Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Οι αμερικανικές εταιρείες-κολοσσοί που ανεβαίνουν στην ΔΕΘ
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
07/09/2018 · 03:00

Οι αμερικανικές εταιρείες-κολοσσοί που ανεβαίνουν στην ΔΕΘ

H ΔΕΘ ετοιμάζεται να υποδεχθεί ορισμένες από τις μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρείες με κάθε επισημότητα καθώς οι ΗΠΑ είναι η τιμώμενη χώρα της έκθεσης.

Έχουν περάσει ήδη 10 χρόνια από το καλοκαίρι του 2008 και την ημέρα που το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο ενημέρωνε την διοίκηση της ΔΕΘ ότι η Αμερική δεν θα "κατέβαινε" με οργανωμένο και μεγάλο περίπτερο μετά από δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας. Για αρκετούς η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν το επισφράγισμα της καθοδικής πορείας της Έκθεσης της Θεσσαλονίκης.

Παραδοσιακά το αμερικανικό περίπτερο ήταν αυτό που προσέλκυε τους περισσότερους επισκέπτες. Κάτι η ανάγκη και η περιέργεια να δουν τις τελευταίες εξελίξεις που έρχονταν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού κάτι η μυρωδιά του ποπ κορν και τα δείγματα και φυλλάδια που μοιράζονταν και στους διαδρόμους του επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Όπως ανέφερε σήμερα το πρωι και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας", στο Ραδιόφωνο 24/7 ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Σίμος Αναστασόπουλος "έχουμε αφιερώσει κόπο και χρόνο για να καταφέρουμε να προσελκύσουμε και να συγκεντρώσουμε τις μεγαλύτερες αμερικανικές και όχι μόνο τεχνολογικές εταιρείες". (Δείτε εδώ όλους τους εκθέτες). Δέκα χρόνια μετά η ΔΕΘ ετοιμάζεται να υποδεχθεί ξανά τους Αμερικανούς με κάθε επισημότητα καθώς οι ΗΠΑ είναι η τιμώμενη χώρα και το κτήριο 13 θα γεμίσει με περισσότερους από 50 εκθέτες. Είναι τόσο μεγάλη αποστολή που στο συγκεκριμένο κτήριο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες και ο ημιώροφος.

Ανάμεσα στους εκθέτες ξεχωρίζουν Facebook, Google, Microsoft, IBM, Oracle, HP, Visa, Xerox, iSquare (Apple), P&G και Johnson & Johnson στα καταναλωτικά αγαθά, Pfizer και Lilly Pharmaserve από τις φαρμακευτικές και η Coca Cola από τον χώρο των ευρύτερων τροφίμων. Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Caesers από τον χώρο της διασκέδασης και των τυχερών παιχνιδιών και η Lockheed Martin στα αμυντικά συστήματα.

Μαχητικά και τεχνητή νοημοσύνη

Σύμφωνα με πληροφορίες η Lockheed Martin θα φέρει στην Θεσσαλονίκη και θα είναι προσβάσιμος και από το κοινό έναν υπερσύγχρονο εξομοιωτή του μαχητικού αεροσκάφους F-35 Lightning II. Παράλληλα στο περίπτερο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα βρίσκεται εξομοιωτής των F 16 Viper δηλαδή της αναβάθμισης που έχουν τα 84 F16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Από την πλευρά της η Microsoft, στην πρώτη της παρουσία στην ΔΕΘ θα δώσει βάρος στην Τεχνητή Νοημοσύνη, το cloudcomputing, το InternetofThings και πως αυτά θα αλλάξουν τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και επικοινωνούμε. Η συμμετοχή της Microsoft στην 83η ΔΕΘ, ως στρατηγικός συνεργάτης στο US Pavilion, θα πάει τη συζήτηση γύρω από τη τεχνητή νοημοσύνη και τις ευκαιρίες και προκλήσεις που δημιουργούνται, ένα βήμα πιο πέρα από την παρουσίαση νεών τεχνολογιών. Θα επικεντρωθεί στο θέμα των ψηφιακών δεξιοτήτων, και της σημασίας τους, ένα ζήτημα που αφορά κυρίως τους νέους και το μέλλον τους.

Η παρουσία της ΙΒΜ στη ΔΕΘ θα εστιάσει και αυτή στην Τεχνητή Νοημοσύνη- με την πλατφόρμα Watson της ΙΒΜ και με έμφαση στο Watson Health που απευθύνεται στο νευραλγικό τομέα της Υγείας, το Blockchain, τους Κβαντικούς Υπολογιστές (Quantum Computing), το Security και το Internet of Things (ΙΟΤ). Στο περίπτερο της ΙΒΜ θα βρίσκονται εξειδικευμένα στελέχη από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ καθώς και Έλληνες ερευνητές από το Ερευνητικό Κέντρο της ΙΒΜ στη Ζυρίχη για να παρουσιάσουν τις τεχνολογίες αιχμής επόμενης γενιάς τις οποίες η εταιρεία αναπτύσσει, αναδεικνύει και ενσωματώνει σταδιακά στην καθημερινότητα μας.

Επιπλέον, η εταιρεία διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων στην κεντρική σκηνή του Αμερικάνικου Περιπτέρου καθώς και μια κεντρική εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑΣ την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 18.00-21.00 µε τίτλο «Let’s Put Smart to Work: Artificial Intelligence (AI) in Action», με keynote ομιλητή τον κ. Kyu Rhee, Vice President & Chief Health Officerτου τομέα IBM Watson Health, ΙBM Corporation.

Τι σχέση μπορεί να έχει το νερό με την Apple; Την απάντηση την δίνει η iSquare, επίσημος αντιπρόσωπος της για την Ελλάδα. "O Mac, το iPhone, το iPad, το Apple Watch και όλα τα ασυναγώνιστα προϊόντα της Apple, καθώς και τα λειτουργικά τους συστήματα, σχεδιάζονται μαζί και με τέτοιο τρόπο, ώστε όλο το οικοσύστημα να έχει κομψή, αποδοτική και απρόσκοπτη ροή, ακριβώς όπως το νερό. Κάνοντας αυτή τη συσχέτιση, η iSquare επέλεξε να δημιουργήσει μία εικαστική απεικόνιση αυτής της αξίας, στο περίπτερό της στη ΔΕΘ" ανάφέρει στο σχετικό Δελτιο Τύπου η εταιρεία.

"Oι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από αυτή την ιδιαίτερη παρουσίαση, να θαυμάσουν το έργο της οπτικοποίησης του νερού που εσωκλείει, παράλληλα, μία απεικόνιση των προϊόντων της Apple σε μορφή ολογράμματος. Η διάφανη σφαίρα του έργου, σα σταγόνα νερού που αποτυπώθηκε λίγο πριν πέσει και κυλήσει, οδηγεί τον θεατή στο να συνδέσει νοητά το απόλυτο φυσικό αγαθό με το όραμα της Apple, που είναι να κάνει την τεχνολογία, ως βασικό αγαθό, προσβάσιμη σε όλους. Το έργο είναι μια δημιουργία της εικαστικού Δήμητρας Μαρίνη".

Στο μέλλον των ηλεκτρονικών πληρωμών και των ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα εστιάσει η Visa. Παράλληλα θα έχει ανοιχτή την πόρτα της στις Start Up μέσω προτάσεων συνεργασίας. Σε επίπεδο παρουσιάσων και ομιλιών φέρνει από το εξωτερικό τρία κορυφαία στελέχη τους για να λύσουν όποιες απορίες υπάρχουν.

Στο περίπτερο της Cisco οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν εφαρμογές των τεχνολογικών καινοτομιών της, σε τομείς όπως ψηφιακός μετασχηματισμός του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, εκπαίδευση, υγεία, τουρισμός, λιανεμπόριο, χρηματοπιστωτικό τομέα αλλά και σπουδαίες υλοποιήσεις σε Δήμους για τις έξυπνες πόλεις με στόχο την βελτίωση ζωής του Έλληνα πολίτη. Παράλληλα για όσους θέλουν να εμβαθύνουν στο επιχειρηματικό αλλά και τεχνικό μέρος των καινοτόμων λύσεων της Cisco, στο περίπτερο θα υπάρχουν εξιδεικευμένα στελέχη της εταιρείας για να παρουσιάσουν αρχιτεκτονικές όπως Δικτύωση (EnterpriseNetworking - DigitalNetworkArchitecture), Ασφάλεια, λύσεις συνεργασίας και Datacenter.

Η Coca Cola από την πλευρά της μέσα από ένα διαδραστικό περίπτερο 209 τετραγωνικών φιλοδοξεί να προσφέρει στους επισκέπτες της φετινής έκθεσης ένα ταξίδι μέσα από τέσσερις διαφορετικούς σταθμούς. Πιο συγκεκριμένα το κοινό θα κάνει μία αναδρομή της Coca Cola στην Ελλάδα, η οποία κατά τη διάρκεια της φετινής ΔΕΘ θα ξεδιπλώσει και θα παρουσιάσει το χαρτοφυλάκιο της αλλά και όλες τις πρωτοβουλίες, που υλοποιεί και πρόκειται να υλοποιήσει μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η Παπαστράτος (θυγατρική της Philip Morris) αναβαθμίζει την παρουσία της και θα είναι παρούσα με δύο περίπτερα, ένα αφιερωμένο στο iqos καθώς και ένα στην πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα και τις τεχνολογικές εξελίξεις στην αγορά του καπνού. Παράλληλα η Παπαστράτος έλαβε την πρωτοβουλία να γίνει η ΔΕΘ η μεγαλύτερη smoke free διεθνής διοργάνωση τέτοιου μεγέθους στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα φιλοδοξεί η ΔΕΘ να γίνει η μεγαλύτερη αστική νησίδα της οποίας οι χώροι θα είναι απαλλαγμένοι από τον καπνό του τσιγάρου, καθώς θα απαγορεύεται η χρήση κάθε καπνικού προϊόντος στους εσωτερικούς χώρους, ενώ παράλληλα θα παροτρύνονται οι επισκέπτες να μην καπνίζουν ούτε στους εξωτερικούς χώρους, αλλά να κατευθύνονται στις ειδικά διαμορφωμένες ζώνες καπνιζόντων.

Στο σπίτι της P&G (της μεγαλύτερης εταιρείας καταναλωτικών προϊόντων στον κόσμο) μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις, βίντεο και εικονικές εμπειρίες, οι επισκέπτες θα έρθουν κοντά στην επιστήμη των προϊόντων που όλοι χρησιμοποιούμε καθημερινά για τη φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειάς μας ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα το θετικό τους αποτύπωμα για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Σκοπός είναι να γνωρίσουν οι επισκέπτες την καινοτομία πίσω από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας τα οποία βελτιώνουν την ζωή μας ενώ ταυτόχρονα δίνουν λύσεις σε σύγχρονες προκλήσεις της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Μερικές από τις εντυπωσιακές καινοτομίες που θα παρουσιαστούν είναι τo Head & Shoulders Beach Plastic bottle, μέρος του οποίο προέρχεται από ανακυκλωμένα πλαστικά απορρίμματα που έχουν συλλεχθεί από παραλίες, οι κάψουλες Ariel Pods 3 σε 1 που καθαρίζουν τέλεια σε χαμηλή θερμοκρασία συμβάλλοντας στην μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, τα νέα Pampers που είναι σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες των πρόωρων μωρών, και πολλά άλλα.

Επίσης, για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί στο κοινό το P&G “Purifier of Water”, μια καινοτόμος φόρμουλα σε μορφή σκόνης που μπορεί να μετατρέψει μολυσμένο & ακατάλληλο για κατανάλωση νερό, σε πόσιμο. Mέσω του προγράμματος «Ασφαλές Πόσιμο νερό για τα Παιδιά», η P&G με τη βοήθεια ενός δικτύου 150 συνεργατών έχει διοχετεύσει από το 2004 μέχρι και σήμερα 13 δις λίτρα πόσιμου νερού σε χιλιάδες παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Μάλιστα θα προβληθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο κεντρικό stage το ντοκιμαντέρ της P&G και του National Geographic Transforming Livesthrough the Power of Clean Water που περιγράφει την επίδραση αυτής της εφεύρεσης στις ζωές χιλιάδων ανθρώπων σε χώρες του τρίτου κόσμου.

Πηγή: news247.gr

  • ΔΕΘ
  • ·
  • ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: Ήταν το παιχνίδι του Ματίας (video)

All Content

Αθηναϊκός: Στη Γλυφάδα ο τελικός με τη Μερσίν για το EuroCup Γυναικών

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Με +6,1% έτρεξε το πρώτο δίμηνο- Ρευστά ακόμη τα πάντα για την συνέχεια

All Content - BusinessNews.gr

Vero Group: Συνεχίζει ανοδικά στα Βαλκάνια - Αύξηση πωλήσεων 5,7% το 2025

All Content - BusinessNews.gr

ECR HELLAS: Το πλάνο για την συνέχεια

All Content

Ελληνικά online media: Πολλά µέσα, λίγες «φωνές»

All Content

Minds: Αναλαμβάνει το Creative του νέου ψηφιακού προορισμού Telekom Center Athens

FleetNews

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

FleetNews

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

FleetNews

BMW Group: O μεγαλύτερος εξαγωγέας στις ΗΠΑ

All Content

Οι διαιτητές στα ΠΑΟΚ-Άρης, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και την 21η "στροφή" της GBL

All Content

Με τρεις αγώνες EuroLeague οι μεταδόσεις της Παρασκευής

All Content - BusinessNews.gr

Σαράντης: Για το 2026, η διοίκηση αναμένει καθαρές πωλήσεις στα 620 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Ο partner του Τrump από την Σαουδική Αραβία έφτασε στο Κολωνάκι, η Topshop ετοιμάζεται για την Ελλάδα και η Kafea Terra βάζει «νότες» πολυεθνικής στο χαρμάνι της

All Content - BusinessNews.gr

Τροποποιητικές δηλώσεις για αναδρομικά: Τι αλλάζει και ποιες είναι οι προθεσμίες

FleetNews

Συνεργασία Mercedes-Benz με Great Wall Motor, στη Νότιο Αφρική

FleetNews

BYD Blade Battery 2.0 και FLASH Charging: Η απόλυτη λύση φόρτισης

CSRΝews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

CSRΝews.gr

Η ERGO Ασφαλιστική Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Φέσσας: Η περικοπή των συντάξεων πρέπει να εφαρμοστεί
Φέσσας: Η περικοπή των συντάξεων πρέπει να εφαρμοστεί 07/09/2018 - 03:00
Κηφισός: Κόλαση η άνοδος λόγω τροχαίου 07/09/2018 - 03:00
Κηφισός: Κόλαση η άνοδος λόγω τροχαίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Κ. Πιερρακάκης: Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας θα φτάσει το 2% ακόμη και στο χειρότερο σενάριο
    13/03/2026 - 16:44 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Επιτροπή Ανταγωνισμού: Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στους κλάδους παροχής ύδρευσης, άρδευσης και λυμάτων
    13/03/2026 - 16:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ντόναλντ Τραμπ: Απειλεί να "καταστρέψει πλήρως" το Ιράν
    13/03/2026 - 16:37 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παράταση στις αιτήσεις για το πρόγραμμα ψηφιακής εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης πολιτών άνω των 65 ετών
    13/03/2026 - 16:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΦΕΤ: Προληπτική ανάκληση συσκευής παρασκευής γάλακτος MILKEO PLUS
    13/03/2026 - 16:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μακρόν: Η Ρωσία «κάνει λάθος» αν ελπίζει ότι ο πόλεμος στο Ιράν θα της δώσει ελαφρυντικό
    13/03/2026 - 16:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Λίβανος: Ο επικεφαλής του ΟΗΕ καλεί το Ισραήλ και τη Χεζμπολάχ να "σταματήσουν τον πόλεμο"
    13/03/2026 - 16:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κ.Τσιάρας: Στήριξη των Ελλήνων παραγωγών και δημιουργία συνθήκης ανθεκτικότητας
    13/03/2026 - 16:03 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μ. Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Η διασύνδεση Κρήτης-Αττικής θα εξοικονομήσει περίπου 5 δισ. ευρώ από τους λογαριασμούς ρεύματος
    13/03/2026 - 16:01 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Άνοιξε η εφαρμογή υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων 2025
    13/03/2026 - 15:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence
    12/03/2026 - 17:35 ESG
  • Βασιλάκης - Aegean: Ποια είναι η επίδραση της κρίσης στη Μέση Ανατολή - Η είσοδος στην Ινδία μετατίθεται για το 2027
    12/03/2026 - 19:01 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ECR HELLAS: Το πλάνο για την συνέχεια
    13/03/2026 - 01:18 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • MIG: Τα συνολικά έσοδα του Ομίλου ανήλθαν σε €14,8 εκατ. το 2025 - Βελτίωση αποτελεσμάτων για την RKB
    12/03/2026 - 18:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΙΕΑ: Η αγορά πετρελαίου μπροστά στη μεγαλύτερη διαταραχή προσφοράς που έχει καταγραφεί ποτέ
    12/03/2026 - 19:41 ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

MAK TV - «ΣTH ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ΜΕΛΡΟΟΥΖ»: Πρεμίερα Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 20:00

13/03/2026 - 14:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χέμπε: «Έχω υπέροχες αναμνήσεις στην Ελλάδα και είναι όμορφο που επιστρέφω»

13/03/2026 - 14:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

4 Wise Monkeys: Νέα καμπάνια για τα 2ΠΛΟ Παπαδοπούλου

13/03/2026 - 13:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τα live streams στα Εθνικά Πρωταθλήματα

13/03/2026 - 13:47
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Loose Face Powder No.02 Natural Pink

13/03/2026 - 11:19
FleetNews
fleetnews.gr

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

13/03/2026 - 07:15
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

13/03/2026 - 07:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

12/03/2026 - 15:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

12/03/2026 - 15:35
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το εμβληματικό brand MERIT έρχεται στην Ευρώπη, αποκλειστικά στα SEPHORA, από τις 17 Μαρτίου 2026

11/03/2026 - 10:03
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo