Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Εθνικό Θέατρο: Κλασικά έργα, νέες αναθέσεις και διεθνείς συμπράξεις έρχονται τη σεζόν 2026-2027
Newsroom Newsroom
LIFESTYLE
20/05/2026 · 12:08

Εθνικό Θέατρο: Κλασικά έργα, νέες αναθέσεις και διεθνείς συμπράξεις έρχονται τη σεζόν 2026-2027

Παράλληλα, ενδυναμώνεται ο εκπαιδευτικός και κοινωνικός ρόλος του οργανισμού, η εδραίωση της δικτύωσης με φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού μέσα από ισότιμες συμπράξεις και συμπαραγωγές, η ουσιαστική σκηνική έρευνα και η διακαλλιτεχνική πρακτική, με στόχο τη διαρκή τροφοδότηση της θεατρικής γλώσσας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Μεγάλα έργα και κλασικές δραματουργίες, συνεργασίες που εκπλήσσουν, σύγχρονες σκηνικές προσεγγίσεις εμβληματικών κειμένων και νέες αναθέσεις σε δημιουργούς με ισχυρό καλλιτεχνικό αποτύπωμα, συνθέτουν το πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2026-2027, το οποίο στρέφεται ταυτόχρονα προς ένα διερευνητικό θέατρο του σήμερα: διαπεδιακό και διακαλλιτεχνικό, συνειδητά ανοιχτό προς την πολυφωνία και τη διαφορετικότητα κάθε είδους.

Παράλληλα, ενδυναμώνεται ο εκπαιδευτικός και κοινωνικός ρόλος του οργανισμού, η εδραίωση της δικτύωσης με φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού μέσα από ισότιμες συμπράξεις και συμπαραγωγές, η ουσιαστική σκηνική έρευνα και η διακαλλιτεχνική πρακτική, με στόχο τη διαρκή τροφοδότηση της θεατρικής γλώσσας.

«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που ανέλαβα την καλλιτεχνική διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου. Και πέρσι τον Μάιο, μιλούσαμε για ένα θέατρο που διευρύνει τα όριά του, που ανοίγεται, για ένα θέατρο πολυφωνικό, βαθιά συνδεδεμένο με την κοινωνία, με σαφή καλλιτεχνική ταυτότητα και ουσιαστικό αποτύπωμα. Επιχειρήσαμε να καταστήσουμε το Εθνικό έναν ζωντανό πυρήνα δημιουργίας, έρευνας και κοινωνικού προβληματισμού. Πιστέψαμε σε ένα πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο, με στοχευμένες κινήσεις εξωστρέφειας, ισχυρές σκηνικές γραφές, διακριτές προτάσεις σε κλασικά κείμενα, υψηλής αισθητικής εγχειρήματα και απρόβλεπτες καλλιτεχνικές συναντήσεις. Το γεγονός ότι στη συντριπτική πλειοψηφία τους τόσο οι παραστάσεις όσο και οι παράλληλες δράσεις μας σημείωσαν καθολική πληρότητα, και συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον θεατών που ήρθαν στο Εθνικό για πρώτη ή για πολλοστή φορά, μας γεμίζει δύναμη για τη συνέχεια», ανέφερε η καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου, Αργυρώ Χιώτη κατά τη χθεσινή παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος.

Διπλή παρουσία στην Επίδαυρο, μία παράσταση στο Μεσολόγγι και ένα τριήμερο δημόσιων δράσεων στην Ομόνοια, περιλαμβάνει ο προγραμματισμός της πρώτης κρατικής σκηνής για το καλοκαίρι, ενώ με τη νέα σεζόν 2026-2027 θα φιλοξενήσει 14 νέες παραγωγές, επαναλήψεις σημαντικών παραστάσεων και ένα διευρυμένο δίκτυο παράλληλων καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών.

«Οδεύοντας προς το καλοκαίρι»

Το Εθνικό Θέατρο ανοίγει το καλοκαιρινό του πρόγραμμα με το τριήμερο δημόσιων δράσεων «Είναι αμαρτωλή; 3 μερόνυχτα στην Ομόνοια» του Πρόδρομου Τσινικόρη (22-24/5), μια σειρά από περφόρμανς, συζητήσεις, προβολές και παρεμβάσεις στην περιοχή της Ομόνοιας, που προσεγγίζουν τη γειτονιά ως τόπο διαρκούς μετάβασης και κοινωνικών αντιθέσεων. Στο Μεσολόγγι παρουσιάζεται η παράσταση «Η Γυναίκα της Ζάκυθος | Διάλογος στα ερείπια του Μεσολογγίου» σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη (πρεμιέρα 5/7), εμπνευσμένη από έργα του Διονυσίου Σολωμού και τα διαχρονικά ζητήματα της γλώσσας, της ελευθερίας και της συλλογικής ταυτότητας.

Στην Επίδαυρο, ο Δημήτρης Καραντζάς σκηνοθετεί την «Άλκηστις» του Ευριπίδη (17 & 18/7) ως μια σύγχρονη πολιτική παραβολή γύρω από τη θυσία και τη γυναικοκτονία, ενώ η Ελένη Ευθυμίου παρουσιάζει τις «Τρωάδες» (31/7& 1/8) με ένα συμπεριληπτικό ensemble ερμηνευτών με και χωρίς αναπηρία, σε μια παράσταση για τον πόλεμο, την απώλεια και την αλληλεγγύη. Παράλληλα, το 9ο Διεθνές Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος στην Επίδαυρο (5-20/7) συνεχίζει να εμβαθύνει στη μελέτη και τη διερεύνηση των μηχανισμών του αρχαίου δράματος.

Νέες παραγωγές

Κτήριο Τσίλλερ- Κεντρική Σκηνή

Μετά την επιτυχημένη οπερατική διαδρομή της, η «Φόνισσα» του Γιώργου Κουμεντάκη ανεβαίνει στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου (23-25/10), αυτή τη φορά με τη μορφή του μελοδράματος, σε νέα συνεπτυγμένη εκδοχή για σύνολο δωματίου και δραματουργική επεξεργασία και μουσική διεύθυνση του Μάρκελλου Χρυσικόπουλου. Το έργο αναμετριέται ξανά με τη γλωσσική και ηθική ένταση του Παπαδιαμάντη, μέσα από έναν ιδιότυπο, απαιτητικό μονόλογο της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη, η οποία ερμηνεύει όλους τους ρόλους.

Το κλασικό αριστούργημα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, «Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» επιστρέφει έπειτα από τρεις δεκαετίες στην Κεντρική Σκηνή (από 20/1), σε σκηνοθεσία Ιώς Βουλγαράκη με ένα αποκλειστικά γυναικείο ensemble ερμηνευτριών, φωτίζοντας ένα ασφυκτικό σύστημα εξουσίας και καταστολής, όπου η απουσία ελευθερίας, η επιβολή και η επιθυμία συνθέτουν ένα διαρκές πεδίο έντασης.

Τον Απρίλιο, το Εθνικό Θέατρο υποδέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον διεθνώς καταξιωμένο σκηνοθέτη, σκηνογράφο, ζωγράφο και παιδαγωγό Dmitry Krymov και τη ριζοσπαστική του εκδοχή στην «Τρικυμία» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ. Ο Krymov ανασυνθέτει το αποκαλούμενο «αποχαιρετιστήριο» σαιξπηρικό έργο - με ελληνική διανομή και τη μουσική υπογραφή του Θοδωρή Οικονόμου- ως μια πολιτική και υπαρξιακή έκρηξη, που θέτει στο επίκεντρο την εκδίκηση, τη συγχώρεση και την ηθική ευθύνη (από 14/4).

Νέα Σκηνή Νίκος Κούρκουλος

Ο Κωνσταντίνος Ντέλλας σκηνοθετεί τον «Δράκουλα» του Μπραμ Στόκερ (από 16/12), σε μετάφραση Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και μαζί με μια ξεχωριστή ομάδα ηθοποιών δημιουργεί ένα χωροχρονικό σύμπαν, με εργαλεία τη μουσική και τον ρυθμό, την πολυφωνία και τη ρευστότητα ανάμεσα σε σώματα, ρόλους και λειτουργίες.

Έργο με χαρακτηριστική «διπλή ζωή» - έχοντας γνωρίσει επιτυχία τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο- η «Δεσποινίς Διευθυντής» των Κώστα Πρετεντέρη και Ασημάκη Γιαλαμά, σε σκηνοθεσία Αικατερίνης Παπαγεωργίου, επανέρχεται μέσα από μια σύγχρονη δραματουργική προσέγγιση, για να φωτίσει εκ νέου τα ζητήματα ταυτότητας, εξουσίας και κοινωνικών ρόλων (από 17/3).

Θέατρο REX

Στη Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη», το «Ρόμπεν, η καρδιά του δάσους» (από 30/10) του Δημήτρη Κουρούμπαλη, σε σκηνοθεσία του ίδιου και της Φρόσως Κορρού, αφηγείται την ιστορία ενός δασοφύλακα που αντιστέκεται στην καταστροφή της φύσης και οδηγεί στη δημιουργία μιας νέας κοινότητας στο δάσος.

Στη Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη», ο Κωνσταντίνος Ρήγος σκηνοθετεί το «Πολύ κακό για το τίποτα» του Σαίξπηρ (από 9/12) και μας καλεί σ' ένα αστραφτερό πάρτι: λάτιν ρυθμοί, ένταση και αποπλάνηση σε μια σκηνική εμπειρία, όπου ο έρωτας γίνεται παιχνίδι στρατηγικής, οι λέξεις όπλα και κάθε βλέμμα υπόσχεση ή παγίδα. Την άνοιξη του 2027 θα παρουσιαστεί το διεθνές πρότζεκτ «Το Κοινοβούλιο της οργής», σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς θεσμούς όπως το Odéon Théâtre de l'Europe και το Théâtre National Wallonie Bruxelles, με τη συμμετοχή νέων 16-23 ετών σε μια παράσταση για τη δημοκρατία και τη συλλογική έκφραση.

Με μικτό θίασο ηθοποιών και χορευτ(ρι)ών, το «Μπανάλ. Μια μέρα που δεν έγινε τίποτα» της Χαράς Κότσαλη εστιάζει στις ασήμαντες μέρες, για το πώς ζούμε, πώς αναπνέουμε και πώς αφηγούμαστε τις ζωές μας μέσα στον ασφυκτικό χώρο του σύγχρονου καπιταλισμού, όλες εκείνες τις ημέρες που «δεν γίνεται τίποτα» (από 8/5).

Πειραματική Σκηνή- Σκηνή «Κατίνα Παξινού»

Η Πειραματική Σκηνή, με υπεύθυνους τον Ακύλλα Καραζήση και τη Νεφέλη Μαϊστράλη, εξελίσσει τη φετινή της διαδρομή (Διαρκής Ανοιχτή Πρόβα & Παραστάσεις - Σκίτσα), αναπτύσσοντας την ερευνητική της πορεία πάνω στη συνύπαρξη καλλιτεχν(ιδ)ών και την επιμονή στη διαδικασία έναντι του αποτελέσματος.

Στο «PROJECT MACBETH / PROSPERO» μια κολεκτίβα καλλιτεχν(ιδ)ών διερευνά το δίπολο εξουσίας και ουτοπίας μέσα από δυο εμβληματικά σαιξπηρικά έργα (Μάκβεθ και Τρικυμία), συνδέοντας την Αναγέννηση με το σήμερα σε ένα ζωντανό σκηνικό «πίνακα» που δοκιμάζει τα όρια θεάτρου, εικόνας και αφήγησης (από 5/11). Τη νέα χρονιά, στο επίκεντρο τίθεται η δραματουργία και η συνεργασία θεατρικών συγγραφέων, με στόχο τη δημιουργία ενός πολυσυλλεκτικού έργου που θα παρουσιαστεί το νέο έτος (από 27/1), με κεντρικό θέμα τις «Πρώτες ιστορίες των ανθρώπων» και πηγή έμπνευσης μερικά από τα αρχαιότερα κείμενα της ανθρωπότητας. Οι συνεργαζόμενοι συγγραφείς θα επιλεγούν κατόπιν ανοιχτού καλέσματος, ενώ θα ακολουθήσει ακρόαση για τη στελέχωση του θιάσου. Τον Απρίλιο του 2027 προγραμματίζεται η φιλοξενία τρίτης παραγωγής, σε σκηνοθεσία Κωστή Γλύκαντζη, με σύγχρονο ευρωπαϊκό έργο που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Θέατρο Δίπυλον

Από 21 Οκτωβρίου το Θέατρο Δίπυλον φιλοξενεί την «Ομόνοια» των Ανέστη Αζά και Πρόδρομου Τσινικόρη, οι οποίοι με αφετηρία πραγματικές μαρτυρίες και περιστατικά από την περιοχή, δημιουργούν μία παράσταση που κινείται ανάμεσα στο ντοκιμαντέρ, τη μαύρη κωμωδία και το αστικό θρίλερ. Τον Φεβρουάριο, ο Χάρης Φραγκούλης, με ορισμένους από τους στενούς συνεργάτες της ομάδας kursk, αναμετριέται με τον μύθο του Οιδίποδα σε μια σκηνική ανάγνωση («Οιδίπους Τύραννος / Ο Βασιλιάς Οιδίπους») που προσεγγίζει το εμβληματικό έργο ως μια βαθιά υπαρξιακή και σκοτεινά ποιητική διαδρομή αυτογνωσίας (από 10/2).

Οι παραστάσεις που επιστρέφουν

Το Εθνικό Θέατρο επαναφέρει στο ρεπερτόριό του τρεις επιτυχημένες παραστάσεις της προηγούμενης περιόδου: στη Νέα Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» επιστρέφει η παράσταση «Ιεροτελεστία» του Γκιγιόμ Πουά (από 1/10), σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη, ενώ στην Κεντρική Σκηνή του Κτηρίου Τσίλλερ επανέρχονται το «Kontakthof» της Πίνα Μπάους (από 7/10) και ο «Βυσσινόκηπος» του Αντόν Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου (από 28/11).

Παράλληλες δράσεις

Η επιτυχημένη δράση «ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ Δ'» επιστρέφει στο Κτήριο Τσίλλερ με διαλόγους τέχνης και επιστήμης, ενώ ο κύκλος γνωριμίας με τη σύγχρονη ελληνική γραφή για το θέατρο, με τίτλο «Σαλόνια Γλώσσας», συνεχίζει με παρουσιάσεις νέων ελληνικών έργων και ανοιχτές συζητήσεις. Ακόμη, το Μικρό Εθνικό επανασυστήνεται ως ανοιχτός εκπαιδευτικός και καλλιτεχνικός χώρος, με υπεύθυνη την Εύη Νάκου, και ένα πλέγμα δράσεων στις γειτονιές της πόλης, σε βιβλιοθήκες, σε δομές υγείας, σε καταστήματα κράτησης, σε νηπιαγωγεία, σχολεία και στον δημόσιο χώρο. Το Web Radio του Εθνικού Θεάτρου εμπλουτίζει το περιεχόμενό του φέρνοντας το κοινό ακόμη πιο κοντά στην καρδιά της καλλιτεχνικής δημιουργίας, ενώ το πρόγραμμα «SYSTEMA - For the Greek Performing Arts» ενώνει το Εθνικό Θέατρο με το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας σε μία νέα, διευρυμένη πλατφόρμα για την εξωστρέφεια της ελληνικής δημιουργίας. Τέλος, οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου θα ταξιδέψουν μέσω live streaming σε απομακρυσμένους τόπους και σε νησιά άγονης γραμμής.

  • ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
  • ·
  • ΕΡΓΑ
  • ·
  • ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ
  • ·
  • ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΞ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σπανούλης: "Στο επόμενο "παράθυρο" θα είναι όλοι. Όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι"!

All Content

Παπανικολάου: Βάζουμε πολύ δύσκολα στον εαυτό μας

All Content - BusinessNews.gr

Ρεκόρ υποβολής δηλώσεων εισοδήματος πριν το «νήμα» της 15ης Ιουλίου - Προθεσμία 10 ημερών για διορθώσεις χωρίς πρόστιμο

All Content - BusinessNews.gr

Εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο έως 7,4 δισ. ευρώ - Πρώτο «βαρόμετρο» για την αγορά το β΄ εξάμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Τα τρία στοιχήματα του Σεπτεμβρίου: Μείωση τιμών, πακέτο της ΔΕΘ κα λήξη Ταμείου Ανάκαμψης

All Content

AIA RELATE: Σχεδίασε τη νέα ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια της Seanergy

All Content

Το Bright Group στηρίζει τα 11α βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

FleetNews

H AVATR έρχεται Ελλάδα μέσω της Autohellas

FleetNews

MAXUS: Eντυπωσιακή ανάπτυξη στην ελληνική αγορά

FleetNews

Σημαντική διάκριση για τον Όμιλο Συγγελίδη – Citroen

All Content

Δεύτερη νίκη των Νέων Γυναικών 68-62 την Ιρλανδία

All Content

Δείτε πώς η Ελλάδα ηττήθηκε από την Πορτογαλία για πρώτη φορά στην ιστορία της (highlights)

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: «Καμία ανοχή στην πολιτική βία» – Στο επίκεντρο ακρίβεια, συντάξεις, Υγεία και ανάπτυξη

All Content - BusinessNews.gr

Euronext Athens: Τα ρεκόρ του α΄ εξαμήνου 2026 και οι πρωταγωνιστές της ανόδου

All Content - BusinessNews.gr

Η ΔΥΠΑ κλείνει εκκρεμότητες δεκαετιών στις εργατικές κατοικίες του πρώην ΟΕΚ

FleetNews

Το BMW Group προωθεί τη χρήση της Physical AI

FleetNews

SUZUKI: Δωρεάν καλοκαιρινός τεχνικός έλεγχος

CSRΝews.gr

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκρίνει τα αναθεωρημένα ESRS για τη βιωσιμότητα

CSRΝews.gr

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. τιμήθηκε με το Σήμα Διαφορετικότητας

CSRΝews.gr

Δωρεά ύψους €4,5 εκατ. από το Kaizen Foundation αναβαθμίζει το ΕΣΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ουίλιαμ & Κέιτ: Το ενοίκιο της βασιλικής κατοικίας των 8 υπνοδωματίων στο Ουίνδσορ
Ουίλιαμ & Κέιτ: Το ενοίκιο της βασιλικής κατοικίας των 8 υπνοδωματίων στο Ουίνδσορ 19/05/2026 - 13:11
Η Κέιτ Μπους κέρδισε βραβείο για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο 22/05/2026 - 13:18
Η Κέιτ Μπους κέρδισε βραβείο για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    05/07/2026 - 19:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νότια Ευρώπη: Μάχη με τις φλόγες σε Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία
    05/07/2026 - 18:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Οινόη - Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
    05/07/2026 - 17:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • OPEC+: Νέα αύξηση στην παραγωγή πετρελαίου από τον Αύγουστο – Πιέσεις τις τιμές και νέα δεδομένα στην αγορά
    05/07/2026 - 16:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι τέσσερις κυρίαρχες τάσεις που διαμορφώνουν την ελληνική αγορά εργασίας έως το 2035
    05/07/2026 - 15:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026 - Τα «κλειδιά» για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού
    05/07/2026 - 14:51 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η νέα εθνική στρατηγική για το νερό - Ολιστική προσέγγιση στη διαχείριση των υδάτων - Οι τρεις πυλώνες
    05/07/2026 - 14:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Προϋπολογισμός ΕΕ: Ψαλίδισμα στην πρόταση της Κομισιόν για δαπάνες 2 τρισ. ευρώ επιδιώκει η Γερμανία
    05/07/2026 - 13:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η ΔΥΠΑ κλείνει εκκρεμότητες δεκαετιών στις εργατικές κατοικίες του πρώην ΟΕΚ
    05/07/2026 - 13:07 ΚΟΣΜΟΣ
  • Euronext Athens: Τα ρεκόρ του α΄ εξαμήνου 2026 και οι πρωταγωνιστές της ανόδου
    05/07/2026 - 12:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης: Στις φλόγες επιχειρήσεις, κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους
    05/07/2026 - 10:03 ΕΛΛΑΔΑ
  • Εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο έως 7,4 δισ. ευρώ - Πρώτο «βαρόμετρο» για την αγορά το β΄ εξάμηνο
    05/07/2026 - 11:32 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ρεκόρ υποβολής δηλώσεων εισοδήματος πριν το «νήμα» της 15ης Ιουλίου - Προθεσμία 10 ημερών για διορθώσεις χωρίς πρόστιμο
    05/07/2026 - 11:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Euronext Athens: Τα ρεκόρ του α΄ εξαμήνου 2026 και οι πρωταγωνιστές της ανόδου
    05/07/2026 - 12:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα τρία στοιχήματα του Σεπτεμβρίου: Μείωση τιμών, πακέτο της ΔΕΘ κα λήξη Ταμείου Ανάκαμψης
    05/07/2026 - 10:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027: Το πανόραμα της ευρωπαϊκής ζώνης

05/07/2026 - 20:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άντεξε και πέρασε με 4-2 ρεκόρ το Μαυροβούνιο 65-64 τη Ρουμανία

05/07/2026 - 20:38
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kathy Heyndels Fashion Show”

04/07/2026 - 16:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το Breakfast@Star ολοκληρώνει την πορεία του στο πρόγραμμα του Star

03/07/2026 - 14:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ισχυρή παρουσία στο YouTube κατέγραψε το Athletiko τον Ιούνιο

03/07/2026 - 14:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκρίνει τα αναθεωρημένα ESRS για τη βιωσιμότητα

03/07/2026 - 14:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. τιμήθηκε με το Σήμα Διαφορετικότητας

03/07/2026 - 13:12
FleetNews
fleetnews.gr

H AVATR έρχεται Ελλάδα μέσω της Autohellas

03/07/2026 - 06:09
FleetNews
fleetnews.gr

MAXUS: Eντυπωσιακή ανάπτυξη στην ελληνική αγορά

03/07/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“ Γιάννης Καραολής – Hair Awards 2026”

01/07/2026 - 13:57
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo