Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΠΣΕ: Μείωση 8,9% των ελληνικών εξαγωγών τον Αύγουστο
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
08/10/2025 · 17:10

ΠΣΕ: Μείωση 8,9% των ελληνικών εξαγωγών τον Αύγουστο

Σε ό,τι αφορά στις εισαγωγές, περιορίστηκαν και αυτές τον Αύγουστο του 2025 και άγγιξαν τα 5,45 δισ. ευρώ έναντι 6,26 δισ. ευρώ κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2024.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Μειώθηκαν οι εξαγωγές τον Αύγουστο του 2025 καθώς περιορίστηκαν, κατά 327,1 εκατ. ευρώ ή κατά -8.9% και ανήλθαν μόλις σε 3,36 δισ. ευρώ έναντι 3,68 δισ. ευρώ κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2024. Εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, έχουμε μείωση (-7,1%), με αποτέλεσμα οι εξαγωγές να αγγίξουν μόλις τα 2,36 δισ. ευρώ από 2,54 δισ. ευρώ, δηλαδή συρρικνώθηκαν κατά 181,5 εκατ. ευρώ.

Αυτά προκύπτουν από την ανάλυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ), επί των προσωρινών στοιχείων της ΕΛ-ΣΤΑΤ, που δημοσιοποιήθηκε σήμερα και σημειώνεται ότι, σχετικά με τις μεγάλες κατηγορίες προϊόντων, καταγράφονται πτωτικές τάσεις σε 8 από τους 10 κυριότερους κλάδους προϊόντων.

Πιο αναλυτικά, σε ό,τι αφορά στις εισαγωγές, περιορίστηκαν και αυτές τον Αύγουστο του 2025 (-13% ή 812,6 εκατ. ευρώ) και άγγιξαν τα 5,45 δισ. ευρώ έναντι 6,26 δισ. ευρώ κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2024. Εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, οι εισαγωγές αγαθών διαμορφώθηκαν σε 4,38 δισ. ευρώ από 4,55 δισ. ευρώ, δηλαδή μειώθηκαν κατά 173,8 εκατ. ευρώ ή κατά -3,8%.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω κινήσεων, το εμπορικό έλλειμμα συρρικνώθηκε τον εξεταζόμενο μήνα του 2025 κατά 485,5 εκατ. ευρώ ή κατά -18,8%, στα 2,10 δισ. ευρώ από 2,59 δισ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2024. Χωρίς τα πετρελαιοειδή το εμπορικό ισοζύγιο κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα, με τον Αύγουστο του 2024 (0,4%).

Όσον αφορά τις εξαγωγές συνολικά στο διάστημα Ιανουαρίου-Αυγούστου μειώθηκαν κατά -5,7% και άγγιξαν τα 31,82 δισ. ευρώ από 33,75 δισ. ευρώ, μειώθηκαν δηλαδή κατά 1,93 δισ. ευρώ, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2024.

Χωρίς τα πετρελαιοειδή, οι εξαγωγές για το οκτάμηνο του 2025 διαμορφώθηκαν στα 24,46 δισ. ευρώ από 23,64 δισ. ευρώ, δηλαδή είναι αυξημένες κατά 822,1 εκατ. ευρώ ή κατά 3,5%.

Οι εισαγωγές (συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοειδών) στην περίοδο Ιανουαρίου -Αυγούστου 2025 μειώθηκαν, καθώς περιορίστηκαν κατά 2,39 δισ. ευρώ ή κατά -4,3%, με τη συνολική τους αξία να διαμορφώνεται στα 53,52 δισ. ευρώ έναντι 55,90 δισ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2024. Εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, οι εισαγωγές αυξήθηκαν και άγγιξαν τα 43,21 δισ. ευρώ από 41,74 δισ. ευρώ, δηλαδή ενισχύθηκαν κατά 1,47 δισ. ευρώ ή κατά 3,5%.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, το εμπορικό έλλειμμα στο οκτάμηνο του 2025 μειώθηκε ελαφρώς, κατά -2%, στα 21,70 δισ. ευρώ από 22,15 δισ. ευρώ το οκτάμηνο του 2024. Χωρίς τα πετρελαιοειδή, το εμπορικό έλλειμμα αυξήθηκε κατά 3,6% και άγγιξε τα 18,74 δισ. ευρώ από 18,10 δισ. ευρώ, δηλαδή αυξήθηκε κατά 644,7 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά στην πορεία των εξαγωγών ανά γεωγραφικές περιοχές τον Αύγουστο του 2025, παρατηρείται μείωση των αποστολών τόσο προς τις χώρες της ΕΕ (-7,7%) όσο και προς τις Τρίτες Χώρες (-10,3%). Ακόμη και όταν, εξαιρεθούν τα πετρελαιοειδή η εικόνα δεν βελτιώνεται, οι εξαγωγές προς τις χώρες της ΕΕ καταγράφουν πτώση (-8,4%), όπως και οι εξαγωγές προς τις Τρίτες Χώρες, με μικρότερο, όμως, ρυθμό (-5%), σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Αναφορικά με το ποσοστό των εξαγωγών που κατευθύνονται στις αγορές των κρατών-μελών της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοειδών, αυτό αυξήθηκε κατά, σχεδόν, μία μονάδα και άγγιξε το 53,6% έναντι 52,9% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα το 2024. Αντιστρόφως ανάλογη είναι η εικόνα που καταγράφεται για το ποσοστό των εξαγωγών προς τις Τρίτες Χώρες, που διαμορφώθηκε στο 46,4% έναντι 47,1%. Χωρίς τα πετρελαιοειδή, το μερίδιο των εξαγωγών προς τις χώρες της ΕΕ διαμορφώνεται στο 63,3% και των Τρίτων Χωρών στο 36,7%.

Εξετάζοντας την κατανομή των εξαγωγών για το διάστημα Ιανουαρίου-Αυγούστου του 2025, διαπιστώνεται ότι η συνολική αξία των εξαγωγών, συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοειδών, μειώθηκε ελαφρώς προς τις χώρες της ΕΕ (-1,4%) ενώ προς τις Τρίτες Χώρες υποχώρησε κατά -11%. Χωρίς τα πετρελαιοειδή, οι εξαγωγές αυξάνονται τόσο προς τις χώρες της ΕΕ (3,6%) όσο και προς τις Τρίτες Χώρες (3,2%).

Σχετικά με τις μεγάλες κατηγορίες προϊόντων, τον Αύγουστο του 2025 καταγράφονται πτωτικές τάσεις σε 8 από τους 10 κυριότερους κλάδους προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα, ποσοστιαία πτώση καταγράφεται στις κατηγορίες Πετρελαιοειδή-Καύσιμα (-16,5%), Βιομηχανικά (-0,9%), Χημικά (-8,8%), Μηχανήματα (-14,1%), Διάφορα Βιομηχανικά (-5,4%), Πρώτες Ύλες (-11,9%), Λάδια (-3,7%) και στις χαμηλές σε αξία εξαγωγές των Εμπιστευτικών Προϊόντων (-74,2%).

Αντίθετα, αυξημένες είναι οι εξαγωγές, της κατηγορίας, των Τροφίμων (4,7%) και των Ποτά & Καπνός (2,8%), σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του περασμένου έτους.

Εξετάζοντας το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2025, πτώση καταγράφουν οι εξαγωγές των 4 μόνο από τις 10 μεγάλες κατηγορίες προϊόντων: Πετρελαιοειδή-Καύσιμα (-25,2%), Μηχανήματα (-2,9%), Πρώτες Ύλες (-2%) και οι χαμηλές σε αξία εξαγωγές των Εμπιστευτικών Προϊόντων κατά -73,9%.

Παράλληλα όμως, αυξημένες εμφανίζονται εκείνες των Τροφίμων (11,4%), Βιομηχανικών (6,4%), Χημικών (1,5%), Διαφόρων Βιομηχανικών (4,1%), Λαδιών (4,3%) και Ποτών & Καπνού (8,2%), σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό οκτάμηνο.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, σχολιάζοντας τα στοιχεία, ανέφερε: «Πτωτικός ήταν ο Αύγουστος για τις ελληνικές εξαγωγές που κατέγραψαν μείωση 8,9%, χωρίς πετρελαιοειδή και -7,1%, με πετρελαιοειδή, σε σχέση με τον Αύγουστο του 2024. Οι ελληνικές εξαγωγές - χωρίς τα πετρελαιοειδή - καταγράφουν για δεύτερο μήνα μείωση από την αρχή του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα: Ιανουάριος αύξηση 9,9%, Φεβρουάριος 5,8%, Μάρτιος 6,7%, Απρίλιος -2,7%, Μάιος 9,1%, Ιούνιος 3,7%, Ιούλιος 1,5% και Αύγουστος -7,1%, σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα.

Αποτέλεσμα της πτώσης των ελληνικών εξαγωγών (χωρίς πετρελαιοειδή) κατά -7,1% το μήνα Αύγουστο του 2025, είναι και η περιορισμένη αύξηση (3,5%) στο οκτάμηνο του 2025, σε σχέση με την αύξηση 4,9% που είχε καταγραφεί στο επτάμηνο του 2025. Αύξηση (3,6%) καταγράφεται και στο εμπορικό έλλειμμα, την περίοδο Ιανουάριο-Αύγουστο, χωρίς πετρελαιοειδή. Όταν όμως εξετάζουμε το οκτάμηνο, με πετρελαιοειδή βλέπουμε πως υπάρχει ελαφριά υποχώρηση του εμπορικού ελλείμματος κατά -2%, σε σχέση με το αντίστοιχο οκτάμηνο του 2024.

Η Ευρώπη παραμένει σταθερά ο κυριότερος πελάτης της Ελλάδος με το 53,6% των ελληνικών εξαγωγών, με πετρελαιοειδή, ή το 63,3% των ελληνικών εξαγωγών χωρίς τα πετρελαιοειδή, να αποστέλλονται στην ΕΕ, το μήνα Αύγουστο.

Σημειωτέον τα στοιχεία που αφορούν το εμπόριο της Ελλάδος με τις ΗΠΑ δείχνουν τις ελληνικές εξαγωγές να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα (-0,1%) με το περυσινό οκτάμηνο. Αντίστοιχα στο οκτάμηνο οι εισαγωγές μας από τις ΗΠΑ έφτασαν στο 1,61 δισ. ευρώ έναντι του 1,67 δισ. ευρώ, την αντίστοιχη περίοδο του 2024, με αποτέλεσμα το εμπορικό μας ισοζύγιο να είναι σχεδόν ισοσκελισμένο [...] Η ποιότητα, η μοναδικότητα και η αυθεντικότητα των ελληνικών προϊόντων και το μεταξύ μας εμπόριο, όπως διαμορφώνεται έως σήμερα, αποτελούν ισχυρό πλεονέκτημα για την διαπραγμάτευση εξαίρεσης των προϊόντων μας, από τους δασμούς Τραμπ».

  • ΕΞΑΓΩΓΕΣ
  • ·
  • ΠΣΕ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική: Τα εισιτήρια για το φιλικό με την Κύπρο

All Content

Κορωνιός: «Μέσα στο γήπεδο έδινα τις απαντήσεις μου!» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Στα 247 δισ. ευρώ αυξήθηκε ο τζίρος των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξάμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Fraport Greece: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση – 20,58 εκατ. ταξιδιώτες στο επτάμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Πώς μειώνονται τα πρόστιμα της εφορίας έως και 50% – Πότε συμφέρει η αποδοχή του ελέγχου

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Arval: Διψήφια ανάπτυξη, με πτώση στα κέρδη

FleetNews

Kινεζική επέλαση (και) στη μεσαία κατηγορία της Ευρώπης

FleetNews

Στην Ελλάδα το Leapmotor B05 με τιμή από 22.790 ευρώ

All Content

Εθνική Παίδων: Στις 13:00 της Παρασκευής ο αγώνας με την Πολωνία για τις θέσεις 5-8

All Content

ΠΑΟΚ: Το video από την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν

All Content - BusinessNews.gr

Ο ΑΔΜΗΕ «πατά γκάζι» για τη διασύνδεση Κύπρου-Ισραήλ - Υποβλήθηκε το αίτημα επένδυσης

All Content - BusinessNews.gr

Φθηνότερο ρεύμα στην Ελλάδα παρά την υψηλή ζήτηση – Οι ΑΠΕ καλύπτουν έως και 70% του φορτίου

All Content - BusinessNews.gr

Φοιτητική στέγη: Πάνω από 1 δισ. ευρώ για νέες εστίες, έως 2.500 ευρώ το στεγαστικό επίδομα

FleetNews

FIAT 500 Hybrid: Από 18.990 ευρώ με όφελος έως 1.800 ευρώ

FleetNews

Leapmotor T03 με €16.190: Η προσιτή πρόταση στην ηλεκτροκίνηση

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Χρηματιστήριο: Στις 2.081,88 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,59%
Χρηματιστήριο: Στις 2.081,88 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,59% 08/10/2025 - 15:31
Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,68%, στα 239,16 εκατ. ευρώ ο τζίρος 08/10/2025 - 17:52
Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,68%, στα 239,16 εκατ. ευρώ ο τζίρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • TUI: Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς του καλοκαιριού – Ανάκαμψη της ζήτησης στην Ανατολική Μεσόγειο
    13/08/2026 - 14:46 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Γαλλία: Η ηλιακή ενέργεια μπορεί να αντισταθμίσει εν μέρει τις αδυναμίες του ηλεκτρικού δικτύου
    13/08/2026 - 14:31 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ρουμανία: Καθολική διακοπή της λειτουργίας του πυρηνικού σταθμού της Τσερναβόντα
    13/08/2026 - 14:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ανάρτηση Ν. Ρωμανού: «96 ευρώ η MWh σήμερα στη χώρα μας – από τις φθηνότερες τιμές στην ΕΕ»
    13/08/2026 - 14:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Πωλήσεις: Επενδύουν οι επιχειρήσεις στους ανθρώπους τους; Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα
    13/08/2026 - 14:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου της Πολιτικής Προστασίας για τον καιρό
    13/08/2026 - 14:03 ΕΛΛΑΔΑ
  • Θεσσαλονίκη: Τρία άτομα συνελήφθησαν για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με συνολικό τίμημα 31.000 ευρώ
    13/08/2026 - 13:46 ΕΛΛΑΔΑ
  • easyJet: Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για τον ανεφοδιασμό καυσίμων - Στόχος η μείωση κατανάλωσης
    13/08/2026 - 13:41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιράν: Η ΕΕ και γύρω στις 30 χώρες καταδικάζουν τις εκτελέσεις διαδηλωτών
    13/08/2026 - 13:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κομοτηνή: Η νέα γέφυρα Κομψάτου παραδόθηκε στην κυκλοφορία μετά από σχεδόν εννέα χρόνια
    13/08/2026 - 13:31 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Οριακή πτώση κατά 0,03%, στα 242,69 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    12/08/2026 - 17:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη: Red code για 4 Περιφέρειες - Η έκκληση Τουρνά προς τους πολίτες
    12/08/2026 - 18:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Generali: Τέσσερις διεθνείς διακρίσεις το 2026 ενισχύουν το αποτύπωμά της στη βιώσιμη ανάπτυξη
    12/08/2026 - 17:29 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δωρεάν κρατική πιστοποίηση ξένης γλώσσας για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου από το 2026-2027
    12/08/2026 - 21:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠOY: «Ανησυχητικές» οι νέες εμβολιαστικές οδηγίες της κυβέρνησης Τραμπ
    12/08/2026 - 16:46 ΥΓΕΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ανυπομονεί για τη νέα σεζόν ο Φουρνιέ: «Μου λείψατε όλοι»

13/08/2026 - 11:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εθνική: Τα εισιτήρια για το φιλικό με την Κύπρο

13/08/2026 - 11:03
FleetNews
fleetnews.gr

Arval: Διψήφια ανάπτυξη, με πτώση στα κέρδη

13/08/2026 - 09:51
FleetNews
fleetnews.gr

Kινεζική επέλαση (και) στη μεσαία κατηγορία της Ευρώπης

13/08/2026 - 09:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo