Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΤΕ: Διψήφια αύξηση του ελληνικού ΑΕΠ τον Απρίλιο-Μάιο
NewsRoom NewsRoom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
26/05/2021 · 16:31

ΕΤΕ: Διψήφια αύξηση του ελληνικού ΑΕΠ τον Απρίλιο-Μάιο

Η ετήσια αύξηση του ΑΕΠ αναμένεται να υπερβεί το 4,7%.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τα διαθέσιμα, έως τώρα, δεδομένα οικονομικών δεικτών για την περίοδο Απριλίου-Μαΐου δείχνουν μια έντονα θετική αντίδραση της οικονομικής δραστηριότητας στην άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω πανδημίας, προμηνύοντας ισχυρή ανάκαμψη του ΑΕΠ το 2ο τρίμηνο του 2021, εκτιμούν οι οικονομικοί αναλυτές της Εθνικής Τράπεζας στην τελευταία οικονομική ανάλυση της τράπεζας.

Συγκεκριμένα, ο μηνιαίος δείκτης της ΕΤΕ για την εκτίμηση του ΑΕΠ - που συνδυάζει πληροφορίες από δείκτες υψηλής συχνότητας και οικονομικής συγκυρίας με δημοσιονομικά και χρηματοοικονομικά στοιχεία - υποδηλώνει ετήσια αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας 9,7% τον Απρίλιο.

Παράλληλα, η δραστηριότητα φαίνεται ότι ενισχύθηκε κατά 0,6% σε εποχικά διορθωμένη μηναία βάση σε σχέση με το Μάρτιο του 2021. Η θετική τάση φαίνεται να ενδυναμώνεται περαιτέρω το Μάιο - βάσει συγκεκριμένων διαθέσιμων δεδομένων που σχετίζονται με την κινητικότητα και τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές - με τον εν λόγω δείκτη να προοιωνίζει άνοδο του ΑΕΠ περίπου 11% ετησίως και 2,4% σε μηνιαία βάση, καθώς επαναλειτουργούν περισσότεροι τομείς της οικονομίας και υποχωρεί η αβεβαιότητα.

Η σταδιακή βελτίωση της υγειονομικής εικόνας - μετά την κορύφωση του σφοδρότατου τρίτου κύματος του Covid-19 στα μέσα Απριλίου - και η σημαντική επιτάχυνση των εμβολιασμών το Μάιο δίνουν περαιτέρω ώθηση στην εμπιστοσύνη, αναφέρεται στην οικονομική ανάλυση.

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα ανέβασε ταχύτητα το Μάιο, με διπλασιασμό του μέσου ημερήσιου αριθμού εμβολιασμών σε περισσότερες από 100 χιλιάδες δόσεις, σε σύγκριση με 54 χιλιάδες δόσεις τον Απρίλιο. Περισσότερο από το 31% του πληθυσμού της Ελλάδας έχει λάβει μία δόση τουλάχιστον έως την 3η εβδομάδα του Μαΐου (συγκριτικά με το 35%, κατά μ.ο., στην ΕΕ), με άνω του 17% του πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί πλήρως (15% στην ΕΕ). Το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων στο σύνολο του πληθυσμού κατατάσσει τη χώρα μεταξύ των 5 κορυφαίων στην ΕΕ, ενώ η τρέχουσα δυναμική των εμβολιασμών καθιστά εφικτή την ανοσοποίηση του 70% του ενήλικου πληθυσμού εντός του 3ου τριμήνου του 2021.

Η έντονη ανάκαμψη του ΑΕΠ τον Απρίλιο-Μάιο αντανακλά - εκτός από την προφανώς χαμηλή βάση σύγκρισης σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο - την ταυτόχρονη και σημαντική βελτίωση ενός μεγάλου αριθμού δεικτών υψηλής συχνότητας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην μελέτη:

•Τα στοιχεία της Google αποτύπωσαν μια έντονη αύξηση της κινητικότητας, κατόπιν της χαλάρωσης των περιορισμών, με την απόκλιση των αντίστοιχων υπο-δεικτών που καταμετρούν τις επισκέψεις σε χώρους λιανικού εμπορίου και ψυχαγωγίας από τα επίπεδα προ-κορονοϊού, να μειώνεται σε -39% τον Απρίλιο και -16% τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Μαΐου του 2021, συγκρινόμενα με -73% και -44%, αντίστοιχα, τις ίδιες περιόδους του 2020. Σε ετήσια βάση, η μέση βελτίωση σε σχέση με τον Απρίλιο-Μάιο του 2020 υπερβαίνει τις 30 ποσοστιαίες μονάδες και μεταφράζεται σε πρόβλεψη για διψήφια αύξηση της ιδιωτικής κατανάλωσης.

•Οι καθαρές ροές προσλήψεων μισθωτών αυξήθηκαν σε 82 χιλιάδες τους 4 πρώτους μήνες του 2021 (σύμφωνα με το πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ) - σε σχέση με μείωση 27 χιλιάδων την αντίστοιχη περίοδο του 2020 - με προσλήψεις κυρίως στους τομείς παροχής υπηρεσιών εστίασης, διαμονής και υγείας. Το ίδιο χρονικό διάστημα, τα έκτακτα προγράμματα στήριξης της αγοράς εργασίας που εφαρμόστηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας αρχίζουν σταδιακά να αποσύρονται. Η εν λόγω απόσυρση ωθεί στην ενεργή αναζήτηση εργασίας και την ταχεία κάλυψη των νέων θέσεων που δημιουργούνται. Εντούτοις, το γεγονός αυτό είναι πιθανόν να έχει ως αποτέλεσμα την επιβάρυνση, προσωρινά, της εικόνας των στοιχείων της έρευνας εργατικού δυναμικού όσον αφορά το ποσοστό ανεργίας τους επόμενους μήνες, καθώς αυξανόμενος αριθμός εργαζομένων που δεν αναζητούσε εργασία κατά το 2020 επανέρχεται στην αγορά που ανοίγει σταδιακά.

•Πρώιμα σημάδια αύξησης της τουριστικής δραστηριότητας έγιναν εμφανή τον Απρίλιο - πριν ακόμη το επίσημο άνοιγμα του τομέα στις 15 Μαΐου - σε μια περίοδο που οι αρμόδιες αρχές σε βασικές, για την Ελλάδα, τουριστικές αγορές, συνέχισαν να συστήνουν την αποφυγή ταξιδιών στο εξωτερικό. Πράγματι, οι διεθνείς πτήσεις στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών και στα βασικά περιφερειακά αεροδρόμια αυξήθηκαν σε σχεδόν 200 χιλιάδες τον Απρίλιο του 2021 από 12 χιλιάδες τον Απρίλιο του 2020 (όταν απαγορεύονταν οι διεθνείς μετακινήσεις), προφανώς, όμως, παραμένουν δραστικά χαμηλότερες από τα 1,2 εκατ. τον Απρίλιο του 2019. Ο αρχικός προγραμματισμός πτήσεων από τις κυριότερες αεροπορικές εταιρίες, η επανεκκίνηση της κρουαζιέρας, αλλά και ο υφιστάμενος σχεδιασμός των μεγάλων διεθνών τουριστικών πρακτορείων, προοιωνίζουν 3ψηφια αύξηση της εισερχόμενης τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα το 3ο τρίμηνο, αν και οι τρέχουσες κρατήσεις παραμένουν ακόμα σε χαμηλά επίπεδα ένα δεκαήμερο μετά το άνοιγμα του τουρισμού.

•Ο δείκτης οικονομικού κλίματος (ESI) για την Ελλάδα αυξήθηκε τον Απρίλιο, για 3ο συνεχή μήνα, στις 97,9 μονάδες - υψηλό 12 μηνών. Όλοι οι επιχειρηματικοί τομείς της έρευνας (βιομηχανία, υπηρεσίες, λιανικό εμπόριο και κατασκευές) και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών κινήθηκαν σε υψηλότερα επίπεδα. Ειδικά, οι δείκτες εμπιστοσύνης στις κατασκευές και το λιανικό εμπόριο κατέγραψαν τις μεγαλύτερες σωρευτικές αυξήσεις από την αρχή του έτους, στις 49,1 και 25,3 μονάδες αντίστοιχα, και ανήλθαν σε τιμές που συνεπάγονται επέκταση της δραστηριότητας, για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2008 και τον Απρίλιο του 2020, αντίστοιχα.

•Οι νέες ταξινομήσεις οχημάτων ιδιωτικής χρήσης αυξήθηκαν στις 15 χιλιάδες τον Απρίλιο του 2021, σε σύγκριση με 3 χιλιάδες τον Απρίλιο του 2020 και 18 χιλιάδες τον Απρίλιο του 2019.

•Ο βιομηχανικός τομέας παρέμεινε ανθεκτικός, με τον ελληνικό Δείκτη Υπευθύνων Προμηθειών (PMI) στην μεταποίηση να ανέρχεται σε υψηλό 14 μηνών - 54,4 τον Απρίλιο, σε σύγκριση με 50,4 το 1ο τρίμηνο του 2021 και 46,6 κατά μέσο όρο το 2020 - αποτυπώνοντας την ισχυρότερη βελτίωση των λειτουργικών συνθηκών στον κλάδο από τον Φεβρουάριο του 2020, καθώς αυξήθηκαν η τρέχουσα παραγωγή και οι νέες παραγγελίες, ειδικά, από την εγχώρια αγορά.

•Τα φορολογικά έσοδα επιβεβαίωσαν την ανοδική τάση στην οικονομική δραστηριότητα, καθώς αυξήθηκαν κατά 5,8% ετησίως τον Απρίλιο και κατά 6,2% στο 4μηνο του 2021, από μέση ετήσια πτώση 15,5% το 2020.

•Η αξία των χρηματοοικονομικών συναλλαγών στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα επιταχύνθηκε περαιτέρω τον Απρίλιο-Μάιο (+20,6% ετησίως) από 11,4% ετησίως το 1ο τρίμηνο του 2021.

Η επικαιροποίηση του δείκτη της ΕΤΕ βάσει των πλέον πρόσφατων στοιχείων υποδηλώνει μείωση του ΑΕΠ το 1ο τρίμηνο του 2021 μικρότερη του 7,5% ετησίως (αρχική εκτίμηση ΕΤΕ:

-9,5% ετησίως - Μάρτιος 2021) κατόπιν ετήσιας μείωσης 7,9% το 4ο τρίμηνο του 2020. Το ΑΕΠ του 1ου τριμήνου εκτιμάται τώρα ότι θα αυξηθεί - για 3ο συνεχόμενο τρίμηνο - με ρυθμό 1,0% σε εποχικά διορθωμένη τριμηνιαία βάση.

Η συνδυαστική επίδραση της ανοδικά αναθεωρημένης νέας εκτίμησης για το 1ο τρίμηνο και της διαφαινόμενης τάσης για αύξηση του ΑΕΠ με διψήφιο περίπου ρυθμό το 2ο τρίμηνο του 2021 αυξάνει την πιθανότητα η ετήσια αύξηση του ΑΕΠ να υπερβεί το 4,7% που προβλέπει το βασικό μας σενάριο για το σύνολο του 2021 (βλ. Τεύχος Μαρτίου 2021 Εθνικής Τράπεζας: "Greece Macro Outlook - Catalysts & challenges for 2021").

Η ανωτέρω εκτίμηση ενσωματώνει πρόβλεψη για ετήσια αύξηση των τουριστικών εσόδων της τάξης του 80% - με τα έσοδα, ωστόσο, να παραμένουν κατά 55% χαμηλότερα από το 2019 - η οποία εξακολουθεί να είναι εύλογη, βάσει πρώιμων ενδείξεων για υπερδιπλασιασμό της τουριστικής κίνησης από το τρίτο τρίμηνο του 2021 και μετά.

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Ρήξη μηνίσκου ο Ναν, εκτός για 1,5 με 2 μήνες

All Content

Ολυμπιακός: Αποκαλύφθηκαν οι νέες εμφανίσεις της σεζόν 2026-27 (pics & vid)

All Content - BusinessNews.gr

Σε ισχύ το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τις ΑΠΕ - Πού μπαίνουν «κόφτες» για νέα φωτοβολταϊκά και αιολικά

All Content - BusinessNews.gr

Έφυγε απο τη ζωή ο Μιχάλης Φανδρίδης - Σημαντική η πορεία του στον κλάδο FMCG

All Content - BusinessNews.gr

METKA: Διευρύνει τις δυνατότητες στις υποδομές με την απόκτηση του 49% της ΚΟΣΜΟ Κατασκευαστική

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Αποκάλυψη για το νέο Hyundai Tucson

FleetNews

Πώς η τηλεματική μεταμόρφωσε έναν εταιρικό στόλο 600 οχημάτων

FleetNews

Η Sixt ξεπέρασε τα 2 δισ. ευρώ σε έσοδα το α΄ εξάμηνο – Αύξηση 11,3%

All Content

Έγινε η επίσημη «πρώτη» του Περιστερίου - Ξανθόπουλος: «Να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας» (pics)

All Content

Μήτογλου, Ντόρσεϊ και Θανάσης Αντετοκούνμπο για τους αγώνες με Ουκρανία και Ισπανία (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Παροχές σε είδος στους εργαζόμενους: Τα όρια, οι φόροι και τι αλλάζει στις διατακτικές σίτισης

All Content - BusinessNews.gr

ΣΔΙΤ 451 εκατ. ευρώ: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, AKTOR, METLEN και ΑΒΑΞ στην τελική μάχη για τις νέες φυλακές Ασπροπύργου

All Content - BusinessNews.gr

Ψηφιακός συναγερμός: Αυξάνονται κυβερνοεπιθέσεις και ransomware παγκοσμίως - Η εικόνα στην Ελλάδα

FleetNews

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

FleetNews

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Σταθερή η άνοδος στο Χρηματιστήριο
Σταθερή η άνοδος στο Χρηματιστήριο 26/05/2021 - 13:57
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμή της πρώτης εκκαθάρισης για τις αυτόχθονες φυλές 26/05/2021 - 16:29
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμή της πρώτης εκκαθάρισης για τις αυτόχθονες φυλές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΣτΕ: «Oχι» στην επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στους δημόσιους υπαλλήλους
    19/08/2026 - 19:12 ΕΛΛΑΔΑ
  • Καρκίνος: Εξατομικευμένο εμβόλιο από Moderna και Merck, πέτυχε στη μεγάλη δοκιμή – Νέα εποχή στις θεραπείες
    19/08/2026 - 18:45 ΥΓΕΙΑ
  • Ιδιωτική ετικέτα: Γιατί «κολλάει» στο 24% στην Ελλάδα, ενώ σαρώνει στην Ευρώπη
    19/08/2026 - 18:21 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Πτώση 0,90%, στα 244,79 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    19/08/2026 - 18:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το υπουργείο Αμυνας εξετάζει μετακίνηση της πυροβολαρχίας Patriot από την Κάρπαθο στη Σούδα – Πιθανή ελληνική συνδρομή στη Βουλγαρία
    19/08/2026 - 17:25 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΕ-ΔΠΔ: Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Αντόνιο Κόστα στηρίζουν το ΔΠΔ μετά την επιβολή των αμερικανικών κυρώσεων
    19/08/2026 - 16:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ουκρανία: Νέα έρευνα για διαφθορά ανώτατων αξιωματούχων φέρνει νέους πονοκεφάλους στον πρόεδρο Ζελένσκι
    19/08/2026 - 16:46 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ιταλία: Νέο κύμα γυναικοκτονιών στη χώρα
    19/08/2026 - 16:42 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ: Η πλειοψηφία των Αμερικανών πιστεύει ότι ο Τραμπ πλούτισε με αθέμιτο τρόπο μέσω της προεδρίας του
    19/08/2026 - 16:37 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γερμανία: Δεύτερος Ουκρανός ύποπτος για τη συμμετοχή του στη δολιοφθορά των αγωγών Nord Stream συνελήφθη
    19/08/2026 - 16:29 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Τρίτης
    18/08/2026 - 20:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΔΙΤ 451 εκατ. ευρώ: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, AKTOR, METLEN και ΑΒΑΞ στην τελική μάχη για τις νέες φυλακές Ασπροπύργου
    19/08/2026 - 09:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ελληνόκτητο πλοίο χτυπήθηκε στα Στενά του Ορμούζ – Ενας ναυτικός έχασε τη ζωή του
    18/08/2026 - 20:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παροχές σε είδος στους εργαζόμενους: Τα όρια, οι φόροι και τι αλλάζει στις διατακτικές σίτισης
    19/08/2026 - 09:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Έφυγε απο τη ζωή ο Μιχάλης Φανδρίδης - Σημαντική η πορεία του στον κλάδο FMCG
    19/08/2026 - 12:17 ΠΡΟΣΩΠΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μάντζαρης: «Να γράψουμε ακόμη μία όμορφη σελίδα στην μπασκετική ιστορία της Μυκόνου»

19/08/2026 - 15:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πανιώνιος: «Η Gold Nutrition στην οικογένεια των συνεργατών μας»

19/08/2026 - 15:43
FleetNews
fleetnews.gr

Αποκάλυψη για το νέο Hyundai Tucson

19/08/2026 - 09:49
FleetNews
fleetnews.gr

Πώς η τηλεματική μεταμόρφωσε έναν εταιρικό στόλο 600 οχημάτων

18/08/2026 - 10:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo