Τρίτη, 28 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ακίνητα: Αλλαγές στον φόρο υπεραξίας στις μεταβιβάσεις
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
30/06/2014 · 03:00

Ακίνητα: Αλλαγές στον φόρο υπεραξίας στις μεταβιβάσεις

Κατευθύνσεις για τον προσδιορισμό του χρόνου κτήσης ακίνητης περιουσίας και τον καθορισμό της τιμής κτήσης σε ειδικές περιπτώσεις.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Κατευθύνσεις για τον προσδιορισμό του χρόνου κτήσης ακίνητης περιουσίας και τον καθορισμό της τιμής κτήσης σε ειδικές περιπτώσεις που δεν είναι εύκολο να προσδιοριστεί ο φόρος υπεραξίας κατά τις μεταβιβάσεις ακινήτων παρέχει εγκύκλιος του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη.

Η νέα εγκύκλιος του υφυπουργού Οικονομικών -συμπληρώνει τις οδηγίες που είχε παράσχει ο κ. Μαυραγάνης στα τέλη Απριλίου για το φόρο υπεραξίας -αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακατανομή χιλιοστών επί κοινού οικοπέδου, σε περιπτώσεις οικοπέδων με κατεδαφισμένα κτίσματα, σε περιπτώσεις που έχει τακτοποιηθεί πολεοδομικά εξ ολοκλήρου ή μερικώς κάποια αυθαίρετη κατασκευή, σε περιπτώσεις μεταβίβασης ενιαίας οικοδομής, κ.α..

Ανακατανομή χιλιοστών

Σύμφωνα με την εγκύκλιο σε περίπτωση απόκτησης οριζόντιας ή κάθετης ιδιοκτησίας και εν συνεχεία ανακατανομής χιλιοστών επί του κοινού οικοπέδου (χωρίς μεταβιβαστικό αποτέλεσμα), ως χρόνος και τιμή κτήσης λογίζεται ο χρόνος και η τιμή κτήσης των οριζόντιων και κάθετων ιδιοκτησιών των οποίων ανακατανεμήθηκε το ποσοστό ιδιοκτησίας. Εάν στην παραπάνω περίπτωση, επί του κοινού οικοπέδου σε οριζόντια ή κάθετη ιδιοκτησία εντάσσεται αυθαίρετη κατασκευή, η οποία έχει εξολοκλήρου τακτοποιηθεί, η τιμή κτήσης αυτής υπολογίζεται με αναγωγή της επιφάνειας της αυθαίρετης κατασκευής στην τιμή της αρχικής (οριζόντιας ή κάθετης) ιδιοκτησίας.

Κατεδάφιση κτίσματος

Σε περίπτωση που έχει αποκτηθεί οικόπεδο ή αγροτεμάχιο με κτίσμα και στη συνέχεια κατεδαφισθεί το κτίσμα και μεταβιβασθεί το ακάλυπτο οικόπεδο, η τιμή κτήσης του μεταβιβαζόμενου ακινήτου προσδιορίζεται με τη χρήση του Δείκτη Τιμών Κατοικιών του Ν. 4172/2013.

Πολεοδομική τακτοποίηση αυθαιρέτου

Σε περίπτωση απόκτησης ακάλυπτου οικοπέδου/αγροτεμαχίου και εν συνεχεία ανέγερσης επ’ αυτού κτίσματος, χωρίς οικοδομική άδεια ανέγερσης, και στη συνέχεια τακτοποίησης αυτού ως εξ ολοκλήρου αυθαιρέτου, ως τιμή κτήσης λαμβάνεται η τιμή κτήσης του ακάλυπτου οικοπέδου/αγροτεμαχίου (ανεξαρτήτως χρόνου απόκτησης αυτού) προσαυξημένη με συντελεστή 20%.

Σε περίπτωση απόκτησης με επαχθή αιτία κτίσματος και στη συνέχεια πολεοδομικής τακτοποίησης μερικώς αυθαίρετης κατασκευής (βοηθητικής ή κύριας χρήσης), προγενέστερης της απόκτησης του ακινήτου, ως τιμή κτήσης του συνολικά μεταβιβαζόμενου ακινήτου (νόμιμου και τακτοποιηθέντος) θεωρείται η τιμή κτήσης του νόμιμου κτίσματος.

Σε περίπτωση απόκτησης με επαχθή αιτία κτίσματος και στη συνέχεια πολεοδομικής τακτοποίησης μερικώς αυθαίρετης κατασκευής (βοηθητικής ή κύριας χρήσης), μεταγενέστερης της απόκτησης, η τιμή κτήσης του συνολικά μεταβιβαζόμενου ακινήτου (νόμιμου και τακτοποιηθέντος) προσδιορίζεται με πρόσθεση στην αξία της αποκτηθείσας νόμιμης επιφάνειας της αξίας της τακτοποιημένης, η οποία προσδιορίζεται με αναγωγή στην αξία της νόμιμης επιφάνειας του κτίσματος, κατά το λόγο της επιφάνειας της τακτοποιημένης προς την επιφάνεια της νόμιμης.

Σε περίπτωση απόκτησης κτίσματος με κληρονομική διαδοχή ή από χαριστική αιτία, και, στη συνέχεια, πολεοδομικής τακτοποίησης μερικώς αυθαίρετης κατασκευής, προϋφιστάμενης της κληρονομικής διαδοχής ή της χαριστικής αιτίας, ως τιμή κτήσης του συνολικά μεταβιβαζόμενου ακινήτου (νόμιμου και τακτοποιηθέντος) θεωρείται η τιμή κτήσης του αρχικού αποκτηθέντος ακινήτου και η επιπρόσθετη αξία της μερικώς αυθαίρετης, βάσει της οποίας υπολογίστηκε ο φόρος κληρονομιάς, δωρεάς, γονικής παροχής ή χορηγήθηκε απαλλαγή από αυτόν, υπό την προϋπόθεση της υποβολής σχετικής διορθωτικής − συμπληρωματικής δήλωσης.

Σε περίπτωση απόκτησης κτίσματος με κληρονομική διαδοχή ή από χαριστική αιτία και, στη συνέχεια, πολεοδομικής τακτοποίησης μερικώς αυθαίρετης κατασκευής, μεταγενέστερης της κληρονομικής διαδοχής ή της χαριστικής αιτίας, η τιμή κτήσης του συνολικά μεταβιβαζόμενου ακινήτου (νόμιμου και τακτοποιηθέντος) προσδιορίζεται με πρόσθεση στην αξία της αποκτηθείσας νόμιμης επιφάνειας της αξίας της τακτοποιημένης, η οποία προσδιορίζεται με αναγωγή στην αξία της νόμιμης επιφάνειας του κτίσματος κατά το λόγο της επιφάνειας της τακτοποιημένης προς την επιφάνεια της νόμιμης.

Αποπεράτωση ημιτελούς κτίσματος

Σύμφωνα με την εγκύκλιο σε περίπτωση απόκτησης ημιτελούς κτίσματος και στη συνέχεια, είτε βάσει της ίδιας άδειας ανέγερσης είτε κατόπιν έκδοσης νέας άδειας ανέγερσης ή ανανέωσης της υπάρχουσας πολεοδομικής άδειας, πώλησης αυτού ως ημιτελούς −σε οποιοδήποτε στάδιο κατασκευής προ της αποπεράτωσης του−, η τιμή κτήσης υπολογίζεται με βάση την αξία που αυτό είχε αποκτηθεί. Σε περίπτωση απόκτησης ημιτελούς κτίσματος και στη συνέχεια, είτε βάσει της ίδιας άδειας ανέγερσης είτε κατόπιν έκδοσης νέας άδειας ανέγερσης ή ανανέωσης της υπάρχουσας πολεοδομικής άδειας, πώλησης αυτού ως αποπερατωμένου, η τιμή κτήσης υπολογίζεται σύμφωνα με το Ν. 4172/2013.

Ενιαίο δηλωθέν τίμημα/αξία κτήσης

Σε περίπτωση που με το ίδιο συμβόλαιο αποκτήθηκαν εξ επαχθούς αιτίας περισσότερες αυτοτελείς ιδιοκτησίες με ενιαίο δηλωθέν τίμημα αγοράς και, στη συνέχεια, μεταβιβάζονται με επαχθή αιτία μία ή περισσότερες εξ αυτών, η τιμή κτήσης της ή των μεταβιβαζόμενων ιδιοκτησιών προσδιορίζεται με αναγωγή του συνολικού τιμήματος κατά το λόγο της αντικειμενικής αξίας της μεταβιβαζόμενης αυτοτελούς ιδιοκτησίας προς την συνολική αντικειμενική αξία των κτηθέντων (κατά το χρόνο της απόκτησης τους) και, εάν δεν υπάρχει αντικειμενική αξία, γίνεται αναγωγή με βάση την οικεία φορολογητέα αξία εφόσον υπάρχει για κάθε μία αυτοτελή ιδιοκτησία και αν ούτε αυτή υπάρχει, τότε η τιμή κτήσης προσδιορίζεται σύμφωνα με το Ν. 4172/2013.

Σε περίπτωση που με το ίδιο συμβόλαιο αποκτήθηκαν από χαριστική αιτία ή με κληρονομική διαδοχή περισσότερες αυτοτελείς ιδιοκτησίες με ενιαία αξία και, στη συνέχεια, μεταβιβάζονται με επαχθή αιτία μία ή περισσότερες ες αυτών, η τιμή κτήσης της ή των μεταβιβαζόμενων ιδιοκτησιών προσδιορίζεται με αναγωγή της αντικειμενικής ή (εφ’ όσον αυτή δεν υφίσταται) της φορολογητέας αξίας κτήσης των μεταβιβαζομένων ακινήτων, εφόσον αυτή υφίσταται για κάθε μία ιδιοκτησία, στην συνολική αντικειμενική ή (εφ’ όσον αυτή δεν υφίσταται) στην φορολογητέα αξία απόκτησης τους και, εάν δεν υπάρχει αντικειμενική ή φορολογητέα αξία, τότε η αξία κτήσης θα προσδιοριστεί με το Δείκτη Τιμών Κατοικιών.

Σε περίπτωση κτήσης από οποιαδήποτε αιτία ενιαίας οριζόντιας ιδιοκτησίας, και στη συνέχεια διάσπασης αυτής σε νέες μερικότερες και μεταβίβασης κάποιας από αυτές, ως τιμή κτήσης λαμβάνεται αυτή που προκύπτει από την αναγωγή της αξίας κτήσης της επιφάνειας της συνολικά κτηθείσας ιδιοκτησίας στην αξία που αντιστοιχεί στην μεταβιβαζόμενη επιφάνεια.

Σε περίπτωση κτήσης από οποιαδήποτε αιτία ενιαίου ακάλυπτου οικοπέδου ή αγροτεμαχίου, και στη συνέχεια κατάτμησης αυτού σε νέα μερικότερα και μεταβίβασης κάποιου από αυτά, ως τιμή κτήσης λαμβάνεται αυτή που προκύπτει από την αναγωγή της αξίας κτήσης της επιφάνειας του αρχικού ενιαίου οικοπέδου στην αξία που αντιστοιχεί στην μεταβιβαζόμενη έκταση.

Σε περίπτωση κτήσης από οποιαδήποτε αιτία ενιαίου ακάλυπτου οικοπέδου και στη συνέχεια υπαγωγής αυτού στις διατάξεις του Ν.Δ. 1024/1971 (κάθετη συνιδιοκτησία) και δημιουργίας επιμέρους αυτοτελών ιδιοκτησιών, σε περίπτωση μεταβίβασης κάποιας από αυτές, ως τιμή κτήσης λαμβάνεται αυτή που προκύπτει από την αναγωγή του ποσοστού της μεταβιβαζόμενης ιδιοκτησίας στη συνολική αξία του ενιαίου ακάλυπτου οικοπέδου.

Μεταβίβαση ενιαίας οικοδομής

Σε περίπτωση μεταβίβασης ενιαίας οικοδομής η οποία έχει ανεγερθεί με αυτεπιστασία τμηματικά με διαφορετικές άδειες, ως χρόνος κτήσης λογίζεται ο χρόνος έκδοσης της τελευταίας οικοδομικής άδειας ανέγερσης και η τιμή κτήσης προσδιορίζεται με τη χρήση του Δείκτη Τιμών Κατοικιών του Ν. 4172/2013.

Μεταβίβαση ακίνητου που προήλθε μερικώς από ανέγερση

Σε περίπτωση πώλησης ακινήτου−κτίσματος (συμπεριλαμβανομένων των αυτοτελών ιδιοκτησιών), το οποίο αποκτήθηκε κατά ιδανικό μερίδιο ως οικόπεδο και ανεγέρθηκε από τον πωλητή με αυτεπιστασία είτε με το σύστημα της αντιπαροχής, και απόκτησης από το ίδιο πρόσωπο, πριν από την πώληση, έτερου ποσοστού από άλλη αιτία (επαχθή ή χαριστική), η συνολική τιμή κτήσης του μεταβιβαζόμενου κτίσματος υπολογίζεται με την αναγωγή της αξίας του ποσοστού που αποκτήθηκε από άλλη αιτία στην συνολική αξία του μεταβιβαζόμενου ακινήτου.

Νόμιμη Προσθήκη κτίσματος

Σε περίπτωση απόκτησης οριζόντιας ή κάθετης ιδιοκτησίας με επαχθή ή χαριστική αιτία ή λόγω κληρονομικής διαδοχής και εν συνεχεία κατασκευής νόμιμης προσθήκης, ως χρόνος κτήσης του μεταβιβαζόμενου ακινήτου (αρχικής και μεταγενέστερης κατασκευής) λαμβάνεται ο χρόνος έκδοσης της τελευταίας οικοδομικής άδειας. Η τιμή κτήσης προσδιορίζεται με τη χρήση του Δείκτη Τιμών Κατοικιών του Ν. 4172/2013 εφόσον η επιφάνεια της προσθήκης υπερβαίνει κατά ποσοστό 75% την επιφάνεια της αρχικής ιδιοκτησίας. Σε διαφορετική περίπτωση ως τιμή κτήσης του μεταβιβαζόμενου ακινήτου λαμβάνεται αυτή της αρχικής ιδιοκτησίας. Εάν ο τίτλος κτήσης της προηγούμενης περίπτωσης αναφέρεται σε χρόνο προ του 1995 και η οικοδομική άδεια της νόμιμης προσθήκης εκδόθηκε μετά την 1.1.1995, η τιμή κτήσης του μεταβιβαζόμενου ακινήτου προσδιορίζεται σε κάθε περίπτωση με τη χρήση του Δείκτη Τιμών Κατοικιών του Ν. 4172/2013.

Έγκριση πολεοδομικής μελέτης

Σε περιπτώσεις που μετά την κύρωση των οικείων πράξεων εφαρμογής μεταβιβάζονται οικόπεδα, τα οποία έχουν αποκτηθεί είτε ως οικόπεδα, είτε ως αγροτεμάχια με οποιοδήποτε τίτλο κτήσης, ως χρόνος κτήσης θεωρείται ο χρόνος κύρωσης της πράξης εφαρμογής, ακόμα και αν η πράξη εφαρμογής αφορά τμήμα του μεταβιβαζόμενου ακινήτου.

Σε περιπτώσεις που μετά την έγκριση πολεοδομικής μελέτης ή την έκδοση της αντίστοιχης διοικητικής πράξης καθορισμού των ορίων οικισμού μεταβιβάζονται οικόπεδα, τα οποία έχουν αποκτηθεί είτε ως οικόπεδα, είτε ως αγροτεμάχια με οποιοδήποτε τίτλο κτήσης, ως χρόνος κτήσης θεωρείται ο χρόνος έγκρισης της πολεοδομικής μελέτης ή έκδοσης της αντίστοιχης διοικητικής πράξης καθορισμού των ορίων οικισμού ακόμα και αν η πολεοδομική μελέτη ή διοικητική πράξη αφορά τμήμα του μεταβιβαζόμενου ακινήτου.

πηγή: http://www.bankwars.gr

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
  • ·
  • Κ Γ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Περιστέρι: Πρώτη επίσημη μεταγραφή ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης

All Content

Φενέρμπαχτσε: Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ και το rebuild

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola Hellas: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Gjorgji Hristov για Ελλάδα και Κύπρο

All Content - BusinessNews.gr

Αλ. Εξάρχου: Γράφουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία του Ομίλου AKTOR

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Ισχυρή κερδοφορία και επενδύσεις για τις ελληνικές τράπεζες το 2025

All Content

The Newtons Laboratory: Σχεδιάζοντας την εμπειρία, επενδύοντας στη γνώση

All Content

Επικαιροποίηση και Αυστηροποίηση του Κανονιστικού πλαισίου της υπαίθριας διαφήμισης

FleetNews

Ford και Geely σε κοινή παραγωγή στην Ισπανία

FleetNews

Στο +5,7% η αγορά της Ε.Ε. το Α’ εξάμηνο – EV ένα στα πέντε αυτοκίνητα

FleetNews

Οργανωτικές αλλαγές στην Italian Motion

All Content

Χαρτώνας: «Η Σερβία είναι μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας»

All Content

Παίκτης της Μάλαγα ο Μπίλι Ερνανγκόμεθ

All Content - BusinessNews.gr

Ακίνητα και Γαλάζια Οικονομία: Τα έργα που ανεβάζουν τις αξίες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

All Content - BusinessNews.gr

SKY express: Αύξηση 29,7% στην επιβατική κίνηση εξωτερικού το β’ τρίμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

H αυτοκρατορία του χρέους και η αντοχή της - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

ΑΑΔΕ: Μέσω ΑΙ τα πρόστιμα σε ανασφάλιστα οχήματα

FleetNews

Στην Ελλάδα τον Οκτώβριο το νέο XPENG L03 σε δύο εκδόσεις

CSRΝews.gr

Το ECOCITY ολοκληρώνει το έργο LIFE ChemBee: Σημαντικά βήματα για τη μείωση της έκθεσης σε τοξικές ουσίες

CSRΝews.gr

Συνεργασία υπουργείου Υγείας – Airbnb για δωρεάν διαμονή υγιειονομικών σε 5 νησιά του Αιγαίου

CSRΝews.gr

TotalEnergies και Eni: Εγκρίνουν το κυπριακό φυσικό αέριο για LNG το 2028

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τάσεις αποκλιμάκωσης της αδήλωτης εργασίας
Τάσεις αποκλιμάκωσης της αδήλωτης εργασίας 30/06/2014 - 03:00
Πλ. Μαρλαφέκας: Τα προβλήματα των επιχειρήσεων με το Δημόσιο 30/06/2014 - 03:00
Πλ. Μαρλαφέκας: Τα προβλήματα των επιχειρήσεων με το Δημόσιο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Επέκταση της εφαρμογής της Ψηφιακής Αξιολόγησης του ΕΣΥ στα ογκολογικά και παιδιατρικά νοσοκομεία
    28/07/2026 - 18:40 ΥΓΕΙΑ
  • Νότια Κορέα: «Διαρροή» λευκού φωσφόρου εντός αμερικανικής αεροπορικής βάσης
    28/07/2026 - 18:19 ΚΟΣΜΟΣ
  • Mere: Λουκέτο σε 11 σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα
    28/07/2026 - 18:00 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΑΑΔΕ: Διευκρινίσεις για τις ανακλήσεις δωρεών προς τρίτους
    28/07/2026 - 17:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,13%, στα 371,19 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    28/07/2026 - 17:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • SpaceX: Υποχωρεί 20% κάτω από την τιμή της αρχικής δημόσιας προσφοράς
    28/07/2026 - 17:25 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ταχιάος: O αυτοκινητόδρομος Ε65, ο ΒΟΑΚ, το Flyover και το Μετρό Θεσσαλονίκης αλλάζουν τον αναπτυξιακό χάρτη
    28/07/2026 - 17:20 ΕΛΛΑΔΑ
  • Συνάντηση Τασούλα με μαθητές βραβευμένους στον διαγωνισμό Gen-E 2026
    28/07/2026 - 16:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΗΠΑ: Μείωση 4,2% για το εμπορικό έλλειμμα τον Ιούνιο
    28/07/2026 - 16:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Apple εγκαινιάζει πρόγραμμα leasing από $17,99 σε συνεργασία με την Klarna
    28/07/2026 - 16:25 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Σαουδική Αραβία αναχαίτισε drones από το Ιράκ που στόχευαν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις
    27/07/2026 - 21:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Β. Κικίλιας από Κυλλήνη: «Το Λιμενικό στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια χιλιάδων επιβατών»
    27/07/2026 - 19:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ελληνοελβετική Επιχειρηματική Ένωση – Πρόεδρος ο Νικόλαος Εμμανουηλίδης
    27/07/2026 - 20:00 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Αγρότες: Τι αλλάζει η ΑΑΔΕ στο ψηφιακό δελτίο αποστολής
    27/07/2026 - 20:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Χρηματοδότηση 6,5 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Παιδείας
    27/07/2026 - 18:45 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτσελόνα: Ο 14χρονος Μοχάμεντ Νταμπόνε απέκτησε ισπανικό διαβατήριο

28/07/2026 - 14:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ξανθόπουλος: «Το Περιστέρι θα είναι μια πολύ σκληρή ομάδα που θα διεκδικεί παντού τη νίκη»

28/07/2026 - 13:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Orange: Καθαρά κέρδη 3,55 δισ. ευρώ για το α΄ εξάμηνο του 2026

28/07/2026 - 13:28
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
FleetNews
fleetnews.gr

Ford και Geely σε κοινή παραγωγή στην Ισπανία

28/07/2026 - 11:27
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Radisson και Accenture ενσωματώνουν το ChatGPT για έξυπνη αναζήτηση ξενοδοχείων

28/07/2026 - 11:08
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το ECOCITY ολοκληρώνει το έργο LIFE ChemBee: Σημαντικά βήματα για τη μείωση της έκθεσης σε τοξικές ουσίες

28/07/2026 - 11:06
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Συνεργασία υπουργείου Υγείας – Airbnb για δωρεάν διαμονή υγιειονομικών σε 5 νησιά του Αιγαίου

28/07/2026 - 10:33
FleetNews
fleetnews.gr

Στο +5,7% η αγορά της Ε.Ε. το Α’ εξάμηνο – EV ένα στα πέντε αυτοκίνητα

28/07/2026 - 09:49
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo