Δευτέρα, 6 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: Έκτακτο βοήθημα τον Δεκέμβριο - Στον προϋπολογισμό 12 επιπρόσθετες μειώσεις φόρων
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
02/11/2024 · 09:32

Μητσοτάκης: Έκτακτο βοήθημα τον Δεκέμβριο - Στον προϋπολογισμό 12 επιπρόσθετες μειώσεις φόρων

«Είμαστε υπέρμαχοι των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων και στόχος μας είναι να αυξήσουμε το ποσοστό των μισθών που θα καθορίζονται από αυτές», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ δήλωσε πως είμαστε όλοι συγκλονισμένοι με τις εικόνες στη Βαλένθια και τις απώλειες ανθρωπίνων ζώων. Σημείωσε ότι δεν γνωρίζει αν υπήρχαν αστοχίες στη Βαλένθια και τόνισε ότι πάντα προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Είπε ότι στην Ελλάδα έχουμε το 112 και σήμερα σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Αττικής θα εξεταστεί μεταξύ άλλων να εξασφαλίσουμε ότι ο Κηφισός θα είναι πάντα καθαρός. «Υπάρχει σχεδιασμός. Υλοποιείται. Δαπανούμε πάνω από 2 δισ. ευρώ στην πολιτική προστασία», ανέφερε σημειώνοντας την ανάγκη να αυξηθούν και οι ευρωπαϊκοί πόροι.

Σχετικά με την έκρηξη στους Αμπελοκήπους ανέφερε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΛ.ΑΣ και ειδικά στην αντιτρομοκρατική. «Κάθε τέτοιο περιστατικό δίνει ευκαιρία στην αντιτρομοκρατική να εξιχνιάσει με μεγαλύτερη ταχύτητα αυτά τα οποία ενδεχομένως γνώριζε και παρακολουθούσε», πρόσθεσε.

Για τις συλλογικές συμβάσεις ανέφερε ότι πρέπει να αυξήσουμε το ποσοστό των μισθών που καθορίζονται από συλλογικές διαπραγματεύσεις.

Σχετικά με τους φόρους που η κυβέρνηση έχει πρόθεση να μειώσει ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι στον προϋπολογισμό υπάρχουν 12 επιπρόσθετες μειώσεις φόρων.

«Εφημερίες του ΕΣΥ. Αυτοτελή φορολόγηση με 22%. Κατάργηση τέλους επιτηδεύματος το 2025. Αναπροσαρμογή στη φορολόγηση ελεύθερων επαγγελματιών και πολλές ακόμα μειώσεις. Πακέτο μειώσεων φόρων που αποδεικνύουν ότι όσο η οικονομία πηγαίνει καλά έχουμε τη δυνατότητα να μειώνουμε φόρους», πρόσθεσε.

«Όταν λίγοι κλέβουν το κράτος, αυτό είναι εις βάρος των πολλών. Να πολεμήσουμε τη φοροδιαφυγή. Χρησιμοποιώντας και την ψηφιακή τεχνολογία. Και οι ψηφιακές συναλλαγές μας βοηθούν να περιορίσουμε τη φοροδιαφυγή, ειδικά στο ΦΠΑ», σημείωσε.

Για την παρέμβαση της κυβέρνησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες και αν κόστισε στην κυβέρνηση, είπε ότι σίγουρα είχε κάποιο κόστος. «Αποδεικνύει η κυβέρνηση ότι έχει πρόθεση να προχωρήσει σε παρεμβάσεις που είναι καλές για το σύνολο της οικονομίας. Αν κάποιος αισθάνεται ότι αδικείται μπορεί να ζητήσει και να βρει το δίκιο του», δήλωσε.

Πρόσθεσε ότι τον Δεκέμβριο θα υπάρξει έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους που δεν είδαν αυξήσεις λόγω προσωπικής διαφοράς. «Η προσωπική διαφορά είναι ο τελευταίος μνημονιακός φόρος. Το έχουμε στο τραπέζι. Θα εξαρτηθεί από την πορεία της οικονομίας», ανέφερε.

Για τη Βαλένθια

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τις εικόνες στην Βαλένθια και την τραγική απώλεια των ανθρωπίνων ζωών. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι τα συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης, όπως το 112, δεν λειτούργησαν. Υπάρχουν καιρικά φαινόμενα που μπορεί να ξεπερνούν τις δυνατότητες οποιασδήποτε υποδομής. Ξέρω όμως ότι πρώτη προτεραιότητα της πολιτείας πρέπει να είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής», ανέφερε.

«Εμείς έχουμε εμπεδώσει μία κουλτούρα εκκενώσεων μέσα από το 112. Δυστυχώς, αυτή λοιδορήθηκε και φέτος. Προτιμώ να χρησιμοποιήσω αχρείαστα μία φορά το 112, παρά να βρεθούμε σε μία κατάσταση όπου θα μπορούσαμε να είχαμε ειδοποιήσει πολίτες τουλάχιστον να προστατευτούν», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αν είναι θωρακισμένη η Αττική σε αυτά του είδους τα φαινόμενα, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι σήμερα θα έχει μία ακόμη σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη «για να δούμε την εξέλιξη των παρεμβάσεων που γίνονται στην αντιπλημμυρική θωράκιση της πρωτεύουσας. Τα έργα καθαρισμού του Κηφισού προχωρούν με μεγάλη ταχύτητα. Προφανώς, δεν αρκούν μόνο αυτά αλλά δεν μπορεί να αλλάξει η διατομή του Κηφισού από τη μία στιγμή στην άλλη. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να εξασφαλίσουμε ότι ο Κηφισός θα είναι καθαρός σε μία μεγάλη νεροποντή. Το ίδιο θα ισχύει και στα υπόλοιπα ρέματα, σε συνδυασμό με μία σειρά αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις που γίνονται σε όλο το λεκανοπέδιο».

«Υπάρχει σχεδιασμός και αυτός υλοποιείται. Προφανώς, χρειάζεται να δαπανήσουμε περισσότερους πόρους στην αντιπλημμυρική θωράκιση ολόκληρης της χώρας. Αυτό μας φέρνει και στη συζήτηση για το πόσο έτοιμοι είμαστε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες της κλιματικής κρίσης. Γι' αυτό και δαπανούμε παραπάνω από 2 δισ. ευρώ στην Πολιτική Προστασία Έχω αναδείξει και σε ευρωπαϊκό επίπεδο την ανάγκη να έχουμε περισσότερους ευρωπαϊκούς πόρους», πρόσθεσε.

Για κατώτατο - μέσο μισθό

«Το 2019 παραλάβαμε τον κατώτατο μισθό στα 650 ευρώ, το 2027 θα είναι στα 950 ευρώ. Μία αύξηση σχεδόν 50% και θα είμαστε απόλυτα συνεπείς σε αυτό. Τη δεύτερη τετραετία πρώτη μας προτεραιότητα πρέπει να είναι η αύξηση των μισθών, όχι μόνο του κατώτατου αλλά και του μέσου μισθού», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και εκτίμησε ότι το 2027 ο μέσος μισθός θα είναι άνω των 1500 ευρώ. «Ο μέσος μισθός πλήρους απασχόλησης έχει ξεπεράσει τα 1400 ευρώ. Άρα η πορεία των μισθών είναι πολύ ενθαρρυντική. Και αυτό είναι και η καλύτερη απάντηση στην επίμονη ακρίβεια. Γιατί κάποια στιγμή σταματούν οι αυξήσεις των τιμών, οι μισθοί όμως θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Μόνο έτσι μειώνεται το διαθέσιμο εισόδημα, σε συνδυασμό με τις μειώσεις των φόρων».

«Μετά το 2027 αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού του κατώτατου μισθού. Με νόμο δεν μπορεί να μειώνεται και λαμβάνει υπόψη τον πληθωρισμό για το 20% των φτωχότερων νοικοκυριών. Συμπαρασύρει και τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Λαμβάνει υπόψη και την παραγωγικότητα της οικονομίας», πρόσθεσε.

Για τις συλλογικές συμβάσεις

Για τις συλλογικές συμβάσεις ανέφερε ότι «πρέπει να αυξήσουμε το ποσοστό των μισθών που καθορίζονται μέσα από συλλογικές διαπραγματεύσεις, κάνοντας λόγο για πολύ επιτυχημένα παραδείγματα, όπως στον τουρισμό».

«Είμαστε υπέρμαχοι των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων και στόχος μας είναι να αυξήσουμε το ποσοστό των μισθών που θα καθορίζονται από αυτές», πρόσθεσε.

Για τη μείωση φόρων

Σχετικά με τους φόρους, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «η κυβέρνηση έχει πρόθεση να μειώσει τους φόρους», υπογραμμίζοντας ότι «στον προϋπολογισμό υπάρχουν 12 επιπρόσθετες μειώσεις φόρων».

«Εφημερίες του ΕΣΥ, αυτοτελή φορολόγηση με 22%. Οριστική κατάργηση τέλους επιτηδεύματος το 2025. Αναπροσαρμογή στη φορολόγηση ελεύθερων επαγγελματιών και πολλές ακόμα- κάποιες εκ των οποίων έχουν να κάνουν και με τη φορολόγηση ακινήτων- μειώσεις. Πακέτο μειώσεων φόρων που αποδεικνύουν, ότι όσο η οικονομία πηγαίνει καλά και τα δημόσια οικονομικά είναι σταθερά, έχουμε τη δυνατότητα να μειώνουμε φόρους», πρόσθεσε.

Για τη φοροδιαφυγή, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε «Όταν λίγοι κλέβουν το κράτος, αυτό είναι εις βάρος των πολλών. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής. Χρησιμοποιώντας και την ψηφιακή τεχνολογία. Και οι ψηφιακές συναλλαγές μας βοηθούν να περιορίσουμε τη φοροδιαφυγή, ειδικά στο ΦΠΑ», σημείωσε.

Ερωτηθείς αν η παρέμβαση της κυβέρνησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες κόστισε στην κυβέρνηση, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι σίγουρα είχε κάποιο κόστος. «Αποδεικνύει αυτή η κυβέρνηση ότι έχει πρόθεση να προχωρήσει σε παρεμβάσεις που είναι καλές για το σύνολο της οικονομίας και τελικά υπακούουν στον κανόνα της φορολογικής δικαιοσύνης. Αν κάποιος αισθάνεται ότι αδικείται μπορεί να ζητήσει και να βρει το δίκιο του», δήλωσε.

«Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε πράγματα μόνο ευχάριστα. Και γνωρίζουμε ότι κάποιες από τις παρεμβάσεις που κάνουμε μπορεί να έχουν ένα πρόσκαιρο κόστος. Υπάρχουν πολλές παρεμβάσειθς που μπορεί κάποιους να τους στεναχωρούν, τελικά όμως είναι απαραίτητες για να γίνουμε πραγματικά μία ευρωπαϊκή χώρα », πρόσθεσε.

Για τις συντάξεις

Πρόσθεσε ότι «τον Δεκέμβριο θα υπάρξει έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους με χαμηλές συντάξεις που δεν είδαν αυξήσεις λόγω προσωπικής διαφοράς. Είναι μία μικρή βοήθεια, μία ανακούφιση για εκείνους τους συνταξιούχους που δεν είδαν αυξήσεις», σημειώνοντας ότι «θα έχουμε διορθώσεις στην εισφορά αλληλεγγύης μέχρι το τέλος της χρονιάς».

«Η προσωπική διαφορά είναι ο τελευταίος μνημονιακός φόρος. Είναι κάτι το οποίο το έχουμε στο μυαλό μας. Θα εξαρτηθεί από τη συνολική πορεία των εσόδων», ανέφερε.

Για την έκρηξη στους Αμπελοκήπους

Για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΛΑΣ και ειδικά στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, να εξιχνιάσει αυτό το φαινόμενο. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν υπόλοιπα τρομοκρατικών πυρήνων στην χώρα. Αυτή η κουλτούρα των αντιεξουσιαστών, που για αρκετά χρόνια την ανεχθήκαμε χωρίς να κάνουμε κάτι για να την περιορίσουμε, πολύ εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε σκέψεις μία μολότοφ να μετατραπεί σε μία βόμβα. Κάθε τέτοιο περιστατικό δίνει μία ευκαιρία στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, να εξιχνιάσει με μεγαλύτερη ταχύτητα αυτά που ήδη γνώριζε και παρακολουθούσε».

Για τα ελληνοτουρκικά

ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι σήμερα η Ελλάδα είναι πιο ισχυρή από το 2019. «Και γεωπολιτικά, και αμυντικά και πολιτικά. Αυτοί που ανησυχούν για τον διάλογο με τους γείτονες μας να πουν την εναλλακτική. Έχουμε υποχωρήσει από πάγιες θέσεις; Δεν το βλέπω πουθενά. Υποχρέωση μου να λέω στο γείτονα ότι ο αναθεωρητισμός δεν οδηγεί σε λύση. Οι σχέσεις των δυο λαών είναι καλές. Ακούσαμε και στη Βουλή να κάνουμε πόλεμο. Απαράδεκτες θέσεις. Υπήρξε κάποια έκπτωση στις εθνικές γραμμές για να πετύχουμε αυτή την καλή σχέση με την Τουρκία; Αν συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε στα πρόθυρα του πολέμου», τόνισε.

Ερωτηθείς αν ενώνει η ποίηση με αφορμή τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά απάντησε πως ενώνει και προβληματίζει και υπενθύμισε ότι και εκείνος ως πρωθυπουργός είχε συναντηθεί με τον Ταγίπ Ερντογάν και γίνονταν διερευνητικές επαφές.

«Όλοι αντιλαμβάνονται την ευθύνη που έχουμε να διαφυλάξουμε την ενότητα και την πολιτική σταθερότητα», απάντησε σε ερώτηση για τις θέσεις των κκ Καραμανλή και Σαμαρά.

Για τις αμερικανικές εκλογές

Για τις αμερικανικές εκλογές ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι «θα είναι παράτολμο να επιχειρήσει κανείς πρόβλεψη. Εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Στο κογκρέσο, στη Βουλή αντιπροσώπων και γερουσία έχουμε ισχυρές επαφές με γερουσιαστές και βουλευτές και από τα δυο κόμματα. Όταν μίλησα στο κογκρέσο με χειροκρότησαν και από τις δυο πλευρές του κογκρέσου».

χετικά με καταγγελίες στο Ηνωμένο Βασίλειο για «στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο» είπε ότι «δεν μας αφορά, δεν τη σχολιάζουμε, δεν εμπλεκόμαστε καθόλου».

Για την αντιμετώπιση της ομαδικής βίας στην Ελλάδα είπε ότι έχουν γίνει βήματα εξυγίανσης τα οποία αναγνωρίζονται και από τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ. Πρόσθεσε πως είναι καλό που έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Για το ραντεβού με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη είπε ότι αναμένει μετά την επικοινωνία που είχαν και ότι είναι επιλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πότε θα το κανονίσουν. «Πρέπει να κοιτάω τα του οίκου μου», είπε για την άνοδο των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις.

«Στρίβει το ΠΑΣΟΚ προς τα αριστερά. Δεν μπορεί ταυτόχρονα να κλείνει το μάτι σε ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και να παρουσιάζεται ως μεταρρυθμιστής στον μεσαίο χώρο», ανέφερε μεταξύ άλλων φέρνοντας συγκεκριμένα πρόσφατα παραδείγματα, όπως η εκλογή του νέου Συνηγόρου του Πολίτη.

Για την επανεμφάνιση του κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Καλά ξεμπερδέματα. Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν και ενδεχομένως να έχουν το τέλος που τους αξίζει. Για την επανεμφάνιση του κ. Τσίπρα θα πω ότι έγινε μετά την απόφαση για τη Νοβάρτις. Η υπόθεση αποδείχθηκε στημένη. Δεν έκανε καμία αυτοκριτική για τα πεπραγμένα του και έρχεται τώρα ο ενορχηστρωτής της Νοβάρτις να μας κουνάει το δάχτυλο».

Αναφορικά με τις επόμενες βουλευτικές εκλογές ο πρωθυπουργός είπε ότι «αν το 2027 έχουμε ικανοποιήσει τις κεντρικές μας δεσμεύσεις, θα αξίζουμε 3η τετραετία. Γίνονται παρεμβάσεις για να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών», και έκανε ξεχωριστή αναφορά στις προληπτικές εξετάσεις.

Σε ερώτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις ανέφερε ότι το έθεσε όπως και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον Γερμανό Πρόεδρο και ειδικά το ζήτημα του κατοχικού δανείου. «Θεωρώ ότι νομικά είναι πολύ πιο μαχητό. Μπορούμε να συζητάμε με τους Γερμανούς και να λέμε ότι το διεκδικούμε και ζητάμε λύση», πρόσθεσε.

Για το ζήτημα εκλογής Πρόεδρου της Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Δεν θα τοποθετηθώ γιατί είναι άκομψο. Θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση στο χρόνο που το Σύνταγμα ορίζει, στις αρχές του 2025».

Σε ερώτηση αν ένας πρωθυπουργός έχει αίσθηση της κοινωνίας, απάντησε: «Προσπαθώ. Κανείς δεν ταυτίζεται με τη ζωή του άλλου. Δεν γεφυρώνεται με δηλώσεις συμπαράστασης. Με πολιτικές γεφυρώνεται. Στην πράξη θα το αποδείξουμε. Δεν ικανοποιούμε όλα τα αιτήματα αλλά σίγουρα πρέπει να ακούμε».

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ·
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Με Γκραντ, αλλά χωρίς Τολιόπουλο-Ρογκαβόπουλο στην Ισπανία (gallery)

All Content

Αταμάν: «Για εμάς είναι σαν ένα Final-4 οι δύο αγώνες στην Ισπανία»

All Content - BusinessNews.gr

Benetton Ελλάς: Κάμψη τζίρου 48% και συρρίκνωση δικτύου

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: Εισηγούμαι ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή, για μετά τις εκλογές του 2027

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζες: Στο χαμηλότερο επίπεδο 9ετίας τα σταθερά στεγαστικά επιτόκια

All Content

The Making of Iroes: Vision. Soul. Community.

All Content

Παγκόσµιο Κύπελλο και Διαφήµιση: Θα «σκοράρει» το Μουντιάλ;

FleetNews

BMW iX3: «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» και… όχι μόνο

FleetNews

Με «steer-by-wire» η Mercedes EQS

FleetNews

Hertz και AEGEAN προσφέρουν ακόμα περισσότερα προνόμια στο Miles+Bonus

All Content

Σορτς: «Δεν έχουμε χάσει ποτέ την πίστη στην ομάδα μας»

All Content

GBL: Ο Νετζήπογλου MVP της 24ης αγωνιστικής

All Content - BusinessNews.gr

Γιώργος Μαργώνης (ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ): Η ανθρωποκεντρική βιομηχανία στην εποχή της σύγκλισης

All Content - BusinessNews.gr

Νέοι μισθοί σε Δημόσιο και ΟΤΑ - Τι προβλέπει η εγκύκλιος - Παραδείγματα

All Content - BusinessNews.gr

Euronext Athens: Tο νέο στοίχημα μετά την αναβάθμιση - Τα οφέλη και οι επιφυλάξεις

FleetNews

Στην Ελλάδα το GAC Aion UT με αυτονομία 430 χλμ.

FleetNews

GAC “Magazine Battery 2.0”: 50 δισ. χλμ. χωρίς περιστατικό αυτανάφλεξης

CSRΝews.gr

«Άθλος»: Το ντοκιμαντέρ που φωτίζει την αθέατη πλευρά του αθλητισμού

CSRΝews.gr

Aντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος: Πρόληψη παιδικών ατυχημάτων στις πασχαλινές διακοπές

CSRΝews.gr

Όμιλος ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή των φωτοβολταϊκών ισχύος 2,13 GW στη Δυτική Μακεδονία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Στ. Κασσελάκης: Πρωτόγνωρη επιχείρηση αλλοίωσης του εκλογικού σώματος
Στ. Κασσελάκης: Πρωτόγνωρη επιχείρηση αλλοίωσης του εκλογικού σώματος 01/11/2024 - 16:47
Σήμερα και αύριο οι εκλογές συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ 02/11/2024 - 14:13
Σήμερα και αύριο οι εκλογές συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μαρούσι: Γυναίκα έπεσε δύο φορές από τον τέταρτο όροφο – Συνελήφθη ο σύζυγός της
    06/04/2026 - 12:54 ΕΛΛΑΔΑ
  • Export Credit Greece: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Ν. Βαγιάννης
    06/04/2026 - 12:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ferryscanner: Αυξημένη ζήτηση από το εξωτερικό για το καλοκαίρι του 2026 με διψήφια άνοδο στα early bookings
    06/04/2026 - 12:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΒΕΘ: Άλμα 120% στις νέες βιοτεχνίες της Θεσσαλονίκης στο πρώτο τρίμηνο φέτος έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου
    06/04/2026 - 12:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Funky Buddha: Είκοσι xρόνια παρουσίας στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά μόδας
    06/04/2026 - 12:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • tbi bank: Νέα Group Chief People & Culture Officer η Lucie Edwards
    06/04/2026 - 12:40 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ν. Κεραμέως: Ποιοι κερδίζουν από τα 920 ευρώ, τι αλλάζει σε μισθούς και ψηφιακή κάρτα εργασίας
    06/04/2026 - 12:36 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η COSMOTE TELEKOM ενισχύει τη θέση της Ελλάδας στον διεθνή χάρτη συνδεσιμότητας
    06/04/2026 - 12:33 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Enerwave και AB Βασιλόπουλος: Συνεργασία με αποκλειστικά προνόμια για τους καταναλωτές
    06/04/2026 - 12:24 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΙΕΛΚΑ: Στο 2,40% ο πληθωρισμός στα σουπερμάρκετ τον Μάρτιο 2026
    06/04/2026 - 12:15 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Διασώθηκε ο Αμερικανός πιλότος από τα βουνά του Ιράν
    05/04/2026 - 13:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τι φέρνει το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο που διαδέχεται το Ταμείο Ανάκαμψης
    05/04/2026 - 13:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    05/04/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Benetton Ελλάς: Κάμψη τζίρου 48% και συρρίκνωση δικτύου
    06/04/2026 - 07:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Euronext Athens: Tο νέο στοίχημα μετά την αναβάθμιση - Τα οφέλη και οι επιφυλάξεις
    06/04/2026 - 07:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Τζόσεφ, μόνο ο Τζόουνς εκτός ενόψει Ρεάλ (gallery)

06/04/2026 - 09:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Άθλος»: Το ντοκιμαντέρ που φωτίζει την αθέατη πλευρά του αθλητισμού

06/04/2026 - 09:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Από την GR8 Communication η νέα καμπάνια του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική

06/04/2026 - 09:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Α2 Γυναικών: Πρόγραμμα και αποτελέσματα της περιόδου 2025/26

06/04/2026 - 09:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Aντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος: Πρόληψη παιδικών ατυχημάτων στις πασχαλινές διακοπές

06/04/2026 - 09:26
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή των φωτοβολταϊκών ισχύος 2,13 GW στη Δυτική Μακεδονία

06/04/2026 - 09:20
FleetNews
fleetnews.gr

BMW iX3: «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» και… όχι μόνο

06/04/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Με «steer-by-wire» η Mercedes EQS

06/04/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo