Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
HSBC: Γιατί οι εκλογές αποτελούν θετική εξέλιξη για τις ελληνικές τράπεζες
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
18/06/2019 · 03:00

HSBC: Γιατί οι εκλογές αποτελούν θετική εξέλιξη για τις ελληνικές τράπεζες

Οι θετικές εξελίξεις γύρω από την Ελλάδα και η αισιοδοξία σχετικά με τη μείωση των NPEs είναι οι λόγοι πίσω από το ράλι των ελληνικών τραπεζών το τελευταίο διάστημα, όπως σημειώνει η HSBC σε νέα έκθεσή της με τίτλο "Ελληνικές Τράπεζες: Ίκαρος ή Δαίδαλος". Έτσι, λόγω και των αναθεωρημένων εκτιμήσεών της για τα μεγέθη του κλάδου, προχωρά στην αύξηση των τιμών-στόχων που διατηρούσε και για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, επισημαίνοντας πως οι κίνδυνοι έχουν πλέον περιοριστεί.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Οι θετικές εξελίξεις γύρω από την Ελλάδα και η αισιοδοξία σχετικά με τη μείωση των NPEs είναι οι λόγοι πίσω από το ράλι των ελληνικών τραπεζών το τελευταίο διάστημα, όπως σημειώνει η HSBC σε νέα έκθεσή της με τίτλο "Ελληνικές Τράπεζες: Ίκαρος ή Δαίδαλος". Έτσι, λόγω και των αναθεωρημένων εκτιμήσεών της για τα μεγέθη του κλάδου, προχωρά στην αύξηση των τιμών-στόχων που διατηρούσε και για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, επισημαίνοντας πως οι κίνδυνοι έχουν πλέον περιοριστεί.

Εκτόξευση της κεφαλαιοποίησης κατά 122%

Σε ό,τι αφορά στο ράλι, η HSBC σημειώνει πως η αγορά έχει αποκτήσει τελευταίο μία πιο θετική στάση για τον ελληνικό τραπεζικό κλάδο με τις τράπεζες, όπως και ο Δαίδαλος, να βρίσκουν τελικά τρόπο να ξεφύγουν από τον λαβύρινθο των χαμηλών επιπέδων που άγγιξαν στα μέσα Ιανουαρίου, με την συνολική τους κεφαλαιοποίηση να εκτοξεύεται κατά 122%. Αν και δεν έχουν αλλάξει πολλά από την προηγουμένη έκθεσή της βρετανικής τράπεζας στα μέσα Μαΐου, με τα Business plans των διοικήσεων να αφαιρούν στις πιέσεις στην κερδοφορία και η ομαλοποίηση των ισολογισμών να συνεχίζεται, ωστόσο σε ότι αφορά τα έσοδα ήρθε η ώρα να τηρηθεί μία πιο θετική στάση.

Οι νέες-τιμές στόχοι

Αν και προχώρησε στην αύξηση όλων των τιμών-στόχων ωστόσο, λόγω του πρόσφατου ισχυρού re-rating, η HSBC αποφάσισε να υποβαθμίσει τις συστάσεις για τις περισσότερες τράπεζες καθώς τα περιθώρια ανόδου μοιάζουν πλέον περιορισμένα. Έτσι, υποβαθμίζει σε hold από buy την σύσταση για Πειραιώς, Εθνική και Eurobank και κρατά την Alpha Bank ως τη μόνη τράπεζα με σύσταση buy.

Όπως σημειώνει, τα επίπεδα κεφαλαιοποίησης και κερδοφορίας της Alpha Bank δεν δικαιολογούν το γεγονός ότι η μετοχή της – από [πλευρά αποδόσεων - έχει μείνει πίσω σε σχέση με τις υπόλοιπες τράπεζες και θεωρεί ότι και αυτή θα παρουσιάσει το δικό της business plan αργότερα μέσα στο έτος.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της, η Alpha Bank θα βρεθεί σε "μοναδική θέση" το 2022 και θα μπορέσει να επιταχύνει την ομαλοποίηση του ισολογισμού της εκμεταλλευόμενη την ανώτερη κεφαλαιακή της θέση.

Σε ό,τι αφορά στις τιμές-στόχους, για την Alpha την αυξάνει στα 2,47 ευρώ από 1,93 ευρώ πριν, για την Eurobank την αυξάνει στο 0,94 ευρώ από 0,80 ευρώ πριν, για την Εθνική στα 2,80 ευρώ από 2,29 πριν και για την Πειραιώς στα 3 ευρώ από 1,91 ευρώ πριν. Έτσι, τα περιθώρια ανόδου που "βλέπει" στο ταμπλό διαμορφώνονται στο 46,6% για την Alpha, στο 9,4% για την Eurobank, στο 15,7% για την Εθνική και στο μόλις 1,4% για την Πειραιώς.

Καταλύτης οι εκλογές

Η πρόσφατη ισχυρή απόδοση των ελληνικών τραπεζών τον Μάιο οφείλεται απόλυτα στην τελευταία εβδομάδα του μήνα. Ο οδηγός ήταν τα αποτελέσματα των τριπλών εκλογών, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εμφανίζει πολύ ισχυρότερα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα, τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις αυτοδιοικητικές, με διαφορά 9,35% από το κόμμα της κυβέρνησης. Έτσι, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για τις 7 7 Ιουλίου.

Τα spreads των ελληνικών κρατικών ομολόγων μειώθηκαν σε χαμηλά πολλών ετών. Ωστόσο, καθώς αποτελούν και το βασικό trade της ανάκαμψης της Ελλάδας, οι τράπεζες ήταν αυτές που βρέθηκαν στο επίκεντρο με την συνολική τους κεφαλαιοποίηση να αυξάνεται κατά 27% μέσα σε διάστημα τεσσάρων μόνον ημερών.

Οι τρεις λόγοι που οι εκλογές αποτελούν θετική εξέλιξη για την Ελλάδα

Η HSBC εκτιμά πως οι λόγοι για τους οποίους το αποτέλεσμα των εκλογών και η επακόλουθη προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών αποτελούν θετική εξέλιξη για την αγορά, είναι τρεις:

1) Καλύτερα. Η Νέα Δημοκρατία θεωρείται γενικά από την αγορά ως περισσότερο φιλική προς τις επιχειρήσεις και μετά αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου η αγορά θεωρεί ως πολύ πιθανή την νίκη της Ν.Δ και στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

2) Ταχύτερα. Με τις εθνικές εκλογές αρχικά είχαν προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, η Ελλάδα ήδη βρισκόταν σε προεκλογική περίοδο, και έτσι η συντόμευση της προεκλογικής περιόδου θεωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό ότι περιορίζει την αβεβαιότητα και το περιθώριο δημοσιονομικού εκτροχιασμού.

3) Ισχυρότερα. Τα ισχυρά ποσοστά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαιρετίστηκαν επίσης από την αγορά καθώς αυξάνεται έτσι η πιθανότητα αυτοδυναμίας μετά τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ενισχύοντας έτσι την πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα.

NPEs

Η HSBC εξακολουθεί να εκτιμά ότι οι ελληνικές τράπεζες θα μπορέσουν να επιτύχουν τα σχέδια μείωσης των NPEs, καθιστώντας τις συστημικές λύσεις λιγότερο ζωτικής σημασίας για τη διαδικασία.

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις των τραπεζών (investor day της Εθνικής Τράπεζας στις 16 Μαΐου, πώληση χαρτοφυλακίου NPL της Πειραιώς στις 10 Ιουνίου και συμφωνία με εταιρεία διαχείρισης NPLs στις 3 Ιουνίου, ενημερώσεις προόδου από την Eurobank στις 30 Μαΐου 2019 και της Alpha Bank στις 30 Μαΐου) είναι, κατά την άποψή της, ευνοϊκές.

Οι πωλήσεις χαρτοφυλακίων NPL κατά τα τελευταία δύο έτη έφτασαν τα 8,5 δισ. ευρώ NPEs με προγραμματισμένο ποσό 16 δισ. ευρώ για το υπόλοιπο 2019 (που κυριαρχείται από τις τιτλοποιήσεις 2 δισ. και 7 δισ. ευρώ της Eurobank) και άλλα 11 δισ. ευρώ για το 2020 και μετά. Συνολικά και βάσει των ενημερωμένων σχεδίων NPEs των τραπεζών, η HSBC είναι να πιο επιφυλακτική για τις εισροές στα ΝPEs, αλλά αυτό αντισταθμίζεται σε μεγάλο βαθμό από την πιο θετική στάση στις εκροές και τις πωλήσεις. Ως αποτέλεσμα, η HSBC αυξάνει τις εκτιμήσεις για τις προβλέψεις κατά μόλις 4% για τις τέσσερις τράπεζες έως το 2022.

Περιθώριο για νέο ράλι εάν…

Πάντως, όπως τονίζει η HSBC, εάν η Ελλάδα εδραιώσει την πορεία της προς την κανονικότητα, υπάρχει κι άλλο περιθώριο περιορισμού των ανησυχιών στο μέτωπο ων εσόδων των τραπεζών. Επίσης, στις εκτιμήσεις της η HSBC δεν έχει αποτιμήσει την πλήρη εξυγίανση των ισολογισμών των συστημικών τραπεζών.

Το μομέντουμ θα μπορούσε να συνεχίσει να ευνοεί τις τράπεζες, οδηγώντας σε καλύτερες προοπτικές για την αύξηση των δανείων και τα επίπεδα δραστηριότητας.

Σε ένα τέτοιο σενάριο, οι τιμές των τραπεζικών μετοχών θα μπορούσαν να σημειώσουν περαιτέρω ράλι της τάξης του 61% σε μέσο όρο, και συγκεκριμένα 27% για την Eurobank, 53% για την Εθνική, 81% για την Alpha Bank και 96% για την Πειραιώς.

Στο βασικό της σενάριο, η HSBC δεν θεωρεί ότι είναι ακόμη συνετό να αποτιμήσει ωστόσο ένα τόσο αισιόδοξο σενάριο. Πάντως, παρά το πρόσφατο ράλι, δεν πιστεύει ότι η αγορά προεξοφλεί μία τόσο θετική εξέλιξη για τις ελληνικές τράπεζες ακόμη.

Τα πιθανά σύννεφα

Όπως ωστόσο προειδοποιεί η βρετανική τράπεζα υπάρχουν και σημαντικοί παράγοντες κινδύνου για τον κλάδο. Το πολιτικό σκηνικό θα μπορούσε να προκαλέσει και πάλι αρνητικές εκπλήξεις εάν το κοινοβούλιο φτάσει σε αδιέξοδο ή εάν η επόμενη κυβέρνηση δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες της αγοράς.

Δεύτερον, η ομαλοποίηση των ισολογισμών των τραπεζών δεν είναι σε καμία περίπτωση εγγυημένη. Ενώ η ορατότητα για τη μείωση του NPE έχει βελτιωθεί και τα σχέδια των τραπεζών δεν εξαρτώνται από την πραγματοποίηση οποιωνδήποτε συστημικών λύσεων ή περαιτέρω μεταρρυθμίσεων, υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια απογοήτευσης.

Το ενδιαφέρον των private equity για τις πωλήσεις χαρτοφυλακίων NPLs θα μπορούσε να υποχωρήσει εάν το τα χαρτοφυλάκια που έχουν ήδη πωληθεί κινηθούν χαμηλότερα των προσδοκιών. Το πιο σημαντικό, σύμφωνα με την HSBC, άμεσα ή έμμεσα, είναι ότι πολλά εξαρτώνται από την απόδοση των αναδιαρθρώσεων και των ρευστοποιήσεων όπου η διαδικασία έχει χαρακτηριστεί από διάφορες λανθασμένες εκκινήσεις.

Τέλος, το ρυθμιστικό πλαίσιο θα μπορούσε επίσης, να δημιουργήσει εμπόδια για τις τράπεζες, είτε με τη μορφή επιτάχυνσης των απαιτήσεων του MREL (απαιτήσεις ιδίων κεφαλαίων και επιλέξιμων υποχρεώσεων) ή με μέτρα εποπτείας για τη μείωση της εξάρτησης από τις αναβαλλόμενες φορολογικές απαιτήσεις (DTC), κάτι που θα μειώσει την αξία προς τους μετόχους.

  • HSBC
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Liga Endesa: Στους τελικούς η Βαλένθια, 87-75 την Μπανταλόνα (vid)

All Content

Άρης: «Κιτρινόμαυρο ποτάμι. Η εποχή του Βασίλη Σπανούλη μόλις ξεκίνησε» (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Η γέφυρα χρηματοοικονομικής και τεχνολογίας - Οι δεξιότητες που ζητά η νέα αγορά και οι ευκαιρίες

All Content - BusinessNews.gr

Πετρέλαιο: Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει τον χάρτη στις ροές "μαύρου χρυσού"

All Content - BusinessNews.gr

Περιφερειακά κανάλια: Ο οδικός χάρτης για τις άδειες και η μετάβαση σε HD μετά την ψήφιση του ν/σ

All Content

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών

All Content

Παπαστράτος: Ο «Πιο Ελκυστικός Εργοδότης» στην Ελλάδα για 6η συνεχή χρονιά

FleetNews

Η Toyota «υπέρ» Ιαπωνίας, Ην. Βασιλείου και Τουρκίας

FleetNews

O CEO της Citroën στον Όμιλο Συγγελίδη

FleetNews

Αποκάλυψη για το πανίσχυρο Audi Nuvolari: Ένα PHEV με 1.001 PS

All Content

Σπανούλης: «Αυτή η υποδοχή είναι η αρχή του οράματος του Άρη»

All Content

Εθνική Γυναικών: Νίκησε με 79-78 τη Βουλγαρία και κατέκτησε το τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» (vids & gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης για κύκλωμα στις πολεοδομίες: Δεν υπάρχουν άβατα, η διαφθορά κερδίζεται με σχέδιο

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Προς ρεκόρ άντλησης κεφαλαίων από τις εισηγμένες - Τα ελληνικά assets και οι ξένοι επενδυτές

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές δηλώσεις: Τι δείχνουν τα εκκαθαριστικά και τι να προσέξουν οι φορολογούμενοι έως τις 15 Ιουλίου

FleetNews

Η Stellantis ξεκινάει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης

FleetNews

BMW Highway Assistant: Πάνω από 200 εκατ. χλμ. hands-free οδήγησης

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

CSRΝews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

CSRΝews.gr

Κάθε σταγόνα μετράει: Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ τιμά τους εθελοντές αιμοδότες και ενισχύει το μήνυμα της προσφοράς ζωής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΤΑΔ: Τι δηλώνει για τη διαμάχη με την «Αττικός Ήλιος»
ΕΤΑΔ: Τι δηλώνει για τη διαμάχη με την «Αττικός Ήλιος» 18/06/2019 - 03:00
Capital controls: Έρχεται νέα χαλάρωση-Προς πλήρη άρση οδεύουν οι τράπεζες 18/06/2019 - 03:00
Capital controls: Έρχεται νέα χαλάρωση-Προς πλήρη άρση οδεύουν οι τράπεζες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    14/06/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Περιφερειακά κανάλια: Ο οδικός χάρτης για τις άδειες και η μετάβαση σε HD μετά την ψήφιση του ν/σ
    14/06/2026 - 18:15 MEDIA
  • Χατζηδάκης: Στη ΔΕΘ οι πρώτες ανακοινώσεις για το νέο κυβερνητικό μας πρόγραμμα - Εκλογές το 2027
    14/06/2026 - 17:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Νέα Δημοκρατία: Νέα Εκτελεστική Γραμματεία και αλλαγές στη δομή της - Ποιοι συμμετέχουν
    14/06/2026 - 16:26 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Forbes Global Properties 2026: Η Ελλάδα κερδίζει την εμπιστοσύνη του διεθνούς επενδυτικού χάρτη
    14/06/2026 - 15:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η εβδομάδα της Ανατολικής Μεσογείου στις ΗΠΑ και η νέα ενεργειακή γεωμετρία
    14/06/2026 - 14:46 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Η γέφυρα χρηματοοικονομικής και τεχνολογίας - Οι δεξιότητες που ζητά η νέα αγορά και οι ευκαιρίες
    14/06/2026 - 14:04 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Θα γίνει την Κυριακή δηλώνει ο Τραμπ - Δεν επιβεβαιώνει η Τεχεράνη
    14/06/2026 - 13:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πανελλαδικές: Συνέχεια με Ειδικά Μαθήματα - Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες
    14/06/2026 - 12:43 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πετρέλαιο: Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει τον χάρτη στις ροές "μαύρου χρυσού"
    14/06/2026 - 11:23 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Φορολογικές δηλώσεις: Τι δείχνουν τα εκκαθαριστικά και τι να προσέξουν οι φορολογούμενοι έως τις 15 Ιουλίου
    14/06/2026 - 10:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Προς ρεκόρ άντλησης κεφαλαίων από τις εισηγμένες - Τα ελληνικά assets και οι ξένοι επενδυτές
    14/06/2026 - 10:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πετρέλαιο: Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει τον χάρτη στις ροές "μαύρου χρυσού"
    14/06/2026 - 11:23 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μητσοτάκης για κύκλωμα στις πολεοδομίες: Δεν υπάρχουν άβατα, η διαφθορά κερδίζεται με σχέδιο
    14/06/2026 - 10:39 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Θα γίνει την Κυριακή δηλώνει ο Τραμπ - Δεν επιβεβαιώνει η Τεχεράνη
    14/06/2026 - 13:24 ΚΟΣΜΟΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σιάο για Σπανούλη: «Καλώς ήρθες κόουτς» (pic)

14/06/2026 - 20:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Liga Endesa: Στους τελικούς η Βαλένθια, 87-75 την Μπανταλόνα (vid)

14/06/2026 - 19:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Έπεσαν» Facebook, Messenger και Instagram

12/06/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

12/06/2026 - 14:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

12/06/2026 - 13:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

easy 97.2: Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ στο θερινό σινεμά

12/06/2026 - 12:11
FleetNews
fleetnews.gr

Η Toyota «υπέρ» Ιαπωνίας, Ην. Βασιλείου και Τουρκίας

12/06/2026 - 06:50
FleetNews
fleetnews.gr

O CEO της Citroën στον Όμιλο Συγγελίδη

12/06/2026 - 06:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo