Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ξεκινούν οι διαδικασίες για την Αναθεώρηση του Συντάγματος
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
12/02/2019 · 02:00

Ξεκινούν οι διαδικασίες για την Αναθεώρηση του Συντάγματος

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία της Αναθεώρησης του Συντάγματος με διήμερη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Στην τελική ευθεία μπαίνει η κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία της Αναθεώρησης του Συντάγματος, καθώς στις 10:00 ανοίγει η αυλαία για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, με διήμερη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής η οποία θα κλείσει με ονομαστική ψηφοφορία.

Η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί έπειτα από έναν μήνα και στην ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί τότε, θα κριθεί πόσες και ποιες διατάξεις του καταστατικού χάρτη της Ελληνικής Δημοκρατίας θα παραπεμφθούν για αλλαγή από την επόμενη Βουλή η οποία για το σκοπό αυτό θα αποκαλείται Αναθεωρητική.

Όσες διατάξεις λάβουν αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών θα μπορούν στην επόμενη Βουλή να αναθεωρηθούν με τις ψήφους 151 μελών του Κοινοβουλίου. Αντιστοίχως, όσες διατάξεις συγκεντρώσουν στην ψηφοφορία του επόμενου μήνα 151 ψήφους και πάνω αλλά λιγότερες από 180 ψήφους, για να αναθεωρηθούν στην επόμενη Βουλή θα απαιτείται να περάσουν τον πήχη των 180.
Εννοείται ότι οι προτάσεις για αναθεώρηση που δεν θα συγκεντρώσουν 151 ψήφους, απορρίπτονται και τα άρθρα που αφορούν δεν μπορούν να αλλάξουν.

Κοινός τόπος ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σε επτά σημεία

Από τις συζητήσεις που έγιναν στην Επιτροπή Αναθεώρησης, η οποία ολοκλήρωσε το έργο της μετά από 18 συνεδριάσεις σε διάστημα 2,5 μηνών,τα δύο μεγάλα κόμματα, έστω και με διαφορετικό σκεπτικό, βρήκαν κοινό τόπο σε έξι σημεία, με το ΣΥΡΙΖΑ να υπερψηφίζει δύο προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εκείνη με τη σειρά της να δίνει τη θετική της ψήφο σε πέντε δικές του.

Ποιες προτάσεις της ΝΔ υπερψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ:

1) Το άρθρο 68 για τις Εξεταστικές Επιτροπές και δίνει το δικαίωμα και στην κοινοβουλευτική μειοψηφία να μπορεί να τις συγκροτεί. (Υπερψηφίστηκε και από ΔΗΣΥ).

2) Το άρθρο 96 που εξομοιώνει τα στρατιωτικά δικαστήρια με τα τακτικά. (Δεν υπερψηφίστηκε μόνο από Ένωση Κεντρώων).

Ποιες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ υπερψήφισε η ΝΔ:

1) Στο άρθρο 32 για την αποσύνδεση της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από την πρόωρη διάλυση της Βουλής, το οποίο υπερψήφισε μόνο η ΝΔ.

Για το συγκεκριμένο άρθρο, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συμφωνούν ότι πρέπει να αποσυνδεθεί από τη διάλυση της Βουλής και τις πρόωρες εκλογές, ωστόσο διαφωνούν ως προς την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει διαδοχικές κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες σε διάστημα 6 μηνών και αν δεν καρποφορήσουν να γίνεται άμεση εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό. Η ΝΔ προτείνει τρεις διαδοχικές κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες, με την τελευταία -αν δεν καρποφορήσει ούτε η πρώτη με 200 ψήφους ούτε η δεύτερη με 180- να μπορεί να εκλέγεται από 151 βουλευτές.

2) Στο άρθρο 54 που προβλέπει εκλογή μέχρι πέντε βουλευτές από τους απόδημους Έλληνες.

3) Στο άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών που καταργεί την αποσβεστική προθεσμία για την άσκηση δίωξης κατά υπουργών. (Δεν υπερψηφίστηκε από Ένωση Κεντρώων.)

4) Στο άρθρο 62 για την βουλευτική ασυλία που περιορίζεται μόνο για αδικήματα που σχετίζονται άμεσα με την άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων του. (Την υπερψήφισαν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης πλην Ένωσης Κεντρώων και του ανεξάρτητου βουλευτή Κώστα Κατσίκη).

5) Στο άρθρο 101Α για τις Ανεξάρτητες Αρχές και τον τρόπο εκλογής των διοικήσεων τους. (Δεν υπερψηφίστηκε από ΔΗΣΥ ενώ ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς δήλωσε «παρών»).

Σημειώνεται ότι το ΚΚΕ επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί για όλες τις συνταγματικές προτάσεις στην Ολομέλεια της Βουλής, ενώ η Χρυσή Αυγή τις καταψήφισε όλες.

Πού διαφωνούν ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Επίμαχα, πάντως, σημεία στα οποία δεν φάνηκε καμία συναινετική διάθεση και από τις δύο πλευρές για συνταγματικές αλλαγές, αφορούν μεταξύ άλλων την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, στην οποία αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ, και την καθιέρωση της απλής αναλογικής στις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς και στην συνταγματική κατοχύρωση ισοσκελισμένων προϋπολογισμών.

Οι διαφωνίες του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις αλλαγές που προτείνει η ΝΔ αφορούν μεταξύ άλλων:

1) Στο άρθρο 16 ώστε να δοθεί η δυνατότητα ίδρυσης και λειτουργίας ιδιωτικών πανεπιστήμιων. (Με την πρόταση αυτή συντάχθηκαν στην Επιτροπή Αναθεώρησης ΔΗΣΥ, Ένωση Κεντρώων και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς).

2) Στο άρθρο 79, όπου προτείνεται η συνταγματική καθιέρωση ισοσκελισμένων προϋπολογισμών.

3) Στο άρθρο 103 για την οργάνωση της δημόσιας διοίκησης και την αξιολόγηση.

4) Στα άρθρα 88-100 που αφορούν τα θέματα της δικαστικής λειτουργίας και προβλέπουν κατάργηση του δικαιώματος της εκτελεστικής εξουσίας να ορίζει την ηγεσία της Δικαιοσύνης, η οποία θα αποφασίζεται πλέον από Ειδική Επιτροπή της Βουλής.

Η ΝΔ διαφωνεί στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ:

1) Στο άρθρο 3 για ουδετερόθρησκο κράτος. (Υπερψηφίστηκε μόνο από ανεξάρτητο βουλευτή Γιώργο Μαυρωτά). Να σημειωθεί, ότι η ΔΗΣΥ υπερψήφισε την ερμηνευτική δήλωση ότι ο όρος επικρατούσα θρησκεία δεν αποτελεί αναγνώριση επίσημης κρατικής θρησκείας και δεν επιφέρει καμία δυσμενή συνέπεια σε βάρος άλλων θρησκευμάτων και γενικότερα στην απόλαυση του δικαιώματος της θρησκευτικής ελευθερίας.

2) Στο άρθρο 44 που δίνει τη δυνατότητα δημοψηφισμάτων με λαϊκή πρωτοβουλία. (Την υπερψήφισε μόνο ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Κατσίκης).

3) Στο άρθρο 54 για την συνταγματική καθιέρωση της απλής αναλογικής ως πάγιο εκλογικό σύστημα. (Την πρόταση υπερψήφισε μόνο ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Κατσίκης).

4) Στο άρθρο 102 για την κατοχύρωση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και πρόβλεψη για τοπικά δημοψηφίσματα. (Δεν υπερψηφίστηκε από κανένα κόμμα).

5) Για ερμηνευτική δήλωση στο άρθρο 86, σύμφωνα με την οποία στα αδικήματα των υπουργών που διώκονται με ειδική διαδικασία δεν περιλαμβάνονται όσα τελέστηκαν απλώς επ΄ ευκαιρία της άσκησης υπουργικών καθηκόντων. (Υπερψηφίστηκε από ανεξάρτητο βουλευτή Κώστα Κατσίκη ενώ ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς δήλωσε «παρών»)

Διαφωνία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για το άρθρο 110

Έντονη συζήτηση αναμένεται να γίνει για την ερμηνεία του άρθρου 110 ως προς τη δέσμευση της επόμενης αναθεωρητικής Βουλής από την παρούσα προαναθεωρητική.

Η στάση της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Επιτροπή Αναθεώρησης ήταν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχε τονίσει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και γενικός εισηγητής του κόμματος Γιώργος Κατρούγκαλος, επιμένει ότι η παρούσα Βουλή δεσμεύει την επόμενη Βουλή και ως προς την κατεύθυνση και ως προς το περιεχόμενο των διατάξεων.
Αντίθετα, η ΝΔ δια του γενικού εισηγητή της, Κώστα Τασούλα, υποστηρίζει ότι η παρούσα Βουλή προτείνει άρθρα και μία γενικότατη κατεύθυνση, που όμως δεν δεσμεύουν ως προς το περιεχόμενο τους την επόμενη αναθεωρητική Βουλή.

Η διαδικασία της συζήτησης

Η συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος θα είναι διήμερη και θα διεξαχθεί επί του πορίσματος που έχει καταθέσει η Επιτροπή της Βουλής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος. Σήμερα η διαδικασία θα διαρκέσει έως τα μεσάνυχτα, ενώ αύριο θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί στις 22:0010 το βράδυ με ψηφοφορίες. Τόσο η συζήτηση όσο και οι ψηφοφορίες θα είναι επί των προτάσεων που έχουν καταθέσει τα δύο μεγάλα κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ καθώς και όσες έχουν τον απαιτούμενο αριθμό των 50 υπογραφών.

Συνολικά η κυβέρνηση έχει προτείνει 24 αλλαγές στον καταστατικό χάρτη της χώρας και η αξιωματική αντιπολίτευση έχει καταθέσει 56 προτάσεις.

Επίσης, έξι συμπληρωματικές προτάσεις με τον απαιτούμενο αριθμό των 50 υπογραφών, έχουν καταθέσει και μεμονωμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑμ οι οποίες υπερψηφίστηκαν στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και αφορούν:

  • Αποσαφήνιση της έννοιας επιείκειας ώστε η Δικαιοσύνη να γίνει πιο εύκαμπτη πιο ανθρώπινη και πιο δίκαια.
  • Προσθήκη ώστε στις κατηγορίες απαγόρευσης διακρίσεων, να συμπεριληφθούν ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η ταυτότητα φύλου.
  • Ειδική διάταξη για την κατοχύρωση της προστασίας των ζώων.
  • Υποχρέωση της εκτελεστικής εξουσίας για την προστασία, την ενίσχυση και την ανάπτυξη των νησιωτικών και ορεινών περιοχών.
  • Αποσαφήνιση του άρθρου 22 για τους όρους εργασίας, ώστε να προστατεύονται και να κατοχυρώνονται οι εργαζόμενοι.
  • Συνταγματική κατοχύρωση της αυτονομίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σημειώνεται ότι μπορούν επίσης να συζητηθούν στην Ολομέλεια και συμπληρωματικές προτάσεις είτε άλλων κοινοβουλευτικών ομάδων είτε μεμονωμένων βουλευτών εφόσον έχουν τις 50 υπογραφές.
Ήδη, ο πρόεδρος της Μόνιμης Ειδικής Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, έχει αναφέρει ότι θα καταθέσει πρόταση την οποία συνυπογράφουν 67 βουλευτές για τεχνικού τύπου αλλαγές στο άρθρο 108, για την επαναλειτουργία του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού.

  • ΝΔ
  • ·
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • ·
  • ΣΥΝΤΑΓΜΑ
  • ·
  • ΒΟΥΛΗ
  • ·
  • ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Επιτέλους νίκη για το Μαϊάμι 129-117 στην Ατλάντα με "διπλό" Γιάννη (vids)

All Content

Λάμψη Κάρι με 44 πόντους στη νίκη των Γουόριορς 119-114 στη Μινεσότα (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Cafetex: Ποντάρει σε επιστροφή στην κερδοφορία φέτος – Με +16% «έτρεξε» το πρώτο εξάμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Breuninger: Στην ελληνική αγορά ο γερμανικός όμιλος μόδας

All Content - BusinessNews.gr

Στον «πάγο» η κατάργηση των μετρητών στις παραδόσεις δεμάτων - Αποσύρθηκε η ρύθμιση

All Content

Stoiximan: Νέα 360 καμπάνια, με κεντρικό μήνυμα «Όλα για τη στιγμή σου»

All Content

Τhe Weekend Agency: Νέα καμπάνια για τα Vikos Premium Mixers Zero Sugar

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Νίκολα Γιόκιτς: Έφτασε στα 200 triple-doubles καριέρας! (vids)

All Content

Θετικό ντεμπούτο του Νο1 του draft Έι Τζέι Ντιμπάντσα στο ΝΒΑ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Η Eurobank αποκτά το 100% της Eurolife Life και προχωρά το σχέδιο για την Κύπρο

All Content - BusinessNews.gr

Ρεύμα: Άλμα 22% στη χονδρική τον Οκτώβριο – Στροφή των καταναλωτών στα μπλε τιμολόγια

All Content - BusinessNews.gr

Χρέη σε Εφορία και Ταμεία: Ως τα μέσα Νοεμβρίου η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Ίδρυμα Τάκης Ηλιόπουλος σε συνεργασία με Σύμπλευση: Δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε πέντε νησιά του Αιγαίου

CSRΝews.gr

ΕΚΠΟΙΖΩ: Danone, Nestlé και Coca-Cola δεσμεύτηκαν να αλλάξουν περιβαλλοντικούς ισχυρισμούς για την ανακυκλωσιμότητα πλαστικών φιαλών

CSRΝews.gr

Εύσημα στην Ελλάδα από το Common Sense Media για το ηλικιακό όριο των 15 ετών στη χρήση των social media

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση και παναττική στάση εργασίας
ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση και παναττική στάση εργασίας 12/02/2019 - 02:00
Κουντουρά: Συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων για την ανάπτυξη προσκυνηματικού τουρισμού 12/02/2019 - 02:00
Κουντουρά: Συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων για την ανάπτυξη προσκυνηματικού τουρισμού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Samsung: Καθαρά κέρδη-ρεκόρ 56,3 δισ. δολαρίων με άλμα 515% το Γ΄ τρίμηνο
    29/10/2026 - 10:20 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • GR.EC.A.: Ζητά τη διαγραφή του άρθρου 88b από το Digital Omnibus
    29/10/2026 - 10:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Frigoglass: Συνεργασία με την Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Ελλάδα από το 2027
    29/10/2026 - 10:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κικίλιας: Νέα μέτρα στήριξης της ακτοπλοΐας - Κυβερνητική παρέμβαση για τα καύσιμα
    29/10/2026 - 10:02 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • «Χωριάτικο»: Ξεκινούν οι απολογίες - Το απόγευμα στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης
    29/10/2026 - 09:47 ΕΛΛΑΔΑ
  • Shell: Κέρδη 10,81 δισ. δολαρίων στο τρίτο τρίμηνο, στο υψηλότερο επίπεδο από το 2022
    29/10/2026 - 09:41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΒΕΠ: Οδηγίες στις επιχειρήσεις για «αυτοπαράδοση», «κέρασμα», «δώρο» και «δείγμα»
    29/10/2026 - 09:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρυσοχοΐδης: Ενάμιση χρόνο ερευνούσε το ελληνικό FBI τις υποθέσεις Pizza Fan και «Χωριάτικο»
    29/10/2026 - 09:18 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    29/10/2026 - 09:00 MEDIA
  • Η Eurobank αποκτά το 100% της Eurolife Life και προχωρά το σχέδιο για την Κύπρο
    29/10/2026 - 08:57 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρέη σε Εφορία και Ταμεία: Ως τα μέσα Νοεμβρίου η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις
    28/10/2026 - 10:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Διπλή οικονομική ενίσχυση στο τέλος Νοεμβρίου – Ποιοι παίρνουν 400 ευρώ και έως δύο ενοίκια
    28/10/2026 - 13:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στα 10,5 δισ. ευρώ η έκθεση των ασφαλιστικών επιχειρήσεων σε ομόλογα εν μέσω αναταράξεων
    28/10/2026 - 12:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εκλογές στο Ισραήλ: Προηγείται η συμμαχία του Νετανιάχου, δεν σχηματίζει αυτοδυναμία
    28/10/2026 - 12:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ισπανία: Τουλάχιστον 68 νεκροί σε μία από τις χειρότερες σιδηροδρομικές τραγωδίες στη χώρα
    28/10/2026 - 16:32 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πρώτη ήττα Θάντερ, 5/5 οι Ρόκετς, ξέσπασμα Νικς, στην παράταση οι Σπερς (vids)

29/10/2026 - 07:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γουίλσον - Μπουζέλις στην κορυφή του Top-10 που αρχίζει με Αντετοκούνμπο (video)

29/10/2026 - 07:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Instagram: Δοκιμάζει οριζόντια βίντεο διάρκειας έως 90 λεπτών για να ανταγωνιστεί το YouTube

27/10/2026 - 15:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ίδρυμα Τάκης Ηλιόπουλος σε συνεργασία με Σύμπλευση: Δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε πέντε νησιά του Αιγαίου

27/10/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΚΠΟΙΖΩ: Danone, Nestlé και Coca-Cola δεσμεύτηκαν να αλλάξουν περιβαλλοντικούς ισχυρισμούς για την ανακυκλωσιμότητα πλαστικών φιαλών

27/10/2026 - 13:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Εύσημα στην Ελλάδα από το Common Sense Media για το ηλικιακό όριο των 15 ετών στη χρήση των social media

27/10/2026 - 13:24
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η INDOLA παρουσιάζει τη νέα σειρά Curls για πλούσιες και λαμπερές μπούκλες με διάρκεια!

27/10/2026 - 13:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

PRO SUMMIT της L’Oréal Professionnel: Το τριήμερο που χάρισε την απόλυτη έμπνευση στην κομμωτική κοινότητα γύρω από τις εξελίξεις του κλάδου.

27/10/2026 - 06:50
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo