Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ελληνικές εξαγωγές: Με θετικό πρόσημο έκλεισε το α’ εξάμηνο, χωρίς τα πετρελαιοειδή
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
07/08/2025 · 18:15

Ελληνικές εξαγωγές: Με θετικό πρόσημο έκλεισε το α’ εξάμηνο, χωρίς τα πετρελαιοειδή

Χωρίς τα πετρελαιοειδή, οι εξαγωγές για το πρώτο εξάμηνο του 2025 διαμορφώθηκαν στα 18,75 δισ. ευρώ, από 17,77 δισ. ευρώ, δηλαδή είναι αυξημένες κατά 974,7 εκατ. ευρώ ή κατά 5,5%.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σύμφωνα με ανάλυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ), επί των προσωρινών στοιχείων της ΕΛ-ΣΤΑΤ, οι εξαγωγές μειώθηκαν, τον Ιούνιο κατά 358,7 εκατ. ευρώ ή κατά -8,3% και ανήλθαν σε 3,94 δισ. ευρώ, έναντι 4,30 δισ. ευρώ κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2024. Εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, έχουμε αύξηση (3,7%), με αποτέλεσμα οι εξαγωγές να αγγίξουν τα 3,07 δισ. ευρώ, από 2,96 δισ. ευρώ, δηλαδή διευρύνθηκαν κατά 108,8 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανάλυση του Συνδέσμου:

Οι εισαγωγές διευρύνθηκαν τον Ιούνιο του 2025 (6,4% ή 423,4 εκατ. ευρώ) και άγγιξαν τα 7,08 δισ. ευρώ, έναντι 6,66 δισ. ευρώ κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2024. Εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, οι εισαγωγές αγαθών διαμορφώθηκαν σε 5,73 δισ. ευρώ, από 5,17 δισ. ευρώ, δηλαδή αυξήθηκαν κατά 560,9 εκατ. ευρώ ή κατά 10,9%.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω κινήσεων, το εμπορικό έλλειμμα διογκώθηκε εντυπωσιακά τον εξεταζόμενο μήνα του 2025 κατά 782,1 εκατ. ευρώ ή κατά 33,2%, στα 3,14 δισ. ευρώ, από 2,36 δισ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2024. Χωρίς τα πετρελαιοειδή καταγράφεται μικρότερη αύξηση του εμπορικού ελλείμματος, κατά 452,1 εκατ. ευρώ (20,5%).

Όσον αφορά τις εξαγωγές συνολικά, στο διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου μειώθηκαν κατά -4,9% και άγγιξαν τα 24,11 δισ. ευρώ, από 25,36 δισ. ευρώ, μειώθηκαν δηλαδή κατά 1,25 δισ. ευρώ, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2024.

Χωρίς τα πετρελαιοειδή, οι εξαγωγές για το πρώτο εξάμηνο του 2025 διαμορφώθηκαν στα 18,75 δισ. ευρώ, από 17,77 δισ. ευρώ, δηλαδή είναι αυξημένες κατά 974,7 εκατ. ευρώ ή κατά 5,5%.

Οι εισαγωγές (συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοειδών) στην περίοδο Ιανουαρίου -Ιουνίου 2025 μειώθηκαν, καθώς περιορίστηκαν κατά 1,47 δισ. ευρώ ή κατά -3,5%, με τη συνολική τους αξία να διαμορφώνεται στα 40,66 δισ. ευρώ, έναντι 42,12 δισ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2024. Εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, οι εισαγωγές αυξήθηκαν και άγγιξαν τα 32,70 δισ. ευρώ, από 31,25 δισ. ευρώ, δηλαδή ενισχύθηκαν κατά 1,45 δισ. ευρώ ή κατά 4,7%.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, το εμπορικό έλλειμμα στο πρώτο εξάμηνο του 2025 μειώθηκε ελαφρώς, κατά -1,3%, στα 16,54 δισ. ευρώ, από 16,76 δισ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2024. Χωρίς τα πετρελαιοειδή, το εμπορικό έλλειμμα αυξήθηκε κατά 3,6% και άγγιξε τα 13,96 δισ. ευρώ από 13,48 δισ. ευρώ, δηλαδή αυξήθηκε κατά 479,7 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά την πορεία των εξαγωγών ανά γεωγραφικές περιοχές, τον Ιούνιο του 2025 παρατηρείται μείωση των αποστολών προς τις χώρες της ΕΕ (-3,5%) και ακόμη μεγαλύτερη μείωση προς τις Τρίτες Χώρες (-14,4%). Όταν, όμως, εξαιρεθούν τα πετρελαιοειδή η εικόνα αλλάζει, οι εξαγωγές προς τις χώρες της ΕΕ καταγράφουν άνοδο (4,8%), όπως και οι εξαγωγές προς τις Τρίτες Χώρες, με μικρότερο, όμως, ρυθμό (1,5%), σε σχέση με τον αντίστοιχο περσυνό μήνα.

Αναφορικά με το ποσοστό των εξαγωγών που κατευθύνονται στις αγορές των κρατών-μελών της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοειδών, αυτό αυξήθηκε κατά 3 μονάδες και άγγιξε το 58,4% έναντι 55,4% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα το 2024. Αντιστρόφως ανάλογη είναι η εικόνα που καταγράφεται για το ποσοστό των εξαγωγών προς τις Τρίτες Χώρες, που διαμορφώθηκε στο 41,6% έναντι 44,6%. Χωρίς τα πετρελαιοειδή, το μερίδιο των εξαγωγών προς τις χώρες της ΕΕ διαμορφώνεται στο 66,9% και των Τρίτων Χωρών στο 33,1%.

Εξετάζοντας την κατανομή των εξαγωγών για το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου του 2025, διαπιστώνεται ότι η συνολική αξία των εξαγωγών, συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοειδών, κυμάνθηκε περίπου στα ίδια επίπεδα προς τις χώρες της ΕΕ (-0,8%) ενώ προς τις Τρίτες Χώρες υποχώρησε κατά -10%. Χωρίς τα πετρελαιοειδή, οι εξαγωγές αυξάνονται τόσο προς τις χώρες της ΕΕ (5,8%) όσο και προς τις Τρίτες Χώρες (4,8%).

Σχετικά με τις μεγάλες κατηγορίες προϊόντων, τον Ιούνιο του 2025 καταγράφονται αυξητικές τάσεις σε 6 από τους 10 κυριότερους κλάδους προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα, ποσοστιαία πτώση καταγράφεται στις κατηγορίες Πετρελαιοειδή-Καύσιμα (-29%), Μηχανήματα (-15,3%), Πρώτες Ύλες (-8,3%) και στις χαμηλές σε αξία εξαγωγές των Εμπιστευτικών Προϊόντων (-65%).

Αντίθετα, σημαντικά αυξημένες είναι οι εξαγωγές της κατηγορίας των Τροφίμων (10,2%), των Βιομηχανικών (4,3%), των Χημικών (4,1%), των Διαφόρων Βιομηχανικών (18%), των Ποτών και Καπνού (12,5%) και των Λαδιών (3,3%), σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του περασμένου έτους.

Εξετάζοντας το εξάμηνο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2025, πτώση καταγράφουν οι εξαγωγές των 3 μόνο από τις 10 μεγάλες κατηγορίες προϊόντων: Πετρελαιοειδή-Καύσιμα (-25,8%), Μηχανήματα (-0,7%) και οι χαμηλές σε αξία εξαγωγές των Εμπιστευτικών Προϊόντων κατά -75,9%.

Παράλληλα όμως, αυξημένες εμφανίζονται εκείνες των Τροφίμων (11,2%), Βιομηχανικών (8,4%), Χημικών (2,8%), Διαφόρων Βιομηχανικών (7,4%), Ποτών & Καπνού (12,8%) και των Λαδιών (4,5%), σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό πρώτο εξάμηνο. Τέλος, πρακτικά στάσιμες παρέμειναν οι εξαγωγές της κατηγορίας Πρώτες Ύλες με -0,2%.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, σχολιάζοντας τα παραπάνω, ανέφερε τα εξής: «Το παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον ζει μια νέα εποχή γεωπολιτικών αλλαγών, νέων συνθηκών, πολέμων και παρ' όλα αυτά οι ελληνικές εξαγωγές άντεξαν στο πρώτο εξάμηνο του 2025 και κατέγραψαν αύξηση 5,5%, χωρίς πετρελαιοειδή και μείωση -4,9%, με τα πετρελαιοειδή, σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2024. Οι ελληνικές εξαγωγές -χωρίς τα πετρελαιοειδή- καταγράφουν μια συνεχιζόμενη αύξηση από την αρχή του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα: Ιανουάριος αύξηση 9,9%, Φεβρουάριος 5,8%, Μάρτιος 6,7%, Απρίλιος -2,7%, Μάιος 9,1% και Ιούνιος 3,7% σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα.

Ανησυχητική είναι η αύξηση που καταγράφεται στο εμπορικό έλλειμμα, τον μήνα Ιούνιο, κατά 33,2% με πετρελαιοειδή ή κατά 20,5% χωρίς, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Όταν όμως εξετάζουμε το εξάμηνο, βλέπουμε πως υπάρχει ελαφριά υποχώρηση του εμπορικού ελλείμματος (με πετρελαιοειδή) κατά -1,3% και μικρή αύξηση (χωρίς πετρελαιοειδή) κατά 3,6%, σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Η Ευρώπη είναι ο κυριότερος πελάτης της Ελλάδος με το 58,4% των ελληνικών εξαγωγών, με πετρελαιοειδή ή το 66,9% των ελληνικών εξαγωγών χωρίς τα πετρελαιοειδή, να αποστέλλονται στην ΕΕ, τον μήνα Ιούνιο. Ο αυξημένος συντελεστής 15% για όλα τα προϊόντα και 50% για τα προϊόντα χάλυβα-αλουμίνιο θα έχει ως αποτέλεσμα οι εξαγωγές προς τις χώρες της ΕΕ να δεχθούν πλήγμα. Το σύνολο τις ευρωπαϊκής οικονομίας θα δεχθεί πλήγμα, λόγω της αναμενόμενης μείωσης των εξαγωγών της προς τις ΗΠΑ, άρα κατ' επέκταση ο Ευρωπαίος καταναλωτής θα έχει μικρότερη αγοραστική δύναμη.

Σημειωτέον, τα στοιχεία που αφορούν το εμπόριο της Ελλάδος με τις ΗΠΑ δείχνουν αύξηση των ελληνικών εξαγωγών κατά 4,2%, σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2024 και μείωση των εισαγωγών κατά -17,7%. Αποτέλεσμα των παραπάνω αποτελεί η έντονη συρρίκνωση του εμπορικού ελλείμματος κατά -82,3%, στους έξι πρώτους μήνες του 2025.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων έχει κάνει πολύ συγκεκριμένες και στοχευμένες προτάσεις στην Πολιτεία προκειμένου να λυθούν χρόνια προβλήματα αλλά και να ενισχυθούν οι ελληνικές εξαγωγές. Μέτρα για την ενίσχυση των ευρωπαϊκών εξαγωγών καλείται να λάβει και η ΕΕ, η οποία δέχεται στο σύνολό της πλήγμα, με τον δασμό των ΗΠΑ.

  • ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ
  • ·
  • ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Κυκλοφορεί από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Ραψωδία Ναν και «διπλό» στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός, 115-112 τη Ρεάλ στην παράταση

All Content - BusinessNews.gr

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Πως θα αξιοποιηθούν τα 111 εκατ. ευρώ από τη Heineken – Kαταγγελίες Πολιτόπουλου για στρεβλώσεις που επιμένουν

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Τράπεζα: Ισχυρή κερδοφορία στα 996 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Lamda Development: Στα 4 δισ. ευρώ η αξία του χαρτοφυλακίου στο εννεάμηνο του 2026

All Content

ΔΥΠΑ: Spec 400 χιλ. ευρώ για τις Ημέρες Καριέρας και το JobReady

All Content

Κλειστό «spec» για το IQOS

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός 112-115 (παρ.): Τα highlights της ματσάρας (vids)

All Content

Ομπράντοβιτς: «Απίθανο παιχνίδι, όλοι ξέρουν πόσο ταλαντούχος είναι ο Ναν»

All Content - BusinessNews.gr

Jumbo: Αύξηση 13% των πωλήσεων τον Οκτώβριο - Αύξηση 6,7% στο δεκάμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Μοτοδυναμική: Αύξηση τζίρου 6,9% στα 172,6 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο – Πώς διαμορφώθηκαν τα κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Σταθεροποίηση τιμών με μεταβολή +0,35% στα σούπερ μάρκετ τον Οκτώβριο 2026

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Η Telekom μεγάλος χορηγός του 43ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

CSRΝews.gr

Wise Greece: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το «Next Skills Academy» με την υποστήριξη του ΑΔΜΗΕ

CSRΝews.gr

Plug-in Hybrid: Έξι φορές περισσότεροι ρύποι στον δρόμο από όσους δείχνουν οι επίσημες μετρήσεις

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΑΕΕ: Αύξηση 2,5% στην παραγωγή ασφαλίστρων στο 5μηνο
ΕΑΕΕ: Αύξηση 2,5% στην παραγωγή ασφαλίστρων στο 5μηνο 07/08/2025 - 15:19
Χρηματιστήριο: Κέρδη 1,38%, σε νέα υψηλά 15 ετών η αγορά 07/08/2025 - 18:20
Χρηματιστήριο: Κέρδη 1,38%, σε νέα υψηλά 15 ετών η αγορά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Πως θα αξιοποιηθούν τα 111 εκατ. ευρώ από τη Heineken – Kαταγγελίες Πολιτόπουλου για στρεβλώσεις που επιμένουν
    05/11/2026 - 00:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης για Ιλον Μασκ: «Δεν μπορείς να “αγοράσεις” τις εκλογές ανεξάρτητα από το πόσο πλούσιος είσαι»
    04/11/2026 - 22:28 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Ο πόλεμος στο Ιράν άξιζε τον κόπο παρά τις εκλογικές απώλειες, υποστήριξε ο Τραμπ
    04/11/2026 - 22:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μοτοδυναμική: Αύξηση τζίρου 6,9% στα 172,6 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο – Πώς διαμορφώθηκαν τα κέρδη
    04/11/2026 - 21:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τράπεζα Πειραιώς: Πώληση 25 εκατ. μετοχών από τον Τζον Πόλσον – Ισχυρή ζήτηση από επενδυτές
    04/11/2026 - 21:29 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Την πρώτη ενιαία πολιτική της ΕΕ για τον Τουρισμό, παρουσίασε ο Απ. Τζιτζικώστας
    04/11/2026 - 21:10 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με ισχυρά κέρδη έκλεισαν οι συναλλαγές με φόντο τη νίκη των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ
    04/11/2026 - 20:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δένδιας: Πρόσκληση στους εφοπλιστές για δωρεά 250 εκατ. ευρώ – Στόχος οι ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις έως το 2030
    04/11/2026 - 20:29 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τάκης Θεοδωρικάκος: Με την καινοτομία στηρίζουμε την εθνική μας ταυτότητα, τις αξίες και την γλώσσα μας
    04/11/2026 - 20:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πετρέλαιο: Κάτω από τα 100 δολάρια το Brent μετά τη νίκη των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ
    04/11/2026 - 19:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Βενέτης: Στα 80,3 εκατ. ευρώ ο τζίρος – Τι «μπάλα παίζει» με τον Ηρακλή
    04/11/2026 - 07:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Coca-Cola HBC: Ενισχύει τις επιδόσεις της και προχωρά το deal στην Αφρική – Ισχυρή άνοδος σε όλες τις αγορές
    04/11/2026 - 09:52 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Hellenic Properties: Επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ με αιχμή γραφεία, ξενοδοχεία και κατοικίες
    04/11/2026 - 08:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΙΕΛΚΑ: Σταθεροποίηση τιμών με μεταβολή +0,35% στα σούπερ μάρκετ τον Οκτώβριο 2026
    04/11/2026 - 10:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στο 5,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Οκτώβριο - Στο 4% στην Ευρωζώνη
    04/11/2026 - 12:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός 112-115 (παρ.): Τα highlights της ματσάρας (vids)

04/11/2026 - 22:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ομπράντοβιτς: «Απίθανο παιχνίδι, όλοι ξέρουν πόσο ταλαντούχος είναι ο Ναν»

04/11/2026 - 22:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Telekom μεγάλος χορηγός του 43ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

04/11/2026 - 15:26
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Telekom μεγάλος χορηγός του 43ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

04/11/2026 - 15:25
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Κορινθίας «έκλεψε τις εντυπώσεις» με τη δυναμική του παρουσία στην έκθεση Beauty Greece 2026

04/11/2026 - 15:20
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Wise Greece: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το «Next Skills Academy» με την υποστήριξη του ΑΔΜΗΕ

04/11/2026 - 15:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

TP Greece: Νέα διοικητική δομή με επικεφαλής τη Charlotte Foucteau

04/11/2026 - 12:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Artego Hellas by “KEAN Hair Professional”

30/10/2026 - 07:04
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo