Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Πανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής – Πώς μπορείτε δείτε τα αποτελέσματα
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τζανακόπουλος: "Η επιτυχημένη ανταλλαγή ομολόγων ανοίγει μία νέα εποχή για την ελληνική οικονομία"
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
29/11/2017 · 02:00

Τζανακόπουλος: "Η επιτυχημένη ανταλλαγή ομολόγων ανοίγει μία νέα εποχή για την ελληνική οικονομία"

Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η επιτυχημένη ανταλλαγή ομολόγων ήταν το βασικό θέμα της εισαγωγής του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ακολουθούν τα κύρια σημεία της τοποθέτησης του κυβερνητικού εκπροσώπου:

- Τη στιγμή που η ΝΔ επιχειρεί να δηλητηριάσει τη δημόσια ζωή με ανυπόστατες καταγγελίες και με μια τοξική αντιπολιτευτική τακτική, η Kυβέρνηση συνεχίζει να προετοιμάζει το έδαφος για την οριστική έξοδο από την κρίση και την ανάκτηση της πρόσβασης στις αγορές τον Αύγουστο του 2018. Χτες το απόγευμα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διαδικασία ανταλλαγής ομολόγων του ελληνικού δημοσίου που είχε εκκινήσει στις 15 Νοεμβρίου. Πρόκειται στην πραγματικότητα για την 2η επιτυχή έξοδο στις αγορές μετά από αυτήν του Ιουλίου. Κατά τη διαδικασία ανταλλάχτηκαν ομόλογα ύψους περίπου 25,5 από μια δεξαμένη 29,6 δις. Η εθελοντική δήλαδη συμμετοχή άγγιξε το 86,1% γεγονός που καθιστά τη συγκεκριμένη συναλλαγή μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές συναλλαγές που έχουν γίνει ποτέ. Συγκεκριμένα ανταλλάχτηκαν 20 ομόλογα του PSI με 5 νέα τυπικά ομόλογα λήξης από το 2023 μέχρι το 2042. Η ανταλλαγή αυτή κλείνει οριστικά τον κύκλο που άνοιξε το PSI και σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα εποχή για την ελληνική οικονομία.

- Ξεκίνησε χθες ο νέος κύκλος επαφών στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την 3η αξιολόγηση όπου διαπιστώθηκε η σημαντική πρόοδος που έχει γίνει. Όλες πλέον οι πλευρές συντείνουν στο ότι πολύ σύντομα θα γίνουν τα οριστικά βήματα ώστε να ολοκληρωθεί, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα νέων δημοσιονομικών μέτρων, η διαδικασία και να ενταθούν οι πολιτικές και τεχνικές συνομιλίες για τον οριστικό τερματισμό του προγράμματος.

- Για 2η συνεχή χρονιά η κυβέρνηση προχωρά στη διανομή κοινωνικού μερίσματος, 2λάσιο από το περσινό, ύψους 1,4 δις. ευρώ σε σχεδόν 4 εκατομ. πολίτες που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση... Η διαδικασία των αιτήσεων για την διανομή του μερίσματος συνεχίζεται απρόσκοπτα. Μέχρι το πρωί είχαν κατατεθεί 1.223.116 αιτήσεις και έχουν εγκριθεί 527.593. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα κατάθεσης των αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου και το μέρισμα θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων σε κάθε περίπτωση πριν από τα Χριστούγεννα.

- Έχουν ήδη ολοκληρωθεί όλες οι αυτοψίες και η καταγραφή των ζημιών στη Δ. Αττική. Χθες εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την καταβολή του επιδόματος των 5000 ευρώ στα νοικοκυριά και των 8000 ευρώ στις επιχειρήσεις που επλήγησαν. Ξεκινήσε από σήμερα στο Δημαρχείο της Μάνδρας & στο ΚΕΠ της Νέας Περάμου, η υποδοχή των αιτήσεων των πληγέντων νοικοκυριών για την καταβολή του έκτακτου επιδόματος που προβλέπεται να αρχίσει εντός 2 ημερών. Κατόπιν θα ακολουθήσει η διαδικασία για την αποζημίωση των επιχειρήσεων. Ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία την Παρασκευή να συζητήσει με τον Πρόεδρο της Ευρωπαικής Επιτροπής κύριο Γιούνκερ για την πρωτοβουλία εκπόνησης ενός 5ετούς σχεδίου αντιπλημμυρικών έργων σε συνεραγασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ενώ ζήτησε την στήριξη της επιτροπής. Το σχέδιο αυτό αλλά και μια συνολική δέσμη μέτρων για την αναβάθμιση της περιοχής θα συζητηθούν αναλυτικά με όλους τους εμπλεκόμενους παραγωγικούς φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση σε έκτακτο αναπτυξιακό συνέδριο που θα διοργανώσει η Κυβέρνηση στην Ελευσίνα στις 16 & 17 Δεκεμβρίου.

- Δημοσιεύτηκε χθες η προκήρυξη του ΕΣΡ για τη δημοπρασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας.Μια δέσμευση της κυβέρνησης που πολεμήθηκε λυσσαλέα, αλλά γίνεται πλέον πράξη. Μπαίνει έτσι ένα τέλος στην άνευ τιμήματος εκμετάλλευση του φάσματος, ενός περιουσιακού στοιχείου του ελληνικού λαού. Μπαίνουν κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο, στην πολιτική ζωή, την ποιότητα του τηλεοπτικού προγράμματος αλλά και τις εργασιακές σχέσεις στα τηλεοπτικά μέσα.

Αναλυτικά:

Εισαγωγικά κατηγόρησε την ΝΔ ότι «επιχειρεί να δηλητηριάσει τη δημόσια ζωή με γραφική σκανδαλολογία, ανυπόστατες καταγγελίες, με μια τοξική αντιπολιτευτική τακτική», τη στιγμή μάλιστα που «η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει χωρίς θριαμβολογίες να προετοιμάζει το έδαφος για την οριστική έξοδο από την κρίση και την ανάκτηση της πρόσβασης στις αγορές χρήματος τον Αύγουστο του 2018». Εν συνεχεία, ο κ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για «ένα γεγονός που δυστυχώς πέρασε απαρατήρητο από μεγάλη μερίδα του Τύπου αν και είναι μείζονος σημασίας για την πορεία της χώρας».

Συγκεκριμένα, όπως είπε, «ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διαδικασία ανταλλαγής ομολόγων, η οποία είχε ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου. Πρόκειται στην πραγματικότητα για τη δεύτερη επιτυχή έξοδο στις αγορές μετά από αυτήν του Ιουλίου και η οποία στοχεύει στην αναδιαμόρφωση του προφίλ του ελληνικού χρέους ώστε αυτό να καταστεί ευκολότερα διαπραγματεύσιμο στις διεθνείς αγορές».

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, συνέχισε, «επιτεύχθηκαν οι κεντρικοί στόχοι που είχαν τεθεί, όπως:«Η εξομάλυνση και κανονικοποίηση της αγοράς ομολόγων με την απορρόφηση των μη τυπικών ομολόγων του PSI». Επίσης «έγινε μια σημαντική ένεση ρευστότητας και το ελληνικό χρέος κατέστη πιο ελκυστικό για τους μη μοχλευμένους επενδυτές».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέθεσε μάλιστα τα στοιχεία της ανταλλαγής ομολόγων:

Κατά τη διαδικασία ανταλλάχτηκαν ομόλογα ύψους περίπου 25,5 δισεκατομμυρίων ευρώ από μια ‘δεξαμενή’ 29,6 δισεκατομμυρίων, η εθελοντική, δηλαδή, συμμετοχή δηλαδή άγγιξε το 86,1% γεγονός που «καθιστά τη συγκεκριμένη συναλλαγή μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές συναλλαγές που έχουν γίνει ποτέ». Ανταλλάχτηκαν 20 ομόλογα του PSI με 5 νέα τυπικά ομόλογα λήξης από το 2023 μέχρι το 2042.

Και κατέληξε: «Η ανταλλαγή αυτή κλείνει οριστικά τον κύκλο που άνοιξε το PSI και σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα εποχή για την ελληνική οικονομία».

«Σημαντική πρόοδος» διαπιστώνεται στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, όπως σημείωσε με έμφαση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η ελληνική κυβέρνηση όπως έχει δεσμευτεί μετά την απόφαση του Eurogroup της 15ης Ιουνίου του 2017, «θα συνεχίσει με τεχνική επάρκεια και υπευθυνότητα τη μεγάλη προσπάθεια για την διαμόρφωση των συνθηκών ώστε από τον Αύγουστο του 2018 να μην είναι αναγκαία η στήριξη του επίσημου τομέα για την εξυπηρέτηση του ελληνικού χρέους», δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε:

«Ακριβώς στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε από χθες ο νέος κύκλος επαφών στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την τρίτη αξιολόγηση. Διαπιστώθηκε η σημαντική πρόοδος που έχει γίνει και πλέον όλες οι πλευρές συντείνουν στο ότι πολύ σύντομα θα γίνουν τα οριστικά βήματα ώστε να ολοκληρωθεί, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα νέων δημοσιονομικών μέτρων, η διαδικασία και να ενταθούν οι πολιτικές και τεχνικές συνομιλίες για τον οριστικό τερματισμό του προγράμματος».

Το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί σε κάθε περίπτωση πριν από τα Χριστούγεννα, ανέφερε στην εισαγωγή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Με αφετηρία, την κυβερνητική θέση ότι η πορεία για την έξοδο από το πρόγραμμα «δεν μπορεί παρά να έχει στόχο και την άμβλυνση των κοινωνικών συνεπειών της κρίσης αλλά και την στήριξη των κοινωνικών στρωμάτων που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος της».

Άλλωστε, για δεύτερη συνεχή χρονιά η κυβέρνηση προχωρά στη διανομή κοινωνικό μέρισμα, «διπλάσιο από το περσινό, ύψους 1,4 δισ. ευρώ σε σχεδόν 4 εκατομμύρια πολίτες που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση». Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζεται απρόσκοπτα η διαδικασία των αιτήσεων για την διανομή του κοινωνικού μερίσματος.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, που επικαλέστηκε ο κ. Τζανακόπουλος, μέχρι σήμερα στις 10 το πρωί είχαν κατατεθεί 1.223.116 αιτήσεις και έχουν εγκριθεί 527.593. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα κατάθεσης των αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου και «το μέρισμα θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων σε κάθε περίπτωση πριν από τα Χριστούγεννα».

Αναφερόμενος στο σχέδιο στήριξης των πληγέντων στη δυτική Αττική, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι «έχουν ήδη ολοκληρωθεί με τη συνδρομή του Υπουργείου Υποδομών σε ελάχιστο χρόνο όλες οι αυτοψίες και η καταγραφή των ζημιών». Επιπλέον, χθες εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την καταβολή του επιδόματος των 5000 ευρώ στα νοικοκυριά και των 8000 ευρώ στις επιχειρήσεις που επλήγησαν. Και, σήμερα κλιμάκια του Υπουργείου Υποδομών έχουν ξεκινήσει να δέχονται τις αιτήσεις των πληγέντων στο Δημαρχείο της Μάνδρας και στο ΚΕΠ της Νέας Περάμου. «Η καταβολή του έκτακτου επιδόματος στα νοικοκυριά προβλέπεται να αρχίσει εντός δύο ημερών», διαβεβαίωσε εξάλλου, ενώ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσθετης αποζημίωσης των νοικοκυριών θα ακολουθήσει η διαδικασία για την πρόσθετη αποζημίωση των επιχειρήσεων.

Επίσης σε ό,τι αφορά το συνολικό σχέδιο αποκατάστασης της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής, ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία την περασμένη Παρασκευή να συζητήσει με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πρωτοβουλία εκπόνησης πενταετούς σχεδίου αντιπλημμυρικών έργων σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, μέσα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο στήριξης από την Επιτροπή.

Ενώ όπως ανακοίνωσε ο κ. Τζανακόπουλος, το σχέδιο αυτό αλλά και μια συνολική δέσμη μέτρων για την αναβάθμιση της περιοχής θα συζητηθούν αναλυτικά με όλους τους εμπλεκόμενους παραγωγικούς φορείς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε έκτακτο αναπτυξιακό συνέδριο που θα διοργανώσει η κυβέρνηση στην Ελευσίνα στις 16 και 17 Δεκεμβρίου.

Τελευταίο θέμα της εισαγωγικής τοποθέτησης του κυβερνητικού εκπροσώπου, το νέο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Αφού αναφέρθηκε στη χθεσινή δημοσίευση της προκήρυξης του ΕΣΡ για τη δημοπρασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας, ο κ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για «μια δέσμευση της κυβέρνησης, η οποία πολεμήθηκε λυσσαλέα, αλλά γίνεται πλέον πράξη. Μπαίνει έτσι ένα τέλος στην άνευ τιμήματος εκμετάλλευση του φάσματος, ενός περιουσιακού στοιχείου του ελληνικού λαού», ανέφερε και κατέληξε:

«Μπαίνουν κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο, στην πολιτική ζωή, την ποιότητα του τηλεοπτικού προγράμματος,αλλά και, κυρίως, τις εργασιακές σχέσεις στα τηλεοπτικά μέσα».

  • ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ
  • ·
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  • ·
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
  • ·
  • ΟΜΟΛΟΓΑ
  • ·
  • ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

FIBA: Στο Telekom Center Athens το Ελλάδα-Ισπανία της 31ης Αυγούστου

All Content

Παναθηναϊκός: Το προπονητικό επιτελείο (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Μασούτης: «Aνοίγεται» σε ακίνητα, τουρισμό, logistics και retail media

All Content - BusinessNews.gr

Lili Drogerie: Άλμα 68% στον τζίρο - Στα 40 καταστήματα το δίκτυο

All Content - BusinessNews.gr

Aktor: Αντλεί 650 εκατ. ευρώ από την ΑΜΚ - Στα 11,25 ευρώ η τιμή διάθεσης

All Content

Νέα συνεργασία της SOUL Creative Agency με τη Freedom

All Content

ΕΡΤ: Διαφημιστικά έσοδα ύψους 13 εκατ. ευρώ από το Μουντιάλ

FleetNews

Geely: Ηλεκτροκίνηση 800V με απόδοση 93,8%

FleetNews

Auteco KTEO: Νέα υπηρεσία τεχνικής αξιολόγησης μεταχειρισμένων

FleetNews

Ηλεκτρικό grand tourer ετοιμάζει η Range Rover

All Content

Allwyn WBL1: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27

All Content

Elite League: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27

All Content - BusinessNews.gr

Westnet: Ισχυρές οικονομικές επιδόσεις το 2025 με πωλήσεις 140,9 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Canal Experience Project: Νέα φάση ανάπτυξης για την Διώρυγα της Κορίνθου

All Content - BusinessNews.gr

Microsoft και Mistral AI: Συμφωνία δισεκατομμυρίων για επέκταση της AI στην Ευρώπη

FleetNews

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο της Grand Automotive Hellas

FleetNews

Έρχονται 388 κάμερες κυκλοφορίας και σύστημα επιτήρησης κυκλοφορίας

CSRΝews.gr

Περισσότεροι από 18.000 επισκέπτες στο AXASTOI LIVE FEST 2026 by Novibet

CSRΝews.gr

«Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»: Παρουσίαση ντοκιμαντέρ για το πρόγραμμα Social Farming 360°

CSRΝews.gr

Η Geocycle Hellas, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ θωρακίζει το ΚΔΑΥ στη Φυλή με επένδυση πυροπροστασίας αιχμής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Διαβήτης και παχυσαρκία ευθύνονται για 800.000 περιστατικά καρκίνου στον κόσμο
Διαβήτης και παχυσαρκία ευθύνονται για 800.000 περιστατικά καρκίνου στον κόσμο 29/11/2017 - 02:00
Συνάντηση Αποστόλου με τους Δημάρχους της Βόρειας Εύβοιας 29/11/2017 - 02:00
Συνάντηση Αποστόλου με τους Δημάρχους της Βόρειας Εύβοιας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Παπαστράτος και ΟΠΑ: Μνημόνιο Συνεργασίας για παροχή 50 υποτροφιών για φοιτητές από την περιφέρεια
    23/07/2026 - 14:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • MSC Cruises: Καμπάνια για την ενίσχυση της διεθνούς προβολής της Ελλάδας
    23/07/2026 - 14:28 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Νέο πλαίσιο για τη λειτουργία εκθεσιακών χώρων και εκθεσιακών κέντρων
    23/07/2026 - 14:24 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΑΑΔΕ: Έως 30/7 η υποβολή Δηλώσεων Βραχυχρόνιας Διαμονής του Ιουνίου
    23/07/2026 - 14:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΠΑ: Σταθερά στις πρώτες επιλογές των υποψήφιων φοιτητών
    23/07/2026 - 14:22 ΕΛΛΑΔΑ
  • SAFE: Πρώτη εκταμίευση 118,2 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα
    23/07/2026 - 14:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Έδωσε τις πρώτες δύο άδειες λειτουργίας για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων
    23/07/2026 - 14:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αλβανία: Το επενδυτικό σχέδιο της οικογένειας Τραμπ "καταστρέφει" το περιβάλλον
    23/07/2026 - 14:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πάνω από 200 ελληνικές επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στα ΗΑΕ
    23/07/2026 - 13:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιορδανία: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι αναχαίτισε ιρανικά drones
    23/07/2026 - 13:56 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τραμπ: Θα βομβαρδίσουμε υποδομές στο Ιραν αν δέχονται επίθεση πλοία στο Ορμούζ
    22/07/2026 - 21:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,24%, στα 286,75 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    22/07/2026 - 17:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Nestle: Κοντά στην πώληση του 50% της ευρωπαϊκής επιχείρησης νερού έναντι €5 δισ
    22/07/2026 - 17:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΤτΕ: Αύξηση κατά 20,9% των τουριστών και κατά 25,8% των εισπράξεων στο πεντάμηνο Ιανουαρίου-Μαΐου 2026
    22/07/2026 - 15:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Pirelli: Νέα πρωτοβουλία κυκλικής οικονομίας
    22/07/2026 - 15:55 ESG

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παρτιζάν: Δικός της ο Παγιόλα (pic)

23/07/2026 - 11:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

MSC Cruises: Καμπάνια για την ενίσχυση της διεθνούς προβολής της Ελλάδας

23/07/2026 - 11:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Choose υπογράφει το Digital Transformation του Ελεύθερου Τύπου

23/07/2026 - 11:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague transfer market: Οι κινήσεις των 20 ομάδων

23/07/2026 - 11:12
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Περισσότεροι από 18.000 επισκέπτες στο AXASTOI LIVE FEST 2026 by Novibet

23/07/2026 - 10:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»: Παρουσίαση ντοκιμαντέρ για το πρόγραμμα Social Farming 360°

23/07/2026 - 09:40
FleetNews
fleetnews.gr

Geely: Ηλεκτροκίνηση 800V με απόδοση 93,8%

23/07/2026 - 06:58
FleetNews
fleetnews.gr

Auteco KTEO: Νέα υπηρεσία τεχνικής αξιολόγησης μεταχειρισμένων

23/07/2026 - 06:55
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MAGIO Hair Experience – Μαρία Καμαριανάκη

22/07/2026 - 13:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo