Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης από Τρίπολη: Ενίσχυση 600 ευρώ τον Δεκέμβριο σε υπαλλήλους ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικού
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
05/12/2022 · 19:57

Μητσοτάκης από Τρίπολη: Ενίσχυση 600 ευρώ τον Δεκέμβριο σε υπαλλήλους ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικού

«Η πατρίδα καλείται να κερδίσει νέα στοιχήματα που οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες»
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Βαθύτατη οδύνη για τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού στις Σέρρες ως αποτέλεσμα ενός ατυχήματος στο λέβητα στο σχολείο του, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης. Παρότι η συντήρηση των σχολείων δεν εμπίπτει στις αρμοδιοτητες της κυβέρνησης θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει, τόνισε.

«Μόνο με ειρήνη και σταθερότητα προοδεύουν οι οικονομίες και οι κοινωνίες»

Η βίαιη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία διαμορφώνει πρωτόγνωρο περιβάλλον αβεβαιότητας. Δεν χωρούν υπεκφυγές. Ή είσαι με τον Πούτιν, τον πόλεμο και την ακρίβεια, ή είσαι με την Ειρήνη, τη δημοκρατία και την ευημερία. Ήταν φυσικό η Ελλάδα να βρεθεί αμέσως στο πλευρό της αμυνόμενης Ουκρανίας. Εδώ, στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης είναι το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, διαρκής υπενθύμιση για τη δική μας ελευθερία. Με ανοικτή ακόμα την πληγή της Κύπρου δεν γίνεται ο ελληνισμός να δεχθεί μια νέα κατοχή σε ευρωπαϊκό έδαφος ούτε να αφήσουμε παράδειγμα επίθεσης σε μια χώρα. Μόνο με ειρήνη και σταθερότητα προοδεύουν οι οικονομίες και οι κοινωνίες. Το αποδείξαμε με τους πολίτες να έχουν απαλλαγεί από δεκάδες φόρους. Το αποδεικνύουμε και σήμερα. Την 1η Μαίου θα αυξηθεί για 3η φορά ο κατώτατος μισθός. Καταργούμε από 1η Ιανουαρίου οριστικά και για όλους τους Έλληνες την εισφορά αλληλεγγύης και προχωράμε ύστερα από 10 χρόνια σε αύξηση κοντά στο 8% στις αποδοχές 2,5 εκ συνταξιούχων. Περίπου ένας στους δύο θα έχουν κέρδος ουσιαστικά μία πρόσθετη σύνταξη. Ενισχύουμε για τις γιορτές, στις 20 Δεκεμβρίου, 2,300.000 συμπολίτες με ειδικό επίδομα 250 ευρώ και γιατρούς του ΕΣΥ με αύξηση μισθού. Αναλογιστείτε ότι μόνο το Δεκέμβριο ο κρατικός προϋπολογισμός εκτός από τη στήριξη στους λογαριασμούς ενέργειας , θα εκταμιεύσει ποσό πάνω από 800 εκ ευρώ.

«Η πατρίδα καλείται να κερδίσει νέα στοιχήματα που οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες»

Είμαι πρωθυπουργός της χώρας γιατί είμαι πρόεδρος της ΝΔ και θέλω να ευχαριστήσω τους αγωνιστές της παράταξής μας για τη διαχρονική τους στήριξη. Θέλω να σκεφτείτε πόσο διαφορετικά ήταν τα πράγματα πριν από ένα χρόνο. Τότε το βλέμμα μας ήταν στραμμένο στην πανδημία, στην αμυντική μας θωράκιση, αλλά έκαναν ήδη την εμφάνισή τους οι πρώτοι καρποί φοροελαφρύνσεων. Σήμερα μπορούμε να μιλάμε για Ελλάδα που γύρισε σελίδα στοχεύοντας μπροστά και ψηλότερα. Μια Ελλάδα εκτός εποπτείας, με ανάπτυξη στο 6% διπλάσια του μ.ο της ευρωζώνης, έχοντας δημιουργήσει 250.000 νέες θέσεις εργασίας, με τις εθνικές μας εξαγωγές να ξεπερνούν τα 70 δις και έχοντας αυξήσει το δημόσιο πλούτο σε σχέση με το 2019 κατά 39 δις ευρώ. Πίσω από αυτούς τους ουδέτερους αριθμούς υπάρχει μια ζωντανή πραγματικότητα. Πιο πολλές επενδύσεις, σημαίνει μεγαλύτερη απασχόληση. Και στην Τρίπολη συντελείται μεγάλη αναπτυξιακή αναγέννηση. Παρότι οι μισθοί είναι ακόμα χαμηλοί αυξάνονται. Αυξάνονται και οι συντάξεις. Ήδη η πατρίδα μας καλείται να κερδίσει νέα στοιχήματα τα οποία οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες.

Είναι ένα μέτωπο που πάλι η Ελλάδα άνοιξε δρόμους στην Ευρώπη. Πρώτοι εμείς από το Σεπτέμβριο του 21 υψώσαμε αναχώματα στις αυξήσεις. Πρώτη χώρα που έχει φορολογήσει υπερέσοδα από εταιρείες ενέργειας. Κινηθήκαμε με στοχευμένες επιδοτήσεις. Χρέος μας να στηρίζουμε τους πιο αδύναμους. Να μην ξεχνάμε τη μεσαία τάξη. Πήραμε τολμηρές πρωτοβουλίες όπως το Καλάθι του Νοικοκυριού το οποίο βοηθά. Οι τιμές στο Καλάθι διαρκώς μειώνονται. Αυτό δεν αφορά καποιους ισχυρούς ή κάποιους που θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω. Έχουν το δικό τους Καλάθι. Ξέρω ότι οι μισθοί παραμένουν ακόμα χαμηλοί, ότι η ακρίβεια ροκανίζει το εισόδημα και ότι οι επιχειρήσεις αγωνιούν για το αυξημένο κόστος ενέργειας. Θελω να τονισω για τον πρωτογενή τομέα ότι ο ΕΛΓΑ ήταν εκεί να στηρίξει τους παραγωγούς.

Χρέος μας να στηρίξουμε τους αδύναμους

Δεν είμαι εδώ να πω ότι όλα πάνε περίφημα. Είμαι εδώ να επαναλάβω τρία ρήματα. Νοιώθω, ακούω, προσπαθώ. Θα ήταν άδικο αν δεν ζυγίζαμε την πορεία μας στη ζυγαριά των αλλεπάλληλων δοκιμασιών που πετύχαμε να υπερβούμε. Είναι πολύ σημαντικό να δει κανείς με ρεαλισμό την πραγματική εικόνα της Ελλάδος το 2022. Να δει τα επιτεύγματά μας και τις αστοχίες μας. Ιδίως να δει τη δυναμική του τόπου και των ανθρώπων του.

Όπως το αποδείξαμε χθες και σήμερα, έτσι να αποδείξουμε και αύριο ότι μπορούμε να μετατρέπουμε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες. Μεσολάβησαν τόσα πολλά που δύσκολα τα συγκρατεί η μνήμη. Θεωρούμε δεδομένο ότι μπορούμε να εξυπηρετούμαστε από το gov.gr. Συμπλήρωσε πάνω από 1 δις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Το ίδιο και για τις αλλαγές που αθόρυβα συμβαίνουν στην παιδεία. Για πρώτη φορά έγιναν μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών μετά από 12 χρόνια. Αναβαθμίστηκε η Ανώτατη και Επαγγελματική Εκπαίδευση. Θα μπορούσαμε να μιλάμε επι ώρες για όσα πετύχαμε στο μεταναστευτικό. Εγκλήματα εξιχνιάζονται από την Αστυνομία. Μεγάλες επενδύσεις στη χώρα μας. Σκεφτείτε πόσο δύσκολο ήταν να πείσω μεγάλους κολοσσούς να επενδύσουν. Σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για τα μεγάλα έργα, το Μετρό της Θεσσαλονίκης το οποίο τελειώνει πια. Υπάρχει Μετρό, δεν υπάρχουν μουσαμάδες. Στο Ελληνικό υλοποιείται η μεγαλύτερη ανάπλαση της Ευρώπης. Ο κατάλογος είναι μακρύς.

Κοιτάζουμε τους πολίτες στα μάτια, το είπαμε και το κάναμε

Μπορούμε να κοιτάξουμε τους πολίτες στα μάτια και να τους πούμε το είπαμε και το κάναμε. Είμαστε συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Ο Γκάτσος έλεγε τα ποιήματα είναι εύκολα, η ποίηση δύσκολη. Τα πολιτικά συνθήματα εύκολα, δύσκολες οι πολιτικές πράξεις. Δεν υπάρχει καλύτερος καθρέφτης από την καταγραφή του κυβερνητικού έργου την τελευταία εβδομάδα. Ένας νέος νόμος ψηφίστηκε που ενισχύει με πρόσθετους γιατρούς τα νοσοκομεία μας αυξάνοντας τους μισθούς τους. Βεβαιώθηκαν 373,5 εκ από τους παραγωγούς ρεύματος για να επιδοτήσουν λογαριασμούς καταναλωτών. 99.900 νέες θέσεις εργασίας. Τέσσερα, ακόμη, μέτρα που διευκολύνουν τα άτομα με αναπηρία. Καταργήθηκε μία ακόμα δομή μεταναστών. Εξοικονομήσαμε 440 εκ ευρώ φαρμακευτικής δαπάνης, στο gov.gr προσφέρουμε νέες υπηρεσίες και υπήρξε και παρέμβαση στις τράπεζες για το ζήτημα των επιτοκίων. Βρέθηκε σε διαβούλευση το πρόγραμμα «Σπίτι μου». Έτσι έκλεισε μια συνηθισμένη κυβερνητική εβδομάδα.

Εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ ανά υπάλληλο στους ένστολους της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού

Ήταν υποχρέωσή μας να αυξήσουμε τις αποδοχές των γιατρών. Όλες οι αυξήσεις θα είναι αναδρομικές και από τον Ιανουάριο θα υπάρξει νέα προσαύξηση των επιδομάτων. Δώσαμε τη δυνατότητα οι γιατροί πλήρους απασχόλησης να μπορούν να λειτουργούν και ως ιδιώτες. Τιμώ τους γιατρούς του ΕΣΥ, ειδικά αυτούς που ανθίστανται στον πειρασμό να μετακινηθουν στον ιδιωτικό τομέα. Χωρίς τέτοια απόφαση θα χάναμε γιατρούς στο ΕΣΥ.

Όπως διαπιστώνετε έδειξα μια φωτογραφία της βασικής μας διαφοράς στο πολιτικό σκηνικό. 'Αλλοι μόνο φωνασκούν και άλλοι σχεδιαζουν και δρουν. Να ανακοινώσω δυο κεντρικές αποφάσεις. Πρώτον, με βάση μεγάλες δυσκολίες της αγοράς διατηρείται για ένα χρόνο ακόμα το πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις. Δεύτερον, με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, την επιτυχή αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, χορηγούμε εφάπαξ ενίσχυση σε όλους τους ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού. Όλο το προσωπικό θα λάβει το Δεκέμβριο και 600 ευρώ ανά υπάλληλο.

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τα highlights από την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές (vid)

All Content

Μπαρτζώκας: «Οι 23 ασίστ και τα 21 επιθετικά ριμπάουντ αποδεικνύουν τι έγινε στο παιχνίδι»

All Content - BusinessNews.gr

Β. Μαρινάκης: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα η εισαγωγή της CMF στο Χρηματιστήριο Αθηνών

All Content - BusinessNews.gr

Lidl Ελλάς & Lidl Κύπρου: Ο Γεώργιος Τοκατλής αναλαμβάνει CEO

All Content - BusinessNews.gr

The Mart: Τζίρος 450 εκατ. ευρώ, επενδύσεις 25 εκατ. φέτος και νέο κέντρο διανομής στον Ταύρο

All Content

McCann Greece: Στη 2η θέση παγκοσμίως στην κατάταξη Experience Agency των Cannes Lions 2026

All Content

Retail Business Awards 2026: Το Retail είναι παντού

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Με Μοντέρο και άμυνα ο Ολυμπιακός, 89-66 την Εφές στη Sunel Arena

All Content

Νίκη για την Μπεσίκτας στη Βιτόρια, 92-84 την Μπασκόνια

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΑΚΤΩΡ: Ξεκινά κάλυψη η Ambrosia Capital, η τιμή-στόχος

All Content - BusinessNews.gr

Κομισιόν: Έγκριση της ενεργειακής ρήτρας διαφυγής για την Ελλάδα – Επενδύσεις 1 δισ. ευρώ έως το 2028

All Content - BusinessNews.gr

Συμφωνία ΕΕ – Κίνας για μείωση κατά 50% των εξαγωγών υβριδικών αυτοκινήτων στην ευρωπαϊκή αγορά

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Μήνυμα του ΕΟΠΑΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Πρόληψη και φροντίδα για όλους

CSRΝews.gr

Μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Σαρωνικού με το ΕΛΚΕΘΕ

CSRΝews.gr

Αίθουσα «Στέφανος Μάνος» η κεντρική αίθουσα του ΥΠΕΝ- Δηλώσεις Κυρ. Μητσοτάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μητσοτάκης: Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων την Τρίτη
Μητσοτάκης: Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων την Τρίτη 05/12/2022 - 19:24
Δημοσκόπηση Rass: Προβάδισμα 7,8 μονάδες για τη ΝΔ 05/12/2022 - 20:26
Δημοσκόπηση Rass: Προβάδισμα 7,8 μονάδες για τη ΝΔ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ενεργειακή στροφή Τραμπ προς τη Μόσχα: Η Ρωσία θα ρίξει στην αγορά 3 εκατ. τόνους ντίζελ τις επόμενες εβδομάδες
    09/10/2026 - 22:28 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος
    09/10/2026 - 21:01 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με άνοδο το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    09/10/2026 - 20:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • «Ως εδώ - Η Ευρώπη χάνει στρατηγικές πρώτες ύλες»: Μυτιληναίος κατά Κομισιόν για το αλουμίνιο
    09/10/2026 - 20:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ενεργειακή ανάσα για την Ευρώπη: Η Σαουδική Αραβία αποκαθιστά τις παραδόσεις πετρελαίου
    09/10/2026 - 19:42 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΕΕ: Στο τραπέζι έκτακτος φόρος στα υπερκέρδη των ενεργειακών εταιρειών – Οι έξι χώρες που πιέζουν
    09/10/2026 - 19:17 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 2,93% και νέος γύρος θετικών εκθέσεων για τις ελληνικές τράπεζες
    09/10/2026 - 18:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Tο Συμβούλιο ECOFIN συμφώνησε για την ενίσχυση των ευρωπαϊκών κεφαλαιαγορών
    09/10/2026 - 18:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συμφωνία ΕΕ – Κίνας για μείωση κατά 50% των εξαγωγών υβριδικών αυτοκινήτων στην ευρωπαϊκή αγορά
    09/10/2026 - 18:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η 6η Ετήσια Συνάντηση Lean In Network Greece-Athens στις 11 Οκτωβρίου
    09/10/2026 - 17:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Β. Μαρινάκης: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα η εισαγωγή της CMF στο Χρηματιστήριο Αθηνών
    09/10/2026 - 12:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • The Mart: Τζίρος 450 εκατ. ευρώ, επενδύσεις 25 εκατ. φέτος και νέο κέντρο διανομής στον Ταύρο
    09/10/2026 - 12:54 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Συμφωνία ΕΕ – Κίνας για μείωση κατά 50% των εξαγωγών υβριδικών αυτοκινήτων στην ευρωπαϊκή αγορά
    09/10/2026 - 18:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μετρό Θεσσαλονίκης: «Πράσινο φως» για την κατασκευή της οδού Πόντου στην Καλαμαριά
    09/10/2026 - 09:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κόκκινα δάνεια: Νέοι κανόνες για servicers και οφειλέτες – Οι νέες ρυθμίσεις και οι δικλίδες προστασίας
    09/10/2026 - 08:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τα highlights από την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές (vid)

09/10/2026 - 20:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Νίκη για την Μπεσίκτας στη Βιτόρια, 92-84 την Μπασκόνια

09/10/2026 - 20:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η 6η Ετήσια Συνάντηση Lean In Network Greece-Athens στις 11 Οκτωβρίου

09/10/2026 - 14:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η ELABET Ονομαστικός Χορηγός της ΚΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για τη φετινή αγωνιστική σεζόν

09/10/2026 - 14:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μήνυμα του ΕΟΠΑΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Πρόληψη και φροντίδα για όλους

09/10/2026 - 13:48
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Σαρωνικού με το ΕΛΚΕΘΕ

09/10/2026 - 13:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo