Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Αλεξανδρούπολη: Με ομιλία του περιφερειάρχη ΑΜΘ ξεκίνησε το τακτικό συνέδριο της ΕΝΠΕ
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
18/11/2024 · 12:38

Αλεξανδρούπολη: Με ομιλία του περιφερειάρχη ΑΜΘ ξεκίνησε το τακτικό συνέδριο της ΕΝΠΕ

Τη μεγάλη συμβολή των Περιφερειών στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, ανέδειξε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης από το βήμα του τακτικού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στην Αλεξανδρούπολη.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με την ιδιότητα του οικοδεσπότη και καλωσορίζοντας τους συνέδρους και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο συνέδριο, στην ατζέντα του οποίου βρίσκονται η νέα θεσμική μεταρρύθμιση και η κλιματική αλλαγή, ο κ. Τοψίδης υπογράμμισε πως οι περιφέρειες αποτελούν πυλώνες κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης.

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό», τόνισε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, «ότι το συνέδριο λαμβάνει χώρα σε μία χρονική συγκυρία κατά την οποία η ελληνική κυβέρνηση επεξεργάζεται τη σύνταξη του νέου αυτοδιοικητικού κώδικα. Μία θεσμική πρωτοβουλία, από την οποία προσδοκούμε όλοι μας ότι θα λυθούν διαχρονικά προβλήματα της αυτοδιοίκησης και ότι θα αποτελέσει το καθοριστικό βήμα για τη μετάβαση από την περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση στην περιφερειακή και τοπική διακυβέρνηση».

Ο κ. Τοψίδης εξέφρασε την πεποίθηση πως μια θεσμική μεταρρύθμιση για να είναι αποτελεσματική πρέπει να δίνει απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα, όπως την οργάνωση και τη διοίκηση, τους οικονομικούς πόρους, τον στρατηγικό σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικών, τη διαλειτουργικότητα και τη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς. «Με τις αλλαγές αυτές, οι Περιφέρειες θα ανταποκρίνονται και θα δίνουν λύσεις ακόμη πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά προς όφελος των συμπολιτών μας», τόνισε.

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ αναφέρθηκε επίσης στη στενότερη και αποτελεσματικότερη σχέση που έχει η περιφερειακή αυτοδιοίκηση μεταξύ των πολιτών και της κεντρικής εξουσίας, σημειώνοντας ότι οι περιφερειακές αρχές είναι σε καλύτερη θέση να κατανοήσουν και να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, καθώς γνωρίζουν τη δυναμική και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής τους. «Η περιφερειακή αυτοδιοίκηση είναι συχνά πιο αποτελεσματική στην αξιοποίηση των πόρων και δυνατοτήτων για την προώθηση της ανάπτυξης και της ευημερίας. Οι περιφέρειες έχουν ρόλο-κλειδί στην παραγωγή πλούτου, στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην τόνωση της τοπικής ανάπτυξης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ΠΑΜΘ

Η αναγκαία θεσμική μεταρρύθμιση, η κλιματική αλλαγή και η ανθεκτικότητα απέναντι σε φυσικές καταστροφές, η ενέργεια, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η έξυπνη και βιώσιμη ανάπτυξη, η κοινωνική συνοχή, αναμένεται -μεταξύ άλλων- να βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων στις δυο ημέρες που θα διαρκέσει το συνέδριο. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Τοψίδης σημείωσε με έμφαση πως απώτερος στόχος όλων των προσπαθειών είναι τελικά η ευημερία των ίδιων των πολιτών.

Αναφέρθηκε, δε, στις προκλήσεις και στις ιδιαιτερότητες της Περιφέρειας ΑΜΘ (ΠΑΜΘ), σημειώνοντας πως η διοίκηση του εστιάζει στα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τη δυναμική που διαθέτει η περιοχή, κάνοντας αναφορά στη σημαντική γεωστρατηγική της θέση, στον τομέα των συνδυασμένων μεταφορών και την προοπτική να εξελιχθεί σε κέντρο Logistics στη ΝΑ Ευρώπη στον τομέα της ενέργειας, στον πρωτογενή τομέα, στον τομέα του τουρισμού -και ειδικά του εναλλακτικού, καθώς και στους τομείς του πολιτισμού, της ιστορίας και της αρμονικής συνύπαρξης διαφορετικών - γλωσσικά, θρησκευτικά και πολιτισμικά - πληθυσμιακών ομάδων.

«Επιταχύνουμε τον βηματισμό μας προς την κατεύθυνση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων και επενδύσεων. Επενδύσεις, που ειδικά στους τομείς της ενέργειας και των μεταφορών, διαμορφώνουν νέες οικονομικές δυνατότητες. Με την αναβάθμιση του οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου, την ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου στα δύο λιμάνια, Αλεξανδρούπολης και Καβάλας. Με την εγκατάσταση σταθμού LNG και αγωγών φυσικού αερίου (όπως ο TAP) που ενισχύουν την ενεργειακή ασφάλεια. Η περιοχή αποκτά επίσης γεωστρατηγική σημασία και στον αμυντικό τομέα, λόγω της εγγύτητάς της με κρίσιμες γεωπολιτικές ζώνες και την αυξανόμενη στρατιωτική παρουσία του ΝΑΤΟ μέσω του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης», εξήγησε ο κ. Τοψίδης.

Το νέο ΕΣΠΑ ευκαιρία αξιοποίησης ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων

Στη διάρκειας της εναρκτήριας ομιλίας του, ο περιφερειάρχης ΑΜΘ έκανε εκτεταμένη αναφορά στο νέο ΕΣΠΑ 2021-2027, το οποίο, όπως είπε, «αποτελεί μοναδική ευκαιρία αξιοποίησης των διαθέσιμων ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων, ώστε να υλοποιηθούν έργα πνοής στην ΠΑΜΘ. Γι' αυτό ως διοίκηση έχουμε ανοίξει μία ευρεία διαβούλευση με την τοπική κοινωνία για την αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ, με την περιφέρειά μας να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε εντάξεις έργων ύψους 366,3 εκατ. ευρώ».

«Με εργαλείο μας το νέο ΕΣΠΑ», υπογράμμισε, «προχωράμε στην ολοκλήρωση κρίσιμων υποδομών που συνδέουν την ΠΑΜΘ με τα εθνικά και διεθνή δίκτυα μεταφορών και ενέργειας, ενισχύουν τη γεωστρατηγική της θέση και παράλληλα δημιουργούν ευνοϊκό και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Μέσω των στόχων που τέθηκαν επιχειρείται η βελτίωση των οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών δεικτών της περιφέρειας, με τον άνθρωπο να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε πολιτική μας επιλογής. Αναγνωρίζοντας, μάλιστα, ότι το δημογραφικό είναι ένα μείζον ζήτημα για την περιφέρειά μας και πρέπει να αντιμετωπιστεί συλλογικά και στοχευμένα, θέσαμε σε εφαρμογή δράση πρόσληψης νέων ανέργων υψηλών προσόντων από επιχειρήσεις, συνολικού προϋπολογισμού 12.5 εκατ. ευρώ, δράση υποστήριξης ίδρυσης νέων επιχειρήσεων από ανέργους, συνολικού προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ και δράσεις ενίσχυσης ευάλωτων ομάδων πληθυσμού, συνολικού προϋπολογισμού 13,0 εκατ. Επίσης, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά της περιφέρειας μας, διαθέτουμε περί τα 25 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία, επέκταση και εκσυγχρονισμό μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την Περιφέρεια».

Το στρατηγικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση του Έβρου

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του και με αφορμή τη διεξαγωγή του συνεδρίου στην Αλεξανδρούπολη, ο κ. Τοψίδης τόνισε πόσο ξεχωριστός και ιδιαίτερος είναι ο Έβρος, σημειώνοντας πως η μεγάλη πυρκαγιά τον Αύγουστο του 2023 προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές και μάλιστα σε περισσότερους από έναν τομείς. «Προκάλεσε σημαντικές ζημιές στον φυσικό πλούτο, αλλά και αξιοσημείωτες αναταράξεις σε μία αλυσίδα δραστηριοτήτων, συνυφασμένες με την οικονομία της ΠΑΜΘ και της Π.Ε. Έβρου, ειδικότερα. Δεν κατάφερε όμως να αναταράξει την κοινωνική συνοχή της περιοχής μας, με τους συμπολίτες μου να εργάζονται από την πρώτη στιγμή για την ανασυγκρότηση του Έβρου», τόνισε.

Στο σημείο αυτό, έκανε ειδική μνεία στο στρατηγικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση του Έβρου, που παρουσιάστηκε από τον πρωθυπουργό στην τελευταία του επίσκεψη στην Ορεστιάδα. «Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι συμπολίτες μου», συμπλήρωσε ο κ. Τοψίδης, «έχουμε τη βαθιά πεποίθηση ότι η υλοποίησή του θα δώσει σημαντική αναπτυξιακή ώθηση σε όλη την επικράτεια του Έβρου και πολλαπλασιαστικά θα ενισχύσει σημαντικά το προφίλ της ΠΑΜΘ. Υπό αυτό το πρίσμα έχουμε σχεδιάσει μία σειρά έργων, για ένταξη και υλοποίηση στο στρατηγικό σχέδιο 47 προτάσεων, με συνολικό κόστος 230 εκατ. ευρώ. Ήδη, η περιφέρεια συνδράμει οικονομικά στη δέσμη των προτάσεων με 30 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 20 εκατ. προέρχονται από το ΕΣΠΑ και 10 εκατ. προέρχονται από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης».

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  • ·
  • ΤΟΨΙΔΗΣ
  • ·
  • ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΠΕ
  • ·
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

EuroLeague: Στο διαιτητικό τιμ της νέας σεζόν ο Γιάννης Τσιμπούρης

All Content

Η Φενέρμπαχτσε 83-78 την Τόφας πριν από τον Ολυμπιακό

All Content - BusinessNews.gr

Υλοποιήθηκαν τα ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης - Ξεκίνησε η αξιολόγηση αιτημάτων πληρωμής 8,2 δισ.

All Content - BusinessNews.gr

Πληθωρισμός: Στο 3,3% στην ευρωζώνη τον Αύγουστο – Ρεκόρ τριετίας

All Content - BusinessNews.gr

Raben Greece: Σε λειτουργία το νέο κέντρο Logistics 4.000 τ.μ. στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

All Content

Oι Meteorites με νέα καμπάνια για τα Υπ. Κοινωνικής Συνοχής, ΚΜΟΠ και Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου

All Content

Ermis Awards: Πρόεδρος της Επιτροπής Digital & Direct ο Άλεξ Έσσλιν

FleetNews

BMW: Νέες λειτουργίες ενεργητικής ασφάλειας στον βασικό εξοπλισμό

FleetNews

Σε ισχύ νέος κανονισμός στη σχεδίαση αυτοκινήτων

FleetNews

Νέα πρόσωπα στη Kosmocar

All Content

Πρώτο παιχνίδι για Κίναν Έβανς!

All Content

EuroCup: Η ανάρτηση για τη μεταγραφή του Αντετοκούνμπο στον Άρη

All Content - BusinessNews.gr

Η&Μ: H νέα επικεφαλής στην Ελλάδα και η επένδυση στο δίκτυο

All Content - BusinessNews.gr

Μειώσεις τιμών: Ποια προϊόντα γίνονται φθηνότερα – Έως 44% η πτώση σε επιλεγμένους κωδικούς

All Content - BusinessNews.gr

Capital Tankers: Ισχυρό τρίμηνο για την εταιρεία συμφερόντων Μαρινάκη – Κέρδη $92,9 εκατ.

FleetNews

Νέο CUPRA Born με έως 631 χλμ. αυτονομία και 326 PS

FleetNews

Audi A2 e-tron: Το νέο σημείο αναφοράς στην αποδοτικότητα

CSRΝews.gr

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑρρένΑ δίνει το vibe της ενυδάτωσης στο ZAMNA x PRIMER

CSRΝews.gr

ΟΛΠ: Στήριξη στον Δήμο Σαλαμίνας για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών από τις πρόσφατες πυρκαγιές

CSRΝews.gr

Global Green Energy Fund: Σταθερές αποδόσεις και βιώσιμη ανάπτυξη στις ανανεώσιμες πηγές από τη GMM

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ευρωαγορές: Σε αναζήτηση κατεύθυνσης στην έναρξη, μετά το σερί εβδομαδιαίων απωλειών
Ευρωαγορές: Σε αναζήτηση κατεύθυνσης στην έναρξη, μετά το σερί εβδομαδιαίων απωλειών 18/11/2024 - 11:24
Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα αποπληρώσει πρόωρα το 2025, ακόμα 5 δισ. ευρώ που είχε δανειστεί στο πλαίσιο του α' μνημονίου 18/11/2024 - 13:48
Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα αποπληρώσει πρόωρα το 2025, ακόμα 5 δισ. ευρώ που είχε δανειστεί στο πλαίσιο του α' μνημονίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Hard Rock Cafe Athens: Yποδέχεται τα ανερχόμενα ταλέντα της εγχώριας μουσικής σκηνής για το Hard Rock Rising
    01/09/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το χρήμα κοστίζει όλο και πιο ακριβά για τα νοικοκυριά και τα κράτη
    01/09/2026 - 21:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν – Ο Τραμπ απειλεί με σφοδρότερη επίθεση, αντίποινα προαναγγέλλει η Τεχεράνη
    01/09/2026 - 21:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γερμανία: Ρωσική μυστική υπηρεσία πίσω από το περιστατικό με drones στη Λειψία, λέει η κυβέρνηση
    01/09/2026 - 20:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Volkswagen: Η διοίκηση προτείνει κλείσιμο τεσσάρων γερμανικών εργοστασίων έως το 2034
    01/09/2026 - 20:16 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση υποδέχθηκαν τον Σεπτέμβριο
    01/09/2026 - 19:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΕΔΜΕΔΕ, ΠΕΣΕΔΕ και ΣΑΤΕ ζητούν άμεση παρέμβαση για τις αναθεωρήσεις τιμών στα δημόσια έργα
    01/09/2026 - 19:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταδίκες σε 19 από 22 κατηγορούμενους για απάτη παραγωγών από την Κρήτη
    01/09/2026 - 19:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Gastrade: Το σύστημα LNG στην Αλεξανδρούπολη στην 5άδα των REGIOSTARS Awards
    01/09/2026 - 18:51 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • OΠEKA: Αιτήσεις για ενίσχυση όσων διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές
    01/09/2026 - 18:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η&Μ: H νέα επικεφαλής στην Ελλάδα και η επένδυση στο δίκτυο
    01/09/2026 - 08:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ρεύμα: Σε ανοδική τροχιά τα πράσινα τιμολόγια – Ο ρόλος φυσικού αερίου και χονδρικής, τι εξετάζει η κυβέρνηση
    01/09/2026 - 08:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Capital Tankers: Ισχυρό τρίμηνο για την εταιρεία συμφερόντων Μαρινάκη – Κέρδη $92,9 εκατ.
    01/09/2026 - 09:41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υλοποιήθηκαν τα ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης - Ξεκίνησε η αξιολόγηση αιτημάτων πληρωμής 8,2 δισ.
    01/09/2026 - 12:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σε κλοιό αναγκαστικών μέτρων οι οφειλέτες της Εφορίας – Επανέρχονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί
    01/09/2026 - 08:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Φενέρμπαχτσε 83-78 την Τόφας πριν από τον Ολυμπιακό

01/09/2026 - 20:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Επέστρεψε στη Σαραγόσα ο Ζίλσον Μπάνγκο (pic)

01/09/2026 - 20:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑρρένΑ δίνει το vibe της ενυδάτωσης στο ZAMNA x PRIMER

01/09/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Παύλος Τσίμας με διευρυμένο ρόλο στην Alter Ego Media

01/09/2026 - 14:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΟΛΠ: Στήριξη στον Δήμο Σαλαμίνας για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών από τις πρόσφατες πυρκαγιές

01/09/2026 - 13:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Alpha Marketing: Ο MCE Community στη Smart City Expo World Congress 2026 στη Βαρκελώνη

01/09/2026 - 12:43
FleetNews
fleetnews.gr

BMW: Νέες λειτουργίες ενεργητικής ασφάλειας στον βασικό εξοπλισμό

01/09/2026 - 11:10
FleetNews
fleetnews.gr

Σε ισχύ νέος κανονισμός στη σχεδίαση αυτοκινήτων

01/09/2026 - 09:38
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo