Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σε Αίγυπτο και Κύπρο τη Δευτέρα ο Ν. Δένδιας
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
05/03/2021 · 15:38

Σε Αίγυπτο και Κύπρο τη Δευτέρα ο Ν. Δένδιας

«Εξαιρετικές οι σχέσεις Ελλάδας-Αιγύπτου»
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί στο Κάιρο και κατά την επιστροφή του στην Αθήνα θα επισκεφτεί την Κύπρο, ανακοίνωσε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών, ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Αλέξανδρος Παπαϊωάννου.

Επισημαίνοντας τη συχνότητα των επαφών και των επικοινωνιών των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Αιγύπτου, αλλά και των επισκέψεων του Νίκου Δένδια στο Κάιρο, ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε πως υποδηλώνουν τις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Όσον αφορά τα θέματα που θα εξετάσουν, είπε πως αναμένεται να συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις, όλο το πολιτικό φάσμα, η οικονομική συνεργασία, η συνεργασία στον τομέα της ενέργειας. Επίσης, ενημέρωσε ότι θα συζητηθούν οι περιφερειακές εξελίξεις, αρχής γενομένης από τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και οι εξελίξεις στη Λιβύη. Επίσης, γνωστοποίησε πως η επίσκεψη αυτή θα εστιαστεί στη συνέχεια ("follow up") του Φόρουμ Φιλίας στην Αθήνα, στο περιθώριο του οποίου υπήρξε διμερής συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Σάμεχ Σούκρι και συνάντηση της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου.

Επιπλέον, σημειώνοντας εκ νέου τις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, υπενθύμισε την επίσημη επίσκεψη του Αιγύπτιου Προέδρου Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι τον περασμένο Νοέμβριο, την επίσκεψη του κ. Σούκρι τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα και την υπογραφή της συμφωνίας με την Αίγυπτο τον περασμένο Αύγουστο. Περαιτέρω, ο κ. Παπαϊωάννου σημείωσε πως είναι η τέταρτη ή η πέμπτη φορά από τότε που ανέλαβε ο κ. Δένδιας, που πηγαίνει στο Κάιρο, υπογραμμίζοντας πως αυτό και μόνο υποδηλώνει τις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Εν συνεχεία, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Νίκου Δένδια στη Λευκωσία, κατά την επιστροφή του από το Κάιρο, και τη συνάντησή του με τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη. Σημείωσε πως οι επαφές των δύο υπουργών Εξωτερικών, τόσο τηλεφωνικά όσο και διά ζώσης, είναι πάρα πολύ συχνές, προσθέτοντας πως πάντα βρίσκονται στο περιθώριο των Συμβουλίων Εξωτερικών της ΕΕ. Κατά τη συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών, ανέφερε, θα εξεταστούν δύο ζητήματα: Το ένα είναι ο συντονισμός στο Κυπριακό, δεδομένου ότι τη Δευτέρα θα βρίσκεται στη Λευκωσία η ειδική απεσταλμένη του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό Τζέιν Χολ Λουτ, η οποία θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, και η οποία την Τετάρτη θα επισκεφτεί την Αθήνα, όπου θα έχει μια σύντομη συνάντηση με τον Νίκο Δένδια και στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με την υπηρεσιακή ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών. Το δεύτερο ζήτημα που θα συζητηθεί κατά τη συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών στη Λευκωσία, όπως ενημέρωσε, είναι οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και οι σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας ενόψει του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ στις 22 Μαρτίου, αλλά και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στο οποίο θα υποβληθεί η έκθεση του ύπατου εκπροσώπου της ΕΕ Ζοσέπ Μπορέλ.

Εξίσου, εξαιρετικές χαρακτήρισε τις σχέσεις της Ελλάδας με τη Σαουδική Αραβία και επικαλούμενος τον υπουργό Εξωτερικών, είπε πως βρισκόμαστε στα τελικά στάδια να οριστικοποιηθεί η συμφωνία αμυντικής συνεργασίας.

Στην εισαγωγική του παρέμβαση, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών αναφέρθηκε ακόμα στις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία, σημειώνοντας πως η Ελλάδα έχει υποβάλει προτάσεις με ημερομηνίες και αναμένει την απάντηση.

Απαντώντας σε ερώτηση για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στα τέλη του μήνα, ο κ. Παπαϊωάννου είπε πως στην έκθεση Μπορέλ που θα υποβληθεί, η Ελλάδα θέλει να γίνει μια πλήρης καταγραφή καταρχήν ό,τι έχει κάνει η Τουρκία στην περιοχή, στο Αιγαίο, στην Ανατολική Μεσόγειο, στο μεταναστευτικό, στην Κύπρο, στη Συρία, στη Λιβύη, στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, στο Ιράκ και από εκεί και πέρα να υπάρξουν κάποιες προτάσεις για την προοπτική των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας, οι οποίες θα μπορούν να περιλαμβάνουν προτάσεις προς μία θετική κατεύθυνση, αλλά και να υπάρχει σαφής προοπτική λήψης μέτρων, εφόσον η Τουρκία κάνει προκλητικές και παράνομες ενέργειες. Δεν είναι ότι τελειώνουμε στις 26 Μαρτίου και στις 27 μηδενίζεται το κοντέρ, αλλά θα πρέπει η ΕΕ να παρακολουθεί από κοντά την τουρκική συμπεριφορά, προσέθεσε.

Τη Δευτέρα, η γενική γραμματέας Γαλλοφωνίας θα ανακοινώσει την Ελληνίδα εκπρόσωπο της Γαλλοφωνίας στον ΟΗΕ

Περαιτέρω, ο κ. Παπαϊωάννου έκανε ειδική αναφορά στη συμμαχία Ελλάδας και Γαλλίας και τόνισε την προσοχή που δίνει ο Νίκος Δένδιας στη Γαλλοφωνία, υπενθυμίζοντας πως ο υπουργός Εξωτερικών, κατά την ομιλία του στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε πως δεν είναι τυχαίο αλλά πολιτική απόφαση, ότι στις γλώσσες στις οποίες θα εξετάζονται οι υποψήφιοι για τον διπλωματικό κλάδο, η μία από τις δύο είναι τα γαλλικά. Σε αυτό το πλαίσιο, υπενθύμισε ακόμα τη συνάντηση του Νίκου Δένδια με τη γενική γραμματέα Γαλλοφωνίας, κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα, ενώ πριν από λίγους μήνες ο υπουργός Εξωτερικών είχε συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης στην υπουργική συνάντηση της Γαλλοφωνίας.

Επίσης, ο κ. Παπαϊωάννου ενημέρωσε πως τη Δευτέρα, την Ημέρα της Γυναίκας, η γενική γραμματέας Γαλλοφωνίας θα ανακοινώσει την Ελληνίδα εκπρόσωπο της Γαλλοφωνίας στον ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη, σημειώνοντας πως είναι η πρώτη φορά που Έλληνας θα αναλάβει αυτή τη θέση.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, ανέφερε πως το 32% των πρέσβεων της Ελλάδας είναι γυναίκες, καθώς και το 38% των διπλωματικών υπαλλήλων, σημειώνοντας πως η πρώτη γυναίκα διπλωματικός που εντάχθηκε στον κλάδο ήταν το 1974.

Για πρώτη φορά η Ελλάδα ανοίγει πρεσβεία σε γαλλόφωνη χώρα της Δυτικής Αφρικής

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών ενημέρωσε πως χθες επέδωσε τα διαπιστευτήρια του ο πρώτος πρέσβης μας στη Σενεγάλη, Ευθύμιος Κοστώπουλος. Επισήμανε πως κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο Πρόεδρος της Σενεγάλης τόνισε στον νέο πρέσβη μας τη σημασία που αποδίδει η χώρα του στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στον πρώτο Πρόεδρο της χώρας του, ο οποίος ήταν διανοούμενος και Ελληνιστής. Στο πλαίσιο αυτό, κατά την ακρόαση, εξετάστηκε η ενίσχυση της συνεργασίας, με την πλευρά της Σενεγάλης να ζητά από την Ελλάδα να εξεταστεί η δυνατότητα χορήγησης υποτροφιών για στρατιωτικούς. Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Σενεγάλης εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφτεί την Ελλάδα το συντομότερο δυνατό. Στο σημείο αυτό, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών επισήμανε πως είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα ανοίγει πρεσβεία σε γαλλόφωνη χώρα της Δυτικής Αφρικής, ενώ θα έχει παράλληλη διαπίστευση περίπου σε άλλες δέκα χώρες της περιοχής και τόνισε: "Είμαστε πλέον παρόντες σε αυτή την πάρα πολύ σημαντική περιοχή". Σημείωσε ακόμα, πως δεδομένων των διαφόρων υποψηφιοτήτων που θα υποβάλει η Ελλάδα στον ΟΗΕ, αρχής γενομένης από το Συμβούλιο Ασφαλείας, η χώρα μας θέλει να ενισχύσει τις σχέσεις της. Έκανε ακόμα γνωστό πως ο κ. Κωστόπουλος δεν θα είναι μόνο ο πρώτος μας πρέσβης στη Σενεγάλη, αλλά και με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών ορίστηκε και ως ειδικός απεσταλμένος του υπουργείου Εξωτερικών για τα θέματα της περιοχής του Σαχέλ, κάτι που υποδηλώνει το ενδιαφέρον που δείχνει η Ελλάδα για την περιοχή. Επίσης, αναφέρθηκε στην παρουσία ελληνικών αστυνομικών δυνάμεων στην πολιτική αποστολή της ΕΕ για την αστυνόμευση στο Μάλι.

Επικοινωνία Ν. Δένδια με τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ για τη Συρία

Συνεχίζοντας την ενημέρωση με το πρόγραμμα του υπουργού Εξωτερικών, ο κ. Παπαϊωάννου ανέφερε πως σήμερα ο κ. Δένδιας, στη μία μετά το μεσημέρι, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον ειδικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για τη Συρία, Γκάιρ Πέτερσεν. Οι κκ Δένδιας και Πέτερσεν συζήτησαν για τις πρόσφατες εξελίξεις στη Συρία και την ετοιμότητα της Ελλάδας να συνεισφέρει σε προσπάθειες για την περιφερειακή ασφάλεια, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ο Ν. Δένδις.

Όσον αφορά τη μεθεπόμενη εβδομάδα, την Τρίτη, 16 Μαρτίου, είναι προγραμματισμένη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής, Ριγιάντ αλ Μαλίκι.

Δύο ημέρες μετά, την Πέμπτη, 18 Μαρτίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη των πρέσβεων της ΕΕ στην Αθήνα, την οποία συγκαλεί η Πορτογαλίδα πρέσβης, η χώρα της οποίας έχει την προεδρία της ΕΕ. Επιπλέον, την ίδια ημέρα, ο κ. Δένδιας αναμένεται να έχει μια τηλεφωνική συνομιλία με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών ενόψει της υπουργικής συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ.

Την Παρασκευή, στις 19 Μαρτίου, έχει συγκληθεί το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής.

Τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, το οποίο, πλην απροόπτου, θα γίνει με φυσική παρουσία και αναμένεται μεταξύ άλλων θεμάτων να εξεταστεί η Τουρκία.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, 23 και 24 Μαρτίου, στις Βρυξέλλες, θα διεξαχθεί η συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, πλην απροόπτου με φυσική παρουσία, όπου μάλιστα θα είναι και η πρώτη υπουργική του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ενημέρωσε πως τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τους πρέσβεις των Βορείων Χωρών (Δανία, Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία), συν την Ολλανδία. Στις 9 Μαρτίου, ο κ. Βαρβιτσιώτης θα έχει συνάντηση με την Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων της κυπριακής τραγωδίας. Την Τρίτη, 16 Μαρτίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στο Παρίσι, όπου θα έχει συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογό του.

Την Πέμπτη, 18 Μαρτίου, θα συμμετάσχει, μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω των περιορισμών της πανδημίας, στη Μεικτή Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδας-Ρωσίας, στην οποία ο κ. Βαρβιτσιώτης είναι συμπρόεδρος.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για τον Απόδημο Ελληνισμό, Κώστα Βλάση, στις 11 Μαρτίου θα παραβρεθεί στην ενθρόνιση του μητροπολίτη Ιταλίας Πολύκαρπου, στην οποία θα χοροστατήσει ο μητροπολίτης Αυστρίας Αρσένιος.

"Ευρωπαϊκή θέση ότι το τουρκολιβυκό μνημόνιο είναι παράνομο, ανυπόστατο και δεν έχει κανένα αποτέλεσμα για τρίτες χώρες"

Αναφερθείς στο τουρκολιβυκό μνημόνιο, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών είπε πως δεν το καταδίκασε μόνο η Ελλάδα και υπενθύμισε τα Συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Δεκεμβρίου του 2019, που αναφέρουν ότι είναι παράνομο, ανυπόστατο και ότι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα για τρίτες χώρες. Υπογράμμισε πως αυτό είναι ευρωπαϊκή θέση, των 27 κρατών-μελών της ΕΕ.

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Original 21 για Μάκη Αγγελόπουλο: «Για εμάς τελείωσες»

All Content

Στον Κολοσσό Ρόδου ο Σι Τζέι Χάρις

All Content - BusinessNews.gr

Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης: Νέες συμφωνίες από τη Γερμανία έως τη Σκανδιναβία

All Content - BusinessNews.gr

Hellenica: Στα 42 εκατ. ευρώ ο τζίρος, πτώση 31% στα κέρδη – Κάμψη σε Ρουμανία και Ουκρανία

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΔΕΗ: Επεκτείνεται στην αγορά της Ουγγαρίας με νέα έργα ΑΠΕ

All Content

CrediaBank - Unlimited Creativity: Μια ιδέα πέρα από τα τραπεζικά στερεότυπα

All Content

Ermis Awards 2026: O Χρήστος Κουτσούκος πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής -Oι φετινές αλλαγές στις κατηγορίες

FleetNews

Οργανωτικές αλλαγές στην Italian Motion

FleetNews

ΑΑΔΕ: Μέσω ΑΙ τα πρόστιμα σε ανασφάλιστα οχήματα

FleetNews

Στην Ελλάδα τον Οκτώβριο το νέο XPENG L03 σε δύο εκδόσεις

All Content

Εθνική Εφήβων: Κόντρα στη Γαλλία στις 14:00 πριν από τα νοκ-άουτ

All Content

Ο ΛεMπρόν Τζέιμς υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Σίξερς

All Content - BusinessNews.gr

Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης: Το νέο εργοστάσιο, τα κέρδη των 3,9 εκατ. και οι εξαγωγές

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ Μάρκετ: Ξεκινά τη Δευτέρα η κατάθεση δεσμευτικών προτάσεων για τις μειώσεις τιμών

All Content - BusinessNews.gr

Αποστολή προστίμων €12 εκατ. σε ιδιοκτήτες οχημάτων που είναι ανασφάλιστα - Εξέταση των ενστάσεων μέσω AI

FleetNews

Νέα Mercedes-Benz GLC με AI, Hyperscreen και 715 χλμ. αυτονομίας

FleetNews

Nέο Opel Corsa GSE: Η συνέχεια στην παράδοση των hot hatch

CSRΝews.gr

ΒΕΡΓΙΝΑ: Επίσημος χορηγός της επετειακής 30ής συνάντησης Νέων Άρδα 2026

CSRΝews.gr

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Χορηγός στο 10ο Φεστιβάλ Δωδώνης και το 3ο Vikos Festival

CSRΝews.gr

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει τη Λήδα Μανθοπούλου μέσω του προγράμματος «Η δική τους Κορυφή»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πολιτεία Καινοτομίας: Παράταση της προθεσμίας υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Πολιτεία Καινοτομίας: Παράταση της προθεσμίας υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος 05/03/2021 - 14:48
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επικροτεί ή αποδοκιμάζει το πλιάτσικο της κ. Νικολάου; 05/03/2021 - 17:19
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επικροτεί ή αποδοκιμάζει το πλιάτσικο της κ. Νικολάου;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • TRASTOR: Στα 867 εκατ. ευρώ το χαρτοφυλάκιο ακινήτων
    27/07/2026 - 10:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • BestPrice & Ferryscanner: Η έξυπνη έρευνα αγοράς βάζει πλώρη για τα ελληνικά νησιά
    27/07/2026 - 10:53 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Schneider Electric και η AMD παρουσίασαν το reference design της πλατφόρμας Helios
    27/07/2026 - 10:48 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • BestPrice και Ferryscanner: Η έξυπνη έρευνα αγοράς βάζει πλώρη για τα ελληνικά νησιά
    27/07/2026 - 10:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνταγματική Αναθεώρηση: Το απόγευμα η πρώτη κρίσιμη ψηφοφορία της προαναθεωρητικής Βουλής
    27/07/2026 - 10:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πρωτογενές πλεόνασμα 4,49 δισ. στο εξάμηνο - Ο ΦΠΑ στηρίζει τα κρατικά ταμεία
    27/07/2026 - 10:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΚΤΕΡ: Placement 8,1 εκατ. ευρώ από την Πολυκράτης Α.Ε.
    27/07/2026 - 10:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η iStorm παρουσίασε τη Stormi, ενισχύοντας την εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών με τη χρήση του AI
    27/07/2026 - 10:17 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αύξηση της κίνησης σε Αττική Οδό και Εγνατία στο α’ εξάμηνο
    27/07/2026 - 10:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    27/07/2026 - 09:00 MEDIA
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Εθνική Πόλο Ανδρών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο
    26/07/2026 - 12:29 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Μητσοτάκης: Έξτρα μείωση στο πετρέλαιο κίνησης για τον Αύγουστο με ακόμη 10 λεπτά ανά λίτρο
    26/07/2026 - 12:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η τιμή του κακάο έχει μειωθεί 34% αλλά η σοκολάτα παραμένει ακριβή
    26/07/2026 - 15:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νερό: 901 έργα ύδρευσης και αποχέτευσης ύψους 3,4 δισ. ευρώ σε περισσότερους από 170 δήμους
    26/07/2026 - 15:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ελλάδα- Κίνα: Το διμερές εμπόριο ξεπέρασε τα 7,18 δισ. ευρώ
    26/07/2026 - 13:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Transfer market: Οι κινήσεις των 14 ομάδων της GBL

27/07/2026 - 07:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στον Κολοσσό Ρόδου ο Σι Τζέι Χάρις

27/07/2026 - 07:39
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΒΕΡΓΙΝΑ: Επίσημος χορηγός της επετειακής 30ής συνάντησης Νέων Άρδα 2026

27/07/2026 - 07:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η iStorm παρουσίασε τη Stormi, ενισχύοντας την εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών με τη χρήση του AI

27/07/2026 - 07:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Λευκές Περιοχές: 54 νέοι σταθμοί φέρνουν ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα σε ακριτικές και νησιωτικές περιοχές

27/07/2026 - 07:18
FleetNews
fleetnews.gr

Οργανωτικές αλλαγές στην Italian Motion

27/07/2026 - 07:15
FleetNews
fleetnews.gr

ΑΑΔΕ: Μέσω ΑΙ τα πρόστιμα σε ανασφάλιστα οχήματα

27/07/2026 - 05:00
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Χορηγός στο 10ο Φεστιβάλ Δωδώνης και το 3ο Vikos Festival

24/07/2026 - 10:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MAGIO Hair Experience – Μαρία Καμαριανάκη

22/07/2026 - 13:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo