Τρίτη, 2 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Χρηματιστήριο Αθηνών: Ελκυστική η αγορά - Τι δείχνουν οι αποτιμήσεις των ελληνικών μετοχών
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
16/01/2022 · 11:05

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ελκυστική η αγορά - Τι δείχνουν οι αποτιμήσεις των ελληνικών μετοχών

Το ΧΑ έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή εκκίνηση για το 2022, κόντρα μάλιστα και στις αναταράξεις που εμφανίζουν οι διεθνείς αγορές
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με μόλις δύο πτωτικές συνεδριάσεις μέχρι στιγμής από την αρχή του έτους, το ΧΑ έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή εκκίνηση για το 2022, κόντρα μάλιστα και στις αναταράξεις που εμφανίζουν οι διεθνείς αγορές. Η αγορά προσπάθησε να ξεφύγει από την πολύμηνη συσσώρευση στα επίπεδα των 850-930 μονάδων, καταγράφοντας νέα υψηλά επταετίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης (955,76 μονάδες) που ήταν το υψηλότερο κλείσιμο από τις αρχές Δεκεμβρίου 2014 (1.035 μονάδες). Θετικοί για την πορεία της ελληνικής αγοράς εμφανίζονται αρκετοί επενδυτικοί οίκοι, εκτιμώντας ως ελκυστικές τις αποτιμήσεις της ελληνικής αγοράς.

Θετική για τις ελληνικές μετοχές παραμένει η HSBC καθώς πιστεύει ότι θα ενισχυθούν χάρη στον συνδυασμό της ισχυρής κυκλικής ανάκαμψης και των φθηνών αποτιμήσεων, με τις μετοχές των ελληνικών τραπεζών να βρίσκονται στο επίκεντρο του ισχυρού ελληνικού story. Με βάση τις μέσες προβλέψεις της αγοράς, το P/E στο σύνολο της ελληνικής αγοράς τοποθετείται στο 10,9 για το 2021 και στο 9,4 για το 2022. Η αύξηση της κερδοφορίας τοποθετείται στο 15,4% για το 2022.Η HSBC συνεχίζει να υπογραμμίζει πως σαφώς, ένα σημαντικό μέρος του story της Ελλάδας σχετίζεται με τις τράπεζες . Το συνολικό P/E του κλάδου τοποθετείται στο 6,5 για το 2021 και στο 6,6 για το 2022.Η μείωση των NPEs και οι πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων οδηγούν σε σημαντικά βελτιωμένη κεφαλαιακή θέση. Η μόχλευση του Ταμείου Ανάκαμψης, προσθέτει η βρετανική τράπεζα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ισχυρή ανάπτυξη νέων δανείων και σε αξιόλογη βελτίωση της κερδοφορίας.Όπως παρατηρεί, το discount έναντι των ευρωπαϊκών τραπεζών κινείται στο 40%.

Η Citi βελτίωσε τις προβλέψεις της, με την εκτιμώμενη αύξηση της κερδοφορίας των ελληνικών εισηγμένων να τοποθετείται ακόμα πιο υψηλά. Βλέπει πλέον πως τα κέρδη ανά μετοχή αναμένεται φέτος να εκτιναχθούν κατά 41,5% (συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών), από αύξηση 25% που προέβλεπε πριν, που αποτελεί τον υψηλότερο ρυθμό διεθνώς. Το 2023 αναμένει αύξηση της τάξης του 19,8% στα ελληνικά EPS. Συγκριτικά η κερδοφορία των ευρωπαϊκών εταιρειών εκτιμάται ότι θα αυξηθεί το 2022 κατά 6,2%, των αναδυόμενων αγορών κατά 5,2%, των ανεπτυγμένων κατά 7,7% και των αμερικανικών εταιρειών κατά 7,7%, ενώ σε μέσο όρο διεθνώς η αύξηση της κερδοφορίας θα διαμορφωθεί στο 7,3%. Ο εκτιμώμενος δείκτης P/Ε στην ελληνική αγορά για το 2021 διαμορφώνεται στο 15, ενώ για το 2022 θα κινηθεί στο 10,6 και το 2023 στο 8,9. Συγκριτικά, το P/E στην αγορά των ΗΠΑ, από 24,1 2021, θα κινηθεί στο 22,3 το 2022, ενώ στην Ευρώπη από 16 πέρσι, στο 15,2 το 2022.Τέλος, στα επίπεδα του 3,4% διαμορφώνεται παράλληλα η εκτιμωμένη μερισματική απόδοση των ελληνικών μετοχών, πάνω από τον μέσο όρο σε Ευρώπη, ΗΠΑ, παγκόσμιες αγορές και αναδυόμενες αγορές, που τοποθετείται στο 2,9%, 1,2%, 1,8% και 2,8% αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά τις ελληνικές εισηγμένες, η JP Morgan εκτιμά πως η κερδοφορία το 2021 θα σημειώσει αύξηση της τάξης του 21,9%, το 2022 θα κινηθεί στο 17,5% και το 2023 στο 7,1%. Συγκριτικά για τις διεθνείς αγορές αναμένει αύξηση των κερδών ανά μετοχή (EPS) φέτος κατά 51,4%, ενώ για το 2022-2023 εκτιμά ότι θα κινηθεί στο 6,9% και 8,7%. Για την Ευρώπη η αύξηση φέτος τοποθετείται στο 59,3% ενώ το 2022 θα κινηθεί στο 6,6% και το 2023 στο 6,3%. Για τις ΗΠΑ η αμερικανική τράπεζα αναμένει αύξηση της κερδοφορίας 49,4% φέτος και επιβράδυνση στο 7,9% το 2022, ενώ το 2023 τοποθετεί την άνοδο των EPS στο 9,9%.

"Ταύρος" για το ελληνικό χρηματιστήριο δηλώνει ο οίκος Jefferies, βλέποντας θετικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και ρυθμούς ανάπτυξης περίπου 8% για το 2021, δηλαδή αισθητά υψηλότερους από αυτούς που περίμενε. Οι μεταρρυθμίσεις δεν έχουν αναγνωριστεί από την αγορά, σημειώνει ο οίκος. Κόντρα στις παραπάνω εκτιμήσεις στην τελευταία θέση κατατάσσει την ελληνική χρηματιστηριακή αγορά στις αναδυόμενες αγορές, η Bank of America Global Research .

Σύμφωνα με την Eurobank Equities οι ελληνικές μετοχές διαπραγματεύονται με ελκυστικές αποτιμήσεις, με discount περίπου 30% σε σύγκριση με τις αντίστοιχες σε Ευρώπη και περιφέρεια.

Η χρηματιστηριακή συστήνει στους επενδυτές να επικεντρωθούν:

-Σε μετοχές με υψηλή και διατηρήσιμη μερισματική απόδοση, οι οποίες δεν επηρεάζονται από την αύξηση κόστους λόγω πληθωρισμού, όπως ο ΟΠΑΠ.

-Σε μετοχές που έχουν έκθεση στην πράσινη μετάβαση, όπως ΔΕΗ και Μυτιληναίος

-Σε τραπεζικές μετοχές, ιδιαίτερα εξαιτίας της διαδικασίας «εκκαθάρισης» των Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων (NPEs), της πιστωτικής επέκτασης και των ελκυστικών αποτιμήσεων, όπως αυτή της Εθνικής και

-Κυκλικές μετοχές όπως ΟΠΑΠ, Μυτιληναίος και Motor Oil.

Σύμφωνα με την Beta ΑΕΠΕΥ η ελληνική αγορά δεν είναι ακριβή σε σχέση με το εξωτερικό, παρουσιάζει ωστόσο σημαντικές διαφοροποιήσεις στις επιμέρους αποτιμήσεις. Ο λόγος των εταιρικών κερδών προς την κεφαλαιοποίηση βρίσκεται στις 17 φορές, ενώ με τις προσαρμογές των εκτάκτων διαμορφώνεται στις 14,7 φορές. Οι τράπεζες διαπραγματεύονται με έκπτωση 20% σε σχέση με τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο. Οι βασικές επιλογές της Beta ΑΕΠΕΥ για το 2022 είναι: Εθνική, Μυτιληναίος, Quest, Τερνα Ενεργειακή και ΟΠΑΠ καλύπτουν τα βασικά ζητούμενα της ανάπτυξης, των μερισμάτων και των προοπτικών από την μεγάλη κεφαλαιοποίηση. Στη μεσαία κεφαλαιοποίηση Autohellas, Ελληνικά Χρηματιστήρια, Cenergy, Intrakat και Φουρλής συμπληρώνουν την βασική δεκάδα των επιλογών της χρηματιστηριακής.

Στο επίκεντρο οι τραπεζικές μετοχές

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις εγχωρίων και ξένων διαχειριστών οι ελληνικές τράπεζες θα βρεθούν στο επίκεντρο για το 2022.

Οι ελληνικές τράπεζες επιστρέφουν πλέον στην κανονικότητα, με τον δείκτη NPE να αναμένεται να υποχωρήσει στο 5% το επόμενο έτος για το σύνολο του κλάδου.

Η ταχεία υλοποίηση των στρατηγικών σχεδίων μετασχηματίζει τους ισολογισμούς και τις λειτουργίες των τραπεζών, αφενός, ενώ αφετέρου, δίνει ένα ισχυρό μήνυμα στην αγορά για την αποφασιστικότητά τους να επιστρέψουν στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό.

Ράλι αναμένει η Axia για τις μετοχές των ελληνικών τραπεζικών μετοχών με βάση τις νέες τιμές στόχους, ενώ διατηρεί σε όλες τη σύσταση buy.

Θέτει τον πήχη για τις μετοχές των τραπεζών σε πολύ υψηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα. Για την Εθνική θέτει την τιμή-στόχο τα 6,00 ευρώ, για την Alpha Bank τα 1,80 ευρώ, για την Eurobank τα 1,50 ευρώ και για την Πειραιώς τα 2,15 ευρώ.

Μεγάλα περιθώρια ανόδου στις τράπεζες βλέπει η Eurobank Equities .

Η χρηματιστηριακή θέτει στόχους για την Αlpha Bank στα 1,37 ευρώ, για την Εθνική 3,48 ευρώ και για την Πειραιώς στα 1,84 ευρώ.

Η BofA για την Alpha Βank δίνει τιμή-στόχο τα 1,45 ευρώ, για την Εθνική τα 3,30 ευρώ, για την Eurobank τα 1,15 ευρώ και για την Πειραιώς τα 1,40 ευρώ .

Η JP Morgan το 2022, τηρεί overweight θέσεις στο ελληνικό τραπεζικό κλάδο και για την Alpha Bank δίνει τιμή στόχο το 1,56 ευρώ , για την Eurobank το 1,3 ευρώ , για την Εθνική δίνει τα 4 ευρώ και για την Πειραιώς τιμή στόχο τα 2 ευρώ.

Η HSBC αυξάνει την τιμή-στόχο για την Alpha Bank στα 1,40 ευρώ από 1,20 ευρώ πριν, αυξάνει επίσης την τιμή-στόχο για την Πειραιώς στα 1,95 ευρώ από 1,64 πριν, ανεβάζει την τιμή-στόχο για την Eurobank στα 1,30 ευρώ από 1 ευρώ πριν καθώς και για την Εθνική στα 3,55 ευρώ από 3,40 ευρώ πριν.

Η Wood δίνει σύσταση buy και για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες. Σε ότι αφορά τις τιμές-στόχου, αναβαθμίζει στο 1,30 ευρώ από 1,10 ευρώ πριν την τιμή-στόχος για την Eurobank, στα 4,10 ευρώ από 3,50 ευρώ πριν την τιμή-στόχο για την Εθνική στο 1,70 ευρώ από 1,50 ευρώ για την Alpha Bank, ενώ για την Πειραιώς τοποθετεί πλέον την τιμή-στόχο στα 2 ευρώ από 1,90 ευρώ πριν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ AΘΗΝΩΝ
  • ·
  • ΜΕΤΟΧΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Το αποχαιρετιστήριο δείπνο της ΑΕΚ (pics)

All Content

Πέθανε ο Hall of Famer προπονητής Ρικ Έιντελμαν

All Content - BusinessNews.gr

THEON: Επιβεβαιώνει τις προβλέψεις της για το 2026, για αύξηση εσόδων περίπου 30%

All Content - BusinessNews.gr

Ευρωβαρόμετρο: Ελλείψεις δεξιοτήτων για τις μισές σχεδόν ΜμΕ στην ΕΕ - Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Enterprise Greece: Επιχειρηματικές ευκαιρίες για ελληνικές εταιρείες σε επτά διεθνείς εκθέσεις του Ιουνίου

All Content

Η Ogilvy Greece κατέκτησε 3 Χρυσά και 2 Αργυρά Clio

All Content

Στην Zenith το efood

FleetNews

Geely Starray EM-i: Το νέο, πολυτελές και συμφέρον plug-in hybrid SUV

FleetNews

BYD Dolphin G DM-i: Νέο PHEV σουπερμίνι με 1.000 χλμ. αυτονομία

FleetNews

Σε άνοδο +5,1% η αγορά της Ε.Ε. τον Απρίλιο

All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Τρίτης (2/6)

All Content

Με Ζούρο και Πρίφτη το αποψινό PICK N ROLL

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης στα Ποσειδώνια 2026: «Η ελληνική ναυτιλία είναι στρατηγικό πλεονέκτημα για την Ευρώπη»

All Content - BusinessNews.gr

Euronext Athens: Άντληση κεφαλαίων σε επίπεδα ρεκόρ 5ετίας από τις εισηγμένες το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Οι νέες επενδυτικές τάσεις και η αναζήτηση της επόμενης ημέρας στα ακίνητα

FleetNews

Volvo FH Aero Electric με έως 700 χλμ. αυτονομία

FleetNews

Ferrari Luce: 1.050 «ηλεκτρικοί» ίπποι αναζητούν… ταυτότητα

CSRΝews.gr

Από τη σχολική τάξη στις λύσεις του αύριο: Η Samsung στηρίζει μαθητικές ιδέες με κοινωνικό αντίκτυπο

CSRΝews.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

CSRΝews.gr

Mirum: Ενισχύει οικονομικά το έργο του Εθνικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΥΠΑΑΤ: Στην κτηνοτροφία κατευθύνεται το 73% των Συνδεδεμένων Ενισχύσεων
ΥΠΑΑΤ: Στην κτηνοτροφία κατευθύνεται το 73% των Συνδεδεμένων Ενισχύσεων 16/01/2022 - 10:55
Από τον Μάρτιο η υποβολή φορολογικών δηλώσεων - Σε 8 δόσεις η πληρωμή του φόρου 16/01/2022 - 11:33
Από τον Μάρτιο η υποβολή φορολογικών δηλώσεων - Σε 8 δόσεις η πληρωμή του φόρου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Endeavor Greece: Χτίζοντας το επόμενο κεφάλαιο της ελληνικής καινοτομίας- Aπολογισμός Μαΐου
    02/06/2026 - 08:45 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ONEX: Επένδυση 1,35 δισ. ευρώ σε Ελευσίνα και Σύρο μέσω του «Project Trident» - Συνεργασία με HANWHA Ocean
    02/06/2026 - 08:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ: Στοχευμένοι έλεγχοι στην "Αθηναϊκή Ριβιέρα" - Λουκέτα και πρόστιμα άνω των 80.000 ευρώ
    02/06/2026 - 08:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Enterprise Greece: Επιχειρηματικές ευκαιρίες για ελληνικές εταιρείες σε επτά διεθνείς εκθέσεις του Ιουνίου
    02/06/2026 - 08:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωβαρόμετρο: Ελλείψεις δεξιοτήτων για τις μισές σχεδόν ΜμΕ στην ΕΕ - Τι συμβαίνει στην Ελλάδα
    02/06/2026 - 07:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • THEON: Επιβεβαιώνει τις προβλέψεις της για το 2026, για αύξηση εσόδων περίπου 30%
    02/06/2026 - 07:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης στα Ποσειδώνια 2026: «Η ελληνική ναυτιλία είναι στρατηγικό πλεονέκτημα για την Ευρώπη»
    01/06/2026 - 19:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΕΕΤ για ξενοδοχοϋπαλλήλους: Aυξάνονται οι βασικοί μισθοί κατά 2%
    01/06/2026 - 15:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΓΑΙΑΟΣΕ: Στις «ράγες» η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της
    01/06/2026 - 14:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τουρισμός στην Κρήτη: Συγκρατημένη αισιοδοξία εν μέσω κρίσης – Στροφή σε νέες αγορές
    01/06/2026 - 14:10 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πόλεμος στην Μέση Ανατολή: Εκατέρωθεν επιθέσεις ΗΠΑ και Ιράν, κλιμάκωση ισραηλινών επιχειρήσεων στον Λίβανο
    01/06/2026 - 10:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Euronext Athens: Άντληση κεφαλαίων σε επίπεδα ρεκόρ 5ετίας από τις εισηγμένες το 2026
    01/06/2026 - 12:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τουρισμός στην Κρήτη: Συγκρατημένη αισιοδοξία εν μέσω κρίσης – Στροφή σε νέες αγορές
    01/06/2026 - 14:10 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΓΑΙΑΟΣΕ: Στις «ράγες» η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της
    01/06/2026 - 14:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η θέση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό χάρτη ενεργειακού εφοδιασμού
    01/06/2026 - 10:41 ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Ζούρο και Πρίφτη το αποψινό PICK N ROLL

02/06/2026 - 05:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Τρίτης (2/6)

02/06/2026 - 05:13
FleetNews
fleetnews.gr

Geely Starray EM-i: Το νέο, πολυτελές και συμφέρον plug-in hybrid SUV

29/05/2026 - 15:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Από τη σχολική τάξη στις λύσεις του αύριο: Η Samsung στηρίζει μαθητικές ιδέες με κοινωνικό αντίκτυπο

29/05/2026 - 13:43
FleetNews
fleetnews.gr

BYD Dolphin G DM-i: Νέο PHEV σουπερμίνι με 1.000 χλμ. αυτονομία

29/05/2026 - 11:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

29/05/2026 - 10:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

29/05/2026 - 10:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

McCann Athens: Νέα launch επικοινωνία για τον Λουμίδη Παπαγάλο Έκαστο

29/05/2026 - 10:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo