Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μπρατάκος: Το ΕΒΕΑ χαιρετίζει τις κυβερνητικές αποφάσεις - Ανοιχτή η ανάγκη για πρόσθετες μεταρρυθμίσεις
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
07/09/2025 · 14:01

Μπρατάκος: Το ΕΒΕΑ χαιρετίζει τις κυβερνητικές αποφάσεις - Ανοιχτή η ανάγκη για πρόσθετες μεταρρυθμίσεις

Ιδιαίτερη σημασία αποδίδουμε στις θετικές προβλέψεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που στηρίζουν την ελληνική οικονομία, ανέφερε.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Η μείωση φόρων και η ενίσχυση του εισοδήματος αποτελούν σημαντικά βήματα, δημιουργώντας θετικό αντίκτυπο στην κατανάλωση και στηρίζοντας έμμεσα την οικονομική δραστηριότητα. Για να αξιοποιηθεί όμως πλήρως το αναπτυξιακό δυναμικό της χώρας, χρειάζεται παράλληλα μια συνεκτική στρατηγική για τις επιχειρήσεις».

Αυτό σημείωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος σε δηλώσεις του για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην 89η ΔΕΘ.

Αναλυτικά ο κ. Μπρατάκος δήλωσε:

«Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών χαιρετίζει τις κυβερνητικές αποφάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν μόνιμα μέτρα στήριξης εντός των δημοσιονομικών πλαισίων της χώρας. Πρόκειται για παρεμβάσεις που ενισχύουν ουσιαστικά τη μεσαία τάξη, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες, αλλά και την περιφέρεια.

Ιδιαίτερη σημασία αποδίδουμε στις θετικές προβλέψεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που στηρίζουν την ελληνική οικονομία. Τα μέτρα που αφορούν την εξωστρέφεια, την πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία, αλλά και την απλούστευση της αδειοδότησης, αποτελούν κρίσιμη προϋπόθεση για να μπορέσει η επιχειρηματικότητα να αναπτυχθεί με ταχύτερους ρυθμούς.

Το ΕΒΕΑ χαιρετίζει, επίσης, την επιτάχυνση σημαντικών θεσμικών μεταρρυθμίσεων, όπως η ολοκλήρωση του Κτηματολογίου, η λειτουργία σύγχρονων Πολεοδομιών και η ολοκλήρωση των χωροταξικών πλαισίων. Πρόκειται για παρεμβάσεις που θα απελευθερώσουν επενδυτικές δυνάμεις, θα περιορίσουν τη γραφειοκρατία και θα ενισχύσουν την ασφάλεια δικαίου για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες.

Ιδιαίτερη επισήμανση αξίζει η μεταρρύθμιση στον τομέα της ενέργειας, όπου είναι κρίσιμο οι παρεμβάσεις να διαμορφώσουν μόνιμο μηχανισμό μείωσης του ενεργειακού κόστους για τις επιχειρήσεις που παράγουν, δημιουργούν και πρωταγωνιστούν στη διαμόρφωση του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας.

Την ίδια στιγμή, παραμένει ανοιχτή η ανάγκη για πρόσθετες μεταρρυθμίσεις:

• στον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης, ώστε να καταστεί πραγματικός αρωγός της ανάπτυξης,

• στην άρση εμποδίων και ρυθμίσεων που περιορίζουν τον ισότιμο ανταγωνισμό μεταξύ των επιχειρήσεων,

• στην κάλυψη των κενών θέσεων εργασίας, και ιδιαίτερα των εξειδικευμένων θέσεων που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις για να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν.

Η μείωση φόρων και η ενίσχυση του εισοδήματος αποτελούν σημαντικά βήματα, δημιουργώντας θετικό αντίκτυπο στην κατανάλωση και στηρίζοντας έμμεσα την οικονομική δραστηριότητα. Για να αξιοποιηθεί όμως πλήρως το αναπτυξιακό δυναμικό της χώρας, χρειάζεται παράλληλα μια συνεκτική στρατηγική για τις επιχειρήσεις: απλούστευση διαδικασιών, ενίσχυση ρευστότητας, στήριξη επενδύσεων και στοχευμένα κίνητρα για τη βιομηχανία, την υψηλή βιοτεχνία και την καινοτομία.

Το ΕΒΕΑ θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει την ανάπτυξη, την παραγωγικότητα και την κοινωνική συνοχή, με στόχο μια Ελλάδα πιο ανταγωνιστική, δίκαιη και βιώσιμη».

Το ΕΒΕΑ στην 89η ΔΕΘ

Στον επανασχεδιασμό του παραγωγικού μοντέλου της χώρας και στη δημιουργία ενός δυναμικού μέλλοντος για την επιχειρηματικότητα επικεντρώθηκαν οι εκδηλώσεις του ΕΒΕΑ την πρώτη μέρα της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Καινοτομία και Εξωστρέφεια

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει ανακοίνωση, οι εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, εστιάστηκαν στην εξωστρέφεια και την καινοτομία.

Στην εκδήλωση "Innovate, Export, Invest: UK-GreeceSynergies for the Future", που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου συμμετείχαν εκτός από τον κ. Μπρατάκο, o υφυπουργός Εξωτερικών, Χάρης Θεοχάρης και ο πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, Matthew Lodge.

Οι ομιλητές τόνισαν τη σημασία της ενίσχυσης των εμπορικών και επενδυτικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών, αναδεικνύοντας ευκαιρίες στους τομείς της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Ειδικότερα, ο κ. Θεοχάρης ανέφερε ότι η ελληνική κυβέρνηση μέσω σειράς διαδικασιών όπως η διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας που θα καταλήξει στη μείωση του εμπορικού ελλείμματος.

Από την πλευρά του, ο κ. Lodge τόνισε ότι η χώρα του είναι πάντα ανοικτή στους Έλληνες επιχειρηματίες και ειδικά τους μικρούς. Το Ηνωμένο Βασίλειο επιδιώκει σταθερά την ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων με τις φίλες χώρες της ΕΕ όπως η Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό και με στόχευση σε εταιρείες υψηλής προστιθέμενη αξίας οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν πολλές πιθανότητες να συνάψουν συμφωνίες.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ τόνισε την ανάγκη για ενίσχυση των ελληνοβρετανικών επιχειρηματικών σχέσεων και ανέδειξε τα βασικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις στην πρόσβαση στη βρετανική αγορά. Τα κυριότερα εμπόδια περιλαμβάνουν τις ρυθμιστικές και τελωνειακές δυσκολίες λόγω του Brexit, την έλλειψη επιχειρηματικών δικτύων και πληροφόρησης, το υψηλό κόστος logistics και την περιορισμένη αναγνωρισιμότητατων ελληνικών προϊόντων. Για την αντιμετώπισή τους, ο κ. Μπρατάκος πρότεινε τη δημιουργία γραφείου liaisonστο Λονδίνο, τη διοργάνωση B2B forums, την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών και την ενεργοποίηση της ελληνικής διασποράς. Υπογράμμισε,επίσης, τις ευκαιρίες για συνέργειες σε κλάδους υψηλής προστιθέμενης αξίας όπως η τεχνολογία, η πράσινη οικονομία και η ναυτιλία. Για την εδραίωση ενός μακροπρόθεσμου πλαισίου συνεργασίας, προτάθηκε η σύναψη διμερών συμφωνιών, η δημιουργία BusinessCouncils και η παροχή φορολογικών κινήτρων.

Ακολούθησε η συζήτηση για τη συνεργασία της περιφέρειας Αττικής με το ΕΒΕΑ, με ομιλητές τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Γιάννη Μπρατάκο και τον περιφερειάρχη, Νίκο Χαρδαλιά.

Στην εκδήλωση, τονίστηκε ο κεντρικός ρόλος της Αττικής ως κινητήριας δύναμης της ελληνικής οικονομίας, συγκεντρώνοντας πάνω από το μισό ΑΕΠ της χώρας.

Ως βασικά προβλήματα για την Αττική αναγνωρίστηκαν το κυκλοφοριακό, το παρεμπόριο και οι ελλείψεις σε υποδομές. Για την αντιμετώπισή τους, προτάθηκαν συντονιστικές παρεμβάσεις, όπως η δημιουργία ενός πενταετούς σχεδίου κυκλοφορίας και η στήριξη των πράσινων μεταφορών. Έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, τονίζοντας την ανάγκη για φορολογικά κίνητρα και τη σύνδεση των πανεπιστημίων με τις επιχειρήσεις. Ο κ. Μπρατάκος πρότεινε, επίσης, την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και την ενσωμάτωση της Αττικής σε ένα εθνικό σχέδιο εξαγωγών. Τέλος, επισήμανε ότι η περιφέρεια μπορεί να λειτουργήσει ως «πιλότος» για τον παραγωγικό μετασχηματισμό της χώρας, μέσω της αναβάθμισης των βιομηχανικών πάρκων και της προσέλκυσης διεθνών επενδύσεων.

Ακολούθησε αυζήτηση με θέμα "Startups - Ο δρόμος για την επιτυχία", που συνδιοργανώθηκε με την ΕΑΤΕ και μίλησαν εκπρόσωποι από startups, όπως οι Optimems και AGENSO, και ειδικοί από τον χώρο της καινοτομίας, όπως το venture capital Metavallon.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Χάρης Λαμπρόπουλος, πρόεδρος ΕΑΤΕ, μέλος ΔΣ ΕΒΕΑ και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας, αναφέρθηκε στις ευκαιρίες για χρηματοδότηση των startups.

Η συζήτηση, ανέδειξε τα βασικά συστατικά της επιτυχίας για τις νεοφυείς επιχειρήσεις, όπως η ανθεκτικότητα, η πρόσβαση σε χρηματοδότηση και η ανάπτυξη δικτύων.

Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα & ESG

Η εκδήλωση «ESG 3.0: Προκλήσεις και ευκαιρίες» ανέδειξε τη δυναμική των ελληνικών επιχειρήσεων να ενσωματώσουν τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εναρκτήρια ομιλία του Δρ. Σπύρου Αρσένη, επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας, ο οποίος υπογράμμισε τη στρατηγική σημασία των ESG για την ανθεκτικότητα και την μακροπρόθεσμη αξία των επιχειρήσεων. Ακολούθησαν τρεις θεματικές ενότητες που κάλυψαν τους επιμέρους πυλώνες των κριτηρίων. Το πρώτο πάνελ, με θέμα την Εταιρική Διακυβέρνηση και Ηθική, συντονίστηκε από την Λίτσα Παναγιωτοπούλου πρόεδρο Επιτροπής Εκπαίδευσης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Amcham, και ανέδειξε την ανάγκη για διαφάνεια, λογοδοσία και υιοθέτηση σύγχρονων διοικητικών μοντέλων.

Η Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, Α' Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, η Ράνια Αικατερινάρη πρόεδρος Εκτελεστικής Επιτροπής και αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΣΕΒ και η Φαίη Μακαντάση διευθύντρια Ερευνών Διανέοσις, μοιράστηκαν πολύτιμες γνώσεις και βέλτιστες πρακτικές.

Στο δεύτερο πάνελ, με συντονιστή τον Δρ. Σπύρο Αρσένη, εξετάστηκαν οι διαστάσεις της Κοινωνικής Ευθύνης και Συμπερίληψης. Οι ομιλητές, Ανδρέας Μπεκυράς, μέλος Διοικητικής Επιτροπής ΕΒΕΑ και η Αντιγόνη Λυμπεροπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος ΕΑΤΕ, τόνισαν τον ρόλο των επιχειρήσεων στην προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας και της ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών.

Τέλος, το πάνελ για το Περιβάλλον, με συντονιστή τον Δρ. Παναγιώτη Κετικίδη, πρόεδρος Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, ανέλυσε τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η πράσινη μετάβαση. Οι τοποθετήσεις των Ευάγγελου Μπεκιάρη προέδρου ΕΚΕΤΑ, Δρ. Χρήστου Ριτζούλη αντιπροέδρου Ακαδημαϊκών Θεμάτων, Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και Δημήτρη Λακασά CEO Olympia Electronics, υπογράμμισαν την επιτακτική ανάγκη για καινοτομία και βιώσιμες πρακτικές.

  • ΕΒΕΑ
  • ·
  • ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  • ·
  • ΔΕΘ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με 8/11 τρίποντα του Φελίς, η Ρεάλ Μαδρίτης 111-92 τη Βιλερμπάν!

All Content

«Διπλό» της Ντουμπάι στο Μιλάνο με «καυτό» Μπέικον, πέρασε από τη Βαλένθια η Μακάμπι

All Content - BusinessNews.gr

Capital Maritime Finance: Έκλεισε το βιβλίο της IPO με προσφορές 1,1 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Αγγελάκης: Αύξηση τζίρου 22% στα 55,5 εκατ. ευρώ– Οι επενδύσεις και τα πλάνα για την συνέχεια

All Content - BusinessNews.gr

Milestone: Ξεπέρασε τα 21 εκατ. ευρώ ο τζίρος της εταιρείας της METRO- Προβληματισμός πλέον για το HORECA

All Content

ΕΡΤ: Νέοι γενικοί διευθυντές Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

All Content

Η EON μετατρέπεται σε Nova TV

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Με ρεκόρ κοψιμάτων η Φενέρμπαχτσε, 74-65 την Παρτιζάν (vids)

All Content

Καλαϊτζάκης: «Ξεκινάμε την πεντάδα με τρεις Έλληνες, το οποίο είναι πολύ σημαντικό» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ElvalHalcor: Δύο επενδύσεις αναγνωρίζονται ως στρατηγικά έργα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

All Content - BusinessNews.gr

ΣτΕ: «Μπλόκο» στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για οφειλές προς το Δημόσιο, εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία

All Content - BusinessNews.gr

ΙΟΒΕ: Ανάπτυξη 1,8% το 2026 και 1,9% το 2027 - Στο 4% ο πληθωρισμός

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: H Purina γιόρτασε μαζί με τα κατοικίδια στα γραφεία της Nestlé

CSRΝews.gr

ΔΕΠΑ Εμπορίας και ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ: Στην τελική ευθεία η πρώτη μονάδα παραγωγής συμπιεσμένου βιομεθανίου στην Ελλάδα

CSRΝews.gr

Οδική Ασφάλεια: Ισχυρή θεσμική παρουσία και ουσιαστικές παρεμβάσεις στην ημερίδα του Newsbomb.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Χατζηθεοδοσίου: Απόλυτα σωστή η μείωση της φορολογίας - απουσιάζουν μέτρα για την ακρίβεια
Χατζηθεοδοσίου: Απόλυτα σωστή η μείωση της φορολογίας - απουσιάζουν μέτρα για την ακρίβεια 07/09/2025 - 13:00
Ποια είναι τα νησιά στα οποία θα μειωθεί κατά 30% ο ΦΠΑ - Πίνακας 07/09/2025 - 14:40
Ποια είναι τα νησιά στα οποία θα μειωθεί κατά 30% ο ΦΠΑ - Πίνακας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Mitsopoulos The Meat Family: Τζίρος 53,6 εκατ. ευρώ, εκτίναξη κερδών και επενδύσεις 30 εκατ. ευρώ
    16/10/2026 - 00:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Tommy Hilfiger x FRGMT: Η Ανατολή συναντά τη Δύση
    15/10/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Σχέδιο για κοινά στρατηγικά αποθέματα φυσικού αερίου - Φόβοι για ελλείψεις τον χειμώνα
    15/10/2026 - 21:59 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κυριάκος Πιερρακάκης: «Η δημοσιονομική αξιοπιστία είναι εθνική ισχύς και αποτελεί στρατηγικό πόρο»
    15/10/2026 - 21:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Marc: Στο 30,4% η ΝΔ , «φρέναρε» η ΕΛΑΣ στο 15,8%, μείωσε τη διαφορά το ΠΑΣΟΚ
    15/10/2026 - 21:10 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    15/10/2026 - 20:44 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μέτσολα προς τους «27» για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό: «Δεν μπορούμε να αυξάνουμε τις φιλοδοξίες και να μειώνουμε τα μέσα»
    15/10/2026 - 20:22 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΚΚΟΜΕΔ: Χρηματοδοτήσεις 5 εκατ. ευρώ σε 39 κινηματογραφικά σχέδια
    15/10/2026 - 20:10 LIFESTYLE
  • Motor Oil: Νέο ατύχημα με τραυματίες - Η ανακοίνωση της εταιρείας
    15/10/2026 - 19:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΙΤΕΠ: Υψηλές επιδόσεις για το ξενοδοχειακό δυναμικό της χώρας τον Αύγουστο του 2026
    15/10/2026 - 19:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πετρέλαιο θέρμανσης: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές με τις νέες επιδοτήσεις - Οι δικαιούχοι
    15/10/2026 - 08:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ίλον Μασκ: Επαναλαμβάνει την έκκλησή του για παραίτηση Ζελένσκι
    15/10/2026 - 10:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ανοίγει τον δρόμο για τις διεθνείς αγορές ομολόγων – Στα 500 εκατ. ευρώ εκτιμάται η πρώτη έκδοση
    15/10/2026 - 07:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • «Ανακαίνιση Κατοικίας»: Πότε ξεκινά η δεύτερη φάση – Επιδότηση έως 36.000 ευρώ
    15/10/2026 - 09:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αγγελάκης: Αύξηση τζίρου 22% στα 55,5 εκατ. ευρώ– Οι επενδύσεις και τα πλάνα για την συνέχεια
    15/10/2026 - 12:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η βαθμολογία της EuroLeague 2026/27

15/10/2026 - 20:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με 8/11 τρίποντα του Φελίς, η Ρεάλ Μαδρίτης 111-92 τη Βιλερμπάν!

15/10/2026 - 20:53
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: H Purina γιόρτασε μαζί με τα κατοικίδια στα γραφεία της Nestlé

15/10/2026 - 14:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΠΑ Εμπορίας και ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ: Στην τελική ευθεία η πρώτη μονάδα παραγωγής συμπιεσμένου βιομεθανίου στην Ελλάδα

15/10/2026 - 14:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

NielsenIQ: Οι τάσεις που επαναπροσδιορίζουν τον Έλληνα καταναλωτή

15/10/2026 - 13:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Radio Sounds Festival - «ΑΙ or not AI?»: Ένα ανοιχτό πάνελ για την τεχνητή νοημοσύνη και την καλλιτεχνική δημιουργία

15/10/2026 - 13:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo