Σάββατο, 21 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Δραγασάκης: "Η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια και τη σκληρή επιτροπεία είναι δρομολογημένη"
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
15/12/2017 · 02:00

Δραγασάκης: "Η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια και τη σκληρή επιτροπεία είναι δρομολογημένη"

Τι ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στο διεθνές συνέδριο «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα»

«Η χώρα βγαίνει από τη μνημόνια και τη σκληρή επιτροπεία τον Αύγουστο του 2018. Η πορεία είναι δρομολογημένη και καμία δύναμη δεν μπορεί πλέον να την ανακόψει ή να την εκτρέψει. Προχωρούμε με αποφασιστικότητα και ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει να έχουμε κλείσει όλες τις εκκρεμότητες αρκετά νωρίτερα». Τα παραπάνω δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας χθες στο διεθνές συνέδριο «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα», που πραγματοποιείται στην Πάτρα, με πρωτοβουλία της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Όπως πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, «στις συνθήκες που διαμορφώνονται, προτεραιότητα τώρα αποκτά ο σχεδιασμός της μεταμνημονιακής Ελλάδας και η δημιουργία των προϋποθέσεων για ένα νέο υπόδειγμα βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης, χωρίς τις παθογένειες και τα λάθη του παρελθόντος».

Αναφερόμενος στον σχεδιασμό, είπε ότι «αυτό που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας είναι τα συσσωρευμένα προβλήματα και τα πολλαπλά τραύματα στο κοινωνικό σώμα». Ταυτόχρονα, συμπλήρωσε ότι «πρέπει να εντοπίσουμε τις δυνατότητες και να τις αξιοποιήσουμε οργανωμένα για να επιταχύνουμε την ανάπτυξη, να μειώσουμε δραστικά την ανεργία και να καταπολεμήσουμε τις ανισότητες που στα χρόνια της κρίσης και των μνημονίων έχουν επικίνδυνα διευρυνθεί».

Στην συνέχεια ο Γιάννης Δραγασάκης στάθηκε ιδιαίτερα στην συμμαχία φορέων της Δυτικής Ελλάδας για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη, τονίζοντας ότι «θεμελιώνεται σε αρχές που θέλουν να υπερβούν τις παθογένειες του παρελθόντος» και εξήγησε:

«Θεμελιώνουν ένα πλαίσιο συνεργασίας δημόσιων και ιδιωτικών φορέων σε συνθήκες διαφάνειας και δημόσιας λογοδοσίας. Αναδεικνύουν το ρόλο της κοινωνικά υπεύθυνης επιχειρηματικότητας. Φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη σύγχρονων δημόσιων πολιτικών, που μαζί με τη συνεργασιμότητα και τη διασυνδεσιμότητα, αποτελούν τα μέσα για την υλοποίηση κοινά καθορισμένων στόχων.

Αυτές οι αρχές, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, είναι σημαντικές, «διότι μετά την οδυνηρή εμπειρία της κρίσης και της επιτροπείας δεν δικαιούμαστε να μιλάμε για ανάπτυξη, γενικώς, αορίστως, και με νεφελώδη τρόπο, αλλά πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η ανάπτυξη που επιδιώκουμε δεν θα είναι ληστρική, αλλά θα σέβεται τους εργαζόμενους και το περιβάλλον, θα είναι δηλαδή βιώσιμη ανάπτυξη».

Επίσης, είπε ότι «δεν θα είναι ανάπτυξη που διευρύνει τις ανισότητες, αλλά θα έχει κοινωνικές δεσμεύσεις και θα υπηρετεί κοινωνικούς στόχους, με πρώτο μεταξύ αυτών τη μείωση της ανεργίας, θα είναι, δηλαδή δίκαιη ανάπτυξη».

Ακόμη, ανέφερε ότι «δεν θα είναι κερδοσκοπική «φούσκα», αλλά θα είναι πραγματική και διατηρήσιμη ανάπτυξη».

Παράλληλα, όπως υπογράμμισε, «πρέπει να θέσουμε τους όρους της βιωσιμότητας και της δικαιοσύνης πάνω στους οποίους θα θεμελιώσουμε το νέο υπόδειγμα ανάπτυξης».

Στην συνέχεια ο Γιάννης Δραγασάκης αναφέρθηκε στην επιχειρηματικότητα, λέγοντας ότι «δεν μπορούμε να υμνούμε γενικά την επιχειρηματικότητα, συγχέοντας αδιακρίτως ευκαιριακές, κερδοσκοπικές δραστηριότητες, ακόμη και παραβατικές πρακτικές, με κοινωνικά υπεύθυνες μορφές επιχειρηματικότητας, που συνεργάζονται και καινοτομούν, επενδύουν στην έρευνα και το ανθρώπινο δυναμικό, στηρίζουν τις τοπικές οικονομίες και αναζητούν νέες αγορές». Μάλιστα, όπως ανέφερε σε αυτό το σημείο, «αυτή ακριβώς η επιχειρηματικότητα, που κατανοεί την ευρύτερη κοινωνική της ευθύνη, έχει τη στήριξή μας».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε στην ομιλία του και στο μοντέλο εξόδου από τη κρίση, που όπως είπε, θα στηριχθεί στην συνεργασία, στην δικτύωση και στην διασύνδεση. Όπως εξήγησε, «η συνεργασιμότητα, η δικτύωση και η διασυνδεσιμότητα, αντιπροσωπεύουν από κοινού μία κρίσιμη ανάγκη, αλλά και δυνατότητα ταυτόχρονα». Από τη μία πλευρά συνέχισε , «αποτελούν κρίσιμη ανάγκη, διότι η δομή της οικονομίας μας στηρίζεται σε μικρά μεγέθη και χαρακτηρίζεται από έντονο κατακερματισμό και αποσπασματικότητα». Από την άλλη, πρόσθεσε «αποτελούν κρίσιμες παραγωγικές δυνάμεις, υποτιμημένες από τις ως τώρα κυρίαρχες πολιτικές».

Ταυτόχρονα, ο Γιάννης Δραγασάκης υπογράμμισε ότι «οι άυλες παραγωγικές δυνάμεις, όπως η συνεργασιμότητα, και η διασυνδεσιμότητα είναι αναντικατάστατες» και εξήγησε: «Μας επιτρέπουν να άρουμε, τουλάχιστον ως ένα βαθμό, την αποσπασματικότητα, τον κατακερματισμό και τις ανισότητες της ανάπτυξης, να αντισταθμίσουμε τα μειονεκτήματα, χωρίς να καταστρέψουμε τα πλεονεκτήματα της παραγωγής σε μικρή κλίμακα, να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για επιτάχυνση της καινοτομίας στις μικρές επιχειρήσεις και να συγκροτήσουμε συλλογικά οχήματα, που να διευκολύνουν την πρόσβαση στις αγορές και τη συμμετοχή σε διεθνείς αλυσίδες αξίας».

«Στόχος μας», σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, «είναι η μικρή δομή, από παράγοντας υστέρησης να μετασχηματιστεί σε καταλύτη προόδου και αυτό μπορεί να καταστεί εφικτό μόνο μέσω της συνεργασίας, της δικτύωσης και της διασύνδεσης».

«Για να μπορέσουμε, όμως, να αξιοποιήσουμε αυτήν την παραγωγική δυνατότητα», είπε ο Γιάννης Δραγασάκης, «πρέπει να δημιουργήσουμε το κατάλληλο ευνοϊκό "οικοσύστημα" θεσμικών εργαλείων, κινήτρων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, και διαδικασιών που θα μας επιτρέπουν να αξιολογούμε τις εμπειρίες μας και να τις μετατρέπουμε σε δημόσιες πολιτικές και πρακτικές για δράση».

Για αυτό η κυβέρνηση, πρόσθεσε ο Γιάννης Δραγασάκης, «παρά τους περιορισμούς και τις δημοσιονομικές προτεραιότητες που κυριαρχούσαν ως τώρα, εργάζεται συστηματικά για τη δημιουργία ενός τέτοιου ευνοϊκού οικοσυστήματος για τη συνεργασία και τη διασύνδεση» και αναφέρθηκε σε μία σειρά από πρωτοβουλίες όπως:

*Το φόρουμ αγροδιατροφής - μεταποίησης - τουρισμού, με στόχο ο τουρισμός να καταστεί μοχλός ανάπτυξης της εγχώριας παραγωγής.

*Την στήριξη των συλλογικών μορφών οργάνωσης των αγροτών και των μικροπαραγωγών, για την υπέρβαση του προβλήματος του μικρού κλήρου και την αξιοποίηση δυνατοτήτων και ευκαιριών.

*Την ανάπτυξη της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, ώστε να καταστεί ένας διακριτός τομέας της οικονομίας και της απασχόλησης.

*Το θεσμικό πλαίσιο για τις ενεργειακές κοινότητες, για την εξοικονόμηση ενέργειας τη μείωση του κόστους και την αξιοποίηση των ενεργειακών δυνατοτήτων από τις ίδιες τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες, μέσα από συλλογικά σχήματα.

*Τα συλλογικά σχήματα μικροπιστώσεων, ώστε να υπερβούμε τις αδυναμίες του χρηματοπιστωτικού συστήματος σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση των επαγγελματιών και της μικρής επιχειρηματικότητας.

Πολλά από αυτά τα μέτρα, όπως είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έχουν ήδη θεσμοθετηθεί, ενώ το νομοσχέδιο για τις ενεργειακές κοινότητες έχει κατατεθεί στη Βουλή και αναμένεται να γίνει νόμος του κράτους σύντομα. Όσον αφορά στο σχεδιασμό για τις μικροπιστώσεις αναμένεται, όπως είπε, να έχει ολοκληρωθεί ως το Μάρτιο του 2018.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Δραγασάκης αναφέρθηκε στο ρόλο της κοινωνίας και όπως τόνισε στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται αυτός ο ρόλος γίνεται ιδιαίτερα κρίσιμος, διότι όπως είπε, «η ίδια η κοινωνία κάνει, τελικά τις επιλογές που καθορίζουν το μέλλον» και πρόσθεσε: «Η ίδια η κοινωνία απονομιμοποιεί θεσμούς και πολιτικές. Ο μετασχηματισμός στο κράτος και την οικονομία, η έξοδος από τη κρίση, η αξιοποίηση των νέων θεσμών που δημιουργούμε, προϋποθέτουν την κοινωνία όρθια, ενημερωμένη και ενεργή. Πρέπει, λοιπόν, από μια κοινωνία ανάθεσης να περάσουμε σε μια κοινωνία συμμετοχής. Στη διαδικασία αυτή, ο ρόλος των τοπικών κοινωνιών, της περιφέρειας και της αυτοδιοίκησης αποκτά ξεχωριστή σημασία».

Σχετικά με τις προοπτικές της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τόνισε ότι μπαίνει σε τροχιά ανάκαμψης και έφερε ως παράδειγμα την μείωση της ανεργίας, το τελευταίο έτος, κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες. Σημαντικό κεφάλαιο στην αναπτυξιακή προσπάθεια της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αποτελούν, σύμφωνα με τον Γιάννη Δραγασάκη, τα μεγάλα έργα υποδομής.

Όπως είπε, «η παράδοση των σύγχρονων οδικών αξόνων, Πάτρας - Κορίνθου και Ιόνιας Οδού, μέσα στο 2017, έθεσε τέλος στο καθεστώς αποκλεισμού και στην εικόνα των για χρόνια ημιτελών έργων, δίνοντας νέα αναπτυξιακή ώθηση σε ολόκληρη την περιοχή».

Επίσης, ανέφερε ότι «περαιτέρω ώθηση στην αναβάθμιση των υποδομών της περιφέρειας θα δώσει η υλοποίηση του αυτοκινητόδρομου Πάτρας - Πύργου, η αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής Πάτρας - Αθήνας, η ολοκλήρωση και αξιοποίηση του φράγματος Πείρου - Παραπείρου και άλλα έργα που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη ή σχεδιάζονται, σε συντονισμό και συνεργασία με την περιφέρεια και την αυτοδιοίκηση».

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ
  • ·
  • ΜΝΗΜΟΝΙΑ
  • ·
  • ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

GBL: Σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Περιστέρι και Μαρούσι τα βλέμματα

All Content

March Madness: Το ντεμπούτο του ύψους 2.36μ. Ριού και η λάμψη του... Cream Abdul Jabbar (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Πετρέλαιο και φυσικό αέριο: Τα σενάρια των τραπεζών, της ΕΚΤ και οίκων αξιολόγησης για την πορεία των τιμών

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαίες απώλειες 3,18%, με τον Γενικό Δείκτη κάτω από 2.100 μονάδες - Στα 14 δισ. το «κόστος» του πολέμου

All Content - BusinessNews.gr

Η ΤτΕ «ψαλιδίζει» τον ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας για το 2026 - Αναθεωρείται στο 1,9% από 2,1%

All Content

Village Cinemas: Ισχυρή πλατφόρμα σύνδεσης των brands με το κοινό

All Content

Pollen: Στον «αέρα» η νέα επικοινωνία για τη SKY express

FleetNews

Αποκάλυψη για το DS N°7: Ηλεκτρική και υβριδική υπεροχή σε ένα premium SUV

FleetNews

Έρχεται ο διάδοχος του VW ID.3 με νέα γενιά λογισμικού

FleetNews

Στην Ελλάδα το νέο Peugeot 308 με 4 επιλογές κινητήρων

All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου

All Content

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στις 17:00 στην Α1 Γυναικών, με Παναθλητικό ο Αθηναϊκός

All Content - BusinessNews.gr

Ρωσία: Η Μόσχα παραμένει φίλη και αξιόπιστος εταίρος της Τεχεράνης, δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν

All Content - BusinessNews.gr

SMERC: Το σχέδιο Καραμούζη για έναν ισχυρό εξαγωγικό όμιλο τροφίμων με αιχμή το SMERemediumCap

All Content - BusinessNews.gr

ENDLESS EC: Προχωρά στην εξαγορά της FINEZZA ενισχύοντας τη στρατηγική της ανάπτυξη

FleetNews

Νέο Ford Capri με έως 627 χλμ. αυτονομία και νέες τεχνολογίες

FleetNews

Nissan, Wayve και Uber ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη ρομποταξί

CSRΝews.gr

LAMDA Development στις Βρυξέλλες: Το The Ellinikon αναδεικνύει το νέο όραμα για τις πόλεις του αύριο στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

Οι νικητές των Βραβείων Ευρωπαίων Πολιτών «Κώστας Καρράς» 2026

CSRΝews.gr

ΜΑΣΟΥΤΗΣ & ΝΥΜΦΗ: Δράση στήριξης προς το Φάρο Τυφλών της Ελλάδος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Καιρός: Θυελλώδεις νοτιάδες το Σαββατοκύριακο, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από Δευτέρα
Καιρός: Θυελλώδεις νοτιάδες το Σαββατοκύριακο, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από Δευτέρα 15/12/2017 - 02:00
Σταθάκης: "Θα υπάρξει ισχυρό ενδιαφέρον για τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ" 15/12/2017 - 02:00
Σταθάκης: "Θα υπάρξει ισχυρό ενδιαφέρον για τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΗΠΑ: Το Ιράν έθεσε στο στόχαστρο "χωρίς επιτυχία" αμερικανοβρετανική βάση στον Ινδικό Ωκεανό
    21/03/2026 - 15:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 27 Μαρτίου
    21/03/2026 - 13:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρίστος Δήμας: Η Κυβέρνηση υλοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα έργων
    21/03/2026 - 12:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ δήλωσε ότι εξετάζει "να μειώσει σταδιακά" τις στρατιωτικές επιχειρήσεις
    21/03/2026 - 11:55 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πόλεμος και πετρέλαιο «πνίγουν» τις αγορές
    21/03/2026 - 11:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νέο ψηφιακό εργαλείο για αξιολόγηση και διαφάνεια στο ΕΣΥ
    21/03/2026 - 11:11 ΥΓΕΙΑ
  • Ρωσία: Η Μόσχα παραμένει φίλη και αξιόπιστος εταίρος της Τεχεράνης, δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν
    21/03/2026 - 10:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πετρέλαιο και φυσικό αέριο: Τα σενάρια των τραπεζών, της ΕΚΤ και οίκων αξιολόγησης για την πορεία των τιμών
    21/03/2026 - 09:59 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    21/03/2026 - 09:00 MEDIA
  • Χρίστος Δήμας: Εντατικές εργασίες στη Διώρυγα της Κορίνθου με στόχο να ανοίξει τον Ιούλιο
    20/03/2026 - 22:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Συνελήφθη ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης - Κατασχέθηκαν μετρητά και πλαστοί πίνακες
    20/03/2026 - 16:44 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τη Δευτέρα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τα “ταξί” - Ποιες αλλαγές ανακοίνωσε ο Κων.Κυρανάκης
    20/03/2026 - 18:21 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαίες απώλειες 3,18%, με τον Γενικό Δείκτη κάτω από 2.100 μονάδες - Στα 14 δισ. το «κόστος» του πολέμου
    20/03/2026 - 18:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΛΦΑ Quality Foods: Δυναμική παρουσία στη Food Expo 2026
    20/03/2026 - 16:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η ΤτΕ «ψαλιδίζει» τον ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας για το 2026 - Αναθεωρείται στο 1,9% από 2,1%
    20/03/2026 - 18:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

March Madness: Το ντεμπούτο του ύψους 2.36μ. Ριού και η λάμψη του... Cream Abdul Jabbar (vids)

21/03/2026 - 12:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπέικον και Μπλατ MVPs της 32ης αγωνιστικής στη EuroLeague

21/03/2026 - 11:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο CEO του Pinterest ζητά την απαγόρευση των social media για νέους κάτω των 16 ετών

20/03/2026 - 15:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Τα κακά παιδιά»: Σε Α΄ Τηλεοπτική Προβολή αύριο, Σάββατο 21.3.26 στις 21:00 στον STAR

20/03/2026 - 14:15
CSRΝews.gr
csrnews.gr

LAMDA Development στις Βρυξέλλες: Το The Ellinikon αναδεικνύει το νέο όραμα για τις πόλεις του αύριο στην Ευρώπη

20/03/2026 - 13:57
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Οι νικητές των Βραβείων Ευρωπαίων Πολιτών «Κώστας Καρράς» 2026

20/03/2026 - 13:47
FleetNews
fleetnews.gr

Αποκάλυψη για το DS N°7: Ηλεκτρική και υβριδική υπεροχή σε ένα premium SUV

19/03/2026 - 06:10
FleetNews
fleetnews.gr

Έρχεται ο διάδοχος του VW ID.3 με νέα γενιά λογισμικού

19/03/2026 - 06:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στη PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης

18/03/2026 - 19:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo