Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Στα 1.166,2 ευρώ ο μέσος μισθός το Φεβρουάριο- Στα 378,21 ευρώ για μερική απασχόληση
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
13/07/2018 · 03:00

Στα 1.166,2 ευρώ ο μέσος μισθός το Φεβρουάριο- Στα 378,21 ευρώ για μερική απασχόληση

Στα 50,71 ευρώ ανήλθε το μέσο ημερομίσθιο σε ασφαλισμένους με πλήρη απασχόληση στο σύνολο των κοινών επιχειρήσεων και ο μέσος μισθός στα 1.166,24 ευρώ, τον Φεβρουάριο του 2018. Αντίστοιχα, στη μερική απασχόληση διαμορφώθηκαν στα 23,55 ευρώ και 378,21 ευρώ.

Στα 50,71 ευρώ ανήλθε το μέσο ημερομίσθιο σε ασφαλισμένους με πλήρη απασχόληση στο σύνολο των κοινών επιχειρήσεων και ο μέσος μισθός στα 1.166,24 ευρώ, τον Φεβρουάριο του 2018. Αντίστοιχα, στη μερική απασχόληση διαμορφώθηκαν στα 23,55 ευρώ και 378,21 ευρώ.

Αυτό προέκυψε από την επεξεργασία των «Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων» (ΑΠΔ) που υποβλήθηκαν για τον Φεβρουάριο του 2018 και από τις εγγραφές, οι οποίες έχουν ελεγχθεί κατά το χρόνο επεξεργασίας, όπως ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Επιχειρήσεις-Ασφαλισμένοι

Υποβλήθηκαν και επεξεργάστηκαν ΑΠΔ από 241.802 κοινές επιχειρήσεις και 8.963 από οικοδομοτεχνικά έργα. Ο αριθμός των ασφαλισμένων οι οποίοι έχουν δηλωθεί στις ΑΠΔ ανήλθε σε 1.958.122, εκ των οποίων 1.926.172 σε κοινές επιχειρήσεις και 31.950 σε οικοδομοτεχνικά έργα.

Δημογραφικά στατιστικά στοιχεία

Οι άνδρες αντιπροσωπεύουν το 53,80% των ασφαλισμένων στο σύνολο των επιχειρήσεων και το 53,05% στις κοινές επιχειρήσεις. Στους εργαζόμενους με πλήρη απασχόληση στις κοινές επιχειρήσεις, οι άνδρες αντιπροσωπεύουν το 56,99%, ενώ με μερική απασχόληση το 44,84%.

Στο σύνολο των επιχειρήσεων, 22,05% των ασφαλισμένων είναι έως 29 ετών και 52,55% έως 39 ετών. Επίσης, 71,49% του συνόλου των ασφαλισμένων είναι ηλικίας 25 έως 49 ετών, στις κοινές επιχειρήσεις 71,59% και στα οικοδομοτεχνικά έργα είναι 65,24%. Τέλος, στο σύνολο των επιχειρήσεων, 18,50% των ασφαλισμένων είναι 50 έως 64 ετών, στις κοινές επιχειρήσεις 18,28% και στα οικοδομοτεχνικά έργα είναι 31,61%.

Στο σύνολο των ασφαλισμένων, 90,33% έχουν ελληνική υπηκοότητα, 1,58% άλλης χώρας Ε.Ε. και 8,09% χώρας εκτός Ε.Ε.. Στους ασφαλισμένους στις κοινές επιχειρήσεις, 90,96% έχουν ελληνική υπηκοότητα, 1,56% άλλης χώρας Ε.Ε. και 7,47% χώρας εκτός Ε.Ε., ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά στα οικοδομοτεχνικά έργα είναι 52,04%, 2,78% και 45,18%.

Οι αλλοδαποί άνδρες αντιπροσωπεύουν το 11,65% των ασφαλισμένων ανδρών και οι αλλοδαπές γυναίκες το 7,37% των ασφαλισμένων γυναικών.

Στο σύνολο των αλλοδαπών ασφαλισμένων, 52,38% έχουν αλβανική υπηκοότητα. Στους αλλοδαπούς άντρες, 53,80% είναι αλβανικής υπηκοότητας, ακολουθούν οι υπήκοοι του Πακιστάν με 10,21%, και του Μπανγκλαντές με 5,04%.

Στις αλλοδαπές γυναίκες, 49,75%, είναι αλβανικής υπηκοότητας, ακολουθούν οι ασφαλισμένες βουλγαρικής υπηκοότητας με 7,95% και ρουμανικής με 7,42%.

Η οικονομική δραστηριότητα των ασφαλισμένων έχει, ως εξής: Στο σύνολο των ασφαλισμένων, 22,11% απασχολείται στον κλάδο «Χονδρικό και Λιανικό Εμπόριο», 13,37% στις «Μεταποιητικές Βιομηχανίες» και 13,09% στον κλάδο «Ξενοδοχεία και Εστιατόρια». 22,54% των ασφαλισμένων με ελληνική υπηκοότητα απασχολείται στο «Χονδρικό και Λιανικό Εμπόριο», 12,75% στις «Μεταποιητικές Βιομηχανίες» και 12% σε «Ξενοδοχεία και Εστιατόρια». 22,63% των ασφαλισμένων με υπηκοότητα άλλης χώρας Ε.Ε. απασχολείται σε «Ξενοδοχεία και Εστιατόρια», 16,26% στο «Χονδρικό και Λιανικό Εμπόριο» και 15,55% στις «Μεταποιητικές Βιομηχανίες».

Στους ασφαλισμένους αλβανικής υπηκοότητας, 24,60% εργάζεται σε «Ξενοδοχεία και Εστιατόρια», 19,16% στις «Κατασκευές» και 18,03% στις «Μεταποιητικές Βιομηχανίες».

Στους υπόλοιπους αλλοδαπούς ασφαλισμένους, πλην αυτών της Ε.Ε. και των Αλβανών υπηκόων, 22,75% απασχολείται στις «Μεταποιητικές Βιομηχανίες», 22,30% στο «Χονδρικό και Λιανικό Εμπόριο» και 21,29% σε «Ξενοδοχεία και Εστιατόρια».

Από τους εργαζόμενους στις «Κατασκευές», το 30,05% είναι αλλοδαποί, ενώ στο συγκεκριμένο κλάδο απασχολείται το 4,07% των ασφαλισμένων.

Από τους εργαζόμενους σε «Ξενοδοχεία και Εστιατόρια», το 17,17% είναι αλλοδαποί, ενώ στο συγκεκριμένο κλάδο απασχολείται το 13,09% των ασφαλισμένων.

Ακόμη, από τους εργαζόμενους στις «Μεταποιητικές Βιομηχανίες», το 13,82% είναι αλλοδαποί, ενώ στο συγκεκριμένο κλάδο απασχολείται το 13,37% των ασφαλισμένων.

Η κατηγορία επαγγέλματος στην οποία απασχολείται ο μεγαλύτερος αριθμός ασφαλισμένων στις κοινές επιχειρήσεις, είναι «Υπάλληλοι Γραφείου» με ποσοστό 22,78%. 26,14% των ασφαλισμένων με ελληνική υπηκοότητα είναι «Υπάλληλοι Γραφείου», 21,40% είναι «Απασχολούμενοι στην Παροχή Υπηρεσιών και ως Πωλητές σε καταστήματα και υπαίθριες αγορές», ενώ 13,02% είναι «Ανειδίκευτοι Εργάτες, Χειρώνακτες και Μικροεπαγγελματίες». 31,05% των ασφαλισμένων με υπηκοότητα άλλης χώρας Ε.Ε. είναι «Ανειδίκευτοι Εργάτες, Χειρώνακτες και Μικροεπαγγελματίες», 22,41% απασχολούνται στην «Παροχή Υπηρεσιών και ως Πωλητές σε καταστήματα και υπαίθριες αγορές» και 20,08% είναι «Υπάλληλοι Γραφείου».

Οι ασφαλισμένοι αλβανικής υπηκοότητας στη συντριπτική τους πλειονότητα (49,47%) απασχολούνται ως «Ανειδίκευτοι Εργάτες, Χειρώνακτες και Μικροεπαγγελματίες», 22,38% απασχολούνται στην «Παροχή Υπηρεσιών και ως Πωλητές σε καταστήματα και υπαίθριες αγορές» και 9,93% ως «Ειδικευμένοι Τεχνίτες». Σχετικά με τους υπόλοιπους αλλοδαπούς ασφαλισμένους, πλην αυτών της Ε.Ε και των Αλβανών υπηκόων, 42,26% απασχολούνται ως «Ανειδίκευτοι Εργάτες, Χειρώνακτες και Μικροεπαγγελματίες», 21,25% στην «Παροχή Υπηρεσιών και ως Πωλητές σε καταστήματα και υπαίθριες αγορές» και 11,32% ως «Υπάλληλοι Γραφείου», σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Βασικά στοιχεία μηνιαίας απασχόλησης

Στο σύνολο των ασφαλισμένων, η μέση απασχόληση είναι 20,80 ημέρες, στους ασφαλισμένους στις κοινές επιχειρήσεις 20,92 και στους ασφαλισμένους στα οικοδομοτεχνικά έργα 13,35.

Στο σύνολο των κοινών επιχειρήσεων, σε ασφαλισμένους με πλήρη απασχόληση, το μέσο ημερομίσθιο ανήλθε στα 50,71 ευρώ και ο μέσος μισθός στα 1.166,24 ευρώ. Αντίστοιχα, στη μερική απασχόληση ανήλθαν στα 23,55 ευρώ και 378,21 ευρώ. Στα οικοδομοτεχνικά έργα, το μέσο ημερομίσθιο διαμορφώθηκε στα 40,20 ευρώ και ο μέσος μισθός στα 536,67 ευρώ.

Στις κοινές επιχειρήσεις, η μέση απασχόληση και το μέσο ημερομίσθιο έχουν υπολογιστεί για τις ασφαλιστέες ημέρες, ενώ στα οικοδομοτεχνικά έργα για τις πραγματοποιηθείσες ημέρες.

Στις επιχειρήσεις με λιγότερους από δέκα μισθωτούς, το μέσο ημερομίσθιο πλήρους απασχόλησης ανέρχεται στο 63,05% του μέσου ημερομισθίου των ασφαλισμένων σε επιχειρήσεις με πάνω από δέκα μισθωτούς, ενώ ο μέσος μισθός ανέρχεται στο 60,41%.

Το μέσο ημερομίσθιο των γυναικών στις κοινές επιχειρήσεις με πλήρη απασχόληση αντιπροσωπεύει το 87,11% του αντίστοιχου ημερομισθίου των ανδρών, ενώ στη μερική απασχόληση το 97,12%.

Σύγκριση βασικών μεγεθών Φεβρουαρίου 2018–Ιανουαρίου 2018

Ο αριθμός των ασφαλισμένων στις κοινές επιχειρήσεις αυξήθηκε κατά 0,03%, στα οικοδομοτεχνικά έργα αυξήθηκε κατά 5,75% και στο σύνολο των επιχειρήσεων αυξήθηκε κατά 0,12%.

Ο αριθμός των αλλοδαπών ασφαλισμένων αυξήθηκε κατά 1,47%.

Η μέση απασχόληση στις κοινές επιχειρήσεις μειώθηκε κατά 1,83%, στα οικοδομοτεχνικά έργα αυξήθηκε κατά 0,07% και στο σύνολο των επιχειρήσεων μειώθηκε κατά 1,84%.

To μέσο ημερομίσθιο στις κοινές επιχειρήσεις αυξήθηκε κατά 0,52% και στα οικοδομοτεχνικά έργα μειώθηκε κατά 0,30%.

Ο μέσος μισθός στις κοινές επιχειρήσεις μειώθηκε κατά 1,34% και στα οικοδομοτεχνικά έργα μειώθηκε κατά 0,22%.

Σύγκριση βασικών μεγεθών Φεβρουαρίου 2018–Φεβρουαρίου 2017

Ο αριθμός των ασφαλισμένων στις κοινές επιχειρήσεις αυξήθηκε κατά 11,44%, στα οικοδομοτεχνικά έργα αυξήθηκε κατά 1,00% και στο σύνολο των επιχειρήσεων αυξήθηκε κατά 11,25%. Ο αριθμός των ασφαλισμένων αυξήθηκε στις κοινές επιχειρήσεις με πλήρη απασχόληση κατά 13,01%, ενώ με μερική απασχόληση αυξήθηκε κατά 10,06%.

Ο αριθμός των αλλοδαπών ασφαλισμένων αυξήθηκε κατά 6,97%. Το ποσοστό των ασφαλισμένων γυναικών επί του συνόλου των ασφαλισμένων αυξήθηκε από 45,50% στο 46,20%.

Η μέση απασχόληση στις κοινές επιχειρήσεις μειώθηκε κατά 0,29% και στα οικοδομοτεχνικά έργα μειώθηκε κατά 0,22%.

Το μέσο ημερομίσθιο στις κοινές επιχειρήσεις μειώθηκε κατά 1,27%, στα οικοδομοτεχνικά έργα μειώθηκε κατά 3,20% και στο σύνολο κατά 1,27%.

Ο μέσος μισθός μειώθηκε στις κοινές επιχειρήσεις κατά 1,56% και στα οικοδομοτεχνικά έργα μειώθηκε κατά 3,42%.

Στις κοινές επιχειρήσεις με πλήρη απασχόληση, το μέσο ημερομίσθιο μειώθηκε κατά 1,57%, ενώ ο μέσος μισθός μειώθηκε κατά 2,27%.

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχεται την Τετάρτη (4/2) το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης: Η photo gallery και η αποθέωση Αταμάν

All Content - BusinessNews.gr

Jumbo: Εκτιμήσεις για καθαρά κέρδη έως 320 εκατ. ευρώ to 2026 - Στρατηγική ανθεκτικότητας, σταθερή μερισματική πολιτική

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Πιερρακάκης στη Handelsblatt: Πρότυπο για την Ευρώπη το ελληνικό μοντέλο ενάντια στη φοροδιαφυγή

All Content - BusinessNews.gr

ΕΑΕΕ: Αύξηση 4,6% στην παραγωγή ασφαλίστρων το 11μηνο Ιανουαρίου–Νοεμβρίου 2025

All Content

Aia Relate: Νέα επικοινωνία για την Capital Clean Energy Carriers

All Content

Ο Παναγιώτης Τζεμπελίκος στην DDB Athens

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Μεγάλη νίκη η ΑΕΚ στην Προύσα, 93-90 την Τόφας στην παράταση!

All Content

Επεισόδιο Μπαρτζώκα με οπαδό που τον έβρισε - Τι δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού

All Content - BusinessNews.gr

Κόκκινα Δάνεια: Εισήγηση υπέρ των δανειοληπτών – Κρίσιμη Ολομέλεια του Αρείου Πάγου την Πέμπτη

All Content - BusinessNews.gr

Υπερταμείο: Το αποτύπωμα στις εθνικές υποδομές το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Σαράντη: Συμφωνία με την Orkla Health για αποκλειστική διανομή του Jordan στο ελληνικό φαρμακείο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Eurobank: Σημαντική η συμβολή του πετρελαίου στην άνοδο των εξαγωγών
Eurobank: Σημαντική η συμβολή του πετρελαίου στην άνοδο των εξαγωγών 13/07/2018 - 03:00
Βερολίνο για τη δόση: Ο Σολτς δεν είχε περιθώρια 13/07/2018 - 03:00
Βερολίνο για τη δόση: Ο Σολτς δεν είχε περιθώρια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μοτοδυναμική: Οργανωτικές αλλαγές στη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου
    03/02/2026 - 21:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τζιρακιάν Profil: Στο 20,21% μειώθηκε το ποσοστό του βασικού μετόχου Αρι Τζιρακιάν
    03/02/2026 - 21:37 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alpha Bank: Ισχυρό διεθνές ενδιαφέρον για την έκδοση ομολόγου 750 εκατ. ευρώ, με ιστορικά χαμηλό περιθώριο τιμολόγησης
    03/02/2026 - 21:16 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΕΕ: Προτείνει στις ΗΠΑ κοινή γραμμή για τα κρίσιμα ορυκτά, με στόχο τον περιορισμό της κινεζικής επιρροής
    03/02/2026 - 20:56 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    03/02/2026 - 20:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΦΚΑ: Ενισχύονται οι υπηρεσίες του DASHBOARD – myEFKA - Στόχος η εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων
    03/02/2026 - 20:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σύσταση της Hellenic Ammunition από Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και CSG - Στόχος η παραγωγή πυρομαχικών
    03/02/2026 - 19:53 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ: Σχεδιάζουν την έκδοση αδειών σε εταιρείες για την άντληση πετρελαίου από τη Βενεζουέλα
    03/02/2026 - 19:35 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΝΑΤΟ: Στρατιωτικός σχεδιασμός για αποστολή «Arctic Sentry» εν μέσω εντάσεων για τη Γροιλανδία
    03/02/2026 - 19:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ζελένσκι: Η Ρωσία αγνόησε τις ειρηνευτικές προσπάθειες με την επίθεσή της στις ενεργειακές μας υποδομές
    03/02/2026 - 19:02 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Έξι κυβερνητικές παρεμβάσεις για το ιδιωτικό χρέος - Προστασία κατοικίας και δεύτερη ευκαιρία σε οφειλέτες
    03/02/2026 - 08:08 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Πριν τις 15 Σεπτεμβρίου η συνάντηση με Ερντογάν - Στρατηγικός παίκτης η Ελλάδα σε Ευρώπη και ενέργεια
    02/02/2026 - 23:28 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η ONEX ιδρύει τη νέα θυγατρική RSIS στην Ελευσίνα - Επένδυση άνω των 20 εκατ. ευρώ στον σιδηρόδρομο
    03/02/2026 - 08:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τι αλλάζει στη φορολογία το 2026 - Ελαφρύνσεις για οικογένειες, επαγγελματίες και ιδιοκτήτες ακινήτων
    03/02/2026 - 08:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στα 1.516 ευρώ ο μέσος μισθός στον ιδιωτικό τομέα - Τι δείχνουν τα στοιχεία της «Εργάνης»
    03/02/2026 - 09:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Επιτέλους νίκη η Εφές, 107-90 τη Βαλένθια του τρομερού Ρόβερς

03/02/2026 - 19:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης: Η photo gallery και η αποθέωση Αταμάν

03/02/2026 - 19:25
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

MINOAN LINES: Αποδοση δωρεας για τη στηριξη του εργου της «Ηλιαχτίδας»

03/02/2026 - 15:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Samsung: Παρουσιάζει σε παγκόσμιο επίπεδο τις οθόνες ψηφιακής σήμανσης 3D, χωρίς γυαλιά

03/02/2026 - 14:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο νέος Αδύναμος Κρίκος έρχονται στο OPEN

03/02/2026 - 14:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πανελλαδική Έρευνα Coca-Cola – ΟΠΑ: Οι Καταναλωτές Προτιμούν τις Περιβαλλοντικά Υπεύθυνες Επιχειρήσεις HORECA

03/02/2026 - 13:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η JAMA έθεσε επτά προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της

03/02/2026 - 05:38
FleetNews
fleetnews.gr

CUPRA: Νέες τιμές και προωθητικά προγράμματα

02/02/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo