην ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα. Έχουμε μια Ευρωπαϊκή Επιτροπή που έχει ξεκάθαρα δεσμευτεί να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε την ατζέντα μας».

Η τελευταία ερώτηση που δέχθηκε ο πρωθυπουργός ήταν για την ελληνική οικονομία και το κατά πόσο αυτή θα μπορέσει να συνεχίσει και να διατηρήσει τη δυναμική που ήδη υπάρχει. «Δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα στοιχημάτιζαν πριν από πέντε ή έξι χρόνια ότι η Ελλάδα θα ήταν μια χώρα με πολύ σταθερά δημόσια οικονομικά, που θα αναπτυσσόταν πολύ ταχύτερα από την ευρωζώνη, θα μείωνε το χρέος της με πολύ γρήγορο ρυθμό, θα προσέλκυε επενδύσεις και θα δημιουργούσε νέες θέσεις εργασίας.

Ναι, είμαι πολύ αισιόδοξος για την ελληνική οικονομία σε βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο ορίζοντα. Μας απομένουν άλλα τρία χρόνια κυβερνητικής θητείας. Έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση που είναι σε θέση να υλοποιεί μεταρρυθμίσεις. Συνεχίζουμε να προσελκύουμε επενδύσεις. Είχαμε χρονιά-ρεκόρ στον τουρισμό. Κάνουμε σημαντικές επενδύσεις σε τομείς αιχμής, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας.

Πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ιστορία ανάπτυξης, η οποία σίγουρα προσελκύει το ενδιαφέρον της διεθνούς οικονομικής κοινότητας. Αναμένω ότι η ελληνική ανάπτυξη θα συνεχίσει να αποφέρει αποτελέσματα.

Κύριος στόχος μου είναι να διασφαλίσω ότι θα συγκλίνουμε με την Ευρώπη με γρήγορους ρυθμούς και θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος της τελευταίας δεκαετίας. Ασφαλώς, η αύξηση των μισθών και η αντιμετώπιση της κρίσης του κόστους ζωής είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μου αυτές τις μέρες».

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
  • ·
  • ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αθλητικός Δικαστής: Απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για ένα μήνα στον Δήμο Στασινόπουλο

All Content

ΕΟΚ: Καταγγέλλει πρόεδρο ομάδας GBL για απειλητικά μηνύματα στον Β. Λιόλιο

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Τράπεζα: Αντλησε 500 εκατ. με ομόλογο ΑΤ1

All Content

Διαγωνισμός προβολής για τον κρόκο Κοζάνης

All Content

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ολυμπιακός: Με Βίρτους απόψε για την επιστροφή στη 2η θέση

All Content

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην GBL

All Content - BusinessNews.gr

Vodafone Ελλάδος: Περισσότερα έσοδα, κέρδη από υπηρεσίες και νέοι στρατηγικοί άξονες

All Content - BusinessNews.gr

Συμμαχία CENTRIC – TEN Brinke για επένδυση στο Ελληνικό

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 2,4% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου τον περασμένο Δεκέμβριο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Βορίδης: Κάνουμε πρωταθλητισμό στην Ευρώπη, στον ρυθμό ανάπτυξης
Βορίδης: Κάνουμε πρωταθλητισμό στην Ευρώπη, στον ρυθμό ανάπτυξης 13/11/2024 - 11:54
Opinion Poll: Στα ποσοστά ευρωεκλογών η ΝΔ, στο 20,4% το ΠΑΣΟΚ - Προβάδισμα Φάμελλου στον ΣΥΡΙΖΑ 13/11/2024 - 20:00
Opinion Poll: Στα ποσοστά ευρωεκλογών η ΝΔ, στο 20,4% το ΠΑΣΟΚ - Προβάδισμα Φάμελλου στον ΣΥΡΙΖΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τρία χρόνια φυλακή στον καρδιοχειρουργό του Ιπποκράτειου για τα φακελάκια – Eλεύθερος με αναστολή και όρους
    06/02/2026 - 17:57 ΕΛΛΑΔΑ
  • TCL: Παρουσίαση της καμπάνιας «It’s Your Greatness» στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026
    06/02/2026 - 17:51 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,17%, στα 467,18 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    06/02/2026 - 17:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κομισιόν: Επένδυση ύψους 347 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ασφάλειας των υποβρύχιων καλωδίων
    06/02/2026 - 17:40 ΚΟΣΜΟΣ
  • Προαστιακός Αθηνών: Τροποποιήσεις λόγω έργων υποδομής – Ποια δρομολόγια επηρεάζονται
    06/02/2026 - 17:27 ΕΛΛΑΔΑ
  • Toyota: Αποχωρεί ο Koji Sato από τη θέση του CEO – Νέος επικεφαλής ο Kenta Kon
    06/02/2026 - 17:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τουρκία: Στρατηγική συνάντηση του ΥΠΕΞ Φιντάν με την Επίτροπο Διεύρυνσης της ΕΕ
    06/02/2026 - 16:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Λευκός Οίκος: Μιλά για «ψευδοαγανάκτηση» μετά τις αντιδράσεις για βίντεο που ανήρτησε ο Ντόναλντ Τραμπ
    06/02/2026 - 16:53 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τουρκία – Αίγυπτος: Συμφωνία πώλησης όπλων αξίας 350 εκατ. δολαρίων
    06/02/2026 - 16:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ιράν- ΗΠΑ: Ολοκληρώθηκαν οι διμερείς συνομιλίες στο Ομάν
    06/02/2026 - 16:49 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • AKTOR: Nέα οργανωτική δομή - Εξάρχου: Φέρνουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό μοντέλο
    05/02/2026 - 19:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βιολάντα: Εφοδος της ΔΑΕΕ στο σπίτι του ιδιοκτήτη της εταιρείας και σε γραφεία - Kατασχέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός
    05/02/2026 - 19:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ξεκίνησαν οι πρώτες θαλάσσιες δοκιμές της φρεγάτας FDI HN «Νέαρχος» του Πολεμικού Ναυτικού
    05/02/2026 - 18:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κακοκαρία στη Γερμανία: Το αεροδρόμιο Βερολίνου ανέστειλε τη λειτουργία του
    05/02/2026 - 22:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές
    06/02/2026 - 08:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αθλητικός Δικαστής: Απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για ένα μήνα στον Δήμο Στασινόπουλο

06/02/2026 - 15:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ηρακλής: Πλήρης στο Περιστέρι για τη συνέχεια στο σερί νικών

06/02/2026 - 15:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

06/02/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνεργασία Hatzi Filax Group και EMSA για την ενίσχυση της επικοινωνίας

06/02/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Loulis Food Ingredients: Μια ακόμα χρονιά προσφοράς το 2025 με πραγματικό αντίκτυπο

06/02/2026 - 12:57
FleetNews
fleetnews.gr

Αλλαγή σκυτάλης στην Toyota – Νέος CEO ο Κέντα Κον

06/02/2026 - 10:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
FleetNews
fleetnews.gr

Η Daimler Truck έκλεισε με ισχυρό Δ’ τρίμηνο το 2025

06/02/2026 - 08:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo