Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βίτσας: Ανάγκη ο αναλογικός καταμερισμός του βάρους του προσφυγικού σε όλη την Ευρώπη
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
30/04/2018 · 03:00

Βίτσας: Ανάγκη ο αναλογικός καταμερισμός του βάρους του προσφυγικού σε όλη την Ευρώπη

«Όχι» σε λογικές παροχολογίας λόγω πολιτικού κόστους», λέει ο Δημήτρης Βίτσας, υποστηρίζοντας ότι είναι σημαντικό η κυβέρνηση να βγάλει τη χώρα από το Μνημόνιο και με αξιοπιστία να σταθεί στα πόδια της μετά τον Αύγουστο.

«Όχι» σε λογικές παροχολογίας λόγω πολιτικού κόστους», λέει ο Δημήτρης Βίτσας, υποστηρίζοντας ότι είναι σημαντικό η κυβέρνηση να βγάλει τη χώρα από το Μνημόνιο και με αξιοπιστία να σταθεί στα πόδια της μετά τον Αύγουστο.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής στη συνέντευξη που παραχωρεί στα «ΝΕΑ» ξεκαθαρίζει ότι η Αθήνα δεν υιοθετεί λογική «ανοιχτών συνόρων» στο Προσφυγικό - Μεταναστευτικό, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για αναλογικό καταμερισμό του βάρους σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Πώς θα διαχειριστεί η κυβέρνηση το πολιτικό κόστος από την υλοποίηση του προγράμματος;

Η κυβέρνηση σε 120 ημέρες βγάζει τη χώρα από την επιτροπεία μέσα από συγκεκριμένη συμφωνία. Όποιος διαφωνεί θα πρέπει να πει ακριβώς τι προτείνει. Έχουμε διανύσει μια πορεία και δεν πρόκειται να αφήσουμε να πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού.

Έξοδος με νέα μείωση στις συντάξεις;

Η συμφωνία προβλέπει εξοικονόμηση κατά 1% του ΑΕΠ από το Ασφαλιστικό και 1% αύξηση εσόδων από το φορολογικό σύστημα σε δύο χρόνια. Για να το αντιρροπήσουμε ψηφίσαμε τα αντίμετρα με μείωση φορολογικών συντελεστών και άλλες παροχές που ανακουφίζουν τις ασθενέστερες ομάδες και όλους εκείνους που έχουν πληρώσει το μεγάλο τίμημα όλα αυτά τα χρόνια και τη νέα γενιά.

Άρα, αποφυγή των μειώσεων δεν βλέπετε…

Κάναμε μια συμφωνία. Την τηρούμε και αναμένουμε από τους εταίρους μας να εκπληρώσουν και τις δικές τους υποχρεώσεις. Τις δυνατότητες να διαπραγματευτούμε τις ξέρει το οικονομικό επιτελείο. Στον βαθμό που υπάρχουν δυνατότητες και δεν θέτουν σε κίνδυνο την έξοδο από το Μνημόνιο θα τις αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Όμως, όταν πηγαίνεις να φτιάξεις ένα διαφορετικό μέλλον, δεν πρέπει να υπάρχουν εκπλήξεις για κανέναν. Ούτε για τον λαό, ούτε για τους εταίρους, ούτε για τις αγορές. Χρειάζεται ειλικρίνεια και σχέδιο. Είναι η ώρα μιας νέας Ελλάδας και με βάση αυτό προχωράμε.

Και το πολιτικό κόστος;

Επιμένω ότι πρέπει να τελειώσουμε με τη συμφωνία για να υλοποιήσουμε το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα. Εύκολα μπορείς να βλέπεις την πολιτική ως διαδικασία υποσχέσεων προεκλογικών. Το ζήσαμε αυτό για πολλά χρόνια και μας έφερε στα Μνημόνια. Αναλάβαμε την ευθύνη και τα καταφέρνουμε, και θα πάμε να ρίξουμε τη χώρα στην ίδια παγίδα με τον φόβο ότι θα έχουμε επίδραση στις εκλογές; Νομίζω ότι ο λαός καταλαβαίνει την προσπάθειά μας και δεν θεωρώ επίσης ότι είναι συντηρητικός.

Οι άλλοι σύντροφοί σας που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου;

Την επαναδιαπραγμάτευση μπορούμε να την κάνουμε, αλλά έχει όρους και όρια. Δεν διαπραγματευόμαστε μεταξύ μας. Δεν διαπραγματεύονται τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ τους. Ετσι θα μπορούσα κι εγώ να πλειοδοτήσω. Διαπραγματευόμαστε με τους δανειστές με συγκεκριμένους συσχετισμούς κι έχουμε ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό. Αν πάμε με τη λογική «λεφτά υπάρχουν επειδή ο Τσακαλώτος έβγαλε πλεόνασμα», θα κάνουμε λάθος. Αξιοποιήσαμε όλα αυτά τα χρόνια μέρος του πλεονάσματος με «μερισματική» ανακούφιση εκατοντάδων χιλιάδων μικροσυνταξιούχων και οικονομικά αδυνάτων. Η πολιτική μας φαίνεται. Τώρα είναι η ώρα της δουλειάς στην παραγωγή και την αναδιανομή.

Γιατί ο μισός ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος με τις αλλαγές στο νομοσχέδιο που φέρνετε;

Δεν νιώθω ότι έχω το μισό κόμμα εναντίον μου, το αντίθετο. Με τους συντρόφους στο κόμμα μπορούμε να κάνουμε συζήτηση και να βρίσκουμε λύσεις. Το νομοσχέδιο είναι αναγκαίο γιατί επί της ουσίας ενσωματώνουμε δύο ευρωπαϊκές οδηγίες που έπρεπε εδώ και καιρό να έχουν ενσωματωθεί.

Μοιάζει η κυβέρνηση και στο Μεταναστευτικό να πορεύεται και να βιώνει τον εφιάλτη του «αναγκαίου» κύριε υπουργέ...

Μα, είμαστε αναγκασμένοι να διαχειριστούμε ένα δύσκολο και σύνθετο ζήτημα. Τρία είναι τα θέματα-κλειδιά: Πόσο γρήγορα εξετάζεις την αίτηση ασύλου. Πόσο γρήγορα δίνεις σιγουριά στον αιτούντα άσυλο. Πόσο σοβαρά το κάνεις.

Υπάρχουν άνθρωποι στα νησιά που περιμένουν για πρώτη συνέντευξη έως και 3 μήνες. Στην ενδοχώρα μπορεί να περιμένουν έως το 2019! Το νομοσχέδιο περιγράφει πώς πρέπει να γίνει η διαδικασία και αποτρέπει όσους ελάχιστους έρχονται και επανέρχονται με στόχο να πάνε π.χ. στη Γερμανία. Δεν αλλάζουμε βασικά στοιχεία, αλλά λύνουμε και θέματα ένταξης. Συνεπώς, οι ιδιαίτερες διατυπώσεις μπορούν να συζητηθούν, αλλά δεν καταλαβαίνω μια φοβική προσέγγιση. Σε κάθε περίπτωση έχουμε την πρόθεση να οικοδομήσουμε τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις πάντα στο πλαίσιο των κεντρικών μας πολιτικών επιλογών και με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την αντιμετώπιση της αίτησης ασύλου με βάση τις Συνθήκες της Γενεύης, το Πρωτόκολλο της Νέας Υόρκης και την εξ αυτών νομοθεσία.

Όσοι δεν καλύπτονται από τις Συνθήκες;

Και αυτούς θα τους φροντίσουμε, αλλά από εκεί και μετά πρέπει να ισχύσει ο νόμος και οι διεθνείς συμφωνίες. Μερικούς προσπαθούμε να τους εντάξουμε στις εθελούσιες επιστροφές, δίνοντάς τους κάποια χρήματα να κάνουν μια νέα αρχή στη χώρα τους. Όμως αυτό δεν σημαίνει «ξεκινήστε κι ελάτε». Προσφυγικό υπάρχει όσο υπάρχουν πόλεμοι και διακινητές. Δεν υπάρχει όμως η λογική «open borders».

Ποια φράση αποδίδει τη βούλησή σας;

Πλήρης σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οδηγός μας η Συνθήκη της Γενεύης. Νόμιμες οδοί μετανάστευσης ούτως ώστε να χτυπήσουμε τους διακινητές. Προστασία των προσφύγων και πραγματικός καταμερισμός στην Ευρώπη. Όταν τα σύνορα είναι κλειστά και εσύ λες ότι όποιος έρχεται δεν εξετάζω καν τι τον κάνω, τότε στην πράξη, ανεξάρτητα από τη θέλησή σου, κάνεις τη χώρα αποθήκη ψυχών.

Για την αποσυμφόρηση δεν μας λέτε όμως…

Επιβάλλεται να προχωρήσει, αλλά με έναν τρόπο ώστε να ισχύει η Κοινή Δήλωση Ευρώπης - Τουρκίας. Μέσα στο έτος, 2.470 έφυγαν από τη Λέσβο, ευάλωτοι, ασυνόδευτοι ανήλικοι και όσοι πήραν άσυλο. Ήρθαν όμως στο νησί 4.100.

Υπάρχει το μάτι των διακινητών από την απέναντι πλευρά οι οποίοι προωθούν. Πρέπει να μείνουν τα νησιά όπως είναι; Όχι. Πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να υπάρχει πίεση προς την Τουρκία για αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων της και καταπολέμηση των διακινητών.

Στη Βουλή μιλήσατε για τεράστια αύξηση των ροών από τον Έβρο. Σας φοβίζει αυτή η εξέλιξη;

Οι διακινητές όπου βρίσκουν δυσκολίες αλλάζουν δρόμους. Υπενθυμίζω ότι στην Κοινή Δήλωση αναφέρεται σαφώς ότι η Τουρκία πρέπει να παίρνει ειδικά μέτρα όσον αφορά τα χερσαία σύνορά της. Δεν τα έχει πάρει ακόμη. Βεβαίως, λοιπόν, και με ανησυχεί η κατάσταση, αλλά το κύριο ζήτημα είναι τα μέτρα επίλυσης. Να είναι η ΕΕ σύμμαχος, να υπάρχει ανοικτός δίαυλος με την Τουρκία, μέτρα γρήγορης εξέτασης και φροντίδα για όλους.

Οι δήμαρχοι στα νησιά υποστηρίζουν πως η κυβέρνηση δεν επιστρέφει στην Τουρκία τον απαιτούμενο αριθμό μεταναστών…

Εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία εξέτασης ασύλου κάποιου, δεν μπορείς να τον επιστρέψεις. Παράλληλα αντιμετωπίζουμε και επιμέρους ζητήματα, όπως το ότι κάνουμε αιτήσεις στην Τουρκία και μας απαντά μια εβδομάδα αργότερα. Και οι δήμαρχοι θα πρέπει να βοηθήσουν, όπως βοήθησαν και το 2015, ώστε οι συνθήκες να γίνουν καλύτερες κι εμείς με τη σειρά μας να βοηθήσουμε τους δημάρχους. Ήδη έχει εγκριθεί η κατασκευή του αποχετευτικού στη Λέρο, κόστους 1,6 εκατ. ευρώ, το ίδιο και στη Μόρια. Σχεδιάζουμε και άλλα έργα υποδομής που θα ωφελήσουν το σύνολο των κατοίκων των νησιών. Ως ελληνικό κράτος, αναγνωρίζουμε το βάρος που έχουν σηκώσει τα πολύπαθα νησιά του Αιγαίου και αναπληρώνουμε τη χασούρα, το άγος και την πίεση. Στο νομοσχέδιο υπάρχει και ειδική ρύθμιση για τις αποζημιώσεις. Το αναπτυξιακό πρόγραμμα για τα πέντε νησιά είναι εδώ και είναι γενναίο.

Οι δομές φιλοξενίας βρίσκονται σε οριακό σημείο. Κάποιες, δε, όπως η Μόρια, το έχουν ξεπεράσει προ πολλού…

Σήμερα στη Μόρια βρίσκονται κοντά στους 5.500 πρόσφυγες και μετανάστες. Το οριακό σημείο των 3.500 το έχει ξεπεράσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ο στόχος μου είναι τον Σεπτέμβριο η Μόρια να είναι στα όριά της, δηλαδή να έχει 3.500 ανθρώπους. Ξέρω ότι είναι μεγάλη κουβέντα, καθώς αυξάνονται οι ροές, αλλά είναι ο μεγάλος στόχος. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα πρέπει ακόμη και να τετραπλασιάσουμε τις διαδικασίες χορήγησης ή μη ασύλου. Συγχρόνως, πρέπει να έχουμε θέσεις υποδοχής και να προχωρήσουμε σε επιστροφές στην Τουρκία.

Οι οργανώσεις σάς κατηγορούν ότι ύστερα από πίεση της ΕΕ για την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για ελεύθερη μετακίνηση των προσφύγων σπεύδετε να επαναφέρετε την ακυρωθείσα απόφαση...

Υπάρχει η απόφαση του ΣτΕ που λέει πως η προηγούμενη απόφαση της Υπηρεσίας Ασύλου δεν ήταν επαρκώς αιτιολογημένη, καθώς δεν ανέφερε τους λόγους για τους οποίους επιβαλλόταν ο γεωγραφικός περιορισμός. Η δεύτερη απόφαση έχει με επάρκεια την αιτιολογία. Πρέπει όμως να συνεργαστούμε όλοι ώστε να διασφαλίζονται τα δικαιώματα. Να διασφαλίζεται από τη μια μεριά το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης, αλλά θα πρέπει να διασφαλίζεται και το δικαίωμα της γρήγορης εξέτασης, της τροφής, της υγειονομικής περίθαλψης και όλα τα δικαιώματα των αιτούντων άσυλο.

  • ΕΥΡΩΠΗ
  • ·
  • ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
  • ·
  • ΒΙΤΣΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί κι αποχαιρετά τον Θανάση Σκουρτόπουλο

All Content

Μπαρτζώκας: Η θλίψη για τον Σκουρτόπουλο και όσα είπε για το επεισόδιο στο Ντουμπάι (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Mega συνεργασία στον ΒΟΑΚ Χανιά-Ηράκλειο: ΤΕΡΝΑ, AKTOR και Metlen ενώνουν δυνάμεις στο project 2 δισ.

All Content - BusinessNews.gr

Τι αλλάζει στις μεταβιβάσεις ακινήτων - Ξεμπλοκάρουν χιλιάδες ακίνητα, τι φέρνει το νέο πλαίσιο

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: «Η Ευρώπη δεν έχει άλλο χρόνο» – Τρία επείγοντα μέτωπα για τη βιομηχανία

All Content

VML: Νέα καμπάνια για το κρουασάν Champion της Tottis

All Content

Ogilvy: Νέα καμπάνια για τη Lacta και τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Που θα δείτε Παρτιζάν-Παναθηναϊκό και τις Γυναίκες στο EuroCup

All Content

Κυκλοφορεί από την Τετάρτη (4/2) το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content - BusinessNews.gr

Απόστολος Βακάκης: «Η Jumbo δεν είναι μόδα, είναι αντοχή» - Στρατηγική χωρίς εντυπωσιασμούς

All Content - BusinessNews.gr

Εξωδικαστικός Μηχανισμός: «Έσπασαν» το φράγμα των 773 εκατ. ευρώ οι ρυθμίσεις οφειλών

All Content - BusinessNews.gr

LAMDA Development: Στην TEN Brinke Hellas δύο οικόπεδα στο Ελληνικό έναντι 41,5 εκατ. ευρώ

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά για την Εργατική Πρωτομαγιά
Το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά για την Εργατική Πρωτομαγιά 30/04/2018 - 03:00
Αυξήθηκαν κατά 1,14 δισ. ευρώ οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Μάρτιο 30/04/2018 - 03:00
Αυξήθηκαν κατά 1,14 δισ. ευρώ οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Μάρτιο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρηματιστήριο: Πτώση 1,69%, στα 325,65 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    05/02/2026 - 17:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Co-operative Bank of Kenya: Επιλoγή της λύσης Treasury της Profile Software
    05/02/2026 - 17:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης στο Foreign Policy: Δεν βλέπω κίνδυνο κλιμάκωσης με την Τουρκία
    05/02/2026 - 17:47 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • 12η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The B2B Fine Food Exhibition: Ολοκληρώθηκε η γαστρονομική έκθεση της χρονιάς!
    05/02/2026 - 17:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κ.Λαγκάρντ: «Η διεθνής αβεβαιότητα, αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου για την ευρωζώνη»
    05/02/2026 - 17:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Eurolife FFH: Ολοκληρώθηκε ο 14ος κύκλος του «Advanced Program in Management for Insurance Executives»
    05/02/2026 - 17:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τέσσερα νέα βραβεία για τη φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ και το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο από DLG και ITI
    05/02/2026 - 17:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πύργος: Κλειστά σχολεία αύριο λόγω της κακοκαιρίας - Διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης
    05/02/2026 - 17:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μ. Θεμιστοκλέους για ΕΣΥ: Όποιος κάνει αίτηση θα προσλαμβάνεται
    05/02/2026 - 17:09 ΥΓΕΙΑ
  • Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
    05/02/2026 - 17:03 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Έλον Μασκ: Έγινε ο πρώτος άνθρωπος με περιουσία 800 δισ. δολαρίων μετά την εξαγορά της xAI από την SpaceX
    04/02/2026 - 20:30 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Χρηματιστήριο: Κέρδη 1,56%, σε νέα υψηλά 16 ετών η αγορά
    04/02/2026 - 18:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Eli Lilly: Άλμα πωλήσεων έως 27% - Μεγάλη ζήτηση για φάρμακα απώλειας βάρους
    04/02/2026 - 19:00 ΥΓΕΙΑ
  • Στίβεν Μιράν: Ο σύμβουλος του Τραμπ παραιτήθηκε από τη θέση του στον Λευκό Οίκο για να παραμείνει στη Fed
    04/02/2026 - 19:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νιγηρία: Τουλάχιστον 170 νεκροί σε επίθεση ενόπλων στην πολιτεία Κουάρα
    04/02/2026 - 18:30 ΚΟΣΜΟΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το 60ο Super Bowl ζωντανά στην COSMOTE TV

05/02/2026 - 14:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μίσσας για τον Θανάση Σκουρτόπουλο: Θα τον θυμάμαι για πάντα

05/02/2026 - 14:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GIVMED: Ολοκλήρωση του προγράμματος πρόσβασης σε φάρμακα στην Πελοπόννησο

05/02/2026 - 13:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Φεβρουάριος με πρεμιέρες και αποκλειστικό περιεχόμενο στο Vodafone TV

05/02/2026 - 13:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Διάστρεμμα ο Λαρεντζάκης

05/02/2026 - 13:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παιδικός καρκίνος: Πρόκληση και δύναμη της ευχής με το Make-A-Wish

05/02/2026 - 12:13
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
FleetNews
fleetnews.gr

MG: Ισχυρή πορεία στην ελληνική αγορά – Αύξηση 43% στο μερίδιο αγοράς της το 2025

05/02/2026 - 06:14
FleetNews
fleetnews.gr

Το Jeep Avenger 4xe τώρα από 29.990€

05/02/2026 - 06:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo