Σάββατο, 7 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: Δίκαιο το σύστημα φορολόγησης ελεύθερων επαγγελματιών - Δεν θα υποχωρήσουμε
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20/11/2023 · 19:59

Μητσοτάκης: Δίκαιο το σύστημα φορολόγησης ελεύθερων επαγγελματιών - Δεν θα υποχωρήσουμε

Οι ευρωεκλογές το επόμενο μεγάλο στοίχημα - Το 41% δεν είναι λευκή επιταγή, αλλά αυξημένη ευθύνη

"Το 41% δεν ισοδυναμεί με λευκή επιταγή αλλά με αυξημένη ευθύνη. Δεν είναι άλλοθι για λάθη αλλά ευθύνη για αποτέλεσμα. Το πολιτικό κοντέρ μηδενίστηκε στις εκλογές και ο λόγος μας πρέπει να είναι σαφής και μετρημένος" τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας απόψε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την αποφασιστικότητα του να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις και να αναλάβει το πολιτικό κόστος που πιθανόν να έχουν, αναφέρθηκε στην εξωτερική πολιτική και την νέα γεωπολιτική θέση της χώρας μας, ενώ παρουσίασε τις εθνικές θέσεις για τα όσα λαμβάνουν χώρα στη Μέση Ανατολή.

Παράλληλα τόνισε ότι οι ευρωεκλογές θα είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τη ΝΔ έθεσε το κόμμα σε εγρήγορση, ενώ εξήρε το έργο του απερχόμενου Γραμματέα της ΠΕ Παύλου Μαρινάκη και εξέφρασε την βεβαιότητα του για την επιτυχία της νέας Γραμματέως της ΠΕ Μαρίας Συρεγγέλα, την οποία ζήτησε να στηρίξει ομόφωνα η ΠΕ.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι είναι η πρώτη συνάντηση "μετά τη διπλή καθαρή νίκη της ΝΔ στις εκλογές, και προσέθεσε ότι η παράταξη συστρατεύεται για τις νέες μάχες που διαμορφώνουν οι νέες συνθήκες. Χαρακτήρισε ορόσημο τις ευρωεκλογές, επισήμανε ότι η ΝΔ πρωταγωνίστησε στην είσοδο της χώρας στην Ευρώπη και αγωνίστηκε να την κρατήσει εκεί και σημείωσε ότι "επουλώσαμε πληγές μετά την καταστροφική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ". Αναφέρθηκε συνοπτικά στις προκλήσεις που αντιμετώπισε η κυβέρνηση κατά την πρώτη τετραετία, στο Μεταναστευτικό, την ακρίβεια τον πόλεμο στην Ουκρανία και στην ενεργειακή έκρηξη. "Τώρα πρέπει να εντοπίσουμε και να ξεριζώσουμε τις αιτίες αυτών των πληγών. Όπλο μας οι γενναίες τομές και μεταρρυθμίσεις για να βελτιώνεται παντού η καθημερινότητα του πολίτη. Θεμέλια γερά έχουν οι παθογένειες αλλά έχουμε τη βούληση και το σθένος να δώσουμε τον αγώνα, και έχουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας όπως τις σφράγισαν οι εκλογές, διευρύνοντας την επιρροή της παράταξης, πρωτόγνωρο γεγονός στη μεταπολίτευση" είπε ο κ.Μητσοτάκης.

Ανέφερε ότι η χώρα κατέκτησε την επενδυτική βαθμίδα, ενώ μειώνεται η ανεργία και το χρέος, και προχωρεί η χώρα αυξάνοντας το δημόσιο πλούτο το μέρισμα του οποίου θα πάει στην κοινωνία. Σημείωσε ότι ενισχύονται με 350 εκατ. ευρώ οι αδύναμοι και η στήριξη θα αφορά 2.300.000 πολίτες σε όλη την επικράτεια. Τον Δεκέμβριο-όπως είπε- καταβάλλονται το επίδομα θέρμανσης και διπλάσιο ποσό για market pass στους κατοίκους των περιοχών που δοκιμάστηκαν από πλημμύρες, καθώς και η καταβολή ενίσχυσης από 100 έως 200 ευρώ σε όσους συνταξιούχους αδικεί η προσωπική διαφορά.

Το πρόβλημα ακρίβειας παραμένει αλλά θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας, η χώρα δεν θα γίνει μπανανία, οι έλεγχοι πολλαπλασιάζονται, και θα συνεχιστούν με ένταση είπε ο κ.Μητσοτάκης τονίζοντας ότι η κυβέρνηση προώθησε 20 νομοσχέδια με στόχο τις μεταρρυθμίσεις, αλλά και αυξήσεις στο δημόσιο ύστερα από 14 χρόνια.

Αναφέρθηκε συνοπτικά στο μέχρι στιγμής κυβερνητικό έργο με έμφαση στη δημόσια υγεία, και τόνισε ότι θα γίνουν 6.500 νέες προσλήψεις στο ΕΣΥ. Το επόμενο βήμα είναι η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής με 10 παρεμβάσεις κοινωνικής δικαιοσύνης, και το νομοσχέδιο βρίσκεται σε διαβούλευση, είπε και προσέθεσε ότι δεν γίνεται το 50% των ελεύθερων επαγγελματιών να δηλώνει μηδενικό κέρδος, ούτε ο εργοδότης να εμφανίζει μικρότερο εισόδημα από τους εργαζόμενούς του. Επίσης η σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος θα γίνει ένα χρόνο νωρίτερα, είπε και τόνισε ότι η παρέμβαση με το εν λόγω νομοσχέδιο θα είναι τολμηρή "από την οποία δεν θα υποχωρήσουμε, ενδεχομένως να υπάρχουν κενά που θα ληφθούν αλλά η κεντρική στόχευση δεν θα αλλάξει" είπε.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι "δεν θα διστάσουμε να αναλάβουμε το κόστος για τις μεταρρυθμίσεις. Η πατρίδα μας δυναμώνει γεωπολιτικά, με τα νέα αεροπλάνα και τις φρεγάτες και στα σύνορα μας χτίζεται μεθοδικά ο αποτρεπτικός φράχτης περιορίζοντας τις μεταναστευτικές ροές. Πείσαμε την ΕΕ ότι δεν νοείται ενιαία πολιτική μετανάστευσης χωρίς φύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων. Αυτή η πολιτική ασφάλειας είναι η άλλη όψη της δυνατής φωνής της χώρας στο εξωτερικό" είπε.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε 4 σημεία εθνικής θέσης για το μεσανατολικό:

-Το Ισραήλ έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα μετά τη βάρβαρη επίθεση που δέχθηκε, πρέπει να απελευθερωθούν οι όμηροι.

-Το Ισραήλ οφείλει να αντιδρά στο πλαίσιο του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου διαχωρίζοντας τη Χαμάς από το λαό.

-Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την κλιμακούμενη αντίδραση του Ισραήλ και τις μεγάλες απώλειες των αμάχων.

-Οριστική λύση μόνο με πολιτική υπέρβαση με την ίδρυση δυο κρατών με αμοιβαία αναγνώριση.

Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση είπε ότι στο ΣΥΡΙΖΑ μαλώνουν εάν ο αρχηγός τους είναι ο Τραμπ ή ο Μπέπε Γκρίλο, και παίζουν "μαξιλαροπόλεμο", "κρύβοντας ότι το μαξιλάρι αυτό ήταν το ενέχυρο των δανειστών για την αναξιοπιστία του κ. Τσίπρα".

Το ΠΑΣΟΚ-είπε- έχει μηδενιστικό λόγο προσδοκώντας να πάρει τη δεύτερη θέση, αγνοώντας ότι η αρνητική πολιτική που μιμούνται δεν είναι ώριμο φρούτο αλλά σάπιο φρούτο, με ξεπερασμένα συνθήματα.

Κάλεσε τα στελέχη της ΝΔ να μην ασχολούνται με το τι γίνεται στην άλλη όχθη, είπε ότι "τα καθήκοντα μας αποκτούν άλλες διαστάσεις, έχουμε την αναμέτρηση των ευρωεκλογών που θα είναι μια πολιτική αναμέτρηση".

"Ο προεκλογικός αγώνας θα έχει παραταξιακό χαρακτήρα και το στοίχημα της κάλπης θα είναι σύνθετο. Να διατηρηθεί η πολιτική σταθερότητα του τόπου και να εκλέξει η χώρα στελέχη με ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Η καθαρή νίκη της ΝΔ είναι η απάντηση και στα δυο ζητούμενα. Η ΝΔ δεν ταλαντεύτηκε ποτέ για την ευρωπαϊκή της επιλογή και ξέρει να δίνει καλύτερα από κάθε άλλο μάχες στις Βρυξέλλες. Αναλάβαμε δυσανάλογο πολιτικό κόστος και στηρίξαμε το τρίτο μνημόνιο, σήμερα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε Ευρώπη. Το στοίχημα είναι να γίνουμε Ευρώπη σε όλα τα πεδία και θα το κερδίσουμε" είπε ο κ.Μητσοτάκης.

Τέλος, εξήρε το έργο του Παύλου Μαρινάκη ως Γραμματέα της ΠΕ του κόμματος, ο οποίος περιόδευσε πολλές φορές κατά τη θητεία του σε όλη τη χώρα, ενώ ανανεώθηκε η ΠΕ κατά 75%.

‘Το κόμμα θα είναι ο βασικός πυλώνας πάνω στον οποίο θα στηρίζεται η κυβέρνηση. Όσο η ΝΔ παραμένει ενωμένη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανέναν" είπε ο κ.Μητσοτάκης και κάλεσε τον κ.Μαρινάκη να παραδώσει τη σκυτάλη, ζητώντας να εκλεγεί ομόφωνα η Μαρία Συρεγγέλα "που για πρώτη φορά μια γυναίκα αναλαμβάνει τα ηνία της ΠΕ. Θα ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής. Έλα Συρεγγέλα, αλλά μην έρθεις με φόρα. Αυτό δεν βγήκε σε καλό" αστειεύτηκε κλείνοντας την ομιλία του ο κ.Μητσοτάκης.

Για τη φοροδιαφυγή

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε "στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, με 10 συγκεκριμένες παρεμβάσεις κοινωνικής δικαιοσύνης: από τη διασύνδεση των POS και των ταμειακών μηχανών με την ΑΑΔΕ μέχρι τη ρύθμιση των βραχυχρόνιων μισθώσεων, από την κατάργηση των μετρητών στις αγορές των ακινήτων μέχρι τα ηλεκτρονικά τιμολόγια και το χτύπημα του λαθρεμπορίου καυσίμων.

Το νομοσχέδιο βρίσκεται ήδη σε δημόσια διαβούλευση. Το ξέρετε καλά, προβλέπει ένα πιο δίκαιο σύστημα φορολόγησης ελεύθερων επαγγελματιών. Έχουμε μιλήσει πολύ για τα ζητήματα της κοινωνικής δικαιοσύνης στη φορολογία. Δεν γίνεται το 50% των ελεύθερων επαγγελματιών να δηλώνει μηδενικό κέρδος, το 85% κάτω των 10.000 ετησίως. Ούτε γίνεται ο εργοδότης να εμφανίζει μικρότερο εισόδημα από τους εργαζομένους του.

Το σύστημα το οποίο εισηγούμαστε συνοδεύεται από μία ακόμα προεκλογική μας δέσμευση που γίνεται πράξη έναν χρόνο νωρίτερα: τη σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.

Θέλω να θυμίσω ότι από τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργού εξαιρούνται όσοι αμείβονται με δελτία παροχής ή βρίσκονται στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής τους πορείας. Και βέβαια, μιλάμε για μία ρύθμιση που καθιερώνει ένα τεκμήριο αναγκαίο, ένα τεκμήριο μαχητό. Δεν είναι -θέλω να τονίσω αυτό- μία οριζόντια ρύθμιση. Υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις και οποίος πιστεύει ότι αδικείται μπορεί να διεκδικήσει το δίκαιό του.

Είναι όμως μία παρέμβαση βαθιά δίκαιη, ευθυγραμμισμένη με τον πολιτικό μας λόγο, μια παρέμβαση τολμηρή, μεταρρυθμιστική, από την οποία δεν θα υποχωρήσουμε. Θα την κάνουμε πράξη.

Θα λάβουμε υπόψη μας το πλαίσιο της διαβούλευσης, πιστεύω ότι θα αναδειχθούν ζητήματα. Ενδεχομένως να υπάρχουν κενά στο νομοσχέδιο, αγαπητέ μου Υπουργέ, τα οποία πρέπει να καλυφθούν. Όμως, η κεντρική στόχευση της πρωτοβουλίας δεν θα αλλάξει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σας μιλώ για μεταρρυθμίσεις που ίσως ξεβολέψουν κάποιους, αλλά θα ωφελήσουν τους πολλούς. Κι αν υπάρξει κόστος από αυτές τις συγκρούσεις, αυτή η κυβέρνηση δεν θα διστάσει να το αναλάβει. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι μία από τις μεγάλες παγίδες της δεύτερης τετραετίας είναι ο συμβιβασμός. Συμβιβασμός με παθογένειες, με παγιωμένα συμφέροντα. Μία αδικία των λίγων σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, που κάποτε πρέπει να λείψει".

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
  • ·
  • ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live στις 12:45, ΑΕΚ - Προμηθέας Bίκος Cola 77-57 (30')

All Content

Άρης: Χωρίς Αντετοκούνμπο κόντρα στο Μαρούσι

All Content - BusinessNews.gr

Νέος γύρος αξιολογήσεων για την ελληνική οικονομία - «Ποδαρικό» με DBRS που επαναβεβαίωσε την επενδυτική βαθμίδα ΒΒΒ

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: «Αιμορραγία» 10 δισ., λόγω πολέμου - Ποιες μετοχές χάνουν και ποιες «αντιστέκονται»

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνική αμυντική βιομηχανία: Το νέο οικοσύστημα εταιρειών και καινοτομίας και ο ρόλος του Δημοσίου

All Content

Τα Rankings των Ermis Awards

All Content

WHY: Ο Μάνος Μοσχονάς αναλαμβάνει καθήκοντα Head of Creative

FleetNews

«Κινούμαι ηλεκτρικά»: Επιπλέον πόροι και παράταση αιτήσεων

FleetNews

Τα 5 σημεία που κάνουν την Ford Mustang Mach-E να ξεχωρίζει

FleetNews

Το BMW Group θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά ανθρωποειδή ρομπότ

All Content

Σημαντικοί αγώνες σήμερα στην επανέναρξη της GBL

All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου

All Content - BusinessNews.gr

Σε «αδράνεια» η ναυσιπλοΐα στον Περσικό – Εκτίναξη ναύλων και ασφαλίστρων και ο μηχανισμός προστασίας

All Content - BusinessNews.gr

Εκτίναξη των ψηφιακών συναλλαγών με το Δημόσιο το 2025 - το επόμενο βήμα του gov.gr

All Content - BusinessNews.gr

Δίκτυα, οικονομία, ασφάλεια, γεωπολιτική: Η οικονομία του mobile αγγίζει τα 11,3 τρισ. δολάρια

FleetNews

Η Volvo Cars ξεκινά τη μεγαλύτερη ασύρματη ενημέρωση λογισμικού αυτοκινήτων

FleetNews

Στην Αθήνα το παγκόσμιο συνέδριο εισαγωγέων Renault

CSRΝews.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο «11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ κατά της Σχολικής Βίας» στη Δράμα

CSRΝews.gr

KPMG: Πάνω από 800 Στελέχη HR διαμόρφωσαν τη συζήτηση για το μέλλον της εργασίας στο 29th HR Symposium

CSRΝews.gr

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Νέα Στρατηγική για την Ισότητα των Φύλων 2026-2030

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ο Στ. Κασσελάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Ξενοφώντα Κοντιάδη
Ο Στ. Κασσελάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Ξενοφώντα Κοντιάδη 20/11/2023 - 15:08
Λοβέρδος: Θα είμαι παρών στο χώρο του Κέντρου της πολιτικής - Θα συνδράμω τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες 20/11/2023 - 20:03
Λοβέρδος: Θα είμαι παρών στο χώρο του Κέντρου της πολιτικής - Θα συνδράμω τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πεζεσκιάν: Το Ιράν θα αναστείλει πλήγματα σε γειτονικές χώρες, εκτός αν επιτεθούν αυτές
    07/03/2026 - 14:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εφυγε από τη ζωή στα 82 του ο ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης
    07/03/2026 - 14:03 LIFESTYLE
  • Δίκτυα, οικονομία, ασφάλεια, γεωπολιτική: Η οικονομία του mobile αγγίζει τα 11,3 τρισ. δολάρια
    07/03/2026 - 13:50 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Εκτίναξη των ψηφιακών συναλλαγών με το Δημόσιο το 2025 - το επόμενο βήμα του gov.gr
    07/03/2026 - 13:10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Χρηματιστήριο: «Αιμορραγία» 10 δισ., λόγω πολέμου - Ποιες μετοχές χάνουν και ποιες «αντιστέκονται»
    07/03/2026 - 12:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σε «αδράνεια» η ναυσιπλοΐα στον Περσικό – Εκτίναξη ναύλων και ασφαλίστρων και ο μηχανισμός προστασίας
    07/03/2026 - 11:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελληνική αμυντική βιομηχανία: Το νέο οικοσύστημα εταιρειών και καινοτομίας και ο ρόλος του Δημοσίου
    07/03/2026 - 11:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέος γύρος αξιολογήσεων για την ελληνική οικονομία - «Ποδαρικό» με DBRS που επαναβεβαίωσε την επενδυτική βαθμίδα ΒΒΒ
    07/03/2026 - 10:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΡΤ: Καμπάνια της ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ για το αφιέρωμά της «Γυναίκα και Αθλητισμός»
    07/03/2026 - 10:14 MEDIA
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    07/03/2026 - 09:00 MEDIA
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 6,81% - Σχεδόν μηδενίστηκαν τα κέρδη του 2026
    06/03/2026 - 18:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • LAMDA – Εμπορικά κέντρα: Νέο ιστορικό υψηλό στον συνολικό κύκλο εργασιών των καταστημάτων
    06/03/2026 - 16:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χατζηδάκης: Για πρώτη φορά η Ελλάδα δεν έχει καθόλου ανασφάλιστα οχήματα
    06/03/2026 - 15:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κυβερνητικές πηγές: Ισχυρή η ανάπτυξη το 2025 - τα ποιοτικά στοιχεία δείχνουν παραγωγική ενίσχυση της χώρας
    06/03/2026 - 19:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Aegean: Ανακοίνωσε επιπλέον ακυρώσεις πτήσεων από και προς χώρες της Μέσης Ανατολής
    06/03/2026 - 20:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τοντ Γουόρνικ: "Ο Παναθηναϊκός έχει λόγους να παραπονιέται για τη διαιτησία"

07/03/2026 - 11:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Μπρίντζες και Χέις το Top -10 της βραδιάς (video)

07/03/2026 - 11:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: Καμπάνια της ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ για το αφιέρωμά της «Γυναίκα και Αθλητισμός»

07/03/2026 - 08:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Pizza Fan: Μοναδικός χορηγός στην Avant Premiere της ταινίας «Φίλοι για Πάντα»

06/03/2026 - 15:02
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο «11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ κατά της Σχολικής Βίας» στη Δράμα

06/03/2026 - 12:57
CSRΝews.gr
csrnews.gr

KPMG: Πάνω από 800 Στελέχη HR διαμόρφωσαν τη συζήτηση για το μέλλον της εργασίας στο 29th HR Symposium

06/03/2026 - 12:56
FleetNews
fleetnews.gr

«Κινούμαι ηλεκτρικά»: Επιπλέον πόροι και παράταση αιτήσεων

05/03/2026 - 07:47
FleetNews
fleetnews.gr

Τα 5 σημεία που κάνουν την Ford Mustang Mach-E να ξεχωρίζει

05/03/2026 - 06:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“NUVIA Medical Aesthetics”

04/03/2026 - 15:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Backstage Videoclip – Johanna”

04/03/2026 - 15:35
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo