Σάββατο, 2 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: Στον Έβρο την Παρασκευή - Συνάντηση με την Σακελλαροπούλου αύριο
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
04/09/2023 · 13:01

Μητσοτάκης: Στον Έβρο την Παρασκευή - Συνάντηση με την Σακελλαροπούλου αύριο

Βασικός στόχος η άμεση υλοποίηση των όσων έχουν εξαγγελθεί για την αποκατάσταση των πληγέντων και του φυσικού περιβάλλοντος.

Στον Έβρο θα μεταβεί την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ενημέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Δευτέρα.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να γίνει η πλήρης αποτίμηση και καταγραφή του μεγέθους των εκτάσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές. Βασικός στόχος, όπως είπε ο Παύλος Μαρινάκης είναι η άμεση υλοποίηση των όσων έχουν εξαγγελθεί για την αποκατάσταση των πληγέντων και του φυσικού περιβάλλοντος.

«Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στον Έβρο προκειμένου να γίνει η πλήρης αποτίμηση και καταγραφή του μεγέθους των εκτάσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και με βασικό στόχο την άμεση υλοποίηση των όσων έχουν εξαγγελθεί για την αποκατάσταση των πληγέντων και του φυσικού περιβάλλοντος» είπε χαρακτηριστικά.

Αύριο Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη μηνιαία συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Αρωγή για τους πληγέντες

Την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου επεκτάθηκε η πλατφόρμα arogi.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους πληγέντες και από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2023.

Για τις επιχειρήσεις και τους μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορείς, που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2023 και επιθυμούν να λάβουν πρώτη αρωγή έναντι επιχορήγησης, σε συνέχεια της έκδοσης σχετικής κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Το ύψος της ενίσχυσης πρώτης αρωγής έναντι επιχορήγησης ανέρχεται σε 2.000 ευρώ για σοβαρές υλικές ζημιές και 4.000 ευρώ για πολύ σοβαρές υλικές ζημιές.

για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2023 και επιθυμούν να λάβουν πρώτη αρωγή έναντι στεγαστικής συνδρομής, σε συνέχεια της έκδοσης σχετικής κοινής απόφασης των Υπουργών που προαναφέραμε. Το ύψος της ενίσχυσης πρώτης αρωγής έναντι στεγαστικής συνδρομής ανέρχεται σε 10.000 ευρώ, για κτιριακές εγκαταστάσεις που έχουν υποστεί βαριές βλάβες που τις καθιστούν επικίνδυνες για χρήση ή επικινδύνως ετοιμόρροπες ή ολοσχερώς κατεστραμμένες, ή σε 5.000 ευρώ, για κτιριακές εγκαταστάσεις που έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες που τις καθιστούν προσωρινά ακατάλληλες για χρήση.

Δικαιούχοι είναι πληγέντες που βρίσκονται σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου, Ροδόπης, Καβάλας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Εύβοιας και Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

Ολόκληρη η εισαγωγική τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη

Ο Πρωθυπουργός σήμερα συμμετέχει στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, η οποία πραγματοποιείται στη Λευκωσία.

Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και κατόπιν με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu ενώ θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών.

Ασφάλεια, άμυνα, ενέργεια, πολιτική προστασία, κλιματική κρίση, τουρισμός θα βρεθούν στην ατζέντα των συζητήσεων των τριών ηγετών. Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε την προστιθέμενη αξία του τριμερούς σχήματος και των συνεργειών που λειτουργούν προς όφελος της σταθερότητας και της ασφάλειας στην περιοχή. Η συνεργασία μεταξύ των τριών χωρών μπορεί να δημιουργήσει ενεργειακό διάδρομο από την Ανατολική Μεσόγειο προς την Ευρώπη. Σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται το πρότζεκτ ηλεκτρικής διασύνδεσης EuroAsia Interconnector, (ηλεκτρική διασύνδεση Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδας) το οποίο θα συνδέσει τις αγορές ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ με την Ευρώπη.

Η Σύνοδος αυτή, σηματοδοτεί την εμβάθυνση και ενίσχυση της τριμερούς συνεργασίας ως τριγώνου σταθερότητας, ασφάλειας και ευημερίας στην περιοχή.

Αύριο, 5 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης θα βρεθεί στην Άγκυρα προκειμένου να συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του σε συνέχεια της συνάντησης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους.

Οι δύο Υπουργοί θα εστιάσουν κατά τις συνομιλίες τους σε ζητήματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών και τις περιφερειακές εξελίξεις. Επιπλέον, θα συζητηθεί η προετοιμασία της σχεδιαζόμενης συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, αλλά και η διοργάνωση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας- Τουρκίας που προγραμματίζεται για το τέλος του έτους στη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή συνεδρίασε υπό τον Πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο, όπου συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα και νομοσχέδια που πρόκειται να τεθούν σε διαβούλευση το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις για τη λειτουργία του ΕΚΑΒ οι οποίες κινούνται σε πέντε άξονες: την ενίσχυση σε προσωπικό, την εκπαίδευση του προσωπικού, την ψηφιακή αναβάθμιση του οργανισμού, την ανανέωση του στόλου και την αλλαγή του μοντέλου των αεροδιακομιδών.

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε στο Υπουργικό Συμβούλιο το νομοσχέδιο για την ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1152 για διαφανείς και προβλέψιμους όρους εργασίας και την προστασία της εργασίας. Ταυτόχρονα θεσπίζονται, κανόνες για την απλοποίηση των διοικητικών διαδικασιών, με στόχο την αύξηση της απασχόλησης και των βιώσιμων και δίκαια αμειβόμενων θέσεων εργασίας, και νέοι προστατευτικοί κανόνες για τους εργαζόμενους, που αφορούν, τόσο την καταπολέμηση της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας, όσο και την προάσπιση του δικαιώματος στην εργασία, διασφαλίζοντας, ταυτόχρονα, τον υγιή ανταγωνισμό.

Η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος παρουσίασαν στο Υπουργικό Συμβούλιο το νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το οποίο στοχεύει στη βελτίωση της λειτουργίας των δήμων και των περιφερειών της χώρας, με όρους διαφάνειας και δημόσιας λογοδοσίας.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γεώργιος Φλωρίδης παρουσίασε το νομοσχέδιο για την επιτάχυνση των διαδικασιών στελέχωσης της Δικαστικής Αστυνομίας που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και εισηγήθηκε τον εκσυγχρονισμό του νομοθετικού πλαισίου για την πρόληψη και την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και παρεμβάσεις στον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για την επιτάχυνση και την ποιοτική αναβάθμιση της ποινικής δίκης.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου ενημέρωσε το Υπουργικό Συμβούλιο για την πορεία έκδοσης των νέων ταυτοτήτων.

Το νέο δελτίο ταυτότητας Ελλήνων πολιτών αποτελεί εργαλείο που αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας και υποστηρίζει την συνύπαρξη μας στο πλαίσιο της ευνομούμενης κοινωνίας και του Κράτους Δικαίου, στην πατρίδα μας και τον κόσμο. Η Ελλάδα κάνει το επόμενο βήμα ασφάλειας και συμμορφώνεται με τις νομικές της υποχρεώσεις σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2019/1157.

Η έκδοση όμως των νέων ταυτοτήτων αποτελεί μεταρρυθμιστή επιλογή που παρέχει επιπρόσθετη ασφάλεια και διευκολύνει τις καθημερινές συναλλαγές των πολιτών.
Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ακόμα μια φορά ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος από τις νέες ταυτότητες. Το αντίθετο μάλιστα, αφού τα σημερινά δελτία ταυτότητας υπολείπονται των σύγχρονων δεδομένων ασφαλείας, αυτό σημαίνει πως είναι ευκολότερο να πλαστογραφηθούν από εγκληματικές οργανώσεις και να χρησιμοποιηθούν για τη διευκόλυνση εγκληματικών πράξεων.
Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η προώθηση των μεγάλων μεταρρυθμίσεων που θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο την χώρα μας.

Το μέτωπο της πυρκαγιάς στη Δαδιά, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουμε από την Πυροσβεστική βρίσκεται σε πλήρη ύφεση χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης και της Πολιτικής Προστασίας. Παρά τη θετική εικόνα που έχει αυτή τη στιγμή η φωτιά, δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο επιτηρώντας την περιοχή.

Η κλιματική κρίση είναι εδώ με πολλές μορφές. Μετά τον παρατεταμένο ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς η Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για σφοδρή κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες.

Γι’ αυτό το λόγο σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ενώ έχουν ήδη δημοσιευθεί οδηγίες προς τους πολίτες. Οι αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή. Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα δεχτούν η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η κεντρική και ανατολική Στερεά, η βόρεια Εύβοια και η Πελοπόννησος.
Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να ακολουθούν με αυξημένη προσοχή τις οδηγίες των Αρχών και πιθανά μηνύματα που μπορεί να σταλούν με οδηγίες από το 112.

Η Διϋπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) επέβαλε σήμερα πρόστιμα συνολικού ύψους 940.000 ευρώ σε καταστήματα πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών καθώς και εμπορίας καλλυντικών ειδών για πλασματικές ή εικονικές εκπτώσεις.

Συνεπείς σε όσα έχουμε πει και όσα έχει δεσμευθεί προσωπικά ο Πρωθυπουργός, η τήρηση της νομιμότητας σε όλα τα πεδία και η προστασία των καταναλωτών είναι ζητήματα ύψιστης προτεραιότητας για την Κυβέρνηση. Είναι μια διαρκής διαδικασία και σε αυτό δεν θα γίνει καμία εξαίρεση. Κάθε επιχείρηση, σε οποιοδήποτε κλάδο και αν δραστηροποιείται, οφείλει να τηρεί το νόμο και να σέβεται τα δικαιώματα των καταναλωτών. Όταν αυτό δεν συμβαίνει, οι αρμόδιες αρχές θα επεμβαίνουν, επιβάλλοντας τις προβλεπόμενες κυρώσεις και τα ανάλογα πρόστιμα.

Την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου επεκτάθηκε η πλατφόρμα arogi.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους πληγέντες και από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2023.

Για τις επιχειρήσεις και τους μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορείς, που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2023 και επιθυμούν να λάβουν πρώτη αρωγή έναντι επιχορήγησης, σε συνέχεια της έκδοσης σχετικής κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Το ύψος της ενίσχυσης πρώτης αρωγής έναντι επιχορήγησης ανέρχεται σε 2.000 ευρώ για σοβαρές υλικές ζημιές και 4.000 ευρώ για πολύ σοβαρές υλικές ζημιές.
για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2023 και επιθυμούν να λάβουν πρώτη αρωγή έναντι στεγαστικής συνδρομής, σε συνέχεια της έκδοσης σχετικής κοινής απόφασης των Υπουργών που προαναφέραμε. Το ύψος της ενίσχυσης πρώτης αρωγής έναντι στεγαστικής συνδρομής ανέρχεται σε 10.000 ευρώ, για κτιριακές εγκαταστάσεις που έχουν υποστεί βαριές βλάβες που τις καθιστούν επικίνδυνες για χρήση ή επικινδύνως ετοιμόρροπες ή ολοσχερώς κατεστραμμένες, ή σε 5.000 ευρώ, για κτιριακές εγκαταστάσεις που έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες που τις καθιστούν προσωρινά ακατάλληλες για χρήση.

Δικαιούχοι είναι πληγέντες που βρίσκονται σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου, Ροδόπης, Καβάλας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Εύβοιας και Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

Αύριο Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη μηνιαία συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στον Έβρο προκειμένου να γίνει η πλήρης αποτίμηση και καταγραφή του μεγέθους των εκτάσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και με βασικό στόχο την άμεση υλοποίηση των όσων έχουν εξαγγελθεί για την αποκατάσταση των πληγέντων και του φυσικού περιβάλλοντος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς της περιοχής.

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, ενώ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου θα παραχωρήσει την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου.

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΕΒΡΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μια νίκη από την Αθήνα κι η Ρεάλ Μαδρίτης 102-75 και 2-0 τη Χάποελ Τελ Αβίβ (video)

All Content

Γιαννακόπουλος: "Ποιος θα μου φέρει την κούπα στο Σούνιο;"

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Με όχημα LNG και παραχωρήσεις «χτίζει» έσοδα έως 5,5 δισ. ευρώ - Οι στόχοι έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

AVE: Ισχυρή αύξηση εσόδων το 2025, Ανάκαμψη λειτουργικών επιδόσεων, πιέσεις στα καθαρά μεγέθη

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Τράπεζα: Υψηλές αποδόσεις και μακροπρόθεσμη ανθεκτικότητα - Το μήνυμα Μυλωνά

All Content

EΔΕΕ: Θεσμική παρέμβαση για τους διαγωνισμούς από ΟΑΣΑ και ΟΣΕΘ

All Content

Σε spec η NN Hellas

FleetNews

Πανίσχυρη και κομψή η νέα Porsche Cayenne Coupé

FleetNews

Η Uber επενδύει στη HysetCo για την ανάπτυξη ταξί υδρογόνου

FleetNews

«Έφυγε» η Ελένη Καρύδη, ιδρύτρια και πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ

All Content

Μπουνιές Κάλινιτς με παίκτη της Ζλάτιμπορ και έξι αποβολές! (vid)

All Content

Αποθέωση των Πρωταθλητών στην απονομή του τροπαίου στη Δόξα Λευκάδας (video)

All Content - BusinessNews.gr

Attica Group: Στα 756,9 εκατ. ευρώ,ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών το 2025

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΔ: Δικαίωση για 4 στους 10 φορολογούμενους – «Σβήστηκαν» φόροι και πρόστιμα

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζα Πειραιώς: Ισχυρή κερδοφορία στα 281 εκατ. ευρώ για το α' τρίμηνο του 2026

FleetNews

80 χρόνια Vespa με νέα Primavera και GTS

FleetNews

Το Audi Q4 e-tron αναβαθμίζεται και αποκτά αμφίδρομη φόρτιση

CSRΝews.gr

Το HIGGS παρουσιάζει το «Φιλανθρωπία 2.0»: Στην καρδιά του θεσμικού διαλόγου για την Κοινωνία των Πολιτών

CSRΝews.gr

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα συνεχίζουν για 4η χρονιά την Ακαδημία για Γυναίκες Πρόσφυγες  

CSRΝews.gr

Η Lidl Ελλάς Μεγάλος Χορηγός στο 10ο No Finish Line Athens

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Οικονόμου: Εξετάζονται αυστηρότερες ποινές για τις τροχαίες παραβάσεις
Οικονόμου: Εξετάζονται αυστηρότερες ποινές για τις τροχαίες παραβάσεις 04/09/2023 - 12:38
Συνάντηση Μητσοτάκη - Νετανιάχου: Κομβικός ο ρόλος της Ελλάδας στον ενεργειακό διάδρομο 04/09/2023 - 13:59
Συνάντηση Μητσοτάκη - Νετανιάχου: Κομβικός ο ρόλος της Ελλάδας στον ενεργειακό διάδρομο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Αστικές συγκοινωνίες - Στόχος έως το 2035 ο στόλος να φτάσει τα 2.000 νέα λεωφορεία - Οι νέοι διαγωνισμοί
    01/05/2026 - 20:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Συγκράτηση τιμών στο ρεύμα, επιδοτήσεις και πλαφόν στα υγρά καύσιμα
    01/05/2026 - 19:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις ΑΠΕ - Παπασταύρου: Πάμε για 1 GW το 2027
    01/05/2026 - 18:06 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 4 έως 8 Μαίου
    01/05/2026 - 17:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ξεκινά η αντιπυρική περίοδο - Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
    01/05/2026 - 16:16 ΕΛΛΑΔΑ
  • Oxfam: Το εισοδηματικό χάσμα μεγεθύνεται, οι απολαβές των επικεφαλής εταιρειών απογειώθηκαν
    01/05/2026 - 15:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κεραμέως: Η πρόταση Ανδρουλάκη για τετραήμερη εργασία είναι επικίνδυνη και ατεκμηρίωτη
    01/05/2026 - 14:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στενά του Ορμούζ: Έπειτα από δυο μήνες πολέμου, 913 πλοία παγιδευμένα στον Κόλπο
    01/05/2026 - 12:55 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΛΑΜΨΑ ΑΕ: Στο επίκεντρο η ολοκλήρωση των νέων επενδυτικών σχεδίων
    01/05/2026 - 12:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βίντεο Μητσοτάκη για την Πρωτομαγιά: τα 10 μέτρα που έχουμε φέρει για τους εργαζόμενους
    01/05/2026 - 11:19 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • AKTOR: Με όχημα LNG και παραχωρήσεις «χτίζει» έσοδα έως 5,5 δισ. ευρώ - Οι στόχοι έως το 2030
    01/05/2026 - 09:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΔ: Δικαίωση για 4 στους 10 φορολογούμενους – «Σβήστηκαν» φόροι και πρόστιμα
    01/05/2026 - 10:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στενά του Ορμούζ: Έπειτα από δυο μήνες πολέμου, 913 πλοία παγιδευμένα στον Κόλπο
    01/05/2026 - 12:55 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κεραμέως: Η πρόταση Ανδρουλάκη για τετραήμερη εργασία είναι επικίνδυνη και ατεκμηρίωτη
    01/05/2026 - 14:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Q&R: Αύξηση 38% στον κύκλο εργασιών το 2025 - Σημαντικό ανεκτέλεστο και νέες αναθέσεις
    01/05/2026 - 10:46 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Το πανόραμα της σεζόν

01/05/2026 - 20:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μια νίκη από την Αθήνα κι η Ρεάλ Μαδρίτης 102-75 και 2-0 τη Χάποελ Τελ Αβίβ (video)

01/05/2026 - 20:49
FleetNews
fleetnews.gr

Πανίσχυρη και κομψή η νέα Porsche Cayenne Coupé

01/05/2026 - 05:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Freenow by Lyft και Sleed για τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

30/04/2026 - 14:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το HIGGS παρουσιάζει το «Φιλανθρωπία 2.0»: Στην καρδιά του θεσμικού διαλόγου για την Κοινωνία των Πολιτών

30/04/2026 - 13:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα συνεχίζουν για 4η χρονιά την Ακαδημία για Γυναίκες Πρόσφυγες  

30/04/2026 - 13:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Deepfakes ονομάζουμε τη νέα κρίση εμπιστοσύνης για τα media

30/04/2026 - 13:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η Uber επενδύει στη HysetCo για την ανάπτυξη ταξί υδρογόνου

30/04/2026 - 07:44
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθησαν τα 3rd INFLUENCERS AWARDS

28/04/2026 - 16:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo