Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ManpowerGroup: Αυτοί είναι οι κλάδοι με τις μεγαλύτερες προοπτικές προσλήψεων το Α΄ τρίμηνο του 2018
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
12/12/2017 · 02:00

ManpowerGroup: Αυτοί είναι οι κλάδοι με τις μεγαλύτερες προοπτικές προσλήψεων το Α΄ τρίμηνο του 2018

Οι Έλληνες εργοδότες καταγράφουν μέτριες προθέσεις προσλήψεων για το πρώτο τρίμηνο του 2018, σύμφωνα με την Έρευνα για τις Προθέσεις Προσλήψεων της ManpowerGroup, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη ManpowerGroup Ελλάδας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Οι Έλληνες εργοδότες καταγράφουν μέτριες προθέσεις προσλήψεων για το πρώτο τρίμηνο του 2018, σύμφωνα με την Έρευνα για τις Προθέσεις Προσλήψεων της ManpowerGroup, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη ManpowerGroup Ελλάδας. Σε συνέχεια της εποχικής προσαρμογής των δεδομένων, οι Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης ανέρχονται σε +13%. Τα σχέδια προσλήψεων εμφανίζονται αποδυναμωμένα κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, αλλά σημειώνουν βελτίωση της τάξης των 5 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

ManpowerGroup – Εξέλιξη του Δείκτη Προοπτικών Απασχόλησης στην Ελλάδα

“Η νέα οικονομική χρονιά ξεκινάει με θετικό πρόσχημα για την αύξηση της απασχολησιμότητας στην εγχώρια αγορά συνεχίζοντας να δίνει το προβάδισμα στη Βόρεια Ελλάδα. Μέσα σε αυτό το αισιόδοξο για την εργασία στον τόπο μας πλαίσιο, η διασφάλιση της αειφορίας της εργασίας αποτελεί την κεντρική πρόκληση για τις επιχειρήσεις και αποκωδικοποιείται σε δύο βασικές προτεραιότητες, το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενεργειών που θα ενισχύσουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης δεξιοτήτων των ανθρώπων και την εποικοδομητική για ανθρώπους και εταιρίες ενσωμάτωση της εργασίας Νέας Γενιάς” σημειώνει η Φανή Κλειδά, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup.

Αναλυτικά: Συγκρίσεις ανά Τομέα Οικονομικής Δραστηριότητας

Οι εργοδότες και στους εννέα τομείς οικονομικής δραστηριότητας αναμένουν αύξηση του αριθμού των ατόμων που απασχολούν κατά το Α' Τρίμηνο του 2018. Οι ισχυρότερες προοπτικές προσλήψεων καταγράφονται στον τομέα των Μεταφορών & Επικοινωνιών, με Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης της τάξης του +21%. Οι εργοδότες του τομέα του Ηλεκτρισμού, Φυσικού Αερίου & Ύδρευσης αναμένουν αισιόδοξο ρυθμό προσλήψεων, καταγράφοντας Προοπτικές της τάξης του +17%, ενώ Προοπτικές της τάξης του +13% καταγράφονται στον τομέα της Γεωργίας, τον τομέα των Χρηματοοικονομικών, Ασφαλειών, Ακίνητης Περιουσίας και Παροχής Υπηρεσιών προς Επιχειρήσεις και τον τομέα του Δημοσίου και Κοινωνικών Υπηρεσιών. Παράλληλα, οι εργοδότες του τομέα του Τουρισμού καταγράφουν τις πιο επιφυλακτικές προθέσεις προσλήψεων, με Προοπτικές της τάξης του +2%.

Σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, τα σχέδια προσλήψεων αποδυναμώνονται σε επτά από τους εννέα τομείς οικονομικής δραστηριότητας, με σημαντικότερη την αύξηση κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες στον τομέα των Κατασκευών. Οι εργοδότες του τομέα των Χρηματοοικονομικών, Ασφαλειών, Ακίνητης Περιουσίας και Παροχής Υπηρεσιών προς Επιχειρήσεις αναφέρουν μείωση κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ οι Προοπτικές εμφανίζονται αποδυναμωμένες κατά 6 και 4 ποσοστιαίες μονάδες στον τομέα της Γεωργίας και τον τομέα του Τουρισμού, αντίστοιχα. Ωστόσο, οι προοπτικές προσλήψεων βελτιώνονται σε δύο τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του τομέα των Μεταφορών & Επικοινωνιών, όπου οι εργοδότες αναφέρουν αύξηση κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες.

Οι προθέσεις προσλήψεων ενισχύονται σε πέντε από τους εννέα τομείς οικονομικής δραστηριότητας σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Σημαντική αύξηση, 25 ποσοστιαίων μονάδων, καταγράφεται από τους εργοδότες του τομέα των Μεταφορών & Επικοινωνιών, ενώ οι Προοπτικές για τον τομέα του Ηλεκτρισμού, Φυσικού Αερίου & Ύδρευσης εμφανίζονται ενισχυμένες κατά 14 ποσοστιαίες μονάδες. Παράλληλα, οι εργοδότες του τομέα της Μεταποίησης καταγράφουν βελτίωση 9 ποσοστιαίων μονάδων, και οι Προοπτικές εμφανίζονται ενισχυμένες κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες στον τομέα των Κατασκευών και στον τομέα του Δημοσίου και Κοινωνικών Υπηρεσιών. Στο μεταξύ, οι προοπτικές προσλήψεων αποδυναμώνονται σε τρεις τομείς, και ιδιαίτερα στον τομέα της Γεωργίας, με αύξηση 5 ποσοστιαίων μονάδων.

Συγκρίσεις ανά μέγεθος οργανισμού*[1]

Αυξήσεις του αριθμού των απασχολουμένων αναμένονται και στις τέσσερις κατηγορίες μεγέθους οργανισμού κατά το Α’ Τρίμηνο του 2018. Οι εργοδότες των Μεγάλων επιχειρήσεων καταγράφουν τις ισχυρότερες προοπτικές προσλήψεων, με αισιόδοξες Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης, που ανέρχονται σε +31%. Παράλληλα, οι εργοδότες στις Μεσαίες επιχειρήσεις αναμένουν σταθερή αύξηση του αριθμού των απασχολουμένων, με Προοπτικές της τάξης του +16%, ενώ οι Προοπτικές που καταγράφουν οι εργοδότες στις Μικρές και Πολύ Μικρές επιχειρήσεις είναι της τάξης του +12% και +3%, αντίστοιχα.

Σε σύγκριση με το τελευταίο τρίμηνο του 2017, οι εργοδότες στις Μεσαίες και Πολύ Μικρές επιχειρήσεις αναφέρουν αποδυναμωμένες προθέσεις προσλήψεων, με μειώσεις της τάξης των 9 και 4 ποσοστιαίων μονάδων, αντίστοιχα. Ωστόσο, οι εργοδότες στις Μεγάλες επιχειρήσεις καταγράφουν βελτίωση κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες, και οι Προοπτικές για τους εργοδότες των Μικρών επιχειρήσεων παραμένουν αμετάβλητες.

Σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, οι προοπτικές προσλήψεων βελτιώνονται και στις τέσσερις κατηγορίες μεγέθους οργανισμού. Οι εργοδότες των Μικρών επιχειρήσεων καταγράφουν τη σημαντικότερη αύξηση, της τάξης των 7 ποσοστιαίων μονάδων, ενώ οι Προοπτικές εμφανίζονται ενισχυμένες κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες για τους εργοδότες στις Μεσαίες και Μεγάλες επιχειρήσεις. Παράλληλα, οι Προοπτικές για τις Πολύ Μικρές επιχειρήσεις εμφανίζονται ενισχυμένες κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες.

Διεθνείς Συγκρίσεις

Περισσότεροι από 59.000 εργοδότες σε 43 χώρες και επικράτειες συμμετείχαν στην έρευνα της ManpowerGroup για τη σφυγμομέτρηση της αναμενόμενης δραστηριότητας στην αγορά εργασίας* κατά το Α' Τρίμηνο του 2018. Όλοι οι συμμετέχοντες απάντησαν στην εξής ερώτηση: «Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η μεταβολή στο συνολικό αριθμό των ατόμων που απασχολούνται στον οργανισμό σας, στην περιοχή ευθύνης σας, κατά τους τρεις επόμενους μήνες, μέχρι και το τέλος Μαρτίου 2018, σε σχέση με το τρέχον τρίμηνο;»

Σύμφωνα με την έρευνα, οι εργοδότες προβλέπουν μικρότερες ή μεγαλύτερες αυξήσεις του αριθμού απασχολουμένων σε 41 από τις 43 χώρες και επικράτειες κατά το διάστημα από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο. Και για δεύτερο διαδοχικό τρίμηνο από την αρχή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης το 2009, σε καμία από τις 43 χώρες και επικράτειες δεν καταγράφονται αρνητικές Προοπτικές. Επιπλέον, οι εργοδότες σε αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας, της Νορβηγίας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, καταγράφουν τα ισχυρότερα σχέδια προσλήψεων των τελευταίων πέντε ή και περισσότερων ετών. Επίσης, υπάρχουν ενδείξεις ότι η αστάθεια που παρατηρήθηκε πρόσφατα σε ορισμένες χώρες - και ειδικότερα στη Βραζιλία, την Κίνα και την Ινδία - αρχίζει να φθίνει. Συνολικά, οι προβλέψεις βελτιώνονται ή παραμένουν σταθερές στις περισσότερες χώρες και επικράτειες.

Ενίσχυση του εργατικού δυναμικού προβλέπεται σε 23 από τις 25 χώρες της περιφέρειας Ευρώπη, Μέση Ανατολή & Αφρική (ΕΜΕΑ) κατά τους πρώτους τρεις μήνες του 2018. Όσοι αναζητούν εργασία στη Ρουμανία και τη Σλοβενία ενδέχεται να ευνοηθούν από τα ισχυρότερα σχέδια προσλήψεων πρώτου τριμήνου της περιφέρειας ΕΜΕΑ, ενώ οι πιο αδύναμες προβλέψεις καταγράφονται σε Αυστρία και Ιταλία, με τους εργοδότες και στις δύο χώρες να προβλέπουν αδράνεια στις προσλήψεις κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Ο αριθμός απασχολούμενων αναμένεται να αυξηθεί και στις οκτώ χώρες και επικράτειες της Ασίας-Ωκεανίας, και οι Προοπτικές τείνουν γενικά να ενισχύονται. Οι εργοδότες στην Ταϊβάν καταγράφουν την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη της περιφέρειας αλλά και παγκοσμίως. Οι πιο αδύναμες προβλέψεις της περιφέρειας καταγράφονται από τους εργοδότες στην Κίνα και τη Σιγκαπούρη.

Θετικές Προοπτικές αναφέρονται και στις 10 χώρες της Βόρειας, Νότιας και Κεντρικής Αμερικής που συμμετείχαν στην έρευνα. Οι εργοδότες στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κόστα Ρίκα καταγράφουν τα ισχυρότερα σχέδια προσλήψεων για το πρώτο τρίμηνο, ενώ οι εργοδότες της Βραζιλίας και του Παναμά τα πιο αδύναμα.

*Τα σχόλια αυτής της ενότητας βασίζονται σε εποχικά προσαρμοσμένα δεδομένα, όπου αυτά διατίθενται. Τα δεδομένα για την Πορτογαλία δεν είναι εποχικά προσαρμοσμένα.

** Η Πορτογαλία εντάχθηκε στην έρευνα το Γ' Τρίμηνο του 2016, και προς το παρόν δεν έχει συγκρίσιμα δεδομένα για τις τάσεις απασχόλησης.


* * Οι συμμετέχοντες εργοδότες χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες μεγέθους οργανισμού: Οι Πολύ Μικρές επιχειρήσεις με λιγότερους από 10 υπαλλήλους, οι Μικρές επιχειρήσεις με 10-49 υπαλλήλους, οι Μεσαίες επιχειρήσεις με 50-249 υπαλλήλους και οι Μεγάλες επιχειρήσεις με 250 ή περισσότερους υπαλλήλους.

  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
  • ·
  • MANPOWERGROUP
  • ·
  • ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
  • ·
  • ΚΛΑΔΟΙ
  • ·
  • Α ΤΡΙΜΗΝΟ 2018
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ροζακέας: «Το χειρότερο είναι να νιώσεις μετά από ένα παιχνίδι ότι δεν τα έχεις δώσει όλα»

All Content

Μέχρι το 2030 στον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

All Content - BusinessNews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content - BusinessNews.gr

Hermès: Luxury επιδόσεις στην Ελλάδα - Μερίσματα 16,5 εκατ. ευρώ στην εξαετία

All Content - BusinessNews.gr

Ιωνική Σφολιάτα: Αύξηση τζίρου και κερδών στην πρώτη χρονιά υπό το Switz Group

All Content

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content

Νάσια Παναγοπούλου, Marketing Director, Ιnventor: Το αυθεντικό πάντα «γράφει!»

FleetNews

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

FleetNews

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

FleetNews

Wolt: Πρωτοβουλία οδικής ασφάλειας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

All Content

Στην Ντουμπάι μέχρι το 2029 ο Πασκουάλ - Το «ευχαριστώ» της Μπαρτσελόνα (pic)

All Content

«Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κλάιμπερν η Φενέρμπαχτσε»

All Content - BusinessNews.gr

QnR: Από τα έργα του Δημοσίου στη διεθνή ανάπτυξη - Πού ποντάρει με την εξαγορά της πολωνικής E-XIM

All Content - BusinessNews.gr

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου AKTOR και της ONYX Τουριστική για το νέο αγροτουριστικό χωριό της Χαλκιδικής

All Content - BusinessNews.gr

Άλαν Γκρίνσπαν: Ο μέγας θεμελιωτής της «πιστωτικής οικονομίας» - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Toyota: Νέα υπηρεσία οικιακής φόρτισης οχημάτων

FleetNews

BYD – DENZA: Πρεμιέρα SHARK, BAO 5 και Z στο Goodwood

CSRΝews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» – Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς και CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

CSRΝews.gr

M.O.RE. 2026: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Masters of Retail Summit του ΣΕΛΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα στο Capital Link Invest in Greece Forum
Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα στο Capital Link Invest in Greece Forum 12/12/2017 - 02:00
ΟΛΘ: Ανάκτηση της χαμένης αγοράς, με στρατηγικό σχέδιο και επενδύσεις 12/12/2017 - 02:00
ΟΛΘ: Ανάκτηση της χαμένης αγοράς, με στρατηγικό σχέδιο και επενδύσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • «Παπαπαρασκευάς»: Ένας αιώνας ιστορίας για το εμβληματικό ζαχαροπλαστείο της Ξάνθης
    14/07/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • STIRIXIS Group: Γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, σχεδιάζοντας «ευφυή» κτίρια
    14/07/2026 - 21:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νίκος Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας – Η Αττική αλλάζει με έργα παντού»
    14/07/2026 - 21:19 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με μικρά κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    14/07/2026 - 20:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Πεκίνο κατηγορεί την Ουάσινγκτον πως οδήγησε τη Μέση Ανατολή "σε έναν επικίνδυνο γκρεμό"
    14/07/2026 - 20:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Seanergy Maritime αντλεί 100 εκατ. ευρώ μέσω εταιρικού ομολόγου στη Euronext Athens
    14/07/2026 - 19:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέα παρέμβαση για τα 22 αεροδρόμια: Οι επτά άξονες που προτείνει το ICC Ελλάς
    14/07/2026 - 19:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπόθεση Marfin: Προφυλακίστηκαν οι δύο 42χρονοι – Συναινεί στην έκδοσή της από τη Βρετανία η 46χρονη κατηγορούμενη
    14/07/2026 - 19:06 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΗΠΑ: Ο Τραμπ παίρνει πίσω τα τέλη 20% στα Στενά του Ορμούζ
    14/07/2026 - 18:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • ElvalHalcor: Καλύφθηκε μέσα σε λίγες ώρες η αύξηση κεφαλαίου των 250 εκατ. ευρώ
    14/07/2026 - 18:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Hermès: Luxury επιδόσεις στην Ελλάδα - Μερίσματα 16,5 εκατ. ευρώ στην εξαετία
    14/07/2026 - 06:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιωνική Σφολιάτα: Αύξηση τζίρου και κερδών στην πρώτη χρονιά υπό το Switz Group
    14/07/2026 - 07:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ElvalHalcor: ΑΜΚ έως 250 εκατ. ευρώ – Ανοίγει το βιβλίο προσφορών, μέγιστη τιμή διάθεσης στα 4,86 ευρώ
    14/07/2026 - 08:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κ. Χατζηδάκης: Από σήμερα οι μειώσεις στις τιμές προμήθειας βενζίνης και ντίζελ
    14/07/2026 - 10:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Επένδυση 20 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση και επέκταση του Leonardo Kolymbia Resort στη Ρόδο
    14/07/2026 - 10:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτσελόνα: Αποχώρησαν και οι βοηθοί του Πασκουάλ

14/07/2026 - 20:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μάλαγα: Απέκτησε τον Ίγκνας Μπραζντέικις (pic)

14/07/2026 - 19:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» – Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

14/07/2026 - 13:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

14/07/2026 - 13:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς και CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

14/07/2026 - 12:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl Ελλάς & CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

14/07/2026 - 12:31
FleetNews
fleetnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

14/07/2026 - 12:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
FleetNews
fleetnews.gr

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

14/07/2026 - 05:17
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo