Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Έκθεση ΕE για Τουρκία: Η χώρα απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από το όνειρο της ένταξης στην ΕΕ
newsroom newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
04/11/2025 · 17:10

Έκθεση ΕE για Τουρκία: Η χώρα απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από το όνειρο της ένταξης στην ΕΕ

Η οπισθοδρόμηση σε ζητήματα κράτους δικαίου, η τεταμένη σχέση με την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και η έλλειψη πρόδου στα θεμελιώδη δικαιώματα εμποδίζουν τον σχηματισμό άρτιων ευρωτουρκικών σχέσεων

Τη «σοβαρή» και «ανησυχητική οπισθοδρόμηση» της Τουρκίας στον τομέα του κράτους δικαίου και των θεμελιωδών δικαιωμάτων, που αποτελούν «αναπόσπαστο κομμάτι για την πρόοδο των ευρωτουρκικών σχέσεων», υπογραμμίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ετήσια έκθεση της για την ενταξιακή πορεία της χώρας στην ΕΕ, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. «Η Τουρκία παραμένει υποψήφια χώρα και βασικός εταίρος για την ΕΕ», όμως, «οι ενταξιακές της διαπραγματεύσεις παραμένουν σε στασιμότητα από το 2018», τονίζει η έκθεση της Επιτροπής. Παράλληλα, υπογραμμίζεται «το στρατηγικό ενδιαφέρον της ΕΕ για ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον στην Ανατολική Μεσόγειο και για την ανάπτυξη μιας συνεργατικής και αμοιβαία επωφελούς σχέσης με την Τουρκία» με σταδιακό, αναλογικό και αναστρέψιμο τρόπο. Από οικονομικής άποψης, η Τουρκία παραμένει ο πέμπτος μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της ΕΕ το 2024, με το εμπόριο να φτάνει σε ιστορικό υψηλό άνω των 210 δισ. ευρώ.

ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

Η Επιτροπή επισημαίνει τις «σοβαρές ανησυχίες της ΕΕ» για την απομάκρυνση της Τουρκίας από τις δημοκρατικές αξίες, ιδίως μετά τις συλλήψεις και τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον αιρετών αξιωματούχων, προσωπικοτήτων της αντιπολίτευσης, πολιτικών ακτιβιστών, εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών και επιχειρήσεων, δημοσιογράφων και άλλων από τις αρχές του 2025. «Η συνεχιζόμενη επιδείνωση των δημοκρατικών προτύπων, του κράτους δικαίου, της ανεξαρτησίας της δικαστικής εξουσίας και του σεβασμού των θεμελιωδών δικαιωμάτων εξακολουθεί να αποτελεί θέμα σημαντικής ανησυχίας», επισημαίνεται. Επιπλέον, γίνεται ειδική αναφορά στη σύλληψη, το Μάρτιο του 2025, του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης και υποψήφιου της αντιπολίτευσης, Εκρέμ Ιμάμογλου, μαζί με άλλους δημάρχους του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) και ανώτερων δημοτικών αξιωματούχων με κατηγορίες για φερόμενη διαφθορά, καθώς και στην ακύρωση του διπλώματος του Ιμάμογλου -απόφαση που τον εμποδίζει από το να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος.

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Για τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, η Επιτροπή καταγράφει τη συνέχιση του «θετικού κλίματος» και «επανασύνδεσης», μέσα από μια σειρά συναντήσεων σε υπουργικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο ηγετών. Καταγράφεται ότι μετά τη «Διακήρυξη των Αθηνών του Δεκεμβρίου 2023 για τις Φιλικές Σχέσεις και την Καλή Γειτονία» που υπέγραψαν οι δύο ηγέτες, οι τουρκικές και ελληνικές αντιπροσωπείες συναντήθηκαν αρκετές φορές για να συζητήσουν μέτρα οικοδόμησης στρατιωτικής εμπιστοσύνης.

Ωστόσο, η Επιτροπή τονίζει ότι «παρά το θετικό κλίμα και τον συνεχιζόμενο διάλογο, η ανεπίλυτη διαμάχη σχετικά με την υφαλοκρηπίδα και τις αποκλειστικές οικονομικές ζώνες συνέχισε να επιβαρύνει τις διμερείς σχέσεις». Συγκεκριμένα, υπογραμμίζεται ότι τον Απρίλιο του 2025, η Τουρκία απέρριψε τη δημοσίευση του Ελληνικού Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδίου, το οποίο η Ελλάδα πρέπει να καταρτίσει και να εφαρμόσει βάσει της σχετικής Οδηγίας. Επίσης, τον Ιούνιο του 2025, η Τουρκία παρουσίασε τον θαλάσσιο χωροταξικό της σχεδιασμό, αμφισβητώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα και τη δικαιοδοσία της Ελλάδας, ενώ τον Αύγουστο του 2025, ανακοίνωσε την ίδρυση δύο θαλάσσιων πάρκων που εκτείνονται σε περιοχές υπό ελληνική δικαιοδοσία.

Αναφέρεται, επίσης, ότι η Τουρκία αντιτάχθηκε στην ίδρυση τριών θαλάσσιων πάρκων από την Ελλάδα, εξ ολοκλήρου εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων. Παράλληλα, η Άγκυρα συνέχισε να εκδίδει με το πρόσχημα των αεροναυτικών ασκήσεων, μια σειρά γενικών προειδοποιήσεων ναυσιπλοΐας, ζητώντας την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου που ανήκουν στην Ελλάδα βάσει διεθνών συνθηκών και αμφισβητώντας έμμεσα τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα. «Αιτία ανησυχίας» αποτελεί και η συμπερίληψη του δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας» στα τουρκικά σχολικά εγχειρίδια.

Η έκθεση της Επιτροπής επισημαίνει ότι η πιθανή επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στο Αιγαίο Πέλαγος, συνέχισε να επηρεάζει τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, ενώ υπενθυμίζεται ότι εξακολουθεί να ισχύει η διακήρυξη του 1995 ότι οποιαδήποτε μονομερής ενέργεια της Ελλάδας για επέκταση των χωρικών της υδάτων θα θεωρούνταν casus belli. Η έκθεση αναφέρεται στις συνεχιζόμενες τουρκικές παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων, «με αισθητή αύξηση των περιστατικών» σε σύγκριση με πέρυσι, ενώ προσθέτει ότι έχουν αναφερθεί και παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι η Τουρκία συνέχισε να παρεμποδίζει τις ερευνητικές δραστηριότητες για το υποθαλάσσιο καλώδιο «Great Sea Interconnector» που είναι «έργο κοινού ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος», επιμένοντας στα σχέδιά της για μια διασύνδεση ηλεκτρικής ενέργειας με τη διεθνώς μη αναγνωρισμένη, «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου». Τέλος, η Επιτροπή τονίζει ότι δεν ελήφθησαν μέτρα για την επαναλειτουργία της Ελληνορθόδοξης Σχολής της Χάλκης, η οποία είναι κλειστή από το 1971 και υπογραμμίζει ότι οι ανησυχίες της UNESCO σχετικά με τη μετατροπή των μουσείων της Αγίας Σοφίας και της Χώρας σε τζαμιά παρέμειναν ανεπίλυτες. Σημειώνεται, επίσης, ότι συνεχίστηκαν οι πράξεις βανδαλισμού και η καταστροφή χώρων λατρείας των μειονοτήτων και τονίζεται ότι τα εγκλήματα μίσους κατά των θρησκευτικών μειονοτήτων πρέπει να διερευνηθούν αποτελεσματικά.

ΚΥΠΡΟΣ

Η έκθεση τονίζει ότι η ΕΕ αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην επανέναρξη και την πρόοδο των συνομιλιών για τη διευθέτηση του Κυπριακού για την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας ΕΕ-Τουρκίας. Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι «η Τουρκία συνεχίζει να αρνείται να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία και υποστηρίζει μια λύση δύο κρατών στην Κύπρο, σε αντίθεση με τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ». «Είναι πλέον ύψιστης σημασίας η Τουρκία να δεσμευτεί και να συμβάλει ενεργά σε μια δίκαιη, συνολική και βιώσιμη διευθέτηση του Κυπριακού εντός του πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών, στη βάση μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα και σύμφωνα με τα σχετικά ψηφίσματα του ΟΗΕ, καθώς και σύμφωνα με το κεκτημένο της ΕΕ και τις αρχές στις οποίες βασίζεται η ΕΕ», τονίζει η Επιτροπή.

Προσθέτει, επίσης, ότι «η Τουρκία πρέπει επειγόντως να εκπληρώσει την υποχρέωσή της να εφαρμόσει πλήρως το Πρόσθετο Πρωτόκολλο στη Συμφωνία Σύνδεσης ΕΕ-Τουρκίας και να σημειώσει πρόοδο προς την εξομάλυνση των σχέσεων με την Κυπριακή Δημοκρατία». Θα πρέπει ακόμα να ανακαλέσει αμέσως όλες τις ενέργειες και τα βήματα που έχει λάβει από το 2020 σχετικά με τα Βαρώσια που αντιβαίνουν στα σχετικά ψηφίσματα του ΟΗΕ. Σημειώνεται, τέλος, ότι δεν υπήρξαν μη εξουσιοδοτημένες δραστηριότητες γεώτρησης από την Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο κατά την περίοδο αναφοράς. Ωστόσο, οι στρατιωτικές ασκήσεις της Τουρκίας στις θαλάσσιες ζώνες της Κύπρου συνεχίστηκαν. Οι πτήσεις τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην περιοχή πληροφοριών πτήσης και στον εθνικό εναέριο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας συνεχίστηκαν επίσης αμείωτες.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η έκθεση τονίζει ότι η Τουρκία δεν ευθυγραμμίζεται με την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφαλείας (ΚΕΠΠΑ) της ΕΕ και επιδεικνύει ελάχιστη πολιτική βούληση να βελτιωθεί -γεγονός που «αντιβαίνει με το στρατηγικό στόχο της Άγκυρας για ένταξη στην ΕΕ». Η Τουρκία έχει επίσης επιβάλει μια ολοένα και πιο ενεργή και πολυεπίπεδη εξωτερική πολιτική. Οι αυξανόμενες γεωπολιτικές προκλήσεις υπογράμμισαν τον στρατηγικό περιφερειακό της ρόλο, ιδίως σε σχέση με τις εξελίξεις στη Συρία, την Ουκρανία, τη Γάζα και τον Νότιο Καύκασο.

Όσον αφορά στον επιθετικό πόλεμο της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας, η Τουρκία συνέχισε να τονίζει τον ρόλο της ως πιθανού διαμεσολαβητή, όπως υποστηρίζεται από τη διοργάνωση άμεσων συνομιλιών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη τον Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο του 2025. Η Τουρκία δεν ευθυγραμμίζεται συστηματικά με τα περιοριστικά μέτρα της ΕΕ κατά της Ρωσίας. Ωστόσο, έχει λάβει μέτρα για να αποτρέψει την παράκαμψη των κυρώσεων κατά της Ρωσίας μέσω τουρκικού εδάφους, επιτυγχάνοντας ορισμένα αποτελέσματα.

Όσον αφορά στην ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή, η Τουρκία ευθυγραμμίζεται με τη θέση της ΕΕ σχετικά με την ανάγκη επανεκκίνησης της πολιτικής διαδικασίας, προκειμένου να εφαρμοστεί η λύση των δύο κρατών και συμμετέχει στον «Παγκόσμιο Συνασπισμό» για την εφαρμογή της. Η τουρκική θέση σε ορισμένα ζητήματα -όπως η Χαμάς, η οποία θεωρείται νόμιμος πολιτικός συνομιλητής από την Άγκυρα - δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τη θέση της ΕΕ, η οποία σαφώς χαρακτηρίζει τη Χαμάς ως τρομοκρατική οργάνωση.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Η Δήλωση ΕΕ-Τουρκίας του 2016 συνέχισε να αποφέρει αποτελέσματα και παρέμεινε το βασικό πλαίσιο για τη συνεργασία στον τομέα της μετανάστευσης. Η Τουρκία συνέχισε τις αξιοσημείωτες προσπάθειές της να φιλοξενήσει 2,7 εκατομμύρια πρόσφυγες, συμπεριλαμβανομένων Σύρων υπό προσωρινή προστασία. Η ΕΕ έχει κινητοποιήσει 12,5 δισεκατομμύρια ευρώ για την υποστήριξη των προσφύγων και των κοινοτήτων υποδοχής από το 2011. Η ΕΕ συνέχισε να παρέχει βοήθεια σε τομείς, όπως οι βασικές ανάγκες, η διαχείριση των συνόρων, η εκπαίδευση, η υγειονομική περίθαλψη, η προστασία και η κοινωνικοοικονομική στήριξη.

  • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
  • ·
  • ΕΕ ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ·
  • ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
  • ·
  • ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Εργκίν Αταμάν

All Content

Σύρραξη με μπουνιές και τέσσερις αποβολές στο Χόρνετς-Πίστονς (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola HBC: Άλμα 11,5% στα λειτουργικά κέρδη το 2025 και μέρισμα 1,20 ευρώ - Ισχυρή ανάπτυξη σε όλες τις αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Συμφωνία Real Consulting – OTS: Οι ισχυροί μέτοχοι πίσω από το νέο σχήμα στην Πληροφορική

All Content - BusinessNews.gr

Eurobank Campus: Ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά και επιχειρησιακά hubs της χώρας

All Content

Κρατική διαφήμιση: Εγκρίθηκαν νέα κονδύλια πάνω από 12,1 εκατ.

All Content

Spec 2,2 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Με Χάρντεν - Μίτσελ το Κλίβελαντ 119-117 στο Ντένβερ (vid)

All Content

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

All Content - BusinessNews.gr

ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέα ώθηση στο δίκτυο franchise με εξαγορές και επενδύσεις

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές δηλώσεις: Οι πέντε προϋποθέσεις για να γλιτώσουν οι εργαζόμενοι με μπλοκάκι το τεκμήριο

All Content - BusinessNews.gr

EE: Η φον ντερ Λάιεν ανοίγει τον φάκελο της ανταγωνιστικότητας - Επιστολή της προς τους ηγέτες των κρατών-μελών

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ουγγαρία: Παραιτείται ο διευθυντής της διάσημης εφημερίδας Blikk
Ουγγαρία: Παραιτείται ο διευθυντής της διάσημης εφημερίδας Blikk 04/11/2025 - 16:51
O Πούτιν στέλνει εφέδρους για να υπερασπιστούν τα διυλιστήρια 04/11/2025 - 20:41
O Πούτιν στέλνει εφέδρους για να υπερασπιστούν τα διυλιστήρια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Fitch αναλύει το profit warning της Metlen: Προβληματισμός για τα έργα, αλλά σταθερό outlook
    10/02/2026 - 09:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μακρόν: Η ΕΕ θα πρέπει να δημιουργήσει ένα μέσο κοινού δανεισμού
    10/02/2026 - 09:28 ΚΟΣΜΟΣ
  • Coca-Cola HBC: Κέρδη 1,36 δισ. ευρώ το 2025 και μέρισμα 1,20 ευρώ - Ισχυρή ανάπτυξη σε όλες τις αγορές
    10/02/2026 - 09:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η ανάγκη για corporate folklorist: Ένας νέος σημαντικός ρόλος - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου
    10/02/2026 - 09:07 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέα ώθηση στο δίκτυο franchise με εξαγορές και επενδύσεις
    10/02/2026 - 09:03 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    10/02/2026 - 09:00 MEDIA
  • European Travel Commission: Συγκρατημένη η διεθνής ζήτηση για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων το 2026
    10/02/2026 - 08:52 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Χρηματοδότηση για σύνδεση αποχέτευσης: Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες
    10/02/2026 - 08:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σχεδόν τα δυο τρίτα των Γερμανών θεωρούν τις ΗΠΑ απειλή για την παγκόσμια ειρήνη
    10/02/2026 - 08:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Συμφωνία Real Consulting – OTS: Οι ισχυροί μέτοχοι πίσω από το νέο σχήμα στην Πληροφορική
    10/02/2026 - 08:08 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΠΑΕ Ολυμπιακός: Αύξηση κερδών για την ποδοσφαιρική σεζόν 2024-2025
    09/02/2026 - 13:33 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 1,05 εκατ. ευρώ σε πέντε μεγάλες εταιρείες για υπέρβαση πλαφόν στο περιθώριο κέρδους
    09/02/2026 - 14:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στρατηγικό deal στην αγορά της πληροφορικής: Η Real Consulting εξαγοράζει την OTS
    09/02/2026 - 10:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Καλλιθέα: 5χρονο κοριτσάκι βρέθηκε αναίσθητο σε σιντριβάνι
    09/02/2026 - 10:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ά. Γεωργιάδης: Μέσα στο 2026 όλοι οι νοσηλευτές θα μπουν στα βαρέα και ανθυγιεινά
    09/02/2026 - 13:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Εργκίν Αταμάν

10/02/2026 - 07:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Χάρντεν - Μίτσελ το Κλίβελαντ 119-117 στο Ντένβερ (vid)

10/02/2026 - 06:48
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ίδρυμα Coca-Cola HBC: Ανάδοχος στα έργα αποκατάστασης στις πυρόπληκτες περιοχές της Πάτρας-Αχαΐας

09/02/2026 - 16:18
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Bike Odyssey 2026: Περισσότερες από 100 συμμετοχές και αθλητές από όλο τον κόσμο στην Πίνδο

09/02/2026 - 15:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Flat Hunters»: Πρεμιέρα την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στον ΑΝΤ1

09/02/2026 - 13:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

SKY express: Τιμήθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος»

09/02/2026 - 13:30
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα καταστήματα Nissan & KGM Χαλκιάς στη Λ. Συγγρού

09/02/2026 - 06:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η Kosmocar ενισχύει την παρουσία της στην Κρήτη

09/02/2026 - 06:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo