Σάββατο, 14 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΤτΕ: Μειώθηκαν κατά 71% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το Μάρτιο
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
22/05/2020 · 14:41

ΤτΕ: Μειώθηκαν κατά 71% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το Μάρτιο

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, εκτιμάται ότι το ταξιδιωτικό ισοζύγιο το Μάρτιο του 2020 εμφάνισε πλεόνασμα 32 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 68 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2019.

Ειδικότερα, μείωση κατά 71,0% κατέγραψαν το Μάρτιο του 2020 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 92 εκατ. ευρώ, έναντι 318 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2019, ενώ μείωση κατά 75,7% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Μάρτιος 2020: 61 εκατ. ευρώ, Μάρτιος 2019: 250 εκατ. ευρώ).

Η μείωση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην πτώση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 46,8%, καθώς και στη μείωση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 45,7%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 1,8% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 8,9% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2020, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 185 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 165 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2019. Μείωση κατά 127 εκατ. ευρώ (-17,1%) παρουσίασαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 619 εκατ. ευρώ, ενώ μείωση κατά 148 εκατ. ευρώ (-25,5%) παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 434 εκατ. ευρώ. Η μείωση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην πτώση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 11,4%, καθώς και στη μείωση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 5,6%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 3,3% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 16,4% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Ταξιδιωτικές εισπράξεις

Το Μάρτιο του 2020, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις μειώθηκαν κατά 71,0% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019. Αναλυτικότερα, μείωση κατά 67,2% εμφάνισαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 43 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 μειώθηκαν κατά 74,0% (Μάρτιος 2020: 46 εκατ. ευρώ, Μάρτιος 2019: 176 εκατ. ευρώ). Η πτώση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 ήταν αποτέλεσμα της μείωσης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 71,9% (Μάρτιος 2020: 30 εκατ. ευρώ, Μάρτιος 2019: 106 εκατ. ευρώ), όπως επίσης και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 48,2%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 14 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 82,0% και διαμορφώθηκαν στα 6 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 51,1% και διαμορφώθηκαν στα 5 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, πτώση κατά 82,5% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 5 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 79,3% και διαμορφώθηκαν στα 9 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 62,4% και διαμορφώθηκαν στα 2 εκατ. ευρώ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2020, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν μείωση κατά 17,1% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019 και διαμορφώθηκαν στα 619 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην πτώση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 κατά 26,9%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 241 εκατ. ευρώ, καθώς και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 κατά 7,8%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 373 εκατ. ευρώ. Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 198 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 21,4%, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ εμφάνισαν πτώση κατά 44,6% και διαμορφώθηκαν στα 44 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 39,4% και διαμορφώθηκαν στα 49 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 47,2% και διαμορφώθηκαν στα 14 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, πτώση κατά 27,4% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 52 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 37,7% και διαμορφώθηκαν στα 46 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 62,1% και διαμορφώθηκαν στα 6 εκατ. ευρώ.

Εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση το Μάρτιο του 2020 διαμορφώθηκε στις 411 χιλ. ταξιδιώτες, μειωμένη κατά 46,8% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων μειώθηκε κατά 57,9%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών κατά 27,5%. Η μείωση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης ήταν αποτέλεσμα της πτώσης της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες της ΕΕ-27 κατά 32,5% και της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 κατά 59,2%.

Αναλυτικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε στις 85 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας μείωση κατά 58,9%, ενώ αύξηση κατά 3,8% εμφάνισε η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ (Μάρτιος 2020: 157 χιλ., Μάρτιος 2019: 151 χιλ.). Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία μειώθηκε κατά 71,3% και διαμορφώθηκε στις 20 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γαλλία μειώθηκε κατά 51,2% και διαμορφώθηκε στις 14 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκε κατά 69,4% και διαμορφώθηκε στις 16 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις ΗΠΑ μειώθηκε κατά 59,3% και διαμορφώθηκε στις 25 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία παρουσίασε πτώση κατά 64,5% και διαμορφώθηκε στις 4 χιλ. ταξιδιώτες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2020, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση μειώθηκε κατά 5,6% και διαμορφώθηκε στις 1.828 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 1.936 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων μειώθηκε κατά 8,2%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών αυξήθηκε κατά 1,2%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 διαμορφώθηκε στις 901 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας πτώση κατά 3,0% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 μειώθηκε κατά 7,9% και διαμορφώθηκε στις 927 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ μειώθηκε κατά 6,9%, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 1,8%.

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε πτώση κατά 25,1% και διαμορφώθηκε στις 133 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία μειώθηκε κατά 38,5% και διαμορφώθηκε στις 34 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκε κατά 18,6% και διαμορφώθηκε στις 117 χιλ. ταξιδιώτες και αυτή από τις ΗΠΑ μειώθηκε κατά 17,6% και διαμορφώθηκε στις 86 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 27,5% και διαμορφώθηκε στις 22 χιλ. ταξιδιώτες.

  • ΤΤΕ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Όσμαν: Ρεκόρ καριέρας με 36 PIR και MVP της 31ης αγωνιστικής

All Content

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Άρης λόγω της δολοφονίας του 20χρονου στην Καλαμαριά

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 0,47% - Yψηλές διακυμάνσεις στις συνεδριάσεις

All Content - BusinessNews.gr

Σε ΦΕΚ το πλαίσιο ελέγχων και προστίμων για την αισχροκέρδεια - Τα 63 προϊόντα υπό παρακολούθηση

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Με +6,1% έτρεξε το πρώτο δίμηνο- Ρευστά ακόμη τα πάντα για την συνέχεια

All Content

Ελληνικά online media: Πολλά µέσα, λίγες «φωνές»

All Content

Minds: Αναλαμβάνει το Creative του νέου ψηφιακού προορισμού Telekom Center Athens

FleetNews

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

FleetNews

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

FleetNews

BMW Group: O μεγαλύτερος εξαγωγέας στις ΗΠΑ

All Content

Ήττα μετά από 64 μέρες και 19 σερί νίκες για τη Φενέρ, 79-73 από τον Ερυθρό Αστέρα! (vid)

All Content

Μπαρτσελόνα-Χάποελ Τελ Αβίβ 75-80: Σπουδαίο «διπλό» με Μπράιαντ-Οτούρου (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Vero Group: Συνεχίζει ανοδικά στα Βαλκάνια - Αύξηση πωλήσεων 5,7% το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Ο partner του Τrump από την Σαουδική Αραβία έφτασε στο Κολωνάκι, η Topshop ετοιμάζεται για την Ελλάδα και η Kafea Terra βάζει «νότες» πολυεθνικής στο χαρμάνι της

All Content - BusinessNews.gr

ECR HELLAS: Το πλάνο για την συνέχεια

FleetNews

Συνεργασία Mercedes-Benz με Great Wall Motor, στη Νότιο Αφρική

FleetNews

BYD Blade Battery 2.0 και FLASH Charging: Η απόλυτη λύση φόρτισης

CSRΝews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

CSRΝews.gr

Η ERGO Ασφαλιστική Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Αναστολή συμβάσεων εργασίας: Πώς θα εφαρμοστεί ως τον Ιούλιο;
Αναστολή συμβάσεων εργασίας: Πώς θα εφαρμοστεί ως τον Ιούλιο; 22/05/2020 - 14:20
Οίκος Ναύτου: Από σήμερα ξεκινά η καταβολή 3,065 εκατ. ευρώ προς ανέργους ναυτικούς 22/05/2020 - 14:55
Οίκος Ναύτου: Από σήμερα ξεκινά η καταβολή 3,065 εκατ. ευρώ προς ανέργους ναυτικούς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 0,47% - Yψηλές διακυμάνσεις στις συνεδριάσεις
    13/03/2026 - 22:18 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στα 103,14 δολάρια έκλεισε η τιμή του πετρελαίου Μπρεντ, αύξηση 42% από την έναρξη του πολέμου
    13/03/2026 - 21:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρ. Παναγιωτόπουλος (ΤΕΡΝΑ): Μεταμορφώνουν την Κρήτη οι μεγάλες επενδύσεις της ΤΕΡΝΑ
    13/03/2026 - 21:00 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    13/03/2026 - 20:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΤΕ: Ο στρατηγικός ρόλος του στην ψηφιακή ωριμότητα της Ελλάδας - Οι προηγμένες υποδομές συνδεσιμότητας
    13/03/2026 - 20:15 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΗΠΑ: Αμοιβή $10 εκατ. σε πληροφοριοδότες για τον Χαμενεΐ και τους Φρουρούς της Επανάστασης
    13/03/2026 - 19:54 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σε ΦΕΚ το πλαίσιο ελέγχων και προστίμων για την αισχροκέρδεια - Τα 63 προϊόντα υπό παρακολούθηση
    13/03/2026 - 19:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιερρακάκης: Θα παρέμβουμε άμεσα αν εκτιμήσουμε ότι χρειάζονται πρόσθετα μέτρα για την κρίση
    13/03/2026 - 19:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παρασκηνιακές επαφές Ευρωπαίων με την Τεχεράνη για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ (FT)
    13/03/2026 - 19:08 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Κούβα ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε συνομιλίες με τις ΗΠΑ
    13/03/2026 - 18:37 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ECR HELLAS: Το πλάνο για την συνέχεια
    13/03/2026 - 01:18 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Σούπερ μάρκετ: Με +6,1% έτρεξε το πρώτο δίμηνο- Ρευστά ακόμη τα πάντα για την συνέχεια
    13/03/2026 - 07:26 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ο partner του Τrump από την Σαουδική Αραβία έφτασε στο Κολωνάκι, η Topshop ετοιμάζεται για την Ελλάδα και η Kafea Terra βάζει «νότες» πολυεθνικής στο χαρμάνι της
    13/03/2026 - 08:04 ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • Vero Group: Συνεχίζει ανοδικά στα Βαλκάνια - Αύξηση πωλήσεων 5,7% το 2025
    13/03/2026 - 08:14 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Σαράντης: Για το 2026, η διοίκηση αναμένει καθαρές πωλήσεις στα 620 εκατ. ευρώ
    13/03/2026 - 08:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Όσμαν: Ρεκόρ καριέρας με 36 PIR και MVP της 31ης αγωνιστικής

13/03/2026 - 21:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

13/03/2026 - 21:51
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Effie Kostaki βρίσκεται πίσω από το σύγχρονο ελληνικό brand EFFIEKTHEBRAND

13/03/2026 - 18:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δυναμική συμμετοχή στο MAD Forum 2026

13/03/2026 - 15:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Βραβευμένες με Όσκαρ» ταινίες στο Ertflix

13/03/2026 - 14:34
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Loose Face Powder No.02 Natural Pink

13/03/2026 - 11:19
FleetNews
fleetnews.gr

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

13/03/2026 - 07:15
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

13/03/2026 - 07:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

12/03/2026 - 15:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

12/03/2026 - 15:35
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo