Κυριακή, 5 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Επιμελητήρια: Πού διαφωνούν με το Υπ. Ανάπτυξης ως προς το πλαίσιο άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων
NEWSROOM NEWSROOM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
13/04/2021 · 17:14

Επιμελητήρια: Πού διαφωνούν με το Υπ. Ανάπτυξης ως προς το πλαίσιο άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων

Τις προτάσεις των επιμελητηρίων επί του σχεδίου νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων "Απλούστευση του πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων αρμοδιότητας Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Υποδομών και Μεταφορών, ρυθμίσεις για την μεταφορά στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας των αρμοδιοτήτων για τα εμπορικά σήματα και άλλες διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης" ανέπτυξε σήμερα στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του κ. Μίχαλου έχει ως εξής:

"Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, ως εκπρόσωπος του συνόλου των παραγωγικών τάξεων της χώρας μας, αισθάνεται ικανοποίηση για την εισαγόμενη, με το υπό συζήτηση νομοσχέδιο, γενικότερη απλούστευση των διαδικασιών, που αφορούν διάφορους τομείς της δημόσιας ζωής.

Η πρωτοβουλία αυτή της Κυβέρνησης και των Υπουργών που εισηγούνται τις μεταρρυθμίσεις αυτές, με στόχο τον ανασχεδιασμό των διαδικασιών εγκατάστασης και λειτουργίας των επιχειρήσεων, την ανάπτυξη και προσέλκυση επενδύσεων, και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, είναι μια επαινετή προσπάθεια και σαφώς κινείται προς την σωστή κατεύθυνση, αποτελώντας το έναυσμα για μια περαιτέρω ενίσχυση του έργου της απλούστευσης των διοικητικών διαδικασιών στην άσκηση οικονομικών δραστηριοτήτων.

Α) Όσον αφορά το Γενικό Εμπορικό Μητρώο, που έχει ανατεθεί από την πολιτεία στα επιμελητήρια και στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής.

1. Με το άρθρο 49 του νομοσχεδίου εισάγεται η δυνατότητα όπως ένα φυσικό πρόσωπο, όχι, όμως, νομικό πρόσωπο, που ασκεί οικονομική δραστηριότητα, αλλά δεν έχει εμπορικό χαρακτήρα αυτή η δραστηριότητά του (και συνεπώς δεν επιβάλλεται εκ του νόμου η εγγραφή του στο ΓΕΜΗ) εγγράφεται, για την οικονομική του αυτή δραστηριότητα στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, απαλλασσόμενο από διάφορες οικονομικές επιβαρύνσεις.

- Η προβλεπόμενη απαλλαγή αφορά τρία σημεία, την μη καταβολή των ανταποδοτικών τελών τήρησης της μερίδας στο ΓΕΜΗ, των ανταποδοτικών τελών καταχώρισης στο ΓΕΜΗ και των ανταποδοτικών τελών έκδοσης πιστοποιητικών και αντιγράφων. Ενώ αντίθετα προβλέπεται η καταβολή τελών ελέγχου προέγκρισης επωνυμίας.

- Φρονούμε ότι η ρύθμιση αυτή δεν είναι ορθή και θα πρέπει να επανεξετασθεί.

- Το ΓΕΜΗ προσφέρει τις υπηρεσίες του για την καταχώριση και την έκδοση των πιστοποιητικών ενώ για την τήρηση μερίδας θα μπορούσε να προβλεφθεί η μη καταβολή τέλους αφού δεν υφίσταται εμπορική ιδιότητα.

- Όμως, δεν είναι νοητό να προσφέρονται υπηρεσίες από το ΓΕΜΗ και να μην υπάρχουν τα ανταποδοτικά τέλη μόνο στις περιπτώσεις που προανέφερα (καταχώριση και έκδοση πιστοποιητικών).

- Η διάκριση μεταξύ εμπορικής και οικονομικής δραστηριότητας είναι δυσδιάκριτη για τον λόγο αυτό δε, φανταζόμαστε ότι το νομοσχέδιο προβλέπει την έκδοση Υπουργικής Απόφασης, που θα καθορίζει ποιοί Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας θα υπάγονται στο νέο αυτό καθεστώς, ώστε να εγγράφονται ως μέλη, που ασκούν οικονομική μόνο δραστηριότητα. Το σύστημα αυτό δεν φαίνεται να ικανοποιεί την πραγματική άσκηση της μιας ή της άλλης δραστηριότητας, δεδομένου ότι μια οικονομική δραστηριότητα μπορεί, στη πράξη, να είναι εμπορική και, με τον τρόπο αυτό, να αποφεύγει άλλες υποχρεώσεις του φορέα της άσκησης εμπορικής δράσης.

- Με άλλα λόγια, μπορεί ένα φυσικό πρόσωπο να δηλώσει ότι ασκεί οικονομική δραστηριότητα στο τομέα του πολιτισμού ή της κοινωνικής αγωγής και να εγγράφεται στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο με τις απαλλαγές του, αλλά στην πράξη να ασκεί κερδοφόρο δράση, οπότε θα πρέπει να ανήκει στους φορείς εμπορικής δραστηριότητας.

- Ενδεχομένως, ορθότερο θα ήταν να κρίνεται, για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση και μετά την δήλωση του υπόχρεου και την άσκηση των δραστηριοτήτων του, αν υπάγεται στο καθεστώς της απλής οικονομικής δραστηριότητας ή της εμπορικής δραστηριότητας.

- Προτείνουμε λοιπόν ότι θα πρέπει να ερευνηθεί, μήπως είναι καλύτερο να ανατεθεί αυτό το έργο στην υπηρεσία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου του κάθε Επιμελητηρίου, με αιτιολογημένη δε πράξη αυτού να καθορίζεται οριστικά που ανήκει ο δηλών την άσκηση οικονομικής δραστηριότητας.

2. Οι λοιπές διατάξεις του νομοσχεδίου (άρθρα 50 έως 54), είναι ορθές και δεν έχουμε καμιά παρατήρηση επ’ αυτών.

3. Ερχόμαστε τώρα στις διατάξεις του νομοσχεδίου για την μεταφορά των αρμοδιοτήτων για τα εμπορικά σήματα από την Διεύθυνση Σημάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (άρθρα 33 με 48 του νομοσχεδίου), ενός νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου, και όλο το σκεπτικό της μεταφοράς αυτής, επικεντρώνεται στην βούληση της Πολιτείας να ενεργοποιήσει την αποκέντρωση, να καταπολεμήσει, δηλαδή, τον λεγόμενο επιβλαβή κρατισμό.

- Ειδικότερα το άρθρο 33 του νομοσχεδίου, μεταφέρει τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Σημάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, ένα νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, που έχει ως κύριο σκοπό την κατοχύρωση και την προστασία των ευρεσιτεχνιών, ενός άλλου και διαφορετικού από τα παραπάνω τρία στοιχεία βιομηχανικής ιδιοκτησίας του επιχειρηματία.

- Όμως πρέπει να τονίσουμε ότι το εμπορικό σήμα είναι ένα από τα τρία βασικά στοιχεία της βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Το πρώτο, η επωνυμία, είναι η ταυτότητα του εμπόρου, το δεύτερο, ο διακριτικός τίτλος, είναι ο τίτλος του καταστήματος του εμπόρου και το τρίτο, το εμπορικό σήμα, είναι το όνομα του προϊόντος της επιχείρησης. Μάλιστα από το 1914, η επωνυμία και ο διακριτικός τίτλος, τηρούνται από τα Επιμελητήρια, ενώ το εμπορικό σήμα, από το Υπουργείο Εμπορίου.

- Αίτημα των Επιμελητηρίων ήταν, πάντοτε, όπως και τα τρία αυτά στοιχεία βιομηχανικής ιδιοκτησίας του επιχειρηματία να τηρούνται από τα Επιμελητήρια, γατί η συγκέντρωση τους μάλιστα στο "φυσικό σπίτι" του επιχειρηματία, σημαίνει τόσο οικονομία χρόνου και δαπάνης,όσο και άμεση και σαφή εξυπηρέτηση του επιχειρηματία καθώς και ασφάλεια στις συναλλαγές, δεδομένου ότι και τα τρία αυτά στοιχεία συνδέονται μεταξύ τους.

Στο σημείο αυτό προτείνουμε όπως όλες οι αρμοδιότητες αυτές για τα εμπορικά σήματα μεταφερθούν είτε στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος είτε στα τα κατά τόπους Επιμελητήρια, τα οποία αποτελούν νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου υπό την γενικότερη επίβλεψη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Το Γενικό Εμπορικό Μητρώο, που έχει ανατεθεί από την Πολιτεία στα Ελληνικά Επιμελητήρια και στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων λειτουργεί άψογα από το 2011, όπως είπε και ο κ. Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην αγόρευσή του στις 8-4-2021 στην παρούσα Επιτροπή "το ΓΕΜΗ πάει σφαίρα στην Ελλάδα", και πρόσθεσε ότι "αποτελεί μια πολύ πετυχημένη δραστηριότητα" και εδώ θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω όλους ότι το στελεχιακό δυναμικό του επιμελητηριακού χώρου είναι ικανό να αναλάβει άμεσα το έργο αυτό, σε συνεργασία, στην αρχική του φάση, και με τα στελέχη της Διεύθυνσης Σημάτων του Υπουργείου,

Β) Όσον αφορά τις διατάξεις του κεφαλαίου Β που αφορούν στη διευκόλυνση της αδειοδότησης και λειτουργίας των Κέντρων Αποθήκευσης και Διανομής, γενικά κινούνται σε σωστή κατεύθυνση όμως σας επισημαίνουμε τα εξής.

1ΟΝ η τοποθέτηση του μεγέθους 10% ως ποσοστού αποθήκευσης επικίνδυνων ουσιών στα ΚΑΔ, δεν λύνει ριζικά το θέμα της αδειοδότησης των ΚΑΔ μεικτού τύπου και πρέπει να επανέλθουμε για περαιτέρω βελτίωση της αδειοδότησης των αποθηκών αυτού του τύπου.

2ΟΝ Θέλω όμως να σταθώ ιδιαίτερα στο άρθρο 32 του νομοσχεδίου,που καταργεί τη συναίνεση των ιδιοκτητών που κατέχουν το 55% της έκτασης του Πάρκου Εξυγίανσης των Οινοφύτων. Επ’ αυτού καταθέτουμε τη ριζική μας διαφωνία για την επανεξέταση της εν λόγω διάταξης, με προσανατολισμό την απόσυρσή της.

- Η διάταξη αυτή φοβόμαστε ότι θα λειτουργήσει ανασταλτικά στις επιχειρήσεις, τις οποίες προσπαθούμε να πείσουμε για να οργανώσουμε τις 55 άτυπες συγκεντρώσεις που έχουμε εντοπίσει στη χώρα. Θα δημιουργήσει φοβίες και από λύση στα Οινόφυτα, θα γίνει εθνικό πρόβλημα για τη χωροταξία και την εξυγίανση των βιομηχανικών περιοχών.

Τελειώνοντας πιστεύουμε ότι η υλοποίηση της εξυγίανσης με την κατασκευή Πάρκου σε περιοχές με ήδη διαμορφωμένο καθεστώς άτυπων συγκεντρώσεων και με επιχειρήσεις εν λειτουργία, επιβάλει μακρά και επώδυνη διαδικασία διαβουλεύσεων και ενημέρωσης. Σκοπός είναι να πεισθούν τα εμπλεκόμενα μέρη για τα οφέλη της οργάνωσης και της πολεοδόμησης. Μόνο τότε μπορούν να προχωρήσουν τα σχέδια εξυγίανσης. Γι’ αυτό είναι πολύ σοφή η πρόβλεψη του νομοθέτη για συναίνεση της πλειοψηφίας (έστω 55%) και πολύ βιαστική και ατεκμηρίωτη η ενέργεια για την κατάργησή της. Γιατί χωρίς πλήρη γνώση και συνειδητοποίηση για το όφελος που προκύπτει, κανείς δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει δικαιώματα και εισφορές σε γη και χρήμα, σε ιδιωτικούς φορείς".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ
  • ·
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ζαν Μοντέρο: Το αντίο της Βαλένθια κι η αντίστροφη μέτρηση γα Ολυμπιακό!

All Content

Άρης: Ανακοίνωσε Κώστα Αντετοκούνμπο έως το 2029

All Content - BusinessNews.gr

Παράταση στα φορο-κίνητρα για την αγορά ακινήτων εξετάζει το οικονομικό επιτελείο

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 3,59% - Eπενδυτικό «στοίχημα» οι ελληνικές τράπεζες

All Content - BusinessNews.gr

Στην τελική ευθεία η έναρξη γεωτρήσεων για αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα στον Πρίνο

All Content

AIA RELATE: Σχεδίασε τη νέα ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια της Seanergy

All Content

Το Bright Group στηρίζει τα 11α βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

FleetNews

H AVATR έρχεται Ελλάδα μέσω της Autohellas

FleetNews

MAXUS: Eντυπωσιακή ανάπτυξη στην ελληνική αγορά

FleetNews

Σημαντική διάκριση για τον Όμιλο Συγγελίδη – Citroen

All Content

Εθνική: Φινάλε στην Α' φάση με Πορτογαλία στη Sunel Arena

All Content

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027: Το πανόραμα της ευρωπαϊκής ζώνης

All Content - BusinessNews.gr

Θεοδωρικάκος: Παρεμβάσεις διαφάνειας και προστασίας των πολιτών στις τραπεζικές δανειακές συναλλαγές

All Content - BusinessNews.gr

Το Bright Group στηρίζει τα 11α βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

All Content - BusinessNews.gr

Πόρτο Χέλι: Η ανάδυση ενός παγκόσμιου προορισμού "ήσυχης" πολυτέλειας -Επενδύσεις άνω του 1 δισ. ευρώ

FleetNews

Το BMW Group προωθεί τη χρήση της Physical AI

FleetNews

SUZUKI: Δωρεάν καλοκαιρινός τεχνικός έλεγχος

CSRΝews.gr

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκρίνει τα αναθεωρημένα ESRS για τη βιωσιμότητα

CSRΝews.gr

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. τιμήθηκε με το Σήμα Διαφορετικότητας

CSRΝews.gr

Δωρεά ύψους €4,5 εκατ. από το Kaizen Foundation αναβαθμίζει το ΕΣΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Citi: Καμία ανησυχία για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους
Citi: Καμία ανησυχία για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους 13/04/2021 - 14:06
Στο 5,4% αναβαθμίζει ο ΟΠΕΚ την πρόβλεψη για παγκόσμια ανάπτυξη φέτος 13/04/2021 - 17:30
Στο 5,4% αναβαθμίζει ο ΟΠΕΚ την πρόβλεψη για παγκόσμια ανάπτυξη φέτος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • The Master Miller: Η ελληνική εταιρεία από την Ηλεία στην κορυφή της διεθνούς κατάταξης ελαιολάδου
    05/07/2026 - 12:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κτηματολόγιο: Νέα ψηφιακή εποχή με τη μετάβαση όλων των συστημάτων στο «κυβερνητικό νέφος»
    14/06/2026 - 11:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο έως 7,4 δισ. ευρώ - Πρώτο «βαρόμετρο» για την αγορά το β΄ εξάμηνο
    05/07/2026 - 11:32 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ρεκόρ υποβολής δηλώσεων εισοδήματος πριν το «νήμα» της 15ης Ιουλίου - Προθεσμία 10 ημερών για διορθώσεις χωρίς πρόστιμο
    05/07/2026 - 11:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: «Καμία ανοχή στην πολιτική βία» – Στο επίκεντρο ακρίβεια, συντάξεις, Υγεία και ανάπτυξη
    05/07/2026 - 10:52 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τα τρία στοιχήματα του Σεπτεμβρίου: Μείωση τιμών, πακέτο της ΔΕΘ κα λήξη Ταμείου Ανάκαμψης
    05/07/2026 - 10:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης: Στις φλόγες επιχειρήσεις, κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους
    05/07/2026 - 10:03 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    05/07/2026 - 09:00 MEDIA
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    04/07/2026 - 19:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιράν: Δεκάδες χιλιάδες Ιρανοί συρρέουν για το προσκύνημα της σορού του Χαμενεΐ
    04/07/2026 - 17:33 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Παράταση στα φορο-κίνητρα για την αγορά ακινήτων εξετάζει το οικονομικό επιτελείο
    04/07/2026 - 12:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γιώργος Καραμέρος: Παραιτείται από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Πρώτος επιλαχών ο Χρ. Σπίρτζης
    04/07/2026 - 14:10 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Θεοδωρικάκος: Παρεμβάσεις διαφάνειας και προστασίας των πολιτών στις τραπεζικές δανειακές συναλλαγές
    04/07/2026 - 14:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    04/07/2026 - 19:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τουρκία: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στην Άγκυρα ενόψει της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ
    04/07/2026 - 13:40 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άρης: Ανακοίνωσε Κώστα Αντετοκούνμπο έως το 2029

05/07/2026 - 08:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ζαν Μοντέρο: Το αντίο της Βαλένθια κι η αντίστροφη μέτρηση γα Ολυμπιακό!

05/07/2026 - 08:24
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kathy Heyndels Fashion Show”

04/07/2026 - 16:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το Breakfast@Star ολοκληρώνει την πορεία του στο πρόγραμμα του Star

03/07/2026 - 14:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ισχυρή παρουσία στο YouTube κατέγραψε το Athletiko τον Ιούνιο

03/07/2026 - 14:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκρίνει τα αναθεωρημένα ESRS για τη βιωσιμότητα

03/07/2026 - 14:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. τιμήθηκε με το Σήμα Διαφορετικότητας

03/07/2026 - 13:12
FleetNews
fleetnews.gr

H AVATR έρχεται Ελλάδα μέσω της Autohellas

03/07/2026 - 06:09
FleetNews
fleetnews.gr

MAXUS: Eντυπωσιακή ανάπτυξη στην ελληνική αγορά

03/07/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“ Γιάννης Καραολής – Hair Awards 2026”

01/07/2026 - 13:57
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo