Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Πανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής – Πώς μπορείτε δείτε τα αποτελέσματα
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πρόσκληση του Αλ. Τσίπρα στην ΠΟΕ-ΟΤΑ για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
27/06/2017 · 03:00

Πρόσκληση του Αλ. Τσίπρα στην ΠΟΕ-ΟΤΑ για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου

Πρόσκληση στους εκπροσώπους της ΠΟΕ - ΟΤΑ για συνάντηση στις 10 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να βρεθεί λύση όσον αφορά τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας και να αποφευχθούν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, λόγω της παρατεταμένης μη αποκομιδής απορριμμάτων και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται τις επόμενες μέρες.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Πρόσκληση στους εκπροσώπους της ΠΟΕ - ΟΤΑ για συνάντηση στις 10 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να βρεθεί λύση όσον αφορά τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας και να αποφευχθούν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, λόγω της παρατεταμένης μη αποκομιδής απορριμμάτων και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Κατατέθηκε στη Βουλή η βελτιωμένη νομοθετική ρύθμιση για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα - Θα ψηφιστεί σήμερα

Κατατέθηκε στη Βουλή το βράδυ της Δευτέρας η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για τις μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα των δήμων με ειδική μέριμνα για τους συμβασιούχους - παρατασιούχους στον τομέα αυτό.

Η τροπολογία συμπεριλήφθηκε στο αθλητικό νομοσχέδιο και θα εισαχθεί σήμερα στην ολομέλεια προς ψήφιση. Προβλέπει αυξημένη μοριοδότηση για συμμετοχή των συμβασιούχων αυτών στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τουλάχιστον 2.500 μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα και συγκεκριμένα η εμπειρία βαθμολογείται με 17 μονάδες ανά μήνα για συνολική εμπειρία έως 24 μήνες. Επίσης αυξάνονται κατά 5 έτη (από 45 σε 50) τα ανώτατα όρια ηλικίας για διορισμό μέσω ΑΣΕΠ.

Μέχρι την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων διοριστέων, οι δήμοι επικαλούμενοι λόγους δημόσιας υγείας ή εάν συστήσουν νέες οργανικές θέσεις, μπορούν να συνάψουν νέες συμβάσεις με τους εργαζόμενους αυτούς, για τους επόμενους μήνες και όχι πέρα από τις 31 Μαρτίου 2018.

Επιπλέον, η τροπολογία παρέχει τη δυνατότητα στους δήμους να επικαιροποιήσουν έως τις 31 Ιουλίου τα οργανογράμματά τους ώστε να αυξηθούν οι οργανικές θέσεις στην καθαριότητα με βάση τις πραγματικές ανάγκες τους.

Π. Σκουρλέτης: Δεν πρόκειται να χάσει κανένας συμβασιούχος στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων

Δεν πρόκειται να χάσει κανένας συμβασιούχος στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων, δεσμεύτηκε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Focus της ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στην τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Εσωτερικών, είπε ότι το όριο ηλικίας για συμμετοχή στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τις μόνιμες προσλήψεις αυξάνεται από τα 45 στα 50 έτη, ενώ έκανε λόγο και για λελογισμένη μοριοδότηση καθώς δεν επιτρέπεται να διεξαχθεί κάποιος κλειστός, φωτογραφικός διαγωνισμός. Ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέες βελτιώσεις στην τροπολογία μέχρι αύριο το πρωί οπότε θα εισαχθεί για ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής.

Πρόσθεσε ότι η τροπολογία δίνει τη δυνατότητα στους δήμους να επικαιροποιήσουν τα οργανογράμματά τους και εκτίμησε ότι όταν συμβεί αυτό τότε ο αριθμός των 2.500 κενών στην καθαριότητα ενδεχομένως να διπλασιαστεί.

Ο κ. Σκουρλέτης εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του ότι οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα αναθεωρήσουν τη στάση τους μετά την αυριανή συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δήλωσε ακόμα ότι η κυβέρνηση είναι πολιτικά αντίθετη με την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας των δήμων, ενώ εξέφρσε την ανάγκη να αναζητηθούν οι τρόποι ώστε να καταργηθεί η διάταξη από τον λεγόμενο «νόμο Ραγκούση» που παρέχει αυτή τη δυνατότητα στους δήμους.

Ο υπουργός αποκάλεσε «σκληρή ιδεοληψία» τη θέση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για εκχώρηση σε ιδιώτες της καθαριότητας, ενώ χαρακτήρισε ως ατόπημα την ενέργεια του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να καλέσει ιδιώτες για την αποκομιδή των απορριμμάτων, καθώς δεν έλαβε τη σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου.

Δηλώσεις Π. Σκουρλέτη μετά τη συνάντηση με την ΚΕΔΕ

Όπως ανέφερε ο υπουργός Πάνος Σκουρλέτης μετά τη συνάντησή του με την ΚΕΔΕ, στη ρύθμιση θα προβλέπεται αυξημένη μοριοδότηση για τους συμβασιούχους στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τις μόνιμες προσλήψεις, ενώ όπως ανέφερε και το μεσημέρι στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, δεν θα υπάρχει το ανώτατο ηλικιακό όριο των 45 ετών για συμμετοχή στον ίδιο διαγωνισμό.

Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τη διασφάλιση της συνταγματικότητας της ρύθμισης, ενώ διαβεβαίωσε πως οι προσλήψεις που καλύπτονται από ανταποδοτικές δαπάνες εξαιρούνται από τους μνημονιακούς νόμους περί απαγόρευσης προσλήψεων.

Σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, σημείωσε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «έδειξε τελικά ποια είναι η πραγματική στόχευση» του κόμματός του: «Να παραδοθεί, αυτό το κοινωνικό έργο που είναι στον πυρήνα της Αυτοδιοίκησης - που κατοχυρώνεται συνταγματικά και προβλέπεται για την Αυτοδιοίκηση - σε ιδιωτικά συμφέροντα. Με μεγαλύτερο κόστος για τους πολίτες και χειρότερες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους. Αυτό καταδεικνύει, άλλωστε και η διεθνής εμπειρία».

Ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ακόμα ότι από στη συνάντηση διαπιστώθηκε μια «κοινή οπτική στα πράγματα», η οποία δεν υπήρχε στις προηγούμενες συναντήσεις, ενώ έκρινε ως θετική την τοποθέτηση του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη ότι η γνώμη της Ένωσης είναι ότι τα θέματα της αποκομιδής των απορριμμάτων πρέπει να είναι μια υπόθεση των δήμων και όχι ιδιωτικών εταιριών.

«Ζητούμε μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους συμβασιούχους. Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και θα παραμείνουμε. Ταυτόχρονα όμως καλούμε την κυβέρνηση να επιταχύνει την υλοποίηση των δεσμεύσεων που ανέλαβε ενώπιον μας με στόχο να καθαρίσουν άμεσα οι πόλεις μας. Δεν αξίζει ούτε στους πολίτες αυτή η ποιότητα ζωής, ούτε στη χώρα αυτή η τριτοκοσμική εικόνα και πρέπει άμεσα να αλλάξει», τόνισε από την πλευρά του κ. Πατούλης.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κάλεσε τους δημάρχους να δείξουν αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία και ζήτησε να επισπεύσουν τις διαδικασίες ορισμού των θέσεων που προορίζονται για το μόνιμο προσωπικό, στα οργανογράμματα των δήμων τους.

Δ. Τζανακόπουλος: Η βέλτιστη λύση είναι μια νέα 8μηνη σύμβαση και ταυτόχρονη προκήρυξη του διαγωνισμού για μόνιμες θέσεις

Με δεδομένη τη νομική επιπλοκή, η βέλτιστη λύση είναι μια νέα 8μηνη σύμβαση και ταυτόχρονη προκήρυξη του διαγωνισμού για μόνιμες θέσεις, ανέφερε για το θέμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Σημείωσε ότι θα υπάρξουν πρόνοιες, αλλά και ειδική μοριοδότηση για τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει.

Ειδικότερα, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι έχει βρεθεί ο τρόπος που θα επιλύσει την κρίση που έχουμε μπροστά μας, με μια σύμβαση (για τους νυν συμβασιούχους στην καθαριότητα) και από εκεί και πέρα θα υπάρξει προκήρυξη διαγωνισμού για μόνιμες θέσεις στο δημόσιο. «Αυτό θα το αποφασίσουμε στη βάση της μελέτης που θα κάνουν οι ΟΤΑ, στη βάση των αναγκών για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Πρόκειται για συνολική πρόταση που σε ό,τι αφορά τους συμβασιούχους στην καθαριότητα επιλύει το θέμα».

Η βασική πολιτική κατεύθυνση, υπογράμμισε, είναι ότι οι υπηρεσίες καθαριότητας παραμένουν στους δήμους και τόνισε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα ανεχτεί τις εργασιακές συνθήκες «μεσαίωνα» που επιβάλλουν οι εργολάβοι.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε ότι το ζήτημα θα έχει λυθεί εντός των επόμενων ημερών και θα καταλαγιάσει η απεργία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • ΤΣΙΠΡΑΣ
  • ·
  • ΠΟΕ-ΟΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Τολιόπουλος (pics)

All Content

Περιστέρι: Ανανέωσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος μέχρι το 2029

All Content - BusinessNews.gr

Μασούτης: «Aνοίγεται» σε ακίνητα, τουρισμό, logistics και retail media

All Content - BusinessNews.gr

Lili Drogerie: Άλμα 68% στον τζίρο - Στα 40 καταστήματα το δίκτυο

All Content - BusinessNews.gr

Aktor: Άντλησε 650 εκατ. ευρώ από την ΑΜΚ, στα 11,25 ευρώ η τιμή διάθεσης - Δήλωση Εξάρχου

All Content

Νέα συνεργασία της SOUL Creative Agency με τη Freedom

All Content

ΕΡΤ: Διαφημιστικά έσοδα ύψους 13 εκατ. ευρώ από το Μουντιάλ

FleetNews

Geely: Ηλεκτροκίνηση 800V με απόδοση 93,8%

FleetNews

Auteco KTEO: Νέα υπηρεσία τεχνικής αξιολόγησης μεταχειρισμένων

FleetNews

Ηλεκτρικό grand tourer ετοιμάζει η Range Rover

All Content

Ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα ο Μπαλτσερόφσκι (pic)

All Content

ΕΟΚ: Αντίθετη στην αύξηση των ξένων στην GBL, προτείνει την παρουσία δύο Ελλήνων στην πεντάδα

All Content - BusinessNews.gr

Westnet: Ισχυρές οικονομικές επιδόσεις το 2025 με πωλήσεις 140,9 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Canal Experience Project: Νέα φάση ανάπτυξης για την Διώρυγα της Κορίνθου

All Content - BusinessNews.gr

Microsoft και Mistral AI: Συμφωνία δισεκατομμυρίων για επέκταση της AI στην Ευρώπη

FleetNews

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο της Grand Automotive Hellas

FleetNews

Έρχονται 388 κάμερες κυκλοφορίας και σύστημα επιτήρησης κυκλοφορίας

CSRΝews.gr

Η Mercedes-Benz υποστήριξε το WTA 250 Athens

CSRΝews.gr

Kaizen Foundation: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της μεγάλης δωρεάς στο Πυροσβεστικό Σώμα

CSRΝews.gr

Περισσότεροι από 18.000 επισκέπτες στο AXASTOI LIVE FEST 2026 by Novibet

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Παπανάτσιου: Τι θα αλλάξει στον ΕΝΦΙΑ του ΄18
Παπανάτσιου: Τι θα αλλάξει στον ΕΝΦΙΑ του ΄18 26/06/2017 - 03:00
"Τσουνάμι" φόρων από τέλη Ιουλίου 27/06/2017 - 03:00
"Τσουνάμι" φόρων από τέλη Ιουλίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πάνω απο τα 100 δολάρια το Brent για πρώτη φορά από τον Μάιο
    23/07/2026 - 18:39 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Εγκαινιάστηκε το νέο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης
    23/07/2026 - 18:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Ισχυρή πτώση 2,02%, στα 414,57 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    23/07/2026 - 18:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • «Κάβα Κηρέας»: Το νέο concept store της Γλυφάδας με πάνω από 1.000 ετικέτες κρασιού
    23/07/2026 - 18:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • WTA Vanda Pharmaceuticals Athens Open: Το παγκόσμιο τένις επέστρεψε στην Αθήνα με επίκεντρο το Stadion Sports Center
    23/07/2026 - 17:53 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • CNL Capital: Έκδοση ομολογιακού δανείου 265.000 ευρώ για τη χρηματοδότηση επενδύσεων
    23/07/2026 - 17:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • INTERWOOD ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ: Νέο έργο €900 χιλ. στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά μέσω της θυγατρικής ELTOP
    23/07/2026 - 17:37 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • STOXX: Τον Ιούνιο του 2027 η αναβάθμιση της Ελλάδας σε ανεπτυγμένη αγορά
    23/07/2026 - 17:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Φοροαπαλλαγές ρεκόρ άνω των 134 εκατ. ευρώ για για επενδύσεις σε τουρισμό και μεταποίηση
    23/07/2026 - 17:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Λαγκάρντ: Οι κίνδυνοι για την οικονομία παραμένουν, παρά τη σταθεροποίηση του πληθωρισμού
    23/07/2026 - 17:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τραμπ: Θα βομβαρδίσουμε υποδομές στο Ιραν αν δέχονται επίθεση πλοία στο Ορμούζ
    22/07/2026 - 21:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μασούτης: «Aνοίγεται» σε ακίνητα, τουρισμό, logistics και retail media
    23/07/2026 - 07:07 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Nike: Νέα στρατηγική στην Κίνα με λιγότερους online διανομείς
    22/07/2026 - 20:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Lili Drogerie: Άλμα 68% στον τζίρο - Στα 40 καταστήματα το δίκτυο
    23/07/2026 - 07:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ελλάδα και Κύπρος ενισχύουν τη συνεργασία για ασφαλή και επαρκή φάρμακα
    22/07/2026 - 19:23 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Περιστέρι: Ανανέωσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος μέχρι το 2029

23/07/2026 - 15:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Τολιόπουλος (pics)

23/07/2026 - 14:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Mercedes-Benz υποστήριξε το WTA 250 Athens

23/07/2026 - 14:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» ξεπέρασε τα 127.000 εισιτήρια στα Village Cinemas

23/07/2026 - 13:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Mercedes-Benz υποστήριξε το WTA 250 Athens

23/07/2026 - 13:32
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Kaizen Foundation: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της μεγάλης δωρεάς στο Πυροσβεστικό Σώμα

23/07/2026 - 13:06
FleetNews
fleetnews.gr

Geely: Ηλεκτροκίνηση 800V με απόδοση 93,8%

23/07/2026 - 06:58
FleetNews
fleetnews.gr

Auteco KTEO: Νέα υπηρεσία τεχνικής αξιολόγησης μεταχειρισμένων

23/07/2026 - 06:55
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MAGIO Hair Experience – Μαρία Καμαριανάκη

22/07/2026 - 13:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo