Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κ. Μητσοτάκης στο Euronews: Πρέπει να δαπανήσουμε περισσότερα για την άμυνα
newsroom newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19/03/2024 · 15:37

Κ. Μητσοτάκης στο Euronews: Πρέπει να δαπανήσουμε περισσότερα για την άμυνα

O κ .Μητσοτάκης απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, λέγοντας ότι είναι σημαντικό, επειδή ό,τι συμβαίνει στις Βρυξέλλες και το ποιος μας εκπροσωπεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει σημασία.

Τις τρεις μεγάλες προκλήσεις που θα κληθεί αντιμετωπίσει η Ευρώπη στο εγγύς μέλλον και τις λύσεις που πρέπει να δοθούν περιέγραψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Euronews.

Η πρώτη πρόκληση που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η Ευρώπη-όπως είπε ο πρωθυπουργός- είναι η ανάγκη να μετατραπεί η στρατηγική αυτονομία από σύνθημα σε πραγματική και αποτελεσματική πολιτική.

"Δείτε, παραδείγματος χάρη, την άμυνα. Όχι μόνο πρέπει να δαπανήσουμε περισσότερα για την άμυνα, αλλά πρέπει να συντονίσουμε τις αμυντικές μας δαπάνες" υπογράμμισε.

Η δεύτερη πρόκληση έχει να κάνει με την ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα συνολικά, "με το πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η Ευρώπη θα παραμείνει ανταγωνιστική σε σχέση με την Κίνα, τις ΗΠΑ και τον Παγκόσμιο Νότο. Αυτό θα σημαίνει καλύτερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας για τους ευρωπαίους πολίτες" τόνισε και προσέθεσε:

"Η τρίτη πρόκληση είναι πιο συγκεκριμένη και τομεακή, αφορά στον τομέα της γεωργίας και στους αγρότες μας. Σε μια εποχή που η επισιτιστική ασφάλεια βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα μας, πρέπει να κατανοήσουμε ότι ορισμένα από τα βήματα που κάναμε τα τελευταία πέντε χρόνια όσον αφορά στην πράσινη μετάβαση άσκησαν υπερβολική πίεση στους αγρότες μας, ίσως περισσότερη από όσο περιμέναμε, και πως πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η πράσινη μετάβαση θα υλοποιηθεί με ρυθμούς που δεν θα επηρεάσουν σημαντικά το εισόδημα των αγροτών μας".

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις ευρωεκλογές και είπε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την Ευρώπη συνολικά, δεδομένου του ευρύτερου οικονομικού και γεωπολιτικού πλαισίου. Υπογράμμισε ότι οι ευρωεκλογές πραγματοποιούνται σε μια περίοδο μεγάλων αναταραχών, με έναν πόλεμο να μαίνεται στην ανατολική πλευρά της Ευρώπης, και με μια μεγάλη ανθρωπιστική κρίση να εκτυλίσσεται στη Γάζα, καθώς η Ευρώπη βγαίνει από μια πολύ δύσκολη πενταετία.

"Πιστεύω ότι είναι επίσης μια ευκαιρία να κάνουμε έναν απολογισμό των όσων πετύχαμε κατά τη διάρκεια του τελευταίου ευρωπαϊκού εκλογικού κύκλου και να αναδείξουμε τις σημαντικές επιτυχίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης" είπε.

Τέλος, ο κ .Μητσοτάκης απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, λέγοντας ότι είναι σημαντικό, επειδή ό,τι συμβαίνει στις Βρυξέλλες και το ποιος μας εκπροσωπεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει σημασία.

"Επειδή οι αποφάσεις που λαμβάνονται στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο είναι πολύ σημαντικές για την καθημερινότητά μας και πρέπει να στέλνουμε ανθρώπους με τα κατάλληλα προσόντα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς στο τέλος της ημέρας οι ευρωεκλογές αφορούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο" τόνισε ο κ.Μητσοτάκης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή «Global Conversation» του τηλεοπτικού δικτύου Euronews και στη δημοσιογράφο Νικολέτα Δρούγκα:

*Νικολέτα Δρούγκα:* Κύριε Πρωθυπουργέ, σας ευχαριστούμε που μας δεχτήκατε.

*Κυριάκος Μητσοτάκης:* Σας ευχαριστώ.

*Νικολέτα Δρούγκα:* Οι ευρωεκλογές θα διεξαχθούν σε λιγότερο από τρεις μήνες. Ποιες είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις για την Ευρώπη, κατά τη γνώμη σας, και ποιο είναι το διακύβευμα αυτών των εκλογών;

*Κυριάκος Μητσοτάκης:* Πιστεύω ότι αυτές οι εκλογές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την Ευρώπη συνολικά, δεδομένου του ευρύτερου οικονομικού και γεωπολιτικού πλαισίου. Πραγματοποιούνται σε μια περίοδο μεγάλων αναταραχών, με έναν πόλεμο να μαίνεται στην ανατολική πλευρά της Ευρώπης, με μια μεγάλη ανθρωπιστική κρίση να εκτυλίσσεται στη Γάζα, καθώς η Ευρώπη βγαίνει από μια πολύ δύσκολη πενταετία.

Πιστεύω ότι είναι επίσης μια ευκαιρία να κάνουμε έναν απολογισμό των όσων πετύχαμε κατά τη διάρκεια του τελευταίου ευρωπαϊκού εκλογικού κύκλου και να αναδείξουμε τις σημαντικές επιτυχίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μέσα από τη συνεργασία όλων των θεσμικών οργάνων καταφέραμε να αμυνθούμε με επιτυχία έναντι της πανδημίας. Δημιουργήσαμε το «NextGenerationEU», το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για χώρες όπως η Ελλάδα, καθώς μας βοηθά στην τόνωση της ανάπτυξης, αλλά διευκολύνει και την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση. Είμαστε -παρά τις προβλέψεις ορισμένων αντιπάλων μας- ενωμένοι όσον αφορά στην Ουκρανία. Και τώρα πρέπει να εστιάσουμε στον επόμενο κύκλο και να διασφαλίσουμε ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση των νέων, επερχόμενων προκλήσεων.

*Νικολέτα Δρούγκα:* Πόσο σας προβληματίζουν οι όλο και πιο δυνατές φωνές που εναντιώνονται στην Ευρώπη, αντιευρωπαϊκές φωνές;

*Κυριάκος Μητσοτάκης:* Πιστεύω ότι πάντα θα υπάρχουν φωνές που αμφισβητούν τις επιτυχίες της Ευρώπης. Κάποια από τα παράπονα, θα έλεγα, όντως ενδέχεται να είναι δικαιολογημένα. Ωστόσο, εν τέλει, αν κοιτάξει κανείς τη συνολική εικόνα, εξακολουθώ να είμαι πεπεισμένος ότι το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι λαμπρό και ότι η Ευρώπη έχει καταφέρει να φέρει αποτελέσματα για τους πολίτες της.

Γι' αυτό και είναι σημαντικό για εμάς να παραθέσουμε με επιχειρήματα τι έχουμε πετύχει, αλλά και τι πρέπει να επιτύχουμε στο μέλλον. Εστιάζοντας στον επόμενο εκλογικό κύκλο και τα μεγάλα ζητήματα που έχουμε μπροστά μας, αυτά που προσωπικά θα ήθελα να υπογραμμίσω είναι τρία.

Καταρχάς, την ανάγκη να μετατραπεί η στρατηγική αυτονομία από σύνθημα σε πραγματική και αποτελεσματική πολιτική. Δείτε, παραδείγματος χάρη, την άμυνα. Όχι μόνο πρέπει να δαπανήσουμε περισσότερα για την άμυνα, αλλά πρέπει να συντονίσουμε τις αμυντικές μας δαπάνες.

Η δεύτερη πρόκληση έχει να κάνει με την ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα συνολικά, με το πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η Ευρώπη θα παραμείνει ανταγωνιστική σε σχέση με την Κίνα, τις ΗΠΑ και τον Παγκόσμιο Νότο. Αυτό θα σημαίνει καλύτερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας για τους ευρωπαίους πολίτες.

Η τρίτη πρόκληση είναι πιο συγκεκριμένη και τομεακή, αφορά στον τομέα της γεωργίας και στους αγρότες μας. Σε μια εποχή που η επισιτιστική ασφάλεια βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα μας, πρέπει να κατανοήσουμε ότι ορισμένα από τα βήματα που κάναμε τα τελευταία πέντε χρόνια όσον αφορά στην πράσινη μετάβαση άσκησαν υπερβολική πίεση στους αγρότες μας, ίσως περισσότερη από όσο περιμέναμε, και πως πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η πράσινη μετάβαση θα υλοποιηθεί με ρυθμούς που δεν θα επηρεάσουν σημαντικά το εισόδημα των αγροτών μας.

*Νικολέτα Δρούγκα:* Θα λέγατε ότι ίσως μερικές φορές ο μεγαλύτερος εχθρός της ΕΕ είναι η ίδια η ΕΕ;

*Κυριάκος Μητσοτάκης:* Κοιτάξτε, είμαστε 27, και αναφέρομαι στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, που συνεδριάζει πολλές φορές το χρόνο. Και πρέπει όλοι μας να συμφωνούμε, με ομοφωνία. Πρόκειται για μία διαδικασία που αναπόφευκτα απαιτεί χρόνο και περιλαμβάνει συμβιβασμούς. Ενίοτε απαιτεί να κάνουμε ένα βήμα πίσω προκειμένου να επιτύχουμε το κοινό ευρωπαϊκό καλό. Αυτή είναι η φύση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ταυτόχρονα, καθώς μελετούμε τη διεύρυνση της ΕΕ, πρέπει επίσης να εξετάσουμε πώς θα καταστήσουμε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων πιο αποτελεσματική. Αυτό πρόκειται να αποτελέσει μια περίπλοκη άσκηση, διότι οποιαδήποτε αλλαγή θα απαιτήσει και πάλι ομοφωνία, τη σύμφωνη γνώμη όλων των κρατών μελών.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτό που πετύχαμε στην Ευρώπη είναι μοναδικό στην παγκόσμια ιστορία. Εκχωρήσαμε οικειοθελώς εξουσίες σε μια υπερεθνική οντότητα και η σωστή ισορροπία μεταξύ της λήψης αποφάσεων σε ευρωπαϊκό και σε εθνικό επίπεδο πρέπει να λειτουργεί σε καθημερινή βάση. Όμως, θα το ξαναπώ, αυτό ίσως είναι το «τίμημα» προκειμένου να αποκομίσουμε και τα οφέλη από τη συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

*Νικολέτα Δρούγκα:* Αναφέρατε κάτι για την αμυντική αυτονομία της Ευρώπης ως μια μελλοντική πρόκληση. Θα λέγατε επίσης ότι θα πρέπει να είναι η κορυφαία προτεραιότητα, ίσως, της επόμενης θητείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Κοινοβουλίου;

*Κυριάκος Μητσοτάκης:* Η άμυνα έχει υπαρξιακή σημασία, όπως συνειδητοποιήσαμε μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ίσως κάποιες χώρες πίστεψαν ότι το μέρισμα ειρήνης που προέκυψε μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης θα διαρκούσε για πάντα, αλλά αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν μια πλάνη. Εμείς ποτέ δεν βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση, διότι πάντα δαπανούσαμε σημαντικά ποσά για την άμυνα λόγω των ιδιαίτερων περιφερειακών γεωπολιτικών προκλήσεων.

Τώρα, όμως, συνειδητοποιούμε ότι πρέπει όλοι μας να αναλάβουμε δράση και να δαπανήσουμε περισσότερα, αλλά και να δαπανήσουμε πιο έξυπνα: να είμαστε καλύτερα συντονισμένοι, να εξορθολογήσουμε τις αμυντικές μας προμήθειες, να έχουμε ίσως περισσότερους ευρωπαίους «πρωταθλητές» που μπορούν να προσφέρουν προηγμένες αμυντικές λύσεις σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο από ό,τι συμβαίνει σήμερα.

*Νικολέτα Δρούγκα:* Κύριε Πρωθυπουργέ, στο παρελθόν έχουμε δει κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, η Ελλάδα δεν είναι μεταξύ αυτών, να δυσκολεύονται να πείσουν τους πολίτες τους να συμμετέχουν στις ευρωεκλογές. Γιατί θα λέγατε ότι είναι σημαντικό για τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν;

*Κυριάκος Μητσοτάκης:* Επειδή ό,τι συμβαίνει στις Βρυξέλλες και το ποιος μας εκπροσωπεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει σημασία. Επειδή οι αποφάσεις που λαμβάνονται στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο είναι πολύ σημαντικές για την καθημερινότητά μας και πρέπει να στέλνουμε ανθρώπους με τα κατάλληλα προσόντα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς στο τέλος της ημέρας οι ευρωεκλογές αφορούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι το Κοινοβούλιο θα αποτελείται από ευρωπαίους πολίτες που αντιπροσωπεύουν την κοινωνία και θα γεφυρωθεί το κενό μεταξύ της διαδικασίας λήψης αποφάσεων στις Βρυξέλλες και αυτού που πραγματικά θέλουν οι ευρωπαίοι πολίτες. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι το πιο δημοκρατικό από όλα τα θεσμικά μας όργανα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές εκλογές είναι σημαντική.

Είμαστε ένα απόλυτα φιλοευρωπαϊκό κόμμα, οπότε δεν θα περιμένατε να πω κάτι διαφορετικό. Και, φυσικά, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κινητοποιήσουμε τον κόσμο και να διασφαλίσουμε ότι σε μια εκλογική διαδικασία στην οποία η συμμετοχή είναι παραδοσιακά χαμηλή, η τάση ίσως να ανατραπεί και να έχουμε αυξημένη συμμετοχή.

*Νικολέτα Δρούγκα:* Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτή τη συζήτηση.

*Κυριάκος Μητσοτάκης:* Σας ευχαριστώ πολύ.

  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • EURONEWS
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις: Αποθέωση Λεσόρ, μήνυμα από τον γιο του και κάρφωμα! (vids & gallery)

All Content

Ήττα από την αποδεκατισμένη Μονακό ο Ολυμπιακός, 81-80 στο Πριγκιπάτο

All Content - BusinessNews.gr

Βασιλάκης - Aegean: Ποια είναι η επίδραση της κρίσης στη Μέση Ανατολή - Η είσοδος στην Ινδία μετατίθεται για το 2027

All Content - BusinessNews.gr

MIG: Τα συνολικά έσοδα του Ομίλου ανήλθαν σε €14,8 εκατ. το 2025 - Βελτίωση αποτελεσμάτων για την RKB

All Content - BusinessNews.gr

Στουρνάρας: Κίνδυνος στασιμοπληθωριστικών πιέσεων αν κρατήσει η κρίση στον Κόλπο

All Content

Όμιλος Antenna: Συμφωνία Κυριακού – Piers Morgan για επένδυση στην πλατφόρμα Uncensored

All Content

Nova και NBCUniversal υπογράφουν νέα συμφωνία

FleetNews

Συνεργασία Mercedes-Benz με Great Wall Motor, στη Νότιο Αφρική

FleetNews

BYD Blade Battery 2.0 και FLASH Charging: Η απόλυτη λύση φόρτισης

FleetNews

Ο Όμιλος Volkswagen ξεπερνά τα 4 εκατ. ηλεκτρικά αυτοκίνητα παγκοσμίως

All Content

Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας: Η photo gallery

All Content

Φουρνιέ: «Σκέφτηκα να αποσυρθώ το 2024 - Ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Πιερρακάκης: «Κανένας πολίτης, κανένα νοικοκυριό και καμία επιχείρηση δεν θα είναι μόνη της στην κρίση

All Content - BusinessNews.gr

SC Johnson Ελλάς: Ενίσχυση τζίρου και διατήρηση κερδοφορίας με πωλήσεις 19,5 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Βασίλης Καζάς (Grant Thornton): Η καινοτομία ως πυλώνας βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης

FleetNews

SKODA Cycling Team: Έτοιμη για το L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda

FleetNews

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων

CSRΝews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

CSRΝews.gr

Η ERGO Ασφαλιστική Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κ. Κυρανάκης: Θα ακολουθήσει κατάργηση έκδοσης και άλλων πιστοποιητικών
Κ. Κυρανάκης: Θα ακολουθήσει κατάργηση έκδοσης και άλλων πιστοποιητικών 19/03/2024 - 12:21
Κεφαλογιάννη: Να αφουγκραστούμε προβληματισμούς και προτάσεις εκπροσώπων και φορέων του Τουρισμού 19/03/2024 - 18:20
Κεφαλογιάννη: Να αφουγκραστούμε προβληματισμούς και προτάσεις εκπροσώπων και φορέων του Τουρισμού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι έκλεισε το Μπρεντ - στο υψηλότερο επίπεδο από τον Αύγουστο 2022
    12/03/2026 - 22:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Όταν η αθλητική υπεροχή συναντά την απόλυτη φιλοξενία: Η Martina Hingis στο One&Only Aesthesis
    12/03/2026 - 22:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης διέγραψε από την ΚΟ τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο
    12/03/2026 - 21:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΣΕ-: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού - Hellenic Train: Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια
    12/03/2026 - 21:06 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Πέμπτης
    12/03/2026 - 20:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΓΣΕΒΕΕ: Προτείνει πέντε πυλώνες μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του πολέμου
    12/03/2026 - 20:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η TotalEnergies αναστέλλει περίπου το 15% της παγκόσμιας παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου
    12/03/2026 - 20:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μητσοτάκης: Ικανοποιημένη η κυβέρνηση από τη συνολική απόδοση της αγοράς εργασίας
    12/03/2026 - 19:53 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΙΕΑ: Η αγορά πετρελαίου μπροστά στη μεγαλύτερη διαταραχή προσφοράς που έχει καταγραφεί ποτέ
    12/03/2026 - 19:41 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ισπανία: Λαμβάνει μέτρα για τη συγκράτηση των τιμών σε ρεύμα και καύσιμα, λόγω Μέσης Ανατολής
    12/03/2026 - 19:21 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Think Plus υπογράφει το έργο Shopify Plus που ανέδειξε το iStorm.gr καλύτερο eShop της χρονιάς
    12/03/2026 - 10:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • SC Johnson Ελλάς: Ενίσχυση τζίρου και διατήρηση κερδοφορίας με πωλήσεις 19,5 εκατ. ευρώ
    12/03/2026 - 07:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δ. Νομικός: Άλμα πωλήσεων 19,4% και καθαρά κέρδη άνω των 10 εκατ. ευρώ
    12/03/2026 - 07:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εισοδήματα για ακίνητα: Οι νέοι κωδικοί στο Ε2 που φέρνουν φοροαπαλλαγές - Τα σημεία προσοχής
    12/03/2026 - 07:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Aegean: Καθαρά κέρδη 147,8 εκατ. ευρώ το 2025 - Στα €0,90/ανά μετοχή το μέρισμα
    12/03/2026 - 09:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτζώκας: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με λάθος νοοτροπία»

12/03/2026 - 20:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σέρχιο Γιουλ: Έφτασε στα 700 τρίποντα καριέρας στη EuroLeague (vid)

12/03/2026 - 20:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

12/03/2026 - 15:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

12/03/2026 - 15:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Μonk»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 19:00 στο ΜΑΚ TV

12/03/2026 - 15:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

12/03/2026 - 15:24
FleetNews
fleetnews.gr

Συνεργασία Mercedes-Benz με Great Wall Motor, στη Νότιο Αφρική

12/03/2026 - 05:18
FleetNews
fleetnews.gr

BYD Blade Battery 2.0 και FLASH Charging: Η απόλυτη λύση φόρτισης

12/03/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το εμβληματικό brand MERIT έρχεται στην Ευρώπη, αποκλειστικά στα SEPHORA, από τις 17 Μαρτίου 2026

11/03/2026 - 10:03
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

NAIL & BEAUTY AWARDS Μία εντυπωσιακη εκδήλωση και πλήθος κόσμου στο CAPSIS Hotel στην Θεσσαλονίκη

10/03/2026 - 17:12
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo