Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: Ο τοξικός και ακοστολόγητος λαϊκισμός, δεν πρέπει να ξανασηκώσει κεφάλι στην Ελλάδα
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18/05/2024 · 15:17

Μητσοτάκης: Ο τοξικός και ακοστολόγητος λαϊκισμός, δεν πρέπει να ξανασηκώσει κεφάλι στην Ελλάδα

Αναγνώρισε ότι η ακρίβεια είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, είναι το πρώτο πράγμα που απασχολεί σήμερα τους Έλληνες πολίτες, ιδιαίτερα τα ασθενέστερα νοικοκυριά.

Ο πρωθυπουργός, επεσήμανε ολοκληρώνοντας την τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ και απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι δεν βλέπει ενίσχυση των κομμάτων που βρίσκονται δεξιότερα της ΝΔ σε σχέση τουλάχιστον με τις εθνικές εκλογές του 2023 και τόνισε ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι η εργαλειοποίηση του πατριωτισμού και οι υψηλές κορώνες συγκρούονται με τη σκληρή γεωπολιτική πραγματικότητα και με μία κυβέρνηση η οποία έχει υποστηρίξει τα συμφέροντα της χώρας κι έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να υπηρετήσει τον υπεύθυνο πατριωτισμό και όχι τον φθηνό λαϊκισμό. Δήλωσε επίσης αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Αναγνώρισε ότι η ακρίβεια είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, είναι το πρώτο πράγμα που απασχολεί σήμερα τους Έλληνες πολίτες, ιδιαίτερα τα ασθενέστερα νοικοκυριά. «Το ξέρουμε, το καταλαβαίνουμε, προσπαθούμε να το διαχειριστούμε, εκεί είναι στραμμένη όλη μας η προσοχή», ανέφερε. Μίλησε για μια διαρκώς προσαρμοζόμενη πολιτική επισημαίνοντας ότι έχουν φρενάρει σε έναν βαθμό οι αυξήσεις, όμως στα τρόφιμα η βάση των τιμών είναι υψηλότερη απ' ό,τι πριν από τρία χρόνια. Ωστόσο, είπε, πολλές εταιρείες αλλάζουν συσκευασίες. «Θα παρέμβουμε με ακόμα πιο έντονο τρόπο. Αλλάζει η συσκευασία; Θα μου το λες με μεγάλη ένδειξη», είπε, κάνοντας λόγο για συνεχή μάχη. «Όμως η πραγματική απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη από την αύξηση των μισθών και των συντάξεων», μιλώντας για σημαντικό ανάχωμα ακόμη κι αν δεν αρκεί για να καλύψει τον πληθωρισμό.

«Οι φόροι έχουν μειωθεί και οι μισθοί έχουν αυξηθεί. Το σημαντικό είναι να αυξάνεται όχι μόνο ο κατώτατος μισθός αλλά ο μέσος μισθός», επισήμανε, κάνοντας αναφορά και στη μείωση της ανεργίας, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η διαπραγματευτική δύναμη των εργαζομένων. «Δεν λέω ότι οι αυξήσεις των μισθών καλύπτουν όλες τις αυξήσεις. Αλλά και για τις αυξήσεις μιλάμε πρωτίστως για το σούπερ μάρκετ, δηλαδή για τα τρόφιμα. Δε μιλάμε για την ηλεκτρική ενέργεια, γιατί το λύσαμε το θέμα», είπε.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στην πρόταση νόμου που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για μειώσεις φόρων παντού επισημαίνοντας πως θα πάει στο Γενικό Λογιστήριο, που θα τις κοστολογήσει. «Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν στη χώρα. Δεν πρόκειται να ξαναζήσουμε περιβάλλον δημοσιονομικής αποσταθεροποίησης με κυβέρνηση ΝΔ και με μένα πρωθυπουργό. Το να τάζουμε χρήματα που δεν υπάρχουν, είναι ο ορισμός του λαϊκισμού, που οδήγησε τη χώρα σε χρεοκοπία», είπε. Μάλιστα, απάντησε και στην κριτική για τα επιδόματα, διερωτώμενος αν η αντιπολίτευση θέλει να κοπούν επιδόματα όπως το επίδομα γέννας, τέκνων ή των σχολικών γευμάτων. «Να μας το πει η αντιπολίτευση. Αν θέλει να κόψουμε στοχευμένα επιδόματα που δίνουμε για να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια, να έχει το θάρρος να το πει. Επίσης να μας πει ποιους άλλους φόρους θα αυξήσει ή ποιες δαπάνες θα περικόψει». Σχολίασε αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, στο θέμα των δημόσιων οικονομικών φαίνεται ότι δεν έχει ιδέα τι προτείνει ή αν έχει ιδέα, τότε είναι παντελώς ανεύθυνος.

«Πάντα θέλω να γινόμαστε καλύτεροι. Μπορούμε καλύτερα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι αυτό. Η δεύτερη τετραετία πρέπει να είναι μια τετραετία μεγάλων αλμάτων. Δεν συμβιβάζομαι με την εκλογική νίκη, δεν κάθομαι πίσω να απολαύσω τα καλά της εξουσίας. Είναι εντολή ευθύνης για μένα. Πιέζω κι εγώ τους υπουργούς και όλη την κυβερνητική μηχανή να κάνουμε περισσότερα και γρηγορότερα. Αλλά θέλω να βάλω ένα πλαίσιο ως προς την υλοποίηση αποφάσεων. Δεν πατάμε ένα κουμπί και αλλάζει η Ελλάδα. Γι' αυτό μιλάω πάντα για ορίζοντα τετραετίας. Τρέχουμε πολλά πράγματα και η κυβέρνηση είναι συντονισμένη σε μία μεταρρυθμιστική λογική μεγάλων αλλαγών χωρίς να λογαριάζουμε το βραχυπρόθεσμο πολιτικό κόστος», είπε.

Παράλληλα, μετά από σχετική ερώτηση ανέφερε ότι η εμπειρία έχει μία αξία και θεωρεί ότι σήμερα είναι πιο αποτελεσματικός από ό,τι πριν από πέντε χρόνια. Είπε ότι χρειάζεται καλύτερη προτεραιοποίηση στόχων, μεγαλύτερη επιμονή στην παρακολούθηση των πολιτικών. Δεν αρκεί κάτι απλώς να ψηφίζεται, πρέπει να είναι κανείς από πάνω για να βεβαιωθεί ότι αυτή η πολιτική θα υλοποιηθεί και χρειάζεται μεγαλύτερη λογοδοσία των υπουργών αλλά και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους υπουργούς.

Ερωτηθείς για τα λάθη, ανέφερε ότι έχει κάνει και έχει ζητήσει συγγνώμη για λάθη. «Αλάνθαστος είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα. Πρόχειρος είναι αυτός που δε μαθαίνει από τα λάθη του. Εγώ προσπαθώ πάντα να μαθαίνω από τα λάθη μου και να μην τα επαναλαμβάνω».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι θα εξαντλήσει τη δεύτερη θητεία και η ΝΔ θα επιδιώξει και τρίτη. «Στο βαθμό που είμαι πρόεδρος της ΝΔ και εν ενεργεία πρωθυπουργός γιατί όχι αλλά και γιατί να μας απασχολεί το ζήτημα αυτό τώρα». Ανέφερε ότι το βρίσκει αλλαζονικό δέκα μήνες μετά τις εκλογές να συζητάμε για το τι θα κάνει ο Μητσοτάκης το 2027. «Έχει να κάνει με το πόσο χρήσιμος και δημιουργικός αισθάνομαι. Είναι για μένα η πιο τιμητική θέση που μπορούσα να φανταστώ και γι' αυτό απέκρουσα από την πρώτη στιγμή κάθε σενάριο που με ήθελε να μετακινούμαι στην Ευρώπη. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό γιατί τιμώ την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν οι Έλληνες πολίτες. Το 2027 είναι ακόμη μακριά και αυτή τη στιγμή η προσοχή μου είναι εστιασμένη στο πώς θα υλοποιήσουμε το έργο για το οποίο μας εμπιστεύτηκαν οι Έλληνες πολίτες».

Κλείνοντας σε ερώτηση σχετικά με το τι θα ήθελε να θυμούνται από τη θητεία του, όταν κλείσει αυτός ο κύκλος, είπε: «Με βάζετε να προβάλλω στο μέλλον τις δυσκολίες του παρόντος. Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι να γίνουμε μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα, να έχουμε μια ποιότητα ζωής αντίστοιχη των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών, να πρωταγωνιστούμε ως Ελλάδα στην Ευρώπη εκεί που μπορούμε να πρωταγωνιστούμε, να μην ξαναγυρίσει ποτέ το φάσμα μιας ενδεχόμενης χρεοκοπίας. Να είναι δεδομένο ότι η Ελλάδα είναι μία σταθερή δημοσιονομικά χώρα η οποία πορεύεται στο μέλλον με ασφάλεια. Να έχουμε μειώσει τις κοινωνικές ανισότητες και να δίνουμε πραγματικές ευκαιρίες στους ασθενέστερους να μπορούν να διακριθούν και να κάνουν πράξη τα όνειρα και τις προσδοκίες τους. Έχω μιλήσει πολλές φορές για τους στόχους κι έχουμε πολλή δουλειά ακόμα να κάνουμε».

Τόνισε ότι ποτέ δεν κλείνει ένας κύκλος μιας χώρας, οι χώρες προοδεύουν, εξελίσσονται, αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Θέλησε να υπενθυμίσει ότι η Ελλάδα έγινε η δεύτερη φτωχότερη κατά κεφαλήν χώρα στην Ευρώπη επειδή χρεωκόπησε και χάσαμε το 25% του πλούτου μας, όχι επί των ημερών της ΝΔ και δυστυχώς η κρίση παρατάθηκε επειδή υποκύψαμε στο λαϊκισμό. «Δεν θέλω να ξανασηκώσει κεφάλι ο λαϊκισμός», είπε επισημαίνοντας ότι δίνει πολιτικό πρόταγμα σε αυτή τη μάχη. Κάνοντας λόγο για δήθεν πατριωτική γιαλαντζί αντιπολίτευση στα δεξιά και στα αριστερά, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι όλα είναι ένα deja vu όλων όσων ζήσαμε και μας οδήγησαν στη χρεοκοπία. «Για αυτό και το πολιτικό μήνυμα των ευρωεκλογών έχει μια μεγάλη σημασία. Ο λαϊκισμός και ειδικά αυτός ο τοξικός και ακοστολόγητος λαϊκισμός, ο λαϊκισμός των ακοστολόγητων επιθέσεων δεν πρέπει να ξανασηκώσει κεφάλι στην Ελλάδα. Τον πληρώσαμε πάρα πολύ ακριβά. Ερωτηθείς για τον Στέφανο Κασσελάκη, ανέφερε ότι θα τον κρίνει ο ελληνικός λαός γι αυτά τα οποία λέει και γι αυτά τα οποία κάνει. Εξάλλου οι ευρωεκλογές είναι η πρώτη του εκλογική μάχη, είπε ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας ότι ο ίδιος αντιμετωπίζει πάντοτε πολιτικά τους αντιπάλους του, χωρίς προσωπικές αιχμές ή επιθέσεις.

Ευχήθηκε ηρεμία στο πρωτάθλημα και το αποτέλεσμα τελικά να κριθεί στα γήπεδα και όλοι να χειροκροτήσουν τον νικητή γιατί ο πρωταθλητής κρίνεται μέσα στα γήπεδα. Είπε επίσης ότι θα παραστεί στον τελικό του Final Four, αν και οι δύο ελληνικές ομάδες καταφέρουν να προκριθούν. Τότε θα βάλει το αθλητικό του καπέλο και θα πάει ως Έλληνας πρωθυπουργός που θα έχει τη χαρά να δει δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ·
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • ·
  • ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός-Παρί 99-104: Πήγε να το «κλέψει» με Χέις-Ντέιβις, αλλά δεν το άξιζε

All Content

Σημαντικό βήμα για τελικό ο Αθηναϊκός, 69-56 τη Βιλνέβ (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Eurobank: Κέρδη 1,36 δισ. ευρώ το 2025 - Τι προβλέπει το πλάνο 2026-2028, το μήνυμα Καραβία

All Content - BusinessNews.gr

HelleniQ Energy: Στα 503 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 με αύξηση 25% - Πρόταση για διανομή μερίσματος €0,40

All Content - BusinessNews.gr

ΟΤΕ: Άλμα εσόδων 8,7% το δ' τρίμηνο του 2025 και μέρισμα αυξημένο κατά 22% - Tο μήνυμα Νεμπή

All Content

Το Power Of One του Publicis Groupe συνδύασε αρμονικά Influence, Media, Data και βραβεύτηκε

All Content

Η Oργανωτική Επιτροπή των Effie Awards Hellas 2026 - Πρόεδρος ο Σάκης Μελισσάρης

FleetNews

Νέοι τιμοκατάλογοι για BMW και MINI

FleetNews

Επιστρέφουν τα ντίζελ στην Ευρώπη ;

FleetNews

Η Renault εξαγοράζει πλήρως τη Flexis εν μέσω δυσκολιών στην αγορά των eLCV

All Content

Ευρείες νίκες για Βαλένθια 108-79 την Μπασκόνια και Ρεάλ 93-70 την Μπάγερν

All Content

Τέλος στο σερί ηττών η Χάποελ Τελ Αβίβ 92-86 την Αρμάνι Μιλάνο

All Content - BusinessNews.gr

Πειραιώς: Καθαρά κέρδη στα 1,07 δισ. ευρώ το 2025 - Αύξηση καταθέσεων στα 66,1 δισ. και μέρισμα 0,4 ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Ένας νέος CEO σε ενδιαφέρον timing, μια κίνηση ακόμη στο εμφιαλωμένο νερό και ο retailer που έχει «ψηθεί» με την Μύκονο....

All Content - BusinessNews.gr

Ideal Holdings: Ιστορικά υψηλή κερδοφορία το 2025 - Ισχυρή άνοδο των μεγεθών σε όλες τις εταιρείες

FleetNews

Ενδεχόμενος νόμος της ΕΕ για στόλους θα κάλυπτε το 57% των πωλήσεων EV το 2030

FleetNews

Η Geely επεκτείνεται δυναμικά στην Ελλάδα

CSRΝews.gr

Γυναίκα σημαίνει «ΔΥΝΑΜΗ» : Η Semiology προσφέρει 10% των εσόδων από τις online αγορές από τις 2 έως 8 Μαρτίου

CSRΝews.gr

KPMG: Διοργανώνει το 29th HR Symposium στις 4 Μαρτίου με την παρουσία 60 στελεχών της αγοράς

CSRΝews.gr

Public Affairs and Networks: Ξεκινά τον Απρίλιο ο νέος ΚΥΚΛΟΣ HR DIRECTORS

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Αυξημένη η φετινή παραγωγή ελαιολάδου - Υποχωρεί σταδιακά η τιμή - Tι λέει ο πρόεδρος της ΕΔΟΕ
Αυξημένη η φετινή παραγωγή ελαιολάδου - Υποχωρεί σταδιακά η τιμή - Tι λέει ο πρόεδρος της ΕΔΟΕ 18/05/2024 - 14:46
Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες υπό ομηρία κι ευάλωτοι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής 18/05/2024 - 17:23
Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες υπό ομηρία κι ευάλωτοι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Λογοτεχνίας της Αθήνας – Χ. Δούκας: «Θέλουμε η λογοτεχνία να βγει από τα ράφια»
    26/02/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με Ρούμπιο στον Λευκό Οίκο: Στο ανώτατο επίπεδο οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις
    26/02/2026 - 22:44 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Γιώτα Βοργία μίλησε στο Career Day του Κολλεγίου Αθηνών για το τι σημαίνει να είσαι καλλιτέχνης σήμερα
    26/02/2026 - 22:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Enterprise Greece: Η ελληνική τεχνολογία πρωταγωνιστεί στις διεθνείς εκθέσεις Mobile World Congress και Embedded World 2026
    26/02/2026 - 21:50 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η Κομισιόν ζητά από την Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης να ερευνήσει τον Βρετανό πρώην Επίτροπο Πίτερ Μάντελσον
    26/02/2026 - 21:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Οι ΗΠΑ επιβραδύνουν την πώληση των περιουσιακών στοιχείων της Lukoil για να πιέσουν τη Ρωσία στις ειρηνευτικές συνομιλίες (Reuters)
    26/02/2026 - 20:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με μικρή άνοδο το κλείσιμο των συναλλαγών
    26/02/2026 - 20:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χ.Απαλαγάκη (ΕΕΤ): Δεν υπάρχει συγκέντρωση τραπεζικού κλάδου στην Ελλάδα
    26/02/2026 - 21:10 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΗΠΑ: Δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει ποτέ τον Επστάιν, κατέθεσε η Χίλαρι Κλίντον
    26/02/2026 - 19:40 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Μέτρα για την πρόληψη και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας
    26/02/2026 - 18:54 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Pizza Fan: Πάνω από 100 εκατ. ευρώ ο συνολικός τζίρος το 2025 - Σχεδιάζει 36 νέα καταστήματα φέτος
    26/02/2026 - 07:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΤΕ: Άλμα εσόδων 8,7% το δ' τρίμηνο του 2025 και μέρισμα αυξημένο κατά 22% - Tο μήνυμα Νεμπή
    26/02/2026 - 10:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ideal Holdings: Ιστορικά υψηλή κερδοφορία το 2025 - Ισχυρή άνοδο των μεγεθών σε όλες τις εταιρείες
    26/02/2026 - 09:41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πειραιώς: Καθαρά κέρδη στα 1,07 δισ. ευρώ το 2025 - Αύξηση καταθέσεων στα 66,1 δισ. και μέρισμα 0,4 ευρώ
    26/02/2026 - 10:14 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Gorenje: Συνεργασία με τον Luka Modrić, ως global brand ambassador της
    26/02/2026 - 14:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Πρόγραμμα και αποτελέσματα

26/02/2026 - 21:36
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ευρείες νίκες για Βαλένθια 108-79 την Μπασκόνια και Ρεάλ 93-70 την Μπάγερν

26/02/2026 - 21:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Γυναίκα σημαίνει «ΔΥΝΑΜΗ» : Η Semiology προσφέρει 10% των εσόδων από τις online αγορές από τις 2 έως 8 Μαρτίου

26/02/2026 - 14:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

COSMOTE TV: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Μπλε Δάση»

26/02/2026 - 14:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο. Κεφαλογιάννη στη Γενική Συνέλευση της IAPCO: «Η Ελλάδα ενισχύει σταθερά τη θέση της ως σύγχρονος και ανταγωνιστικός προορισμός»

26/02/2026 - 14:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

KPMG: Διοργανώνει το 29th HR Symposium στις 4 Μαρτίου με την παρουσία 60 στελεχών της αγοράς

26/02/2026 - 13:02
FleetNews
fleetnews.gr

Νέοι τιμοκατάλογοι για BMW και MINI

26/02/2026 - 06:09
FleetNews
fleetnews.gr

Επιστρέφουν τα ντίζελ στην Ευρώπη ;

26/02/2026 - 06:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Παρουσίαση της ανανεωμένης σειράς BLONDME

22/02/2026 - 17:11
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MON RÊVE COSMETICS | GLOSSY BALM

17/02/2026 - 17:28
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo