Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΑΑΔΕ: Κατασχέσεις χρυσών νομισμάτων, καπνού και προϊόντων "μαϊμού"
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
05/12/2017 · 02:00

ΑΑΔΕ: Κατασχέσεις χρυσών νομισμάτων, καπνού και προϊόντων "μαϊμού"

Η Γενική Διεύθυνση Τελωνείων & Ε.Φ.Κ. της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων συνεχίζει τους εκτεταμένους και στοχευμένους ελέγχους στην αγορά για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η Γενική Διεύθυνση Τελωνείων & Ε.Φ.Κ. της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων συνεχίζει τους εκτεταμένους και στοχευμένους ελέγχους στην αγορά για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΑΑΔΕ.

Ενδεικτικά, παραθέτουμε τις σημαντικότερες υποθέσεις, που εντοπίστηκαν από το Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα:

ΑΔΗΛΩΤΑ ΡΕΥΣΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

Σε ελέγχους που διενεργήθηκαν από το Τελωνείο Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και από άλλα Τελωνεία της χώρας και με τη βοήθεια σκύλου ανιχνευτή ρευστών διαθεσίμων, δεσμεύθηκαν συνολικά 131.900 ευρώ, 174.500 USD, 61.500 δολάρια Αυστραλίας, 4.100 τουρκικές λίρες, 17 επιταγές αξίας 395.006 δολαρίων Αμερικής καθώς και 33 χρυσά νομίσματα συνολικού βάρους 237 γραμμαρίων (με επιβολή προστίμου ύψους 3.440,64 ευρώ).

ΑΠΟΜΙΜΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ- ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ

Σε έλεγχο της Κ.Ο.Ε. του Τελωνείο Σερρών στον Ο.Α. Προμαχώνα-Σερρών, κατασχέθηκαν 4.200 συσκευασίες (σακουλάκια από αλουμινόφυλλο) στιγμιαίου καφέ, ποσότητας 550 γρ. έκαστο, συνολικής ποσότητας 2.310 κιλών και 908 χάρτινες συσκευασίες καθώς και οχήματος ως μέσο μεταφοράς τους. Τα ως άνω εμπορεύματα αποτέλεσαν αντικείμενα προσωρινής δέσμευσης καθώς στα πλαίσια ελέγχου δημιουργήθηκαν βάσιμες υπόνοιες ως προς τη μη γνησιότητα τους, καθώς τα εν λόγω εμπορεύματα ήταν επιμελώς κρυμμένα (οι μεν συσκευασίες καφέ εντός χαρτοκιβωτίων χωρίς εξωτερικές ενδείξεις, οι δε χάρτινες συσκευασίες αμπαλαρισμένες ώστε να μην είναι δυνατή η εκ πρώτης όψεως διαπίστωση του περιεχομένου τους) ενώ και το αλουμινόφυλλο των συσκευασιών του καφέ είχε περίεργες γυαλάδες.

Όντως, με την έκθεση εμπειρογνώμονα, διαπιστώθηκε ότι τα παραληφθέντα δείγματα δεν αποτελούσαν γνήσια προϊόντα.

Επίσης, στο πλαίσιο διενέργειας εντατικών ελέγχων και σε άλλα Τελωνεία της χώρας, εντοπίστηκαν και δεσμεύτηκαν:

8.136 ζευγάρια αθλητικών υποδημάτων, προϊόντων απομίμησης.
960 τεμάχια προϊόντων (ρολόγια, τσάντες, πορτοφόλια)
640 πασμίνες.
1.250 τεμάχια αρωμάτων επώνυμων εταιρειών
112 τεμάχια διαφόρων εμπορευμάτων ένδυσης.
3.303 τεμάχια προϊόντων (τσάντες, πασμίνες, πορτοφόλια, ρολόγια, γυαλιά ηλίου, νεσεσέρ).

ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ

Ύστερα από έλεγχο από το Β΄ Τελωνείο Εξαγωγών- Εισαγωγών Πειραιά, διαπιστώθηκε η άσκηση δραστηριότητας χωρίς την έναρξη επαγγέλματος στην αρμόδια Δ.Ο.Υ από επαγγελματική εγκατάσταση σε περιοχή της Αθήνας.

Το Τελωνείο Σερρών εντόπισε και κατέσχεσε 1.608 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, ποσότητας 1.136,40 λίτρων, καθώς και 174 τεμάχια αυτοκόλλητων ετικετών που προορίζονταν για επικόλληση σε φιάλες και σήμανση τους, οι οποίες φέρουν ενδείξεις με εμπορικές ονομασίες στην ελληνική γλώσσα και αφορούν ελληνικές εταιρίες διάθεσης αλκοολούχων ποτών. Παράλληλα, έγινε κατάσχεση και οχήματος ως μέσο μεταφοράς λαθρεμπορευμάτων.

Το Τελωνείο Καλαμάτας, έπειτα από έλεγχο που διενήργησε, εντόπισε περίπτωση κατοχής, διάθεσης και πώλησης 14.223,48 λίτρων άνυδρου τσίπουρου καθώς και εμφιάλωσης τσίπουρου χωρίς την ύπαρξη νόμιμης άδειας ποτοποιού. Το ύψος των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων ανέρχεται στο ποσό των 248.823,80 ευρώ, σύμφωνα με την ΑΑΔΕ.

ΤΣΙΓΑΡΑ-ΚΑΠΝΟΣ

Ύστερα από φυσικό έλεγχο από το Α΄ Τελωνείο Εισαγωγών-Εξαγωγών Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ύπαρξη καπνού για χρήση ναργιλέ με προκάλυμμα χυμούς. Κατασχέθηκαν ως μέσο λαθρεμπορίας 1.600 χαρτοκιβώτια, που περιέχουν 6 συσκευασίες του ενός κιλού με καπνό για χρήση ναργιλέ σε διάφορα αρώματα και 400 χαρτοκιβώτια με χυμούς ως μέσο προκάλυψης-τάπα καθώς και εμπορευματοκιβώτιο ως μέσο μέσω μεταφοράς των λαθρεμπορευμάτων. Οι αναλογούντες δασμοφορολογικές επιβαρύνσεις ανέρχονται στο ποσό των 2.014.264,13 ευρώ.

Το Γ΄ Τελωνείο Εισαγωγής Πειραιά, έπειτα από τοπική ανάλυση κινδύνου και τη συνδρομή του συστήματος X-RAY, εντόπισε και κατέσχεσε ως αντικείμενο λαθρεμπορίας, ένα εμπορευματοκιβώτιο με περιεχόμενο 9.800.000 τεμάχια τσιγάρα των οποίων οι αναλογούντες δασμοί και φόροι ανέρχονται στο ποσό των 1.894.041,6. Σύμφωνα με τα φορτωτικά έγγραφα, το εμπορευματοκιβώτιο προερχόταν από την Κίνα με δηλωθέν φορτίο ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΑ και είχε παραλήπτη επιχείρηση στην Αττική.

Από το Α΄ Τελωνείο Εισαγωγών – Εξαγωγών Θεσσαλονίκης κατασχέθηκαν ως αντικείμενο λαθρεμπορίας, 1.415 χαρτοκιβώτια όπου περιέχονται 14.150.000 τεμάχια τσιγάρων καθώς και εμπορευματοκιβώτιο ως μέσο μεταφοράς των λαθρεμπορευμάτων. Οι αναλογούσες δασμοφορολογικές επιβαρύνσεις ανέρχονται στο ποσό των 2.645.115,21 ευρώ.

Ύστερα από ελέγχους που πραγματοποίησε το Τελωνείο Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», κατασχέθηκαν 99.600 τεμάχια τσιγάρα και 9.963 γραμμάρια πούρα.

ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ Φ.Π.Α.

Σημαντικές υποθέσεις σχετικά με τη διακίνηση και την άμεση αποστολή εμπορευμάτων με απαλλαγή ΦΠΑ σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς τήρηση των προϋποθέσεων απαλλαγής από το Φ.Π.Α., έφερε στο φως το Β΄ Τελωνείο Εξαγωγών-Εισαγωγών Πειραιά.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα:

• Εισαγωγική επιχείρηση εγκαταστημένη σε άλλο κράτος μέλος, υποκείμενη σε ΦΠΑ και με Α.Φ.Μ. στην Ελλάδα, για τη χρήση 2017, κατέθεσε 14 Διασαφήσεις Εισαγωγής εμπορευμάτων, για άμεση αποστολή τους στη χώρα εγκατάστασής της, χωρίς όμως να προκύψει η άμεση αποστολή τους ούτε ο τελικός παραλήπτης και χωρίς την καταβολή του αναλογούντος Φ.Π.Α. συνολικού ποσού 98.061,38 €, ο οποίος συνεπώς κατέστη άμεσα απαιτητός.

• Εισαγωγική επιχείρηση εγκαταστημένη στην Ελλάδα, υποκείμενη σε Φ.Π.Α. και με Α.Φ.Μ. στην Ελλάδα, κατέθεσε, για τη χρήση 2017, 6 Διασαφήσεις Εισαγωγής εμπορευμάτων, για άμεση αποστολή τους σε επιχείρηση εγκατεστημένη σε άλλο κράτος μέλος και χωρίς καταβολή του αναλογούντος Φ.Π.Α. συνολικού ποσού 144.677,47 €. Διαπιστώθηκε όμως ότι η παραλήπτρια επιχείρηση δε λειτουργούσε, ενώ δεν προέκυψε ούτε η άμεση αποστολή των εμπορευμάτων ούτε ο τελικός παραλήπτης τους, συνεπώς ο Φ.Π.Α. που έτυχε απαλλαγής κατέστη άμεσα απαιτητός.

Για την ίδια δε, εισαγωγική επιχείρηση, εκκρεμούν αποτελέσματα έρευνας για επιπλέον 4 Διασαφήσεις Εισαγωγής εμπορευμάτων με προορισμό άλλο κράτος μέλος, χωρίς την καταβολή του αναλογούντος Φ.Π.Α. συνολικού ποσού 97.747,71 €.

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

Από τον εκ των υστέρων έλεγχο και την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία Τελωνείων Θεσσαλονίκης σε επιχείρηση, διαπιστώθηκε ο μηχανισμός δόλου που χρησιμοποιείται κατά την εισαγωγή εμπορευμάτων από Τουρκία και την παράδοσή τους στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, εξακριβώθηκε ότι η ελεγχόμενη επιχείρηση (φερόμενη ως εισαγωγέας) δε σχετίζεται με την αγορά των εμπορευμάτων από τους Τούρκους προμηθευτές, αλλά μόνο με τη μεταφορά των εμπορευμάτων από την Τουρκία, τον τελωνισμό τους και την παράδοσή τους στους πραγματικούς αγοραστές. Οι εν λόγω αγοραστές μεταβαίνουν οι ίδιοι στην Τουρκία, μεταφέροντας παράνομα χρηματικά ποσά, αγοράζουν τα εμπορεύματα μετρητοίς και δίνουν εντολή τα εμπορεύματα να μεταφερθούν σε κεντρική αποθήκη στην Κωνσταντινούπολη, όπου τα εμπορεύματα χωρίζονται ανά τελικό παραλήπτη στην Ελλάδα, συσκευάζονται σε τσουβάλια και αποστέλλονται στην Ελλάδα με εικονικό τιμολόγιο πώλησης. Μετά τον τελωνισμό, τα εμπορεύματα με τιμολόγιο εισαγωγής με υποπολλαπλάσιες δηλωθείσες αξίες των πραγματικών, παραδίδονται σε κάθε ένα πραγματικό αγοραστή με επιλεκτική έκδοση των απαιτούμενων φορολογικών στοιχείων.

Στην περίπτωση, που τα εκδοθέντα τιμολόγια υπερβαίνουν το ποσό των 500 ευρώ και η αποπληρωμή πρέπει να γίνει μέσω τραπέζης, πραγματοποιείται κατάθεση σε λογαριασμό του φερόμενου εισαγωγέα και παράδοση του σχετικού «καταθετηρίου» στον υποτιθέμενο πελάτη, ενώ οι πραγματικοί παραλήπτες καταβάλλουν στον φερόμενο ως εισαγωγέα αμοιβή, ανάλογη του βάρους των εμπορευμάτων που παραδίδονται, χωρίς την έκδοση σχετικών φορολογικών στοιχείων.

Σημειώνεται ότι η ελεγχόμενη επιχείρηση λειτουργούσε υπό την οργάνωση και την διαρκή καθοδήγηση άλλου προσώπου.

Συμπερασματικά, από τον ανωτέρω έλεγχο, που διενεργήθηκε επί μια διετία, και αφορούσε σε δηλούμενη δασμοφορολογητέα αξία σε 308 Διασαφήσεις Εισαγωγής κλωστοϋφαντουργικών κυρίως προϊόντων, διαπιστώθηκαν:

• η εισαγωγή εμπορευμάτων στην Ελλάδα, με υποτιμολόγηση της πράγματι καταβληθείσας αξίας (συναλλακτικής /δασμοφορολογητέας), με την κατάθεση συνολικά 289 Διασαφήσεων Εισαγωγής στις οποίες είχαν επισυναφθεί ανακριβή-εικονικά ως προς την αξία τιμολόγια εισαγωγής (288 στο Α’ Τελωνείο Θεσσαλονίκης, 1 στο Β’ Τελωνείο Θεσσαλονίκης) ενώ για τις υπόλοιπες 19 δεν προέκυψαν διαφυγόντες φόροι, και στη συνέχεια

• η παράδοση των ανωτέρω εμπορευμάτων στις έδρες περίπου 600 πραγματικών αγοραστών σε 43 νομούς της χώρας, οι οποίοι και κατέβαλαν οι ίδιοι την αξία τους στην Τουρκία, υποπίπτοντας έτσι στο αδίκημα της λαθρεμπορίας. Η συνολική δασμολογητέα αξία των υπό έλεγχο 289 διασαφήσεων εισαγωγής προσδιορίσθηκε από το Α΄ Τελωνείο Θεσσαλονίκης στο ποσό των 32,88 εκ. ευρώ ενώ η δηλωθείσα κατά τον τελωνισμό ήταν 6,37 εκ. ευρώ. Το συνολικό ύψος των διαφυγόντων φόρων (ΦΠΑ) και λοιπών επιβαρύνσεων ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 6.191.124,77 ευρώ.

  • ΕΛΕΓΧΟΙ
  • ·
  • ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ
  • ·
  • ΑΑΔΕ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Δείτε πώς ο Ολυμπιακός νίκησε με 89-87 τον Ερυθρό Αστέρα (video)

All Content

Λαρεντζάκης: Ελπίζω να με συγχωρήσουν οι φίλοι της ΑΕΚ! (video)

All Content - BusinessNews.gr

KAE- Hellenic Duty Free Shops: «Απογειώθηκε» πάνω από τα 525 εκατ. ο τζίρος – Μέρισμα 65 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Στα 107 δολάρια έφτασε το Brent - Σε υψηλά τριετίας οι τιμές του φυσικού αερίου - Πιέσεις στα ομόλογα

All Content - BusinessNews.gr

FG Europe: Η Beijer Ref αποκτά το 75% - Διευθύνων Σύμβουλος ο Αθανάσιος Κ. Φειδάκης

All Content

Τηλεοπτικά αθλητικά δικαιώματα: Ντέρμπι σε νέο «γήπεδο»

All Content

IPRA Golden World Awards: Ενισχυμένη ευρωπαϊκή και ελληνική παρουσία στις φετινές διακρίσεις

FleetNews

Βουτιά 37% στις ταξινομήσεις νέων ΙΧ τον Αύγουστο

FleetNews

Mazda: Δύο νέα μοντέλα στο επίκεντρο της 90ής ΔΕΘ

FleetNews

Citroën: Διπλή πρωτιά στην ελληνική αγορά των BEV

All Content

Tα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (video)

All Content

Με super 4ο δεκάλεπτο ο Ηρακλής 87-82 τη Βαλτσέα στη Ρουμανία

All Content - BusinessNews.gr

25 χρόνια μετά την 11/9: Οικονομικό κραχ, αεροδρόμια και τοξικό νέφος στη σκιά των Διδύμων Πύργων

All Content - BusinessNews.gr

Λουξ: "Δροσιστική" άνοδος 23,7% στα καθαρά κέρδη το 2025

All Content - BusinessNews.gr

ΗΠΑ: Ο επικεφαλής της NASA συνεχάρη την Ελλάδα για την αποστολή του πρώτου Έλληνα αστροναύτη

FleetNews

SEAT: Ανοιχτό το μέλλον της μάρκας μετά το 2030

FleetNews

Νέα Ford Ranger έτοιμα για… πόλεμο

CSRΝews.gr

Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ

CSRΝews.gr

Χρυσός Σεπτέμβρης 2026: Καμπάνια ενημέρωσης από το Make-A-Wish Ελλάδος

CSRΝews.gr

Γυναίκες στην Ηγεσία: Όσα θα συζητηθούν στο 12ο Women in Business Forum της ICAP CRIF

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Συνάντηση Τσίπρα με δημάρχους Β. Αιγαίου: Συμφώνησε στην ανάγκη να αποσυμφορηθούν τα νησιά
Συνάντηση Τσίπρα με δημάρχους Β. Αιγαίου: Συμφώνησε στην ανάγκη να αποσυμφορηθούν τα νησιά 05/12/2017 - 02:00
Spiegel: Ελπίδα για την Ελλάδα η εκλογή Σεντένο 05/12/2017 - 02:00
Spiegel: Ελπίδα για την Ελλάδα η εκλογή Σεντένο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • UBS: Επαναγοράζει ομόλογα αξίας 7,9 δισ. δολαρίων της Credit Suisse για να μειώσει το παλιό χρέος
    11/09/2026 - 20:39 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΣΕΤΠΕ: Παρουσίαση θεσμικών προτάσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις παραγωγής λογισμικού στην 90η ΔΕΘ
    11/09/2026 - 20:08 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πνινάτ Γιανάι (Πρέσβης Ισραήλ): Μεγάλες οι προοπτικές συνεργασίας με την Ελλάδα
    11/09/2026 - 19:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε εκταμίευση 6,1 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία
    11/09/2026 - 19:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία: Η πλασμαφαίρεση δεν είναι αποτοξίνωση ούτε θεραπεία μακροζωίας
    11/09/2026 - 19:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χάρης Δούκας: «Στον Δήμο Αθηναίων στηρίζουμε το δημόσιο σχολείο στην πράξη»
    11/09/2026 - 18:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η ΔΥΠΑ ιδρύει 4 νέα ΕΠΑΣ Μαθητείας – Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις
    11/09/2026 - 18:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • 25ο HealthWorld: Η επένδυση στην Υγεία είναι επένδυση στο μέλλον της Ελλάδας
    11/09/2026 - 17:49 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,07, στις 2.726,49 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών
    11/09/2026 - 17:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Telekom & ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για τα νέα iPhone 18 Pro και iPhone 18 Pro Max
    11/09/2026 - 17:39 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • 25 χρόνια μετά την 11/9: Οικονομικό κραχ, αεροδρόμια και τοξικό νέφος στη σκιά των Διδύμων Πύργων
    11/09/2026 - 08:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • FG Europe: Η Beijer Ref αποκτά το 75% - Διευθύνων Σύμβουλος ο Αθανάσιος Κ. Φειδάκης
    11/09/2026 - 12:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ: Ο επικεφαλής της NASA συνεχάρη την Ελλάδα για την αποστολή του πρώτου Έλληνα αστροναύτη
    11/09/2026 - 08:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • KAE- Hellenic Duty Free Shops: «Απογειώθηκε» πάνω από τα 525 εκατ. ο τζίρος – Μέρισμα 65 εκατ. ευρώ
    11/09/2026 - 12:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Αύξηση 6,1% στην επιβατική κίνηση τον Αύγουστο
    11/09/2026 - 17:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ομπράντοβιτς: Να δώσουμε τα πάντα για τον κόσμο

11/09/2026 - 20:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτζώκας: Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε

11/09/2026 - 20:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Με την ταινία μικρού μήκους «Στον θρόνο του Ξέρξη», το τελευταίο αντίο της ΕΡΤ στον Γιώργο Μαζωνάκη

11/09/2026 - 15:02
FleetNews
fleetnews.gr

Βουτιά 37% στις ταξινομήσεις νέων ΙΧ τον Αύγουστο

11/09/2026 - 14:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Το μεγάλο στοίχημα Αλαφούζου στα media και τις τηλεπικοινωνίες

11/09/2026 - 14:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ

11/09/2026 - 13:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Χρυσός Σεπτέμβρης 2026: Καμπάνια ενημέρωσης από το Make-A-Wish Ελλάδος

11/09/2026 - 13:50
FleetNews
fleetnews.gr

Mazda: Δύο νέα μοντέλα στο επίκεντρο της 90ής ΔΕΘ

11/09/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo