Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: Δίκαιο το σύστημα φορολόγησης ελεύθερων επαγγελματιών - Δεν θα υποχωρήσουμε
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20/11/2023 · 19:59

Μητσοτάκης: Δίκαιο το σύστημα φορολόγησης ελεύθερων επαγγελματιών - Δεν θα υποχωρήσουμε

Οι ευρωεκλογές το επόμενο μεγάλο στοίχημα - Το 41% δεν είναι λευκή επιταγή, αλλά αυξημένη ευθύνη
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

"Το 41% δεν ισοδυναμεί με λευκή επιταγή αλλά με αυξημένη ευθύνη. Δεν είναι άλλοθι για λάθη αλλά ευθύνη για αποτέλεσμα. Το πολιτικό κοντέρ μηδενίστηκε στις εκλογές και ο λόγος μας πρέπει να είναι σαφής και μετρημένος" τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας απόψε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την αποφασιστικότητα του να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις και να αναλάβει το πολιτικό κόστος που πιθανόν να έχουν, αναφέρθηκε στην εξωτερική πολιτική και την νέα γεωπολιτική θέση της χώρας μας, ενώ παρουσίασε τις εθνικές θέσεις για τα όσα λαμβάνουν χώρα στη Μέση Ανατολή.

Παράλληλα τόνισε ότι οι ευρωεκλογές θα είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τη ΝΔ έθεσε το κόμμα σε εγρήγορση, ενώ εξήρε το έργο του απερχόμενου Γραμματέα της ΠΕ Παύλου Μαρινάκη και εξέφρασε την βεβαιότητα του για την επιτυχία της νέας Γραμματέως της ΠΕ Μαρίας Συρεγγέλα, την οποία ζήτησε να στηρίξει ομόφωνα η ΠΕ.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι είναι η πρώτη συνάντηση "μετά τη διπλή καθαρή νίκη της ΝΔ στις εκλογές, και προσέθεσε ότι η παράταξη συστρατεύεται για τις νέες μάχες που διαμορφώνουν οι νέες συνθήκες. Χαρακτήρισε ορόσημο τις ευρωεκλογές, επισήμανε ότι η ΝΔ πρωταγωνίστησε στην είσοδο της χώρας στην Ευρώπη και αγωνίστηκε να την κρατήσει εκεί και σημείωσε ότι "επουλώσαμε πληγές μετά την καταστροφική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ". Αναφέρθηκε συνοπτικά στις προκλήσεις που αντιμετώπισε η κυβέρνηση κατά την πρώτη τετραετία, στο Μεταναστευτικό, την ακρίβεια τον πόλεμο στην Ουκρανία και στην ενεργειακή έκρηξη. "Τώρα πρέπει να εντοπίσουμε και να ξεριζώσουμε τις αιτίες αυτών των πληγών. Όπλο μας οι γενναίες τομές και μεταρρυθμίσεις για να βελτιώνεται παντού η καθημερινότητα του πολίτη. Θεμέλια γερά έχουν οι παθογένειες αλλά έχουμε τη βούληση και το σθένος να δώσουμε τον αγώνα, και έχουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας όπως τις σφράγισαν οι εκλογές, διευρύνοντας την επιρροή της παράταξης, πρωτόγνωρο γεγονός στη μεταπολίτευση" είπε ο κ.Μητσοτάκης.

Ανέφερε ότι η χώρα κατέκτησε την επενδυτική βαθμίδα, ενώ μειώνεται η ανεργία και το χρέος, και προχωρεί η χώρα αυξάνοντας το δημόσιο πλούτο το μέρισμα του οποίου θα πάει στην κοινωνία. Σημείωσε ότι ενισχύονται με 350 εκατ. ευρώ οι αδύναμοι και η στήριξη θα αφορά 2.300.000 πολίτες σε όλη την επικράτεια. Τον Δεκέμβριο-όπως είπε- καταβάλλονται το επίδομα θέρμανσης και διπλάσιο ποσό για market pass στους κατοίκους των περιοχών που δοκιμάστηκαν από πλημμύρες, καθώς και η καταβολή ενίσχυσης από 100 έως 200 ευρώ σε όσους συνταξιούχους αδικεί η προσωπική διαφορά.

Το πρόβλημα ακρίβειας παραμένει αλλά θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας, η χώρα δεν θα γίνει μπανανία, οι έλεγχοι πολλαπλασιάζονται, και θα συνεχιστούν με ένταση είπε ο κ.Μητσοτάκης τονίζοντας ότι η κυβέρνηση προώθησε 20 νομοσχέδια με στόχο τις μεταρρυθμίσεις, αλλά και αυξήσεις στο δημόσιο ύστερα από 14 χρόνια.

Αναφέρθηκε συνοπτικά στο μέχρι στιγμής κυβερνητικό έργο με έμφαση στη δημόσια υγεία, και τόνισε ότι θα γίνουν 6.500 νέες προσλήψεις στο ΕΣΥ. Το επόμενο βήμα είναι η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής με 10 παρεμβάσεις κοινωνικής δικαιοσύνης, και το νομοσχέδιο βρίσκεται σε διαβούλευση, είπε και προσέθεσε ότι δεν γίνεται το 50% των ελεύθερων επαγγελματιών να δηλώνει μηδενικό κέρδος, ούτε ο εργοδότης να εμφανίζει μικρότερο εισόδημα από τους εργαζόμενούς του. Επίσης η σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος θα γίνει ένα χρόνο νωρίτερα, είπε και τόνισε ότι η παρέμβαση με το εν λόγω νομοσχέδιο θα είναι τολμηρή "από την οποία δεν θα υποχωρήσουμε, ενδεχομένως να υπάρχουν κενά που θα ληφθούν αλλά η κεντρική στόχευση δεν θα αλλάξει" είπε.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι "δεν θα διστάσουμε να αναλάβουμε το κόστος για τις μεταρρυθμίσεις. Η πατρίδα μας δυναμώνει γεωπολιτικά, με τα νέα αεροπλάνα και τις φρεγάτες και στα σύνορα μας χτίζεται μεθοδικά ο αποτρεπτικός φράχτης περιορίζοντας τις μεταναστευτικές ροές. Πείσαμε την ΕΕ ότι δεν νοείται ενιαία πολιτική μετανάστευσης χωρίς φύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων. Αυτή η πολιτική ασφάλειας είναι η άλλη όψη της δυνατής φωνής της χώρας στο εξωτερικό" είπε.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε 4 σημεία εθνικής θέσης για το μεσανατολικό:

-Το Ισραήλ έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα μετά τη βάρβαρη επίθεση που δέχθηκε, πρέπει να απελευθερωθούν οι όμηροι.

-Το Ισραήλ οφείλει να αντιδρά στο πλαίσιο του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου διαχωρίζοντας τη Χαμάς από το λαό.

-Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την κλιμακούμενη αντίδραση του Ισραήλ και τις μεγάλες απώλειες των αμάχων.

-Οριστική λύση μόνο με πολιτική υπέρβαση με την ίδρυση δυο κρατών με αμοιβαία αναγνώριση.

Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση είπε ότι στο ΣΥΡΙΖΑ μαλώνουν εάν ο αρχηγός τους είναι ο Τραμπ ή ο Μπέπε Γκρίλο, και παίζουν "μαξιλαροπόλεμο", "κρύβοντας ότι το μαξιλάρι αυτό ήταν το ενέχυρο των δανειστών για την αναξιοπιστία του κ. Τσίπρα".

Το ΠΑΣΟΚ-είπε- έχει μηδενιστικό λόγο προσδοκώντας να πάρει τη δεύτερη θέση, αγνοώντας ότι η αρνητική πολιτική που μιμούνται δεν είναι ώριμο φρούτο αλλά σάπιο φρούτο, με ξεπερασμένα συνθήματα.

Κάλεσε τα στελέχη της ΝΔ να μην ασχολούνται με το τι γίνεται στην άλλη όχθη, είπε ότι "τα καθήκοντα μας αποκτούν άλλες διαστάσεις, έχουμε την αναμέτρηση των ευρωεκλογών που θα είναι μια πολιτική αναμέτρηση".

"Ο προεκλογικός αγώνας θα έχει παραταξιακό χαρακτήρα και το στοίχημα της κάλπης θα είναι σύνθετο. Να διατηρηθεί η πολιτική σταθερότητα του τόπου και να εκλέξει η χώρα στελέχη με ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Η καθαρή νίκη της ΝΔ είναι η απάντηση και στα δυο ζητούμενα. Η ΝΔ δεν ταλαντεύτηκε ποτέ για την ευρωπαϊκή της επιλογή και ξέρει να δίνει καλύτερα από κάθε άλλο μάχες στις Βρυξέλλες. Αναλάβαμε δυσανάλογο πολιτικό κόστος και στηρίξαμε το τρίτο μνημόνιο, σήμερα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε Ευρώπη. Το στοίχημα είναι να γίνουμε Ευρώπη σε όλα τα πεδία και θα το κερδίσουμε" είπε ο κ.Μητσοτάκης.

Τέλος, εξήρε το έργο του Παύλου Μαρινάκη ως Γραμματέα της ΠΕ του κόμματος, ο οποίος περιόδευσε πολλές φορές κατά τη θητεία του σε όλη τη χώρα, ενώ ανανεώθηκε η ΠΕ κατά 75%.

‘Το κόμμα θα είναι ο βασικός πυλώνας πάνω στον οποίο θα στηρίζεται η κυβέρνηση. Όσο η ΝΔ παραμένει ενωμένη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανέναν" είπε ο κ.Μητσοτάκης και κάλεσε τον κ.Μαρινάκη να παραδώσει τη σκυτάλη, ζητώντας να εκλεγεί ομόφωνα η Μαρία Συρεγγέλα "που για πρώτη φορά μια γυναίκα αναλαμβάνει τα ηνία της ΠΕ. Θα ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής. Έλα Συρεγγέλα, αλλά μην έρθεις με φόρα. Αυτό δεν βγήκε σε καλό" αστειεύτηκε κλείνοντας την ομιλία του ο κ.Μητσοτάκης.

Για τη φοροδιαφυγή

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε "στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, με 10 συγκεκριμένες παρεμβάσεις κοινωνικής δικαιοσύνης: από τη διασύνδεση των POS και των ταμειακών μηχανών με την ΑΑΔΕ μέχρι τη ρύθμιση των βραχυχρόνιων μισθώσεων, από την κατάργηση των μετρητών στις αγορές των ακινήτων μέχρι τα ηλεκτρονικά τιμολόγια και το χτύπημα του λαθρεμπορίου καυσίμων.

Το νομοσχέδιο βρίσκεται ήδη σε δημόσια διαβούλευση. Το ξέρετε καλά, προβλέπει ένα πιο δίκαιο σύστημα φορολόγησης ελεύθερων επαγγελματιών. Έχουμε μιλήσει πολύ για τα ζητήματα της κοινωνικής δικαιοσύνης στη φορολογία. Δεν γίνεται το 50% των ελεύθερων επαγγελματιών να δηλώνει μηδενικό κέρδος, το 85% κάτω των 10.000 ετησίως. Ούτε γίνεται ο εργοδότης να εμφανίζει μικρότερο εισόδημα από τους εργαζομένους του.

Το σύστημα το οποίο εισηγούμαστε συνοδεύεται από μία ακόμα προεκλογική μας δέσμευση που γίνεται πράξη έναν χρόνο νωρίτερα: τη σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.

Θέλω να θυμίσω ότι από τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργού εξαιρούνται όσοι αμείβονται με δελτία παροχής ή βρίσκονται στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής τους πορείας. Και βέβαια, μιλάμε για μία ρύθμιση που καθιερώνει ένα τεκμήριο αναγκαίο, ένα τεκμήριο μαχητό. Δεν είναι -θέλω να τονίσω αυτό- μία οριζόντια ρύθμιση. Υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις και οποίος πιστεύει ότι αδικείται μπορεί να διεκδικήσει το δίκαιό του.

Είναι όμως μία παρέμβαση βαθιά δίκαιη, ευθυγραμμισμένη με τον πολιτικό μας λόγο, μια παρέμβαση τολμηρή, μεταρρυθμιστική, από την οποία δεν θα υποχωρήσουμε. Θα την κάνουμε πράξη.

Θα λάβουμε υπόψη μας το πλαίσιο της διαβούλευσης, πιστεύω ότι θα αναδειχθούν ζητήματα. Ενδεχομένως να υπάρχουν κενά στο νομοσχέδιο, αγαπητέ μου Υπουργέ, τα οποία πρέπει να καλυφθούν. Όμως, η κεντρική στόχευση της πρωτοβουλίας δεν θα αλλάξει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σας μιλώ για μεταρρυθμίσεις που ίσως ξεβολέψουν κάποιους, αλλά θα ωφελήσουν τους πολλούς. Κι αν υπάρξει κόστος από αυτές τις συγκρούσεις, αυτή η κυβέρνηση δεν θα διστάσει να το αναλάβει. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι μία από τις μεγάλες παγίδες της δεύτερης τετραετίας είναι ο συμβιβασμός. Συμβιβασμός με παθογένειες, με παγιωμένα συμφέροντα. Μία αδικία των λίγων σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, που κάποτε πρέπει να λείψει".

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
  • ·
  • ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ο Παναθηναϊκός καλεί τον κόσμο στο T-Center για το καθοριστικό Game 5 με τον Ολυμπιακό

All Content

Στο EuroCup με πενταετή συμβόλαια Άρης, ΠΑΟΚ και Μονακό - Οι 32 ομάδες

All Content - BusinessNews.gr

Fourlis: Σχέδιο αναδιάρθρωσης 10,7 εκατ. ευρώ με κλείσιμο καταστημάτων και εθελουσία έξοδο 300 εργαζομένων

All Content - BusinessNews.gr

Granarolo Hellas: Άνοδος πωλήσεων και διατήρηση της κερδοφορίας το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Dimand: Επενδυτικό χαρτοφυλάκιο 1,7 δισ. ευρώ, με αιχμή το Κτήμα Καμπά και τις Γούρνες Κρήτης

All Content

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών

All Content

Παπαστράτος: Ο «Πιο Ελκυστικός Εργοδότης» στην Ελλάδα για 6η συνεχή χρονιά

FleetNews

Η Toyota «υπέρ» Ιαπωνίας, Ην. Βασιλείου και Τουρκίας

FleetNews

O CEO της Citroën στον Όμιλο Συγγελίδη

FleetNews

Αποκάλυψη για το πανίσχυρο Audi Nuvolari: Ένα PHEV με 1.001 PS

All Content

Άρης: Στο 2ο Τελωνείο η έξοδος κι η υποδοχή στον Σπανούλη

All Content

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε καταγγελία κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

All Content - BusinessNews.gr

Atlantic See Lng Trade: Επέκταση της συμφωνίας με Venture Global - Διπλασιάζει τις ποσότητες LNG από ΗΠΑ

All Content - BusinessNews.gr

Στο «συρτάρι» της ΑΑΔΕ επιστροφές φόρων 191 εκατ. ευρώ, λόγω ελλιπών στοιχείων φορολογουμένων

All Content - BusinessNews.gr

Wonderplant: Άλμα τζίρου 29%, αλλά πίεση στην κερδοφορία για τις υδροπονικές ντομάτες του Σπύρου Θεοδωρόπουλου - Το μεγάλο στοίχημα της Πτολεμαΐδας

FleetNews

Η Stellantis ξεκινάει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης

FleetNews

BMW Highway Assistant: Πάνω από 200 εκατ. χλμ. hands-free οδήγησης

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

CSRΝews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

CSRΝews.gr

Κάθε σταγόνα μετράει: Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ τιμά τους εθελοντές αιμοδότες και ενισχύει το μήνυμα της προσφοράς ζωής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ο Στ. Κασσελάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Ξενοφώντα Κοντιάδη
Ο Στ. Κασσελάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Ξενοφώντα Κοντιάδη 20/11/2023 - 15:08
Λοβέρδος: Θα είμαι παρών στο χώρο του Κέντρου της πολιτικής - Θα συνδράμω τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες 20/11/2023 - 20:03
Λοβέρδος: Θα είμαι παρών στο χώρο του Κέντρου της πολιτικής - Θα συνδράμω τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 2,80% και επιστροφή στο… 2009 - Kέρδη 14,19% από τις αρχές του έτους
    12/06/2026 - 18:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fraport Greece: Αυξημένη 6% η κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια - Η επίπτωση από τον πόλεμο στον Περσικό
    12/06/2026 - 18:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,06%, σε νέα υψηλά 17 ετών η αγορά
    12/06/2026 - 17:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΟΕ: Προσκάλεσε την Κίρστι Κόβεντρι στα εγκαίνια της ανακαίνισης του Παναθηναϊκού Σταδίου
    12/06/2026 - 17:43 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Μπρατάκος (ΕΒΕΑ): Βασική προϋπόθεση για ανάπτυξη oι ανταγωνιστικές τιμές στην ενέργεια
    12/06/2026 - 17:25 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Fourlis: Σχέδιο αναδιάρθρωσης 10,7 εκατ. ευρώ με κλείσιμο καταστημάτων και εθελουσία έξοδο 300 εργαζομένων
    12/06/2026 - 17:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • «Έπεσαν» Facebook, Messenger και Instagram
    12/06/2026 - 17:11 ΕΛΛΑΔΑ
  • Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών
    12/06/2026 - 17:07 ESG
  • Ιταλία-ΥΠΕΞ Ταγιάνι: «Ο πόλεμος στο Ιράν δεν μας αφορά»
    12/06/2026 - 17:04 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σουηδία: Προβλέπει μια ρωσική στρατιωτική επίθεση σε χώρα του ΝΑΤΟ "στο άμεσο μέλλον"
    12/06/2026 - 16:50 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Επενδυτικός πυρετός για τη SpaceX: Προσφορές άνω των 70 δισ. πριν από την εισαγωγή - Η BlackRock μπαίνει με 5 δισ.δολάρια
    11/06/2026 - 20:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στην τελική ευθεία η επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά - Τέλη Ιουλίου στην κυκλοφορία
    11/06/2026 - 21:26 ΕΛΛΑΔΑ
  • Autohellas: Ενίσχυση κύκλου εργασιών και EBITDA στο πρώτο τρίμηνο, με πίεση στην καθαρή κερδοφορία
    11/06/2026 - 18:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Prodea: Διανέμει υπόλοιπο καθαρό μέρισμα €1,50/μετοχή - Από Δευτέρα 22 Ιουνίου η καταβολή
    11/06/2026 - 20:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών
    11/06/2026 - 21:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Παναθηναϊκός καλεί τον κόσμο στο T-Center για το καθοριστικό Game 5 με τον Ολυμπιακό

12/06/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Έπεσαν» Facebook, Messenger και Instagram

12/06/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

12/06/2026 - 14:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε καταγγελία κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

12/06/2026 - 14:07
CSRΝews.gr
csrnews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

12/06/2026 - 13:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

easy 97.2: Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ στο θερινό σινεμά

12/06/2026 - 12:11
FleetNews
fleetnews.gr

Η Toyota «υπέρ» Ιαπωνίας, Ην. Βασιλείου και Τουρκίας

12/06/2026 - 06:50
FleetNews
fleetnews.gr

O CEO της Citroën στον Όμιλο Συγγελίδη

12/06/2026 - 06:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo