Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σε νέα εκτόξευση πυραύλου προχώρησε η Βόρεια Κορέα
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
29/05/2017 · 03:00

Σε νέα εκτόξευση πυραύλου προχώρησε η Βόρεια Κορέα

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σήμερα στην εκτόξευση τουλάχιστον ενός πυραύλου μικρής ακτίνας δράσης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αμυντικών κύκλων στην Σεούλ. Ο πύραυλος έπεσε στη θάλασσα στα ανοιχτά των ανατολικών ακτών της Βόρειας Κορέας.

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σήμερα στην εκτόξευση τουλάχιστον ενός πυραύλου μικρής ακτίνας δράσης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αμυντικών κύκλων στην Σεούλ. Ο πύραυλος έπεσε στη θάλασσα στα ανοιχτά των ανατολικών ακτών της Βόρειας Κορέας.

Η σημερινή εκτόξευση, ακολούθησε μια σειρά δοκιμαστικών πυραυλικών εκτοξεύσεων, παραβιάζοντας τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Ο πύραυλος εκτιμάται ότι ήταν τύπου Scud, έφτασε σε ύψος 120 χιλιομέτρων, ενώ διάνυσε απόσταση 450 χιλιομέτρων, με χρόνο πτήσης περίπου έξι λεπτά. Ο πύραυλο έπεσε τελικά στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αμυντικών κύκλων στην Σεούλ, η Βόρεια Κορέα διαθέτει ένα μεγάλο απόθεμα πυραύλων μικρής ακτίνας δράσης, οι οποίοι είχαν αναπτυχθεί από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Η σημερινή εκτόξευση έγινε μετά την πραγματοποίηση δύο επιτυχημένων πυραυλικών δοκιμών μεσαίας και μακράς ακτίνας δράσης, κατά τις προηγούμενες εβδομάδες από την Πιονγιάνγκ, κλιμακώνοντας την ένταση στην Κορεατική Χερσόνησο.

Εν τω μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται στην Σεούλ, οι διαδικασίες για την ανάλυση των στοιχείων της εκτόξευσης του πυραύλου.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Νότιας Κορέας εκτιμούν, ότι οι πρόσφατες εκτοξεύσεις πυραύλων από την Βόρεια Κορέα, έχουν ως στόχο την άσκηση πιέσεων στην Σεούλ, προκειμένου ν' αλλάξει την πολιτική της.

Ο νέος πρόεδρος της χώρας, Μουν Τζέι-ιν έχει δηλώνει ότι υπό προϋποθέσεις τάσσεται υπέρ μιας πολιτικής διαλόγου με την Βόρεια Κορέα, ταυτόχρονα με την άσκηση οικονομικών κι εμπορικών πιέσεων, από την διεθνή κοινότητα.
Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να εκτοξεύτηκαν περισσότεροι από ένας πύραυλοι.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε σχετικά με την δοκιμαστική πυραυλική εκτόξευση που πραγματοποίησε σήμερα η Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.

«Η αμερικανική κυβέρνηση είναι ενήμερη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου. «Ο πρόεδρος έχει ενημερωθεί», τόνισε.

Η Ιαπωνία διαμαρτυρήθηκε στη Βόρεια Κορέα για την πρόσφατη εκτόξευση πυραύλου ο οποίος φαίνεται να προσγειώθηκε στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Ιαπωνίας στη Θάλασσα της Ιαπωνίας, είπε ο επικεφαλής γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Γιοσιχίντε Σούγκα σήμερα.

«Η εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα είναι ιδιαίτερα προβληματική από την άποψη της ασφάλειας της κυκλοφορίας πλοίων και αεροπλάνων και αποτελεί σαφή παράβαση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών», είπε σε δημοσιογράφους ο Σούγα σε δηλώσεις που μεταδόθηκαν τηλεοπτικά.

«Η Ιαπωνία δεν πρόκειται να ανεχθεί επ' ουδενί τις επαναλαμβανόμενες προκλήσεις της Βόρειας Κορέας. Έχουμε προβεί σε έντονο διάβημα στη Βόρεια Κορέα και καταδικάζουμε τις πράξεις της με τους εντονότερους δυνατούς όρους», είπε, προσθέτοντας ότι δεν έχουν εντοπιστεί ζημιές σε αεροπλάνα ή πλοία.

Γρήγορη ανάλυση

Η σημερινή εκτόξευση ακολούθησε τις επιτυχείς δοκιμαστικές εκτοξεύσεις δύο πυραύλων κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες από την Πιονγιάνγκ, η οποία πύκνωσε τις εκτοξεύσεις πυραύλων, σε μια προσπάθεια να επιταχύνει την υλοποίηση του προγράμματος της για την κατασκευή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου (ICBM) ικανού να πλήξει τις κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Η Βόρεια Κορέα δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει την υλοποίηση του πυραυλικού προγράμματος της, παρά την κλιμάκωση της διεθνούς πίεσης και “σε μια προσπάθεια να πιέσει την κυβέρνηση της Νότιας Κορέας, προκειμένου ν' αλλάξει την πολιτική που ακολουθεί,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Μεικτού Στρατιωτικού Επιτελείου της Νότιας Κορέας.

Πρόκειται για την 3η πυραυλική δοκιμαστική εκτόξευση που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα από την ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων του φιλελεύθερου Μουν Τζέι-ιν στη Νότια Κορέα στις 10 Μαΐου. Ο πρόεδρος Μουν τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής διαλόγου με την Βόρεια Κορέα, έπειτα από τη διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων και παράλληλα με την εφαρμογή μέτρων διεθνούς οικονομικού κι εμπορικού περιορισμού σε βάρος της Πιονγιάνγκ. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η εφαρμογή μόνο των κυρώσεων έχει αποτύχει να φέρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, καθώς η Βόρεια Κορέα εξακολουθεί ν' αναπτύσσει τόσο το πυρηνικό, όσο και το πυραυλικό πρόγραμμά της.

Ο πύραυλος που εκτοξεύτηκε σήμερα, έφτασε σε ύψος 120 χιλιομέτρων, ενώ οι ένοπλες δυνάμεις της Νότιας Κορέας εξακολουθούν ν' αναλύουν τα στοιχεία προκειμένου να καταλήξουν σ' ένα ασφαλές συμπέρασμα για το αν εκτοξεύτηκε ένας ή περισσότεροι πύραυλοι.

Η Βόρεια Κορέα έχει πραγματοποιήσει πολλές δοκιμαστικές πυραυλικές εκτοξεύσεις και δύο πυρηνικές δοκιμές από την αρχή του 2016, παραβιάζοντας σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ενώ η Πιονγιάνγκ υποστηρίζει ότι η υλοποίηση των παραπάνω προγραμμάτων είναι αναγκαία προκειμένου να αντιμετωπίσει επιτυχώς την επιθετικότητα των ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ έχουν ανακοινώσει ότι διεξάγουν διαβουλεύσεις με την Κίνα σχετικά με τον καθορισμό του πλαισίου μιας νέας απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ κι ότι το Πεκίνο, που είναι ο πιο σημαντικός διπλωματικός κι εμπορικός υποστηρικτής κι εταίρος της Βόρειας Κορέας, αναγνωρίζει πλέον ότι έχουν στενέψει τα χρονικά περιθώριο για την αντιμετώπιση του προβλήματος μέσω της διεξαγωγής διαπραγματεύσεων.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το πως θα είναι μία πιθανή πολεμική σύγκρουση με την Βόρεια Κορέα – στην περίπτωση αποτυχίας της διπλωματίας- ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Τζέιμς Μάτις, δήλωσε ότι: “προφανώς θα είναι η χειρότερη πολεμική σύγκρουση στην ιστορία της ανθρωπότητας.”

“Το καθεστώς της Βόρειας Κορέας διαθέτει εκατοντάδες κανόνια πυροβολικού, αλλά κι εκτοξευτές ρουκετών, ενώ εντός του βεληνεκούς βολής τους είναι μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις στον κόσμο. Πρόκειται για την πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάτις στην εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου CBS “Face the Nation.”

“Στην περίπτωση μιας πολεμικής σύγκρουσης τα όπλα αυτά μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την Κίνα, αλλά και την Ρωσία,” συμπλήρωσε με νόημα ο Αμερικανός ΥΠΑΜ.

Ο πύραυλος της σημερινής εκτόξευσης, φαίνεται να έπεσε εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Ιαπωνίας, προκαλώντας δριμεία πολιτική αντίδραση από το Τόκιο. Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός, Σίνζο Άμπε έδωσε έμφαση στην ανάληψη συλλογικής δράσης από άλλες χώρες προκειμένου ν' αντιμετωπιστούν οι διαρκείς προκλήσεις της Πιονγιάνγκ.

“Όπως συμφωνήσαμε στην πρόσφατη διάσκεψη κορυφής της ομάδας χωρών G7, το ζήτημα της Βόρειας Κορέας αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για την διεθνή κοινότητα. Σε συνεργασία με τις ΗΠΑ θα λάβουμε ειδικά μέτρα δράσης για ν΄ αποτρέψουμε την απειλή από την Βόρεια Κορέα,” τόνισε χαρακτηριστικά ο Άμπε.

Από την πλευρά της, η νέα φιλελεύθερη κυβέρνηση της Νότιας Κορέας σχολίασε ότι οι επαναλαμβανόμενες πυραυλικές εκτοξεύσεις εξανεμίζουν τις ελπίδες για ειρήνη στην Κορεατική Χερσόνησο. Ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος Μουν ζήτησε την επείγουσα σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, όπως γνωστοποίησε το Μεικτό Στρατιωτικό Επιτελείο της Νότιας Κορέας σε σχετική ανακοίνωσή του.

Πηγές: ΑΠΕ ΜΠΕ, Reuters

  • ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ
  • ·
  • ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • ·
  • ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις

All Content

Ματσάρες με Άρη-Hρακλή και Πανιώνιο-Κολοσσό σήμερα στην GBL

All Content - BusinessNews.gr

Δημοσιονομική υπεραπόδοση το 2025 με πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από τον στόχο

All Content - BusinessNews.gr

Ναυτιλία: Νέες χωρητικότητες στον ορίζοντα για την αγορά εμπορευματοκιβωτίων

All Content - BusinessNews.gr

Συμφωνία Ε.Ε.–Mercosur: Νέες εξαγωγικές προοπτικές για τα ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα

All Content

Νέα δυναμική διεθνής επένδυση του Θοδωρή Κυριακού στις ΗΠΑ

All Content

Nestlé Ελλάς: Η Ginger Communications αναλαμβάνει το Influencer Marketing και τα Events της Solgar

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

MVP της αγωνιστικής για τρίτη φορά φέτος και 17η στην καριέρα του ο Βεζένκοφ!

All Content

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός σήμερα για την Α1 Γυναικών (live stream)

All Content - BusinessNews.gr

Απαγορευτικά και ματαιώσεις σε βασικές ακτοπλοϊκές γραμμές λόγω ισχυρών ανέμων

All Content - BusinessNews.gr

Διαμαντής Μασούτης: Τελικές υπογραφές για την εξαγορά της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός

All Content - BusinessNews.gr

Κολιός: Αύξηση τζίρου στα 143 εκατ. και ενίσχυση κερδών – Το 67,5% των πωλήσεων στο εξωτερικό

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ισχυρός επιφανειακός σεισμός στην Ινδονησία
Ισχυρός επιφανειακός σεισμός στην Ινδονησία 29/05/2017 - 03:00
Γερμανός οικονομολόγος στη Handelsblatt: Η Γερμανία να κατέβει από το καλάμι 30/05/2017 - 03:00
Γερμανός οικονομολόγος στη Handelsblatt: Η Γερμανία να κατέβει από το καλάμι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Σήμερα στη Νίκαια η συνεδρίαση της πανελλαδικής επιτροπής των αγροτικών μπλόκων
    10/01/2026 - 12:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ουκρανία: Συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τη Δευτέρα
    10/01/2026 - 12:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ναυτιλία: Νέες χωρητικότητες στον ορίζοντα για την αγορά εμπορευματοκιβωτίων
    10/01/2026 - 11:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δημοσιονομική υπεραπόδοση το 2025 με πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από τον στόχο
    10/01/2026 - 11:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συμφωνία Ε.Ε.–Mercosur: Νέες εξαγωγικές προοπτικές για τα ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα
    10/01/2026 - 11:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Απαγορευτικά και ματαιώσεις σε βασικές ακτοπλοϊκές γραμμές λόγω ισχυρών ανέμων
    10/01/2026 - 10:29 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    10/01/2026 - 09:00 MEDIA
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    10/01/2026 - 05:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιράν: Ο Ιρανός ΥΠΕΞ κατηγόρησε ΗΠΑ και Ισραήλ για ανάμειξη στις διαδηλώσεις
    09/01/2026 - 21:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ανώτατο Δικαστήριο ΗΠΑ: Καμία απόφαση ακόμη για τους δασμούς Τραμπ
    09/01/2026 - 20:30 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος 0,16%, στα 609,89 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    09/01/2026 - 17:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδων σοκολάτας Milka Oreo και Brownie
    09/01/2026 - 17:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Spitogatos: Αύξηση 9,6% στις τιμές κατοικιών το δ' τρίμηνο του 2025 σε όλη τη χώρα
    09/01/2026 - 16:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κοινωνία της Πληροφορίας: Εκσυγχρονισμός του δημοσιονομικού συστήματος μέσω του νέου govERP
    09/01/2026 - 18:36 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ιράν: Ο Ιρανός ΥΠΕΞ κατηγόρησε ΗΠΑ και Ισραήλ για ανάμειξη στις διαδηλώσεις
    09/01/2026 - 21:00 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Gen A Stars: Πέμπτη νίκη ο Ολυμπιακός 98-62 τον Αστέρα Καβάλας

10/01/2026 - 12:23
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

MVP της αγωνιστικής για τρίτη φορά φέτος και 17η στην καριέρα του ο Βεζένκοφ!

10/01/2026 - 11:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«The Actor Awards 2026»: 11 υποψηφιότητες για ταινίες και σειρές που θα προβληθούν αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema

09/01/2026 - 13:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Grok: Απενεργοποίησε για τους χρήστες χωρίς συνδρομή την λειτουργία της δημιουργίας εικόνων

09/01/2026 - 13:10
FleetNews
fleetnews.gr

ΕΕ: Στο +1,4 οι ταξινομήσεις το ενδεκάμηνο – Αυξάνεται το μερίδιο των Κινέζων

09/01/2026 - 07:48
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΟΛΥΜΠΟΣ: Στηρίζει τη δράση «Μια Μπάλα για Όλους» – Μαθαίνουμε να Παίζουμε Ζώντας Μαζί

08/01/2026 - 14:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lavipharm: Ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες με την πιστοποίηση Great Place To Work

08/01/2026 - 14:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Artego Hellas”

08/01/2026 - 13:10
FleetNews
fleetnews.gr

Ιστορικό ορόσημο για την BYD με 15 εκατ. οχήματα Νέας Ενέργειας

08/01/2026 - 06:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’MIEL – Curated Second Hand & New Drops”

07/01/2026 - 16:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo