Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τσίπρας: Ανακοίνωσε τη σύσταση Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
10/03/2016 · 02:00

Τσίπρας: Ανακοίνωσε τη σύσταση Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής

Ολοκληρώθηκε το digital economy forum 2016 τοποθετώντας την ψηφιακή οικονομία, στρατηγικό άξονα για την επανεκκίνηση της οικονομίας
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Την άποψη ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να χάσει την “ιστορική ευκαιρία της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης” επεσήμανε, κατά τη χθεσινοβραδινή του ομιλία στο digital economy forum 2016, ο Πρωθυπουργός, κύριος Αλέξης Τσίπρας. Κλείνοντας τις εργασίες του forum της ψηφιακής οικονομίας στο επίσημο δείπνο του Συνεδρίου, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη σύσταση στο άμεσο χρονικό διάστημα της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής, ενός οργάνου που, όπως τόνισε, “έρχεται να δώσει μια θεσμική λύση στο ενδημικό πρόβλημα των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελλάδα”. Σημειώνοντας ότι η μεγάλη ευκαιρία, που ανοίγεται, αυτή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, δεν πρόκειται να χαθεί, ο κύριος Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι η Πολιτεία και η Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Πολιτικής θα βρίσκονται σε άμεση και διαρκή συνεργασία με τον κλάδο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Ο Πρωθυπουργός μετέφερε στους προσκεκλημένους τη βούληση της κυβέρνησης να απελευθερώσει τη δυναμική του κλάδου της ψηφιακής οικονομίας, ο οποίος, όπως τόνισε, όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν αντιμετωπίστηκε με την δέουσα σημασία του και αυτό έχει κοστίσει. “Αν συνεργαστούμε σωστά, μπορούμε να χτίσουμε ένα πλαίσιο που να απογειώσει τις δυνατότητες της οικονομίας, μέσα από την αξιοποίηση της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών” τόνισε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι η χώρα έχει ανάγκη από ένα σχέδιο εθνικής ψηφιακής πολιτικής, “που πρέπει να βασίζεται σε θεσμούς, να εγγυάται τη σταθερότητα στην αγορά και την κοινωνία, να επιτρέπει τη συμμετοχή στην οικονομία και την κοινωνία της πληροφορίας, να σέβεται και να προστατεύει τα ψηφιακά δικαιώματα, να δίνει τη δυνατότητα στους νέους να εργαστούν στην Ελλάδα”.

Κλείνοντας την ομιλία του, υπογράμμισε πως η χώρα έχει ανάγκη από μια συνεκτική πολιτική για τη συνολική ψηφιακή αναβάθμισή της. O Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι η Πολιτεία θα σταθεί αρωγός σε κάθε υγιή αναπτυξιακή προσπάθεια του κλάδου, σε διαρκή συνεργασία μαζί του, μέσω της νέας θεσμικής τομής της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας, κύριος Τάσος Τζήκας, τόνισε: “Είμαι πεισμένος, έχοντας και την εμπειρία της προηγούμενης περιόδου, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Να καταφέρουμε, στηριζόμενοι στον ανθρώπινο και επιχειρησιακό πλούτο που διαθέτουμε να δημιουργήσουμε μια νέα στρατηγική βιομηχανία για την πατρίδα μας, όπως είναι ο Τουρισμός και η Ναυτιλία. Τη βιομηχανία Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Σύμφωνα με την IDC υπάρχουν 4.700 μικρομεσαίες, κυρίως, επιχειρήσεις πληροφορικής σε όλη την Ελλάδα με περισσότερα από 230.000 υψηλής εξειδίκευσης στελέχη, και παράλληλα διαθέτουμε 40 σχολές πληροφορικής που «παράγουν» 5.000 επιστήμονες πληροφορικής κάθε χρόνο. Και βέβαια υπάρχουν 200.000 νέοι, κυρίως των τεχνολογικών σχολών, που μεταναστεύσανε στην Ευρώπη. Αυτός είναι λοιπόν ένας «στρατός» επιχειρήσεων και επιστημόνων με μεγάλη τεχνογνωσία, που μπορούν να αλλάξουν την Ελλάδα και να την τοποθετήσουν στο χάρτη της ψηφιακής πρωτοπορίας”.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του, ο Πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΠΕ αναφέρθηκε στη διαχρονική έλλειψη ψηφιακής στρατηγικής και τις επιπτώσεις αυτής ακόμα και σε σχέση με το χρέος, σημειώνοντας ότι “Σύμφωνα με μελέτες του ΟΟΣΑ, η παραοικονομία στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια κυμαίνεται από 45 μέχρι 65 δις ευρώ. Αν λοιπόν υποθέσουμε έναν μέσο όρο πάνω από 50 δις το χρόνο με έναν συντελεστή φορολογίας περίπου στο 30% να είναι οι διαφεύγοντες φόροι, μιλάμε για πάνω από 15 δις ευρώ ετησίως. Πολλαπλασιάζοντας τους φόρους που διαφεύγουν, δηλαδή 15 δις ευρώ επί 20 που είναι τα χρόνια ζωής του ΣΕΠΕ, γιατί από την πρώτη μέρα δημιουργίας του προτείνουμε ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, προκύπτουν 300 δις. Δηλαδή σχεδόν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ”.

CEO Panel
Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κύριος Κωστής Χατζηδάκης, χαρακτήρισε το συνέδριο αφετηρία ενός νέου ξεκινήματος, σημειώνοντας ότι ο κλάδος έχει μεγάλες δυνατότητες. “Έχουν γίνει βήματα αλλά χρειάζονται πολλά περισσότερα. Στον τομέα είμαστε αδικαιολόγητα πίσω” τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.

Το CEO panel, που ακολούθησε, εξελίχθηκε σε μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες ενότητες του digital economy forum 2016 με τους συμμετέχοντες να τονίζουν και αυτοί την ανάγκη που υπάρχει για τη διαμόρφωση μίας ψηφιακής στρατηγικής από την πλευρά του ελληνικού κράτους. Μάλιστα, επισημάνθηκε ότι θα πρέπει να υπάρχει συνέχεια από την πλευρά του κράτους, ώστε να γίνεται η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των έργων που υλοποιούνται στο δημόσιο. Αξιοσημείωτο είναι ακόμη ότι, όπως επισημάνθηκε, υπάρχουν ευκαιρίες στην ελληνική αγορά και πολλές από τις μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, όχι μόνο έχουν στηρίξει τα τελευταία χρόνια τις ελληνικές θυγατρικές τους, αλλά είναι διατεθειμένες να βοηθήσουν περαιτέρω, ώστε οι ψηφιακές τεχνολογίες να αξιοποιηθούν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό. Ευκαιρίες υπάρχουν και για τις ελληνικές εταιρείες, που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο εξωτερικό αν και ακόμη η κακή εικόνα που υπάρχει για την Ελλάδα επηρεάζει αρνητικά, όπως επεσήμαναν οι συμμετέχοντες.

Ψηφιακό επιχειρείν
Μιλώντας στην ενότητα για το Ψηφιακό Επιχειρείν, η Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού αρμόδια για θέματα Βιομηχανίας, κυρία Θεοδώρα Τζάκρη, υπογράμμισε ότι η “έξυπνη” βιομηχανία μπορεί να γίνει η απάντηση στην οικονομική κρίση. Σημειώνοντας ότι “το ψηφιακό επιχειρείν και οι ψηφιακές τεχνολογίες αποτελούν το νέο μοντέλο για την επανεκκίνηση της οικονομίας”, η ίδια τόνισε ότι το ψηφιακό επιχειρείν και η ψηφιακή οικονομία αποτελούν το νέο μοντέλο για την επανεκκίνηση της χώρας: “Βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας επανάστασης, της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, αυτή της τεχνολογίας. Ανάπτυξη της παραγωγής, βασισμένη στην καινοτομία και την εξωστρέφεια” τόνισε.

Από την πλευρά της, η Βουλευτής της ΝΔ, Υπεύθυνη Τομέα Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, υπογράμμισε ότι “η ψηφιακή οικονομία αποτελεί έναν από τους βασικούς και κρίσιμους πυλώνες για ανάκαμψη και επιστροφή στην ανάπτυξη”. Και πρόσθεσε: “υπάρχουν σήμερα σημαντικά περιθώρια βελτίωσης στην αγορά Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και το ψηφιακό πλεονέκτημα επιδρά ευεργετικά στην αντοχή των επιχειρήσεων στην οικονομική κρίση και στο μείζον θέμα της απασχόλησης”.

Από το βήμα του συνεδρίου ο Πρόεδρος ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) & Επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΠΕ, κύριος Θεόδωρος Φέσσας, τόνισε την ανάγκη για μια ολοκληρωμένη εθνική πολιτική για την ψηφιακή σύγκλιση και την οικονομία: “Ο αποτελεσματικός ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους και των επιχειρήσεων της χώρας μας, βάσει σχεδίου, θα βελτιώσει το επιχειρηματικό μας περιβάλλον και θα συμβάλει ουσιαστικά στην πολυπόθητη ανάκαμψη της οικονομίας”, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΒ.

Στις νέες τάσεις της τεχνολογίας, οι οποίες οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας και της κοινωνίας, αναφέρθηκε ο Senior Vice President EMEA Region, MD CEMA Region της IDC, κύριος Steven Frantzen.

Ο ίδιος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο Mobility, το Cloud Computing, τα Big Data Analytics και τα Wearables, σημειώνοντας ότι αποτελούν τις τάσεις της νέας τεχνολογίας, που θα καθοδηγήσουν τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα. “Θα πρέπει όλοι να ενσκήψουν σε αυτά. Είναι ένας άλλος κόσμος που θα πρέπει να τον αναγνώσουμε και να τον ενσωματώσουμε” ανέφερε. Οι συμμετέχοντες στο πάνελ για το Ψηφιακό Επιχειρείν συμφώνησαν, ότι η ψηφιακή οικονομία αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης για την Ελλάδα, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, την απουσία μιας συνεκτικής στρατηγικής, η οποία να εφαρμόζεται με συνέπεια και συνέχεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος, στο πλαίσιο του digital economy forum 2016 βραβεύτηκαν δύο ομάδες παιδιών για τις διακρίσεις τους σε διεθνείς διαγωνισμούς, ως ελάχιστη αναγνώριση πως παρά τις αντίξοες συνθήκες, οι νέοι αυτοί άνθρωποι παραμένουν μαχητές και είναι αποφασισμένοι να προτάξουν τη σκληρή δουλειά και προσπάθεια ενάντια στην κρίση και στην αβεβαιότητα, γνωρίζοντας και τη διεθνή καταξίωση των προσπαθειών τους. Τα βραβεία στις ομάδες, Zanneio Stardust από το Ζάννειο Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Πειραιά και Pομποτικής Hyperion Robotics του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας απένειμε ο Πρωθυπουργός, κύριος Τσίπρας. Ενώ βραβείο για την εικοσαετή προσφορά στα παιδιά που έχουν ανάγκη, μέσω της αξιοποίησης της τεχνολογίας, απονεμηθεί από τον Πρόεδρο ΔΣ του ΣΕΠΕ στο Μη Κυβερνητικό Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

  • ΤΣΙΠΡΑΣ
  • ·
  • DIGITAL ECONOMY
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με ανατροπή στην ανατροπή η Βαλένθια, 84-73 την Αρμάνι στο Μιλάνο (vid)

All Content

Τέταρτη σερί νίκη η Μπαρτσελόνα 93-90 τη Χάποελ με Μπριθουέλα (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Μουστάκας: Μια ανάσα από τα 100 εκατ. τζίρο- Μηδένισε τον δανεισμό

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola HBC: Ρωσική επιχείρηση ζητά από τον Πούτιν τον έλεγχο των δραστηριοτήτων της – Τι αναφέρει η εταιρεία

All Content - BusinessNews.gr

Αναπτυξιακός Νόμος: Ποιες 10 επιχειρήσεις επενδύουν 226 εκατ. ευρώ με κρατικές ενισχύσεις 104,6 εκατ.

All Content

Στον ΣΠΟΡ FM TV Champions League, Europa και Conference ως το 2031

All Content

DDB Athens: Ο Λάζαρος Νικηφορίδης αναλαμβάνει Chief Creative Officer

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Επιβλητική στο ντεμπούτο του Πάουελ η Φενέρμπαχτσε, 84-65 την Μπασκόνια (vid)

All Content

Εφές-Παρί 90-95: Ο Ιφί νίκησε τον Πέιν για το τρίτο σερί «διπλό» των Γάλλων! (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Wall Street: Ισχυρό sell-off στην τεχνολογία – Βυθίζεται ο Nasdaq, φόβοι για απώλειες 1,8 τρισ. δολαρίων

All Content - BusinessNews.gr

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Πως θα αξιοποιηθούν τα 111 εκατ. ευρώ από τη Heineken – Kαταγγελίες Πολιτόπουλου για στρεβλώσεις που επιμένουν

All Content - BusinessNews.gr

Στον ΣΠΟΡ FM TV Champions League, Europa και Conference ως το 2031

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Έρευνα ΕΤΕπ: Οι Έλληνες ζητούν ενεργειακή μετάβαση με χαμηλότερο κόστος, μεγαλύτερη αυτονομία και προστασία του κλίματος.

CSRΝews.gr

3η Κλιματική Εβδομάδα Κηφισιάς: «Ευρωπαϊκή Πολιτική & Τοπική Δράση: Σχεδιάζοντας με τη Νέα Γενιά»

CSRΝews.gr

Τράπεζα Πειραιώς: Με δωρεά 10 εκατομμυρίων η ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση του ΥΠΕΘΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Αβραμόπουλος: Θέλουμε 6.000 μετεγκαταστάσεις το μήνα
Αβραμόπουλος: Θέλουμε 6.000 μετεγκαταστάσεις το μήνα 10/03/2016 - 02:00
Μητσοτάκης: Σε Βοιωτία και Φθιώτιδα την παρασκεύη 10/03/2016 - 02:00
Μητσοτάκης: Σε Βοιωτία και Φθιώτιδα την παρασκεύη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Βιομηχανικό πάρκο και κίνητρα για επενδύσεις στη Μεγαλόπολη - Παρουσία Μητσοτάκη, οι υπογραφές για το νέο σωφρονιστικό κατάστημα
    05/11/2026 - 22:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κυριάκος Πιερρακάκης: Ιστορικό χαμηλό για το κενό ΦΠΑ κάτω από το 10%
    05/11/2026 - 22:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αυτοκίνητο: Τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη το εννεάμηνο του 2026 κατέλαβε η Skoda
    05/11/2026 - 22:05 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Πολωνία: Τα αποθέματα χρυσού της Kεντρικής Tράπεζας έφθασαν τους 700 τόνους
    05/11/2026 - 21:46 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στον ΣΠΟΡ FM TV Champions League, Europa και Conference ως το 2031
    05/11/2026 - 21:33 MEDIA
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο της Πέμπτης - Ισχυρές πιέσεις στις μετοχές τεχνολογίας
    05/11/2026 - 21:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χατζηδάκης στον ΣΒΕ: Οι πέντε πυλώνες πρωτοβουλιών για τη βιομηχανική πολιτική
    05/11/2026 - 21:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Wall Street: Ισχυρό sell-off στην τεχνολογία – Βυθίζεται ο Nasdaq, φόβοι για απώλειες 1,8 τρισ. δολαρίων
    05/11/2026 - 20:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δυνατά σημεία και αδυναμίες της ελληνικής μεταποίησης - Ερευνα της Deloitte για τον ΣΒΕ
    05/11/2026 - 20:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alpha Trust Ανδρομέδα: Στις 6 Νοεμβρίου η διαπραγμάτευση 12.881 νέων μετοχών από επανεπένδυση μερίσματος
    05/11/2026 - 19:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Γιάννης Καλαμβόκης, SUPERBET Greece: Επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ στην εξαετία – Στόχος η κορυφή της ελληνικής αγοράς
    05/11/2026 - 07:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μουστάκας: Μια ανάσα από τα 100 εκατ. τζίρο- Μηδένισε τον δανεισμό
    05/11/2026 - 11:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Metlen: Ιστορικό ρεκόρ τζίρου 6,2 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο – Μυτιληναίος: Πειθαρχία στην επίτευξη των στόχων
    05/11/2026 - 09:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ντέρμπι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της UEFA
    05/11/2026 - 09:54 MEDIA
  • Ε9: Διορθώσεις λαθών χωρίς αναδρομικό ΕΝΦΙΑ και πρόστιμα μέσω του νέου ΜΙΔΑ
    05/11/2026 - 07:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroCup 2026/27: Το πανόραμα της σεζόν

05/11/2026 - 21:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η βαθμολογία της EuroLeague 2026/27

05/11/2026 - 21:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Στον ΣΠΟΡ FM TV Champions League, Europa και Conference ως το 2031

05/11/2026 - 19:37
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AFW Celebrity Skin” x “Kallergis Machines”

05/11/2026 - 18:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα τον Νοέμβριο στο MEGA News

05/11/2026 - 14:08
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Έρευνα ΕΤΕπ: Οι Έλληνες ζητούν ενεργειακή μετάβαση με χαμηλότερο κόστος, μεγαλύτερη αυτονομία και προστασία του κλίματος.

05/11/2026 - 11:55
CSRΝews.gr
csrnews.gr

3η Κλιματική Εβδομάδα Κηφισιάς: «Ευρωπαϊκή Πολιτική & Τοπική Δράση: Σχεδιάζοντας με τη Νέα Γενιά»

05/11/2026 - 11:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Κορινθίας «έκλεψε τις εντυπώσεις» με τη δυναμική του παρουσία στην έκθεση Beauty Greece 2026

04/11/2026 - 15:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo