Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Εξοικονομώ - Αυτονομώ για πολυκατοικίες: Τα βήματα για επιχορηγήσεις έως 60%
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
03/12/2020 · 10:51

Εξοικονομώ - Αυτονομώ για πολυκατοικίες: Τα βήματα για επιχορηγήσεις έως 60%

Το νέο έτος -και συγκεκριμένα στις 18 Ιανουαρίου- αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων του "Εξοικονομώ-Αυτονομώ" για τις πολυκατοικίες.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Πρόκειται για την πρώτη φορά που οι πολυκατοικίες εντάσσονται στη διαδικασία της ενεργειακής αναβάθμισης και μέσω του προγράμματος, προϋπολογισμού σχεδόν 900 εκατ. ευρώ, θα πραγματοποιούνται παρεμβάσεις στους κοινόχρηστους χώρους.

Όπως προκύπτει από τον Οδηγό που εξέδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα υπάρχουν δύο τύποι αίτησης για συμμετοχή στο πρόγραμμα. Η αίτηση πολυκατοικίας τύπου Α θα αφορά κοινόχρηστες παρεμβάσεις και παρεμβάσεις στα επιμέρους διαμερίσματα, ενώ η αίτηση πολυκατοικίας τύπου Β θα περιλαμβάνει μόνο κοινόχρηστες παρεμβάσεις.

Παράλληλα, θα υποβάλλεται από τον εκπρόσωπο και θα αφορά μόνο αυτοτελείς παρεμβάσεις αναβάθμισης των κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικίας, χωρίς, δηλαδή, να συμπεριλαμβάνονται παρεμβάσεις στα διαμερίσματα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».

Με το πρόγραμμα δίνεται οριζόντια σε όλους τους ιδιοκτήτες βασικό ποσοστό επιχορήγησης 60% ανεξαρτήτως εισοδήματος, το οποίο προσαυξάνεται κατά 10% (μέσω του Covid-19 premium) για τα έτη 2020-2021, ενώ δίνεται ενεργειακό μπόνους 10% στις αιτήσεις πολυκατοικίας τύπου Α.

Αναλυτικότερα τι προβλέπεται σύμφωνα με τον Οδηγό:

Αίτηση πολυκατοικίας τύπου Α

Αφορά αίτηση πολυκατοικίας που υποβάλλεται από τον εκπρόσωπο της πολυκατοικίας και συνδέεται με επιμέρους αιτήσεις μεμονωμένων διαμερισμάτων που περιλαμβάνουν κοινόχρηστες και μη κοινόχρηστες παρεμβάσεις αναβάθμισης αυτών.

Για να υποβληθεί αίτηση πολυκατοικίας τύπου Α θα πρέπει να πληρούνται σωρευτικά τα ακόλουθα:

Η πολυκατοικία να έχει εκδώσει Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) «διαχείρισης πολυκατοικίας».
Μετά από απόφαση γενικής συνέλευσης, υποβάλλεται σχετική αίτηση από εκπρόσωπο του συνόλου των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων με στοιχεία σχετικά με την ικανοποίηση των κριτηρίων επιλεξιμότητας του τμήματος του κτιρίου που χρησιμοποιείται ως κατοικία, καθώς και επιμέρους αιτήσεις από καθέναν από τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα.
Υποβάλλεται Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης που αφορά συνολικά στο τμήμα του κτιρίου που χρησιμοποιείται ως κατοικία, συνοδευόμενο από έντυπο Πρότασης Παρεμβάσεων.
Πραγματοποιούνται κοινόχρηστες παρεμβάσεις.
Οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που δεν εντάσσονται ή δεν θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα συμμετέχουν στην υλοποίηση των παρεμβάσεων που έχουν δηλωθεί στην Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Πολυκατοικίας με ίδια κεφάλαια.
Αίτηση πολυκατοικίας τύπου Β – Κοινόχρηστες παρεμβάσεις

Αφορά αίτηση πολυκατοικίας που υποβάλλεται από τον εκπρόσωπο της πολυκατοικίας και περιλαμβάνει μόνον παρεμβάσεις των κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικίας, δηλαδή δεν συμπεριλαμβάνει παρεμβάσεις στα διαμερίσματα.

Για να υποβληθεί αίτηση πολυκατοικίας τύπου Β θα πρέπει να πληρούνται σωρευτικά τα ακόλουθα:

  • Να έχει εκδοθεί Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) «διαχείρισης πολυκατοικίας» για τους κοινόχρηστους χώρους και να έχει ανοιχθεί τραπεζικός λογαριασμός με αριθμό IBAN συνδεδεμένο με τον άνωθεν ΑΦΜ.
  • Μετά από απόφαση γενικής συνέλευσης, υποβάλλεται σχετική αίτηση από τον εκπρόσωπο του συνόλου των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων με στοιχεία σχετικά με την ικανοποίηση των κριτηρίων επιλεξιμότητας του τμήματος του κτιρίου που χρησιμοποιείται ως κατοικία, για το οποίο υπολογίζεται η επιχορήγηση.
  • Υποβάλλεται Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης που αφορά συνολικά στο τμήμα του κτιρίου που χρησιμοποιείται ως κατοικία, συνοδευόμενο από έντυπο Πρότασης Παρεμβάσεων.

Ποιες παρεμβάσεις προβλέπονται

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, περιλαμβάνονται οι εξής παρεμβάσεις βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης και μείωσης της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας (σε κατάσταση αναμονής και κίνησης): α) εγκατάσταση συστήματος μεταβαλλόμενων στροφών (inverter), β) εγκατάσταση διάταξης αντιστάθμισης της άεργου ισχύος της ηλεκτρικής εγκατάστασης και γ) εγκατάσταση συστήματος μεταβαλλόμενων στροφών (inverter) με ενσωματωμένο σύστημα αντιστάθμισης της άεργου ισχύος. Η χρηματοδότηση για την ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενου ανελκυστήρα θα είναι επιλέξιμη μόνον όταν, μετά το πέρας των παρεμβάσεων, θα υπάρχουν εγκατεστημένα στον ανελκυστήρα είτε τα συστήματα (α) και (β) είτε το σύστημα (γ).

Επιπρόσθετα, δύναται να περιλαμβάνονται και παρεμβάσεις αναβάθμισης του επιπέδου ασφάλειας της εγκατάστασης του ανελκυστήρα, καθώς και βελτίωσης της λειτουργικότητάς της. Σημειώνεται ότι οι παρεμβάσεις αυτές είναι επιλέξιμες μόνον ως συμπληρωματικές των παρεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση ανελκυστήρα και όχι ως αυτοτελείς.

Επίσης, είναι επιλέξιμη και η αντικατάσταση του υφιστάμενου ανελκυστήρα με νέο, υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης.

Στο πλαίσιο της ενεργειακής αναβάθμισης υφιστάμενου ανελκυστήρα ή αντικατάστασής του με νέο, υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης, είναι επιλέξιμες και δαπάνες που αφορούν στην προσβασιμότητα των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι επιλέξιμες δαπάνες που αφορούν στην εσωτερική επένδυση του θαλάμου του ανελκυστήρα.

Παράλληλα, όλα τα κατασκευαστικά στοιχεία του ανελκυστήρα που τοποθετούνται στο πλαίσιο των παρεμβάσεων πρέπει να είναι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία περί ανελκυστήρων και κατασκευαστικών στοιχείων για ανελκυστήρες (ΚΥΑ 28425/2008).

Μετά το πέρας των εργασιών, ο ανελκυστήρας πρέπει να πιστοποιείται και να καταχωρίζεται στο μητρώο ανελκυστήρων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Αναβάθμιση φωτισμού των κοινόχρηστων χώρων

Η παρέμβαση περιλαμβάνει την αντικατάσταση όλων των φωτιστικών σημείων με λαμπτήρες Led και την αντικατάσταση του συστήματος χρονισμού φωτισμού με έξυπνο σύστημα που περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα από τα ακόλουθα: αισθητήρες κίνησης, αισθητήρες ημέρας/νύχτας, σημείο ενεργοποίησης φωτισμού αναλόγως εισόδου/εξόδου.

Δικαιολογητικά υποβολής αίτησης πολυκατοικίας τύπου Α&Β (υποβάλλονται από το διαχειριστή/εκπρόσωπο της πολυκατοικίας)

  • Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Συνιδιοκτητών Πολυκατοικίας (Απόφαση Γενικής Συνέλευσης) για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα με συγκεκριμένες παρεμβάσεις και ορισμός εκπροσώπου πολυκατοικίας (Εντυπο Παραρτήματος ΙΙ) συνιδιοκτητών στις αιτούμενες παρεμβάσεις.
  • Οικοδομική άδεια ή/και άλλο αντίστοιχο/πρόσθετο νομιμοποιητικό έγγραφο (όπως για παράδειγμα υπαγωγή της δηλούμενης κατασκευής ή χρήσης σε νόμο τακτοποίησης αυθαίρετων κατασκευών), από τα οποία να προκύπτει το σύνολο της υφιστάμενης επιφάνειας κύριας χρήσης (κατοικίας), βοηθητικών και κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας, όπως καταγράφεται στο ΠΕΑ (συνολική επιφάνεια). Στα πρόσθετα νομιμοποιητικά έγγραφα συμπεριλαμβάνονται και αυτά που τυχόν αφορούν σε κάθε διαμέρισμα χωριστά. Η διαφορά (m2) μεταξύ συνολικής επιφάνειας ΠΕΑ και συνολικής επιφάνειας κύριας χρήσης, βοηθητικών και κοινόχρηστων χώρων που αναγράφεται στα ανωτέρω νομιμοποιητικά έγγραφα δεν μπορεί να υπερβαίνει το γινόμενο του πλήθους των διαμερισμάτων επί 7 m2. Σχετική διασταύρωση ότι τα ανωτέρω στοιχεία (οικοδομική άδεια, άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο, ΠΕΑ) συνάδουν μεταξύ τους, καθώς και με τις επιμέρους δηλώσεις Ε9 γίνεται κατά το στάδιο ελέγχου των δικαιολογητικών που προηγείται της τελικής εκταμίευσης.
  • Εάν η διεύθυνση που αναγράφεται στα δικαιολογητικά που προσκομίζονται δεν ταυτίζεται με τη σημερινή διεύθυνση του ακινήτου, απαιτείται επιπλέον η προσκόμιση βεβαίωσης από τον οικείο ΟΤΑ, από την οποία να προκύπτει η ταυτοποίηση του ακινήτου.
  • Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (Α’ ΠΕΑ), συνοδευόμενο από Εντυπο Πρότασης Παρεμβάσεων υπογεγραμμένο από τον αιτούντα και τον ενεργειακό επιθεωρητή, που συμπεριλαμβάνει το συνδυασμό παρεμβάσεων της πρώτης από τις προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας που καταγράφονται στο Α’ ΠΕΑ, καθώς και τυχόν επιπλέον παρεμβάσεις εξοικονόμησης/αυτονόμησης που δεν συμπεριλαμβάνονται στις προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας του Α’ ΠΕΑ.
  • Ειδικά για τις πολυκατοικίες τύπου Β φωτοαντίγραφο λογαριασμού παροχής ηλεκτρικού ρεύματος κοινοχρήστων.

Ενεργειακός επιθεωρητής

Πέρα από την έκδοση ΑΦΜ αλλά και τραπεζικού λογαριασμού (μόνο για Αιτήσεις Πολυκατοικίας Τύπου Β), η διαδικασία προβλέπει την έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης του ακινήτου και τη συμπλήρωση του Εντύπου Πρότασης Παρεμβάσεων από τον ενεργειακό επιθεωρητή. Ο εκπρόσωπος (και τα διαμερίσματα σε περίπτωση πολυκατοικίας τύπου Α), εφόσον συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση στο πληροφοριακό σύστημα της επίσημης διαδικτυακής πύλης του προγράμματος την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος που αφορά στις πολυκατοικίες.

Εν συνεχεία, διενεργείται αυτόματος έλεγχος των στοιχείων που εισήχθησαν στο πληροφοριακό σύστημα και εφόσον διασταυρωθεί η εγκυρότητά τους, οι δυνητικά ωφελούμενοι υποβάλλουν την αίτηση και αυτή υπάγεται στο πρόγραμμα μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων πόρων. Επειτα εκδίδεται η απόφαση υπαγωγής στο πρόγραμμα. Μετά την υλοποίηση των παρεμβάσεων, οι ωφελούμενοι απευθύνονται εκ νέου σε ενεργειακό επιθεωρητή (διαφορετικό από αυτόν που συνέταξε το πρώτο Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης), ώστε να διενεργηθεί δεύτερη ενεργειακή επιθεώρηση της ιδιοκτησίας τους και να εκδοθεί το δεύτερο ΠΕΑ. Στη βάση του δεύτερου αυτού Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης, και αφού διαπιστωθεί η επίτευξη του ενεργειακού στόχου και ο έλεγχος των δικαιολογητικών, ολοκληρώνεται η καταβολή των κινήτρων του προγράμματος στους ωφελούμενους.

Σημειώνεται ότι η δαπάνη για το κόστος των δύο ενεργειακών επιθεωρήσεων, η δαπάνη του συμβούλου έργου και τυχόν δαπάνες μελετών καλύπτονται εξολοκλήρου από το πρόγραμμα, υπό την προϋπόθεση υπαγωγής της αίτησης και επίτευξης του ελάχιστου ενεργειακού στόχου.

Help Desk

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 6241829 (20 γραμμές), το οποίο θα λειτουργεί καθημερινά -εργάσιμες ημέρες- από τις 07.00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλύπτει όχι μόνο τα «βασικά» ερωτήματα (ποιοι είναι δικαιούχοι, οδηγίες για την υποβολή της αίτησης κ.λπ.), αλλά και εξειδικευμένα θέματα για τις επιλέξιμες παρεμβάσεις, τη χρήση της πλατφόρμας κ.ά., στα οποία θα απαντούν μηχανικοί και εξειδικευμένοι τεχνικοί σύμβουλοι.

Επιπροσθέτως, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση support.exοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι επιχορηγήσεις

  • ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Βαριά καμπάνα του ΝΒΑ στους Κλίπερς για τον Λέοναρντ!

All Content

Γιαν Μοντέρο: Η αποθέωση από φίλους του Ολυμπιακού στην άφιξή του (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Αρνητικός πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Αύγουστο 2026

All Content - BusinessNews.gr

Saint Laurent Greece: Το luxury αντέχει – Άλμα 48,9% στις πωλήσεις

All Content - BusinessNews.gr

Αττικά Πολυκαταστήματα: Τζίρος 113,6 εκατ. ευρώ το α΄ εξάμηνο – Αύξηση 5% στα καθαρά κέρδη

All Content

Στην The Weekend Agency το Möller’s

All Content

Η WHY αναλαμβάνει την επικοινωνία του O/PURIST

FleetNews

Zeekr: Στο Top 3 των πολυτελών ηλεκτρικών μαρκών τον Ιούλιο

FleetNews

BMW: Νέες λειτουργίες ενεργητικής ασφάλειας στον βασικό εξοπλισμό

FleetNews

Σε ισχύ νέος κανονισμός στη σχεδίαση αυτοκινήτων

All Content

Άρης: Με Σπανούλη, Θανάση και διεθνείς το video της προπόνησης (vid)

All Content

Το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content - BusinessNews.gr

Trade Estates: Καθαρά κέρδη 22,3 εκατ. ευρώ για το α΄ εξαμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Oι δυο ταχύτητες στις μειώσεις τιμών, ο νέος Βρετανός πρέσβης και τα POS της «σχεδίας»

All Content - BusinessNews.gr

Αλ. Τσίπρας: Σχέδιο ανασυγκρότησης 7,39 δισ. ευρώ – Εθνικό Ταμείο Σύγκλισης και «Πατριωτική Εισφορά»

FleetNews

Νέα πρόσωπα στη Kosmocar

FleetNews

Νέο CUPRA Born με έως 631 χλμ. αυτονομία και 326 PS

CSRΝews.gr

Όμιλος Fourlis: Οι επιδόσεις βιωσιμότητας του 2025

CSRΝews.gr

Ταμείο Απανθρακοποίησης: Πράσινο φως για έργα 2,3 δισ. ευρώ στα ελληνικά νησιά

CSRΝews.gr

«Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»: Συστάσεις για την πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων στα σχολεία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

120 δόσεις: Τι προβλέπει η τροπολογία για την επανένταξη οφειλετών
120 δόσεις: Τι προβλέπει η τροπολογία για την επανένταξη οφειλετών 03/12/2020 - 09:22
Αποζημίωση ενοικίου: Πότε θα πληρωθεί-Έως και πενταψήφια τα ποσά επιστροφών 03/12/2020 - 10:57
Αποζημίωση ενοικίου: Πότε θα πληρωθεί-Έως και πενταψήφια τα ποσά επιστροφών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Το ελληνικό comeback στον Stoxx 600 - Ποια εννέα «βαριά» χαρτιά επιστρέφουν
    03/09/2026 - 07:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Σε αρνητικό έδαφος το κλείσιμο των συναλλαγών της Τετάρτης
    02/09/2026 - 21:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Project-S: Παρουσίασε την αποστολή της «Safeguarding Space Access and Exploration» για ασφαλέστερο Διάστημα
    02/09/2026 - 20:25 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης συμμετέχει στην 90η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
    02/09/2026 - 19:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ: Περιορισμένη αύξηση των μισθολογίων στον ιδιωτικό τομέα κατά 38.000 τον Αύγουστο
    02/09/2026 - 19:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • MEGATUGS: Αναπτύσσει δύο ελληνικά ναυαγοσωστικά στις πιο επικίνδυνες θάλασσες
    02/09/2026 - 18:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΔΕ: Στην 90η ΔΕΘ οι Δήμοι διεκδικούν ισχυρότερο ρόλο στον σχεδιασμό της χώρας
    02/09/2026 - 18:23 ΕΛΛΑΔΑ
  • Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο: Δέχτηκε δύο προσφορές για το Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου
    02/09/2026 - 18:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Πτώση 0,32%, στα 307,24 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    02/09/2026 - 17:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Motor Oil: Διπλή διάκριση στην αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης στα WITSA Global AI Awards
    02/09/2026 - 17:49 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Trade Estates: Καθαρά κέρδη 22,3 εκατ. ευρώ για το α΄ εξαμηνο
    02/09/2026 - 10:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΙΕΛΚΑ: Αρνητικός πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Αύγουστο 2026
    02/09/2026 - 13:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος γενικός διευθυντής ο Ηρακλής Δασκαλόπουλος
    02/09/2026 - 11:22 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ταμείο Απανθρακοποίησης: Πράσινο φως για έργα 2,3 δισ. ευρώ στα ελληνικά νησιά
    02/09/2026 - 09:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Aldeus: Νέα πλατφόρμα μετατρέπει την ειδησεογραφική ροή ενός Μέσου σε βίντεο
    02/09/2026 - 14:40 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Βαριά καμπάνα του ΝΒΑ στους Κλίπερς για τον Λέοναρντ!

02/09/2026 - 20:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κολοσσός Ρόδου: Πρώτο τεστ με Πρωτέα στη Βούλα

02/09/2026 - 20:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MAMALO All Day Resto Bar” αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με ένα εντυπωσιακό Full Moon Dinner Party, στην παραλία της Κινέτας!

02/09/2026 - 15:36
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νέα Head of Corporate Communication στην AB Βασιλόπουλος

02/09/2026 - 13:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Fourlis: Οι επιδόσεις βιωσιμότητας του 2025

02/09/2026 - 13:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος Fourlis: Οι επιδόσεις βιωσιμότητας του 2025

02/09/2026 - 13:02
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ταμείο Απανθρακοποίησης: Πράσινο φως για έργα 2,3 δισ. ευρώ στα ελληνικά νησιά

02/09/2026 - 10:14
FleetNews
fleetnews.gr

Zeekr: Στο Top 3 των πολυτελών ηλεκτρικών μαρκών τον Ιούλιο

02/09/2026 - 08:03
FleetNews
fleetnews.gr

BMW: Νέες λειτουργίες ενεργητικής ασφάλειας στον βασικό εξοπλισμό

01/09/2026 - 11:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo