Τρίτη, 17 Μαρτίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Ταξί: Αποφάσισαν απεργία διαρκείας οι οδηγοί από αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΚΕΠΕ: Σημαντική η πρόοδος στις μεταρρυθμίσεις για την εξωστρέφεια της οικονομίας
newsroom newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
05/04/2024 · 16:31

ΚΕΠΕ: Σημαντική η πρόοδος στις μεταρρυθμίσεις για την εξωστρέφεια της οικονομίας

Υπενθυμίζεται από το ΚΕΠΕ πως το Παρατηρητήριο έχει ως αντικείμενο την παρακολούθηση των εξελίξεων σε βασικούς τομείς και πυλώνες της μεταρρυθμιστικής πολιτικής, όπως αυτοί προσδιορίζονται με βάση τα εκάστοτε προγράμματα μεταρρυθμίσεων της χώρας.

H Ελλάδα έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια σε μία νέα στρατηγική που επικεντρώνεται στην προώθηση της οικονομικής εξωστρέφειας και σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στη συνολική επίδοσή της σε ό,τι αφορά αυτό τον τομέα.

Αυτό προκύπτει από το Δελτίο του Παρατηρητηρίου Μεταρρυθμίσεων του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) με τίτλο «Μεταρρυθμίσεις για την Οικονομική Εξωστρέφεια».

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το πρώτο τεύχος του Δελτίου του Παρατηρητηρίου Μεταρρυθμίσεων ΚΕΠΕ που δημοσιεύεται για το έτος 2024.

Υπενθυμίζεται από το ΚΕΠΕ πως το Παρατηρητήριο έχει ως αντικείμενο την παρακολούθηση των εξελίξεων σε βασικούς τομείς και πυλώνες της μεταρρυθμιστικής πολιτικής, όπως αυτοί προσδιορίζονται με βάση τα εκάστοτε προγράμματα μεταρρυθμίσεων της χώρας. Ως μέρος του έργου του, το Παρατηρητήριο δημοσιεύει ανά διαστήματα πληροφοριακό Δελτίο, το οποίο στοχεύει να συμβάλλει στην ενημέρωση της κοινής γνώμης γύρω από την πορεία καίριων διαστάσεων του μεταρρυθμιστικού έργου.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το ΚΕΠΕ:

H Ελλάδα έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια σε μία νέα στρατηγική που επικεντρώνεται στην προώθηση της οικονομικής εξωστρέφειας. Εφαλτήριο για την οργάνωση της στρατηγικής αυτής αποτέλεσε η συγκέντρωση των κύριων υπηρεσιών και οργανισμών που σχετίζονται με τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Εξωτερικών, και από το έτος 2021 και μετά η κατάρτιση του Ετήσιου Σχεδίου Δράσης του Υπουργείου Εξωτερικών, και η εξειδίκευση των μεταρρυθμίσεων και των σχετικών δράσεων στο ετήσιο Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Εξωστρέφειας. Το οριζόντιο, μεταρρυθμιστικό σκέλος των συγκεκριμένων Σχεδίων πολιτικής κινείται σε δύο αλληλένδετους αλλά διακριτούς άξονες: την ενίσχυση των δομών οικονομικής διπλωματίας και τη διευκόλυνση του εμπορίου.

Στον άξονα της ενίσχυσης των δομών οικονομικής διπλωματίας προωθείται μία πολυδιάστατη μεταρρύθμιση για την τόνωση και τη συνεργασία όλων των βασικών υπηρεσιών και δομών που αφορούν την οικονομική διπλωματία και τη στήριξη των εξαγωγών και των επενδύσεων. Βασικές διαστάσεις της μεταρρύθμισης αυτής αποτελούν: α) η ενδυνάμωση του ρόλου της Ελληνικής Εταιρείας Εξωτερικού Εμπορίου και Επενδύσεων (Enterprise Greece), ως ενιαίας πύλης για την προώθηση των εξαγωγών, την προσέλκυση και υποστήριξη επενδύσεων και την προώθηση στρατηγικών επενδύσεων, β) η ενίσχυση του ρόλου της Ελληνικής Εταιρείας Εξαγωγικών Πιστώσεων (Export Credit Greece-πρώην ΟΑΕΠ), ως σταθερού πυλώνα υποστήριξης της εξωστρέφειας των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων, και γ) η αναδιάρθρωση και ενίσχυση των Γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) των Ελληνικών Πρεσβειών, η πιστοποίηση της ποιότητας των υπηρεσιών τους και η αναβάθμιση της συνεργασίας τους με τους υπόλοιπους φορείς εξωστρέφειας.

Η μεταρρύθμιση της Enterprise Greece περιλαμβάνει ρυθμίσεις για την εσωτερική αναδιάρθρωση της εταιρείας, και συγκεκριμένα για την αναβάθμιση των δομών και του τρόπου λειτουργίας της, την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού, τη συγκρότηση μηχανισμών ελέγχου και τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών που αφορούν τις προμήθειες. Η ενδυνάμωση του ρόλου της εταιρείας στην πληροφόρηση και εξυπηρέτηση των εξωστρεφών ελληνικών επιχειρήσεων και των ξένων επενδυτών υλοποιείται μέσα από την αναβάθμιση των πληροφοριακών της συστημάτων, την ψηφιοποίηση των εσωτερικών της διαδικασιών και την παροχή νέων καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών, όπως η Ψηφιακή Ακαδημία Εξαγωγέων και η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα υπηρεσιών ενημέρωσης και συμβουλευτικής Export Helpdesk. Εντός του 2024 αναμένεται να ενεργοποιηθεί και το πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας για την «Ψηφιοποίηση του Δικτύου Οικονομικής Διπλωματίας», με δράσεις για την ψηφιοποίηση των διαδικασιών και των αρχείων της εταιρείας, την αναβάθμιση των ψηφιακών συστημάτων της, τον ανασχεδιασμό του Export Helpdesk και την υλοποίηση της «Εθνικής Πύλης για την Εξωστρεφή Επιχειρηματικότητα».

Η μεταρρύθμιση του εθνικού φορέα εξαγωγικών πιστώσεων, με τη μετατροπή του στην ανώνυμη εταιρεία Export Credit Greece, περιλαμβάνει ένα νέο πλαίσιο ενίσχυσης του ρόλου του φορέα στην υποστήριξη των εξαγωγικών επιχειρήσεων, μέσα από την εφαρμογή νέου επιχειρησιακού μοντέλου και τη διεύρυνση του σκοπού και του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της. Κεντρικό στόχο αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση των ασφαλιστικών καλύψεων που παρέχει η εταιρεία για τις εξαγωγές προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνικών έργων, και η επέκταση σε νέα προϊόντα εγγυήσεων και χρηματοδότησης για την υποστήριξη των εξωστρεφών επιχειρήσεων, και ιδιαίτερα των μικρομεσαίων και πολύ μικρών επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ρευστότητας και πρόσβασης στο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Επιπλέον, προβλέπεται η παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών προς τις εξαγωγικές ή τις εν δυνάμει εξαγωγικές επιχειρήσεις, η προώθηση συνεργειών με εγχώριους χρηματοδοτικούς, επιχειρηματικούς και εξαγωγικούς φορείς και επιμελητήρια, η συμμετοχή σε ευρωπαϊκά και διεθνή όργανα και η συνεργασία με διεθνείς φορείς.

Η μεταρρύθμιση των Γραφείων ΟΕΥ περιλαμβάνει την αναδιάρθρωσή τους, την ενίσχυση της σύνθεσής τους, την επιμόρφωση και αναβάθμιση των δεξιοτήτων των στελεχών τους, και την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO για την κατοχύρωση της ποιότητας των υπηρεσιών τους σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Με τη στήριξη του προγράμματος του ΕΣΠΑ «Τυποποίηση διαδικασιών των υπηρεσιών που παρέχονται από τα Γραφεία ΟΕΥ", τα Γραφεία έχουν ξεκινήσει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με βάση τυποποιημένες διαδικασίες, σύμφωνα με το σύστημα ISO, το οποίο αναμένεται να εφαρμοστεί πλήρως μέχρι τα τέλη του έτους. Το πληροφοριακό υλικό που καταρτίζουν τα Γραφεία για την ενημέρωση των εξωστρεφών επιχειρήσεων δημοσιεύεται ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πύλης του Υπουργείου Εξωτερικών "Agora".

Στον άξονα της διευκόλυνσης του εμπορίου, ο νέος Οδικός Χάρτης 2022-2026 περιλαμβάνει 21 δράσεις σε τρεις βασικές κατευθύνσεις: α) τη θεσμική διακυβέρνηση της διευκόλυνσης του εμπορίου, β) την απλοποίηση και ψηφιοποίηση των προ-τελωνειακών διαδικασιών και την υλοποίηση της ψηφιακής Ενιαίας Θυρίδας εξωτερικού εμπορίου, και γ) την ενίσχυση της συνδεσιμότητας της Ελλάδας με γειτονικές χώρες.

Στο σκέλος της θεσμικής διακυβέρνησης, για τον απαιτούμενο συντονισμό των αρμόδιων υπηρεσιών συστάθηκε η Κυβερνητική Επιτροπή Διευκόλυνσης του Εμπορίου και στη συνέχεια, για την υποστήριξη και παρακολούθηση του έργου της Επιτροπής, η Ομάδα Εργασίας για τη Διευκόλυνση Εμπορίου. Παράλληλα, προωθούνται δράσεις για τη διάχυση της πληροφόρησης, την απόκτηση τεχνογνωσίας και την ανατροφοδότηση και συνεργασία με παραγωγικούς/εξαγωγικούς φορείς και με αρμόδιους φορείς του κράτους.

Κεντρικό ρόλο στην απλοποίηση των προ-τελωνειακών και τελωνειακών διαδικασιών διαδραματίζει η ανάπτυξη του πληροφοριακού συστήματος της Ενιαίας Θυρίδας εξωτερικού εμπορίου, μέσω της οποίας θα παρέχεται πλήρης πληροφόρηση για τα δικαιολογητικά και τις διαδικασίες που απαιτούνται για τον εκτελωνισμό των εμπορευμάτων, και θα προσφέρεται η δυνατότητα υποβολής των απαιτούμενων στοιχείων και δικαιολογητικών από ένα σημείο και μόνο μια φορά. Η υλοποίηση της Ενιαίας Θυρίδας υποστηρίζεται και από άλλες δράσεις του Οδικού Χάρτη που συναρτώνται με την απλοποίηση των προ-τελωνειακών και τελωνειακών διαδικασιών.

Η ενίσχυση της συνδεσιμότητας με γειτονικές χώρες προωθείται μέσα από την ανάληψη κοινών δράσεων διακρατικής συνεργασίας, με στόχο την απλοποίηση των διαδικασιών και τη μείωση των καθυστερήσεων στις διασυνοριακές εμπορευματικές μεταφορές. Στην κατεύθυνση αυτή προβλέπονται δράσεις για τη δημιουργία κοινού σημείου ελέγχων με τη Βόρεια Μακεδονία στη συνοριακή δίοδο Ευζώνων- Bogorodica, η οποία αφορά την κατάργηση των διπλών ελέγχων, και η επέκταση των Πράσινων Λωρίδων (Green Lanes) στα σύνορα με τα γειτνιάζοντα κράτη των Δυτικών Βαλκανίων για τη μείωση του διοικητικού φόρτου και του χρόνου αναμονής.

Η πρόοδος των μεταρρυθμίσεων για την απλοποίηση των διαδικασιών αντικατοπτρίζεται ποσοτικά στην εξέλιξη του δείκτη διευκόλυνσης εμπορίου του ΟΗΕ, ο οποίος αποτυπώνει το ποσοστό υλοποίησης σειράς μέτρων που καλύπτουν όλο το φάσμα της διευκόλυνσης του εμπορίου. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του δείκτη, η Ελλάδα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στη συνολική επίδοσή της, με την τιμή του συνολικού δείκτη να διαμορφώνεται στο 77,4% το έτος 2023, έναντι 67,7% το έτος 2021 και μόλις 34,4% το έτος 2015. Σε σχέση με τους επιμέρους δείκτες, παρατηρείται ότι στον τομέα της διαφάνειας, ο οποίος αφορά, μεταξύ άλλων, την πληροφόρηση σε σχέση με τις ισχύουσες και τις επικείμενες ρυθμίσεις και τη λειτουργία μηχανισμού διαβούλευσης με τους εμπλεκόμενους φορείς, η Ελλάδα βαθμολογήθηκε το έτος 2023 με τη μέγιστη τιμή (100%), επιτυγχάνοντας πλήρη υιοθέτηση των σχετικών μέτρων. Μεγάλες βελτιώσεις καταγράφηκαν, επίσης, σε σχέση με την απλοποίηση των διατυπώσεων (83,3% το 2023 από 50,0% το 2015), την προώθηση θεσμικών ρυθμίσεων και συνεργασιών (77,8%, από 44,4% , αντίστοιχα), την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εμπορίου (81,5% από 25,9%, αντίστοιχα) και την ψηφιοποίηση του διασυνοριακού εμπορίου (44,4% από 0,0%, αντίστοιχα).

  • ΚΕΠΕ
  • ·
  • ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
  • ·
  • ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Στις ΗΠΑ για την κηδεία της γιαγιάς του ο Ναν

All Content

Πήρε και τη διαφορά ο Πρωτέας Βούλας, 79-64 στη Χαλκίδα (vids & gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Ελ. Βρεττού (Crediabank): Στρατηγικό πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης και κερδοφορίας που βασίζεται σε 4 πυλώνες

All Content - BusinessNews.gr

ΙΟΒΕ: Ενίσχυση των επιχειρηματικών προσδοκιών στη βιομηχανία τον Φεβρουάριο

All Content - BusinessNews.gr

Expert Hellas: Αύξηση 7% των πωλήσεων το 2025, στα 39,3 εκατ. ευρώ

All Content

Spec 2,55 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών

All Content

Spec 850.000 ευρώ για το Gov.gr Messenger

FleetNews

Νέος επικεφαλής επενδυτικών σχέσεων στη Stellantis

FleetNews

Το Nissan X-Trail επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ

FleetNews

Ford Explorer: Στην Ελλάδα η έκδοση Collection με αυξημένη αυτονομία

All Content

Ντόντα Χολ: «Να παίξουμε το μπάσκετ του Ολυμπιακού»

All Content

Μητέρα Χολμς: «Το ζήτημα έπρεπε να αντιμετωπιστεί ιδιωτικά» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Αλ. Εξάρχου (AKTOR): Υπονόμευση του Κάθετου Διαδρόμου από χώρες της Βόρειας Ευρώπης

All Content - BusinessNews.gr

Coffee Island: Στρατηγική προτεραιότητα η επέκταση στο εξωτερικό - Τζίρος 41,5 εκατ. ευρώ το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Μειώσεις φόρων στα εκκαθαριστικά – Μειωμένα τεκμήρια διαβίωσης και ΕΝΦΙΑ για χιλιάδες μικρούς οικισμούς

FleetNews

Το Kia EV2 θέτει νέο σημείο αναφοράς για την ηχομόνωση των EV

FleetNews

SKODA Cycling Team: Έτοιμη για το L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda

CSRΝews.gr

Village Cine School: Εκπαίδευση και Ψυχαγωγία στη Μεγάλη Οθόνη

CSRΝews.gr

POWERADE B2Run Aθens: Μετατρέπει το ΟΑΚΑ στο απόλυτο Corporate Running Party στις 8 Οκτωβρίου

CSRΝews.gr

(Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»: Αιμοδοσία για τους τραυματίες από Τροχαία Συμβάντα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Δ. Μιχαηλίδου: Οι αυξήσεις στον κατώτατο μισθό συμβαδίζουν με τις αυξήσεις στον μέσο
Δ. Μιχαηλίδου: Οι αυξήσεις στον κατώτατο μισθό συμβαδίζουν με τις αυξήσεις στον μέσο 05/04/2024 - 16:17
Απάτη 600 εκατ. ευρώ εις βάρος του Ταμείου Ανάκαμψης – Το εγκληματικό δίκτυο απλωνόταν σε 4 χώρες 05/04/2024 - 16:36
Απάτη 600 εκατ. ευρώ εις βάρος του Ταμείου Ανάκαμψης – Το εγκληματικό δίκτυο απλωνόταν σε 4 χώρες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • 3ο Greek Beer Festival – Only Craft: 27, 28 & 29 Μαρτίου στο Γκάζι
    16/03/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Allwyn AG πλέον ο ΟΠΑΠ – Μεταφορά έδρας χωρίς αλλαγές για τους μετόχους
    16/03/2026 - 22:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παράταση μη καταβολής ΕΝΦΙΑ για περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές - Ποιους αφορά
    16/03/2026 - 21:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με άνοδο το κλείσιμο της Δευτέρας, διστακτικοί εμφανίζονται οι επενδυτές
    16/03/2026 - 21:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Ήρθε η ώρα να σταθούμε δίπλα στην ενεργοβόρο βιομηχανία - Εν αναμονή ανακοινώσεων
    16/03/2026 - 20:49 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Βουλή: Στοιχεία για τους Έλληνες ναυτικούς που είναι εγκλωβισμένοι στον Περσικό Κόλπο έδωσε το υπ. Ναυτιλίας
    16/03/2026 - 20:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Aegean: Επιπλέον ακυρώσεις πτήσεων από και προς χώρες της Μέσης Ανατολής
    16/03/2026 - 20:12 ΕΛΛΑΔΑ
  • Attica Group: Ανανέωση στόλου με αγορά τριών νέων πλοίων - Δύο High Speed Catamaran και ένα επιβατηγό-οχηματαγωγό
    16/03/2026 - 19:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Θεοδωρικάκος: Επενδύσεις, 2,5 δισ. ευρώ σε 915 επενδυτικά σχέδια και προοπτική δημιουργίας 15.000 νέων θέσεων εργασίας
    16/03/2026 - 19:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι εξαγωγές πετρελαίου από την Μέση Ανατολή μειώθηκαν τουλάχιστον κατά 60% (Reuters)
    16/03/2026 - 19:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Coffee Island: Στρατηγική προτεραιότητα η επέκταση στο εξωτερικό - Τζίρος 41,5 εκατ. ευρώ το 2025
    16/03/2026 - 08:55 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Αλ. Εξάρχου (AKTOR): Υπονόμευση του Κάθετου Διαδρόμου από χώρες της Βόρειας Ευρώπης
    16/03/2026 - 09:56 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Κομισιόν: Ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 450 εκατομμυρίων ευρώ για την Παλαιστίνη, το Λίβανο, τη Συρία και την Ιορδανία το 2026
    16/03/2026 - 14:51 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ταξί: Αποφάσισαν απεργία διαρκείας οι οδηγοί από αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή
    16/03/2026 - 13:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 2,994 δισ. ευρώ το πρώτο δίμηνο του 2026
    16/03/2026 - 10:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εθνική Γυναικών: Οι αγώνες της στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2027

16/03/2026 - 20:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Στις ΗΠΑ για την κηδεία της γιαγιάς του ο Ναν

16/03/2026 - 19:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»: Grand Prize Week με έπαθλο 300.000€

16/03/2026 - 16:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Οι μεγάλοι νικητές των Όσκαρ «παίζουν» στο Vodafone TV

16/03/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Village Cine School: Εκπαίδευση και Ψυχαγωγία στη Μεγάλη Οθόνη

16/03/2026 - 14:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

POWERADE B2Run Aθens: Μετατρέπει το ΟΑΚΑ στο απόλυτο Corporate Running Party στις 8 Οκτωβρίου

16/03/2026 - 13:11
FleetNews
fleetnews.gr

Νέος επικεφαλής επενδυτικών σχέσεων στη Stellantis

16/03/2026 - 06:14
FleetNews
fleetnews.gr

Το Nissan X-Trail επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ

16/03/2026 - 06:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

ClassiCon2026: Η μεγάλη γιορτή του κλασικού στιλ ξαναχτυπά | 21-22/3, Σεράφειο

15/03/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo