Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: Καταθέστε πρόταση δυσπιστίας - Τσίπρας: Δεδομένη η δυσπιστία του λαού
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
26/08/2022 · 18:02

Μητσοτάκης: Καταθέστε πρόταση δυσπιστίας - Τσίπρας: Δεδομένη η δυσπιστία του λαού

Μπορείτε να διαβεβαιώσετε το Κοινοβούλιο ότι δεν ακούγατε κανέναν πολιτικό, δημοσιογράφο, επιχειρηματία;, ρώτησε ο Μητσοτάκης τον Τσίπρα - Εγώ δεν πήρα στην ευθύνη μου την ΕΥΠ, απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με μια πρόκληση-πρόσκληση προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, αν πιστεύει ότι δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Βουλής και της κοινοβουλευτικής του ομάδας, έκλεισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη δευτερολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τις παρακολουθήσεις.

Προηγουμένως είχε επίσης υπογραμμίσει σε έντονο ύφος: Αλήθεια, κ. Τσίπρα; Μπορείτε να διαβεβαιώσετε σήμερα το ελληνικό Κοινοβούλιο ότι δεν ακούγατε κανέναν πολιτικό, κανέναν δημοσιογράφο, κανέναν επιχειρηματία; Εάν το διαβεβαιώσετε και το κάνετε θα έχετε παρανομήσει, διότι κανείς πρωθυπουργός δεν έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει ποιον «ακούει» η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Κανείς. Κανείς πρωθυπουργός δεν έχει τη δυνατότητα και το δικαίωμα να γνωρίζει ποιους παρακολουθεί η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Εγώ δεν γνωρίζω ποιους παρακολουθεί η ΕΥΠ. Δεν το γνωρίζω». Σταθερά απέναντι στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε επίσης ο πρωθυπουργός: «Θα έρθω στην ουσία της κατηγορίας σας. Με κατηγορήσατε, κ. Τσίπρα, ότι εγώ έδωσα την εντολή παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη. Το είπατε ξεκάθαρα. Το είπατε με μεγάλη βεβαιότητα. Το είπατε με τόση βεβαιότητα που αναρωτιόμουν, τώρα που σας άκουγα, μήπως κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια; Διότι εδώ, όπως καταλαβαίνετε, είναι ο δικός σας λόγος απέναντι στο δικό μου».

Στο πλαίσιο της δευτερολογίας του ο πρωθυπουργός, υπογράμμισε πως «οι υπηρεσίες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα, ναι, να παρακολουθούν οποιονδήποτε κρίνουν, αρκεί να υπάρχει συγκεκριμένη τεκμηρίωση. Και, ναι, εδώ θα συμφωνήσουμε πιστεύω, για τις περιπτώσεις των πολιτικών προσώπων θα πρέπει να υπάρχει ένα πολύ πιο αυστηρό φίλτρο τεκμηρίωσης το οποίο να δικαιολογεί μια τέτοια παρακολούθηση». Επεσήμανε ότι είναι ανοιχτός να ακούσει προτάσεις για πρόσθετες δικλείδες ασφαλείας. «Είμαι ανοιχτός αυτές τις προτάσεις να τις συζητήσουμε και στην Εξεταστική Επιτροπή και θα ευχόμουν το τελικό πόρισμα της Εξεταστικής να μην είναι απλά μία διάγνωση για το τι έγινε σωστά και το τι έγινε λάθος, αλλά και μία σειρά από προτάσεις για το πώς η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών μπορεί να γίνει καλύτερη, πιο διαφανής χωρίς όμως - να το τονίσω - να υπονομεύσει την αποτελεσματικότητά της σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη εθνική συγκυρία».

Υπογράμμισε πως το ερώτημα που έθεσαν τόσο επιτακτικά ο κ. Τσίπρας αλλά και ο κ. Κατρίνης «γιατί παρακολουθήθηκε το τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη», γνωρίζουν πως δεν είναι κάτι που μπορεί να το απαντήσει ο πρωθυπουργός. «Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι αυτή την απάντηση θα μπορούσε, υπό προϋποθέσεις, να την πάρει ο κ. Ανδρουλάκης μόνο μέσα από μία απόρρητη διαδικασία ενημέρωσης. Και ρωτώ κ. Κατρίνη, γιατί δεν πάει ο κ. Ανδρουλάκης να ενημερωθεί», τόνισε.

Η δυσπιστία του ελληνικού λαού είναι δεδομένη

Επέμεινε στα ερωτήματα που είχε θέσει στην αρχική του ομιλία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια της δευτερολογίας του και παράλληλα επανέλαβε την πολιτική επίθεση κατά του πρωθυπουργού, ενώ κατέθεσε και τις προτάσεις του για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου της δράσης της ΕΥΠ.

Απαντώντας στην πρόκληση του πρωθυπουργού «να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης» είπε: «Κύριε Μητσοτάκη την δυσπιστία του ελληνικού λαού την έχετε δεδομένη και σύντομα θα εκφραστεί με ψήφο αλλαγής και απαλλαγής της κυβέρνησης».

Στην συνέχεια επανέλαβε τα ερωτήματα που είχε θέσει και όπως υποστήριξε δεν απάντησε ο πρωθυπουργός: «Ποιος είναι ο λόγος που επέβαλε την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη; Ποιος ήταν ο λόγος της παρακολούθησης του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη; Επίσης δεν δώσατε καμία απάντηση στο πόσους παρακολουθούσατε. Πότε ενημερωθήκατε ότι ήταν σε επίσημη επισύνδεση ο κ. Ανδρουλάκης».

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι οι λόγοι που επιτρέπουν την νόμιμη επισύνδεση βουλευτή ή ευρωβουλευτή είναι οι περιπτώσεις υβριδικού πολέμου ή κατασκοπίας και ρώτησε: «Συμμετέχει ο κ. Ανδρουλάκης σε περιπτώσεις υβριδικού πολέμου ή κατασκοπίας»;

Απαντώντας στην αναφορά του κ. Μητσοτάκη για το ποιοι μπορούν να είναι υπό παρακολούθηση, είπε: «Δεν είμαστε ασφαλείς, κανένας και καμία, όταν μας λέτε ότι "κανένας εκλεγμένος δεν εξαιρείται"». Σημείωσε ότι ενόσω διεξάγεται η συζήτηση παρενέβη ο κ. Βενιζέλος καταθέτοντας την νομική του άποψη και απαντώντας σε προηγούμενο ερώτημα του πρωθυπουργού είπε: «Ναι με αυτή την νομική άποψη συμφωνώ, όπως θα έπρεπε να συμφωνήσει κάθε δημοκρατικός πολίτης. Ο κ. Βενιζέλος λέει ότι προφανώς και πρέπει να υπάρξει εξαίρεση στο ζήτημα της επισύνδεσης για λόγους εθνικής ασφάλειας γιατί τόσο το Σύνταγμα όσο και το διεθνές δίκαιο και το ευρωπαϊκό δίκαιο απαγορεύουν να έχετε την δυνατότητα εσείς ή η υπηρεσία δίχως έγκριση εκτός από την υπογραφή ενός εισαγγελέα. 'Άλλο οι λόγοι εθνικής ασφάλειας και άλλο το αν έχει διαπραχθεί κάποιο έγκλημα προκειμένου να υπάρξει διαλεύκανση». Απάντησε και στην αναφορά του πρωθυπουργού στην Χρυσή Αυγή λέγοντας ότι «στην δικογραφία της Χρυσής Αυγής δεν υπήρξε αναφορά για επισύνδεση στα τηλέφωνα των βουλευτών της».

Συνολικά, είπε με έμφαση προς τον πρωθυπουργό: «Επίσημη επισύνδεση σε εκλεγμένο βουλευτή ή ευρωβουλευτή κατά την μεταπολίτευση δεν υπήρξε, ο μόνος που το τολμήσατε είστε εσείς».

Αναφέρθηκε στην περίοδο της δικής του πρωθυπουργίας: «Εγώ δεν πήρα στην ευθύνη μου την ΕΥΠ, αλλά δεν πρόκειται να πω ότι δεν γνωρίζει ο πρωθυπουργός ποιον παρακολουθεί η υπηρεσία. Δηλαδή εσείς μας λέτε ότι ο εκάστοτε διοικητής διαμορφώνει ένα στεγανό; Ποια συνταγματική επιταγή λέει ότι η ΕΥΠ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να έχει γνώση ο πρωθυπουργός; Διαβεβαιώνω ότι ούτε θα μπορούσα να διανοηθώ και ότι δεν υπήρξε ούτε ένας εκλεγμένος αντιπρόσωπος ή δημοσιογράφος που να ήταν σε επισύνδεση. Δεν διανοήθηκα ποτέ να προβώ σε τέτοια κακοποίηση του κράτους δικαίου. Δεν ανέθεσα στον ανεψιό μου την πολιτική εποπτεία, δεν διόρισα διοικητή ένα τυχάρπαστο πρόσωπο και δεν έδωσα ποτέ εντολή παρακολούθησης. Επί των ημερών μας η ΕΥΠ προσανατολίστηκε στην εθνική ασφάλεια και στο οργανωμένο έγκλημα. Και γνωρίζετε ότι επί των ημερών μας έγιναν δύο μεγάλες έρευνες για το οργανωμένο έγκλημα. Η μία που προχώρησε στον δικαστικό δρόμο και την επικαλείστε στην Βουλή. Ωστόσο ουδέποτε, ακόμη και για το έγκλημα επί των ημερών μας δεν υπήρξε επισύνδεση βουλευτή. 'Αλλο αν κάποιος βουλευτής μιλούσε με μέλη του οργανωμένου εγκλήματος. Για να τελειώσουμε με τους φτηνούς αντιπερισπασμούς, θέλετε να ελέγξετε την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ; Κάντε Εξεταστική για την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ». Αναφερόμενος στην τοποθέτηση Μητσοτάκη ότι στην Εξεταστική μπορεί να κληθούν προηγούμενοι διοικητές όπως ο κ. Ρουμπάτης και ο κ. Δραβίλας, ρώτησε: «Θέλετε να κρατάτε σε αγωνία τους δικούς σας; Ποιον θέλετε να κρατήσετε, τον κ. Σαμαρά που ήταν πρωθυπουργός ή τον κ. Δένδια που ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Αφήστε τις μαφιόζικες πρακτικές. Αλλά μην προσπαθήσετε να αποδράσετε για την παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη και του κ. Κουκάκη. Η έρευνα αυτή πρέπει να γίνει αυτοτελώς».

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΤΣΙΠΡΑΣ
  • ·
  • ΒΟΥΛΗ
  • ·
  • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Λιόλιος: «Αν δεν καθαρίσει εντελώς το μπάσκετ, εγώ δεν φεύγω» (pics & vid)

All Content

Άρης: Νέο φιλικό με Ερυθρό Αστέρα

All Content - BusinessNews.gr

Οι νέες εταιρείες της Unilever στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Lamda Development: Ρεκόρ στα malls, ισχυρές πωλήσεις στο Ελληνικό – Τι δείχνουν τα μεγέθη του εξαμήνου

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Ανάπτυξη 5,6% σε αξία παρουσιάζει η αγορά ταχυκίνητων καταναλωτικών αγαθών στο επτάμηνο 2026

All Content

Cresta Awards 2026: Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές στους finalists

All Content

Wide Media Group: Εξαγορά των Kiss FM, Rebel FM και της συχνότητας του Lyra FM

FleetNews

Bolt: Άλμα 200% στις διαδρομές το φετινό καλοκαίρι

FleetNews

Autohellas: Αύξηση EBITDA 2,6% το α’ εξάμηνο

FleetNews

Η Shell φέρνει την Ducati και την Playmobil στα πρατήριά της

All Content

Ντόντσιτς: «Είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, ακόμα θυμάμαι το 20-0 του Παναθηναϊκού»

All Content

Μπαρτζώκας: «Κάθε διεκδίκηση τίτλου είναι στόχος για τον Ολυμπιακό» (vid & pics)

All Content - BusinessNews.gr

Pet City Group: Αυξημένος τζίρος στα 69 εκατ. ευρώ το 2025 - Στα 10,9 εκατ. ευρώ τα EBITDA

All Content - BusinessNews.gr

Star Bulk: «Χτύπησε» το καμπανάκι στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Στα 27,05 ευρώ η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης

All Content - BusinessNews.gr

Πιερρακάκης για τιμές σε καύσιμα-ενέργεια: Εχουμε εφεδρείες για μέτρα στήριξης

FleetNews

Η Volvo ανανεώνει τα XC40, EX40 και EC40

FleetNews

Τρεις κορυφαίες διακρίσεις για την Hyundai στα “Red Dot Award”

CSRΝews.gr

Metlen: Ξεκινά ο 10ος κύκλος τους προγράμματος «Μηχανικοί στην Πράξη»

CSRΝews.gr

Η AVIN συνεχίζει τη δράση «Χαμόγελα για όλους»

CSRΝews.gr

Πυρκαγιά σε Τραπεζίτσα Κόνιτσας: Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν δυνατότητα ανάκαμψης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΕ: Έκτακτη σύνοδο των υπουργών Ενέργειας για την αντιμετώπιση της κρίσης
ΕΕ: Έκτακτη σύνοδο των υπουργών Ενέργειας για την αντιμετώπιση της κρίσης 26/08/2022 - 17:25
Ανδρουλάκης: Να σταματήσει ο κ. Μητσοτάκης, να περιφρονεί ευθέως τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού 26/08/2022 - 19:12
Ανδρουλάκης: Να σταματήσει ο κ. Μητσοτάκης, να περιφρονεί ευθέως τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο ΙΣΑ διαψεύδει τους δύο γιατρούς – «Ουδέποτε εγκρίναμε μηχανήματα πλασμαφαίρεσης»
    16/09/2026 - 19:28 ΕΛΛΑΔΑ
  • Fourlis: Δωρεάν διάθεση 242.785 μετοχών σε στελέχη - Εναρξη διαπραγμάτευσης στις 18 Σεπτεμβρίου
    16/09/2026 - 19:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Φον ντερ Λάιεν: Ανακοινώνει μεγαλύτερη στήριξη της Ουκρανίας
    16/09/2026 - 18:51 ΚΟΣΜΟΣ
  • Lamda Development: Ρεκόρ στα malls, ισχυρές πωλήσεις στο Ελληνικό – Τι δείχνουν τα μεγέθη του εξαμήνου
    16/09/2026 - 18:45 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Xiaomi λανσάρει τη νέα σειρά REDMI Note 17, διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τις 17 Σεπτεμβρίου
    16/09/2026 - 18:31 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ιταλία: Η Μελόνι καταργεί τα τέλη κυκλοφορίας για τα περισσότερα οχήματα ενόψει των εκλογών
    16/09/2026 - 18:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Πολεμική Αεροπορία παραλαμβάνει το 60ό εκσυγχρονισμένο F-16 Viper
    16/09/2026 - 17:52 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Bank of America Lead Manager στην ιστορική έκδοση ομολόγου 3 δισ. δολαρίων της IDA
    16/09/2026 - 17:49 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες του ειδικού προγράμματος απασχόλησης για 1.000 άνεργους
    16/09/2026 - 17:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,13%, στα 423,2 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    16/09/2026 - 17:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΓΕΚ Τέρνα: Στα 2,1 δισ. ευρώ τα έσοδα στο εξάμηνο - Το ανεκτέλεστο στον κατασκευαστικό κλάδο έφτασε τα 8,9 δισ.
    15/09/2026 - 21:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το A Weekend in Tweed επιστρέφει στις Σπέτσες για ένα φθινοπωρινό ταξίδι
    15/09/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χατζηδάκης: Μοχλός ενίσχυσης των επενδύσεων η αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών
    15/09/2026 - 21:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τρίζει η καγκελαρία Μερτς: Το τελεσίγραφο στο CDU και τα σενάρια διαδοχής
    15/09/2026 - 22:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • Megas Yeeros: Άγγιξε τα 70 εκατ. ο τζίρος- Το Αmerican dream και η πίεση σε κερδοφορία και ρευστότητα
    16/09/2026 - 07:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το εντυπωσιακό τρόπαιο του Super Cup της EuroLeague (vid)

16/09/2026 - 16:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στο training camp των Γουόριορς ο Ντέιβον Σμιθ

16/09/2026 - 15:34
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Romeo Club

16/09/2026 - 13:20
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Metlen: Ξεκινά ο 10ος κύκλος τους προγράμματος «Μηχανικοί στην Πράξη»

16/09/2026 - 13:05
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η AVIN συνεχίζει τη δράση «Χαμόγελα για όλους»

16/09/2026 - 13:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το Stars System με την Άση Μπήλιου επιστρέφει στο Star

16/09/2026 - 11:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Cresta Awards 2026: Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές στους finalists

16/09/2026 - 11:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

16/09/2026 - 09:20
FleetNews
fleetnews.gr

Bolt: Άλμα 200% στις διαδρομές το φετινό καλοκαίρι

16/09/2026 - 08:52
FleetNews
fleetnews.gr

Autohellas: Αύξηση EBITDA 2,6% το α’ εξάμηνο

15/09/2026 - 07:12
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo