Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Άκης Σκέρτσος: Το βάρος στην καθημερινότητα
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
31/08/2024 · 13:52

Άκης Σκέρτσος: Το βάρος στην καθημερινότητα

Ο 'Α. Σκέρτσος χαρακτήρισε «απόλυτα εύλογο» οι πολίτες να στέκονται κριτικά απέναντι σε κάθε κυβέρνηση
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Καθημερινότητα, ακρίβεια, ασφάλεια ήταν μεταξύ των θεμάτων που έθιξε ο υπουργός Επικρατείας 'Ακης Σκέρτσος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

Ξεκινώντας, ωστόσο, από το πρόβλημα των νεκρών ψαριών στο Βόλο, ο υπουργός είπε πως, βάσει της ενημέρωσης που έχει δοθεί στην κυβέρνηση, «μέσα στο Σαββατοκύριακο, ίσως στις αρχές της εβδομάδας, θα έχει καθαριστεί όλος ο χώρος». Σε κάθε περίπτωση, συμπλήρωσε, «πρέπει να γίνει πολύ σοβαρός έλεγχος και να αποδοθούν ευθύνες».

Επιπλέον, «η οικονομική στήριξη στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας είναι διαρκής, υπάρχει πρόγραμμα τουλάχιστον 3,5 δισεκ. ευρώ για τις απώλειες από τον "Daniel". Όλοι γνωρίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση στέκεται δίπλα σε κάθε επιχειρηματία, σε κάθε επιχείρηση που βιώνει κάποια προβλήματα λόγω φυσικών καταστροφών ή περιβαλλοντικών προβλημάτων», επεσήμανε.

Σε ένα γενικό πολιτικό σχόλιο, στη συνέχεια, ο 'Α. Σκέρτσος χαρακτήρισε «απόλυτα εύλογο» οι πολίτες να στέκονται κριτικά απέναντι σε κάθε κυβέρνηση, και τούτο γιατί, όπως εξήγησε, «οι πολίτες έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ στη χώρα μας από ανεύθυνες, λαϊκιστικές κυβερνήσεις». Όμως, συνέχισε, «γίνονται πολλά, τολμηρά βήματα τα τελευταία πέντε χρόνια».

Και για την εικόνα των αντιπάλων της κυβέρνησης, είπε ότι «έχουμε κατάρρευση της αντιπολίτευσης, ο κόσμος δεν βρίσκει εναλλακτική πρόταση σε αυτήν. Είναι πολύ πιο αυστηρός (σ.σ. ο κόσμος) προς την κυβέρνηση εξ αυτού του λόγου, ο πήχης είναι πολύ ψηλά για την κυβέρνηση, δικαίως είναι απαιτητικός».

Στο κεφάλαιο, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά, προϊδέασε ότι «θα απαντηθεί η κριτική που γίνεται, ότι η κυβέρνηση έχει κάπως… καθίσει». Και, δίνοντας μια πρώτη απάντηση εκείνος, τόνισε: «Τον πρώτο χρόνο της δεύτερης θητείας της η κυβέρνηση έχει υλοποιήσει κομβικές, ιστορικές μεταρρυθμίσεις, που καμία άλλη κυβέρνηση, επί δεκαετίες, δεν τόλμησε. Θυμίζω το δικαστικό χάρτη, την αναδιοργάνωση των δικαστηρίων, τα μη κρατικά - μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια. Ιερές αγελάδες, θέματα ταμπού που κανείς δεν είχε τολμήσει να αγγίξει, αυτή η κυβέρνηση τα διαχειρίστηκε, τα έφερε στη Βουλή, τα ψήφισε και πλέον υλοποιούνται».

Στη συνέχεια ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε, με αριθμούς, στην κατάσταση στην Παιδεία, την Υγεία κ.α. Ειδικότερα, στην Εκπαίδευση είπε ότι από το 2019 ως σήμερα «έχουμε προσθέσει 37.500 μόνιμους εκπαιδευτικούς, συν 10.000 φέτος μόνο».

Όμως, «ο μεγάλος ασθενής είναι το ΕΣΥ», ανέφερε θυμίζοντας ότι κατά τη δεκαετή κρίση μειώθηκαν δαπάνες από το ΕΣΥ, το οποίο το 2019 ήταν «σε πάρα πολύ κακή κατάσταση». Σήμερα στο ΕΣΥ «εργάζονται 8.000 περισσότεροι γιατροί και νοσηλευτές. Είμαστε εκεί που θέλουμε; Όχι δεν είμαστε. Έχουμε πει ότι θα προσθέσουμε άλλους 10.000».

Σχετικά με τα κενά γιατρών σε νησιά επί παραδείγματι, παρατήρησε πως δίδονται «σημαντικά οικονομικά κίνητρα», παρά ταύτα οι διαγωνισμοί βγαίνουν άγονοι. Ενώ εξήρε την «πολύ μεγάλη προσπάθεια από τον υπουργό Υγείας κύριο Γεωργιάδη και τον υφυπουργό κύριο Θεμιστοκλέους. Πάμε να θεραπεύσουμε ένα πρόβλημα που είχε κακοφορμίσει για δεκαετίες», σχολίασε εξ άλλου.

Επιπλέον, «έχουμε εξασφαλίσει μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης τουλάχιστον 1,5 δισεκ. πρόσθετων δημοσίων επενδύσεων για την ανακαίνιση 156 Κέντρων Υγείας, 86 Νοσοκομείων. Όλα αυτά υλοποιούνται αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν είναι ακόμη ορατά».

Και, εν τέλει, «θα κριθούμε, θα κάνουμε το λογαριασμό στο τέλος και αυτής της τετραετίας. Ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι είναι ένας θεσμικός πολιτικός ηγέτης, ο οποίος σέβεται τον πολιτικό χρόνο». Και ζητά από τους πολίτες να τον κρίνουν με βάση τις δεσμεύσεις που έδωσε το 2023 και τα αποτελέσματα το 2027, υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας με την ταυτόχρονη επισήμανση ότι «ως τότε θέλει χαμηλά το κεφάλι, με έμφαση στο αποτέλεσμα, στην παραγωγικότητα, διόρθωση όπου υπάρχει λάθος, ειλικρίνεια, εντιμότητα, μετριοπάθεια».

Κατά τον υπουργό Επικρατείας, το στεγαστικό είναι «ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά ζητήματα». Ζήτημα στο οποίο η κυβέρνηση απαντά με το πρόγραμμα «Σπίτι μου», που εκπόνησαν ο υπουργός με τον Κωστή Χατζηδάκη στην πρώτη φάση, ο 'Ακης Σκέρτσος με την Σοφία Ζαχαράκη εν συνεχεία. Πρόκειται για μια «πολύ πετυχημένη πολιτική, μέσα σε ένα χρόνο έχει απορροφηθεί το σύνολο των δανείων. Σήμερα που μιλάμε, 7.500 συμπολίτες μας έχουν υπογράψει το δάνειο, το έχουν εκταμιεύσει, έχουν αποκτήσει το δικό τους σπίτι. Τώρα γίνεται διαπραγμάτευση με ευρωπαϊκούς θεσμούς για να διπλασιάσουμε ή και να τριπλασιάσουμε το πρόγραμμα αυτό», αποκάλυψε. Αυτός, βέβαια, είναι ένας από τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος, καθώς, πέραν αυτού, υπάρχουν τα επιδόματα, αλλά και οι παρεμβάσεις στη βραχυχρόνια μίσθωση.

Για το πρόβλημα με τις τιμές, επέμεινε ότι «η ακρίβεια δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, δεν υπάρχει “ακρίβεια Μητσοτάκη”, προκλήθηκε από την ενεργειακή κρίση και τον πόλεμο στην Ουκρανία». Παρακολουθώντας, άλλωστε, την πορεία του πληθωρισμού τα τελευταία 2 - 3 χρόνια, «βλέπουμε ότι στην Ευρώπη έχει αυξηθεί κατά 16,5%, στην Ελλάδα κατά 14%. Στον πληθωρισμό τροφίμων είναι αυξημένες οι τιμές κατά 25%, όμως σε αντίστοιχο επίπεδο έχουν αυξηθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη».

Ταυτόχρονα, γίνονται συνεχείς έλεγχοι στην αγορά όπου υπάρχουν στρεβλώσεις, καταχρηστικές συμπεριφορές, όπου υπάρχει έλλειψη ανταγωνισμού πέφτουν πρόστιμα - «άνω των 20 εκατ., τα οποία και εισπράττονται» - αλλά και σειρά παρεμβάσεων προς τα σούπερ μάρκετ. «Δεν είναι φανταστικό σχήμα η ακρίβεια, υπάρχει ακρίβεια, πρόβλημα στα εισοδήματα, ροκανίζονται οι αυξήσεις όχι ολόκληρες, ένα μέρος τους ροκανίζεται από τον πληθωρισμό», δήλωσε ακόμη και προσέθεσε:

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι «στην Ελλάδα η αγοραστική δύναμη των πολιτών όντως είναι χαμηλότερη από την υπόλοιπη Ευρώπη». Όμως, «δεν είναι στα επίπεδα που λέει η αντιπολίτευση». Ενώ ταυτόχρονα «στην Ελλάδα υπάρχει δυστυχώς εκτεταμένη παραοικονομία και φοροδιαφυγή», η οποία, πάντως, με τις κατάλληλες δράσεις μειώνεται, συμπλήρωσε.

Ταυτοχρόνως, ο υπουργός Επικρατείας ξεδίπλωσε τη βασική κυβερνητική πολιτική, που είναι «μόνιμες αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις λόγω της καλύτερης πορείας της οικονομίας. Έχουμε αύξηση 28,5% στον κατώτατο μισθό στην πενταετία, αύξηση 24% στο μέσο μισθό στην πενταετία, αυξήσεις άνω του 10% στις συντάξεις. Αυτά δεν πέφτουν από λεφτόδεντρα, έρχονται από την υγιή ανάπτυξη της οικονομίας σε πιο σταθερές βάσεις».

Διερωτήθηκε δε, «έχει υπάρξει στο παρελθόν κεντροαριστερή ή αριστερή κυβέρνηση που να έχει ρίξει έκτακτη εισφορά και φορολογία στα διυλιστήρια, στις ενεργειακές εταιρείες; Βλέπω μόνο την κυβέρνηση Μητσοτάκη να το έχει κάνει». Αντέτεινε, μάλιστα, ότι οι έκτακτες εισφορές επιβλήθηκαν «πολύ πριν την πίεση της αντιπολίτευσης, εδώ και δύο χρόνια».

Επιπλέον, «η κυβέρνηση Μητσοτάκη καλείται να πετύχει ένα διπλό στοίχημα με την υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτό δεν μπορεί να γίνει ούτε με λεφτόδεντρα, ούτε με εύηχες προτάσεις οι οποίες δημιουργούν, όμως πρόβλημα στα δημόσια έσοδα». Αναφερόμενος, ειδικότερα, στην πρόταση της αντιπολίτευσης για μείωση του ΦΠΑ, επεσήμανε ότι στην Ισπανία η εκεί ανεξάρτητη στατιστική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι «δεν έχει δουλέψει η μείωση του ΦΠΑ. 'Άρα, πετάς δημόσιο χρήμα στην τσέπη των επιχειρήσεων χωρίς να φτάνει στον καταναλωτή και δεν βελτιώνονται οι τιμές».

Σύμφωνα με τον Α. Σκέρτσο, «πρέπει να πετύχουμε μια υγιή ανάπτυξη της οικονομίας σε σταθερές βάσεις, να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος, να μην επιστρέψουμε πάλι σε επιτήρηση. Αυτή τη στιγμή οκτώ ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων η Γαλλία, η Ιταλία, μεγάλες χώρες, είναι υπό ευρωπαϊκή επιτήρηση. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουν φόροι γιατί δεν έχουν πετύχει τα πλεονάσματα που έχουμε πετύχει εμείς». Συμπερασματικώς, πρέπει να κρατηθεί μια χρυσή ισορροπία, με οικονομική ανάπτυξη σε υγιείς βάσεις, αλλά και υγιή δημόσια οικονομικά.

Στον τομέα της ασφάλειας, ο υπουργός παρέθεσε συγκριτικά στοιχεία, του 2019 και του 2024. Τα στοιχεία που προέρχονται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία, καταδεικνύουν μεγάλη αύξηση των συλλήψεων, επίσης αύξηση των συλλήψεων για ενδοοικογενειακή βία. Ταυτοχρόνως, όμως, έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι από τις ομάδες ΟΠΚΕ και Δίας.

Η συνέντευξη έκλεισε με ένα σχόλιό του, με αφορμή τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για τα σχολεία. «Το κινητό στην τσάντα», ήταν το μότο του 'Άκη Σκέρτσου, με την ταυτόχρονη επισήμανση, «τα παιδιά πρέπει να προστατευθούν και να μπουν κανόνες και στα σχολεία και στα σπίτια μας».

  • ΑΚΗΣ ΣΚΕΡΤΣΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Φρανσίσκο (gallery)

All Content

Ευρωμπάσκετ U18: Κόντρα στην Ισπανία για την πρόκριση στην τετράδα

All Content - BusinessNews.gr

Χήτος: Ρεκόρ λειτουργικής κερδοφορίας και τζίρος 113,3 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Louis Vuitton Ελλάς: Πτώση τζίρου 6,5% με «βουτιά» 16,3% στις tax free πωλήσεις – Συνεχίζονται τα υψηλά μερίσματα

All Content - BusinessNews.gr

Optima bank: Το καλύτερο εξάμηνο στην ιστορία της, με αύξηση κερδών 29% στα 104,3 εκατ. ευρώ

All Content

Η WHY αναλαμβάνει τα social media της Frezyderm

All Content

Τα πλάνα της ρουµανικής Oxygen για την Ελλάδα

FleetNews

Porsche: Άλμα 49,1% στα καθαρά κέρδη α’ εξαμήνου

FleetNews

Το Πολυτεχνείο Κρήτης δημιούργησε εφαρμογή διαμοιρασμού διαδρομών

FleetNews

Ford και Geely σε κοινή παραγωγή στην Ισπανία

All Content

Παναθηναϊκός: «Tρελάθηκαν» με τη μεταγραφή του Φρανσίσκο οι Γιαμπουσέλε και Λεσόρ (pics)

All Content

Χατζηλάμπρου: «Να μην ξεχνάμε ότι πριν από δύο χρόνια οι Ισπανοί μας στέρησαν μια θέση στον τελικό»

All Content - BusinessNews.gr

ΙΤΧ Ελλάς (Zara): Στα 837,3 εκατ. ευρώ ο τζίρος – Μερίσματα ύψους 94,5 εκατ. ευρώ στην μητρική την τελευταία τριετία

All Content - BusinessNews.gr

Public Group: Σταθερή βελτίωση λειτουργικών επιδόσεων και πωλήσεις άνω των €500 εκατ. το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζα Πειραιώς: Ρεκόρ κερδοφορίας στα 617 εκατ. ευρώ για το α' εξάμηνο του 2026

FleetNews

Στο +5,7% η αγορά της Ε.Ε. το Α’ εξάμηνο – EV ένα στα πέντε αυτοκίνητα

FleetNews

Οργανωτικές αλλαγές στην Italian Motion

CSRΝews.gr

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑρρένΑ στηρίζει το πρόγραμμα HELPFIREFIGHTERS

CSRΝews.gr

Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος του GenAI Empowered Educators με 1.044 εκπαιδευτικούς

CSRΝews.gr

ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε: Συνεργασία με τον Δήμο Μεγαρέων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Bουλή: Κατατέθηκε το ν/σ για την τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
Bουλή: Κατατέθηκε το ν/σ για την τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας 31/08/2024 - 17:01
Ανδρουλάκης: Χρειάζεται υπεύθυνη, προοδευτική πολιτική και αυτήν θέλουμε να ασκήσουμε ως αυριανή κυβέρνηση» 31/08/2024 - 17:35
Ανδρουλάκης: Χρειάζεται υπεύθυνη, προοδευτική πολιτική και αυτήν θέλουμε να ασκήσουμε ως αυριανή κυβέρνηση»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Microsoft: Κλείνει το οικονομικό της έτος με καθαρά κέρδη 133,749 δισ. δολαρίων, αυξημένα κατά 31%
    30/07/2026 - 08:34 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Meta: Καθαρά κέρδη 42,621 δισ. δολάρια το α' εξάμηνο, αυξημένα κατά 22% σε ετήσια βάση
    30/07/2026 - 08:23 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Optima bank: Το καλύτερο εξάμηνο στην ιστορία της, με αύξηση κερδών 29% στα 104,3 εκατ. ευρώ
    30/07/2026 - 08:17 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Τουρισμός για Όλους: Ανοίγουν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher από 200 έως 600 ευρώ
    30/07/2026 - 08:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πυρκαγιές: Η εικόνα σε Άγιο Βασίλειο Ρεθύμνου και Σητεία Κρήτης
    30/07/2026 - 08:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Louis Vuitton Ελλάς: Πτώση τζίρου 6,5% με «βουτιά» 16,3% στις tax free πωλήσεις – Συνεχίζονται τα υψηλά μερίσματα
    30/07/2026 - 06:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χήτος: Ρεκόρ λειτουργικής κερδοφορίας και τζίρος 113,3 εκατ. ευρώ
    30/07/2026 - 06:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δυο νεκροί πυροσβέστες στη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου
    29/07/2026 - 20:57 ΕΛΛΑΔΑ
  • Στ. Καλαφάτης: Έρευνα, καινοτομία και νέες τεχνολογίες, αποτελούν βασικούς πυλώνες της σύγχρονης ανάπτυξης
    29/07/2026 - 20:29 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • E-ΕΦΚΑ: Επιστροφή 1,77 εκατ. ευρώ σε 491 συνταξιούχους εργαζόμενους
    29/07/2026 - 20:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τράπεζα Πειραιώς: Ρεκόρ κερδοφορίας στα 617 εκατ. ευρώ για το α' εξάμηνο του 2026
    29/07/2026 - 10:22 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • METLEN: Εμβληματική συμφωνία προμήθειας γαλλίου με αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας
    29/07/2026 - 09:11 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Όμιλος ΟΤΕ: Ισχυρή κερδοφορία το β’ τρίμηνο με αύξηση EBITDA κατά 3%
    29/07/2026 - 10:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Sympan: Νέα ανάπτυξη στον Πειραιά συνδυάζει φιλοξενία, πολιτισμό και design
    29/07/2026 - 14:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος του GenAI Empowered Educators με 1.044 εκπαιδευτικούς
    29/07/2026 - 14:45 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Φρανσίσκο (gallery)

29/07/2026 - 22:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χατζηλάμπρου: «Να μην ξεχνάμε ότι πριν από δύο χρόνια οι Ισπανοί μας στέρησαν μια θέση στον τελικό»

29/07/2026 - 20:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑρρένΑ στηρίζει το πρόγραμμα HELPFIREFIGHTERS

29/07/2026 - 15:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑρρένΑ στηρίζει το πρόγραμμα HELPFIREFIGHTERS

29/07/2026 - 14:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νέα συνεργασία Anytime και Public

29/07/2026 - 12:32
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος του GenAI Empowered Educators με 1.044 εκπαιδευτικούς

29/07/2026 - 12:03
FleetNews
fleetnews.gr

Porsche: Άλμα 49,1% στα καθαρά κέρδη α’ εξαμήνου

29/07/2026 - 11:16
FleetNews
fleetnews.gr

Το Πολυτεχνείο Κρήτης δημιούργησε εφαρμογή διαμοιρασμού διαδρομών

29/07/2026 - 10:35
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo