Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Π. Μαρινάκης: Ο Κ. Μητσοτάκης θα θέσει το ζήτημα της τήρησης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Β. Μακεδονία στο ΝΑΤΟ
newsroom newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
08/07/2024 · 14:52

Π. Μαρινάκης: Ο Κ. Μητσοτάκης θα θέσει το ζήτημα της τήρησης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Β. Μακεδονία στο ΝΑΤΟ

Αναφερόμενος στα περί εξαήμερης εργασίας και τη διάσταση που έχουν δώσει ξένα ΜΜΕ χαρακτήρισε fake news τα όσα γράφονται, και είπε ότι δεν ισχύει ότι θεσμοθετήθηκε 6ημερη εργασία στην Ελλάδα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κληθείς να σχολιάσει τα εκλογικά αποτελέσματα στη Γαλλία και σε σχέση με το ελληνικό πολιτικό σύστημα είπε ότι η ετυμηγορία των πολιτών είναι σεβαστή, έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, αλλά όπως είπε «οι συγκρίσεις μεταξύ των χωρών όμως πολύ επισφαλείς».

«Μιλάμε για άλλη χώρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις χώρες μας. Εμείς διαβάζουμε τις εξελίξεις τις παίρνουμε σοβαρά» είπε ο κ.Μαρινάκης και προσέθεσε ότι το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως έχει ξεχωριστή αξία η πολιτική σταθερότητα που υπάρχει στη χώρα μας. Τόνισε ότι η Ελλάδα έχει κυβέρνηση με άνετη πλειοψηφία. «Έχουμε μπροστά μας τριετία χωρίς εκλογές και η κυβέρνηση θα υλοποιήσει το πρόγραμμά της. Γι' αυτό θα κριθούμε. Οι πολίτες από τις αναλύσεις προτιμούν τις λύσεις. Κι εμείς εκεί θα κινηθούμε» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναφερόμενος στα περί εξαήμερης εργασίας και τη διάσταση που έχουν δώσει ξένα ΜΜΕ χαρακτήρισε fake news τα όσα γράφονται, και είπε ότι δεν ισχύει ότι θεσμοθετήθηκε 6ημερη εργασία στην Ελλάδα.

«Εξάγονται fake news, εξήχθησαν fake news στο εξωτερικό. Δεν μιλάμε για 6ημερη εργασία συνολικά. Η ρύθμιση αφορά πολύ λίγες επιχειρήσεις 24ωρης λειτουργίας ή κάποιες 5ήμερης ή 6ήμερης λειτουργίας» είπε και διευκρίνισε ότι πρόκειται για έκτακτη μέρα εργασίας υπό προϋποθέσεις που θα δηλώνεται στην Εργάνη.

Το μέτρο αυτό είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προστατεύει τους εργαζόμενους αυτών των επιχειρήσεων, και προσέθεσε: Δεν νομίζω ότι είδαμε έως τώρα να καθιερώνεται η 6ήμερη εργασία. Θα απαντάμε με στοιχεία. Απαντάμε με την πραγματικότητα, και δεν έχουμε αντιπαράθεση με δίκτυα ξένων ΜΜΕ» κατέληξε.

Δεν προγραμματίστηκαν συναντήσεις με Μίτσκοσκι και Ερντογάν

Ο κ. Μαρινάκης αναφερόμενος στις συναντήσεις του πρωθυπουργού στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ είπε ότι δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση του κ.Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Χριστιάν Μίτσκοσκι, ή με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, αλλά διευκρίνισε ότι δεν αποκλείεται να κάνει κάποιες διμερείς συναντήσεις εκτός προγράμματος.

Είπε επίσης ότι ο κ.Μητσοτάκης θα θέσει θέμα Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, και τόνισε ότι πρέπει να θυμηθούμε πώς μπήκε στο ΝΑΤΟ η Βόρεια Μακεδονία, και τη στάση που είχε η ΝΔ «και την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα θέματα εξωτερικής πολιτικής».

Ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι πρέπει να εφαρμόζονται οι διεθνείς συμβάσεις «και αυτό δεν βλέπουμε να συμβαίνει από την άλλη πλευρα». Τόνισε ότι ο πρωθυπουργός θα το θέσει στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, θα αναφερθεί στη συμφωνία που δεν τηρείται και ιδίως το erga omnes στην ονομασία της χώρας, παραπέμποντας στις δηλώσεις των αξιωματούχων της Βόρειας Μακεδονίας. «Αποτέλεσμα της συμφωνίας αυτής είναι η παρουσία των Βοεριομακεδόνων στο ΝΑΤΟ. Αλλά δεν σέβονται ούτε την πρώτη σελίδα της συμφωνίας» επισήμανε ο κ.Μαρινάκης.

Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις απέρριψε κάθε σκέψη για αλλαγή του εκλογικού νόμου, ενώ επανερχόμενος στο αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών και την ήττα της Λεπέν, είπε ότι δεν θέλουμε να πανηγυρίζουμε με αποτελέσματα εκλογών άλλων χωρών, σημειώνοντας ότι δεν έχουν οδηγήσει σε αποτέλεσμα ως τώρα.

«Τις δυνάμεις των άκρων τις αντιμετωπίζεις με τις πολιτικές σου. Και η ΝΔ έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει τα άκρα μέσα από την πολιτική της, η οποία δεν είναι ούτε δεξιά ούτε κεντρώα αλλά οδηγεί σε λύση προβλημάτων και παθογενειών» επισήμανε.

Ανέφερε ότι είναι παράδειγμα η Ελλάδα στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού και στη μείωση του χρέους και είπε ότι οι απαντήσεις κρύβονται στις λύσεις και όχι στις αναλύσεις.

«Όσοι ετεροπροσδιορίζονται και περιμένουν να δημιουργήσουν αφήγημα από τις εκλογές σε μια άλλη χώρα μάλλον δεν έχουν δικό τους αφήγημα. Έχει πλάκα να βλέπεις κάποιους να πανηγυρίζουν για τον Μελανσόν όταν ξεχνάνε τι έχει δηλώσει για το κόμμα τους παλαιότερα» είπε ο κ.Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις των δυο πρώην πρωθυπουργών κ.κ. Σαμαρά και Καραμανλή για την άνοδο των άκρων στην Ευρώπη, λέγοντας ότι «δεν έχει νόημα να σχολιάσω δηλώσεις των πρώην πρωθυπουργών, εγώ σας απαντώ για το τι κάνει η κυβέρνηση».

Αναφερόμενος στις εξελίξεις της υπόθεσης δολοφονίας στο Ψυχικό και το γιατί ο ύποπτος ήταν εκτός φυλακής παρά το ότι ήταν καταδικασμένος, είπε ότι η νομιμότητα παντού που υλοποιεί η κυβέρνηση, χωρίζεται σε δυο υποκατηγορίες. Η πρώτη με την καθημερινότητα των πολιτών, με την αλλαγή συνθηκών στα γήπεδα τα πανεπιστήμια κ.ά. και η δεύτερη με το βαρύ έγκλημα, όπου γίνονται δεκάδες συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία, για διαφθορά π.χ. στη ΔΟΥ Χαλκίδας και τις φυλακές Ιωαννίνων, ή τους δημοτικούς υπαλλήλους, και εξήρε τα αντανακλαστικά της Αστυνομίας στη δολοφονία του Ν.Ψυχικού. «Υπάρχει σχέδιο στην Αστυνομία, δεν είναι τυχαία όλα αυτά. Υπάρχει η πολιτική βούληση να μην υπάρξει η παραμικρή εξαίρεση».

Ο κ. Μαρινάκης παρέπεμψε στο νομικό πλαίσιο, και είπε ότι στο παρελθόν συνελήφθη το ίδιο πρόσωπο και εφαρμόστηκαν μια σειρά από διατάξεις που ψηφίστηκαν την τετραετία 15-19 «που ήταν η χαρά των εγκληματιών» όπως είπε. Τόνισε ότι δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη τότε και τα αποτελέσματα είναι ορατά και σήμερα.

«Εάν η Δικαιοσύνη αποφασίσει ότι είναι ένοχος, δεν θα έχει τη δυνατότητα της χρήσης όλων αυτών των διατάξεων. Είναι πιο σκληρός σήμερα ο ποινικός κώδικας και διαφορετική η αντιμετώπιση της έκτισης της ποινής. Έχουν μειωθεί πάρα πολύ τα παραθυράκια που υπήρχαν. Αυτό μπορεί να κάνει το κράτος και όχι να παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη. Αυτή θα αποφασίσει για την υπόθεση» είπε ο κ.Μαρινάκης.

Ερωτώμενος για την "Μαφία της οικοδομής στη Μύκονο" είπε ότι η πάταξη δεν επέρχεται με το πάτημα ενός κουμπιού και προσέθεσε πως η μηδενική ανοχή αποδεικνύεται από τον τρόπο που κινούνται οι Αρχές και τα εργαλεία που έχουμε δώσει στη Δικαιοσύνη.

«Όπου υπάρχουν εστίες οργανωμένου εγκλήματος που προϋπήρχαν, χρειάζεται επίμονη προσπάθεια- και αυτό το βλέπουμε μπροστά μας. Είτε μιλάμε για Μύκονο είτε για ΔΟΥ Χαλκίδας ή για φυλακές Ιωαννίνων, οι ειδήσεις θα είναι ειδήσεις εξιχνίασης. Δεν έχουμε κράτος που κοιτάζει με απάθεια και φοβικόητα αλλά παρεμβαίνει. Ό,τι χρειάζεται βελτίωση θα βελτιώνεται. Η μεθοδικότητα που κινούνται οι Αρχές είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των υπηρεσιών» είπε ο κ.Μαρινάκης.

Αναφερόμενος στις προσλήψεις είπε ότι ο στόχος των προσλήψεων «που έχουμε εξαγγείλει θα επιτευχθεί» και σημείωσε ότι οι 6,5 χιλιάδες προσλήψεις στην Υγεία ξεκίνησαν ήδη και είναι δέσμευση που θα γίνει πραγματικότητα.

Ερωτώμενος για τις δηλώσεις του κ. Κασσελάκη για χρέος της ΝΔ, ο κ.Μαρινάκης είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τα βάζει όλα σε ένα μίξερ και συμπέρασμα δεν βγαίνει. Τα οικονομικά της η ΝΔ τα παρουσιάζει κάθε χρόνο στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, και δεν υπάρχει δράκος στο παραμύθι του κ.Κασσελάκη είπε προσθέτοντας ότι «αντίθετα υπάρχουν σκελετοί στον ΣΥΡΙΖΑ για τα περιβόητα μαύρα ταμεία, αν υπάρχουν ή όχι». Για τα κόκκινα δάνεια είπε πως «ας μάθει ο κ. Κασσελάκης ποιος κατήργησε την προστασία της πρώτης κατοικίας και έδώσε στα funds τη δυνατότητα να κατάσχουν σπίτια». «Όλο το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ που δήθεν θα προστάτευε τους ευαλωτους κατέρρευσε σε μια νύχτα στις εκλογές του 2023» προσέθεσε.

Αναφερόμενος στο πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη είπε ότι δεν θα αποφανθεί για το εάν το υπέβαλλε ή όχι, αφού ακολουθείται μια διαδικασία για όλους.

Τέλος ερωτώμενος για την ανάρτηση του ολυμπιονίκη Νίκου Κακλαμανάκη για τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «απαντήσαμε εξαντλητικά για τον κ.Αυγενάκη. Τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης είναι αυτονόητα και πρωτοφανή και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε σε όλα τα ζητήματα συμπεριφοράς». Και κατέληξε: «Ακαριαίες είναι οι αποφάσεις από τον κ. Μητσοτάκη σε τέτοια ζητήματα. Δεν θα αφήσουμε να αμφισβητηθεί το πολιτικό σύστημα. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και το δείχνουμε με πράξεις».

  • ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  • ·
  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
  • ·
  • ΝΑΤΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σάκοτα: «Είχαμε πίστη ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση»

All Content

Μπεσίκτας: «Άθλιο και προκλητικό πανό, δεν αποδεχόμαστε αυτή τη συμπεριφορά»

All Content - BusinessNews.gr

Ευρώπη Ασφαλιστική: Αύξηση κερδών 30% το 2025, στα 8,04 εκ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Αγγελάκης ΑΕ: «Στα σκαριά» επενδυτικό πρόγραμμα 30 εκατ.ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Market IN: Δεν αποδεχόμαστε το πρόστιμο που επέβαλε η ΔΙΜΕΑ

All Content

Στην Concept PR η Στρατηγική Επικοινωνίας του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας

All Content

ΕΑΕΕ: Digital καμπάνια για την προσέλκυση στελεχών στον ασφαλιστικό κλάδο

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Ναν ενόψει Φενέρμπαχτσε

All Content

Άρης: Πλήρης στη Ρουμανία για τον τελικό πρόκρισης με την Κλουζ

All Content - BusinessNews.gr

Η καναδική Cooke εξαγόρασε το 100% της μητρικής Avramar Seafood

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola HBC: Κέρδη 1,36 δισ. ευρώ το 2025 και μέρισμα 1,20 ευρώ - Ισχυρή ανάπτυξη σε όλες τις αγορές

All Content - BusinessNews.gr

ΠΑΕ ΑΕΚ: Μείωση εσόδων 24,40% και υψηλές ζημίες το 2024/2025

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Βουλή: «Αποκλεισμένοι διευθυντές» - Νομοσχέδιο - ενσωμάτωση ευρωπαϊκής Οδηγίας
Βουλή: «Αποκλεισμένοι διευθυντές» - Νομοσχέδιο - ενσωμάτωση ευρωπαϊκής Οδηγίας 08/07/2024 - 08:49
ΕΕ: Δημιουργήθηκε η πολιτική ομάδα «Πατριώτες για την Ευρώπη» με 84 μέλη από 12 χώρες 08/07/2024 - 16:45
ΕΕ: Δημιουργήθηκε η πολιτική ομάδα «Πατριώτες για την Ευρώπη» με 84 μέλη από 12 χώρες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Alphabet θα εκδώσει 100ετές ομόλογο για να χρηματοδοτήσει την έρευνα στην Τεχνητή Νοημοσύνη
    10/02/2026 - 21:10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ζαχαράκη για Εθνικό Απολυτήριο: Μείωση ύλης και εξεταζόμενων μαθημάτων
    10/02/2026 - 20:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    10/02/2026 - 20:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Προφυλακίστηκε ο σμήναρχος-κατάσκοπος μετά την απολογία του - Θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορίνθου
    10/02/2026 - 19:51 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κεραμέως - Παπαθανάσης για τα προγράμματα κατάρτισης: «Ολα έγιναν με απόλυτη διαφάνεια»
    10/02/2026 - 19:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Real Consulting: Τα ποσοστά συμμετοχής των μετόχων
    10/02/2026 - 19:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τσιάρας: Στόχος μας η εκρίζωση της ευλογιάς - Xρηματοδοτικά εργαλεία και παρεμβάσεις για την κτηνοτροφία
    10/02/2026 - 18:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Διεθνής Διαφάνεια: Βελτίωση της Ελλάδας στην αντιμετώπιση φαινομένων διαφθοράς
    10/02/2026 - 18:24 ΕΛΛΑΔΑ
  • Περιορισμένη άσκηση δικαιώματος εξόδου – Ικανοποίηση στη διοίκηση ΟΠΑΠ και Allwyn
    10/02/2026 - 18:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πανελλήνιο Σύλλογο Εφοδιαστών Πλοίων και Εξαγωγέων
    10/02/2026 - 17:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Συμφωνία Real Consulting – OTS: Οι ισχυροί μέτοχοι πίσω από το νέο σχήμα στην Πληροφορική
    10/02/2026 - 08:08 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέα brand καμπάνια «Όλα & κάτι παραπάνω»
    10/02/2026 - 10:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Coca-Cola HBC: Κέρδη 1,36 δισ. ευρώ το 2025 και μέρισμα 1,20 ευρώ - Ισχυρή ανάπτυξη σε όλες τις αγορές
    10/02/2026 - 09:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΠΑΕ ΑΕΚ: Μείωση εσόδων 24,40% και υψηλές ζημίες το 2024/2025
    10/02/2026 - 15:10 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Eurobank Campus: Ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά και επιχειρησιακά hubs της χώρας
    10/02/2026 - 07:48 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ανακοίνωση της EuroLeague για το τεχνικό πρόβλημα στην προπώληση των εισιτηρίων του Final-4

10/02/2026 - 21:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σάκοτα: «Είχαμε πίστη ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση»

10/02/2026 - 21:18
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

BAD BUNNY HAIR

10/02/2026 - 16:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Κομισιόν: Σχέδιο δράσης κατά του κυβερνοεκφοβισμού για την προστασία των νέων στο διαδίκτυο

10/02/2026 - 15:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

EE: Νομοθεσία για το κλίμα με στόχο τη μείωση των εκπομπών κατά 90% έως το 2040

10/02/2026 - 15:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

COSMOTE HISTORY: 10 χρόνια λειτουργίας για το μοναδικό κανάλι ντοκιμαντέρ για την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό

10/02/2026 - 15:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Paramount: Βελτιωμένη προσφορά στην Warner Bros - 2,8 δισ. δολάρια για να σπάσει τη συμφωνία με Netflix

10/02/2026 - 15:16
FleetNews
fleetnews.gr

ΕΤΕπ: Νέα ενίσχυση ύψους 3 δισ. ευρώ για την “πράσινη” μετάβαση

10/02/2026 - 08:12
FleetNews
fleetnews.gr

Citroën ë-C3 VAN και Berlingo VAN στη HORECA 2026

10/02/2026 - 08:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo