Τρίτη, 4 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σε τεντωμένο σχοινί η συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν: Αναβλήθηκαν οι επαφές στη Γενεύη
Νewsroom Νewsroom
ΚΟΣΜΟΣ
19/06/2026 · 08:36

Σε τεντωμένο σχοινί η συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν: Αναβλήθηκαν οι επαφές στη Γενεύη

Η πρώτη δοκιμασία της συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν ήρθε πριν καν ξεκινήσουν οι τεχνικές συνομιλίες, καθώς οι προγραμματισμένες επαφές στη Γενεύη αναβλήθηκαν λόγω νέων εντάσεων στον Λίβανο
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Την εύθραυστη ισορροπία πάνω στην οποία στηρίζεται η συμφωνία μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ιράν για τον τερματισμό της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή ανέδειξαν οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, καθώς η προγραμματισμένη πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών στη Γενεύη, μετά την υπογραφή του Μνημονίου Κατανόησης από τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Μασούντ Πεζεσκιάν, φαίνεται να αναβάλλεται επ' αόριστον.

Σύμφωνα με το λιβανέζικο δίκτυο Al Mayadeen, το οποίο διατηρεί στενούς δεσμούς με τη Χεζμπολάχ, η ιρανική αντιπροσωπεία αποφάσισε να αναστείλει το ταξίδι της στην Ελβετία εξαιτίας της συνέχισης των ισραηλινών στρατιωτικών επιχειρήσεων στον νότιο Λίβανο.

Όπως μετέδωσε το δίκτυο, η αποστολή της Τεχεράνης ήταν έτοιμη να αναχωρήσει για την έναρξη του πρώτου κύκλου διαπραγματεύσεων, ο οποίος προβλεπόταν να διαρκέσει 60 ημέρες. Ωστόσο, λίγο πριν από την αναχώρηση, ελήφθη η απόφαση αναβολής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ιρανική πλευρά είχε ήδη καταστήσει σαφές προς την Ουάσιγκτον και τους διεθνείς μεσολαβητές ότι οι εξελίξεις στον Λίβανο αποτελούν κρίσιμο στοιχείο της διαπραγμάτευσης. Η Τεχεράνη θεωρεί ότι οι ισραηλινές επιχειρήσεις, οι οποίες φέρεται να επεκτείνονται έως και 10 χιλιόμετρα εντός του λιβανικού εδάφους, παραβιάζουν θεμελιώδεις όρους του Μνημονίου Συνεννόησης και της συμφωνίας-πλαισίου που υπεγράφη μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναβολή και από αμερικανικής πλευράς

Λίγες ώρες αργότερα, ενώ αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν ότι ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς ετοιμαζόταν να αναχωρήσει με το Air Force Two για τη Γενεύη, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε την αναβολή του ταξιδιού.

Εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας απέδωσε την εξέλιξη σε «ανεπίλυτα ζητήματα logistics» που αφορούν την επόμενη φάση των διαπραγματεύσεων.

Όπως διευκρίνισε, τα σχέδια για τις τεχνικές συνομιλίες δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, παρά το γεγονός ότι η αμερικανική αντιπροσωπεία βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να μεταβεί στην Ελβετία μόλις καθοριστούν οι τελικές λεπτομέρειες.

«Οι διαπραγματεύσεις αυτού του είδους δεν ήταν ποτέ απλές ούτε προβλέψιμες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι η Ουάσιγκτον εξακολουθεί να επιδιώκει την έναρξη των τεχνικών συνομιλιών το συντομότερο δυνατό.

Μόλις μία ημέρα νωρίτερα, ο Τζέι Ντι Βανς είχε δηλώσει ότι σχεδίαζε να παραστεί στη διαδικασία υπογραφής της συμφωνίας, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι τεχνικές διαπραγματεύσεις για την οριστικοποίηση του πλαισίου συνεργασίας αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τον ίδιο να αναλαμβάνει επικεφαλής της αμερικανικής διαπραγματευτικής ομάδας.

Οι αγορές προεξοφλούν αποκλιμάκωση

Παρά τις καθυστερήσεις στο διπλωματικό πεδίο, οι διεθνείς αγορές αντέδρασαν θετικά στη συμφωνία Ουάσιγκτον – Τεχεράνης και στις ενδείξεις επαναλειτουργίας των Στενών του Ορμούζ.

Οι ασιατικές αγορές κινήθηκαν ανοδικά την Παρασκευή, καθώς οι επενδυτές εκτιμούν ότι η αποκλιμάκωση της έντασης θα συμβάλει στην ομαλοποίηση των ενεργειακών ροών από τον Περσικό Κόλπο και θα περιορίσει τις πληθωριστικές πιέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο ιαπωνικός δείκτης Nikkei 225 ενισχύθηκε κατά 0,68%, ενώ ο νοτιοκορεατικός Kospi σημείωσε άνοδο 0,78%. Παράλληλα, ο ευρύτερος δείκτης MSCI Asia Pacific κινήθηκε υψηλότερα κατά περίπου 0,3%, προσεγγίζοντας ιστορικά υψηλά επίπεδα.

Ανάλογη εικόνα καταγράφηκε και στις αγορές της Ιαπωνίας και της Αυστραλίας, με τους επενδυτές να αποτιμούν θετικά τη μείωση του γεωπολιτικού κινδύνου.

Το θετικό κλίμα μεταφέρθηκε και στη Wall Street, η οποία ανέκτησε το μεγαλύτερο μέρος των απωλειών της προηγούμενης συνεδρίασης.

Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 0,14% στις 51.564 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύθηκε κατά 1,08% φτάνοντας τις 7.500 μονάδες, ενώ ο Nasdaq κατέγραψε τη μεγαλύτερη άνοδο, +1,91%, τερματίζοντας στις 26.517 μονάδες.

Οι αμερικανικές αγορές παρέμειναν κλειστές την Παρασκευή λόγω της αργίας Juneteenth, ενώ η συνεδρίαση της Πέμπτης χαρακτηρίστηκε από αυξημένη συναλλακτική δραστηριότητα εξαιτίας της λήξης παραγώγων συμβολαίων συνολικής ονομαστικής αξίας 8,3 τρισ. δολαρίων, σύμφωνα με στοιχεία της Citadel Securities.

Σε εβδομαδιαία βάση, και οι τρεις βασικοί δείκτες ολοκλήρωσαν την τετραήμερη χρηματιστηριακή εβδομάδα με θετικό πρόσημο. Ο Dow Jones και ο S&P 500 σημείωσαν κέρδη περίπου 0,8%, ενώ ο Nasdaq κατέγραψε άνοδο 2%.

Οι επενδυτές εκτιμούν ότι η συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν περιορίζει σημαντικά τον κίνδυνο διαταραχών στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα ενέργειας, γεγονός που στηρίζει τις μετοχικές αγορές και μειώνει τη ζήτηση για επενδυτικά καταφύγια.

Ισχυρές πιέσεις στο πετρέλαιο

Ακόμη πιο έντονη ήταν η αντίδραση στην αγορά ενέργειας.

Το Brent υποχώρησε στα 79,63 δολάρια το βαρέλι, ενώ το αμερικανικό WTI διαμορφώθηκε στα 76,05 δολάρια, καταγράφοντας νέες απώλειες.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι το πετρέλαιο οδεύει προς εβδομαδιαία πτώση περίπου 9%, καθώς η επαναφορά της ναυσιπλοΐας μέσω των Στενών του Ορμούζ περιορίζει τους φόβους για προβλήματα στην παγκόσμια προσφορά.

Οι τιμές βρίσκονται πλέον στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων τριών μηνών, μετά την προκαταρκτική συμφωνία μεταξύ Ουάσιγκτον και Τεχεράνης.

Η σημασία του Ορμούζ παραμένει καθοριστική για τη διεθνή αγορά ενέργειας, καθώς από το συγκεκριμένο θαλάσσιο πέρασμα διέρχεται περίπου το 20% της παγκόσμιας κατανάλωσης πετρελαίου, καθώς και σημαντικό ποσοστό των εξαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου.

Κατά τη διάρκεια της κρίσης, εκατοντάδες δεξαμενόπλοια παρέμεναν ακινητοποιημένα ή απέφευγαν τη διέλευση από την περιοχή. Αν και η συμφωνία προβλέπει την επανέναρξη της κυκλοφορίας, οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα απαιτηθούν αρκετές εβδομάδες μέχρι να αποκατασταθούν πλήρως οι εμπορικές ροές και να επανέλθει η αγορά στα προ της κρίσης επίπεδα.

Ήδη, πάντως, τα πρώτα δεξαμενόπλοια έχουν ξεκινήσει να διέρχονται κανονικά από τα Στενά, ενισχύοντας τις προσδοκίες για σταδιακή σταθεροποίηση της αγοράς.

Στο επίκεντρο οι τεχνικές διαπραγματεύσεις

Παρά την αναβολή της συνάντησης στη Γενεύη, οι αγορές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τη συμφωνία ως θετική εξέλιξη. Ωστόσο, η τελευταία εμπλοκή υπενθύμισε ότι η διαδικασία παραμένει σε προκαταρκτικό στάδιο και ότι αρκετά κρίσιμα ζητήματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο τραπέζι.

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στις τεχνικές συνομιλίες που αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Από την έκβασή τους θα εξαρτηθούν κομβικά ζητήματα, όπως η άρση των κυρώσεων κατά της Τεχεράνης, οι δεσμεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και το μακροπρόθεσμο καθεστώς λειτουργίας των Στενών του Ορμούζ, που αποτελούν βασικό πυλώνα της παγκόσμιας ενεργειακής ασφάλειας.

  • ΗΠΑ
  • ·
  • ΙΡΑΝ
  • ·
  • ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

EuroCup: Η θέση των Άρη και ΠΑΟΚ και ο υψηλός ανταγωνισμός

All Content

Μονακό: Από τον τελικό του Άμπου Ντάμπι στην απόλυτη παρακμή

All Content - BusinessNews.gr

Πειραιώς: Νέες χρηματοδοτήσεις 500 εκατ. ευρώ για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μέσω συμφωνίας με την EBRD

All Content - BusinessNews.gr

ΑΒΑΞ – ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Σύμβαση 100,2 εκατ. ευρώ για φωτοβολταϊκό 275,5 MW στη Ρουμανία

All Content - BusinessNews.gr

S&P Global: Ανάκαμψη του τομέα μεταποίησης στην Ελλάδα τον Ιούλιο 2026

All Content

TV: Η σκακιέρα της νέας σεζόν

All Content

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

FleetNews

Η συμφωνία Arval-Athlon αναδιαμορφώνει την αγορά leasing

FleetNews

VW: Η δύσκολη εξίσωση της αναδιάρθρωσης

FleetNews

Ford: Θέμα χρόνου η είσοδος των Κινέζων στις ΗΠΑ

All Content

FIBA για Χατζηλάμπρου: «Ένας αθλητής που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς τα επόμενα χρόνια» (vid)

All Content

Εθνική Κορασίδων: Ζευγάρωσε τις νίκες επί της Μ. Βρετανίας με 80-50 πριν από το Ευρωπαϊκό

All Content - BusinessNews.gr

Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. – Attica: Έκπτωση 20% στα ακτοπλοϊκά με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

All Content - BusinessNews.gr

AstraZeneca και Bristol Myers Squibb συζητούν συγχώνευση-μαμούθ ύψους 400 δισ. δολαρίων

All Content - BusinessNews.gr

Anytime – Public: Νέα συνεργασία με επιστροφή έως 20 ευρώ στους ασφαλισμένους

FleetNews

BMW Group: Δύσκολο β’ τρίμηνο εν μέσω έντονου ανταγωνισμού

FleetNews

BMW iX5: Ξεκινά η παραγωγή μπαταριών Gen6

CSRΝews.gr

Η Νικόλ Παυλοπούλου εντάσσεται στην ομάδα των αθλητών που στηρίζει το ΒΙΚΟΣ

CSRΝews.gr

ΤΕΧΑΝ: Νέα ερωτήματα για τους διαγωνισμούς των Πολυκέντρων Ανακύκλωσης

CSRΝews.gr

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ στο πλευρό της αθλήτριας Γεωργίας Δαμασιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΗΠΑ: Τέσσερις πρώην πρόεδροι στα εγκαίνια του προεδρικού μουσείου Ομπάμα - Βολές κατά του Τραμπ
ΗΠΑ: Τέσσερις πρώην πρόεδροι στα εγκαίνια του προεδρικού μουσείου Ομπάμα - Βολές κατά του Τραμπ 19/06/2026 - 08:23
Βρετανία: Ποιος είναι ο Αντι Μπέρναμ που μπορεί να αμφισβητήσει την ηγεσία του Στάρμερ 19/06/2026 - 08:46
Βρετανία: Ποιος είναι ο Αντι Μπέρναμ που μπορεί να αμφισβητήσει την ηγεσία του Στάρμερ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ στο πλευρό της αθλήτριας Γεωργίας Δαμασιώτη
    03/08/2026 - 16:25 ESG
  • Coca Cola Τρία Έψιλον - ΑΒ Βασιλόπουλος: Κοινή πρωτοβουλία για πιο βιώσιμες συσκευασίες
    03/08/2026 - 15:40 ESG
  • Γ. Στουρνάρας: «Ρευστό το εξωτερικό περιβάλλον, αλλά οι διαταραχές δημιουργούν και ευκαιρίες»
    03/08/2026 - 15:26 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΓΣΕΒΕΕ και ΠΟΕΒΥ ζητούν θεσμικό πλαίσιο για τη διαχείριση του γυαλιού – Νέα συνάντηση με το ΥΠΕΝ
    03/08/2026 - 14:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Verbatim: Η Smart4all International Επίσημος Διανομέας για την Ελλάδα
    03/08/2026 - 14:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Nissan: Επιστροφή στην κερδοφορία για το α΄ τρίμηνο - Στα 20,81 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη
    03/08/2026 - 14:29 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Ν. Παπαθανάσης: Συνεχίζεται μέσω ΕΣΠΑ η «Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση» με χρηματοδότηση ύψους 49,98 εκατ. ευρώ
    03/08/2026 - 14:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γ. Παπανδρέου: «Οφείλουμε μια Πολιτεία που δεν θα διαχειρίζεται απλώς τις καταστροφές, αλλά θα τις αποτρέπει»
    03/08/2026 - 13:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η συμβολή των Erickson και οι δεξαμενές που τους έδωσαν πρόσβαση στη megafire της Αττικοβοιωτίας
    03/08/2026 - 13:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.595,99 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,02%
    03/08/2026 - 13:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πειραιώς: Νέες χρηματοδοτήσεις 500 εκατ. ευρώ για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μέσω συμφωνίας με την EBRD
    03/08/2026 - 11:58 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. – Attica: Έκπτωση 20% στα ακτοπλοϊκά με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
    03/08/2026 - 11:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΒΑΞ – ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Σύμβαση 100,2 εκατ. ευρώ για φωτοβολταϊκό 275,5 MW στη Ρουμανία
    03/08/2026 - 12:21 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Γ. Παπανδρέου: «Οφείλουμε μια Πολιτεία που δεν θα διαχειρίζεται απλώς τις καταστροφές, αλλά θα τις αποτρέπει»
    03/08/2026 - 13:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.595,99 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,02%
    03/08/2026 - 13:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ανέλαβε τη Νέφτσι Μπακού ο Κώστας Βασιλειάδης

03/08/2026 - 20:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Διαψεύδει τα σενάρια για Βαλένθια ο Γουότφορντ

03/08/2026 - 20:39
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Νικόλ Παυλοπούλου εντάσσεται στην ομάδα των αθλητών που στηρίζει το ΒΙΚΟΣ

03/08/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΤΕΧΑΝ: Νέα ερωτήματα για τους διαγωνισμούς των Πολυκέντρων Ανακύκλωσης

03/08/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ στο πλευρό της αθλήτριας Γεωργίας Δαμασιώτη

03/08/2026 - 13:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ1: Νέα εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4» με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Κατερίνα Καραβάτου τον Σεπτέμβριο

03/08/2026 - 13:15
FleetNews
fleetnews.gr

Η συμφωνία Arval-Athlon αναδιαμορφώνει την αγορά leasing

03/08/2026 - 09:28
FleetNews
fleetnews.gr

VW: Η δύσκολη εξίσωση της αναδιάρθρωσης

03/08/2026 - 08:55
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo